The prince!

Halvblodsprinsen, that is!
Nu har jag sett den, och också SYTYCD. Det var sådär, jag ville ha kvar Max men jaja, sånna är reglerna. Och jag håller fortfarande på Phillip!

Jag gillade filmen jättemycket, den var väldigt cool och så himla värd att ses!
De missade lite, tyckte jag, men de kan ju inte ta med allt. Men det var några grejer jag tyckte de kunde tagit med, som var viktiga. Men de viktiga grejerna kanske kommer i någon av de två delarna på sista filmen. Den kommer vara full med info som inte kom med nu :P
Men den är helt klart sevärd. Go and see it now, bitches!!!

Efteråt hittade Albin två gamla jobbarkompisar som vi stod och snackade med en stund. Riktigt trevliga typer, de där :)
Han såg också min gulliga syssling Sara strosa förbi med sin Anton. Jag stod och pratade med dem ett tag. De ska flytta ihop imorgon, spännande! :) Jag är dock avis :P Vill också flytta ihop med Albin i en egen lägenhet som vi kan inreda hur vi vill. Fun fun.
Det var iaf kul att prata med dem. De skulle åka hemåt så vi pratade lite till med Albins jobbarkompisar men sedan drog vi oss hemåt också.
Innan det såg vi några som (antagligen) skulle se Harry P eftersom en hade en mantel och sedan kom två tjejer i skolflicksuniformer och en hade en stav också.
Jag skrattade inombords. Det såg väldigt fånigt ut. Förlåt, men så var det.
Enough talking.


Good stuff!

Nu vet jag inte riktigt...
Jag ska nog gå och lägga mig. Läsa klart Solo och lite sånt. Imorgon är det sovmorgon och jobbsökardag och promenaddag och vi får kanske besök av Albins lillebror. Annars blir det kanske städdag om jag har otur. :P
See ya!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: En trevlig typ

"Efteråt hittade Albin två gamla jobbarkompisar som vi stod och snackade med en stund. Riktigt trevliga typer, de där :)"

Tackar så mycket, du verkade också väldigt trevlig. Det var kanske lite tråkigt med lite väl mycket arbetslöshetssnack, men det är ett samtalsämne du inte vill vara alltför väl insatt i ;)

2009-07-20 @ 01:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0