Hearts, stars and skulls

Som ni ser (hoppas jag) så har jag ändrat min bakgrund och små detaljer. Eller rättare sagt, inte jag men Albin. Han har snackat om det länge att han vill fixa till min blogg och idag har han suttit och pysslat och haft sig. Världens bästa pojkvän som VILL göra sånt, utan att jag ens ber om det!
Jag gillar mönstret jättemycket, det är från en tröja jag fick av Sissel och Toria i julklapp. Det är fortfarande små saker som ska fixas, säger Albin, men jag tycker den är jättefin nu! Han har skapat en ny ikon också, så man ser min bild i fliken.

Har blivit lite besatt av Sex and the City. Sett ett avsnitt minst varje dag, och det bästa är att jag har fått Albin att titta också. Och han tycker om det! Fast bara här, i verkligheten tycker han nog inte om det. (Svårt att försöka försvara vad man tror pojkvännen känner och tycker utan att ha pratat om det med honom..) Det är så underbart, jag gillar verkligen Carrie och alla hennes kläder, skor, accessoarer, killar, beslut, uttalanden.. Nu är tyvärr alla avsnitten slut, så det är bara att vänta till maj eller juni eller när filmen nu har premiär.
Håller också på att läsa Guldkompassen. Första boken färdigläst, bara till att börja med Den skarpa eggen nu. Får se vad som händer, spännande, spännande..


Det händer så mycket, eller ja, inte egentligen men jag sitter nästan aldrig vid datorn längre. Jag går in och kollar min mail, bilddagboken och Facebook lite snabbt nästan varje dag men annars umgås jag mest med Albin. Känns lite konstigt, men jag har inte så mycket att göra numera. Söker jobb, försöker prata med Arbetsförmedlingen (Arbetsförnedringen?) och lånar böcker så jag kan plugga till tentorna jag måste göra om för att klara kursen. Jag har börjat förstå nu hur man borde plugga till tentor. Om man gått i en sån klass på gymnasiet som jag gjorde, då förstår man inte hur man ska göra för att plugga individuellt. Det var inte så mycket press där, och lärarna sa till vad man skulle plugga eller vad som var viktigt. Nu får jag lära mig själv. Men det är också nyttigt.


Saker jag längtar efter:
  • Sex and the City: The Movie
  • Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (Johnny Depp + Tim Burton!)
  • Egen lägenhet (med Albin)
  • Fixat tentorna
  • Åka till London med Sissel
  • Ett bra jobb (don't we all?)
  • Åka till Irland och/eller Skottland
Några grejer kommer uppfyllas i år, får se vad som händer med det andra. Berätta gärna vad ni tycker om bakgrunden på bloggen!
Au revoir!

Kommentarer
Postat av: sissel

sjukt snygg bakgrund! heja albin! vad säger du om att åka till london i sommar? när det är lite varmt och härligt`? har du förresten hört att heat ledger har dött? jag gråter-

2008-01-23 @ 09:50:40
URL: http://sedel.blogg.se
Postat av: Mr. Pitt

arbetsförnedringen :) gillar också de ordet ser jag ;) jo jag ska se Brokeback mountain med en kompis senare....


ja snart kommer SWEENEY!!

2008-01-24 @ 23:19:53
URL: http://recipeforhappiness.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0