Hemma igen

Nu sitter jag i vår lägenhet i Frölunda och det känns rätt konstigt.
Antar att om man bor hemma hos föräldrarna lite grann så vänjer man sig. För det var ju inte jättelänge sen som vi flyttade, ett halvår drygt. Men det känns ändå bra att vara här.
Annars är det lite skönt att bo hos mamma och pappa. Annars skulle jag bara gått hemma och inte träffat någon alls, varit alldeles själv och det hade jag inte trivts med. Nu bor jag med folk som jobbar på dagarna men som man kan dricka te och äta med på kvällen, och frukost om jag orkar gå upp. Vilket jag gjort varje dag utom en :P
Så imorgon, när Albin åker tillbaks till Sthlm så följer jag med folket till landet. Och då umgås man hela dagarna, och det tycker jag är mysigt.
På söndag ska jag fika med Castro, honom har jag inte träffat på länge.

Det var jättefint i brorsans lägenhet. Fast hans vovve var lite vild och ville bitas och busa hela tiden. Han tyckte att om det kommer folk och hälsar på så måste de ju leka med honom, right?
Jaja, han är så söt ändå, man kan inte bli arg på honom för att han bits i tårna :P Jag tog några kort så ni får se hur fint han har det.


Badrummet var jättefint och alldeles nytt. :)


Sängen är rätt högt upp, så vovven kan inte hoppa upp. Lådor under sängen med kläder och annat pyssel. Fint bord med roliga stolar som man kan snurra på.


Vardagsrummet var väl inte riktigt klart än, lite mer att pyssla på. Men jag gillade verkligen soffan och bordet var fint även om lite stort.


Gillade fönstret. Vi borde skaffa en växt i vårat fönster här.


Köket är jättesnyggt med svart golv, blanka luckor och bruna detaljer. Kylskåpet var maffigt :)


Bushunden!


Han är så liten men står på sina små bakben när han vill ha uppmärksamhet.


Garderob med skjutdörrar.

Så ser hans lägenhet ut, hoppas jag fick lägga upp bilderna. :)
Nu ska jag nog gå och skölja näsan och sedan tålmodigt invänta sötnöten! Natti natti!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0