Tea-time

Nu dricks det te och jag halvglor på Travel Channel. Mamma kollar på ett program om Cypern.
Ganska skumt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon.
Jag borde komma på något idag så jag slipper slösa på timmarna. Ska på återbesök halv nio och vara där någon timme och sedan hem.
Vid halv sju ska mamma och jag på Chalmersspexet! Det ska bli himla kul, och jag hoppas näsan fungerar och inte börjar blöda eller något annat.


Jag har suttit lite på msn nu och pratat med folk. Har inte haft tid/ork till det på senaste tiden. Himla synd, eftersom alla är så härliga :) Har styrt upp en fika till på söndag och en lunch på onsdag. Har en inbjudan till MQ på onsdag morgon men vi får se om jag går på det.
Dels vet jag inte om jag orkar (sjukskriven, remember?) och jag har nog inte råd. Operationen och återbesöket kostar sammanlagt 600 kr. På mindre än två veckor!! Inte klokt.
Jag får iaf frikort efter det och kan använda sjukhus och vårdcentral hur mycket jag vill i ett år utan att betala. Ganska bra ifs.
Och idag kostade mitt pass 400 kr. Och jag jobbar inte så jag tjänar inte ihop pengar precis :P
Mindre kul.

Men om ni har tips på kul saker man kan göra, som inte är så ansträngande, tipsa himla gärna!
Jag försöker att inte nätshoppa, så föreslå inte det :P

Håller förresten på att läsa min teoribok och tänkte faktiskt försöka ta tag i att skaffa körkort. Har gjort ett text på en cd som jag fick av Albin för ett tag sedan. Den är från 2006 så vissa grejjer har väl ändrats men det var kul att göra det och det gick faktiskt riktigt bra så jag har nog bra koll på trafiken ändå.
Vi får se när det blir körkort! :P

Hojta gärna till om ni vill fika eller så, btw! Har inte tagit tag i det på himla länge och det är så synd för jag saknar alla kompisar. Har inte hunnit innan, har ju mest jobbat och så tar dit- och hemresan två timmar varje dag så tid har jag inte haft mycket med tyvärr.
Men aldrig för sent att fixa till. :)

Nu ska jag dricka te och umgås med mamma!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0