Så trött...

Är jättetrött, så nu ska jag sova. Vet att jag lovade er ett bildinlägg men får försöka fixa det imorgon innan skolan istället. Börjar inte förrän halv ett så borde hinna med det iaf.
Men ni får sova så gott, det ska jag iaf försöka! :)


Lill-lördag!

Nu har jag lite smått bråttom, ska sticka till spårvagnen och sedan till skolan för att ha en datorintroduktion. Det går nog lätt, hoppas jag :) Men jag hinner inte skriva mer förrän senare i eftermiddag! Slutar vid fyra så hoppas på att jag är hemma runt sex-tiden, det hade varit trevligt.
Tog lite kort igår, men de får ni se senare eftersom jag inte hinner lägga in dem nu.
Ha en fin dag! Personligen hoppas jag att det inte regnar i Borås, det hade varit en glad överraskning... :P


Hej hopp!

Morgon igen. Förut regnade det, nu är det uppehåll. Man vet ju aldrig vad man ska klä på sig! Jag vill helst inte ha gummistövlar, det är inte så jätteskönt i längden. Men om jag tar mina converse, blir de superblöta och jag får frysa resten av dagen då? Har iaf alltid med mig mitt paraply :P
Det behövs nog i Borås.. :P
Har inget mer nytt idag egentligen. Var uppe för länge igår, för jag ville absolut se Qi, så kvart över elva dråsade jag i säng. Nu ska jag gå till spårvagnen. Trist att jag måste gå upp så här tidigt ändå, när jag börjar 10. Undrar hur det blir om jag börjar 8 fler gånger :(
Ha en fin dag, ska försöka uppdatera och kanske ta ett kort eller två! :P


Jag är en NYS! :)

Jag har varit hemma en stund men är fortfarande lika trött :P Och så regnar det igen! Tusan! Det har regnat hela dagen så mitt rosa paraply har tagits fram otaliga gånger.
Det var jobbigt att gå upp så tidigt, höll på att somna på bussen. Sedan fick vi stå i regnet i centrum och vänta tills vi skulle gå runt i Borås och titta och sånt. Vi fick hålla i ett rep hela tiden så vi inte skulle tappa bort varandra. Det kändes jättegulligt och dagisaktigt :P Alla faddrarna var snälla och roliga.
Ibland såg vi andra nya studentgrupper som också höll i rep och vissa faddrar skrek "Vilka dominerar?!" och då skulle man skrika sitt programnamn, eller förkortningen så vi skrek "BHS!" flera gånger när vi gick runt i staden. :P
Flera av mina klasskompisar var schyssta och roliga, hann ju inte prata med alla såklart men de jag pratade med var trevliga.
Vi fick ett passerkort och en tygpåse med lite nyttiga saker i och de bjöd på wraps och en kexchoklad till lunch, vilket var snällt även om jag inte gillade wrapsen så mycket.. :P
Efter att ha varit där från halv åtta på morgonen var det slut vid tvåtiden. Och jag åkte hem och kom hem vid fyra typ.
Och vi är alla NYSare som betyder Ny student, så enkelt men roligt. :)
Nu ska jag softa lite till framför tv:n för att samla kraft inför morgondagens introduktionsdag!


Tidig morgon

Jag är så tröööött! Och då har jag ändå varit vaken i 45 minuter. Suck. :P
Snart är det dags att gå till spårvagnen. Blir rätt dåligt med uppdatering idag tror jag, vet inte ens när jag kommer hem. Men ni får iaf ha en fin måndag så hörs vi ikväll eller så!
Kramar från en nervös och spänd Josie.


Örhängen idag.

Qi och regnig kväll

Hej hopp! Har varit rätt off hela dagen, sorry about that. Var hemma hos mamma och pappa och tittade på deras inspelade avsnitt av SYTYCD, Lady Gaga var domare, det var rätt kul att titta på :)
När jag kom hem efter tre så har vi spelat lite tv-spel och sedan har jag suttit och tittat på typ sju eller åtta avsnitt av mitt nya favvoprogram Qi med Stephen Fry som programledare. Det sänds på BBC Entertainment och är en blandning av komisk frågesport. Man blir alltså bildad och road på samma gång :)
Väldigt kul!
Det har dessutom regnat och åksat och blixtrat som attan! Hatar när det åskar och blixtrar :( Stannar inne då. Nu började det igen! Fasiken...
Nu borde jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp strax innan fem. :( Jag kommer nog vara trött imorgon kväll. Och på morgonen såklart. Hoppas jag inte somnar på bussen!
Men gonatt på er, hörs kanske imorgon! :P


God morgon

Jag är lite trött nu. Och hungrig. Gick inte upp jättetidigt men halv åtta är ju bättre än tio iaf.
Jag funderar på att äta frukost och yoga lite och sedan kanske läsa lite och duscha och sånt. Fast tyst för Albin sover nämligen. :) Usch, känner redan nu hur jobbigt det ska bli imorgon när jag får gå upp typ.. Kvart i fem, eftersom jag får gå hemifrån vid fem i sex. Blöö...! :/ Är inte van vid så jättetidiga mornar.
Men men. Nu ska jag äta något, min mage skriker efter frukost!


Bjuder på en gammal bild.

Gonatt!

Nu är det läggdags för mig! Eftersom jag ska upp så okristligt tidigt på måndag (ska vara på Nisse terminalen vid halv sju) så tänker jag gå upp tidigt imorgon, så jag är trött på kvällen och kan gå och lägga mig tidigt. :P
Ska lägga mig och läsa lite.
Imorgonbitti funderar jag på att börja dagen med lite yoga på wii fit, får se hur det blir, eller om jag hamnar i soffan och ligger och halvsover. :P
Hoppas ni har haft en trevlig dag iaf, gonatt!


Ikväll har vi suttit och spelat detta spelet! Vi är på tredje filmen just nu :)

Nya skor

Jag gillar skorna som jag hade beställt, lite kängor men med gummisula så sulan blir inte blöt om det är blött på marken. Hoppas jag :P


Trodde jag hade beställt de mörka men dessa är nästan ännu finare :)

Och skorna jag blir tvungen att göra mig av med blir:


De är båda lite trasiga på sulorna så de får nog kastas. De har dock varit fina skor men byts nu ut mot något bättre, hoppas jag. :)

Är rätt nöjd med dealen och Albin tycker att de är rätt snygga, så det är win-win, tror jag!
Nu regnar det som attan, det har regnat hela dagen. Jag sitter i mysbyxor och ska ta det lugnt. Vi hörs nog senare ikväll! :)

Hämta ut nya skor och en överenskommelse

Nu ska jag gå och hämta ut ett par skor jag beställde häromdagen. Såhär ser de ut!


Fina! :)

Jag kom på en smart grej för mig själv och kollade om Albin tyckte att den var okej. Såhär är min överenskommelse med mig själv: Om jag vill köpa ett par skor, då måste jag göra mig av med två stycken skor som jag redan har. Om de inte är helt hela kan jag slänga dem eller om de är hela kan jag ge bort dem eller sälja dem. Det är ju rätt smart, för då tänker jag verkligen till innan jag köper.
Ska prova om dessa skorna passar, och om de gör de får jag göra mig av med två par skor. :P
Vad tycks om min smarthet? :P

Lördagsmorgon och sista jobbdagen!

Japp, om några timmar så har jag jobbat klart! Ska jobba fyra timmar till, och sedan börjar allvaret i skolan på måndag :) I tre och ett halvt år har jag haft riktigt mysigt i den lilla butiken med roliga stamkunder och trevliga folk. Kommer sakna det. Men det är kul att pröva något helt nytt också!
Fast jag är lite feg, så jag kommer nog vara rätt tyst på måndag tills jag vet min plats :)
Men men, vi hörs senare!


Örhä'nge of choice! :)

Kvällsinlägg

Hejsan! Nu är vi tillbaks från impron och vi har hunnit med att se två avsnitt av HIMYM också.
Nu är jag supertrött och ska gå och lägga mig eftersom jag ska jobba imorgon. Sista jobbdagen! :O Det känns lite konstigt, men ändå skönt på ett sätt. Har ju jobbar i tre och ett halvt år utan att ha gjort något annat, det är skönt att skaka om lite i mitt liv. 4 timmar imorgon och sedan är det färdigjobbat. Imorgon ska jag nog hem till föräldrarna och kolla på förra helgens avsnitt av SYTYCD som jag missade eftersom det var möhippa.
Vill komma ifatt så jag kan se denna helgens avsnitt på söndagsreprisen :P Då har jag äntligen kommit ifatt! Så vi får se hur mycket jag bloggar imorgon, det kanske inte blir så mycket.
Men ni får ha en fin natt iaf, så hörs vi imorgon!


Alltid lika roliga! <3

Dagens outfit


Kavaj: Zara. Kjol: MQ. Topp och ring: H&M. Kängor: DinSko. Halsband: Urban Outfitters.

Jag ser ut som jag ska somna men detta var nog den bästa bilden :P Måste försöka ta bilder på mig själv fast inte i spegeln! :P Fast det är ju så bra att man ser hur man ser ut innan man tar kortet... Hm. Får fundra på det. Hörs senare!

Jag i min hatt <3

Min fina hatt och jag! :)


Visst är den fin? :) Min Poirothatt!


Såhär ser den ut uppifrån!


Jag har absolut ingen aning om när jag kan/vill/tänker använda den men det är ett senare problem :) Jag fick ju den typ gratis (värdekuponger och ett presentkort) så den kan få vara fin på min hylla om inte annat. :P

Fredag!

Hej hopp, nu är det fredag! Jag ska snart sticka iväg och luncha med mamma. Har på mig typ sekreteraroutfit. :P Svart kjol, svart kavaj och en rödrosa topp. Ska ha mina kängor till det.
Ser nog lite tokig ut men vill vara lite finklädd och ändå kontorschic. :) Får ju aldrig vara det, jobbar ju inte på ett kontor :P Får ha samma kläder till ikväll också, när vi ska på Impron.
Får se om jag kommer in med en dagens senare!
Annars blir det kanske lite tomt här idag, vi kommer väl hem vid tio eller så, så annars får ni ha en fin kväll och krama de ni tycker om och ät gott! :)


Är det förresten dags för halsduk snart? Blir det kyligare?

Soffkväll

Ikväll hänger man i soffan igen. Det är ju så lurigt, de har ju gjort bra program som kommer på raken så man är uppe sent! :P Nu har jag sett på Fångarna på Fortet och väntar på kvällens fina utbud på BBC Entertainment som blir bl.a. Qi och Little Britain.
Imorgon ska jag luncha med mamma och på kvällen ska vi på Afterwork impro, det var jättelänge sedan sist och jag har saknat det massor så det kommer nog bli superkul! :) Så vet inte hur mycket jag kommer skriva här imorgon, jag får väl tidsinställa några inlägg isf :)
Men ni får ha en fin kväll, nu ska jag bosätta mig i soffan för någon timme eller två! :)


Hade det inte varit utomordentligt trevligt med lite jordgubbar just nu? :)

Min Poirothatt!



Igår var jag på H&M och kikade runt lite kort och då hittade jag denna hatten! Det är ju för tusan en Poirothatt! :D Så jag provade den och den satt lite löst men dum som jag var kollade jag inte storleken utan tänkte att det nog var one size :P Det var det inte. När jag kom hem såg jag att det var large. Men men, jag ska nog dit idag och byta ut den mot en medium om de har eller en small om inte medium passar.
Men visst är den fin?! :) En riktig hösthatt.
Jag är hattägare! ;P

Nytt i badrumsskåpet

Här kommer lite nytt som jag fick igår och det ska in i mitt badrumsskåp!


En parfym fick jag gratis, om jag inte minns fel :)


Ett litet parfymprov fick jag också med.


Och handkräm köpte jag, allt är från Yves Rocher.


Detta fick jag av Sofis Mode när jag började prenumerera! Har inte kikat vad allt är, men det är säkert fina saker. :)

God morgon!

Idag känns som en lite slapp dag, tråkigt väder ute och jag börjar inte förrän tre. Albin tvättar och jag funderar på att träna lite, tror plattan funkar nu.
Senare har jag något inlägg att komma in med innan jag sticker, har fått lite saker som kan vara kul att visa upp :) Annars får ni ha en fin dag, så gott det går iaf om det är sånt här väder typ överallt :P
Hörs!


Träningsdags!

Fångarna på Fortet

Nu har jag suttit i soffan och kikat på nostalgitv! :) Fast med nya avsnitt då, såklart. Det är himla kul förutom att Kurt Olsson känns lite otippad och han passar inte riktigt in där alls. Var är den gamle Fader Fouras?? Han var ju bäst. Faktiskt. :)
Imorgon har jag sovmorgon, börjar inte förrän tre, så jag hade tänkt att försöka träna lite med wii fit om brädan vill vara med för nu är batterierna laddade, så den borde funka men man vet ju aldrig.
Nu ska jag sitta i soffan lite till! :)
Hörs!


Borde titta på något med Ricky Gervais snart igen, han är så rolig!

Dagens outfit


Klänning (och halsband, vet inte om det syns): BikBok. Kofta: H&M. Kängor: DinSko.

Lill-lördag

Idag är det mulet och jag ska jobba. Lite suck på det. :P Men det är ju min sista vecka! Jag tror jag jobbar tre timmar imorgon och tre på fredag och så lördag fyra timmar. Sedan ska jag inte jobba mer utan det ska pluggas för fulla muggar! På tal om det får jag försöka ta mig till GU någon dag och leta i deras bibliotek efter kursböcker. Så jag är lite förberedd. Men det ska bli så spännande! :)

Vet inte om det kommer upp några inlägg under dagen, har inte planerat in något så ni får nog vänta tills sju-tiden. Men ha en bra dag iaf!


Gonatt!

Nu är det dags att sova! Imorgon jobbar jag, så är borta hela dagen men ni får klara er ändå ;)
Sov gott alla, nu ska jag gå och lägga mig i nybäddad säng!


Brudsminkning och bröllopsfrisyr

Jag har jättesvårt att veta var man ska sminka sig och fixa frisyren. Jag la inte jättemycket pengar på klänningen (den kostade under 500 kr) så det vore kul att göra sig lite extra fin med någon som hjälper en med hår och smink men jag vet inte riktigt vart man ska gå.
Finns det något ställe som är extra bra? Vore kul om det inte var superdyrt och inte något ställe där de inte lyssnar på en och gör som de tycker skulle passa.
Så svårt!


Kanske en sådan frisyr? Eller mer uppsatt eftersom jag vill visa den fina ryggurringningen.

Svårt att veta vad just jag passar i och vad jag egentligen vill ha. :P Sminkningen ska väl vara romantisk och ganska lätt, alltså inte alltför mycket smink.
Jag får helt enkelt luska vidare och gå runt och kika och fråga. Tips mottages himla gärna! ;)

Maskerad

För ett år sedan hade vi maskerad här hos oss och jag tyckte att det var himla skoj så vi funderar på att ha det i år igen! :) Förra året var jag Holly Golighty i Breakfast at Tiffanys (alltså Audrey Hepburn).



I år har jag inte bestämt mig än men det vore kul att börja fundera redan nu, om det är grejer som tar lite tid att fixa. :) Är det någon som har någon idé vad man kan klä ut sig till? Jag har funderat på en kvinnlig version av Indiana Jones men vet inte.. :P
Jag får se. Men ni är jättevälkomna att skicka tips! :)
Brukar ni ha maskerader? Jag tycker att alla borde ha det, det är så himla kul att se hur andra har tänkt! :P

Nytt mode

Det känns som att jag är sponsrad av H&M eftersom jag visar så mycket kläder därifrån men jag älskar verkligen alla deras höstkläder och det är grymma priser som passar mig perfekt, speciellt nu när jag ska börja plugga. Så enjoy, här får ni lite fler tips!


Kjol i läderimitation för 249 kr, skulle se ursöt ut med en riktigt färgglad topp, instoppad.


Söt blus med fall i skir kvalité för 349 kr. Dessutom med rundad krage och jag älskar längst ner på ärmarna!


Tvåfärgade brouges i läderimitation för 199 kr om man vill köra på mer herrinspirerat. Eller...


Om man hellre kör på den söta looken finns dessa fina ballerinas för 149 kr. Också läderimitation med lackdetalj på tån. Det är nog mer min stil :)


Fin kjol i en härlig lejongul/senapsgul nyans med en perfekt längd, 399 kr. Perfekt när man vill leka sekreterare med en blus till.


Finstickad tröja med inslag av silvertrådar för 249 kr. Trekvartslånga ärmar och lite slits i sidorna också, passar bäst till jeans om man dessutom stoppar in tröjan lite grann.

Hoppas ni blev inspirerade!

God morgon!

Lite sovmorgon idag till nio, och det är fint väder ute också! Idag ska jag tvätta håret och träna lite med wii fit, det var så himla länge sedan och jag behöver nog det. Träna upp mig för passen på Friskis :P
Annars har jag inte planerat in speciellt mycket förutom att köra lite senare idag. Dock bara öva på starter så jag verkligen blir säker på det och inte gasar för mycket och inte släpper kopplingen tillräckligt mycket eller för mycket :P Krångligt.
Nu är det frukostdags! Skriver sen igen!


Gonatt!

Vi har tillbringat kvällen framför TV:n och BBC Entertainment där de visade Top Gear, Live at the Apollo, Qi och Little Britain. Väldigt kul iaf! :)
Men nu är jag trött och ska sova. Imorgon är jag ledig och ska softa, skriver mer imorgon!
Gonatt!


Heminrideningsarkitekten Albin

Nu ska ni få se vad Albin busade med när jag inte var hemma! :P


Han satte upp två hyllor ovanför TV:n så vi kan ha våra tv-serier där och lite annat bös. Vi behövde det verkligen, det var full i de andra skåpen!


Han köpte det otroligt fina soffbordet som jag har bloggat om, som jag tyckte var så otroligt jäkla övervackert. :)


Han satte på handtag (äntligen) till sin garderob.


Jag fick ett temporärt nattygsbord..


Det gamla satte han här, så jag fick två extra lådor att ha saker i. :P


Jag fick en bok!


Och han satte i min förvaringslåda i byrån.

Han har pysslat som en liten blå, den där luringen. :) Åkt till Ikea en gång till och skruvat och haft sig. Nu är det inte mycket kvar att göra i lägenheten, tycker jag. Sätta upp krokar i badrummet och en bänkskiva i köket. Sedan känns det riktigt bra och vi behöver nog inte göra så mycket på ett tag. :) Förutom kanske att jag får ett ordentligt nattygsbord och vi kanske byter ut det gamla matbordet. :P
Men detta känns riktigt bra, speciellt soffbordet! :D
Snart ska jag promenixa med mamma men innan det ska jag nog handla lite mat! Hörs later!

Möhippa inlägg 2

Nu kommer fortsättningen!


Medan jag sprang runt och letade kort så var tjejerna hemma hos mig och hämtade min packade väska.


Victoria var Peter Kürten, vampyren från Dysseldorf, och Emelie L var Pablo Escobar, knarkkungen.


Sissel var Jack the Ripper, självklart. :)


Emelie A var Billy the Kid. :) Sara var Patrick Bateman från American Psycho, men hon kom inte med på bild med sin yxa. :P Men så har jag inte sett alla bilder än, så det kommer nog senare. :P

Efter detta åkte vi iväg i två bilar mot ett okänt mål, iaf för mig. Vi åkte till Jörlanda för där skulle vi tydligen rida!


Jag fick ha speciella ridkläder, vita ridbyxor och en klänning ovanpå som de hade pysslat med. :P Tyllen var lite ivägen mest hela tiden men men, ibland får man lida pin om man heter Josefin och ska vara.. Fin. :)


Detta är den enda ridbilden hittills. Vi red på Ardennerhästar, alltså inga små Shettisar. :P

Vi fick först åka vagn och två stycken red och så vytte vi av så alla fick åka vagn och rida. Efter det var det lunch och efter det var det turridning i skogen och en liten paus vid en sjö. Sedan tillbaks till stallet igen och fika och efter det åkte vi iväg igen. Vi åkte till Orust, där Emelie A har sitt sommarställe. Väl där duschade vi och hade lite spakväll med ansiktsmasker, fotbad och så målade alla naglarna (både fingrar och tår!). Vi åt middag vid nio (lite sent, för vi var längre hos hästarna än vad de hade planerat) och efter det spelade vi spel och gjorde quiz och åt godis och chips och chokladfondue med tillhörande frukter och godis tills klockan var tio över två, då somnade vi. Igår satt vi i pyjamas till klockan två (på eftermiddagen) och spelade spel (och åt godis och chips :P) tills vi åkte hem igen.
En väldigt rolig helg! Nu kommer bilder på kistan och deras vapen :P


Här är Saras yxa, när hon var Patrick Bateman. Jag fick behålla allt som minne :)


Victorias tänder när hon var vampyren Peter Kürten.


Sissels dolk när hon var Jack the Ripper.


Emelie L:s knark när hon var Pablo Escobar. Det är florsocker. :P


Och Emelie A:s pistol när hon var Billy the Kid.


Här är den fina kistan som Emelie A har gjort! Hon gjorde också diademet, handledsaken och korten tror jag. Väldigt kreativ tös! :)


Här är klänningen jag hade på mig när vi red! Lite klumpig kände jag mig i den men ändå lite fin :P Det kanske syns att den är lite smutsig. Det var inte mitt fel utan min lille (gigantiske) häst som fastnade lite i leran och skvätte på mig.

Jag har aldrig haft så roligt tror jag :) Alla uppdragen var jätteroliga och de har planerat detta sedan juni och pysslat och snokat reda på vad jag gillar och inte gillar. De hade köpt mina favoritgodisar och favoritchips och de har varit så otroligt gulliga att det nästan inte finns! :)
Ser mycket fram emot när Victoria ska ha sin möhippa, eftersom hon är förlovad och ska förhoppningsvis gifta sig detta året. :) Då vill jag vara med och planera och busa! :P

Möhippa!

Jag tänkte berätta hur min fina möhippa var och vad som hände. Vi kan ju ta det från början, så blir det lättast att hänga med. :)


Jag trodde ju att Albin och jag skulle åka någonstans men när vi skulle gå hemifrån så sa han att vi inte behövde ha med väskorna vi hade packat, inte än iaf. Jag blev lite misstänksam och ännu mer misstänksam när han gav mig detta kuvertet och inte skulle åka med på spårvagnen.


Albin tog ett kort när jag öppnade kortet på spårvagnen.


Såhär stod det i! Då misstänkte jag att Sissel var med på det eftersom man går av där när man ska till henne :P


Detta kortet fanns också i.


Jag förstod inte riktigt varför jag skulle spara denna infon men okej.. :)


På Axel Dahlströms torg väntade jag en stund och sedan kom Sissels pojkvän med ett paket till mig!


Med ännu ett kuvert...


Han sa ingenting och jag ville inte att han skulle sprängas (då skulle nog Sissel blivit ledsen) så jag frågade bara om jag skulle fota på hållplatsen och han nickade. Väldigt roligt påhitt! :P


Och detta kortet fanns också med.


Mer konstig info.. :P


Och en gåva!


Ett litet handarmband..


Och ett fint diadem som jag genast satte på mig!


På Marklandsgatan, på Pressbyrån, fick jag ännu ett kuvert.


Jag köpte en cola. :) Och fick ett lycka till från kassörskorna (det var tre stycken :P).


Konstig info igen!


Jag satt och funderade på om de skulle vara utklädda som de som de berättade om på korten och att jag nog skulle flippa då. :P


På Monki fick jag detta kuvert! Efteråt fick jag reda på att hon som lämnade kuvertet var besviken att jag inte öppnade det hos henne, för hon ville se vad det var :P


Jag fick en karta med mina kort..


En fin karta som ledde till Cervera, där Emelie A jobbar.. :P


Sissels favorit för övrigt.. :P Visste att hon låg och lurade någonstans.


Hos Cervera skulle jag leta efter en skattkista (bild på den kommer senare). Väldigt lurigt men kul!


Och i skattkistan fanns ett till kuvert (det sista)!


Korten var förresten fulla med citat från Nile Citys sketch Kuknästornet. :P


Jag gick ut till parkeringen och började från vänster och sökte systematiskt igenom efter bilen på bilden. När jag vände mig för att gå mer rakt fram på parkeringen såg jag något orange springa lite längre bort...


Och då gick jag dit istället för bilen :P Och de kom framspringande med vapen och bombaderade mig med kramar :)

Jag skriver ett till inlägg så blir det inte så mycket i ett! Kommer snart ett till alltså :)

Måndag

Idag är jag ledig så fick inte riktigt panik över att det äår måndag idag :P Vi har tagit det lugnt och tittat klart på Herkules som vi började på igår. Vi var båda så slut att vi gick och la oss innan halv elva, så jag antar att vi har fått typ tio timmars sömn. Brukar aldrig gå och lägga mig före elva, så det var intressant :)
Idag ska Albin jobba och jag ska softa, det blir nog en promenad senare med mamma och vovven, eftersom hon passar honom denna veckan.
Så får vi se vad som händer. Jag kommer blogga om inredningsarkitekten Albin och vad han har gjort i lägenheten medan jag har varit borta och så ska jag fixa bilder på sakerna (och uppdragen) jag har fått och kanske några bilder från själva möhippan, om fler har lagt upp bilder. :)
Så minst tre inlägg idag ;) Ha det fint, nu ska jag gå och duscha!


Idag ska jag nog gå och prova denna hatten bara för jag är ledig :)

Hemma från en mysig helg!

Det var faktiskt ingen "resa" som Albin följde med på, utan det var min möhippa! :D Det var jätteroligt och jag är jätteglad för att mina tjejkompisar fixade så fint för mig! Jag kommer blogga mer om det imorgon och visa de få bilder jag har fått, jag tog nämligen inga bilder men de andra tog massor så får se när de delar med sig av dem :) Imorgon är jag ledig och kan blogga mer om det, det är kul att berätta om det ;)
Så missa inte det imorgon, det kommer bli awsome!
Just nu myser jag med älsklingen, som dessutom har gjort om lite i lägenheten medan jag har varit borta! :P Det visar jag också imorgon, nu ska vi nog se på en film! :)
Gonatt alla!


Glad och nöjd tjej!

Harry Potter och metal



Här är en lite tokig video om hur det skulle vara om det här hade varit ledmoteivet till alla filmerna. Det var kul men lite mycket icke Harry Potter-relaterade solon också :P

God morgon!

Nu är jag vaken och är nästan färdig för att gå iväg, vart vi nu ska. Jag tror inte att vi ska åka utomlands, det fick jag ut ifrån Albin iaf :P
Har inte hunnit med att tidsinställa något inlägg än, så det blir kanske lite tomt här i bloggen tills imorgon, då vi kommer hem ungefär vid fyra.
Men jag hoppas iaf att ni alla får en trevlig helg och jag hoppas lite nervöst att jag ska få detsamma :)
Ha det fint!


Youtube-kväll

Just nu sitter vi och tittar på massa roliga klipp och tittar på bilder och lyssnar på Kapten Röd, riktig trevlig fredagskväll :) Jag har packat lite, imorgon vid nio ska vi iväg från lägenheten. Nervöst!
Vad kommer hända?! Vi ska nog inte tälta, inte åka utomlands (tror jag :P)... Det är klurigt. Jag får ta med mig kameran. Vet inte om jag kommer blogga, ska nog inte ta med mig någon dator. Men lägger kanske upp något tidsinställt. Här får ni iaf en rolig video! :P



Hoppas ni har en fin fredagskväll!

Lite cravings från Ikea

Här är två fina saker jag såg igår på Ikea som jag ville köpa bums men det gick inte för sig :P Dels för att vi inte kunde ta med dem på bussen precis och dels för vi inte hade pratat om att skaffa just den, det får vi prata om nu. :)


Det här fina soffbordet heter Isala, och här är länken till Ikeas hemsida och produkten.


En fin taklampa som jag inte vet var vi skulle ha den men den är riktigt fin. Här är den länken till hemsidan.

De har mycket nytt som är fint, kika in katalogen, det ska jag göra sen :)

Lite bilder från min kamera

Nu kommer lite bilder jag inte hade laddat över till datorn, enjoy :P


Häromdagen var vi i härliga Göteborg och lunchade och köpte en fin laptop till mig <3


Det var extremt mycket duvor där! De tog över taket till glasskiosken!


Och en hade ingen hals, stackarn.


Igår köpte jag en liten ros till mamma för det var hennes namnsdag! :) Hon blev glad och den luktade gott.


Jag köpte en liten hund åt henne på Ikea, för hon gillar hundar och denna är lite lik Oliver, för ena örat hänger ner och vill inte vändas upp och det andra örat "står" upp och vill inte vikas ner. :)

Det var mina små bilder. Kommer in med ett inlägg om två fina saker jag hittade på Ikea igår! :)

Äntligen fredag!

Hej hopp, sista jobbdagen inför helgen! :) Jag har haft rätt svårt att sova inatt, av någon anledning fick jag för mig att jag glömde bort att andas/inte kunde andas som vanligt. Och man har astma och känner att det inte känns som vanligt och man ska sova, ja, då blir det ju inte bättre när jag tänker på det hela tiden. Det var himla jobbigt eftersom jag var så fruktansvärt trött efter att ha gått upp tidigt igår. Men till slut somnade jag. Vaknade till några gånger men lyckades somna om.
På ett undermedvetet plan är jag kanske nervös inför imorgon. Det är en överraskning som Albin har ordnat, och jag vet inte alls vad som ska hända. Igår fick jag reda på vad jag skulle ha med mig för kläder och att det blir en övernattning. På ett sätt är det lite spännande men det är mest otäckt eftersom jag inte har kontroll över det. Är nog inte mycket för överraskningar.. :P
Men men, nu är det snart dags att jobba! Kommer in med något bildinlägg under dagen, tog några kort igår. Ha det fint och ha en rolig fredag så hörs vi!


Indiana Jones!

Sorry för uppdateringen idag.
Efter jobbet skulle jag övningsköra lite med pappa. Ibland gick det bra och ibland (oftast) gick det inte alls och jag fick pinsamma stopp minst tre ggr. Suck. Jag gillar inte manuellt växlade bilar, de är så krångliga... Jag blir dessutom stressad av folk bakom, jag vill inte vara ivägen för dem och då försöker jag vara snabb i starter och så och då blir det för mycket på en gång och bilen stannar :P Och jag skäms.
Nej, idag var det inget roligt. Vi körde i en och en halv timme och jag fick typ träningsvärk i benet efteråt. Hoppas att det går bättre nästa gång och är lite roligare iaf, annars känns det som att jag ska ge upp. :(
Men nu ska jag sova. Imorgon är det jobb hela dagen men kommer lägga upp lite bildinlägg imorgon, så det blir nog inte helt tomt här iaf.
Sov gott alla, nu ska jag lägga mig och läsa lite!


Min idol! :)

Mys i Mölnlycke

Nu är jag hemma hos mamma och pappa! De är visserligen på jobbet men jag tänkte stanna här tills jag börjar, det är om en timme och en kvart så jag hinner kolla på tv och softa lite. :)
Det var rätt kul på Ikea, vi kom därifrån med en del grejer och det kostade bara 149 kr. Det var visserligenför att vi hade ett presentkort på 300 kr men ändå! :P Både Albin och jag bara skrattade när vi såg kvittot :)
Väldigt trevligt med nytt, får visa sedan.
Har ingen kamerasladd med mig här så kan inte visa dagens bilder än, tog nämligen en bild på en fin ros jag köpte till mamma, eftersom det är hennes namnsdag idag, så hon får se den senare. Ska köra hem från jobbet med pappa också, får se hur det går.. :P
Men men, nu ska jag softa vidare! :) Ha det fint!


Ikea!

Nu är vi uppe tidigt för vi ska åka buss till Ikea och spana runt lite :) Kika på soffbord och necessär till mig och lite småpyssel. Kanske luncha där :P Vet inte hur mycket bloggande det blir eftersom jag åker direkt till Mölnlycke när vi är klara på Ikea. Kanske hinner blogga hemma hos mamma och pappa om jag kommer alldeles för tidigt till jobbet. Vi får se. :)
Hoppas att ni får en fin dag!


Lite cravings...


Den här fina hatten påminner svagt om Indiana Jones, så jag älskar den! :) Från H&M,  149 kr. Ett kap! :)


En fin väska, för jag ska börja plugga och det känns som att det "behövs" en ny väska. :) 299 kr hos H&M.


Ett fint skärp från H&M (igen :P) för 129 kr, passar extra fint till tröjor som är en storlek större och mysiga.


En indianinspirerad halsduk för 249 kr, också från H&M, passar fint att klä ner något lite festligare plagg eller leka bohem i.

Jag har snöat in lite på H&M nu men de har så mycket fint! :) Så här fick ni en sneak peak på vilka accessoarer jag tycker är värda att köpa i höst!

Sissel-häng :)

När jag hade gått på spårvagnen på väg till Sissel så började det såklart ösregna och jag hade ingen luva på jackan eller paraply så jag blev rätt blöt :P Men det var rätt okej ändå. Vi satt och pratade en del, gick och tvättade lite och handlade lite och sedan gick vi hem och bakade en kladdkaka och pratade lite mer. :)
Mysig regnig dag ändå! Nu sitter jag och softar och tänkte nog se Indiana Jones - The last crusade, det är ju lite Venedig med där ;)
Dålig uppdatering idag, sorry för det! Ska försöka komma in med något mer inlägg :)


Fina Sissel!

Tvättdag

Nu har jag hållt på och tvättat i tre timmar, nu ska vi gå och handla. Suck. :P Tråkiga lediga dagar blir det om jag får "bestämma". Men men, efter det vill jag softa och ska nog träffa Sissel senare eftersom jag inte tränade igår pga min lilla (lila) tå.
Har inte jättemycket intressant att skriva nu, men vi hös senare. :)


Igår åt vi upp våra macroons. :) De är lite goda men jag föredrar choklad. :P

Beautiful boy

Har precis sett klart på en film som heter Beautiful boy. Den handlar om en kille som skjuter sina skolkompisar och sig själv och hans föräldrar som får leva med det hängande över sig.
Så det är berättelsen om familjen, hur de ska göra för att klara sig och gå vidare, för att fortfarande tycka om sitt barn fast han gjorde något väldigt illa.
Gripande film, nu orkar jag inte sitta och pyssla med något mer utan ska gå och lägga mig. Ledig imorgon men tvättdag och annat bös.
Gick förresten rätt okej idag att köra. Har ju inte kört med manuellt på jättelänge, 6 år sedan typ. Så det blev några hackiga starter och stopp :P Men jag lyckades iaf köra vägen hem. Det är bara övning ju, hade ju glömt hur man gjorde ungefär. Men det ska nog gå att ordna. :)
Sov gott alla, hoppas ni har haft en riktigt fin dag.


Från filmen. Den var väldigt bra men väldigt sorgsen och gripande. Nu måste jag gå och leta efter en kram.

Ny dator!

Yay, jag har varit hos Elgiganten och hittat en jättefin (och billig) dator, som nu är min! :) Sitter och skriver på den just nu ;)


Lite såhär ser den ut :) Håller på att installera Spotify och msn och sånt nu :P

Är himla glad att det har fixat sig och jag har reggat mig på högskolans hemsida så jag kan få viktiga mail från dem och så :) Yay! Snart ska jag ut och övningsköra med en manuellt växlad bil, det var himla länge sedan så vi får se hur det går. Ska nog inte ut på vägen i första taget :P Fast om jag känner pappa rätt så kommer han nog vilja det, så jag får utmana mig själv lite grann.
Får se hur mycket jag orkar träna senare också. Men nu ska jag ladda min dators batteri i några timmar. Hörs! :)

Beirut



Här är en av mina favoritartister! Jag gillar balkanmusiken och han sjugner väldigt speciellt. Har inte hört honom så tycker jag absolut att ni ska kolla in hans album, det är väldigt skön och mysig musik. Här är en till av hans grymma låtar! :)



Hoppas ni gillar't! :)

Ledig tisdag!

Hej hopp! Idag hade jag sovmorgon till tjugo i tio, och var fortfarande trött när jag vaknade. Illa. Får sätta väckarklockan imorgon så jag inte sover för länge. Anyways, jag ska blåsa håret och sedan ska vi in till stan på laptopjakt och sedan lunch på Jensens Böfhus. Och senare ska jag köra med pappa i nya Minin och efter det träna med Sissel. Fullt upp alltså. Min tå gör fortfarande ont och är rätt lila så jag får nog träna försiktigt, inte springa runt utan köra situps och sådant. Får se hur det går. :)
Försöker fixa in något inlägg som dyker upp under dagen. Ha det så fint tills dess!


Det var länge sen jag hade på mig mina träningskläder. Känns bra att de ska på idag! :)

Gonatt

Sov gott alla, nu går jag och lägger mig! Hörs tomorrow :)


Kanske drömma om James McAvoy..? :P

Kvällsinlägg

Sorry för jag har varit lite frånvarande från bloggen idag, har ju visserligen jobbat. Och när jag kom hem lagade vi mat och såg sedan tre avsnitt av HIMYM på raken och nu sitter jag här efter att ha läst massa bloggar :)
Har fortfarande ont i min tå, som är typ röd/lila :P
Får ta foto på den om det blir värre/mer färger :) Det är lite jobbigt faktiskt, det gör ont att ens stödja lite på. Det är så typiskt att det händer mig också :P Idag har jag nog varit ganska klumpig, tappat saker, gått in i saker, slagit i dumma tån.
Fun fact om mig alltså: jag är rätt klumpig. Det är inte för inte som jag har ett ärr på ryggen eftersom jag ramlade genom ett glasbord när jag gick på lågstadiet :P
Nej, nu ska jag nog kika på First Class, har längtat efter det sedan jag såg den på bio! Snygge James McAvoy och Michael Fassbender ;)
Imorgon är jag ledig, så får blogga bättre då! :)


Förberedelse



Jag har förberett mig lite för pluggandet; har skrivit ut mitt schema för första kursen och kursplanen och dessutom hittade jag en bok på bibblan som vi ska läsa lite i. Tänkte kolla igenom den så jag vet att jag hänger med senare :)
Det är rätt spännande, det är om två veckor jag börjar, hoppas jag får vänner :P Eller iaf lyckas bra på tentorna. Jaja, det kommer nog bli riktigt kul. Imorgon ska Albin och jag cykla iväg till Inet och kolla in datorer till mig, hoppas det finns någon fin och bra som inte är alltför dyr.
Åh, det ska bli så kul att plugga! :D

Boring monday

Hej hopp alla. Det känns så tråkigt idag. Eller kanske bara för jag slog i tån på en dum stol för ungefär en halvtimme sedan och det har inte slutat gör ont ännu :( Pulserar och jag vågar inte stödja på den men det gör bara ont ändå. :(
Och jag skrev ju att det regnade massor igår. Idag läste vi i tidningen att det är översvämning på massa ställen i Göteborg. Illa! :(
En inte riktigt rolig måndag alltså. Suck.
Aja, nu får jag göra mig klar för att sticka till jobbet snart, undrar hur det kommer gå med min stackars lilltå.
Ha en fin dag, får se om jag hinner uppdatera något mer innan jag sticker!


Har de förresten slutat sända Morden i Midsomer? Hittar det inte någonstans :(

Karate Kid och Systrar i jeans 2

Japp, har kikat på lite film :P Systrar i jeans 2 (The travelling pants) hade jag sett typ halva, så såg klart det. Och sedan kikade jag precis klart på nyinspelningen av Karate Kid, den med Jackie Chan och Jaden Smith.
Den var rätt okej, borde nog se orginalet också innan jag uttalar mig :)
Men nu är det dags att sova! Ska ju jobba imorgon.
Har inte förberett något inlägg, så får se om jag hinner det imorgon annars får ni nöja er med ett under dagen tills jag kommer hem. :P
Gonatt!


Längtar efter sommarmust igen.. :)

Regnig kväll

Usch, det har regnat i typ fyra timmar nu. Inte för att jag har varit utomhus men man blir så låg när det inte finns någon sol utanför fönstret.
Albin leker med sin dator men jag vill hitta på något. Jag tror jag ska se I am number four, får se hur den är. Jag ska fixa lite dipp och skala några morötter och ha nyttigt snacks :)
Skriver nog sen igen. Förlåt för dålig och tråkig uppdatering idag, det är väl vädret och att det är söndag och att det inte finns så mycket att göra på sånna här regniga söndagar :P
Ha det fint iaf!


Tråkigt med regn!

Rango


Den här GIFen fixade sötaste Albin till mig :) Cool va? Det är från favoritscenen i filmen ;)

Rango
är en kameleont, rösten görs av Johnny Depp, som gillar skådespeleri och att prova på olika roller. Men han blir strandad i öknen och kan inte ta sig därifrån själv. När han försöker överleva som bäst träffar han på Beans, röst av Isla Fisher, som tar honom till staden Dirt mitt ute i ingenstans.
Väl där försöker han smälta in, provar olika roller, t.ex. den hårde Vilda Västern-killen (typ Clint Eastwood? :)) och hamnar i lite trubbel när han försöker övertyga alla att han kan hämta tillbaks vattnet som har försvunnit till staden igen.

Jag tyckte att denna filmen var väldigt rolig och välgjord. Johnny Depp är alltid bra, själv storyn är annorlunda men bra skriven och skådespelarna (eller iaf rösterna) är bra utvalda. Märkte visserligen inte att Bill Nighy gör rösten till den onde skallerormen Jake, men kul ändå :P
Intressant budskap i filmen, eller man ser väl det budskap man vill och då såg jag att man inte ska hålla på att ljuga och trassla sig längre in i lögner, det går alltid illa...
Men rolig film! Tycker aboslut att de som gillar animerade filmer ska titta in denna, om ni inte redan har gjort det, jag är väl lite efter :)

Har hållt på och städat idag och slängt lite skräp men nu ska jag slappna av i soffan framför den tecknade Alice i Underlandet, kul när man har läst boken! Hörs later!

So you think you can dance



Just nu håller jag på att kika på reprisen från i fredags, snart kommer den från igår också. Just nu får alla dansa två danser och det är spännande :) Undrar vilka som kommer med i topp 10?!
När de har blivit tio får de dansa med All Starsen, tror jag. Om jag har fattat rätt :) Alltså duktiga dansare från tidigare säsonger, det kan bli väldigt intressant att kika på!
Så nu myser jag i soffan. Senare ska jag kika runt efter en laptop, funderar på att skaffa en inför skolstarten. :) Ingen för dyr, men Albin hjälper mig nog att hitta någon bra som jag kan använda. Då kanske jag kan blogga fast jag är i Borås? :P
Ha det fint, skriver sen!

Sweet dreams (are made of this)

Just nu surfar jag runt lite och lyssnar samtidigt på soundtracket till Sucker punch. Rango var udda men rolig, kan skriva om det imorgon. Jag är ledig imorgon också, det enda jag ska göra är att titta på reprisen av SYTYCD, annars är jag rätt ledig. Hoppas ni har haft en rolig kväll. Det har nog jag med fast jag är rätt trött, så jag ska nog sova snart. Hörs tomorrow!


Your Highness



Your Highness hyandlar om två bröder; en väldigt lyckad och modig bror, Fabious, (James Franco) och en misslyckad, feg bror, Thadeous, (Danny McBride). När Fabious kommer tillbaka efter ett uppdrag har han med sig en kvinna, Belladonna, (Zooey Deschanel) som han befriade och som han nu älskar och vill gifta sig med. När de står och ska gifta sig kommer den onde trollkarlen Leezar, (Justin Theroux) och kidnappar henne för att uppfylla en profetia. Fabious får med sig sin bror Thadeous på ett uppdrag att hämta hem Belladonna igen. På vägen dit träffar de på Isabel (Natalie Portman) och skurkar och allt vad det är!

Jag tyckte att denna filmen var otroligt rolig! Zooey Deshanel spelar inte de vanliga roller hon brukar köra, utan en mycket roligare och mer udda roll. Den hade en del grova skämt (oftast grova sexskämt) men det passade in bra och var väldigt kul. Den är ungefär på samma nivå som Baksmällan, så kanske mer en killfilm än tjejfilm men jag ser mig själv lite som en pojkflicka så den gick hem hos oss. Vi skrattade massor. :)
Rekomenderar den men vet inte om ni kommer tycka att den är lika rolig som vi gjorde :P Men jag vet att mina killkompisar skulle gillat den och skrattat massor. Den är kanske lite som Tenacious D - Pick of destiny, den är också himlans rolig!
Nu ska vi titta på Rango, hoppas den är kul! :)


Se den! ;)

Eclipse

Nu ska jag äta coco pops och se på Eclipse! :) Kommer in med filmrecensionen senare. Har ont i fötterna efter att ha travat runt på jobbet och lite på torget så nu blir det softning för mig.
För det är jag värd! :)
Ha det!


Dagens outfit


Klänning: Asos.com. Kängor: DinSko.

Fin klänning va? :) Perfekt för sommarens sista dagar (det känns som att sommaren är slut snart). Hörs senare!

Lördagsmorgon

Klockan är inte så mycket än (tycker jag) men ändå lyser solen så jag har på mig fin nya, fina gröna klänning med blommor på, ni får en dagens senare.
Snart sticker jag till jobbet igen, ska nog hälsa på Albin när jag slutar, fast då får jag inte köpa något....! Har tillräckligt med böcker som jag ska läsa ut först. Det finns massor av böcker som kommer ut i augusti (i butikerna) som jag vill ha men borde spara pengar eftersom jag ska plugga. Men kom på att jag alltid kan önska mig dem i födelsedagspresent. Jag fyller ju år nästa månad (hade typ glömt) så då får man ju önska sig saker :P
Ska också önska mig den här fina tröjan!



Hoppas ni får en fin dag så hörs vi lite senare!

Läggdags

Nu ska det sovas! Vi myste och kikade på Your Highness, kan skriva om den imorgon. Den var riktigt rolig, om man gillar grova skämt :P Och James Franco och Natalie Portman. ;)
Men nu ska jag sova, för det är ju jobb imorgon. Kommer nog att lägga in en dagens medan jag jobbar, får se vad som händer mer imorgon. Vet bara att vi nog ska se Rango på kvällen och göra egen pizza.
Men ni får sova så gott!


Mitt favvoklipp från Scrubs



När jag har tråkigt brukar jag kika på klipp från Scrubs och detta klippet är ett av mina favoriter :) Enjoy!

Dagens outfit


Kofta och linne: H&M. Harlequinkjol: Asos.com. Converse. Halsband: present från mormor och morfar.


Fjärilsörhängen: Gina Tricot.

Lite fredagscasual idag :) Jag ser rätt kort ut på bilden, kanske för kjolen är halvlång och jag har platta skor. :P Aja, såhär ser jag ut en fredag som denna! Ha det mys!

It's friday, I'm in love!

Hej hopp, äntligen fredag! :)
Alldeles nyss var vi och tittade på min fina ring som har kommit. Den passade rätt bra, var lite för stor men jag kan ha den innanför min förlovningsring så trillar den inte av :P Den är iaf ivägskickad för att bli graverad nu, så det dröjer nog en vecka men sedan är den färdig! Det är så spännande :)
Snart är det jobbdags men jag lägger upp en dagens innan jag drar, så får vi se om det kommer upp något mer medan jag är borta!
Hoppas att ni har en superfin dag, här är himlen blå och solen lyser och det finns inte ett endaste lite moln!


Just nu längtar jag efter en kopp varm choklad med marshmallows på! :)

Julia



Idag hälsade jag på Albin igen. Farliga saker :P Hittade en bok jag hade på min lista. Den handlar om en tjej som kanske är släkt med DEN Julia (alltså Romeo och Julia). Har inte läst ordentligt på baksidan men den verkar spännande. :)
Imorgon ska jag hämta ut ringen! Vet inte om jag ska ta ett kort och visa den här än, eller om jag ska vänta :P Jag ska ju inte ha på mig den förrän 1:a oktober, så det är kanske inte mer än rätt att vänta att visa för er också :)
Nu ska jag sova, imorgon funderar jag på att se New Moon innan jag börjar jobba. Det var rätt mysigt att se film innan jobbet idag. Fast man får inte mycket annat gjort, det är ju lite synd. Diskade inte och fixade inte tidsinställda inlägg. Får se om jag gör det imorgon. :)
Gonatt på er!

Dagens outfit



Tänkte bara visa min nya tröja från MQ eller ja, Mango. Den är så mjuuuk. Halsbandet är från BikBok.
Nu tänkte jag sticka till jobbet! Har inte hunnit med något mer inlägg så det kommer nog upp något ikväll när jag slutat. Förresten har min ring kommit! Vi ska hämta den imorgon :)
Och imorgon är det fredag! Tiden går så himla fort! :P
Ha det fint, hörs!

Morning!

Idag börjar jag inte förrän tre men jag är uppe lite tidigt för jag bestämde mig för att sitta och mysa i soffan och se Twilight, iaf första filmen idag. Blev så sugen när jag läste Twilightguiden och såg Hillywoods parodier. :)
Så nu ska jag fixa lite frukost och mysa! <3
Hörs senare!


Puckot på bussen

Idag när jag åkte hem från jobbet och in till stan för att sedan byta till spåris mot lägenheten så hände det att det gick på tre kontrollanter vid Delsjömotet. De kollade allas biljetter och var nöjda. Men killen på andra sidan gången vägrade. Han bara totalvägrade, fast hans kompisar hade visat sina biljetter.
Och kontrollanterna sa "men kom igen, visa den bara så är det klart sen" men vägrade. Inga hot eller så från kontrollanternas sida men de blev kanske irriterade och tjatade lite på honom så han drog suckande fram sin mobil och visade biljetten. SÅ OTROLIGT PUCKAT.
Han HADE ju en biljett men han vägrade visa den, så barnsligt. Och hans kompis hade tydligen filmat lite med sin mobil så de sa att han fick ta bort det och puckokillen sa att han skulle anmäla Västtrafik och att han hade gjort det förut för då var det övervåld och vad han nu snackade om.
Så när kontrollanterna hade gått lite längre bort sa jag till honom att det var puckat när han hade en biljett att bara vägra sådär. Men han sa "nej, jag vill planka, det är coolt." Killen var väl i min ålder, kanske yngre.
Och jag sa "nej, det är inte coolt att planka, det är puckat."
Han:"Amen, vilka jävla jobb de har!"
Jag: "Ja, det är väl bra att det har ett sånt jobb så de kollar att alla betalar, för det ska man göra."
Han: "Nej, det är coolt att planka."
Jag: "Ja, det är ju så jääävla coolt, va..?"

Blir så himla trött på puckon :P Det är ju inte coolt att planka. Man betalar för saker man använder, t.ex. åka buss eller läsa en bok. Man snattar inte i en affär och man plankar inte på bussen, det är bara losers som gör det.
Jag hoppas ni inte plankar! :P

Nu ska jag iaf sova, vi har kikat på TV:n mest hela dagen men nu ska jag slappna av och läsa lite.
Gonatt!


Vi såg ett läskigt tv-avsnitt med Derren Brown när han hade en seans. Scary!

Harry Potter-parodi



Här är ännu en kul parodi från Hillywood Productions! :) Check it out, den är rolig och väldigt catchy :P

Pappa Långben



Den här boken läste jag ut igår. Det är ingen lång bok, inte ens 200 sidor, men den var rätt rolig. Den blev utgiven 1912, så det är ibland lite svårt att jämföra med sitt eget liv. :)
Pappa Långben handlar om Jerusha Abbott som är 17 år och bor på ett barnhem. Hon trivs inte speciellt mycket och hon är egentligen för gammal för att bo kvar där. Men en dag berättar föreståndaren att en av barnhemmets styrelsemedlemmar tänker bekosta hennes collegeutbildning på ett villkor: att hon skriver månatliga brev till honom om vad hon lär sig och vad hon sysslar med på colleget.

Jag tror kanske att boken är tänkt för en yngre läsare än vad jag är, eller så är det för att den är skriven för 100 år sedan (nästa år :P) som gör den lite annorlunda än de böcker jag brukar läsa.
Men den var roligt skriven, Jerusha, eller Judy som hon väljer kalla sig på college, hittar på väldigt många saker och breven hon skriver äv väldigt intressanta.
Jag rekomenderar den eftersom den kom i klassikerboxen :) Och för att den är lustig. Så läs den gärna, kanske en regnig dag med en kopp varmt te bredvid dig.

Regnigt

Blöh, det regnar massor, är så besviken! Har slängt in en tvätt och på väg till tvättstugan (den ligger utomhus) så var marken lite blöt men inga mörka moln. På vägen tillbaks till lägenheten så störtregnade det. Jag hade ballerinas på mig men som tur var en huvtröja så jag blev rätt blöt men inte på håret.
Snart måste jag ner dit igen och slänga in en ny tvätt och hänga upp den andra men då ska jag banne mig ha ett paraply!
Annars börjar jag vid tre så det blir att tvätta och försöka softa lite innan jag ska iväg.
Ska komma in med fler inlägg under dagen, om jag får tid från mitt tvättande! :P
Hoppas det inte regnar på er!


Usch på regnande om man måste gå utanför huset!

I could never be your woman

Hej hopp!
Ikväll har vi kikat på tv så det förslår! Först såg vi en film som heter I could never be your woman där Paul Rudd och Michelle Pfieffer i huvudrollerna. Paul spelar himla roligt, jag gillar honom i de flesta filmer.
Sedan såg vi Darren Brown, ännu en scengrej (kommer dock inte ihåg vad den heter..) som var väldigt kul det med, fast jag gillar nog Enigma bättre, denna som vi såg nyss var lite mer fakirstuket och inte så mycket mindfuck. :P
Idag beställde vi förresten min vigselring! :D Albin tyckte den var fin så vi slog till på det :) Vet inte hur lång tid det dröjer innan den kommer men hoppas på snart, får gravera in datumet också :)
Nu ska jag sova, har visserligen sovmorgon imorgon men man kan ändå gå och lägga sig tidigt.
Gonatt!


Såhär ser den fina ringen ut :) <3

Ny somrig klänning

För några veckor sedan hade Asos.com sin fina rea och jag hittade bl.a. en rosettfluga och en fin somrig klänning. Fick dock en pyttelite för liten storlek så jag skickade tillbaks den och idag fick jag den rätta storleken! Så fin klänning, tror inte ens den kostade 100 kr! :)
Här är den fina iaf, ska försöka ta en bild när jag har den på mig också snart.


Den ser lite stor ut men är väldigt nätt och smiter om alla kurvor man har :P Fin grön färg och mönstret är somrigt och fint!


Här är rosettflugan som jag köpte. Den har jag visat förut men visar den igen :) Måste bara hitta en skjorta att ha den till..!

The Fighter



The Fighter är baserad på en verklig historia och handlar om bröderna Dick och Mick som båda är boxare, Dicky boxas inte längre utan är Mickys tränare, deras mamma är manager. Dicky har problem med knark och sviker sin familj gång på gång. Micky får en chans att boxas och kanske lyckas men då får det vara utan hans struliga bror och bråkiga mamma. Fixar han att boxas utan familjen eller måste han sluta som boxare?

Verkligen en bra film, förstår att den fick 2 Oscars. Mark Wahlberg gör ett jättebra jobb som Micky Ward och Christian Bale är strulig som brorsan Dicky Eklund. Jag gillar egentligen inte boxning men det blir så spännande ändå, jag rekomenderar verkligen den här filmen.
Jag har lånat filmen av pappa. Det var väldigt roligt, vi satt på landet och jag surfade runt och läste bloggar och såg att The Fighter hade släppts på dvd. Frågade min bror om han hade sett den och det hade han och han tyckte om den. Jag sa till pappa att det finns en film här som är baserad på verkligheten och fått 2 Oscars och det handlar om boxning. Pappa kollade inte upp den utan beställde den rakt av. :)
Vi känner vår pappa, han tycker inte om sci-fi (t.ex.) men verklighetsbaserade filmer går verkligen hem.
Iaf: en superbra film, se den!


Dagens outfit


Klänning: Gina Tricot. Skor: All Nippon (från Tokyo). Skärp: H&M. Ring: Glitter. Halsband: present från mormor och morfar.

Idag känner jag mig 70-tal :) Färgen och stilen på klänningen gör det! Piffar upp det med mina All Nippon och smycken. Hörs later!

God morgon!

Och vilken god morgon det är!! :)
Har precis fått ett mail om att vår resa till Venedig är bokad, så vi åker om typ två månader! Det är så häftigt, jag längtar så himla mycket och jag är så glad att jag får åka dit med min älskling. Sötaste föräldrarna som hjälper till att fixa det man vill ha, det är verkligen priceless. Älska mina föräldrar massor!!! <3
Idag är jag ledig och hade tänkt att slappa lite men också gå till bibblan och kolla in kursböcker (om de har dem) innan jag börjar plugga, se vad det är för något. Och visa Albin en fin vigselring som jag spanade ut, den var billigare än vad jag trodde och jag provade den framför min förlovningsring och det såg väldigt fint ut. :) Så nu vill jag bara veta vad Albin tycker om den.
Annars ska jag försöka komma in med lite inlägg här också, bl.a. en filmrecension.
Men ni får ha en riktigt fin dag, här lyser solen och jag lyser nog också rejält! :) Ska ta på mig en fin klänning och skutta ut i solen!


Kanske denna fina klänningen? :)

Thaimat och soffmys

Nu är det typ läggdags, och jag har inte varit här så mycket idag, sorry för det. Imorgon är jag ledig och kan nog klämma in några inlägg under dagen. Det enda jag ska göra imorgon är att gå till bibblan. Och kanske hälsa på Albin när han jobbar :)
Jag har myst i soffan (med mig själv) och sett The Fighter, kan skriva om det imorgon.
Annars får ni sova gott!


Här är The Tourist. Kanske borde se några filmer som utspelar sig i Venedig, bara för att "reka" inför resan! :) Typ två månader kvar, om vi bokar snart!

Stickade drömmar

Hösten är inte här än men kalla och mulna dagar i augusti kräver också sin stickade tröja. Här är några tips på vad fint som finns att köpa just nu!


Denna roliga, stickade kostar 249 kr, just nu hos H&M.


Hos Gina Tricot finns en fin stickad poncho för 199 kr. Ett kap, slå till! :)


Denna fina tröjan ser himla bekväm ut! Jättetips från LaRedoute, 499 kr.


En lite finare tröja i kaschmir från H&M, och den går på 799 kr. Ryggen på tröjan är jättefin, speciellt med rosetten! :)


Och till sist en randig cardigan från Lindex för 349 kr. Härliga höstfärger!

Twilightsagan - Den officiella illustrerade guiden



Igår läste jag ut denna fina boken. Jag behöver väl inte ens berätta vad den handlar om va? :P Det är en guide som berättar allt du någonsin har undrat om böckerna i Twilight-serien. Allt om livshistorian hos någon vampyr, inspirationsmusiken till vissa kapitel, alla fordon de kör, den irländska klanens medlemmar eller Voltoris vaktstyrka och vilka alla deras krafter är.
Jag tyckte att den var superbra. Vissa saker hade man ju inte fått reda på helt om t.ex. Alice och Emmetts livshistorier och det var jättekul att läsa om dem. Och man har allt samlat i denna (lite tjocka och tunga :P) boken, himla praktiskt! I början av boken finns också en intervju med Stephenie.

Det finns nog inte så mycket mer att säga om boken, förutom att den är riktigt intressant. :) Om ni gillar böckerna och/eller filmerna så tycker jag att ni verkligen ska sätta tänderna i denna! (Förlåt, det var inte riktigt meningen.. :P)

Måndag igen

Ny vecka, mulet väder och jobbdag. Känns väl sådär just nu :P Men det kommer säkert bli bättre när jag väl sitter på bussen och värmer upp med mysig musik på vägen till jobbet.
Idag är det nog en rätt tråkig dag att blogga, kommer inte göra något speciellt när jag kommer hem och har faktiskt inga bilder att visa från landet nu i helgen. Trist men var upptagen med att vara lite ledig och softa. :)
Ni får iaf en bokrecension, så får jag se om jag fixar ett till inlägg som dyker upp under dagen.
Ha det superbra!


Dagens örhängen! :)

Hemma!

Nu är jag hemma igen. Kändes rätt trist att åka hem ifrån landet, de flesta börjar ju jobba nu så det kommer nog inte vara så mycket folk på landet numera. Mamma och pappa börjar jobba imorgon, som de flesta andra, så på ett sätt kändes det skönt att åka hem med dem och slippa åka tåg och sånt.
Har tittat lite på HIMYM och nu tittar vi på resor till Venedig! Man får nog boka snart, annars blir det dyrt..
Aja, imorgon ska jag jobba hela dagen, får se hur många blogginlägg som dyker upp under dagen.
Hoppas att alla har haft en fin helg!


Paige, fina bordercollien



Hittade denna videon häromdagen. Bordercollies är så himla fina och duktiga! Och söta. :)

Softning på hög nivå

Hej hopp! Just nu är jag på landet och softar rejält. :) Det blir ju en och en annan promenad också och man får hjälpa till att laga mat till tio pers, men det är mysigt!
Man känner sig alltid lugn och harmonisk när man är på landet, och trygg eftersom det bor så många man känner och tycker om i närheten.
Igår var det tråkväder, det regnade, så när jag hade kört hem från tågstationen (och vi hade handlat typ fyra kassar mat) så bakade vi bullar! Jag får ta med mig två påsar hem, yay! :)
Annars har jag legat och läst och bara softat.
Ikväll ska vi äta god middag hos mormor och morfar, supermys!
Håller också på att planera inför min framtid med pluggande och annat. Ska verkligen gå in för det. Har läst igenom kursplanen och litteraturen vi ska läsa och det är nästan uteslutande saker jag är intresserad av. Så bra! :) Det handlar bl.a. om källkritik på internet och hur man organiserar på bibliotek och dylikt. Väldigt praktiskt att det inte är saker som är helt nytt för mig, jag kan ju söka på nätet och sånt.

Men men, nu ska jag läsa lite till och softa med Milton, som vi passar i helgen. Min kusins hund. Han är så liten, väger som fyra mjölkpaket. Har tagit en del foton med mobilen, får se om jag kan få in något i bloggen senare. :)
Ha en jättefin lördag!


Här är Milton, eller Prins Milton som han kallas. Visst ser han lite kunglig ut? :) Förnäm och rakryggad. :P

Modetips

Här kommer fler modetips från H&M!


349 kr för denna söta klänningen! Ingen har väl missat att det finns rosetter där? :)


Polotröjor kommer komma massor i höst. Denna kostar bara 99 kr och finns i tre färger.


Jättesöt hatt för 299 kr! Vet inte riktigt när jag skulle ha den och om jag skulle se fin eller bara dum ut, men jag gillar den verkligen :)


499 kr kostar denna roliga klänningen! Den är lite 20-tal med fransar och så, vädigt fin.


Ingen användning alls av dessa gulliga skor, men de var fina så jag tog med dem här som inspiration. :) 699 kr kostar dessa mockastövletter!

Internet är roligt!

Albin brukar lägga upp roliga bilder från nätet i sin blogg, och nu hittade jag en fin bild som jag lägger upp här :) Det kommer nog fler! :P


Livet deluxe




Jag lånade Liver deluxe av pappa och läste ut den igår. Den handlar återigen om JW (som var med i Snabba cash) och Jorge, det är huvudpersonerna. En poliskommisarie vill att någon ska infiltrera JW, och sätter en av sina poliser på att bli vän med honom och se vad de får reda på. Samtidigt vill Jorge bryta upp ifrån svennelivet och skippa sitt café och råna värdetransporter istället. Men båda får lära sig att man inte kan lita på alla.
I boken handlar det också om Natalie, Radovans dotter och man följer hennes kamp att ta över sin pappas imperium.

Den var inte lika grov som Snabba cash men den var bättre än Aldrig fucka upp, eftersom det handlar om samma personer som i första boken. Det kanske bara är jag som har sett för mycket Miss Marple och Hercule Poirot men jag visste rätt snabbt in i boken vem som var "mördaren".
Bra bok, spännande. Lite annat folk än i de andra böckerna, inte lika mycket brats och Stureplan utan Thailand (?) istället.
Om man har läst de andra böckerna, tycker jag att man ska ge sig på denna också. Det finns ju en sensmoral i böckerna och det är att det inte lönar sig att råna och hålla på, det är osäkert och det lönar sig mer att vara en svenne och ha en bra och riktigt jobb. Tycker jag låter bra. :P
Men ändå: en intressant bok!

Fredagsmys!

Nu är det äntligen fredag och jag är ledig!
Snart sticker jag iväg in till stan för att ta tåget till Bohusläns trakter och mysa lite med familjen. Det är dock inte så roligt väder, ingen sol här precis. Men men, det blir nog bra ändå. Jag har med mig lite böcker och lite filmer, så det ska nog inte bli alltför tråkigt. :)
Hoppas att alla får en fin fredag!


Älskar mina nya fjäderörhängen! Hade dem igår, har dem idag. :)

Sleepy time

Nu ska jag snart sova, är himla trött! Vi försökte se Sucker Punch förut men Albin var så trött och seg att vi stängde av och såg två avsnitt av HIMYM istället. :P
Jag ska packa lite, så är det klart för imorgon, får se när jag åker. Ska försöka fixa tidinställda inlägg också, får se hur det går, för jag tar inte med mig någon dator till landet. Kan kanske låna pappas ibland men tror inte det. Det är skönt att ha en internetfri helg också ibland. :)
Men ni får iaf en bokrecension imorgon. Hoppas alla har haft en fin torsdag!


Ingen Sucker Punch idag! Albin tyckte att den var seg och att det inte hände så mycket :P

Bibliotekstårtan


Alice i Underlandet



Igår läste jag ut denna klassikern. Den är inte lång, bara 110 sidor ungefär. Jag tycker faktiskt att denna är mindre flummig än filmerna :P Boken är bara lite förvirrande ibland.
Det är ju också en helt annan sak att läsa boken på svenska än på engelska. I denna har "Chesire Cat" försvunnit och fått ett nytt namn: "Klockarkatt" vilket inte känns lika kul.
Jag måste se klart den tecknade filmen, insåg jag när jag hade läst klart denna. Annars har jag bara sett hela Alice in Wonderland av Tim Burton (underbar version) men har bara sett halva tecknade versionen. Albin tyckte den var tråkig och somnade så jag hade inte så mycket lust att se klart den själv när han låg och sov i soffan. Så nästa gång ska jag se den själv :P

Finaste Audrey!



I min Audrey Hepburn-kalender är denna bilden för augusti. Hon är så fin! :)
Om jag hade haft mindre kurvor skulle jag velat klä mig precis som Audrey (för hon var ju rätt smal, inga kurvor där). Fast jag är rätt nöjd med min fotstorlek. Hon hade tydligen rätt stora fötter, 41 kanske. Jag har 37, ibland 38. Fast det som gör henne elegant och fantastisk är nog hållningen och utstrålningen.
Känner mig lite gammal när jag säger det men det finns nog inga sådana skådespelerskor eller skådespelare som det fanns för typ 50 år sedan.
Fast, jag gillar nuet också, jag läser ju skvallertidningar. :P
Men jag tycker bara att denna bilden är så fin. Det var det jag ville säga. :)

Morning!

Idag är det soligt igen. Det är nästan jobbigt att fundera ut vad man ska ha på sig när man går till jobbet, för man kan inte precis byta när man kommit fram, så man får välja saker som inte blir för varma men inte för kalla heller. Jobbigt i-landsproblem :P
Anyways, idag kör jag min fina långkjol från Zara, den med blommor på. Det borde vara bra. Fint klädd, inte för varmt, inte för kallt.
Det kommer nog upp tre inlägg under dagen, hoppas ni tycker de är roliga att läsa!


Denna, fast med ett svart linne idag.

Mördande på TV

Jag kikar på Morden i Midsomer just nu. Förstår inte riktigt varför de inte kan nöja sig med ett mord utan "måste ha" 4 stycken? Jaja, spännande iaf, jag vet inte vem som är mördaren :P
Lite jobbig dag, är inte van att jobba mycket. Dåligt kanske men.. Imorgon är sista dagen för veckan, sedan är jag ledig fredag, lördag och söndag. Det blir landet på fredag förmiddag och så får jag skjuts hem av mamma och pappa som åker hem på söndag. Skönt att vara där och kanske bada lite och promenera i skogen!
Och mysa med föräldrarna såklart. :)
Har inte fixat några tidsinställda inlägg till imorgon än men jag gör det nog efter programmet är slut, ska klura lite tills dess. Är det något speciellt ni vill läsa om? Har ingen bok- eller filmrecension på g, har inte hunnit. Om jag inte ska skriva lite snabbt om Alice i Underlandet :)
Ni får gärna kommentera om det är något ni saknar.
Sov gott!


Dagens outfit


Tröja och kjol: Gina Tricot. Sandaler: DinSko. Halsband: Glitter.


Ring: Glitter.

Cirkeln



I början på höstterminen hittas en elev död på gymnasiets toalett i Engelsfors. Det ser ut som självmord men bara sex stycken vet att det inte är sanningen. En natt när månen färgas röd förs sex tonårstjejer till en nedlagd folkpark. De vet inte hur de kommit dit eller varför, men utan varandra kommer de inte att överleva.
De måste skynda sig att komma på varför just de fördes dit innan ännu en elev hittas död...

Detta var en lite läskig bok. Ingen thriller men eftersom jag läser mycket har jag mycket fantasi och kan lätt föreställa mig sakerna som står i böckerna, och om det är en lite läskig bok är det lätt att föreställa sig att man är ute och går och hör någon annans fotsteg men när man vänder sig om är det ingen där. Och så vidare.
Detta är en välskriven bok, som är första delen i en triologi. Jag längtar nog efter andra boken men med lite fasa också :P
Jag läser inte läskiga böcker på kvällen innan jag ska sova utan bara på dagen, annars får jag nog mardrömmar och det vill man ju gärna inte.
Om man gillar spänning, så är detta en riktigt bra bok. Klurig, man vet inte vem det är som är ond eller vem som är god, man får helt enkelt följa författarnas tankar fram till slutet av boken.
Läs den! (Speciellt du, Malin, om du har missat den ;))

Airport Outfits

Det finns en rolig sida som heter Airport Outfits som visar kändisar och deras outfits när de ska flyga/har kommit hem. Det är rätt kul, även fast de flesta kör en rätt avslappnad stil så finns det några som kör all in och det gillar jag :) Får se om jag lägger upp lite bilder då och då. :)


Dita von Teese är alltid välklädd och snygg!


Och Lady Gaga sätter aldrig bekvämlighet före snygghet eller crazyness. :)


Kate Beckingsale kör en rätt avslappnad outfit men jag gillar den, den ser mysig ut.

God morgon!

Lill-lördag här och snart sticker jag till jobbet igen. Ikväll hoppas jag på god mat och myskväll, kanske framför Morden i Midsomer. Eller fjärde säsongen av HIMYM som vi började på igår, riktigt rolig är den. :)
Det kommer två inlägg idag, om inte tre, kanske en dagens också. :P
Men annars får ni ha en bra dag, solen lyser och om ni är lediga kommer ni säkert ha roligt och äta glass och sådant mys. Ha det fint, så hörs vi!


Konstigt nog längtar jag efter vintern idag. Vill åka till Sälen igen och åka skidor med familjen!

Darren Brown



Igår visade Albin mig en kille som inte är en tankeläsare men han kan se på folks reaktioner vad de tänker, väldigt intressant! Om ni förstår hur jag menar :) Ni borde kika efter honom på youtube eller så, det finns säkert massa roliga saker.
Har haft en soft dag, nu funderar jag på att göra mig iordning så jag hr det gjort så jag inte går och lägger mig vid tolv bara för jag var tvungen att ta bort smink och annat bös. :P
Imorgon ska jag försöka fixa tidsinställda inlägg igen, det kommer en bokrecension om en bok jag läste ut idag.
Sov gott, hoppas alla hade en fin  dag idag!

På vinst och förlust



Den här boken handlar om Brian som ska börja på college och blir kär i Alice. Hon är otroligt populär och vacker och Brian är ganska töntig och säger nästan alltid fel saker vid fel tillfällen och blir ofta nervös och kan inte sluta prata. En vandrande katastrof, alltså. Brian är bra på frågesportsfrågor och kommer med i collegelaget som ska tävla i ett frågesportsprogram i TV.
Detta utspelar sig på 80-talet men det känns som att det är nutid. David Nicholls verkar trivas bäst med att skriva på 80-talet, verkar det som. Har inte läst hans tredje bok än men kan tänka mig att den också utspelar sig på 80-talet.

Jag tyckte att denna var lite konstig, cet inte om jag tyckte att den var så bra. En dag är nog bättre, för den här karaktären känns väldigt jobbig. Blandning mellan en killversion av Bridget Jones och En shopaholics bekännelser, ungefär så pinsamt är allt han gör och säger. :P
Den var rolig ibland men inte hela tiden, den kändes lite medelmåttig. Men den passar kanske bättre för killar. Fast... Nästan inga killar jag känner läser böcker och om de nu råkar göra det, är det bara deckare de tar sig an. Sad to say..
Men men, om ni tror att ni gillar pinsamma berättelser och lite frågesport, så tycker jag att ni ska ge denna en chans. Den var inte urdålig :P

Man är inte en riktigt bloggerska om..

..man inte har ätit en macaron, tyckte Albin och köpte några stycken till honom och mig som vi kunde äta. Såhär såg de ut!


På mitt fina fat, de matchar! :)

Jag tyckte nog inte att de var jättegoda, det kändes mest som luft och socker. Ganska överskattat, det är så många som har sagt att de är supergoda men de kan verkligen inte konkurrera med choklad liksom. :P
Men men, nu har jag iaf smakat. :P

Molnigt

Igår var det jättesoligt och jag svettas i mina shorts och den vita tröjan men idag är det molnigt så jag kör på jeans, får vi se hur det går.
Det känns som en rätt bra dag, jag håller på och läser Cirkeln av Mats Strandberg, har läst ungefär hälften sedan jag började igår. Den är lite läskig så jag läser den bara på dagen, inte precis innan jag ska sova :P (Jag är smart! :P) Men det verkar vara en rätt bra bok, det är första boken i en triologi.
Anyways, vi hörs när jag kommer hem, jag lägger upp två tidsinställda inlägg också.
Ha en fin dag!


Gulliver's Travels

Vi har precis sett på Gulliver's Travels som har Jack Black i huvudrollen. Andra som är med är Jason Segel (från bl.a. How I met your mother), Emily Blunt, Amanda Peet och Billy Connolly.
Jag tyckte att den var rolig och lite utspejsad. :) Jack Black är nästan alltid rolig och lite galen i sina filmer och denna var inget undantag. Men rolig och sevärd tycker jag. :)
Jag har inte läst boken så jag visste egentligen inte mer än att det en stor Gulliver och små människor.
Men se den! :)

Nu ska jag fixa några tidsinställda inlägg till imorgon, för jag jobbar ju hela dagen. Jobbar faktiskt hela dagarna fram till fredag, då är jag ledig hela helgen. Får se om jag ska åka till landet då.
Nu blir det softningsdags! Gonatt!


Jason Segel och Jack Black.

Hemlighet!

Okej, nu kommer min  lilla hemlighet!
Om ungefär fyra veckor ska jag börja plugga till bibliotekarie i Borås! Jag ska plugga i tre år och sedan får vi se vad som händer :) Rätt spännande, det verkar vara en linje som passar mig perfekt. Hängde jämt på bibblan när jag var yngre, läste typ alla ungdomsböckerna :P
När jag kom hem i lördags hade söte Albin fixat en tårta till mig, så gulligt! Såhär såg den ut!


Nu är den uppäten! :)

Albin känner mig så väl att han valde marsipan och att den är rosa också :) Trots att de stavade fel på "blibliotekarie". :P Jaja, jag ska inte vara stavningshitler.. :)
Nu ska vi se på film, hörs senare!

Gårdagens kvällsoutfit


Kavaj, skärp (som inte syns) och klänning: H&M. Gula ballerinas: Asos. Halsband: BikBok. Klocka: Guess.


Nya örhängena från Gina Tricot!

Såhär såg jag ut när vi gick och såg Bridesmaids!

50 sätt att träffa den rätte



Den här otroligt roliga boken handlar om Sarah som bor i London, delar lägenhet med sin träningsfantatiska kompis Simon och jobbar som skådespelerska/servitris med sin bästa kompis Julia.
Efter ungefär ett år som singel har Sarah tröttnat och bestämmer sig för att starta en blogg där hon skriver om sina uppdrag när hon provar 50 sätt att träffa den rätte.
Speeddating, internetträffar och kontaktannonser prövas i jakten på den perfekte mannen, som kanske finns närmare än vad man tror..

Lucy-Anne Holmes skriver otroligt roligt och intressant! Hon är en superbra blandning av Marian Keyes böcker, Bridget Jones dagbok, Sophie Kinsellas böcker och böckerna som Lauren Weisberger skriver. Alltså, chiclit när den är som allra bäst! Skrattade när Sarah hittar på tokheter och litar på fel människor och svär grovt och ofta. :) Vill man ha en rolig tjejbok är denna perfekt för alla som har humor!
Den är för en yngre publik än Bridget Jones, som i jämförelse med denna boken känns medelålders.
Läs, läs, läs!!

Ny vecka, jobbdag och augusti!

Snart ska jag sticka och jobba! Känns lite konstigt men men..
Har en liten överraskning som jag nog berättar senare i bloggen. En rätt stor överraskning, kommer nog förändra mitt liv lite grann :) Men det får ni reda på senare.
Idag har jag en bokrecension och gårdagens kvällsoutfit som inlägg som dyker upp under dagen.
Enjoy, så hörs vi ikväll! :)


Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0