Fjortis- och överklassvarning

Hade tråkigt på jobbet idag. Pluggade och fick läst nästan fyra kapitel.
Anyways. Kom in fjortisar och var jättejobbiga. Pillade på exakt allt och skulle kommentera allt med antingen "åååååååh, vad sööööt/gullig" eller "åååååååh, vad fuuuul". Jobbigt. Och det är ju inte så att jag kan säga till dem att hålla tyst, så man sitter där och "happ. kul."
Inte så jättekul när folk säger att saker i affären är fula, även fast det inte är jag som köpt in dem. Men men, alla gillar olika. Sen var några andra fjortisar inne och hittade hund- och kattkalendrarna och "ååååh"-ade och hade sig. Nästan ännu mer jobbigt för här pep de jättehögt också. (?!)
Wtf? Jag fattade inte varför de skulle pipskrika?

Till råga på allt kom en överklasstant in och ville att jag skulle hämta något som låg en meter framför henne för hon var lat, eller ville visa sig finare än jag. Jag vet inte. Tycker det är lite trist också.. Som om de vore bättre än mig bara för jag står i kassan? Sådana behövs också, var skulle de annars få sin jäkla dokumenttejp ifrån?
Nej, jag bryr mig inte för mycket, vill bara ventilera mig lite. Nu har jag fått det ur mig och kan vara snäll på jobbet imorgon igen. :)


Lovade kort på väskan och ponchon, och här kommer de tillsammans med två andra koftor, bl.a. den jag skickade tillbaka för den var trasig men nu var den hel!

Fina, fina svarta väskan från Topshop.

Söta, mysiga ponchon/koftan från Topshop.

Ny kofta från H&M som är längre än vad den ser ut på bilden.

Koftan som är hel igen! (Eller en ny?)

Nu sitter jag och kikar lite på Sing-a-long. Imorgon ska det jobbas och pluggas och efter jobbet ska mamma och jag köpa kanelbullar, för det är kanelbullens dag! Jippie! Efter bullarna ska det pluggas mer och sen gå ut på kvällen med Castro. Ska dock inte stanna länge, viktigt att plugga.
Medan jag jobbar imorgon ska Albin på chokladprovning. Jag är ganska avundsjuk, men kunde inte komma ifrån jobbet så det får man ta. Aja, hoppas han och hans familj har kul där. (Hoppas han tar med choklad hem till mig!)

Nej, nu ska jag läsa några sidor till och sen faktiskt sova. Ska upp halvtidigt. Vill inte vara trött imorgon.
Alla får ha en toppenhelg så kanske jag kommer med bilder från utekvällen på söndag (eller redan imorgon om ni har tur och jag inte är full).
Lots of kisses!

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh va mysigt med stickat! :D

2008-10-04 @ 09:44:39
Postat av: Josie

Jaa, nu har jag så jag klarar mig genom hösten och vintern, flera gånger om! :)

2008-10-04 @ 16:44:23
URL: http://www.josielarsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0