Sleepy Josie

Har haft en trevlig dag men nu är jag helt utmattad efter mat och film och sällskap att jag kommer däcka i sängen efter jag borstat tänderna!
Imorgon har jag inga speciella planer så jag kommer komma in med minst ett inlägg, iaf en bokrecension. Och lite bilder från idag. Hoppas ni inte är ute i natten och mår dåligt av för mycket sprit :)
Gonatt!


En sån här får gärna infinna sig imorgon på mitt köksbord. Hint, hint, Albin?!

Dagens outfit


Kjol: Gina Tricot
Linne: H&M
Kofta: MQ
Skor: DinSko
Halsband: Namnsmycken.se


Mina fina örhängen fick jag i julklapp av min kusin. <3 Älskar rosetter! :)

Lördagssol

Sååå fint väder ute nu! Lite tidigt, men jag ska ju snart till jobbet.
Idag blir det jobb och sedan ska vi hem till svärföräldrarna för att grilla och titta på film, så vi får se hur mycket jag hinner uppdatera bloggen idag men ska försöka. :)
Jag hoppas ni får en fin och solig dag än så länge iaf!


Skulle vilja ha lite glass i denna värmen..!

Söt valp!

Hittade en jättesöt video på en liten valp som fastnat i en tröjärm.
Så gullig liten tax! :)



Gonatt!

Gosford Park



Tänkte bara berätta lite kort om filmen jag såg häromdagen. Manuset är skrivet av Julian Fellowes som också har skapat Downton Abbey. Man märker att det är samma stil och liknande personligheter i både filmen och serien men det tycker jag om! :)
Det utspelar sig 1932 och det är ett stort hus (herrgård? :)) som i serien och det handlar både om pigorna och herrskapsfolket.
Jag gillar den stilen, så det var kul att se. Det är en del kändisar med; Maggie Smith (som är med i Downton Abbey), Ryan Philippe (med konstig skotsk accent), Helen Mirren, Michael Gambon (Dumbledore) och Kristen Scott Thomas. Det är kul att se dem i lite annorlunda roller. :)
Michael Gambon är förresten med i The King's speech, fast mest i början bara. Intressant fakta :)
Men om ni gillade Downton Abbey och längtar efter andra säsongen (som sänds i USA i höst) så tycker jag att ni ska se denna så länge :)

Fortfarande Alice



Den här boken handlar om Alice som är professor i psykologi på Harvard som får diagnosen tidig Alzheimer. Man får följa hennes kamp mot att komma ihåg vilka hennes barn är och vad hon sa för en minut sedan.

Jag tyckte att boken var rätt kämpig att läsa, det var så svårt att låta bli att gråta för det var så sorgligt ibland. Jag kan nog inte riktigt fatta hur jobbigt det skulle vara, tänk att inte känna igen sina egna barn. Inte veta vart man bor, eller vem den där kvinnan i spegeln är.
Jag tycker absolut att ni ska läsa denna boken, den var fruktansvärt bra även om den var sorglig. Det finns tydligen stödgrupper för anhöriga till personer med Alzheimers men ingen stödgrupp för de som har sjukdomen, och det ville Alice förändra, och jag vet inte riktigt hur det står till i "riktiga" världen (inte bokvärlden alltså, vet inte om allt är fiktion) men om det är som det står i boken kanske det hjälper om fler läser boken och sedan försöker göra det de kan för att hjälpa till?
Jag vet inte, men jag vill att ni läser boken.

God eftermiddag!

Denna förmiddagen har vi sett på The King's speech och den var superbra!
Fattar att Colin fick en Oscar för det.
Idag ska jag jobba och har precis duschat. Måste blåsa håret. Suck, tidsödande.. :P
Idag blir det som sagt lite jobb och sedan får jag kanske köra hem idag igen och sedan blir nog det fredagsmys. Hade tänkt att gå på After work impro men det hinns inte med, så vi kanske ser någon film sen eller något. Och äter gott! Imorgon är det valborg, men vi ska inte ut och supa.
Vi ska grilla hos svärföräldrarna och kanske hyra en film. Supermys! Jag gör hellre sånt än är ute i parker och håller på. :P Jag är nog en riktig mysgumma, tror jag.
Anyways, kommer in med en bokrecension senare!


Awsome film, se den snart!

Sleepy...

Det har varit en händelsefull dag idag :)
Först jobbat, direkt efter det gick jag hem till mamma och pappa och mamma och jag åkte till Gunnebo för att promenera med vovven som var på besök.
Efter den timmeslånga promenaden med några ruscher i backar, åt vi middag och sedan körde jag hem. :)
Nu är jag helt slut och måste sova.
Hörs tomorrow!


Söta vovven på landet med det lilla fåret.

Dagens outfit


Blus: Lindex
Jeans: Gina Tricot
Ballerinas: H&M
Klocka: Guess
Halsband: Namnsmycken.se

Albin var väldigt trött imorse, men ville ändå vara med på bild.

Mysteriet på Père-Lachaise



Jag gillar verkligen de här böckerna om Victor Legris som är bokhandlare/detektiv i slutet av 1800-talet. Ett väldigt mystiskt försvinnande på ett kyrkogård, och fler försvinnanden blir det. Klarar Victor det på egen hand eller måste han få hjälp från ett oväntat håll? (Eller kanske mindre oväntat..)

Jag älskar denna sortens böcker, det är lite Agatha Christie över dem. Det är dessutom två små söta franska tanter som skriver böckerna, det är kul att tänka sig dem sitta och klura ut dessa mysterier, som jag får försöka lösa när jag kommer längre och längre in i böckerna.
Denna boken var inte lika klurig som den förra men minst lika bra. Det är intressant att man får veta så mycket om just Frankrike och 1880-talet, lite mer i slutet av boken, det är ett plus tycker jag.
Om ni gillar deckare men inte riktigt de blodiga, krypande liken-böckerna, så tycker jag aboslut att du ska få tag på denna boken! Läs helst den första boken före denna (Mordet i Eiffeltornet) men denna är klart läsvärd! :)

Sunny thursday

Hej hopp! Snart sticker jag till bussen och jobbet.
Det känns helknasigt eftersom man varit ledig i en vecka, bara sådär :P Mycket trevligt faktiskt, skulle nog inte ha något emot att vara ledig en vecka till och inte göra något alls :) Bara promenera och kanske äta glass och njuta av våren/sommaren. Men men, det är kul att jobba ändå!
Kommer in med inlägg senare. Have fun idag!


Idag är jag sugen på glass! :D

Sängdags

Nu ska det sovas. Jag har sett klart på filmen Gosford Park som jag började på förut, väldigt bra.
Kan nog skriva om den imorgon om jag har tid, annars fredag.
Imorgon jobbar jag nämligen hela dagen, och så får vi se om jag äter middag hos mamma och pappa på kvällen eftersom Albin ska iväg på äventyr.
Men bloggen kommer uppdateras lite iaf :) Mer än en gång! :P
Gonatt på er, sleep tight!


Gosford Park.

Deklarerad och klar!


Färdig! Allt är bra och klart!

Jag har varit och kört med pappa i ungefär en timme, tror jag körde fyra mil eller vad han sa :) Det gick iaf jättebra, känner mig säkrare. Det enda som är lite svårt är väl att veta hur man ska hålla sig i sin egen fil och inte åka ut mot högerkanten :P
Mamma kom och hämtade mig sen och så åkte vi hem till mig och hon hjälpte mig med deklarationen. Det var några papper jag var osäker på, men nu är allt kollat och klart och jag har deklarerat. Så skönt!
Nu väntar jag bara på pengarna! ;)
Det är mindre än en vecka kvar tills man ska ha deklarerat, så om ni är sega som jag så får ni sätta på ett kol nu!

Fick en liten present av Albin nu när han kom hem :P Vet inte riktigt varför men jag får nostalgikick och tänker på mellanstadieskolan och rasterna.


Twistband! Det var en överraskningspåse :)

Nu borde jag fixa något att äta!

Judas

Ni har väl inte missat att höra Lady Gagas senaste låt Judas?
Jag vet inte om folk som lyssnar tänker på texten, men det gör jag och det gjorde de på Brunchrapporten i P3 :) Den parodierar lite på bibeln och Jesus och allt.
Så jag var inte så förvånad när jag hörde att den kristna högern i USA var förbannade för att denna låten finns :P
Jag gillar Gaga, hon är cool och låten är också cool och ganska awsome faktiskt. :)
Om ni har missat den, så hitta den på Spotify och sök sedan texten på internet och lyssna igenom. Det är kul! :)


Vad mina döttrar bör veta



Denna boken handlar om Barbra som har cancer och går bort och om de brev som hon har lämnat till sina fyra döttrar för att de ska klara av livet utan henne lättare och bättre. Men det var kanske inte en sådan bra plan ändå?

Chic-lit, spännande och bra. Lite konstig då och då, det kändes lite påtvingat "vänskapligt" i boken ibland. Smeknamn som inte kändes "normala" utan bara konstiga och lite småsaker. Men annars var den bra och det var faktiskt svårt att lägga den ifrån sig. Jag gillar att läsa böcker där man får följa flera personers liv och inte bara en enda persons liv. Det känns lite som Love Actually, och det gillar jag :)
Intressant för dig som gillar chic-lit!

Tvättdag

Nu håller jag på att tvätta. Har slängt in två tvättar och snart ska de andra två in och så ska det hängas och vikas och allt vad det är. Albin jobbar, lägligt nog :P
Idag blir nog en lugn dag. Tvättning, deklaration och övningskörning på kvällen. Blir nog inget mer kul :)
Kommer in med en bokrecension senare men nu ska jag läsa lite bloggar!


Det är jag som är moroten!

Det hände en så rolig och gullig grej idag! Jag ville ha thaimat, så jag ringde och beställde och så tog vi en spårvagn dit. Jag är alltid kräsen och lurig och har krångliga beställningar men den jag alltid tar heter nummer 5 och då vill jag inte ha vitlök eller annat grejs, så beställningen går såhär: jag vill bara ha nudlar, kyckling, broccoli och morötter. Tack. :) Säger det tydligt så inget ska bli fel.
När vi kommer dit får vi vänta lite för det är fler som vill ha god thaimat. När jag kommer fram ska vi köpa lite räkchips så hon tror vi bara ska ha det men så säger jag att vi skulle ha två nummer 5 också. Hon känner igen mig på rösten och säger "åååh, det är du som är moroten!" Så gulligt! :) Med thailändsk brytning också såklart! :) Jag skrattade länge åt det, nästan hela vägen hem :P
Hoppas hon säger det nästa gång också ;)

Nu ska jag dricka lite påskmust från Grebbestad (nära vårt sommarställe) och kanske äta lite godis. Snart börjar också Top Gear! :) Har hunnit med att måla naglarna och titta på några avsnitt av Glamourama också! :)


Den är inte lika söt och sockrad som vanlig must, väldigt god!


Lite dålig bild men älskar denna färgen. Tror den heter blueberry purple eller så.


Ännu sämre bild men ni ser att det är rosa iaf. :P Det är typ chockrosa, syns inte så bra. Ja, jag har målat utanför, fixar det imorgon när allt har torkat ordentligt :)

Skönt att göra fingrarna och tårna fina inför vår och sommaren! Om jag inte kommer in sedan, så säger jag gonatt redan nu :) Imorgon får ni en bokrecension, ska försöka blogga men ska hinna med att tvätta och deklarera också. Hörs!

Ny klänning!

Idag hämtade jag ett paket från H&M med denna fina klänningen i!


En perfekt sommarklänning! Tror bestämt att det är midsommarklänningen. :)


Massa fina detaljer också!

349 kr kostade den om jag inte minns fel. Den är jättefin och satt perfekt. Inga dragkedjor eller så som kan skava efter ett tag, himla skönt. :) Jag är jättenöjd med den och Albin sa att jag var fin i den när jag provade den :) Yay!

Promenad i fina vädret

Det blev lite tokigt idag. Pappa var upptagen ikväll så vi kan inte övningsköra utan får ta det imorgon istället. Så vi satte oss och tittade på Monty Python and the Holy Grail istället. :)
Och efter det bestämde jag att vi borde bekanta oss med omgivningarna i det fina vädret så vi gick en promenad i en timme eller så och sedan och handlade lite. Ni får lite bilder som jag tog!


Massa fina vitsippor!


Där vi bodde förut höll de på att renovera lite. Byta ut balkonger och fönster. Spännande! :)


Albin hittade fina blommor.


Jag älskar det! Blir så himla pigg och glad på våren, förstår inte att folk kan bli deppade av allt detta fina.


Jag fullkomligt avgudar körsbärsträd. De är fantastisk fina!


Albin ville vara med på en fin bild...


..och tog en rolig på mig också. Han tyckte mina solglasögon var läskiga för han såg inte vad jag tittade på i dem. Men bilden blev fin :)


Hittade en rolig skylt. Jag tycker inte att den mötesplatsen var så speciell :) Precis vid torget är det.

Dagens outfit


Jag försöker nog se liiite för cool ut :P

Klänning: Gina Tricot
Skinnjacka: H&M
Skor: Converse
Halsband: Urban outfitters
Solglasögon: Hultsfredfestivalen 06 :P

Gomorron!

Vanlig tisdag idag, nu är det slut på påsken och ledigheten.
Fast jag är ledig idag också. Idag känns det nog lite bättre, tror jag. Har sovit hela natten, till skillnad från igår, och det brukar hjälpa. Iaf för mig.
Så jag hoppas jag är helt frisk nu. Nu ska jag äta frukost och sen blir det nog till att deklarera, tvätta och kanske städa lite. Och kanske övningsköra med pappa i eftermiddag! :)
Det gick jättebra att köra i söndags, även fast jag inte hade kört på ett år. Hade inte kört mycket alls tidigare men bara ut på vägen direkt typ. Och allt gick bra. ka verkligen ta tag i det nu.
Hörs senare!


Är fruktansvärt sugen på thaimat idag!

Krasslig sjukling

Idag har jag varit sjuk, tråkigt nog. Det började igår kväll då jag började få ont i magen. Och sedan kunde jag inte sova på hela natten, kanske sov en timme sammanlagt, annars låg jag bara och vred mig. Kunde inte ligga på rygg, för då fick jag ont i magen och jag kunde inte ligga på sidan, för då fick jag ont och inte på mage.. Ni fattar.
Otroligt jobbigt. Var uppe flera ggr för att gå på toa men det hjälpte inte så mycket.
Har legat i soffan nästan hela dagen, läst en del men haft tråkigt och ont nästan hela tiden. Nu är jag hemma, vilket är rätt skönt. Alltid skönt att vara hemma när man inte är frisk.
Fast jag kände mig lite klen på landet för där fanns både mamma, pappa, farmor och mormor som kunde klappa mig lite på huvudet och ge mig vatten. :) Man får inte bli bortskämd.
Jag hoppas på att jag är frisk imorgon och kan blogga mer. Nu ska jag försöka få sova hela natten, så vi hörs imorgon!

Påsk på landet

Hej hopp! Igår blev det inget bloggande alls.
Vi tillbringade dagen mest utomhus. Vi promenerade vid havet med vovvarna som sprang lösa och sedan hjälpte vi till med att kratta löv i trädgården. Mindre kul kanske :P
Sedan var det god lasagne som min morbror hade lagat och så fick vi glass till efterrätt. Vaniljglass och hallonglass. Hallonglassen var underbart god! :)
Min näst minsta kusin har börjat säga fler ord, han kan t.ex. skilja på en betonglastbil och en vanig :P Släpkärra kunde han säga också. Är det nödvändigt att berätta att hans pappa gillar bilar? :)
Idag blir det påskmiddag (supergott!!) och promenad lite senare. Jag har läst ut en bok också, den recenserar jag på måndag eller tisdag, när jag har kommit hem.
Det är rätt skönt att inte blogga flera ggr om dagen när man är här på landet, jag känner inget tvång att kolla mailen heller. Rätt skönt :)
Men det kommer nog bli mer bloggande nästa vecka för jag är ledig tills torsdag. Yay! :)
Nu ska jag gå och duscha och sedan gå ut i fina vädret!
På promenad vid havet med vovvarna. De var lite svåra att fånga på bild :P Så här är moster Eva, mamma och jag.


Lilla vovven bland stenarna.

Jobbdags

Nu har jag lite småbråttom igen efter jag har suttit här och glömt bort tiden och kollat på facebook :P
Men men, jag försöker skriva lite senare. Har ju alltid mobilen om det nu skulle vara så att det inte finns någon dator senare. Då blir det kanske inte så mycket bilder men iaf lite text. :)
Ha en fin skärtorsdag alla!


Jag vill gå på opera igen! :) (gammal bild, som ni kanske förstår)

Läggdags

Jag ska upp halv åtta imorgon och jobba från tio till två och sedan åker vi till landet.
Har nästan packat klart, får packa klart resten imorgon bitti. Suck. Är trött, så det är verkligen läggdags.
Hoppas ni har haft en trevlig onsdagskväll, för det har jag haft!
Sjunde Harry och vi åt rostbiff, vitlöksbröd och chips till. Låter skumt men gott. Och jag hade barbequesås till :P
Skriver lite imorgon innan jobbet, får se hur mycket bloggande det blir i helgen. Ska mest ta det lugnt, vara med släkt och promenera. Och kanske leta efter ägg? :)


Fina skossingar


De här fina fick hitta hem till mig igår. Jag ska ha dem idag till långkjolen.


Och dessa var himla fina men också väldigt bekväma!


Båda paren från DinSko.

De har ett erbjudande där just nu, köp två par skor och få 100 kronor i rabatt. Om man är medlem, men det kan man bli rätt snabbt. Finns massa fint, så jag tycker ni ska gå dit idag och hitta något fint!

Morning!

Idag sportar jag min blommiga långkjol för sommarkänsla. Och första gången i år - barbent! Så jag hoppas inte att kjolen blåser upp :P Haha.
Ännu en fin dag i solen fast tyvärr ska jag spendera dagen inomhus. Men men.
Ikväll blir det nog sista Harry-filmen (som har kommit ut) och rostbiff med vitlöksbröd. Albins tur att bestämma rolig mat nämligen :)
Hörs later!


Gammal bild men ungefär såhär ser jag ut idag igen :)

Läggdags!

Imorgon ska jag jobba hela dagen så det blir till att gå och sova nu.
Kvällen spenderades i soffan med sjätte Harry-filmen och ett avsnitt av Top Gear plus god mat. Mycket trevligt!
Imorgon hoppas jag på sjunde filmen, första delen, om jag har tur :)
Jag visar upp det som jag hittade hos DinSko imorgon också, så kika efter det!
Gonatt alla!


Jag vill ha sommar och Maryland cookies igen snart! :)

Vitsippsdags

Nu är det äntligen dags för vitsipporna att krypa fram och lysa upp skogen och backar och diken! Jag har sett tussilago och mamma har sett blåsippor på landet också. Det är så härligt och det känns verkligen att våren är här för att stanna. Det är soligt och fint och för varmt för att ha på sig kofta under tunna skinnjackan. Man blir på bra humör och om man själv är glad smittar det av sig på mina kunder och folk på stan. :) I förmiddags såg vi femte Harry-filmen och jag hoppas att vi ska se sjätte filmen när jag kommit hem. Jag älskar att sträckglo på filmer och serier, om de är bra förstås :) Jag sitter och matar fram avsnitt efter avsnitt, gärna flera varje dag men alla gillar ju inte sånt. Jag tänkte titta förbi hos DinSko innan de stänger idag, kika om de har några fina skor. Annars hörs vi senare!

Tre fina tröjor

God morgon! Solen lyser och jag vaknade för en halvtimme sedan. Borde nog äta frukost nu..!
Börjar två idag, lite skönt med sovmorgon.
Tänkte visa tre tröjor jag glömt att ta kort på. En fick jag av söte Albin som en present och två hittade jag själv. :)


Söt, somrig topp från Lindex.


Fin spetströja från Lindex.


Close up!


Denna fina är från Threadless och heter Duck in training. Jag tycker den är jättesöt! :)

Nej, dags för frukost och göra sig iordning så slipper man tänka på det sen! Och kanske "tvinga" Albin se Order of the Phoenix, igår såg vi Goblet of fire innan jag började jobba :) Rätt mysigt att titta på tv på morgonen. Fast då missar man ju det fina vädret.. :/ Mindre bra kanske. Hörs!

Dagens outfit


Jeans: H&M. Tröja: MQ. Klocka: Guess. Converse från Tokyo.

Här är min dagens och nu ska jag sticka till jobbet. Hörs ikväll!

Frukostdags!

Gomorron i det fina vädret! :)
Igår var det också jättefint, även om vi var inne halva dagen och inte gick up förrän halv sex :P Det var jättesomrigt ute och fint med sol. Och det verkar vara det idag också.
Idag blir det lite jobb på eftermiddagen och efter det svänger jag kanske förbi en Vip-kväll om jag hinner. Annars är det Project Runway klockan åtta på 3:an och det vill jag inte missa! :) Tror det är Trinny och Susanna ikväll vid nio på 9:an också. Fun fun!


Trafikskolan från 2006

Nu är vi hemma från middagen! Vi åt torsk och sedan glass till efterrätt medan vi kollade på Mästarnas Mästare! Riktigt mysigt. Nu när vi kom hem ville jag kolla på fjärde Harry-filmen men det ville inte Albin så jag ska faktiskt greja lite med mitt lilla datorspel Trafikskolan från 2006 :) Albin köpte den till mig för typ 9 kronor för något år sedan :) Lätt värt pengarna! :P Ska se hur mycket jag kommer ihåg.. Det är kanske saker som gäller nu som inte finns med på skivan men det är ju rätt bra början. Hade planerat att försöka övningsköra lite med pappa i påsk också.
Får se hur det går :) Så nu ska jag pyssla lite, så om vi inte hörs senare så hörs vi imorgon! :P


Hittade inte min kamera så denna bilden får duga :P Inte så viktigt kanske..

Nya gardiner!

Äntligen är köksgardinerna klara! Hängde upp dem nyss och jag tycker att det ser fint ut.
Lite mer hemtrevligt och inte lika kalt och tomt :)


Köpta på Ikea såklart :)


De känns lite retro, nästan.

Nu saknas det bara gardiner i vardagsrummet! Men vi har nästan planerat klart vilka vi ska köpa, vi behöver bara fundera ut hur de ska sitta uppe, med en skena eller någon stång eller så..
Nu ska vi iväg på middag men jag skriver sen, om det inte blir för sent!

Ikea-pyssel


Det följde med lite saker hem igår, mest hyllor. Här är en nästan färdigbygd.


Sedan skulle det skruvas. Då tittade jag på Animal Planet och hamstrar istället. :)


Idag byggdes en hylla ihop! Jag diskade så jag kan inte säga att jag hjälpte till direkt.

Det blev ändå ganska bra. Vi ska sätta upp en hylla ovanför TV:n också, där vi kan ha film. Vi har ingen plats för dem nu, så det behövs verkligen. Denna hyllan vet jag inte riktigt vad vi ska ha i, så jag satte i lite saker så det inte skulle se så tomt ut :) Men stereon ska vara där sen, den har stått i garderoben tills nu.
Annars har vi haft sovmorgon till tio och sedan åt vi frukost framför tv:n och tittade på tredje Harry-filmen. Ikväll blir det middag hos mamma och pappa, brorsan och vovven kommer också.
Men innan dess ska jag försöka gå ut på en promenad och så ska vi städa lägenheten lite, det ligger kartonger och sågspån överallt!

Majblommor och Jehovas vittnen

Jag är lite rädd. Det kommer folk och anfaller mig på torget. Och när jag ska jobba.
Kring torget finns både majblomsförsäljare och Jehovas vittnen som vill ge mig Vakttornet. Men jag vill inte ha något av dem. Jag måste säga att majblommebarnen är mer aggressiva i sin försäljning än vad vittnerna är. Skumt.
Har ni också blivit attackerade?
Jag vet inte vad jag ska göra :P Det funkar tydligen inte att inte ha ögonkontakt och gå snabbt förbi. Attans!
Nu är jag ifs hemma. Gardiner är fixade och nyss kom Albin hem från Ikea med massor av paket och pryttlar som vi ska packa upp och sätta ihop. Visar bilder sen.

Ikväll blir det andra Harry-filmen och påskmust! Bland annat :)


I en stad nära dig...!

Early morning..

Småtrist väder och nu ska jag sticka till bussen!
Ni fick infon om vad jag ska göra sen igår, så jag säger det inte igen nu :P
Men jag hoppas att ni får en rolig dag, jag ska iaf försöka :)
Kommer nog upp med något inlägg under eftermiddagen, annars hörs vi ikväll!


Lilla Harry Potter



Idag hade vi nostalgikväll och såg första filmen om Harry. Jisses, vad små de är! :) Så söta!
Imorgon kommer vi förhoppningsvis se Chamber of secrets, om Albin är in the mood :P Jag vill gärna se film varje dag (om jag får välja, såklart!) eller, om jag är på det humöret, flera stycken på en dag. Men alla är inte som jag, det får man väl acceptera :)

Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska jobba, så jag ska gå och lägga mig nu. Efter jobbet ska jag hem till mamma och försöka sy klart gardinerna till köket. Albin ska nog till Ikea, så det kanske finns trevliga paket hemma hos oss när jag kommer hem imorgon eftermiddag! :)
Hoppas ni är ute och festar eller är hemma och myser (eller festar) och har en trevlig kväll. Gonatt!

Modemanifestet



Idag läste jag ut denna boken. Det handlar en del om Sofia som vill bli av med sin överviktiga garderob och bestämmer sig för att ha ett shoppingfritt år och lära känna sin garderob och veta vad hon har i den. Lite krångligt var det, eftersom hon bevakar modeveckorna och där har alla nytt medan hon hade samma klänning på en vecka. Men hon fixade det, och om hon kan göra det så kan väl vem som helst det också?

Jag tycker boken var himla intressant och funderar själv på att ha ett shoppingfritt år. Fast då får jag nog inte bara ta med kläder i beräkningen och utan också filmer och böcker. :P Köper alldeles för mycket sånna. Det skulle vara intressant att se hur man klarar sig och hur mycket pengar man sparar.
Visserligen shoppar jag inte kläder så ofta, så det hade väl funkat men just böcker är jag väldigt svag för :) Och filmer. Vi får se, jag kanske har lite shopping detox och bloggar om det ;)
Jag tycker iaf att boken är värd att läsas av alla eftersom den behandlar shopping- och modehysterin, att man ska ha det allra senaste och köper modekopior och dylikt. Intressanta tips hur man kan göra om sina kläder finns också i boken. Så läs den nu! :)

Morning!

En fin dag, dock inte lika solig som igår, är här. Jag fick lite sovmorgon men nu funderar jag på att gå och duscha så man är typ klar så man slipper stressa sen.
Iaf, idag kommer en bokrecension att dyka upp i bloggen, sen får vi se vad som mer dyker upp.
Lite jobb idag, annars härligt med fredag igen!
Nästa vecka är det påskhelg och då ska vi mysa till det på landet med släkten <3
Det ska bli skönt. Man blir typ bortskämd och uppassad där :P Och får kramas med släktingarna såklart.


Väska till salu!

Glömde förresten lägga upp bilder på väskan igår, den som nu är lagad och fin, och som jag tänker sälja. Har bara användt den en gång och det var inte ens en helkväll, så praktiskt taget oanvänd.
Jag har redan ett gäng väskor som jag inte använder så mycket och det vore synd om denna lilla väskan inte fick vara ute på krogen eller på ett bröllop eller så.



Köpte den hos Asos för ungefär två år sedan nu, och den är aldrig använd typ. Sorgligt! :P Den är jättefin, och om det är någon som är intresserad är det bara att hojta till. Annars lägger jag upp den på Tradera i helgen, får se hur det går där. Jag har nog lyckats sälja 15 väskor där, jag gjorde det i ett svep :) Det var kul att skicka iväg väskorna till "ett bättre liv". Nu svamlar jag, så nu ska jag sova! :)
I nybäddade, rena lakan. Mys!

Tron Legacy



Idag har jag varit upptagen sen jag kom hem, för direkt när jag klivit innanför dörren så var maten klar och vi satte oss framför tv:n och såg denna coola filmen! Jag gillar den verkligen, den är minst lika rolig som orginalfilmen som kom 1982. Fast bättre effekter och sånt i nya filmen... :D
Den är verkligen awsome, ni borde se första filmen innan ni ser denna så ni har något att jämföra med och veta lite om bakgrundstoryn.

Nu ska jag sova, imorgon har jag sovmorgon och börjar vid tre som idag. Rätt mysigt. Imorgon ska jag nog spela lite Sims2 också, får se vad kul som händer! :)

Ankan Johansson



Igår var jättekul! Det skulle börja åtta men vi ville vara säkra på att vi fick biljetter, så vi var där vidinsläppet vid sju. Och fick vänta ett tag :P Innan Ankan så var det ett gäng killar som hade sin stand up-debut, fyra stycken. Plus konferenciern som drog lite (jättedåliga) skämt också.
Som helkväll var det ganska kul, men Ankan är ju bara bäst av alla som var där. Han är så söt med sin östgötska och sin "milda" personlighet :) Det var kul när han gick på! Han pratade lite för länge tydligen (tio minuter) men för oss i publiken kunde han hållt på lite till. Det var inget stort ställe och det var nog inte fullsatt heller men roligt som sagt.
Vardagsnöje :)

Nu håller jag på och tvättar. Mindre kul men nödvändigt. Hörs later!

Skotips!

Jag kikade på lite skor idag, hittade massa söta! Kikade, köpte inget tyvärr :/
Man får vara lite elak mot sig själv och ha köpstopp ibland. :) Här får ni se några favvisar iaf!


DinSko, 249 kr.



DinSko, 249 kr.



DinSko, 399 kr. Om jag inte redan hade fixat bröllopsskor hade dessa varit fina! :)



DinSko, 299 kr.

Bara från DinSko idag men de har riktigt fina skor! :) Om jag hade fått för mycket lön, hade jag gärna slagit till på alla dessa! Nu ska vi snart iväg på stand up. Ha en fin kväll, ska försöka få någon bild! :)

Själens osaliga längtan



Den här boken handlar om Elspeth som dör i cancer och testamenterar sin lägenhet till sin tvillingsysters barn (som också är tvillingar). De har aldrig träffat sin moster och undrar varför hon skulle testamentera till dem och inte till sin syster. Det finns också märkliga krav i testamentet som förbryllar dem, men de bestämmer sig för att göra som mostern vill och flyttar från USA till London.

Jag tror inte jag har läst så mycket om tvillingar förut men det var intressant även om det vara var fiktion. Den är spännande och väldigt oförutsägbar även om den stundvis är lite konstig. Det var en del fakta med om bl.a. en kyrkogård och de som låg på den, och det var faktiskt intressant för det var i lagom mängd :)
Men det är alltid kul att läsa om London.
Boken var lite thrilleraktig i slutet, med väldigt förvånande slut men bra.
Det är kanske intressant att läsa boken om man är tvilling, vad vet jag, men jag tycker att den är intressant och tycker att ni som läser här borde läsa den också.

God morgon!

Jag har varit sååå duktig hittills! :)
Har diskat och bäddat och gjort fint. Och nu har jag duschat och håller på att bli klar för att gå ut och dra in till stan. Jag ska försöka hitta en bra skomakare som kan laga min fina väska så jag kan lägga ut den för försäljning. Eller börja använda den själv igen :P Och kanske hitta en hatt...! :)
Vi får se, orkar inte vara inomhus idag iaf. Är nog lite friskare än igår, hoppas på det.

Och ikväll ska vi på stand up och se Anders Ankan Johansson med Albins kompisar. Det kommer nog bli awsome! Jag ska försöka fixa några tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen.
Ha det fint!


Klänningstips



Denna fina klänningen finns just nu på H&M för 349 kr. Den här skulle nog vara perfekt på midsommarafton och dansa kring midsommarstången och sedan sitta utomhus i solen och äta jordgubbar i. :) Med en blomkrans och ett par sandaler blir det nog perfa!

Nej, nu är det dags att sova. Gonatt, hörs imorgon!

Harry Potter på dvd

Tänkte bara tipsa alla om att nya Harry Potter släpps idag och om ni är smarta så gör som jag har gjort och beställ! Han ramlade ner i mitt brevinkast idag när jag var på jobbet. :) Mucho trevligt.
Och i sommar kommer den sista och slutgiltiga filmen Deathly Hallows part two, det ska ni väl inte missa?
Om jag kommer ihåg rätt så har den premiär 13:e juli. Yay! :)



Nu ska jag titta på ett nytt avsnitt av Top Gear som går på 9:an nu!

House of Eliott



Idag tänkte jag tipsa om en serie som duktiga BBC har gjort som heter House of Eliott. När jag läste om den så hann jag bara läsa "20-tal" och "mode" och jag bestämde mig genast för att börja kolla på den :) Har inte hunnit än, men jag är ju ledig imorgon så något hinner jag väl kika!

Nu har jag bråttom till bussen men vi hörs ikväll!

Ledig måndag

Tusan, jag har inte blivit mycket friskare! :( Känns trist.
Nu har vi segat halva dagen känns det som. Gick upp vid nio, frukost vid elva och så har vi glott lite på tv. Jag känner mig lat. Nu ska jag duscha, så jag känner mig lite fräsch och sedan ska jag gå och handla jordgubbar, om det finns några. Är sugen på bär! Om det inte finns jordgubbar får jag hitta ett ställe som säljer smoothies. Undrar vad det finns på torget..?
Jaja. Jag skriver senare när jag har mer inspiration! :P


Poirot

Förresten!
Ikväll, från 21-23, är det Poirot på TV4+. Missa inte det om ni har kanalen, det är alltid himla spännande och kul och underhållande och Hercule är bara bäst! :)
Måste skaffa en sådan hatt...!


Burlesque



Idag såg jag denna filmen. Vet inte riktigt vad jag hade väntat mig, men hade läst en recension att Christina inte riktigt kan spela blyg, lantistjej och det stämde ju. Jag gillade visserligen Stanley Tucci, han är grymt bra. Han får ofta spela "bögiga" roller, tror han har ramlat ner i ett litet fack där, men han gör det bra så det är bara kul att titta på! :) De sjöng bra, dansade fint. Jag är lite intresserad av burleskt, det verkar intressant och roligt. Man borde gå på någon sådan föreställning någon gång, hade varit kul att få se Dita (von Teese) in action i sitt martiniglas! :)
Jag tycker iaf att den är sevärd, och det kunde man inte riktigt säga om Vampires suck som jag såg lite senare när Albin hade kommit hem. Det var roliga några få ögonblick men inte så många så jag tänker rekomendera den :P Se den andra filmen istället! :)
Nu ska jag softa med min bok. Ha det!

Söndagshäng

Idag ska jag försöka att inte gå utanför dörren så blir jag kanske äntligen frisk någon gång!
Albin har sprungit iväg på äventyr, så jag är ensam hemma och jag tänker nog lägga mig och titta på Burlesque, får se hur den är. Och kanske Vampires suck, den kanske är dålig men man vet aldrig :P
En innedag alltså. I soffan. :)
Men ska vara lite nyttig och diska sen också, don't worry. Jag kommer inte bli en soffpotatis.
Vädret är väl halvfint, så jag tycker att ni borde ge er ut på en fin promenad med någon ni gillar och pratat och gå och mysa. :) Det skulle jag gjort om jag hade orkat. Hörs later!




Såhär känner jag mig idag. :)

Sängdags!

Nu har jag gjort mig iordning och ska gå och lägga mig.
Vi hade jättetrevlig myskväll med film och onyttigheter (cola, chips och kladdkaka!) och så pratade vi lite. Mycket mys. Jag efterlyser en Mölnlycke-fika snarast! :)
Saknar alla kompisar som antingen pluggar någon annanstans än här eller som är bortresta. Suck. Kom hem, vill kramas!
Nu ska jag krama kudden och Albin istället.
Imorgon är jag ledig och ska slappa hela dagen. Vi hörs då!


Vi såg Dr Parnassus ikväll!

Solig lördag

Hej hopp!
Imorse orkade jag inte blogga och efter jobbet åkte jag in till stan för att äta indisk sen lunch med Albin. Har känt mig lite småsjuk i hela kroppen idag. Vill inte! Är visserligen ledig både imorgon och måndag så jag kan få vara lite sjuk. Men det är trist för jag vill faktiskt träna. Nu orkade jag nästan inte ens hålla i cola-flaskan på vägen hem. En stor alltså, ingen liten burk typ :P
Jaja. Har slappat, håller på att baka en kladdkaka just nu för Sissel och Christoffer kommer hit vid åtta för att titta på film och mysa. Har vikt massor med tvätt också, så nu ser det inte ut som en garderob har nyst ut sitt innehåll över hela vardagsrummet iaf. Skönt!

Jag är lite allmänt trött så jag ska lägga mig i soffan och ta det lugnt tills folket kommer.
Förresten - jättefint väder ute! Jag har min blå kappa men det är typ för varmt för den så nu har jag plockat fram tunna skinnjackan. Den ska på nästa gång, om inte vädret växlar förstås.
Ha en fin lördag! Och tack för de fina kommentarerna på inlägget innan! :)


Har ni förresten sett nya bilden vid headern? Albin fixade den igår utan att berätta för mig. Fin! :)

Bröllopsdags..!

Det har varit planerat rätt länge men nu står det på Facebook, så då kan det lika gärna stå här också! :)
I oktober, närmare bestämt den 1:a, ska söte, fine, underbare Albin och jag gifta oss!
Vi ska inte vara i kyrkan, så vi får hitta på något roligare ställe än Rådhuset. Men giftemål blir det. :) Det ska bli så himla kul och (förhoppningsvis) romantiskt! <3
Den 1:a oktober blev vi ihop nämligen, lite speciellt datum för oss. I år blir det fyra fina år tillsammans. Och i sommar har vi varit förlovade i tre år, så det var väl nästan dags nu :)
Jag har hittat en klänning, tror jag, och ett par fina skor. Det är ingen traditionell klänning men jag passar nog inte i fluffiga bakelser till bröllopsklänningar. :)

Vi får se när jag bloggar mer om detta! Imorgon blir det upp tidigt för att jobba.
Nu ska det nog sovas, så ha en fin kväll/natt!















Här hittade jag lite fina bilder på oss två i arkivet. <3

Fallen ängel



Idag läste jag ut denna! Den handlar om Nora och den nya killen som börjar i hennes klass och som hon tvingas sitta bredvid, Patch. Varför får hon alltid kalla rysningar när han är i närheten? Och hur kan han veta så mycket om henne när de inte ens pratat?

Jag tyckte massor om denna boken. Den är typ Twilight light, inte lika mycket kärlek och mer våld och spänning typ. Eller ja, kanske lika mycket kärlek men kärlek på ett annat sätt. Den är skriven på det perfekta sättet iaf, eftersom jag inte kunde/ville lägga ifrån mig den. Det var dock lite läskigt att läsa innan man skulle sova, eftersom det var så spännande så man blev inte precis trött :P
Det är ingen vampyrbok men jag tror nog att om ni gillar Twilight och spänning så är det här rätta boken för dig! Jag hoppas att hon planerar att skriva en till bok snarast! :) Jag vill ha mer!
Rekomenderas såklart! ;)

It's friday, I'm in love!

Yay, fredag! Ikväll blir det god mat, Shrek 2 och mys med Albin! Superkväll :D
Just nu håller jag på och tvättar. Min blåa strumpa är borta? Får kika i tumlaren, det är nog något lakan som har gömt det i sig. Det brukar vara så :P
Håller också på och läser Fallen ängel, riktigt spännande och bra! Jag vill inte lägga ifrån mig boken, hoppas på att ha läst ut den idag! :)

Det är förresten soligt, även om det är fruktansvärt blåsigt. Men det ser fint ut nu när jag sitter inomhus :)
Hoppas alla får fredagsmys idag, på ert egna lilla sätt!

Åh, förresten. Jag är superkär i min Albin! :D <3


Lite smågammal bild.

Cornelis



Ikväll har vi sett denna filmen. Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, jag vet ju inte så mycket om hans liv och har inte hört jättemånga låtar. Men det var intressant förutom när han förstör för sig själv hela tiden. Och förstör sig själv och sina relationer. Men bra, det var han.

Nu är det dags att sova! Vi ska tvätta imorgon, så vi måste få lite sömn innan tio :P Gonatt!

Glamourama

Nu har Glamourama börjat visa säsong två!
Jag började titta för ungefär ett år sedan, när jag var sjukskriven och inte fick anstränga mig alls så jag var bara hemma och hade tråkigt. Men så hittade jag första säsongen och såg flera avsnitt varje dag. Och nu har det börjat igen! Ni har väl inte missat det? Det finns på TV3play eller på tjejernas bloggar, jag följer Michaelas och Petras bloggar sedan ett år tillbaks :)

Nu ska jag dock till jobbet, men vi hörs later!


Torsdag

Idag är jag nog rätt frisk, ingen feber iaf, bara lite ont i halsen. Men det kanske går över om jag överdoserar varm nyponsoppa och grönt te. Vi får se :)
Idag ska jag jobba vid tre till sex. Hade tänkt att träna ikväll men det går ju inte om jag fortfarande har ont i halsen så får nog skippa det.
På lördag ska jag nog mysa med Sissel och kanske hennes man också. Äta något gott, kladdkaka och filmmys. Kommer bli awsome! :D

Igår låg jag i soffan och tittade på massor av avsnitt av Monty Pythons flying cirkus, de är helt crazy. Förstår inte hur de lyckades komma på alla möjliga sorters skämt och sketcher. De är awsome :) (Det är mitt nya ord för dagen. Awsome.)
Hoppas ni har det fint och är friska!


En kul bild på mig och Albin för typ två år sedan. :)

Kriget är slut



Alla har väl hört talas om Morgan Alling? Den rödhårige komikern som inte bara kan dansa (i Let's Dance) utan också cirkuskonster. Detta är en självbiografi om hans liv som inte direkt var lätt och roligt.

Jag vill inte berätta mer om den, ni får läsa den själva. Den var fruktansvärd vid vissa tillfällen, att folk kan bete sig så mot ett barn? Jag förstår verkligen inte att någon som har varit med om så mycket hemskt inte går sönder. Det är dessutom svårare att förstå att han kan fortsätta att vara glad och spexa som att ingenting har hänt. Det fixar bara väldigt starka personer, tror jag. Jag kan inte sätta mig in i hur det känns att bli sviken så många gånger, för mina föräldrar har alltid ställt upp för mig och peppat mig att tro att jag kan göra allt jag bara vill.
Jag tror att det är svårare att läsa en bok som är sorglig om man vet vem personen är.
Jag kan beröras av folk som skriver om svåra saker som hänt dem men det är inte alltid att man reagerar lika starkt som jag gjorde när jag läste denna boken.
Den är riktigt bra, även om den är sorglig. Rekomenderas till alla! Läs, läs, läs!

Överraskningsdag!

Jag kände mig lite bättre vid lunchtid så jag bestämde mig för att gå och hälsa på Albin och köpa en bok jag hade spanat in. Halvvägs märkte jag att jag kände mig lite smått yr och visste att det nog hade varit en bättre idé att stanna inomhus. Men men, jag tänkte ju bara köpa boken och gå hem så jag travade vidare.
Bokia stod Albin och såg trevlig ut och när jag kom sprang han och hämtade boken jag hade spanat in. Men jag fick inte betala? Det var en present till mig, för han älskar mig så mycket, sa han. :) Den var inslagen också!
Naaaw! Men jag såg att han prasslade med en påse också, och då drog han fram ett till paket! Och inte heller det fick jag betala. Han är så söt. <3


Titta så fint han har slagit in åt mig! :)


Dessa hade jag spanat in! Lite suddig bild men ni ser ju vad det är för böcker.


Han hade busat lite och "glömt" ta bort prislappen. :P Och höjt priset lite, för att visa exakt hur mycket han älskar mig. Tror jag iaf. :)


Jag fick också ett paket från Cdon. Väldigt trevligt! Det finns extra material, borttagna scener osv osv. Jag tänker nog lägga mig i soffan och titta på det nu!

Känner mig lite yr fortfarande så jag lägger mig nog i soffan en stund. Senare kommer recensionen. Ha det fint!

Feber-sie

Igår hade jag 38.0 och det hade jag imorse också. Suck. Jobbigt!
Vaknade vid femtiden, dels av att tidningen kom och dels för att jag var så otroligt varm. Hade pälsat på mig ordentligt när jag gick och la mig för jag frös men vaknade upp alldeles svettig. No fun.
Har lite ont i halsen men jag tror att det var värre igår. När Albin gick upp kunde jag inte somna om för de håller på och bygger bredvid vårt hus. Lite störigt. Men jag bosatte mig i soffan och tittade på Not the messiah - he's a very naughty boy. Den var helt okej, funderar på att se mer Monty Python senare.
Och kanske gå och köpa mig en isglass :)

Jag kommer nog in lite senare med en recension av Kriget är slut, som jag läste ut igår. Håll ut!


En annan gång när jag var sjukling.

Sjukling

Det är så hemskt. Nyss hemkommen från jobbet och jag känner hur kroppen blir seg och börjar göra lite ont när man rör sig och halsen börjar tjockna till.
Nej! Jag vill inte vara sjuk! :( Jag har ingen feber än, men jag känner min kropp och det är väl tur att jag är ledig imorgon för då kan jag kanske ligga i soffan och titta på film.
Suck suck.
Nu håller vi på med mat. Ny rätt; Bag of taste av Knorr. Det är en påse kryddmix och en ugnspåse, så fixar man lite kyckling och in i ugen med det. Vi valde barbequemix. Och så ris till det, jag hoppas det blir mumsigt!
Och vi ska titta på första Shrek-filmen, för man ska titta på tecknade filmer när man är krasslig, det är min livsregel. Bland många andra :)
Jag hoppas att ni är friska och krya och har en mysig kväll! Får se om jag bloggar mer ikväll, annars hörs vi nog imorgon.


Jobbtisdag

Snart sticker jag till jobbet i det tråkiga vädret.
Har inte fixat upp några inlägg så får se när nästa inlägg dyker upp!
Igår var jag rätt trött efter träningen så jag kikade på Project Runway och sedan Trinny och Susanna stylar om Sverige, det var rätt kul faktiskt.
Idag kommer ett Top Gear-avsnitt från 2011 på kanal 9, can't miss! :)
Jag började på Morgan Allings bok igår, kommer nog läsa ut den antingen idag eller imorgon och då får ni en recension ni inte ska missa!
Hoppas att ni får en mysig dag fast det ser lite grått ut ute!


Såhär såg jag ut på Sara och Tobbes bröllop för snart två år sedan :)

Spill



Boken handlar om Hedda som skriver ett brev till författaren (Sigrid) för hon ände igen sig på en bild från en bok som författaren skrivit. De brevväxlar i flera år och man får veta mer om Heddas liv i Lund och Stockholm innan 50-talet.

Jag tyckte lite om denna boken, ibland flöt den lätt och man kunde hänga med men ibland hoppades det väldigt i berättelserna och alldeles nyss var man i Lund men på nästa rad var man i Sthlm osv. Lite störigt. Jag har inget emot hoppande men då ska det iaf vara två radbytningar så man fattar, inte bara en punkt och inte ens radbyte. Jag gillar böcker som behandlar tidigt 1900-tal, jag är ju lite romantisk av mig. Och Hedda slits mellan att vara en "duktig dotter" och vara hemma och hjälpa till och skapa sig ett eget liv och gå på sykurs (i brist på bättre ord just nu).
Jag fick inte riktigt grepp om boken, och jag gillar inte att inte få grepp om böckerna jag läser. :P
Så jag kan kanske rekomendera den till något fåtal som gillar att läsa lite småskumma böcker.

Boktipset!

Ninanininani...!
Här kommer en liten tipsa på böcker jag tänker hålla utkik efter i vår/sommar. Hoppas ni hittar något som ni också tycker verkar spännande! :)

  • Elisabeth Noble - Vänskapsband, utkommer i maj
  • Marita Conlon-McKenna - Bröllopsfixaren, utkommer i maj
  • Sophia Wolf Lösnitz - Stockholm rosé, utkommer i maj
  • Jane Austen - Stolthet och fördom, utkommer i maj (nyutgåva)
  • Natascha Kampusch - 3096 dagar, utkommer i maj
  • Martina Bonnier - Obsession, utkommer i augusti
  • Lesley Pearse - Elizabeth, utkommer i maj
  • Alexander McCall Smith - Tacksamhetens bortglömda konst, utkommer i juni
  • Jenny Han - Sommaren jag blev vacker, utkommer i maj
  • Douglas Adams - I stort sett menlös, utkommer i april
  • P.C. Cast - Bränd, utkommer i juni
  • Stephenie Meyer - Twilightsagan, utkommer i april
Det är min trevliga lilla lista! Idag ska jag nog sätta mig och skriva en recension till Spill av Sigrid Combüchen som jag läste ut idag. Håll till godo! :)

Äventyrsmåndag?

Jag är ganska nyvaken, varit vaken i en timme eller så. Albin verkade vara frisk och travade iväg till jobbet medan jag är ledig och inte behöver leka sjuksköterska så jag tänkte ha en liten äventyrsdag.
Får se hur jag gör, kanske drar in till stan. Funderar på att gå på ett museum, men vi får se helt enkelt. Borde verkligen träna idag. Det är bara så tråkigt att cykla iväg och göra det. Tänk om de kunde komma hem hit till lägenheten och ha ett pass? Det hade varit något, fast kanske lite jobbigt :)

Det är dimmigt idag igen, så mysigt att vara inne då. Ska gå och läsa klart Spill, har 50 sidor kvar. Och sedan duscha och göra sig iordning och allt. Hörs later!


Poirot-kväll

Jag har sett ett avsnitt av Poirot på TV4+ och nu är det ett till på gång men just nu är det paus så då satte jag mig här, bara bloggar lite snabbt.
Idag har det varit riktigt händelselöst. Först sovmorgon till sent, sen frukost, sen lunch och mackor till middag vid åtta. Helskum dag. Dessutom har Albin feber, så nu ligger han och sover. Stackarn :(
Jag har mest glott på tv idag och läst lite. Väldigt slappande.
Imorgon är jag ledig, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Får se. Albin ska egentligen jobba men om han har feber får jag kanske vara sjuksköterska :P
Lite dålig på det men fick honom att äta glass iaf, det är ju bra har jag hört? :)

Nej, nu ska jag återgå till Poirot! Ha det fint!


Sovmorgon

Hej hopp!
Igår var det trevligheter. Först släktkalas och sedan till Frölunda-hoodsen för att fira en kompis födelsedag i typ två timmar innan folket drog ut men vi gick hem. :P Jag hade ju varit uppe sen halv åtta och jobbat dessutom så kände inte för att gå ut. Hade dessutom med mig en liten påse med mina jeans och min tröja, för jag hade bytt om efter jobbet. Fick fin komplimang för min klänning, yay! :)
Idag är jag seg. Har tittat på två avsnitt av Say yes to the dress och nu är jag hungrig, fast jag gick upp halv elva och åt frukost. Vi kom i säng vid ett. Inte så sent, tycker ni kanske, men jag brukar inte vara uppe sent vanligtvis. Tråkmåns som jag är!

Funderar på lunch nu. Hmm.. Ja, varför inte? Gott med mat!


Klänningen jag hade igår.

Dimmigt

Idag var det superdimmigt när jag gick upp. Nu är det lite bättre men jag tycker det är mysigt med morgondimma om man är ute och går i t.ex. skogen. Och solen kanske lyser igenom trädens lövverk. Vad jag låter poetisk :) Igår satt vi och Skypade till sent igen. Det är så kul att hålla kontakten med någon som bor långt bort. Idag jobbar jag och efter det ska jag hem till mamma och pappa, för ikväll är det kalas för min lilla pappa som fyller 55 år! Grattis fina pappa! Ikväll är det också kalas för en kompis i Frölunda, så vi ska verkligen försöka hinna med båda två! Igår köpte vi dyr glass (Albin köpte Ben & Jerrys och jag slog till på Häagen-Dasz) och tittade på Back to the future 2. Himla spännande, vi får nog se trean imorgon :) eller Shrek! Albin hittade en box med alla fyra i bluray som han fick hem igår. Jag tog med kameran och ska försöka ta lite kort som jag kan visa imorgon. För det blir nog inget mer bloggande idag, är för upptagen med att ha kul och träffa folk! :) Ha en fin lördag!

Dagens outfit



Kjol: Asos
Tröja: Sonia Rykiel för H&M
Kofta: Gina Tricot
Halsband: Gina Tricot

Jag älskar den kjolen! Den är liiite för stor till mig men älskar att den är fluffig och inte som en vanlig pennkjol. Och så har den fickor också. Och är randig. Ja, jäklar.. :)
Känner mig förresten som den vita lilla kaninen i Alice i underlandet när jag har halsbandet med klockan. "Stressigt, nu är jag sen!" :)
Hoppas ni har en fin dag, nu ska jag softa lite i soffan innan jobbet!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0