Vatten, bara vanligt vatten

Det regnade idag.
Ösregnade. Lite trist men jag var ju inomhus så det gick ingen nöd på mig. Men det känns lite småtrist att jag snart ska ha semester (på lördag efter jobbet börjar den!) och att det inte är fint väder... :/
På lördag åker Albin och jag till landet iaf. Det ska bli mysigt att träffa all släkt och grilla och bada och (förhoppningsvis) sola och så. Borde ta tag i promenerandet när det inte är lika varmt som det var för någon vecka sedan.
Har inte tränat så mycket på sistone, för Wii Fit har inte velat fungera men Albin fixade det.
Så jag borde gå och väga in mig. Tror tyvärr att jag knappast har gått ner. Men jag är jättestolt över Albin för han har gått ner 3 kg! Han gjorde det kanske inte på det bästa sättet, med att springa runt och jobba på Arvika och äta dålig mat. Men jag är ändå stolt. Som en hönsmamma.
Vill också gå ner, men vet hur det ska gå till så det är bara att fixa nu när jag är ledig.
Yeah yeah.

Snart ska vi äta fiskgratäng. Ska nog spela lite spel också. Och kanske packa så slipper jag det imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig, men kanske bröllopsklänningen (jag ska inte gifta mig, jag är gäst) för den borde jag korta axelbanden på och vi har nog en symaskin på landet.
Orkar inte blogga mer nu, ska se Albins videoblogg från Arvikafestivalen nu.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0