Mama's boys

Hej hopp!
Nu har jag städat klart huset. Eller ja, nästan klar iaf, har badrummen kvar men det fixar jag sen.
Men ändå! Har tvättat typ tre tvättar. Svårt att vika lakan snyggt alldeles själv :/ Men det funkade. Har hunnit med att softa lite, läsa i Piraterna som är riktigt intressant. Jag får flashabacks när de skriver om Kazaa och DC. Inte DC++ utan DC :P Vilka tider. Jaja. Intressant iaf.
Såg också The Tyra Show och då handlade det om mama's boys, alltså morsgrisar (på svenska). Riktigt hemskt. Dumma, små pojkar som inte vill växa upp och "mamma lagar bästa maten", "mamma gör allt jag vill utan att ens be henne" och mamma hit och mamma dit. Och alla älskade de sina mammor himlans mycket så de ville ringa dem varje dag och en mamma var tom ute på alla dejter sonen hade.
Hallå? Jag älskar också min mamma men jag älskar också att ta hand om mig själv. Laga mat, tvätta, städa, fixa. Man måste ju växa upp! Man kan inte bo hemma hos mamma hela livet, det är ju pinsamt. Speciellt om man är kille... :P Om det inte är något fysiskt/pyskiskt fel på sin mamma så klarar mamman av att bo själv och därför borde alla söner göra det också.
Lite skumma teorier jag har men jag blev upprörd :P Och Tyra också.
En son var förlovad och hade en liten son men flyttade hem till sin mamma för "hon gör godare mat" och städade åt honom och bla bla bla.. Han ville inte vara som sin pappa som inte ställde upp men han själv stack ju hem till sin mamma! Deras barn frågade varje dag var pappa var och mamman fick säga att han var hos farmor.. Vem är det som inte ställer upp då? Förnekelse. Hmfp!


De var dock inte klädda såhär.

Jag blir bara så sur :P Mammorna älskade väl sina söner, därför gjorde de allt åt dem. Men känner de inte att det är lite... Fel om ens son bor hemma fast han är typ 30? Ska hon verkligen göra allt för honom när han är helt kapabel att göra det själv?
Jag skulle aldrig vara en sån mamma. Fy fy.
Jag tror jag ska gå och läsa lite. Blir upprörd, måste lugna ner mig :P
Ikväll blir det Stinas örtkyckling, pommes och bearnaisesås. Mmm, gott. Och kanske jordgubbar och glass till efterrätt. Se på någon film (orkar inte gå och hyra) som man redan har sett hundra gånger. (Typ Under Toscanans sol:) )
Ha det fint, hörni!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0