Stormsteg

Vinter närmar sig, spa-dag och VIP-kväll närmar sig. Med stormsteg.
Jag ser faktiskt fram emot vintern, bara jag har fixat en varm jacka innan. Och kanske varma skor. Mitt problem är varma vinterskor som också är ganska snygga. (De behöver inte vara ursnygga, mest funktion please) Men det är svårt att hitta tycker jag.

VIP-kväll med Victoria imorgon..! Det ska bli kul, fast jag måste jobba innan dess, så jag kan inte åka iväg och kika i förväg :/ Lite jobbigt kanske, vet inte riktigt vad de har annars.
Hittade ju fynd på förra VIP-kvällen hos Topshop men nu är det hos Mango. Kanske en fin kuvertväska, vad vet jag.


Känner mig krasslig alla dagar. Och måste jobba alla dagar denna veckan. Hela dagar :/ Hade sett fram emot att vara lite ledig en dag, som jag brukar, fast nu blev det ändrat schema. Det förstår jag, chefen har en son och de ska åka bort på höstlov och jag går inte i skolan så jag har inget höstlov, så jag får jobba. Helt okej med mig, men då hade jag helst velat vara frisk. Inte krasslig >.<
Jag kan ju jobba men går runt och känner mig nysig och lite hes. Fast hesheten beror nog på min medicin, det har de sagt på Apoteket.

Lite tid över innan jag ska gå och handla mig en macka och gå och jobba. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Fick för mycket tid över, så nu sitter jag bara här och sitter. Har gjort allt jag ska göra, jag kan ju ifs hämta posten men jag tror det regnar ute :(
Igår hade jag tid över så jag filade lite på min julklappsönskelista. (Redan, jag vet, jag vet..)
Kom nästan inte på något alls. Helt sjukt.
Rocky-böckerna (4, 6 och 13) som jag aldrig får (förstår inte varför...) önskar jag mig igen. Och Audrey Hepburn-tavlan som jag såg på IKEA. Men den kanske är slut :/ Får kika på det.

Men vad mer?
Vad önskar man sig egentligen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0