Fans

Jag har läst om den. Den är ganska fascinerande. Speciellt avsnitten som handlar om folk som stalkar person, oftast kändisar då. Jag förstår inte hur folk kan gå hur långt som helst för att träffa sin kändis, eller för man tror att de skickar medelanden i tidningar.
Det är ju synd om dem, de kan inte ha ett normalt liv för de är helt besatta av "sin" kändis.
Jag har nog aldrig varit ett riktigt fan. Visst, jag gillar Kent jättemycket och har deras skivor (signerade) och har varit på några konserter. Men inte alla. Visserligen tar jag chansen så fort de spelar i Göteborg men jag åker inte någonstans för att se dem. Så jag är nog inget riktigt fan.

På tal om det så läste jag om mina gamla klasskompisar i tidningen idag. De är riktiga fans till U2 och var i Dublin för att se dem och nu de två konserter de spelar i Göteborg. Det är kul att läsa om någon som brinner så mycket för att se ett band, och att de älskar musiken. Jag får skriva något på FB för att "gratta" eller så :)

Igår var vi inne i stan efter jobbet, det var därför jag inte bloggade. Det var nämligen så att min busige pojkvän kom på morgonen, utan att berätta något! Och efter jobbet åkte vi in till stan för att köpa en gitarr (Guitar Hero) åt mig så vi kan spela mot varandra och så. Han sa att han är stolt över att ha en sån "nördig" flickvän.
:)
På vägen till Webbhallen gick vi förbi Golden Days och såg att de hade ett erbjudande om oxfilé för 99 kr. Vi smet in dit efter besöket och det tog lite tid att få mat men det var jättegott.
Tips!
Vi träffade Toria på bussen, som hade huvudvärk. Stackars :(

Aja. Nu har jag kikat på en fjortisfilm som heter Wild Child och Eric tittade förbi med vovven som jag var ute lite med, och Olle svängde förbi lite kort innan de åkte till landet. Jag är avis, vill också åka dit..
Jaja, jag får iaf gå på bröllop på lördag!
Hm. Får se hur det blir. Måste ha någon liten fin jacka eller sjal att ha över axlarna i kyrkan. Får leta efter det. Och slå in presenten. Och bestämma om jag ska ha Acne-skorna eller Nine West-skorna. Hm hm.
Problems, problems..

Albin och jag spelade gitarr ihop, det var kul men lite svårt ibland. Känner mig lite duktig ändå.
Nu ska jag nog sova men jag bloggar mer imorgon.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0