Your Highness



Your Highness hyandlar om två bröder; en väldigt lyckad och modig bror, Fabious, (James Franco) och en misslyckad, feg bror, Thadeous, (Danny McBride). När Fabious kommer tillbaka efter ett uppdrag har han med sig en kvinna, Belladonna, (Zooey Deschanel) som han befriade och som han nu älskar och vill gifta sig med. När de står och ska gifta sig kommer den onde trollkarlen Leezar, (Justin Theroux) och kidnappar henne för att uppfylla en profetia. Fabious får med sig sin bror Thadeous på ett uppdrag att hämta hem Belladonna igen. På vägen dit träffar de på Isabel (Natalie Portman) och skurkar och allt vad det är!

Jag tyckte att denna filmen var otroligt rolig! Zooey Deshanel spelar inte de vanliga roller hon brukar köra, utan en mycket roligare och mer udda roll. Den hade en del grova skämt (oftast grova sexskämt) men det passade in bra och var väldigt kul. Den är ungefär på samma nivå som Baksmällan, så kanske mer en killfilm än tjejfilm men jag ser mig själv lite som en pojkflicka så den gick hem hos oss. Vi skrattade massor. :)
Rekomenderar den men vet inte om ni kommer tycka att den är lika rolig som vi gjorde :P Men jag vet att mina killkompisar skulle gillat den och skrattat massor. Den är kanske lite som Tenacious D - Pick of destiny, den är också himlans rolig!
Nu ska vi titta på Rango, hoppas den är kul! :)


Se den! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0