11 cm klackar

Jag bloggade inte igår kväll för jag orkade bara inte. Det var så varmt... (?) Bra anledning.
Det är visserligen varmt nu också men jag har dörren i mitt rum ut mot altanen öppen så det är ganska skönt iaf.
Jag klagar inte på värmen! Bara ytte pytte. Men det är mest att det blir lite jobbigt om man blir svettig när man jobbar. Ska kanske duscha igen sen.

Satte in en fiskgratäng i ugnen förut, den blir väl klar vid halv åtta ungefär. Fast jag är ju hungrig nuuu...
Ska nog titta på någon mysig film sen också. Fredagsmys med mig själv ^^

Igår var förresten jätteroligt! Jobbade i fyra timmar, ganska soft. Gick hem, bytte om och åkte in till stan för att träffa på Sissel. Det var jättekul att se henne efter så lång tid! :)


Sissel vill nog inte att jag lägger upp denna bilden men jag har ingen annan aktuell! Säg till isf, Sissel!

Vi strosade lite mot stan för att köpa födelsedagspresenter till kalaset som vi ska på imorgon. Vi skulle träffa Toria lite senare men hon slutade inte förrän sju och klockan var bara fyra så vi gick och kikade.
Jag tror det blev bra presenter. Massa smågrejer är ju alltid kul att få liksom :)
Vi åt på Café Husaren i Haga när vi fördrev tiden. Jag åt lasagne och Sissel åt en macka. Vi tog varsin smoothie som efterrätt. Jag tog blåbär, hon hallon.
När vi skulle betala sa jag "vad bra att vi tog olika, då kan vi smaka på varandras!". Det lät lite konstigt men jag tog det som en självklarhet. Jag kanske är ego :P
Vi gick till Toria lite innan sju och kikade lite.


Fint med hjärtat där bakom, tycker jag. :)

Då såg jag att de hade realisationNK. Jag smög bort till skorna och kikade på storlek 37-bordet. Hittade ett par jättesnygga skor! Aldrig har jag suktat så mycket efter ett par skor!
Helt sjukt. Ville köpa dem på stört men de var lite dyra så jag drog med Sissel så hon skulle få titta. Hon tyckte jag borde vänta och det tyckte Toria också. Men jag var osäker.
Hur många gånger har man inte velat köpa något och så tänker man "jag väntar nog lite, den finns nog kvar" och när man väntat klart så finns den ju naturligtvis inte kvar!
Har hört att när man hittar något man verkligen vill ha, då ska man köpa det. Annars försvinner det och man kommer ångra sig. Som jag ångrade mig med Sonia Rykiel-väskan. Den försvann. Ville inte att skorna skulle försvinna..
Har inga märkesskor alls, om man inte räknar mina Doc Martens men dem köpte jag begagnade så det räknas inte.
Vi gick iaf vidare, till Kafé Vanilj. Sissel tog vin, Toria en paj och jag en Cola. Sen satt vi där och pratade. Mest pratade nog jag. (Förlåt! Men jag hade saknat er så väldans mycket att jag ville berätta allt och ha era åsikter!)
Väldigt trevlig dag och kväll.

Idag började jag 15. Jag tänkte åka in till stan tidigt och köpa skorna. Jag pratade med tre pers när jag kom hem och undrade vad de tyckte. De var alla för, så jag tänkte att det var ett "tecken". :P
Med en räknade jag ut hur många procent den kostade jämfört med min lön. Och det var inte så mycket. (Tack Alex, för du är smartare än mig!)
Så jag skyndade mig in till stan, provade båda dojorna och skulle betala. Kortet fungerar inte? Daah.
Gick för att ta ut pengar men det saknades 20 kronor. Jag gick till banken och fick det fixat. Tydligen hade en räkning reserverats flera dagar i förväg. (Sånt gillar jag inte).
Men nu är det fixat och skorna är mina och jag sitter nu med dem på mig. Jag blev ganska lång i dem. 11 cm klack. Acne. Jag är nöjd. Tänkte ha dem på bröllopet. :)


Urläckra. Med platå, så jag blir lång :) För en gångs skull...


Jag älskar att klacken inte sitter direkt under, utan lite längre in. Så charmigt! I mocka också. Galen i mocka?

Jaja. Jag ska sluta tjata om dem. Men jag är så nöjd. :) Jag har ju råd, och som Alex och Mlii sa så ska man väl unna sig någon gång ibland.
På bussen hem igår träffade jag på en gammal klasskompis ifrån lågstadiet/mellanstadiet/högstadiet. Vi gick nämligen nio år i samma klass. Samma med Sissel och Toria men det är tydligen inte så vanligt på alla ställen. Anyways.. Kul att se henne igen, vi snackade lite (mest jag, som vanligt) och det var kul. Vi tyckte att man borde dra ihop gamla klassen och grilla eller något. Vore nice. Får se om någon orkar anstränga sig.. :P
Nu ska jag softa lite, tror jag bestämt. Försöka fixa en komplicerad frisör, tänkte öva inför imorgon. Om det blir bra eller om jag ska orka locka håret imorgon. Får se :) Nya, vita klänningen ska iaf sportas på kalaset. Innan det så är det förfest hos Toria. Supernice.
Ni får ha det, hörni. :)
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0