Extreme home makeover

Varför grinar man alltid när man kollar på det på TV? Jag fattar det inte :P
Jag gråter som en liten tjej som har tappat bort sin favoritdocka. Det är kul att titta på men man blir så rörd att folk verkligen hjälper varandra. Det är inte ofta man gör något för att hjälpa andra.
Om ni är ärliga, hjälper ni någon som ligger på marken, om personen verkar full? Jag gör inte det, dels för jag vet inte vad jag skulle göra men också för jag tycker det är så fruktansvärt jobbigt när de kommer in i butiken när jag jobbar, jag har så svårt att hantera att de luktar alkohol och inte kan gå rakt och sluddrar när de försöker förklara vad de vill.
Jag dricker ju typ aldrig. Jag är nästan aldrig varit full, aldrig bakis, aldrig spytt pga alkohol. Jag lägger hellre pengar på något som består, typ kläder eller böcker, istället för alkohol. Och jag vill inte förstöra min kropp. Vill kunna ha roligt nykter. Men detta gäller ju bara för mig, inte för någon annan. Alla får ju leva sitt liv.
Men försöker förklara varför jag nog har svårt att hantera det.

Men jag hade ju inte tänkt att skriva om alkoholister utan om programmet jag kollar på!
Hade också tänkt att blogga om Barfota änglar som jag läste ut igår, men det kanske får vänta tills efter jobbet. Slutar ju sex, så är hemma lite efter sex.
Så då för vi väl höras då :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0