Notorious

Älskar den låten av Duran Duran, lyssna på den, ni kommer också älska den.
Jahapp, nu sitter man här igen. Börjar halv två, men är rätt klar. Ganska klar med packningen också.
Ska måla naglarna med genomskinligt också.
Tog faktiskt bara två bilder igår och de var inte så bra, men ni kan få se ändå.


Jag fotar mingelfotografen.


Det var mer folk senare men jag orkade inte ta upp kameran, och det hade nog inte blivit bra bilder ändå.

Jag är lite nervös, vet inte riktigt varför. För att jag ska träffa Albin igen? Eller för att åka till Sthlm? Jag vet inte riktigt. Men jag blir lite sån ibland. Konstigt.
Nu ska jag packa klart och sedan glo på TV :P
Ciao!

VIP-mingel

Nu har jag varit på Topshops VIP-shopping. Jag shoppade bara ett par örhängen, fick en tråkig goodiebag. En tidning och ett linne i strl 36. Frågade snällt om man möjligtvis kunde få byta till en 38:a men då blev hon nästan grinig och sa att man inte får byta, "det är ju gratis, ta det!". Eh, okej.
Folk ville nog inte shoppa utan mest dricka öl och mingla. Sara och jag tröttnade snabbt och drog efter 40 minuter, men då hade vi fått stå i kö i tio minuter extra, eftersom Topshop aldrig släpper in i tid. Ganska dåligt av dem. Dessutom hade vi dumma människor som stod framför oss i kön och rökte flera cigaretter. Jag menar, kom igen..! Man står inte och röker i en kö, om man inte möjligtvis är dum i huvudet.
No surprise there...

Jaja, ska inte bara gnälla.
Men är lite trött och ska gå och lägga mig strax. Tycker att det är tråkig att vara ensam, som jag är nu. Mamma och pappa är på landet.
Har tittat på Anna Anka söker assistent och Modehuset Chanel. Jag bara älskar Modehuset Chanel! Det är så roligt att titta på, älskar alla sömmerskor, älskar franskan, älskar hur de filmar, ALLT! :)
Titta på det, det är jättekul! Det finns på svt play.
Nu ska jag sova men bloggar imorgon innan jobbet.
Ciao!

Tyra-post!

Kikar på gammal säsong av Top Model när de är i Amsterdam för tillfället.
Tror det var McKey som vann, minns inte riktigt men det stämmer nog. Tror hon tävlade mot Sam.
Tog lite bilder på sakerna jag inhandlade. Enjoy!


Boyfriend-jeans. Har inga sådana, men nu har jag!


Vi fick dessa servetterna i en liten goodiebag.


Shortsen! De jag egentligen ville ha var lite mörkare men dessa är blå och sitter fint och de är mina!


Fina tröjan. Funderar på att ha den ikväll.

Två bilder till, som inte har något med kläder att göra.


Jag laddar det som laddas kan! Mobilen, kameran, DSi:et och iPoden.


Idag ska det skickas in! Måste bara komma ihåg att betala dem också. Sen. Imorgon.

Nu ska jag städa badrummen. Hörs ikväll.
Ciao!

VIP-frukostshopping

Hej hopp!
Nu är jag nyligen hemkommen från H&M:s frukostshopping. Man fick frukost där, men jag hade redan ätit mackor så jag skippade det. Tog lite te när vi gick.
Vi gick runt och velade lite, jag provade två grejer men lämnade tillbaks dem. Sara hittade en tröja men ångrade sig och köpte den inte. Jag köpte ett par strumpbyxor. Jag fick Toria att köpa en ursnygg axelbandslös klänning i söt rosa och jag köpte ett par jeans, boyfriendstyle. Känns bra.
Efter det gick vi runt och velade lite. Jag har glömt hur det är att shoppa med Toria :) Hon vill gärna gå runt och kolla så hon inte har glömt något, det tycker jag om. Det är trevligt.
Iaf, Sara gick till jobbet efter 40 minuter, eller så. Då var klockan nog tio över åtta. När Toria oich jag var klara var klockan nog halv tio. (!) För Toria hade hittat en jättesöt kofta/kavaj som jag övertalade henne att köpa.
Och vi skvallrade samtidigt såklart! Jag tror alltid att jag har det smaskigaste skvallret, men hon lyckas alltid toppa mig :P Tusan.
Sedan gick vi ner till nedervåningen och hittade en söt tröja, som vi båda gillade. Collagetröja med en rosett på sidan av axeln, urgullig. Toria provade den och var snygg i den men ångrade sig och köpte den inte. Jag hittade mina shorts som jag letade efter, de blå! Dock lite ljusare än vad jag hade tänkt men i min storlek och de jag hade tänkt att köpa från början. Score! Köpte tröjan med rosetten också.
Inte bra att shoppa med Toria, hon hittar alltid massa bra grejer :P Efter det tog vi lite kaffe (jag tog te) och satte oss och pratade en stund. Jag är ju ledig idag och Toria börjar inte förrän tre, fast hon skulle träna innan. Men det var kul att sitta och prata, det var längesen sist.
Klockan närmade sig tio och vi gick iväg för att jag skulle visa henne de perfekta skorna. Hon tyckte nog om dem men ville inte köpa. Och man ska ju vara säker när man köper skor, speciellt om de är lite dyra. Men jag gjorde min plikt och visade henne dem iaf :P

Nu sitter jag här hemma i Mölnlycke och ska nog städa huset snart. Lovade mamma.
Och packa lite till senare. Och ikväll är det VIP hos Topshop. Tror inte jag köper något där, allt är lite dyrt. Och jag har inget sug efter något speciellt. Men det är alltid kul att titta, och Sara hade nog spanat in lite saker så jag kan vara där och vara moraliskt stöd och peppa henne till att köpa saker, så som jag gjorde med Toria :) Om man är snygg i något ska man köpa det, för om man ångrar sig så kommer det försvinna, trust me, I know. :P

Har några foton, glömde fota eftersom vi hade så trevligt men något har jag allt. Får fota mer ikväll.


Toria, slightly crazy av all shopping :)


Vem vill inte ha en badrumsmatta som väst? Jag bara undrar. Sonias verk of course. :)


Lite dålig bild på jeansen, men det kommer bättre bild later on.


Hej, det är ett pariserhjul i centrum. Fånigheter, det räckte väl med hjulet hos Liseberg?

Jag har börjat läsa Maus-boken om andra världskriget. Faktiskt riktigt intressant och bra. Läs den, om ni får tid!
Nu ska jag gå och vara en duktig dotter och städa men jag skriver mer ikväll!
Ciao!

Kilklackar med snörning och peeptoe

Yes, lovade ju bilder. Tog också bilder på mina böcker som jag hämtade ut idag!


Me likey! Som Carrie skulle sagt :)


Jag gillar dem verkligen, blir lite lång. Men har inte användt dem på ett tag.


Den här boken lär vara jättebra, men jag köpte den innan jag visste det. Den handlar om andra världskriget, fast den är tecknad. Nazisterna är tecknade som katter och judarna som möss.


Älskar Liftarens guide till galaxen-serien. Älskar att det står "del sex av tre", så underbart. Det är inte författren som kom på Lgtg som skrivit denna, utan en ny. Men den är säkert bra ändå. Måste nog dock läsa om de andra böckerna först innan jag börjar med denna.

Såpp, det var de bilderna och nu ska jag nog gå och lägga mig. Ruskigt tidigt visserligen men jag ska upp typ sex imorgon, för att ta bussen tio i sju. Och alla andra går och lägger sig nu, känner grupptrycket.
Ciao!

Körkortsångest

Det regnar tamigfan hela tiden! Argh!
No likey! Speciellt inte när jag har nytvättat hår som gärna blir fluffigt, men som jag inte vill ska bli fluffigt och att jag har glasögon. Orka alla regndroppar på dem >.< Och mitt paraply är kasst. Jag har ett litet så jag får plats med det i handväskan men det betyder att det inte är så starkt och oftast helt kasst.
Typiskt. Får skaffa ett nytt i Sthlm :P

Iaf, nu är jag i Mölnlycke igen och har fixat synundersökning. Jag ser typ inte alls utan glasögon. Inte när jag skulle hålla en lapp för ögat och inte när jag fick titta med båda ögonen. Halvbra när jag fick ha glasögonen på mig men jag ser rätt kasst. Fuck. Borde kanske fixa till mina glasögon, har säkert ändrat synen. Den har blivit sämre, antar jag, som allt blir med åren. Utom vin kanske. Och vishet. Och folk. Äsch, ni vet vad jag menar. Skor blir knappast bättre med ålder och användande, tyvärr.
På tal om skor ska jag fota ett par fina som jag har i min ägo, kan lägga upp bild senare. Och på mina två böcker som jag hämtade ut idag. Bara bra böcker! :D
Jag vägrar gå ut på promenad med mamma och Oliver om det ska ösregna på det här viset. Usch. Inte ens med regnställ! Vägrar. Fast han måste ju gå ut, den lille taxen.. Man kan ju gå en kort promenad istället för timslånga som vi brukar.
Jaja. Körkortsångesten kom hos optikern. Han sa "var det inte jag som fixade synintyg förra gången?" "det kan säkert stämma" sa jag. "Ja, du var här för ett år sedan".
Crap. Jag känner mig kass :P
"Eh, ja, det var problem med papper och sedan gick intyget ut". "Men man kan skriva ut papprena?". "Nu blev det inte så."
Och när vi var klara och jag hade betalat och fått intyget så önskade han mig lycka till med körkortet och jag sa väl typ att jag måste ju börja övningsköra först, så får vi se hur det går. Lite melankoliskt. :)
Ångest! Vill ha körkort, kan nog teorin men är rädd för att köra i trafiken. Det finns så många galningar. Även om jag aldrig gjort ett fel när jag övningskört (jag är försiktig av mig) så kan ju andra människor få en knäpp och köra dåligt. Har hänt mer än en gång när jag suttit i någons bil och det har säkert hänt när man suttit i en annan bil. Ni vet.
Men det ordnar sig säkert, jag ska posta papprena idag och betala in summan som ska betalas så ska jag nog också fixa ett körkort.
Ciao!

Pizza!

Hej hopp, nu sitter jag i min datorstol vid min dator och skriver på mitt härliga tangentbord och lyssnar på min stereo. Härligt! Loves it :)
Är i Frölunda, alltså.
Jag är en duktig patient, allt har gått jättebra med mig och doktorn var så nöjd med mig eftersom jag kan känna dofter igen, och det var ju inte säkert att jag skulle kunna göra det.
Men jag måste skölja näsan mera. Blä :/ Jaja, jag gör som doktorn säger. Slipper lite kortison, behöver bara ta varannan dag nu. Skönt. Men åker på mer nozoil och mer nasonex men det är inget jobbigt.
Känns skönt att han sa att det har gått över förväntan med operationen och allt efteråt. Gött! Jag tror att allt kommer bli lättare nu.

Jag släpade med mig stora, röda väskan på bussen och läste ut Anonyma skoälskares klubb på bussen. Om ni gillar skor och chiclit, kan jag verkligen rekomendera den! Läs den, älska den :) Även om jag inte är märkesskomanisk så är det kul att läsa om ibland. Boken är lite Sophie Kinsella blandat med Marian Keyes.
Jag fick släpa på tunga väskan, eftersom jag missade en buss och jag tänkte "duktig tjej reder sig själv" och har därför lite ont i ryggen nu. Får skylla mig själv.
Hämtade ut mina böcker från bokklubben och gick och köpte mig en pizza i regnet. Väldigt trevlig man hos Papa's och väldigt god pizza. Ät där! Vi pratade lite om böcker, det var trevligt. Och han sa "tjejen" hela tiden :P "Varsegod, tjejen", "Ha det bra, tjejen" :) Pizzafolk är roliga och snälla.
Nu sitter jag här och lyssnar på P3. Borde packa upp lite men jag är så trött. Har inget mer att göra idag egentligen, ska fixa med glasögonen men inget mer. Hade tänkt att handla lite mat till lägenheten men det kan jag göra imorgon, är ju ledig då också.
Nu måste jag gå och leta efter skydd till mina öronsnäckor så jag kan lyssna på musik på tåget till Sthlm på fredag!
Ciao!

Återbesök

Yes, idag är det återbesök hos doktorn.
Måste komma ihåg att skriva upp (eller ner?) några frågor om allt. Men det ska nog gå bra.
Undrar bara hur jag ska orka släpa runt på min stora väska. Men allt ordnar sig, jag är säkert stark! :P

Vi hörs lite senare, nu ska jag platta håret och kolla lite bloggar.
Ciao!

Schnauzer-attack!

Hej hopp!
Direkt efter jobbet hjälpte jag mamma att handla (och bära hem maten) och efter det stack vi till Delsjön för att promenera. Vi gick lilla vägen runt, vilken är på ungefär 6 km. Känner mig väldigt duktig eftersom vi höll ett bra tempo, även om jag stannade för att fota lite här och där.
Vi blev attackerade av små dvärgSchnauzrar (eller hur man stavar)! :) På ett bra sätt, de var inte hotfulla alls utan bara busiga och söta. En kvinna gick omkring med 6 stycken små hundar och ingen var i koppel men lystrade bra på matte.
Vi pratade rätt länge med henne och det var väldigt trevligt. Jag har bra kondis och ville vara först hela tiden. Är nog lite tävlingsinriktad.
Ni ska få lite bilder iaf!


Fint väder, rätt fint iaf.


Vi hittade snö! Va??


Fin utsikt, jag älskar denna bilden!


Denna bilden är också vacker.


Fin bild igen :)


Vattenfall!

Nu softar jag men snart ska vi se Poirot, mamma och jag. Myspys! Imorgon lovar jag att uppdatera bloggen bättre och ta lite foton kanske, även fast jag har massor att göra och är på språng hela dagen. Jag är visserligen ledig, men ni vet hur jag är. Kan aldrig bara vara riktigt ledig.
Men, ha en mysig tisdagskväll så hörs vi!
Ciao!

Hallonrött

Gomorron!
Nu sitter jag här, för tidigt idag igen, och är klar. Nästan. Har inte fixat håret än men det går ju på typ fem minuter eller så. Drömde jättekonstigt inatt. Kommer inte ens ihåg allt, för det var så mycket.
Albin var där och jag tror att jag (vi?) åkte buss, länge.
Sedan var jag med Toria och vi skulle festa och åkte hiss någonstans och så ville inte jag vara där så jag åkte ner utan henne och hamnade i något fordon (buss?) och vaknade sedan.
Det hände nog massor emellan där men jag minns inte.
Men jag brukar minnas alla mina drömmar. Är det konstigt? Jaja.

Nu sitter jag i min hallonröda kofta och myser. Jag är ledig imorgon och jag ska på återbesök hos doktorn vid elva, så det blir väl sovmorgon. Jag har frikort, så jag slipper betala 300 spänn, score! Efter det ska jag fixa till mina glasögon så de sitter bättre och göra ett syntest så jag kan skicka in papprena till Transportstyrelsen så jag får övningsköra snart! Allt är ifyllt, bara synundersökningen som fattas.
Efter det ska jag nog dra hem till lägenheten med min stora väska och packa ur och fixa iordning så allt är mysigt när vi kommer hem på söndag. Söta mamma har lovat att hämta oss vid flygplatsen, så vi slipper åka buss och allt. Mys!
Nu ska jag fixa klart håret och sedan glo på TV tills jag ska gå och jobba. :P
Ciao!

ANTM 13

Yes, Top Model-dags! Har redan gått en halvtimme men det är kul. Fast Erin verkar vara en riktig bitch. Visst, det är en tävling men om man blir hatad av alla är det inget kul att tävla om alla är emot en. Skärp er, små artonåringar! Gör mot andra vad ni vill att de ska göra mot er.

Jobbet idag var roligt, men det var inte så mycket folk ute idag. Det var tydligen så förra veckan också, rätt lugnt alltså. Gick mest runt och pysslade lite, för det har ändrats lite i butiken. Och jag kollade in vilka böcker som kommer i sommar. Massa bra :) Skrev upp på en lapp, kan uppdatera sedan eller imorgon.
Jag jobbar imorgon från 11-18 och är ledig onsdag och torsdag. Fredag jobbar jag från halv två till fem och efter det åker jag till min älskling! Softish :)
Nu är reklamen slut!
Ciao!

Jobb idag!

Yes, första jobbdagen på säkert tre veckor.
Jag är inte gjord för att bara sitta hemma och ta det lugnt, men det kanske är nyttigt och göra det också någon gång ibland. Men idag är det jobb som gäller. Hoppas det blir kul :)
Jag börjar inte förrän 11 men sitter redan här, praktiskt taget klar. Suck.
Jaja, får väl glo på TV eller något, för jag har redan läst alla bloggar jag spanar på. Blogga mer, folk, blogga mer! :P

Jag hinner inte uppdatera under dagen, det får bli efter klockan sex, då jag har slutat isf. ANTM ikväll! Vet inte om det var något annat skoj... Hm. Hoppas ni får en mysig måndag iaf!
Ciao!

Angels & Demons

Den filmen tittar vi på nu. Har visserligen sett den förut, men jag kan se den igen.
Vi har precis ätit glass, pappa har kommit hem från Norge igen. Och imorgon ska jag jobba! Jag hoppas att det blir kul och att jag orkar. På kvällen ska vi göra hamburgare.
Har varit i lägenheten och hämtat lite post och en klänning och ett par skor, så jag kan vara lite fin på VIP-shoppingen och i hufvudstaden.
Jag försöker planera lite vad vi kan göra. Kanske shoppa lite, eller gå i affärer men det tycker väl inte Albin är så roligt, tyvärr. :P Kanske bio, Ironman 2 vill vi se.

Har fått mitt brev från Transportstyrelsen, så jag ska skicka in mina papper så fort som jag har fixat synundersökningen. Fixar nog det på onsdag.
Men men, nu ska jag umgås med mina föräldrar.
Ciao!

Kvarnbydagen

Hej hopp! Jag har varit borta nästan hela dagen så jag har inte hunnit skriva något inlägg. Men nu är jag här! :)
Började dagen med att gå upp halv nio och äta frukost. Efter det gick jag och la mig igen. Mys! Har nästan läst ut min Anna Gavalda - Lyckan är en sällsam fågel. Den har varit lite seg, och den är skriven lite hafsigt men den verkar sluta bra iaf. Läser klart den sedan. Har börjat läsa en underbar bok, verkar den vara. Anonyma skoälskares klubb. Love it! Och Marian Keyes kunde tydligen inte lägga den ifrån sig, så det är en perfekt bok för mig!

Sedan duschade och vi åkte och köpte blommor till mamma, fyllde på mitt busskort och ställde bilen hos min ena morbror och promenerade i Herkules.


Det är hål i bron?


Fin utsikt över Gunnebo slott.


Ser ni den lilla hasselmusen precis vid trädet? Den hade ett litet bo där.


Jättefint slott. Borde gå på visning där någon dag.


Det fanns en damm där det tydligen skulle vara vattensalamandrar men vi såg inga.


Fina utsmyckningar.

Sedan ner till Kvarnbyn och det var Kvarnbydagen idag, då de visar tavlor, textilarbeten, hembygsföreningen säljer saker (min mormor säljer lotter) och diverse annat pyssel. Vi fikade hos hembygsföreningen där tanterna satt och skvallrade.


Fika hos hembygsgården.


Mums! Fika!


Mammas och min fika för the day. Jag drack röd saft till :)


Min mormor äger alla andra tanterna i försäljning!

Efter fikat gick vi till museet, där de visade utställningen Barbie och Ken. Det var kul och intressant att se alla gamla kläder och dockor. Mamma hittade några kläder som hon hade haft till sina dockor.


Tyvärr tog utställningen slut idag.


Några dockor från utställningen.

Vi kikade in resten av museet också, det fanns mycket (gammalt) att kika på.


Fina, gamla stolar.


En kind of dagens :P Jag provade en mössa som fanns på museet. Skinnjacka: H&M, kofta: Soyaconcept.


Mamma och jag höll på att skratta ihjäl oss för en sån här brödrost har vi på landet, en som fanns på deras museum. Som mamma använder dessutom. Inte klokt!


Jag hittade en till charmig hatt!


En bild av forsen.


Det fanns män i uniform också.


Sista bilden på vattnet.

Nu ska jag leta reda på lite saker vi kan göra när jag åker till hufvudstaden. Var vi kan äta och gå och kika på osv. Kanske någon utställning. Får se :)
Ciao!

Helt slut!

Jag är så trött!
Vi har varit igång sen halv tio, men vi gick upp åtta och åt frukost och duschade och tvättade håret och gjorde oss iordning. Sedan slängde vi skräp, åkte till optikern (mamma hade en tid) och jag kikade på dyra solglasögon.
Vill ha kvalité men de har ju "stylister" hos optikern som tyckte jag skulle ha en sorts glasögon. Men om jag ska köpa dyra solisar, då ska jag tycka att de är snygga och jag ääälskar stora, runda. De är kanske inte "coola" men jag älskar dem. Såg fina hos Prada och Burberry. Men men. Jag köpte inga, jag tittar bara.
Efter det hämtade vi upp mormor och farmor och åkte till Kållered för att shoppa loss på Coop :P Efter det åt vi lunch på Ikea för vi var så hungriga (mest jag).


Jag åt köttbullar men ångrade mig sedan. Jag skulle tagit den ekologiska pastan med den ekologiska tomatsåsen. Tusan!

Efter det åkte vi och lämnade av mormor och farmor, åkte hem och la in maten i kylen och åkte in till stan för att kika på kläder. Och jag fick tag på ett par shorts. Jag prövade ju ett par blå igår, och hade tänkt att pröva dem igen men då verkade det vara så att de var slut. Iaf i min storlek. Hittade ett par grå i samma stil, så jag slog till på dem.


Snygga va? Från H&M alltså.

Tog kort på baddräkten som jag köpte från Twilfit igår också.


Himla snygg på med rynkat.

Efter allt shopping (det var fruktansvärt varmt i butikerna!) så åkte vi till Sahlgrenska och parkerade där för att gå i Botaniska trädgården. Väldigt mycket fransmän där.


Massor av vitsippor, för vi gick i Vitsippsdalen.


Mamma gömmer sig bakom träd!


Och jag med!


Jag gillar vitsippor.


Jättefint träd, som jag tror hette "Heart and fire".


Ludna blommor!


Kamoflageträdet.


Mamma i stendammen.


Mamma busar!

Nu har mamma och jag tittat på Cars och ätit revbensspjäll och jordgubbar till efterrätt. Gott och mys! Skriver imorgon igen.
Ciao!

Shoppingdag!

Idag är det shopping som gäller. Vad vi ska köpa är mat och en ny bärbar telefon. Och kanske en ny fast telefon. Och så ska vi titta mer på saker hos H&M och Topshop. Jag kikade ju lite igår men ska nog kika lite till idag. Och visa mamma vad jag hittade. Och hon kanske också hittar något.
Vi ska till Kållered också med farmor och mormor. Så en tjejdag alltså :)

Inatt drömde jag att jag var hos Försäkringskassan men ingen ville hjälpa mig för de sa att jag luktade illa :P
Hahahaha, vad jag skrattade när jag vaknade. Vad fånigt, så skulle de aldrig få göra :) Tänk om de sa så, som de sa i min dröm "nej, vi vill inte hjälpa dig för du luktar illa!". Hahaha.
Så kan det gå ;)
Ciao!

Mysfredag

Ikväll är det fredagsmyyyys! Mamma och jag har gjort egen pizza (jättegod!) och såg sedan på Finding Nemo. Den är mysig och bra, aldrig på svenska, bara på engelska. :)
Nu tittar vi på Miss Marple. Spännande!

Idag provade jag lite kläder här och där. Hittade en mörkblå kjol och ett par jeansshorts på H&M och en grå spetskjol och en fin tröja på Topshop. Vi får se om jag slår till nästa vecka när det är VIP-shopping. Toria ska också på frukostshoppingen hos H&M, så det blir nog himla roligt :)
Jag såg lite lustig i shortsen men det kan vara för jag hade tre plåster på benen och de var rätt bleks också men de satt snyggt. Lite korta bara men äsch.

Jag fick ett sms av Sofis mode att man kunde hämta ut biobiljetter till en förhandsvisning av The secret life of Pippa Lee med Blake Lively. Men det ör på torsdag och då är jag ju på VIP, så jag gick och hälsade på Toria och gav henne biljetterna. :) Och tipsade henne om frukostshoppingen. Vi pratade ett tag, det är trevligt. Vi har inte hunnit träffas, för hon tränar inför Göteborgsvarvet som hon springer för första gången.


Imorgon blir det nog ingen bowling men vi ska på shopping istället. Och promenad i Botaniska trädgården. Blir nog bra. Hoppas att ni har en mysig fredag. Vi passar inte lille vovven ikväll och mamma är lite deppig. Han är så gullig när han är med oss. Men klart att han ska vara hos sin matte också. Nu får vi titta klart på Miss Marple.
Ciao!

Hunter-stövlar

Det är en grej som jag inte fattar och som jag tycker är så fruktansvärt löjligt.
Det är när folk går omkring ute med sina Hunter-stövlar när det inte regnar. Jag har sett dem gå runt i dem när det är sol. Jag menar, kom igen. Okej, vi fattar - du har pengar. Men det är bara löjligt.
Såg en tjej i sina stövlar alldeles nyss. Och det regnar inte idag. Visst, det blåser men då behöver man inte ha stövlar på sig.
Om man vill visa att man har pengar kan man väl köpa en dyr väska istället.
Så himla fånigt...!




Nu ska jag dra in till stan och kika in läget. Hoppas det blåser mindre i stan än här, mitt hår blåser i mitt ansikte hela tiden så jag ser ingenting. Tänkte att jag skulle skippa tofs idag, för det har jag alltid annars men då slår vädret till! Kanske inte ska ha utsläppt hår ever, då. :P
Ciao!

Skadade ben

I duschen lyckades jag med att skära mig på rakhyveln inte mindre än tre gånger. Hur lyckas jag??
Det svider så fruktansvärt :( Har tre Ikea-plåster på mig nu.
Jaja.

Bilder från gårdagen var det ja.


Målade naglarna igen igår. Mint! I love it!


Vi var ute i skogen och Oliver hittade en pinne, som han alltid gör.


Vi hittade vitsippor.


Massor!


Lite mycket bilder på Oliver kanske, men han är ju så söt!


Sista! :)

Nej, nu ska jag ta och fixa håret, hämta ut skor, äta lunch och sedan dra in till stan. Kan hända att kameran följer med. See you on the flipside!
Ciao!

Top Gear ansvariga för aska?

Det stod i GP idag att Top Gear sa att de körde över lava innan utbrottet, eller hur det nu var, och att de tar på sig skulden för askmolnet.
Så kan det vara :)
De är för tokiga de där, men jag tror inte att de var ansvariga. Det kan vara att naturen vill att vi ska sluta kriga och äta mer choklad. Det låter mer troligt, enligt moi.

Idag är det fredag! Whohoo, myyysdags! Pizza och glass ikväll men innan dess har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra än.
Beror väl på vad det är för väder (har inte tittat ut genom fönstret än). Men alternativt ska jag hämta ut mammas nyklackade skor och äta lunch men efter lunchen kanske jag drar in till stan och provar lite kläder inför nästa veckas VIP-shopping. Så slipper jag prova då och kan bara köpa om jag hittar något jag tycker om och som passar.
Jag är smart. :)
Kanske äta en glass om det är soligt, vi får se. Jag tycker som att det verkar vara en bra plan.
Nu ska jag nog duscha men kommer in med ett inlägg efteråt med bilder från gårdagens promenad.
Ciao!

Grand Designs

Har inte bloggat så mycket idag, har inte haft så mycket att skriva om och nu orkar jag egentligen inte men skriver lite ändå :P
Är så himla trött! När mamma kom hem efter sex så åkte vi till Gunnebo för att promenera med vovven. Först trampade jag rejält snett och hade så fruktansvärt ont i foten i några minuter men sen gick det över. Helknas. Nu gör det inte ont (tror jag) så allt är väl bra.
Gick runt mycket, blev typ påsprungna av några dumma joggare som inte varnar att de kommer springande bakom en i 100 km/h. Jäkla puckon, höll på att springa på Oliver.
Vi hittade inga djur så vi begav oss hem efter ungefär en timme, lite mer kanske.

Jag fixade potatis i ugnen och lövbiff med gräddsås och lite gurka. Guuud vad gott det var! Mums! Imorgon ska vi göra egen pizza, det är också mums.
Vi kikade på Grand Designs Abroad, och de var i Alperna. Det var intressant och fint, det brukar alltid bli fina hem. Jag gillar inredningen.
Nu har vi gått en liten kvällspromenad med vovven och nu är jag helt slut. Måste sova! Orkar inte ens ladda upp bilderna från promenaden, jag gör det imorgon istället.
Ni får sova så gott, för det ska jag försöka göra!
Ciao!

VIP

Nästa vecka är det VIP igen och jag ska dit med Sara (matte till Oliver).
VIP hos Topshop på kvällen och VIP-frukost hos H&M på morgonen. Ska bli jättekul! :) Man måste ju inte köpa något, så jag kanske ska spara mig till Sthlmsresan. Men alltid kul att vara där det händer. :)

Har fått reda på att jag ska jobba måndag och tisdag (än så länge) i nästa vecka. Känns riktigt bra att komma igång igen. Jag är inte den som gillar att bara vara hemma utan att ha något att göra. Om man är själv blir det ju ännu mindre kul.
Men men. Ikväll blir det promenad i Gunnebo, tror jag bestämt. Om det finns får där kommer Oliver bli helt crazy!
Det blev han en annan gång, han skällde och gnydde och ville så himla gärna jaga fåren men det fick han inte.
Vi har det på film någonstans men jag vet inte riktigt var. Säkert på Albins dator.

Nu har jag ätit lunch och ska nog läsa lite modetidningar.
Ciao!

Enchanted

Det blev inte Mulan, som jag hade planerat för någon har plockat bort videon. Hmm..
Och jag orkade inte leta efter den för då skulle jag vara tvungen att koppla in den och det är krångligt och jag orkar inteee... :P
Men det är alltid kul att se på Enchanted. Me likey.
Såg trailern för SATC2 också, kommer inte ihåg om jag har sett den tidigare men jag längtar! :) Jag längtar också efter Harry Potter and the deatlhy hollows och Eclipse. Visserligen kommer bara första "delen" av Harry Potter men det är ju bättre än inget. Och jag gillar att längta efter filmer. Längtar också efter att Avatar och Alice i underlandet ska släppas på DVD! Längta, längta!

Nu ska jag ta och prova lite olika frisyrer, tror jag bestämt. Locka håret lite och sånt. Hitta på fina frisyrer som jag passar i. Får fixa lite lunch också.
Vi hörs väl senare, antar jag :)
Ciao!

Dagishunden


Lilla, söta vovven!

Igår ville inte Oliver gå in på dagis, sa mamma. Han vägrade. Inte ens när han fick godis ville han. Det är väl som med barn och dagis, kan jag tänka. De är ledsna när mamma eller pappa går (min mamma är inte matte, bara så ni vet) men efter en stund leker de och är glada.
Fast dagispersonalen sa att han gick och la sig och vila. Fast han sov hela natten och bredde ut sig i pappas säng, för han inte är hemma. Konstigt.

Jaja, nu sitter jag här igen. I myskläder och glasögon och tänker inte klä på mig!
Jag har tre filmer att välja på: Enchanted, Mulan (på VHS!) eller Gran Torino. Vilken ska man välja?
Lite olika sorters stil på filmerna kanske, men det är sånt jag gillar :) Har visserligen inte sett Clintans film, så man kanske borde ta den. Fast jag har längtat efter att se Mulan rätt länge så jag tror det blir den.
Dessutom kan jag ju alltid titta på film i eftermiddag också ;)
Har Ghost Whisperer också, som jag fick av söte Albin i förra veckan. Det kan man ju också kika på.
Tror idag blir en innedag. Förutom ikväll för då blir det promenad igen. Runt Delsjön tror jag. Igår var vi vid Finnsjön.
Men men. Hoppas ni har en mysig dag och jobbar på :P
Ciao!

Promenadbilder

Vi var ute i skogen. Den riktiga skogen alltså. Små, små stigar som min mamma tyckte att vi kunde undersöka. Hon är lite crazy, medan jag inte vill upptäcka något när det är kallt ute.
Jaja. Vi gick i ungefär en timme och Oliver blev blöt på magen för det var lite lerigt. Och vi gick på en stig och visste inte riktigt vart den tog vägen så vi frågade en cyklist som kom på den lilla smala stigen. Och då skulle vi hålla till vänster och det gjorde vi. Till slut kom vi fram till en bilväg och därifrån visste vi vart vi skulle gå för att hitta bilen. Så slutet gott.. :P


Vem har sagt att det finns pinnar som är för stora för en?


Spanhunden!

Nu är vi lite trötta, vi har precis sett gårdagens Top Gear-avsnitt och nu softar vi. Ska nog lägga mig och läsa lite, tror jag bestämt. Imorgon ska jag titta på film! Tecknat eller något annat skojs.
Annars har jag inga planer. Om det är fint väder ska jag cykla till Frökens Udde och fota lite men om det är tråk så stannar jag hemma. Har ni något förslag på vad man kan göra?
Ciao!

Jag kan cykla, jag är inte rädd

Eller ja, lite rädd i svängarna kanske.. :P
Internet la ner förut och då tänkte jag att jag banne mig skulle ut och cykla mer. Man blir ju mindre rädd om man testar och övar liksom. Och det gick bara bra när jag hade bra med fart. Annars när man ska sakta ner och svänga och köra över gatan och sånt, det är lite otäckt men jag får öva mig imorgon igen. :)
Det var lite kallt ute, det har regnat lite på eftermiddagen så mina händer var lite kalla efteråt. Men men. Jag kan cykla! Bara lite rädd.

Sedan har jag fotat lite saker inomhus med systemkameran när jag ändå hade tråkigt. Enjoy!


Mammas orkidé.


The coffeemaker! Som jag inte använder, jag är mer en te-typ.


Min orkidé! Kanske borde vattna den snart...


Olivers knark. En pipleksak som han inte kan få nog av. Piper med den jämt. När man tar den ifrån honom och lägger bort den blir han galen. Allt detta hände igår :P


Köpte mig en Solo idag och läste. Mycket trevlig läsning.


I see hearts everywhere.. Mammas fina ljusstake.

Nej, det var det. Nu är det tråkväder men vi ska ju gå ut med lille vovven. Hm, får nog bli med regnkläder då. Vi ska ju ändå gå i skogen så jag orkar inte bry mig om vad jag har på mig, bara jag slipper bli blöt. :P
Skriver kanske sen igen, tror nog det. Ska ta med kameran och hoppas jag får några fina skogsbilder från promenaden.
Ciao!

The Hurt Locker

Idag har jag sett på den filmen.
Det är svårt att tänka sig att det är en kvinna som gjort den, jag vet inte varför jag tycker så men det gör jag.
Det är mer en dokumentär, sa pappa, och det har han ju rätt i. Den har ju en handling men det är mer än dokumentär än en spelfilm.
Vet inte riktigt vad jag tycker om den. Den är rätt bra, snygga effekter och så. Men det är inte den bästa filmen jag sett. Tycker inte att den är värd 6 Oscars, verkligen inte. De skulle gått till Avatar. Den var mycket, mycket bättre.
Men jag antar att denna filmen är "svår" och därför mycket "coolare".
Tycker sånt är så löjligt. Utländska filmer (inte från USA alltså) eller filmer som handlar om "tråkiga" saker får alltid höga betyg. Stört. Recensenterna och kritikerna ska vara svåra och välja konstiga filmer, det är så det är.
Dumt. Välj bra filmer istället för arty-filmer. Do it!!!
Missförstå mig rätt: handlingen är intressant och allt, men det är själva grejen att bara välja svåra filmer.


Jaja. Här kommer bilderna på cykeln. Tapeterna är inplastade så jag har inga bilder på dem än. Men ska googla och se om jag hittar något.


Fina cykeln fick inte plats i garaget så nu står den i hallen.


En liten korg att ha en liten hund i kanske?


Nu får jag bara öva mig så jag kan cykla ordentligt :P


Har ett monsterlås så ingen kan försöka stjäla denna. Mohaha!

Hittade inga tapetbilder, inte på min tapet iaf. Så ni får bild en annan dag.
Tyckte att det regnade ute, så får se om jag tar en tur med cykeln eller stannar inne.
Ciao!

Sovmorgon

God förmiddag!
Idag hade jag näästan sovmorgon. Jag vaknade tio i åtta och gick och kikade efter Oliver som låg i soffan. Sprang tillbaks till sängen och då kom han rusande och hoppade upp och önskade mig en god morgon. :)
Han är så otroligt söt. Han har varit lugn inatt också. Han hör ju så himla bra så han hör när tidningsbudet kommer eller om det går folk på gatan och då brukar han skälla och varna oss.
Men han har varit lugn hela natten, riktigt skönt. Han har ifs kunnat bre ut sig i pappas säng, det brukar han inte få göra så det kanske är det :)

Efter jag hade ätit frukost och tagit mediciner och dylikt så gick jag och la mig igen och läste ut Prom nights from hell. Riktigt bra, Meyers var grymt bra. Skulle gärna läst en hel bok om det hon skrev om istället för en novell. Men men, man kan inte få allt.
Nu har jag duschat och tvättat håret och känner mig sådär härligt fräsch.
Snart ska jag hämta ut tapeter, försöka cykla lite, handla flexkoppel till vovven och göra lite nudlar. Tror jag ska titta på The Hurt Locker också. Borde se varför den fick 6 Oscars och stal från Avatar som bara fick 3 st :P

Mamma och jag har planerat in saker för helgen, jättemys. På lördag ska vi nog bowla (inte Wii utan IRL ;)) och på söndagen ska vi gå på Kvarnbydagen i Mölndal och hälsa på mormor som säljer saker i hembygsgården. Och titta på utställningen av Barbie & Ken som har hållt på i typ ett år men som jag inte kommit mig för att titta på än och den tar slut på söndag.
Och nästa vecka börjar jag jobba igen! Ska bli kul faktiskt, längtar efter att få något att göra. Sitta och softa är inte min grej om jag tvingas göra det ensam :P
Men jag skriver snart och bifogar bilder på tapeterna och cykeln!
Ciao!

Tapeter

Imorgon ska jag hämta ut mina tapeter! Lovar att fota, för de är riktigt fina.
Ska köpa klister och en rollerhylsa också. Jag är nästan stammis nu, köper färg och grejer. Känner mig vuxen, även fast jag inte gör allt själv :P
Imorgon får jag också gå och fixa ett synintyg tror jag bestämt. Och kanske fixa till glasögonen, de åker ner på näsan hela tiden. :( Jobbigt.

Annars ska jag väl softa. Kanske försöka cykla lite :P Cyklade lite på gatan men jag är väldigt osäker. Har inte cyklat på många år, men man borde ju kunna det ändå, eller hur?
Vi får se. Mamma och jag promenerade i Wendelsberg men jag glömde kameran. Det var en fin promenad, även lite kall. Oliver badade lite i en damm och vi såg en groda. Får fota imorgon istället, det kommer ju fler promenader.

Har fått reklamkataloger, jag vill köpa sommarkläder...! Vi får väl se hur det blir i Sthlm :)
Nu är det lite ridsport igen, det är rätt kul. Massa fina hästar.
Jag kanske borde sälja lite kläder och saker här i bloggen. Har mycket som ligger och är oanvändt och det är ju onödigt. Får gå hem och kika igenom lite någon dag.
Men vi hörs imorgon igen, nu ska jag lägga mig i soffan och softa.
Ciao!

Cykelminne

Nu är jag i Frölunda och har hämtat min cykel!
De var så otroligt snälla i cykelaffären (vid Radiotorget) och man kände sig verkligen väl omhändertagen. Gå dit om ni ska ha en cykel, de är prisvärda också!
När jag gick ut från butiken pratade jag med mamma i telefon och ledde cykeln. Det var ett smart drag för när jag hade lagt på och tänkte cykla till förrådet, då verkade det som att jag har glömt hur man cyklar!
Pinsamt! Cykeln vinglade och jag körde ner på gatan. Jättejobbigt och pinsamt. Hur kan jag glömma hur man cyklar? Det är nog bra att jag tar med den hem till mamma och pappa, för då kan jag öva mig... :P
När jag stod i förrådet för att låsa den, så funkade inte låshelvetet. Jag gör säkert fel på något sätt, mamma och jag får kolla sen, men det var också himla jobbigt.
Har två lås, så jag låste med det andra istället. Det är mycket kraftigare. Sprang upp till lägenheten och kom på att jag hade glömt kvittot i cykelkorgen. Fuck!
Fick springa ner i ilfart och hämta upp det, och nu är jag helt slut. Har bäddat sängen också och det var OCKSÅ jobbigt!
Fan då. :P
Det är bara öppet längst ner, ni vet? Det tycker jag inte om :P Men men, det är fixat nu iaf.

Och lunchen var jättetrevlig. Vi fick vänta lite på att få beställa och vänta lite på maten men så var det sist också. De har ju mycket att göra. Men maten var otroligt god! Lyx lyx lyx.
Och mormor och jag hade jättetrevligt och pratade om resor och barn och allt möjligt. Det var kul att träffa henne på tu man hand. :)
Snart kommer mamma och hämtar mig och cykeln och då ska vi hämta lille vovven från dagis. Han blir alltid överlycklig när vi kommer och hämtar. Tror det kvittar vem det är, bara det är någon han tycker om. (Duh..!)
Blir nog promenad när vi kommer hem och så blir det tjejkväll + hund. Pappa och brorsan är bortresta i jobbet nämligen, så det är bara mamma, Oliver och jag i veckan. Myspys.

Jag får öva mig på att cykla imorgon, det är för pinsamt att jag inte ska kunna cykla. Men jag blev osäker när den vinglade och då vinglade den ju mer, så jag gjorde det inte lättare för mig precis. :P
Men men, nu ska jag dra. Ha det!
Ciao!

Orkidén och en dagens

Jag tog lite bilder på orkidén så ni kan se hur fin den är.
Det är väl typ lyxversionen av orkidéerna, antar jag :P


Tror den hette något med "brud" (som i bröllop). Känns som att jag har snöat in på det. :P


Fin kruka också.


Mamma sa att om man bara skulle ha en blomma i huset/lägenheten, då var det denna. Och det är typ så jag har tänkt :)

Snart lunchdags!
Jag har legat och läst Prom nights from hell, riktigt bra faktiskt. :) Har bara Stephenie Meyer kvar, de andra fyra var bra. Hoppas att hennes också är det!
Har en dagens också btw.


Jacka: Gina
Skor: Wedins (om jag inte minns fel)
Byxor: Zara


Tänkte bara visa hur mitt hår ser ut, är lite trött på det. Vet att jag ser ut som om jag vore 5 år på bilden men det bjuder jag på.

Vet att der ser lite knepigt ut med strumpor i skorna men jag frsyer så om fötterna :( Hoppas inte det är kallt ute, för då vet jag inte vad jag tar mig till. Kan man ta skinnjackan ovanpå min röda jacka? Eller ser det knas ut? Hmm, får fundera på det för jag måste snart sticka. Och jag hatar verkligen att ha på mig för lite kläder och frysa, det är min mardröm. Men men, hoppas ni har en superkul dag!
Ciao!

Gravid skotertur

Läste precis på framsidan av GP, den lilla God morgon-notisen.
Kvinna uppe i Norrland var gravid och vattnet gick. Då kastade hon sig på skotern och körde ner för ett fjäll, om jag kommer ihåg rätt. In på sjukhus och födde sitt barn, som dessutom var för tidigt.
Jag menar... Wow! Vilka kvinnor det finns! :)
Hon sa också att hon inte hade tid att vara rädd, hon bara körde.
Ja, jisses. Sån kommer jag nog inte bli :P

Idag ska vi passa lille Oliver, min brors hund. Han ska vara med oss efter dagis varenda dag i veckan, till fredag åtminstone. Sedan vill nog matte ha honom hos sig :)
Det ska bli mysigt, då kan vi promenera och mysa med gullhunden. Och busa. Han är en sån söt liten hund, han älskar verkligen alla.


Lilla sötnosen när han var valp.

Visst är han söt? :) Nu är han äldre, men minst lika söt. Och mer dresserad :P


Snart är det dags för lunch (nästan). Eller ja, klockan är snart tio och lunchen är vid ett men det är aldrig fel att vara ute i god tid. Tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med, men jag hittar väl på någonting.
Ciao!

Sneaky Miss Marple!

Hon är så sneaky och lurig, lilla Miss Marple! :)
Älskar henne. Skådespelerskan Geraldine McEwan ska det vara och ingen annan.
Har sett detta avsnittet innan men kommer inte ihåg vem som är mördaren, det gör jag väl aldrig. :P Sissel och jag brukar påminna varandra vem som var mördaren i Tio små negerpojkar :)

Det har kommit massa nya till bloggen, vilket jag tycker är jättekul :)
Ni får väldigt gärna kommentera också ;)
Jag får försöka att ta en dagens imorgon, planerar att ha fina kläder på lunchen. Kul att klä upp sig lite ibland.
Nu är det nog sovadags. Fast först måste jag se klart och få veta vem som mördade mamman.
Ciao!

Vill bli blondin

Jag har funderat på det ett tag.
Att det hade varit väldigt roligt att bli blondin.
Jag var blondin när jag var liten, men då var jag väl under tio år. :P
Men vad tycker ni? Jag skulle nog vilja vara jordgubbsblond eller honungsblond, något varmt iaf. Har ni blonderat håret?



Hur gick det? Hur många gånger ska man gå till friösren?
För jag har inte tänkt att göra det hemma, never ever! Hur dyrt blir det på salong?

Jaja, det är inget jag ska göra nu men det känns bra att fundera på det. Det vore väldigt kul att prova. Det är som en sån grej man "måste" göra i livet, typ.
Top Model 13 är rätt bra men det finns gnälliga bitches som Lulu och Ashley som whinar och gnäller på alla andra eftersom de är osäkra på sig själva och avundsjuka på de andra som är bättre. Om man inte är positiv och är gnällig, då blir man automatisk ful. Eller ja, mindre vacker iaf.


Nu är det snart dags för varma mackor! Hoppas någon av bitcharna åker ut!
Ciao!

Ridsport

Nu har mamma och jag tittat på en timme ridsport från i veckan. Hoppning i Geneve.
Det är faktiskt kul att titta på. Jag spelade in ett till avsnitt men vi har inte sett det än. Det är väl fortsättningen kan jag tänka. Just nu ligger två amerikaner i toppen och trea är Rodrigo Pessoa. Han rider så himla snyggt och snabbt.
Rolf Göran låg nog på 18:e tror jag. Han var lite för snäv och rev ett hinder. Så kan det gå.
Killen från Saudiarabien som vann hoppningen i Gothenburg Horse Show fick spel och drev på hästen så den rev hela hindret och kom på typ 38:e plats. Han var alldeles för hetsig och ville vara snabbast.

Jaja.
Snart är det Top Model 13. Båda föräldrarna gympar men när de kommer hem, ungefär vid nio, ska vi göra varma mackor och dricka te och äntligen kolla på Miss Marple.


Har glömt att skriva att jag känner lukter igen! Och smaker! Det är så himla härligt! Jag fick typ ett lyckorus när jag kände doften av min deo i torsdags, tror jag det var. Smultron luktar den :)
Och mitt hårstyling luktar godis. Mums.
Det var ju inte helt säkert att jag skulle få tillbaks luktsinnet helt och hållet men det verkar som att det var oskadat, iaf lite. Så det är väldigt skönt att känna dofter igen. Kan använda parfym igen, och känna så jag inte använder för mycket :)
Jag är glad!
Ciao!

Reebok Easytone

Jag vet, jag sa att jag skulle lägga mig och läsa men ett inlägg till gör nog inget.
Är väldigt intresserad av Reeboks nya skor Easytone.


Det speciella med dessa skorna är att du tränar medan du går.Yttersulan består av två bollar vilka skapar en obalans som gör att användaren aktiverar fler vad-, lår- och rumpmuskler vilket i sin tur ökar förbränningen. Så man kan ha dem på gymmet eller på jobbet eller bara ute när man promenerar. Verkar väldigt tufft.
Är det någon som har testat dessa? Skriv isf, jag känner mig lite sugen. Inte tillräckligt sugen (har ju köpstopp!) men det kan vara kul att veta mer om dem.
Ciao!

Stockholmsresa

Det blev ju lite ändringar i min plan om dagen.
Så jag har mest varit hemma, vilket inte varit jättekul men har pysslat med lite annat som varit kul så det har väl jämnat ut sig.
Det som är väldigt roligt är att jag har bokat en resa till Sthlm! För att hälsa på min sötnos Albin såklart. Nästa fredag till söndagen. Inte jättelänge men man måste ju arbeta också och jag kan ju inte ta ledigt när jag börjar jobba om precis en vecka, det funkar ju inte.
Så dum är jag inte :)

Men det ska bli jättekul! Har verkligen längtat efter att åka till Sthlm igen, speciellt efter jag har sett alla avsnitt av Glamourama. Sist jag var i hufvudstaden var väl ett år sedan.
Ska verkligen försöka att inte spendera några pengar, borde ha totalt köpstopp nu.
Men åh vad det ska bli kul! Har ni tips på roliga affärer eller bra caféerm så är det bara att skriva! Fast kanske inte butiker, om jag ska ha köpstopp så jag slipper bli frestad :P

Idag bokade jag bord hos Jensens Böfhus, kände mig verkligen vuxen. För två, mohaha. Har nog aldrig bokat bord förut. Albin har gjort det någon gång åt oss men annars har jag alltid chansat. Och om det inte finns bord är det ju synd men man går någon annanstans. Men jag vill att mormor ska äta där med mig, så då får man ta tag i det själv.
Ikväll blir det nog Miss Marple med mamma, för det hann vi inte igår. Om vi hinner idag.. Hon ska ju gympa och ha sig. Då kan jag ifs titta på Top Model 13. Kortisarna <3
Nej, nu ska jag dricka upp min påskmust och läsa lite.
Ciao!

Falukorv och orkidé

Jag kan inte åka och hämta ut min cykel idag för min bank har inte skickat över pengarna från mitt sparkonto så jag får försöka fixa det imorgon. Efter lunchen med mormor då.
Och jag har gått och köpt en orkidé som jag tänkte att vi skulle ha i lägenheten men om jag inte ska till Frölunda idag, hur ska jag göra med den då? Den är inpackad, ska jag packa upp den?
Krångligt.. Får kolla med mamma.

Jag ringde till Körkortsportalen igen efter jag hade bloggat och då sa de att de skulle besvara mitt samtal inom två minuter. What? Jaja.
Jag fick svar på min fråga, och jag slipper gå handledarkurs med pappa utan de ska bara skicka papper hem till mig som jag ska skriva på och skicka in så ska jag få mitt övningskörningstillstånd. Och då kan jag ut och köra! Farligt.
Ringde till vårdcentralen och fått en tid, ringde doktorn som ska ringa mig imorgon..
Har hunnit med ganska mycket. Har läst ikapp Shecity-bloggen. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till nu men jag sitter här med en bit falukorv (rå) och funderar på att se en film.
Jag gillar rå falukorv bättre än stekt, vet inte varför. Kanske någon skum craving.. :P Finns väl konstigare saker visserligen.


Men nu ska jag dra mig, och göra något. Inte sitta här.
Ciao!

Gravid much?

Inatt sov jag inte så mycket. Tror jag somnade innan tolv men vaknade halv fyra och det kändes inte som att jag somnade om efter det.
Låg och läste en liten stund och släckte sedan och försökte sova men jag tror inte det gick så bra.
Men jag somnade någon gång iaf och då drömde jag att jag var gravid.
Typ nästan nygravid men magen syntes iaf och alla tyckte jag var fin och det kändes bra. Varför drömmer jag så mycket om sånt? Eller ser bebisar och magar överallt?
Tickar min klocka? :O
Jag vill inte skaffa barn förrän jag är säker på att jag kan ge rätt förutsättningar, t.ex. att jag har fast jobb och att vi bor i en lägenhet med förstahandskontrakt. Och jag vill gärna jobba lite till men vill inte bli en "gammal" mamma.
Aja.

Nu sitter jag och försöker ringa Körkortsportalen men det är så många som ringer så jag får inte ens sitta och vänta. (!) Inte klokt. Försäkringskassan hade en bra grej för de sa att det var många som väntade när jag ringde men att jag kunde knappa in mitt nummer så ringde de upp efter tjugo minuter. Jättebra. Men varje gång jag ringer för att fråga om körkort och så, så säger de att de är för många som ringer och att jag ska försöka senare och lägger på i mitt öra. Jävla stil...
Jag har försökt att maila dem, förra veckan faktiskt, men har inte fått något svar. Nej, jag tycker det är jäkligt dålig stil av dem. Buuu..
Ska hämta cykeln senare, så jag ska nog gå och duscha och klä på mig nu.
Fotar nog lite sen också.
Ciao!

Top Gear och te

Här kommer utlovade bilder! Dock inga från fikan för jag glömde bort kameran och bara pratade på som jag brukar göra. Jag blev lite hes nästan, och då vet jag att jag kanske borde låta den andre personen prata också. :)


Snygga byxor från Zara som jag glömt fota.


Så såg jag ut idag. Kjolen blåste nästan bort!


Jag är så dålig på att ta helkroppsbilder så det blev såhär. Jag ser alltid deppig ut. Saknar nog Albin så mycket >.<


Mina fina, fina skor som jag köpte för säkert någon månad sedan men som jag glömt fota. Och glömt använda eftersom jag är sjukling. Men idag gick jag lite inomhus med dem. Nu sitter jag dock i mjukisbyxor.


Visst är de fina? Jag blir nääästan lika lång som Albin i dem! Det ni! :)


Last frame! Underbara skossingar.

Nu är det Top Gear som gäller tillsammans med mamma och pappa. Och med te! Och efter det blir det Miss Marple, som jag avgudar! Vi har spelat in lite avsnitt från veckan. Hörs!
Ciao!

Star of India

Äntligen hemma!
Det var lite tråkigt att åka buss i två timmar, för jag blev lite åksjuk när jag läste Cosmo. So uncool! :(
Men men, det gick bra iaf. Dock blev det minus på mitt busskort men det har jag fixat nu.
Castro var lite sen, vilket var trist eftersom jag inte hade ätit sen min frukost vid halv tio så jag var jättehungrig! När han kom så letade jag snabbt upp min favoritresturang, Star of India som väldigt lägligt har buffé på helger. Typ sex sju rätter att välja bland. Jag älskar chicken tikka masala men provade också butter chicken, som är alldeles för söt för mig. Men naanbrödet var gott som vanligt.
Vi satt där i en och en halv timme och snackade om körkort, komiker, filmer, gamla klasskompisar och allt möjligt. Det var rikigt roligt. Vi får ha en filmkväll snart, det hade vi jämt när vi gick på gymnasiet. Nästan varje helg drog vi ihop ett gäng folk och såg film. Myspys.

Nu är jag iaf hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra. Mamma och pappa har inte kommit hem än, så det är lite småtråkigt. Sitter i ett par högklackade skor och försöker gå in dem, typ. :)
Får fota dem sen, har inte gjort det fast jag köpte dem för ett tag sedan. Och ett par snygga byxor från Zara har jag också glömt att fota, lägger upp bilder sen för sladden till kameran är nog på väg hit nu men inte här än. Så ni får vänta. Jag kanske ska se en film.. Aja, bilder kommer i ett inlägg senare ikväll.
Ciao!

Kopparmärra

Jag har sovit för länge. :(
Jag får nästan alltid lite ångest om jag sover till senare än nio och idag vaknade jag tjugo över nio. Det känns som om jag sover bort halva förmiddagen och det känns inte bra :P
Igår stod jag ju och målade vid nio-tiden liksom. Jaja, inget jag kan göra åt det nu.

Jag ska ta en buss vid halv ett som tar mig till Göteborg för att fika med Castro. Vet inte riktigt vart än. Har ni tips? Jag brukar vilja gå till Vallgatan men de verkar ha lagt ner. Aja, man kan ju promenera och hitta något trevligt någonstans. Vi ska ses vid Kopparmärra. Trevligt ställe, där brukar folk sitta och sola eller spela musik eller demonstrera. Händer alltid något där.

Det är lite kallt nu på morgonen, ska jag verkligen ha kjol då? Hm, kanske blir varmare sen.

Jaja. Ni får ha en lugn söndag, så hörs vi väl ikväll. Hinner inte blogga  så mycket annars för jag tar inte med mig Eee Pc på bussen. Blir för mycket att bära då. Mamma och pappa får ta den i bilen när de åker hem senare.

Ciao!


Vilse i Kina

Nu är jag jättetrött :(
Vi har ätit jättegod mat och efterrätt och sedan slöglodde vi på TV. Mest på Travel, ett program som hette Vilse i Kina. Sounds fun eller inte. Där skulle jag inte vilja vara lost.

När vi var där så stirrade de efter oss på gatorna, de tyckte vi såg helt sjuka ut. Och när vi besökte ett kinesiskt par som vi kände från Sverige så fick vi träffa deras lille son. Han hade aldrig sett en västerlänning förut så han började storgrina. Haha, det var lite kul. Han tyckte alltså att vi såg så hemska ut så han tjöt. Han lugnade ner sig efter ett tag men jag fattar att han tyckte vi såg läskiga ut.
Vi pratade lite om att åka tillbaka till Japan, jag vill speciellt se Kyoto men andra ställen igen. Och kanske på våren också så vi kan se körbärsträden blomma, det hade varit underbart.

Fast då får jag kanske lära mig lite mer japanska. Det gick ju bra sist, de flesta kan ju engelska men det är kul att kunna deras språk och seder. Och veta om de talar illa om oss bakom våra ryggar :P

 

 

Nej, nu ska jag sova, är helt slut fast jag vilade förut. Vaknade ju typ tjugo i åtta imorse så nu är det sent för mig.

Imorgon tillbaks till staden alltså, måste leta lite bussar och sånt när jag vaknar. Inte glömma. Och ringa Castro. Pratade lite med Albin förut på msn, det var så kul. Jag saknar ju honom massor men det var ändå kul att prata så mycket med honom för han har mest jobbat innan och inte hunnit. Han jobbar på helgerna också, så det är svårt att hinna prata. Men det var riktigt roligt.

Han hinner inte med att läsa alla mina blogginlägg dock. Haha. Men nu sova!

Ciao!


Skira gardiner och norrmän

Tillbaks från Strömstad! Vi var där ett tag, typ två timmar. Inte klokt. :P

Vi kikade mest i tygaffären och i en ganska stor klädbutik som heter Petersons kläder där alla norrbaggar gillar att shoppa loss och idag var inget undantag.



Massvis med folk! Och jag tänkte inte prova något. Men sen hittade jag ett par byxor. Och en svart topp. Och en klänning. Byxorna satt väldigt skumt och dragkedjan fastnade i klänningen så jag fick be personalen om hjälp för jag ville inte dra sönder klänningen. Tröjan var fin men den köpte jag inte. Jag assisterade mamma som provade halva affären istället. Hon provade en söt kjol i militärstuk men bestämde sig för att inte köpa den efter mycket provande. Synd, för den var riktigt fin men hon tyckte den var för lång och man ska inte tvinga någon att köpa något.

Jag fick henne att prova en jättesöt kofta med puffärmar i hallonrött och hon var jättefin i den men ville inte köpa den pga puffärmarna. Så då provade jag den och den var minst lika söt på mig så den slog jag till på!


Den är lite mer rödaktig menn ungefär såhär ser den ut. :)

Jag fick faktiskt 100 kr i rabatt på den eftersom den såg lite skum ut på insidan av ena puffärmen, som man lätt kan laga. En tråd som man bara behöver fästa som inte kunde dras bort eller så. Fattade inte riktigt varför hon gav så mycket rabatt men jag tackar inte nej!
Jag köpte också ett par strumpor som var så söta.


Jättegulliga! Och jag är alltid i behov av strumpor så det var inte helt fel.

Jag köpte alltså det där och mamma slog till på två par strumpor och en tröja som hon var jättepiffig i. :)


Sån såg jag ut idag.


Det blåste så brutalt mycket ute, hela tiden. Jag som är så liten höll på att blåsa bort :(

Men men. Efter klädköpet gick vi till tygaffären för att kolla in gardiner till mitt lilla sovrum här på landet. Jag hade tänkt vita och väldigt tunna och skira. Men det fanns så mycket att välja på!

 


Så himla fin!



Väldigt gulligt. Kanske jag köper en annan dag. :)



Jag valde detta underbara tyget. Jättetunt och fint.


Hittade andra fina saker därinne. Ljusstakar t.ex. Det brukar jag inte gå igång på men nu fanns det så fina!



Maffiga och vackra, och inte dyra heller!



Dessa vill jag köpa iaf! Men måste nog kolla med Albin först, han kanske inte gillar dem... :/



De hade också ett "kungatyg" med kronor på. Bröllopstider?



Jag hittade en riktig fiskargubbe på vägen hem. Det ni! :)

Just det ja, jag målade ju idag. Har några bilder på det.

 


Det är ju inte så mycket att måla men jag gjorde det bra :P

'

Blev dock attackerad av en insekt.


Det var de bilderna för idag. Kanske fotar lite imorgon men jag ska ju åka hem också. Vi får se hur det blir. Tror inte att det blir en så händelsefull vecka. Vet att jag ska luncha med mormor på tisdag men inte mycket mer. Eller jo, vi ska passa vovven i veckan för hans husse (brorsan) åker bort. Så jag får nog promenera mycket. Men nu ska jag lägga mig och läsa Prom nights from hell som är skriven av fem olika författare, bl.a. av Stephenie Meyer och Meg Cabot. De andra tre har jag inte hört talas om. Den verkar vara spännande och ät på engelska så jag övar upp mig lite. Men jag hoppas ni har en mysig lördag så hörs vi!

Ciao!


Strömstad

Nu har vi hunnit fika och jag har målat två fönsterbräden och snart ska vi åka iväg till Strömstad och kika lite. Vet inte riktigt vad vi ska göra där men jag ska nog inte ta med min plånbok.

Har inte mycket pengar kvar och ska verkligen inte göra av med något där.

Kan kanske övertyga mamma att köpa lite choklad till mig, det är ju lördag!

 

Efter duschen så skulle jag ta min handduk men på den satt en liten konstig spindel. Försökte få den att gå på väggen men den gillade min handduk. Så typiskt! Den hade som krabbklor som den fällde ut. Det var inte läskigt eller så utan bara irriterande för jag behövde ju min handduk så jag fick ropa på mamma :P

Tar kanske med mig systemkameran till Strömstad, finns kanske saker att fota. Norrmän kanske :) Det är inte klokt på sommaren, speciellt vid midsommar. Då köper de sprit.

Jag är mer sugen på godis än sprit, men men. Nu ska vi dra!

Ciao!


Mardrömmar

God morgon!
När jag vaknade tyckte jag ifs inte att den var så god. Hade drömt mardröm om att först hade en släkting till mig dött och vi var på en slags begravning eller sorgefest och när vi kom hem från den så hade min pappa dött. >.<
Det var jättehemskt och jag grät jättemycket. Kunde inte ens säga varför jag var så ledsen till mamma och pappa. Men mamma sa att hjärnan städar på nätterna, så då kan det bli så.
Och det vet jag ju men det var så obehagligt och otäckt.
Man kan ju drömma om saker man är mest rädd för och jag tror nog  att jag är mest rädd för att de jag älskar ska dö. Inte av ålder me av andra otäcka saker.

Men jag ska försöka att inte tänka mer på det.
Snart ska jag måla fönsterbräden så att de blir vita och fina. Det gick rätt bra förra helgen då jag grundmålade fönsterbrädet i mitt rum så idag vågar jag nog måla fler. Men jag blir så lätt trött i armen om jag håller den uppe ett tag. Jag är så klen! Måste träna upp mina armmuskler :P

Just nu ser det inte så soligt ute så det blir nog inget solande. Men man kan nog ta bra bilder ändå. Ska nog klättra upp på berget och fota havet, eller sjön som vi säger här på landet.
Man säger inte att man ska åka ut på havet utan man åker ut på sjön. Det låter gulligt tycker jag :)
Jag har snart läst ikapp Petra Tungårdens blogg Shecity. Hon verkar vara en sån härlig tjej och nu har hon vågat klippa page också. Det skulle jag nog aldrig våga!

Det är en kul blogg, har läst den från början, jag brukar göra så om jag hittar en intressant blogg. Och jag ska nog göra samma sak med Michaela Fornis blogg Flest skor vinner för den verkkar också vara rolig. Men det tar jag när jag är klar med Petras. Har ju inte mycket annat för mig på dagarna. :)

Men vi hörs väl senare, I guess. Ska försöka fota och lägga upp lite bilder då.

Ciao!


In the middle of nowhere

Nu sitter jag här på landet och har lånat Albins lilla Eee Pc. Den är verkligen pytteliten och söt, passar mig rätt bra :) Mamma, pappa, mormor, morfar och jag har ätit räkor och jag åt verkligen för många. Jag brukar verkligen inte ta för mig så mycket av skaldjuren. Gillar ifs bara räkor och inte kräftor eller krabbor eller annat bös.

Saknar Albin fruktansvärt mycket. Vet inte om det är värre att vara ifrån varandra i en månad eller vara ifrån varandra en vecka eller så, träffas en dag och sedan vara ifrån varandra i tre veckor till. Jag vet inte. Det känns konstigt och tråkigt att han åkte iväg igen men jag vet att han gör något som han älskar och jag stöttar verkligen honom i det.

 

Imorgon är det lördag och då ska jag nog måla fönsterbräder. Vita :) Jag kanske tar några bilder på min målaroutfit. Annars ska jag väl bara softa som vanligt, tog med systemkameran så får se om jag hittar några fina motiv. Hoppas solen lyser.

Det var en konstigt soft dag idag, vi gjorde inte så mycket. Förutom att jag beställde en cykel. :P

På söndag ska jag fika med Castro, det blir trevligt för jag har inte träffat honom på länge. Och i veckan får jag försöka ta tag i att ha en filmkväll med Toria och mormor och jag ska luncha på Jenséns böfhus någon dag.

Och blogga ska jag hinna med också! Nu ska jag faktiskt kolla upp lite blommor som jag vill skaffa till lägenheten för den känns inte riktigt levande utan några växter. Men vi hörs imorgon!
Ciao!


Ny cykel!

Hejsan!

Jag har tagit det väldigt lugnt idag, lugnare än vanligt och inte suttit så mycket vid datorn. Har ju mest umgåtts med Albin, man får inte spilla någon tid! Han åker hem redan klockan sex ikväll nämligen.
Han jobbar imorgon och jag ska till landet igen.
Men men, det har varit jättekul att vara med honom idag hittills :)

Men en nyhet är att jag har beställt en ny cykel!
Det finns en gullig liten cykelaffär här vid Radiotorget och där var vi inne idag och kikade. Jag har i princip redan bestämt mig för en Monark Karin men inte vilken färg. Svart eller röd. Eller vit?
Så jag fick kolla på de olika färgerna och den röda var jättefin. Svart är ju också fint, men kanske lite tråkigt. Så jag beställde en röd! Ska hämta den på måndag! :)
Spännande spännande. Då kan jag cykla till Frölunda Torg eller cykla och ha picknick eller cykla och bada... The possibilities are endless!



Nu ska vi nog softa och kanske äta lite glass i solen (det är jättevarmt ute!) och sedan åker jag till landet och sötnöten åker tillbaks till hufvudstaden.
Men jag bloggar nog sen ikväll. Alternativt imorgon. Vill umgås så mycket med Albin som möjligt!
Ciao!

Hemma igen

Nu sitter jag i vår lägenhet i Frölunda och det känns rätt konstigt.
Antar att om man bor hemma hos föräldrarna lite grann så vänjer man sig. För det var ju inte jättelänge sen som vi flyttade, ett halvår drygt. Men det känns ändå bra att vara här.
Annars är det lite skönt att bo hos mamma och pappa. Annars skulle jag bara gått hemma och inte träffat någon alls, varit alldeles själv och det hade jag inte trivts med. Nu bor jag med folk som jobbar på dagarna men som man kan dricka te och äta med på kvällen, och frukost om jag orkar gå upp. Vilket jag gjort varje dag utom en :P
Så imorgon, när Albin åker tillbaks till Sthlm så följer jag med folket till landet. Och då umgås man hela dagarna, och det tycker jag är mysigt.
På söndag ska jag fika med Castro, honom har jag inte träffat på länge.

Det var jättefint i brorsans lägenhet. Fast hans vovve var lite vild och ville bitas och busa hela tiden. Han tyckte att om det kommer folk och hälsar på så måste de ju leka med honom, right?
Jaja, han är så söt ändå, man kan inte bli arg på honom för att han bits i tårna :P Jag tog några kort så ni får se hur fint han har det.


Badrummet var jättefint och alldeles nytt. :)


Sängen är rätt högt upp, så vovven kan inte hoppa upp. Lådor under sängen med kläder och annat pyssel. Fint bord med roliga stolar som man kan snurra på.


Vardagsrummet var väl inte riktigt klart än, lite mer att pyssla på. Men jag gillade verkligen soffan och bordet var fint även om lite stort.


Gillade fönstret. Vi borde skaffa en växt i vårat fönster här.


Köket är jättesnyggt med svart golv, blanka luckor och bruna detaljer. Kylskåpet var maffigt :)


Bushunden!


Han är så liten men står på sina små bakben när han vill ha uppmärksamhet.


Garderob med skjutdörrar.

Så ser hans lägenhet ut, hoppas jag fick lägga upp bilderna. :)
Nu ska jag nog gå och skölja näsan och sedan tålmodigt invänta sötnöten! Natti natti!
Ciao!

Älsklingen kommer hem!

Albin ringde nyss och sa att han skulle sätta sig på ett tåg som åker hem till Göteborg och hem till mig! :)
Jag är jätteglad, har saknat honom så himla mycket och då har det bara gått en vecka och typ två dagar sen vi sågs sist. Vi är så dåliga på att vara utan varandra.
Dock åker han tillbaka imorgon men en natt tillsammans är ju inte helt fel. Och lite av imorgon också såklart.
Hoppas vi har lite myskväll framför TV:n.

Anyways, snart ska alltså pappa och jag åka och fika hos brorsan och vovven och sedan kör han hem mig så får jag vänta tills älsklingen kommer hem. Tåget kommer till Göteborgs central vid tio över tio, så han kanske är hemma hos mig halv elva.
Längtar! Vi hörs senare, medan jag väntar på att min sötnöt ska komma hem. :)
Ciao!

Du kan alltid bli nummer 1

Tillbaks från staden!
Det var himla varmt idag igen, skönt. Jag fick bara vänta i högst tio minuter på att få hämta ut mitt pass. Kortet är väl si och så med.. :P Jag ser förvånad och lite borta ut.


Förbättring från förra passet iaf, där hade jag massa svart kajal och fluffigt hår. :)

Men men, man använder det ju bara när man reser så det spelar väl mindre roll. Och snart ska vi åka till Rom! Mormor, mamma, min moster, min kusin Cajsa och jag ska åka på en tjejtripp och titta på fina byggnader, kolla in modet och god mat och massa annat kul!

Jag kikade in i några affärer också, det har jag inte gjort på så himla länge att jag tyckte att det var dags!
Zara hade en del jättefina grejer, ett par svarta byxor som satt jättesnyggt men lite konstigt vid fötterna så dem skippade jag. Men hittade en underbar kjol som jag slog till på!


Så underbar och somrig! Älskart!

Jag kikade också in på Gina efter en speciell grej.
Ja, jag har också gått och köpt en "baseballjacka". En röd, såklart. Tittade på en blå men kom på att jag inte har så många röda plagg i min garderob och varför inte förnya sig lite? Den är iaf jätteskön och jag har den på mig nu. Alldeles mjuk och röd :) Känner mig som en cheerleader och det är väl inget negativt med det?


Snygg och mjuk. Jag kanske är lite efter men jag är ju faktiskt sjukskriven och kan inte gå ut och ränna på stan!

Jag smet in på Lagerhaus och köpte en liten inflyttningspresent till min bror, eftersom jag inte varit där sen den blev klar. Jag har faktiskt bara varit där en gång (!). Känner mig dålig, jag har ju bara en bror liksom, och så har man inte varit i hans nya lägenhet, skandal SKANDAL!
Men dit ska pappa och jag ikväll för fika, och det ska bli trevligt. Inte träffat brorsan sen min farbrors 50-årskalas och det var i slutet på mars. Känns som väldigt länge sen. Hoppas han har vovven hos sig!
Jag får ta och fota lite, för brorsan har grym smak och stil så det ska bli jättekul att se hur han har fixat det.

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och sedan kika på resor till Rom, hur mycket det kostar och vad hotell kostar och massa annat stuff. Kanske borde kolla in mer ingående vad jag vill kika på när vi kommer dit. Vi hörs ikväll.
Ciao!

Pass

Nu ska jag sticka in och hämta mitt pass som redan är klart.
Sanslöst, jag menar, jag var ju där i måndags och det är redan fixat?! Gött!
Så nu ska jag skynda mig, bussen går kvart i. Jag har hunnit äta lunch från Sibylla och kollat på Snygg, sexig & singel. Har softat som tusan alltså.

Men jag skriver sen igen när jag kommer hem. Ikväll ska pappa och jag fika hos min bror i hans nyrenoverade lägenhet. Superscore!
Ciao!

Repmånad

Jag fattar inte att klockan inte ens är nio och jag har ändå ätit frukost, duschat och klätt på mig fast jag inte behöver. Har inget speciellt att göra idag liksom.
Helskumt. Jaja.

Funderar på att lägga mig i soffan och titta på Repmånad som jag spelade in igår. Har inte sett den, och det är alltid kul att se klassiker. Hoppas jag :)
Annars ska jag ner till färgaffären och köpa massa färgpryttlar eftersom vi ska måla lite på landet. Hoppas de tror att jag vet allt om färg, fast jag egentligen bara fått en lapp av pappa. Jag ska försöka spela övertygande.


Har sug på att läsa modetidningar men har redan läst alla som är ute i butikerna. Segt!
Får spana in kläder på olika sajter istället. Och borde lära mig Photoshop! Och och och..
Softa. Kanske. Vet inte riktigt vad jag ska göra med all denna energin som jag får nu när jag är "ledig". Kan egentligen inte använda den till något. Jag hoppas bara att jag inte tappar den när jag är frisk igen.
Men, vi hörs senare.
Ciao!

Up!

Har precis sett Up med mamma och pappa.
Den var lika bra som sist, om inte bättre för den här gången hade vi text. :)
Jag älskar den filmen, den är så underbar. Man måste inte alltid ha en ung, stark hjälte utan en gubbe går minst lika bra. Och jag älskar hundarna, såklart.
Om ni inte har sett den, så se den genast!!



Snart är det tedags med mamma innan jag somnar. Är trött. :(
Imorgon funderar jag på att gå en promenad och ta med systemkameran och fota lite fina vårbilder. Hoppas den är laddad bara...
Mamma ska på spa med jobbet så pappa och jag får klara oss själva. Vilket inte ska vara några problem. Vi kan göra pannkakor.
Idag gjorde jag urgoda rostbiffar med klyftpotatis och brunsås. Avnjöts framför TV:n. :) American style?

Well well, vi får se vad som händer imorgon. Ska nog spana runt på modesajter. :) Nightie night!
Ciao!

Gårdagens dagens

Jag har inte fått tag på min kompis som skulle fixa till bilden på mig, så jag har panikskrivit till alla på msn som jag trodde hade Photoshop och kunde hjälpa mig. Inte många som hade tid eller kunde men Kalle kunde och ville och vågade! Så nu har jag bilder :)
Nu har jag säkert trissat upp förväntningarna, för det är inga modellbilder.
Det är bara det att det var så länge sen jag la upp en bild på mig själv. Utom igår, men det var en sjuklingsbild :P



Klänning: Gina
Skor: Converse
Väska: Asos
Skinnjacka: H&M


Close-up!

Så såg jag ut igår, och jag kände mig fin. Alltid kul :) Älskar mina rosa Converse!
Nu ska jag nog gå och lägga mig och softa lite.
Ciao!

Ny mobil?

Jag vet inte om jag är kräsen, eller om är det grupptryck men jag skulle vilja skaffa en ny mobil.
Eller ja, kräsen och kräsen, min mobil som jag har nu (Sony Ericsson S500i) har krånglat lite ett tag. Ibland stänger den av sig, utan att jag ber den, och knapparna är lite trasiga.
Och det där med grupptryck; det känns som att alla skaffar ny mobil nu. Android och pekskärm och allt.
Jag är avis!
Vet dock inte vad jag skulle vilja ha för mobil, så om ni har en mobil som är grym (kanske med pekskärm) så kan ni väl tipsa!
Den får inte vara alltför krånglig (men i värsta fall får Albin lära sig hur den funkar och lära mig sen :P), man ska kunna ta bra bilder, kunna ringa och sms:a... Tja, vet inte mycket mer. Stor skärm, min är så liiiiten. :)

Ni kan ju tipsa om ni har eller vet om att en mobil är grym. Så får vi se!
Just nu sitter jag och dricker Proviva blåbärsdryck. Den är sådär. Ska kanske ta och läsa en skvallertidning istället för att sitta vid datorn. Skvallertidningar är min stora last. Vissa har cigg, andra har godis: jag har skvaller!
Albin avskyr när jag läser sådana tidningar men jag kan inte rå för det. Det är kul :P
På tal om Albin så saknar jag honom jättemycket! Och då har han bara varit borta i en vecka drygt. Helt sjukt. Jag kommer inte stå ut om han ska vara borta i en månad utan att hälsa på lilla mig... Jag som är så sjuk! *ynkligt host*

Men men. Bilden har inte blivit klar än, så ni får vänta. I "värsta" fall får jag väl lägga upp den ändå och se ut som ett monster med röda ögon.
Ciao!

Spexigt!

Igår var jag på spex, som sagt, och inte vilket spex som helst utan Chalmersspexet Bob! De spelade Kristian Tyrann och jag gick dit med mamma. Det var genrep, så de var väldigt duktiga men glömde lite texter ibland. Inte ofta men någon enstaka gång.
Just spexet Bob är det bara killar på scen. Det finns ett tjejspex också, men jag gillar killarnas bättre. Kanske för de har fått spela i väldans många år, eller så är det för att killar klär i kjoltyg ;) Alltså, bara killar på scenen men bakom scenen får tjejerna vara med och jobba!
Så bara de får öva lite så kommer premiären bli helt grym!
Vi brukar på gå på busket, det innebär att de bakom scenen skämtar med dem på scenen. T.ex. busar med rekvesitan eller kommer in på scen i någon dräkt och skojjar eller så.
Det låter lite lamt men jag har aldrig så roligt på spexet som jag har annars! Jag får ont i kinderna, för jag skrattar så mycket och jag får ont i händerna, för man applåderar så mycket för att de ska sjunga samma sång igen eller dansa samma dans osv.
Mycket, mycket roligt!!

Man får inte fota med blixt (antar jag) så jag fotade utan blixt och då blir det lite suddigt men ni får kika på bilderna ändå! Enjoy ;)


Kristian Tyranns fru "Bettan" och Kristina Gyllenstiärna.


Gustav Eriksson och Brask.


Mycket sång och dans. I like!


Trolle (längst till vänster) och Kristian Tyrann var också där.


Många sångnummer!


Det är alltid någon som dör i spexet.


Och det är alltid några som blir kära :) Bettan var så otroligt lik en tjej!


Jag gillar dekoren.


Spexkalas!

Det var väldigt roligt att kika på, och mamma och jag bestämde igår att vi ska gå snart igen. Kanske till våren, på busket! Och Albin måste följa med! Han gillar också spexen.
Pratade med honom igår och han tyckte jag lät jättekonstigt.

De tog ju ut förband ur näsan så jag låter nog lite nasal nu. Och annorlunda än vad jag gjort tidigare. Det kanske är såhär jag låter, som innan jag fick problem? Har ju haft problem med polyper i två år drygt, så jag har väl låtit lite täppt för det mesta. Nu låter jag nasal istället :P
Så han tyckte jag lät otäck. :( Synd. Men kan inte göra så mycket åt det.


Jag lunchade med Terre förut och det var jättekul och mysigt! Hon fick sin julklapp, och blev glad och jag fick tillbaks mina filmer och en bok som hon har lånat och jag blev glad :)
Vi satt i solen och åt varsin pajbit. Jag åt ost- & skinkpaj och hon köttfärs. Och det var himla varmt i solen, fast hon sa att jag fick skylla mig själv för jag hade ju svart på mig. Sant. Men det var mysigt att fika.
Ikväll ska mamma, pappa och jag se på Up, som jag beställde hem i helgen. Jag får den i present av mams och paps, en försenad namnsdagspresent. Den filmen är så mysig och bra så jag tror att de kommer gilla den!

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, kanske ringa till Körkortsportalen och fråga varför de inte har svarat på mitt mail. Om jag kommer fram vill säga.
Annars får jag väl bara softa.
Jag skriver ett till inlägg sen, med bild på mig från igår. Snälle Robin ska fixa bort mina röda ögon och kanske beskära bilden lite, för jag har inte PS så jag kan inte fixa det här. Så bild kommer sen!
Jag kanske ska gå ut och sätta mig i solen och läsa lite? Vi hörs sen.
Ciao!

Lunchdate

Alldeles strax ska jag iväg och äta lunch med Terre, en kompis jag inte träffat på himla länge.
Jag tror sist vi sågs bodde jag hemma..! Alltså för något halvår sedan.
Men men, idag kommer vi till skott och jag har med hennes julklapp som hon inte har fått än :P Bättre sent än aldrig.
Jag behöver inte åka in till stan eller något, för vi fikar nere i centrum på Johnséns. Skönt. Orkar inte åka in till stan.

Men jag ska gå och göra mig iordning, kommer dock tillbaks senare och skriver inlägg om hur det var igår kväll. Och har tagit en del bilder, bl.a. på mig! Chock! :)
See you on the flipside!
Ciao!

Say yes to the Dress

Jag har precis ätit en tallrik med corn flakes med blåbärssoppa. Så jäkla gott!
Ni måste prova, fruktansvärt gott :)
Jag har glott mycket på TV i förra veckan och nu också och då är det mest Discovery Travel & Living jag kikar på, det finns så mycket roligt att titta på.
Say yes to the Dress, What not to wear, Cake Boss, La Ink och ibland Toddlers & Tiaras. Det första programmet handlar om en bröllopklänningsbutik, och jag tycker det är kul att se alla vackra klänningar. Blir kanske lite sugen på att gifta mig själv? Jag är ju trots allt förlovad :P

Just nu så går ett till avsnitt av SyttD, så det ska jag nog se. Är lite besviken på mig själv att jag missade Americas Next Top Model igår. Det var andra avsnittet va? Jag såg det första men missade det andra för jag tänkte att jag ändå kunde se det på TV3play men det kunde jag tydligen inte. Tusan!

Hittade en TV och två cyklar btw.


Monark Karin.


Monark Karin men i rött.

Vad tycker ni? Vill ha en klassisk, men vet inte om jag ska slå till på en röd eller en svart. Svart är ju ännu mer klassiskt men jag väljer nästan alltid svart framför andra färger och det känns lite trist. Så jag kanske borde pigga upp mitt liv med en röd cykel? :)



Vi kikar på ny TV också, jag tycker att den här verkar vara bra. Bra pris också.

Albin och jag ska ju välja TV tillsammans men det är denna och en 47:tummare som vi har tittat på. Jag tycker denna verkar bra, men vi får se när han kommer hem. Det är inget jag vill stressa fram. Men cykel kan jag bestämma själv! :)
Det hade varit mysigt om både han och jag har varsin cykel och kan göra små utflykter i sommar med fika eller cykla och bada eller så.

Jag kommer in senare och skriver igen eller så skriver jag imorgon för halv sju är det ju spex! Det är synd att det är i RunAn och inte i Stenhammarsalen. Jag gillar Stenhammarsalen men den är tydligen för dyr för Chalmeristerna. Jaja, det blir säkert en bra föreställning iaf. Man får nog inte fota och jag brukar glömma bort det, för jag har alltid så himla roligt. Skrattar till jag gråter :P
Om ni får chansen så gå på spex! Busket är roligast och vi missar det nu men det gör absolut ingenting. Hoppas det är bra låtval och duktiga skådespelare, så hörs vi ikväll eller imorgon!
Ciao!

Bildinlägg

Här kommer lite bilder från i helgen och några tidigare.
Hade inte tagit så många foton som jag trodde, men det får väl bli ändring på det!
Enjoy!


Jag köpte en ny tröja från Asos, den är jättesöt men kanske lite väl urringad :) Iaf, älskar den söta sailorrosetten!


En dag gjorde vi kryddiga kycklingspett. Det gick rätt bra men jag var tvungen att låta dem ligga i marinad i två timmar. Jobbigt :/


Det ser rätt gott ut va? :) De kunde varit inne i ugnen lite längre men det gick ändå bra, för att vara ett första försök!


Var på landet i helgen. En fin blomma som står ute as we speak. (write)


Det var soligt och typ 15 grader. Myspys.


Jag hittade vårtecken: tussilago!


Hittade fina blåsippor också!


Hittade en annan rackare bland löven också.


Vid klipporna var det lugnt och lågvatten.


Mamma på promenad.


Vårt solur, som jag inte tror vi använder. Vad jag vet. Alla kanske smyger upp till den och kollar till, vad vet jag.. Låg mest inne i helgen.


Last picture. Hade inte tänkt att lägga upp den, men det var så länge sen jag la upp en bild på mig själv så då får man bjuda på en sjukling på bild.

Det var de bilderna det.
Tagit rätt mycket foton på natur, får försöka ta foton på folk också. Men jag gillar naturen. Aja, kan försöka att fota lite ikväll, då mamma och jag ska på spex! Skriver mer om det sedan, nu ska jag läsa lite mer bloggar och sedan kolla upp lite cyklar och TV-apparater (FERNSEHAPPARAT!!). Kan lägga in bilder på de jag (och vi) funderar på.
Ciao!

Operationsdagen

Jag opererade mig för en vecka sedan, prick idag. Jag var faktiskt inte nervös alls, för jag ville bara få bort de otäcka polyperna så jag kan lukta och smaka igen. Pga polyperna har jag nämligen förlorat mitt lukt- och smaksinne. Eller ja, vet inte om jag har förlorat det helt men det är kraftigt nedsatt iaf.

Och det är jättetrist. Kan inte känna doft av blommor eller parfym eller havet eller något sånt alls. Och ibland är det svårt att känna smaken på maten. Vilket är jättetråkigt.

Tillbaks till dagen. Jag hade fått instruktioner att jag inte fick äta något efter midnatt och inte dricka något fyra timmar före operationen. Trist att man vaknade och var helt torr i halsen :P Men men.
Olyckligtvis skulle Albin till Sthlm samma dag fast lite senare så jag fick säga hejdå vid sjutiden, eftersom operationen skulle ske halv åtta.
Fick skjuts av mamma, skrev in mig och betalade. Fick prata med en sjuksyster om allt och fick sedan byta om. En sjukhusskjorta och ett par knästrumpor typ :) Och egna trosor. Fick inte ha på mig mina linser så jag fick lämna kvar glasögonen i salen och åka iväg.
Alla var jättesnälla där, alla systrar och läkare. Himla skönt. Fick morfinbrustabletter eftersom jag hade påpekat mitt sväljproblem. Fick ligga och vänta utanför salen, för de inte var klara, och där somnade jag nästan. Var så himla trött, hade gått upp vid sex och tvättat håret och skrubbat kroppen, det hade jag också fått instruktioner om. Nytvättat hår och kropp var ett måste! Och inget nagellack eller smycken eller piercings.
Fick komma in i salen och ligga på en brits medan systrarna småpratade med mig om böcker, för de frågade var jag jobbade.
Det kändes bra. Och så blev jag sövd. Rummet började snurra och då sa jag att jag skulle blunda lite och när jag öppnade ögonen igen så låg jag i en uppvakningssal och var himla törstig.
Fick dricka liiiite liiite, för om jag drack för mycket skulle jag kräkas. Men var ju så törstig! Fick dricka liiite till men då kräktes jag. Får skylla mig själv :P De hade ju varnat mig.
Men men. Där låg jag väl i en och en halv timme och halvsov och vaknade och var en allmänt duktig patient, klagade inte på något.
Fick flytta tillbaks till salen där mina kläder var. Innan jag åkte iväg tackade jag de på uppvaket för de var så snälla. Kändes bra.
Låg i salen och småsov och drack lite, pratade i telefon, sov, läste lite, åt en macka, sov sov sov. Sedan var klockan fyra och jag hade varit där sedan halv åtta och det var dags för mig att klä på mig igen.
Fick en kräkreflex (ingen spya) och började blöda näsblod. Tusan! Det som hade gått så bra...
Aja. Fick en grej att sätta under näsan som man knöt i nacken. Kan ta kort på en sån, har några kvar :P
Efter jag hade klätt på mig satt jag på sängen och väntade för jag skulle prata med doktorn innan jag gick. Men då kände jag att jag mådde illa och hade ingen spypåse så jag rusade mot toaletten men hann aldrig in utan kräktes blod på golvet och dörren och väggen.
Kände mig så jävla äcklig. Jag har aldrig spytt av sprit eller så utan bara av magsjuka och diverse. Men kände mig som ett fyllo som inte ens kan hålla sig till handfatet.
Stackars sjuksystern, som var asgullig, fick torka upp efter mig medan jag kräktes lite mer blod.
Äckligt va? :P
Och det var ju typiskt för då kom doktorn och sa att jag inte fick gå utan stanna en timme till.
Och då var det bara att gå och lägga sig och vänta på att klockan skulle bli fem. Typiskt. Men det var ju bra att det hände där och inte i bilen.
Mamma kom och fick hämta ut mediciner till mig och sedan var klockan fem och vi pratade lite med läkaren, fick en lapp om återbesök och sedan fick vi skrida ut ur salen, eftersom jag inte fick anstränga mig och gå fort för om jag gick för fort skulle allt snurra och jag må illa igen.
Så vi kröp typ fram.
Åkte hem till lägenheten och hämtade min väska och lite tvätt och åkte sedan hem till Mölnlycke.

Och där har jag varit sen förra veckan. Har inte gjort mycket alls, bara gått runt i huset och tittat på TV, grejat med datorn, och läst lite.
Har tagit det väldigt lugnt, och det har ju varit lite tråkigt. Inget kul att vara "ledig" när man är ensam.
Var på landet i helgen och tog det ännu mer lugnt. Det var trevligt. Vi gick en kort promenad och jag var andfådd efteråt. Visst har jag usel kondis, men så usel har jag inte vanligtvis.
Det stör mig att jag äter mat och är hemma men inte får röra på mig. Känner mig tjock :P
Om man inte har något att göra, går man ju gärna och småäter lite. Inte bra, inte bra alls. Men men, jag är ju sjukling.

Pratade med chefen förut, jag är sjukskriven till den 25:e men ska jobba den 26:e hade jag tänkt. Återbesök hos doktorn den 28:e men efter det hoppas jag att näsan har skärpt sig och att jag mår finfint.
Nu ska jag gå och skölja näsan med en halv liter vatten :P Och sedan kanske jag bloggar lite till, men lägger in lite bilder jag tog på landet i helgen. Såg några vårtecken i form av tussilago och blåsippor. Och det var soligt och skönt.
Så jag skriver snart igen.
Ciao!


Duktig patient

Jag har ganska nyss kommit hem från återbesöket hos öra-, näsa- och halsmottagningen.
Det var lite kaosartat där eftersom en doktor tydligen var sjuk så min doktor fick hjälpa till att ta hand om massa patienter så vi blev lite försenade.
Tyckte att det var lite jobbigt för man gör nog inte ett lika bra jobb om man är stressad, tror jag. Men det gick nog fint.
Jag var iaf en duktig patient som inte har tagit alla smärtstillande jag fick. Jag hade ju inte ont, så då är det ju väldigt onödigt att ta något. Och jag gillar inte tabletter heller, har svårt att svälja.
Jag får alltid krossa mina tabletter om jag ska ta några :P Barnsligt, jag vet. Jag får försöka vänja mig.

Jag ska inte berätta allt vad som hände, men de tog ut tryckförbanden och nu känns näsan bättre. Men nästan lite tom, det typ ekar när jag pratar. Tycker jag själv då. Låter tydligen lite konstig också men det bryr jag mig inte om.
Fick dock i uppdrag att "spola" näsan 5 ggr om dagen i en vecka och sedan 2 ggr om dagen.
Skölja bort slem och annat bös.
Provade när jag kom hem och det kändes lite konstigt men ändå kul på ett sätt. Det är lite "yogafasoner" sa doktorn. Men men, jag gör nästan vad som helst för att vara frisk :)
Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg till nu om operationsdagen, den var lite konstig.
Så skriver snart :) Måste bara skölja näsan igen :P
Ciao!

Tea-time

Nu dricks det te och jag halvglor på Travel Channel. Mamma kollar på ett program om Cypern.
Ganska skumt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon.
Jag borde komma på något idag så jag slipper slösa på timmarna. Ska på återbesök halv nio och vara där någon timme och sedan hem.
Vid halv sju ska mamma och jag på Chalmersspexet! Det ska bli himla kul, och jag hoppas näsan fungerar och inte börjar blöda eller något annat.


Jag har suttit lite på msn nu och pratat med folk. Har inte haft tid/ork till det på senaste tiden. Himla synd, eftersom alla är så härliga :) Har styrt upp en fika till på söndag och en lunch på onsdag. Har en inbjudan till MQ på onsdag morgon men vi får se om jag går på det.
Dels vet jag inte om jag orkar (sjukskriven, remember?) och jag har nog inte råd. Operationen och återbesöket kostar sammanlagt 600 kr. På mindre än två veckor!! Inte klokt.
Jag får iaf frikort efter det och kan använda sjukhus och vårdcentral hur mycket jag vill i ett år utan att betala. Ganska bra ifs.
Och idag kostade mitt pass 400 kr. Och jag jobbar inte så jag tjänar inte ihop pengar precis :P
Mindre kul.

Men om ni har tips på kul saker man kan göra, som inte är så ansträngande, tipsa himla gärna!
Jag försöker att inte nätshoppa, så föreslå inte det :P

Håller förresten på att läsa min teoribok och tänkte faktiskt försöka ta tag i att skaffa körkort. Har gjort ett text på en cd som jag fick av Albin för ett tag sedan. Den är från 2006 så vissa grejjer har väl ändrats men det var kul att göra det och det gick faktiskt riktigt bra så jag har nog bra koll på trafiken ändå.
Vi får se när det blir körkort! :P

Hojta gärna till om ni vill fika eller så, btw! Har inte tagit tag i det på himla länge och det är så synd för jag saknar alla kompisar. Har inte hunnit innan, har ju mest jobbat och så tar dit- och hemresan två timmar varje dag så tid har jag inte haft mycket med tyvärr.
Men aldrig för sent att fixa till. :)

Nu ska jag dricka te och umgås med mamma!
Ciao!

Glamourama och svensk folkdräkt

Hej!
Så himla länge sedan som jag skrev. Har kanske haft torka och ingen lust och orkar inte slöskriva, det är ju inte kul för någon. Inte att skriva och inte att läsa :P
Men nu har jag tid och lust igen!

Jag har mer tid nu eftersom jag är sjukskriven. Blev sjukskriven för jag opererade mig för ungefär en vecka sedan. Imorgon ska jag på återbesök när det gått en vecka.
Jag har opererat bort mina polyper i näsan. De var snälla (sa doktorn) men inte mina vänner så det är skönt att de är borta.
Tyvärr har jag ca. 5 m tryckförband i näsan för att det ska läka bra och ordentligt.
Och att bli sjukskriven var en bra idé eftersom jag inte orkar göra något alls. Jag får inte anstränga mig, så jag går mest runt i huset, tittar på TV, grejar med datorn och läser.
Det låter kanske skönt men det är rätt tråkigt. :P


Ska inte prata mer neggo om det nu, kan berätta mer om operationen en annan dag, kanske imorgon.
Jag har varit lite produktiv idag! Jag försökte laga internet hela förmiddagen och lyckades och åkte sedan in till stan och fixade ett nytt pass eftersom mitt gamla har gått ut.
Jag åkte bara in till stan och gick sedan och fixade passet och åkte hem men jag var helt slut när jag kom hem.
Så jag lär mig att jag inte får anstränga mig för mycket.
Jag hade på mig den svenska folkdräkten idag. Ni vet; skinnjackan, jeansleggins, vit- & svartrandiga tröjan och stora solglajjor. Just nu orkar jag inte bry mig hur jag ser ut, för jag har inte alla mina kläder här.
Bor hemma hos mamma och pappa i Mölnlycke medan jag är sjukskriven eftersom Albin är i Sthlm och jobbar och det hade varit trist att vara ensam hemma och jag hade nog inte klarat mig så bra själv.


Jag har blivit lite besatt av Glamourama. Har sett alla avsnitt nu och håller på att läsa deras bloggar från början. Det är rätt mycket eftersom de bloggar varje dag, men jag måste ha något att göra när jag bara skrotar runt här hemma. Det var riktigt roligt att titta på faktiskt. Jag brukar inte gå ut men det är kul att se andra göra det :P Dels för jag inte vill/orkar/kan dansa och dricka och dels för det skulle kosta för mycket för mig.
Men de är så härliga och så på! De är engagerade och duktiga och jag är avundsjuk :P Vill också vara drivande och ha ett intressant och kul jobb!
Jag har ett kul jobb nu men jag skulle gärna jobba mer. Jobbar halvtid nu, vill jobba heltid och tjäna mer pengar!
Jaja.
Nu har jag bloggat massor men har ändå massor kvar som jag vill skriva men det skriver jag om imorgon.
Kanske lägger ut lite bilder på mig också, det var himla länge sen! :P

Men men, good to be back!
Ciao!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0