Pinsamt! Skäms...

Jag är bra på att göra bort mig så jag har historier att berätta om senare så att folk skrattar åt mig. Men jag kan bjuda på det. Så nu bjuder jag er på en lite pinsam historia som hände idag.


Mitt stackars lås.

Idag tog jag med mig ett lås hemifrån till träningen för de har skåp som man kan lägga in saker i. Jag kollade i receptionen om man fick ha kvar grejerna där jämt, men det fick man tydligen inte. Om det finns lås kvar när de ska stänga så knipsas de bort med en bultsax.
Bra att veta!! :P
Jag bytte om och låste och satt och knöt gympaskorna när jag plötsligt kom på: fanihelvete, jag har låst in skåpsnyckeln!
Det var inget mer än att gå och be om hjälp. Jag tänkte att jag kan stå ut med att vi knipsar upp låset, jag har något mer hemma. Men när en tjej tog en bultsax och vi gick in på tjejernas omklädningsrum så hade det kommit fler lås. Och jag visste inte vilket som var mitt...
Jag sa lite osäkert "jag tror det är det skåpet" och pekade på ett och hon satte saxen i det och gjorde ett litet jack i. Men vi tänkte att vi skulle ta det efter passet, för då har folk gått hem och det är mindre lås kvar.

Så jag tränade och det gick bra även fast jag skämdes mest hela passet. Jag orkade mer än förra gången, så det är ju ett plus.
Efteråt var tjejen ensam i receptionen och sa att jag fick vänta. Tjejen som hade kört passet skulle precis gå men frågade mig hur det hade gått med låset. Jag sa att jag inte visste vilket det var så jag fick vänta. Då kom hon på att vi kunde ringa min mobil.
Smart! Och dessutom hittade jag skåpet, jag kände igen platsen och låset. Men hörde inget ringande för det var ingen teckning. Men ledartjejen hämtade en sax och tog i och knipsade upp låset och det var mina grejer i! Tur!
Hon sa att hon måste få se leg eller så, men det hade jag ju inte med mig. Men kom på att vi kunde ringa min mobil igen. Kom på att min bakgrundsbild är ju på mig, så visade att det var jag. Där sitter Albin och jag och äter varsin kaka. Och hon sa "jaså, äter du sånt gott?" och jag skämdes lite, detta var ju ändå på Friskis&Svettis, så jag sa att jag inte gjorde det längre. Och det är ju visserligen sant, äter inte Maryland Cookies längre. Men man kanske borde göra det någon dag. :)

Ja, det var lite pinsamt men men. Jag bjuder på det. Det är en rolig historia att berätta iaf :)
Händer sånna saker fler än mig? Hade varit kul att veta att man inte är ensam om det :P
Nu ska jag göra mig iordning och sova, för imorgon blir det jobb. Albin och jag har förresten ätit pannkakor och sett Knight and day. Den var väl sådär.. :P Jag kunde lista ut vad som skulle hända och jag säger det igen: Man ska inte lita på Peter Sarsgaard i filmer, han luras jämt!
Natti!

Kommentarer
Postat av: rock n roll mamma

haha, det var ju typiskt!! men tur det löste sig bra till slut!!



jag råkar ofta i sånna här pinsamma situationer! men om man inte kan bjuda på sig själv så blir ju livet ganska trisst!

2010-10-20 @ 08:10:04
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: MADDES

tack tjejen.

2010-10-20 @ 08:54:23
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0