Änglar

Fick idag min bok jag beställde från bokus.se!
Marian Keyes - Änglar. Väldigt bra bok om Margaret som åker till La-la-land.
Försöker samla på mig alla hennes böcker men hittar inte Sushi för nybörjare någonstans. Vill gärna ha inbunden, för de har så fina omslag.
Om någon vet var, berätta!

Tänkte bara skriva ett kort inlägg, för jag måste plugga.
Trist. Vi ska skriva i svaren på tentafrågorna, då lär man sig bra. Är nog nästan samma frågor som innan. Så.. Hoppas på det iaf. Jisses.
Idag har Albin pysslat med dimmer i vårt rum, så nu går det att dimma. Det verkar mysigt, och han gillar ju att pyssla så jag låter honom hållas, speciellt när det blir bra. :)

Jag gjorde egna mackor till lunch idag, istället för att gå och köpa. Det blev ingen sallad och inte persilja, som det brukar vara på de goda mackorna på Jonséns konditori men mina var minst lika goda. Och säkert nyttiga!
Ska göra samma sak imorgon också.
Albin kom förbi och köpte pizza, jag fick hans kanter att gnaga på. (Jag gillar kanterna!)
Mysigt.

Har kommit på att jag har jobbat på jobbet i nästan 7 månader. Ganska bra, för jag har haft det väldigt kul. Inte alls som när jag jobbade på dagis. Då mådde jag kasst ofta, fick jobba mer än 8 timmar per dag och var helt slut.
Nu kan jag bestämma hur jag vill göra, packa upp varor, fixa med skyltning, sätta upp nya kort och pyssla. Det är väldigt roligt, hade nog inte haft så kul i en större butik, även fast jag älskar Akademibokhandeln.
Jaja, nu ska det pluggas.

Kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0