Måndag och Valborg

Solen lyser och idag är det Valborgsmässoafton! Det är idag man ska tända eldar och försöka skrämma bort häxor som är på väg till Blocksberg för att göra otyg. :P Läs mer om det HÄR.
Fast undrar om inte Valborg är imorgon? Ser ut som det står det på min lilla kalender. Aja.
Jag vet inte om jag ska göra så mycket idag, har inte så mycket pengar att röra mig med så det är kanske bäst att stanna hemma :P Men det finns kanske någon eld att kika på i Frölunda?
Eller det är kanske snarare en bil som håller på att bli bränd? Nej, nu ska jag inte vara sådan, ska kika om det händer något speciellt idag där vi bor, hade varit kul att gå och kika på.
Men nu ska jag äta frukost och sedan tvätta håret och lite sådant så hörs vi!


Läggdags

Nu har vi bäddat rent så det ska bli mysigt att gå och lägga sig i rena, nya lakan :)
Idag har det varit en datorfri dag. Rätt skönt. Har mest legat i soffan och tagit det lugnt. Läst lite, kikat lite på tv, hunnit se en film och lite annat kul.
Imorgon är det Valborg och vi får se om jag ska till Borås och fira eller stanna hemma och hitta på något.
Har inte bestämt mig än. Men men, vi hörs då iaf!
Sov gott!


Solig söndag

Hej hopp! Söndag med sol just nu.
Vet inte riktigt vad jag vill/ska göra med dagen, kanske borde gå någon promenad om det ska vara så fint väder? Igår lyste inte solen men det var inte kallt så det är kanske varmare idag?
Man kan ju hoppas.
Nej, nu blir det frukost allra först!


Sovdags!

Hej hopp, nu är det sent och det är dags att sova.
Idag har jag promenixat med Sissel, hjälp henne köpa lite kläder och en födelsedagspresent. Sedan spelade vi Buzz (jag vann, som vanligt :P).
Vi blev bjudna på middag av svärföräldrarna på La Gondola, mycket trevligt.
Sedan har vi myst i soffan! Vi har sett ett avsnitt av An idiot abroad, som Ricky Gervais och Stephen Merchand har kommit på och ett avsnitt av Tornado. Och så har vi precis sett Saturday night live, som var två år gammalt. Först var det en sketch med Wayne's world, det var awsome! Sedan var resten av programmet inte lika kul :/ Himla synd. Och man märker att de klipper en hel del, man missar mycket känns det som.
Aja. Nu är det iaf dags att sova.
Imorgon händer inget speciellt vad jag vet, ska nog bara ta det lugnt.
Vi hörs då! Gonatt!


I veckan ska jag nog gå och se Hunger games igen, fast med Sissel den här gången för hon har inte sett den och jag ser gärna om den! :)

Lördag

Hejsan lördag!
Jag hann inte med att blogga igår för vi var tvungna att skynda oss in till stan vid femtiden och när vi kom hem vid två orkade jag inte blogga :P
The Avengers var jättebra och det var kul att gå på bio med kusinen och maken. :)
Efter det, typ klockan nio, stack vi iväg för att möta upp med min bror för att spela lite biljard.
Vi stannade till tjugo över ett eller så, sedan drog vi hem.
Det var iaf jättekul, jag var inte så jätteduktig men sista matchen satte jag tre i rad och killarna trodde nog att jag hade varit lite dålig innan med flit bara för att kunna äga dem i sista matchen :P
Himla kul iaf, vill göra om det snart! :)
Idag blir det promenad med Sissel i Slottskogen om några timmar, men först bli det frukost!


Albin ska försöka sätta tvåan.

Fredag!

Hej fredag!
Imorse, vid ungefär halv sex, låg jag och hade lite ont i magen och min kropp orkade helt enkelt inte gå upp och åka till skolan så tidigt så det blev att somna om och nu mår jag faktiskt lite bättre.
Har hunnit med att diska och lyssnade samtidigt till Kents nya album. Jag gillar det, det låter lite mer som deras äldre skivor och det är dem jag gillar mest :)

Idag blir det bio på kvällen och efter det ska vi spela biljard med min bror och min kusin. Det ska bli kul! Jag är inte så bra på biljard men det är roligt att spela.
Jag har en fin tröja som jag helst bara vill ha på fredagar och jag ska försöka hinna med att visa den för er sedan. ;)
Men annars hoppas jag att ni får en fin fredag!
Ciao!


Funderar på att försöka fixa till en fin bulle i håret också. :)

Dålig eftermiddag

Hej hopp.
Idag har jag tentat, det kändes rätt okej, det kändes inte dåligt iaf. Skönt att få det gjort.
När jag kom hem började jag känna mig klen och konstig och låg sedan i några timmar med magont innan jag kom på att jag kunde ta en värktablett.
Så nu är det rätt okej fast jag känner mig ändå klen. Det är lika bra att jag går och lägger mig snart, så jag får sova lite innan det är skola imorgon igen.
Hoppas att ni har haft det kul idag iaf. Sov gott!


Torsdag och tentadags

Yes, ska alldeles strax sticka iväg till skolan. Usch, är lite nervös nu. Och jäkligt trött :(
Var inte alls trött när jag skulle sova så fick ligga och läsa till halv ett ungefär, inte så kul för nu vill jag gå och lägga mig igen :/ Men det går ju inte.
Ska fixa håret och sedan sticker jag.
Hoppas att ni får en bra dag så hörs vi senare!
Ciao!


Sova...

Har ont i örat, har känt mig klen hela dagen och har tenta imorgon. Inte jättepepp men det får väl gå ändå.
Efter tentan tänker jag ta det lugnt hemma, ligga i soffan och softa.
Eller gå till vårdcentralen och kolla upp mitt öra, fast då får jag säkert sitta och vänta jättelänge :/ Aja, det ordnar sig kanske. Eller inte, om jag inte tar tag i det :P
Anyways, sov gott, vi hörs kanske imorgonbitti om jag orkar och har tid, ska nog gå upp typ halv sex :C
Gnatt!


Onsdag med åska

Inatt har det varit jobbigt att sova. Vaknade och hade lite ont i örat för det var lock på det, det gick inte att tryckutjämna, suck. Hade svårt att somna om men när jag ahde gjort det så vaknade jag av en gigantisk smäll. Jag trodde först att de sprängde någonstans men det gör de väl inte kl 7 på morgonen? Inte så häftigt iaf, så det måste ha varit åskan. Albin vaknade också av den,
Höll på att somna och sedan BOM! En till smäll. Jobbigt att försöka somna om efter det men jag lyckades väl och nu är jag vaken. Fortfarande dumt lock för örat. Hatar det! Måste gå och kolla upp det hos någon läkare, jag fixar inte detta :/ Kanske det är lock för jag är typ förkyld? Vet inte...
Idag är det plugg som gäller, slutspurten.
Men vi hörs ikväll iaf, om inte annat. Nu ska jag äta frukost. Ha en fin dag!
Ciao!


Sleep!

I need some sleep!
Idag gick bra med allt pluggande, vi satt i typ fyra timmar och diskuterade, med en timmes paus för lunch :P Väldigt ambitiöst. Det känns bättre med pluggandet nu, så imorgon kör jag sista rycket!
Nu ska det sovas, gonatt!

Tisdag och plugg

Yes, nu ska jag sticka iväg till Borås.
Vi hörs väl senare under dagen men jag vet inte när det blir. Eller så hinner jag inte med det utan måste plugga hela tiden :/ Suck. Det känns som att man ska ta sig igenom ett helt berg av papper.
Aja, hoppas ni får en fin tisdag iaf!
Ciao!


Sova!

Nu har vi kikat klart på Betnér direkt och det är dags för mig att sova. Imorgon ska jag till skolan och diskutera lite litteratur till tentan, hoppas jag blir mycket klarare på vad som är viktigt.
Jag vet ju vad jag tycker och tror är viktigt men det är intressant att veta hur andras tankegångar går.
Anyways, vet inte riktigt vad som händer mer imorgon, förutom plugg då.
Men vi hörs! Gonatt!


Dj Oliver



Min bror tog ett kort på sin lille vovve i helgen och Albin gjorde en video utav det :)
Enjoy! :)

Hej måndag och nya veckan

Yes, ny vecka! Tenta på torsdag och The Avengers har premiär på bio på fredag, den vill vi gärna se :)
Det är bara att börja plugga nu, Albin sover fortfarande så jag kan plugga utan att bli störd :P Det är så svårt att plugga ibland om det finns någon söt man i lägenheten (Albin alltså :P) som man kan krama.
Men men, nu plugg. Ha en bra måndag! Hörs!


Betnér Direkt ikväll, 21.55 på Kanal 5! Missa det och var fyrkant :P (Missa det inte alltså!)

Slut på dagen

Det var himla kul att kusin Olle kom hit! Vi spelade Buzz, jag lät Olle vinna eftersom han var vår gäst :) Smart drag, jag brukar ju alltid vinna annars ;)
Har kikat på Mästarnas Mästare också, spännande! Tyckte inte att Håkan Loob skulle åkt ut, han verkade rolig. Men men, så är det. Är så besviken på att Gunde Svan inte var med i år, han blev sjuk eller så.
Men han är säkert med nästa gång :)
Nu ska jag sova, vi hörs imorgon igen!


Tråkig söndag

Oftast känns söndagar rätt tråkiga, grå och det händer inte så mycket. Ute ser det grått ut, Albin powernapar eftersom han inte har sovit mycket inatt och jag ska plugga och sedan diska när Albin vaknar.
Och träffa Olle, min kusin, ska vi göra!
Jag vill hitta på något kul, typ bowla eller så men vi får se. Måste hinna plugga också, men träffar Olle så sällan eftersom han bor i Falun (Dalarna) vanligtvis och om han inte är där är han ute på sjön och jobbar. Så man får ta vara på när han är här :)
Nej, nu ska jag läsa lite till så jag får bättre koll på min kurslitteratur.
Ha en fin dag, vi hörs!


Sleepy

Vi har kikat på Saturday night live som går på kanal 9 ikväll.
Så kul att avsluta lördagen så! :)
Nu blir det till att sova. Imorgon ska vi träffa min kusin som är i stan och jobbar lite, och så ska jag plugga såklart.
Och vi kanske ska göra gino :P Vi tänkte göra det igår men vi blev för mätta. Så tänkte vi göra det idag men gissa vad som hände? Vi blev för mätta igen!
Aja. Gonatt, hörs imorgon!


Lördag

Solen skiner idag, det är lite trevligt.
Ska snart sätta igång att plugga. "Försov" mig lite idag. Tittade på klockan imorse och då var den nästan nio, och jag tänkte verkligen gå upp men jag råkade somna om och vaknade tio :/
Så frukost först och sedan plugg!
Hörs!


Läggdags

Som vanligt går jag och lägger mig för sent :( Men det är helg och jag ska inte upp vid sju imorgon så det är väl rätt okej, antar jag. Imorgon blir det mer plugg.
Jag är förresten himla glad idag för jag såg att jag hade fått VG på min omtenta som jag gjorde innan påsk! Yay, aldrig fått VG på en salstenta innan! :) Är riktigt glad, det kändes ju så bra precis när jag hade gjort den.
Var bättre påläst och hade diskuterat med en kompis, det var nog det som hjälpte.
Ska till skolan i nästa vecka och diskutera litteraturen med ett gäng i klassen, det känns som att det går bättre då, när man hör hur andra tänker eller om de har hittat något viktigt som jag har missat osv.
Iaf, plugg imorgon alltså!
Vi hörs då!


New girl idag var himla bra, även om det var lite förvirrande att Coach försvann och en Winston dök upp? Aja, det ordnar nog upp sig nästa gång :)

Fredagsmorgon

Idag ska det tydligen regna så jag planerat att stanna inne mest hela dagen :) Kände mig förkyld när jag vaknade? Skit också :/ Får ta Esberitox, dricka grönt te och stanna inne och hoppas att det "går över".
Idag är det plugg som gäller!
I någon paus kommer jag kanske in med en recension om det hinns med.
Annars hörs vi senare.
Glöm inte att det är New Girl ikväll (21.30, på TV4)! Det tänker jag inte missa, jag får ha en halvtimmes paus på kvällen. :)
Ciao!


Tomt

Yes, imorse hann jag inte med att blogga och tänkte blogga på bussen men det blev inte så. Igen :P
Hade seminarium, det gick bra även fast jag inte hade full koll.
Åkte hem, träffade mamma lite och så har vi softat lite i soffan. Imorgon är det plugg som gäller för hela slanten. Och hela helgen typ, har inget inplanerat förutom att plugga stenhårt.
Äta något då och då kanske. Det är bra.
Nej, nu är jag trött igen, ska sova. Får lite sovmorgon imorgon, till nio. Har gått upp så tidigt alla dagar annars :/
Gonatt på er, hörs imorgon!


Läggdags

Är supertrött som vanligt och imorgon har vi vårt seminarium så det är väl bäst att få sova lite innan dess.
Var i Borås ett tag idag, sedan åkte jag hem och vi köpte med oss indiskt hem. Mums!
Nej, har inte så mycket mer att skriva, vi hörs tomorrow. :)
Gonatt!


The Vampire Diaries

Tänkte skriva lite kort om de två böcker (egentligen är de fyra) jag läste för ett tag sedan. Det är Uppvaknandet, Kampen, Vreden och Återkomsten.



Böckerna är inte alls som tv-serien, anser jag. Böckerna handlar om Elena men i böckerna är hon kaxig, lite småelak och tar vad hon vill ha, kosta vad det kosta vill.
Ingen Jeremy finns med, Caroline är hennes "fiende", Bonnie är rödhårig och rätt pigg på att ta Elenas ex (eller pojkvänner). Klaus är död osv osv.
Jag gillar faktiskt tv-serien bättre för där är Elena snällare och inte lika arrogant, plus att alla verkar vara trevligare i tv-serien.

Böckerna är värda att läsas, såklart, men om ni ska välja mellan tv-serien eller böckerna, så tycker jag aboslut att ni ska välja tv-serien! :)


Lill-lördag

Yes, snart sticker jag iväg till skolan för ett litet möte inför imorgon.
Det känns bra att vi är så ansvarsfulla som verkligen försöker göra det bästa seminariet varje gång :)
Om jag inte hinner lägga in något inlägg nu innan jag sticker får ni nog vänta till runt fyra eller så innan det kommer fler inlägg.
Men tills dess får ni ha det så trevligt den här onsdagen i april :)
Ciao!


Sleepytime

Nej, nu är det dags att sova! Det har inte varit en jättehändelsefull dag men jag är ändå trött :) Jag har varvat Assassin's creed 2, nu ska jag bara samla ihop alla troféer. Det känns bra och kul. Det var ett roligt spel, jag vill spela mer Ezio (huvudpersonen i Assassin's creed 2)! :P
Imorgon ska jag till skolan och diskutera lite med min grupp inför vårt fjärde och sista seminarie som vi har på torsdag.
Jag ska också försöka komma in med ännu en recension imorgon, har ju så många böcker och filmer som jag har sett :P Aja, om jag får tid till det vill säga.
Gonatt alla! Sov gott!


Assassin's creed 2 utspelar sig bl.a. i Florens och Venedig, love it! <3

Hunger games



Vi såg ju filmen för ett tag sedan och jag har inte haft tid till att skriva vad jag tyckte om den och vad den handlar om, så here goes! :)
Filmen handlar mest om Katniss (Jennifer Lawrence) som bor i Distrikt 12, som är väldigt fattigt. Hon jagar i skogen (förbjudet område) med sin kompis Gale (Liam Hemsworth) för att kunna hålla sin mamma och syster mätta och friska.
När det är dags för Slåtterceremonin (en flicka och en pojke från varje distrikt ska tävla i huvudstaden för att vinna över 23 andra tävlanden) ropas hennes lillasysters namn upp och Katniss tar hennes plats istället, för att tävla mot 23 andra i en arena där bara en kommer levande ut ur.
Pojken från hennes distrikt är Peeta (Josh Hutcherson), bagarsonen, som en gång gav henne bröd när hon höll på att svälta ihjäl.
Kan hon slåss mot honom när hon är skyldig honom en tjänst? Är hon tillräckligt bra för att överleva de andra tävlarnas vilja att döda henne?



Som jag skrev för ett tag sedan, när vi precis hade sett den, så tycker jag att den är fantastiskt underbar och häftig! Storyn är grymt bra, alla effekter funkar och kärlekshistorien mellan Peeta och Katniss är fin, även om den är krånglig eftersom hon är lite motsträvig.
Jag gillar verkligen Peeta i filmen, han är så god och söt när han vill beskydda Katniss. Katniss är cool och tuff, kanske lite för tuff. :P
Jag har rekomenderat denna filmen till alla jag känner, eftersom jag verkligen tycker att det är en otroligt sevärd film. Så om ni nu har råkat missa den, så se den med en gång! ;)


Tisdag

Hej hopp. Mitt ena öra har slagit lock och vägrar vara snäll mot mig idag så känner jag mig lite halvdöv :/
Albin håller på att tvätta så jag borde också göra något ordentligt och nyttigt typ plugga.
Jag ska försöka komma in med någon recension senare idag, om det hinns med. Annars får ni gå ut och njuta av vårvädret som består av sol och mörka moln :P
Iaf här där jag bor.
Ha det fint!


Idag hade jag gett mycket för att få gosa med en liten hund! Har hundabstinens! :/

Måndag!

Hej!
Jag hade ju planerat att blogga lite snabbt imorse innan jag skulle med bussen men det hann jag inte. Då tänkte jag att jag iaf kunde blogga lite snabbt från mobilen på bussen men jag satt och läste Water for elephants så då glömde jag bort det med.
Föreläsningen började med att alla samlades i salen men ingen lärare kom. Efter drygt en halvtimme kom en annan lärare och körde sin föreläsningen istället, den hon skulle kört på eftermiddagen.
Så pga något krångel så slutade vi tidigare.
Jag hann hem och byta kläder innan det var dags att åka och kika på Spexet Bobs genrep av Christoffer Columbus. Det tog slut för en stund sedan och så fick vi skjuts hem av min snälla mamma :)

Nu väntar jag bara på att Betnér Direkt ska börja så är kvällen räddad!
Imorgon blir det nog plugg för det mesta, om ungefär en vecka har vi en stor salstenta. Vete sjutton hur det kommer att gå med den men jag ska försöka plugga så mycket som jag hinner med!
Vi hörs imorgon igen, nu signar jag out :P
Gonatt!


Läggdags

Nej, nu är det dags att sova!
Vi köpte en hurts som vi ska ha i köket och lite smått och gott på IKEA. När vi kom hem kikade vi på Dr. Horrible's Sing-Along Blog, som var rätt kul :)
Nu är det dags att sova, tre föreläsningar imorgon. Är så seeeg just nu :/
Aja, vi hörs tomorrow!


Neil Patrick Harris som Dr Horrible.

Du får välja mellan mig och hatt



Här kommer en jätterolig video med en grym låt på norska :)
Jag har lite svårt att fatta allt de säger :P Men hattehiv går ju inte att misstolka :)
Hoppas ni tycker den är lika kul som jag, har haft den på hjärnan hela dagen :P

Söndag och slappardag

Hej hopp! Solen skiner och jag sitter och myser i mina myskläder :)
Skurksittningen igår var himla kul, allt gyckel var roligt men det bästa var nog när det blev allsång med Hallelujah, det var himla fint.
Alla var skurkiga, det fanns en till Cruella, och vi gav varandra komplimanger. :P
Vi ska också börja en ny lek som heter Killer, då man får en lapp med ett namn och ska "mörda" någon med en citron. Så idag ska jag gå och köpa en citron.
Annars blir det nog till att ta det lite lugnt. Borde plugga också, så ska läsa lite sen. Vet inte om det blir IKEA idag, men om det blir det så blir det nog trevligt.
Nej, nu ska jag mysa i soffan istället, ciao!


Dagens skurkoutfit


Klänning: H&M. Skor: DinSko. Peruk, handskar, dalmatinercape, choker och armband: Partykungen. Leksakshund: BR.

Yes, känner mig lite bättre så jag sticker iväg på skurksittningen. Ni kanske ser, men berättar ändå att jag har klätt ut (upp?) mig till Cruella DeVil. Peruken hårar av sig som attan, ska nog inte ha på mig den på bussen, då kommer väl folk att tro att jag är lite galen på riktigt ;) Men vi hörs och syns!

God morgon lördag

Idag är jag krasslig :(
Hoppas att jag kan gå på sittningen, att jag mår bättre på eftermiddagen. Känner mig dock lite dålig för att jag inte är där och hjälper till att ställa iordning inför ikväll, så typiskt att jag måste vara sjuk :/
Jag ska lägga mig i soffan lite, kommer kanske in sedan.
Ciao.


Läggdags

Nu känner jag mig klen och sjuk :(
Är snuvig, lite ont i magen och hade lite problem med att andas förut. Inget farligt men det var inte speciellt kul. Jag hoppas att jag mår bättre när jag vaknar imorgon.
Det är ju sittning och allt. Tänk om jag är sjuk och inte kan gå? Jag som har peppat inför detta och sett två filmer och försökt komma in i rollen... Aja, får se hur jag känner mig imorgon, förhoppningsvis bra!
New Girl var jätterolig! Vi skrattade massor, det verkar vara en väldigt bra skriven serie och Zooey Deschanel var kul som lite udda och knasig tjej. Killarna verkar roliga också :)
Hoppas ni såg den, annars går den nog som repris imorgon.
Nu får jag försöka sova och hoppas att jag känner mig bättre imorgon, just nu orkar jag inte göra så mycket och klockan är redan massor och jag gick upp halv sex imorse...
Ja, jisses.

Förresten, seminariet gick bra och vi blev godkända och jag fick reda på att jag fick VG på en hemtenta! Yay! Trodde bara jag skulle få godkänt precis men det känns bra att hon tyckte att jag träffade rätt. :)
Men gonatt på er, vi hörs väl imorgon igen!


Älskar mina ringar!

Här kommer lite bilder på mina nyaste ringar som jag tycker är himla fina och roliga!


Min POW!-ring som är chockrosa och kul :) Tänk gamla serietidningar/tv-serier.


En liten groda som sticker upp ansiktet över fingrarna, liten och söt.


En kompassring, som faktiskt funkar! Den kan vara bra att ha om jag ska ut i skogen eller så :) Är dålig på vädersträcken så då passar det fint att jag har skaffat mig en sån ring.


Har köpt ett halsband också, bilden är lite suddig men ni ser ju vad den föreställer. :)


Den går att öppna också och det är små rum inuti. Sött! :)

Fredagsmorgon

Nu har jag lite småbråttom till bussen för att sticka iväg till skolan och ha vårt seminarium. Hoppas det går bra!
Sedan blir det IKEA, som sagt och efter det hoppas jag på fredagsmys med någon film.
Och så ska jag inte missa New Girl som Zooey Deschanel är med i som börjar 21.30 på TV4.
Missa inte ni heller, jag tror den kommer att vara bra ;)
Ha det så bra sålänge så hörs vi i eftermiddag!


Sängdags

Iaf, snart, men tänkte inte sitta vid datorn mer ikväll utan krypa upp i soffan och kanske läsa lite innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det seminarium och efter det blir det nog IKEA.
Jag tror nog att seminariet går bra, det har gått bra två gånger innan och då har vi ändå inte varit superförberedda. Men jag är ändå lite nervös.
Aja, kul att jag fick skrivet en recension idag, ska verkligen försöka komma in med en till imorgon, får se om det hinns med. Annars får ni ha det så bra och sova gott så hörs vi imorgon igen!


Crazy stupid love



Häromdagen såg vi Crazy Stupid Love som handlar om Cal (Steve Carell) och hans liv efter det att hans fru vill skiljas efter hon har varit otrogen. Jacob (Ryan Gosling), en kvinnotjusare, bestämmer sig för att hjälpa Cal att få tillbaka sitt självförtroende och inte gräva ner sig och bli deprimerad.
Man får följa Cal, Jacob, Emily (Julianne Moore), Hannah (Emma Stone), Jessica (Analeigh Tipton, som förresten var med i ANTM) och Robbie (Jonah Bobo) och deras liv, så det är inte bara en historia utan flera samtidigt.



Det var en väldigt tokig film! Den var oftast rolig men ibland var den bara för konstig så att Albin och jag tittade på varandra, skakade på huvudena och sa "nääää..?". Alltså skum på riktigt :P
Mern det var en kul och bra film, himla skum men intressant story. Absolut sevärd för dig som gillar komedier ;)
Emma Stone är verkligen med i allt nu, det gäller väl nästan samma för Ryan Gosling. Han hade sjuka magmuskler i filmen, helt sjukt. Photoshoppade? Nej, bara "vanlig" träning. :P
Iaf, som sagt, rekomenderas! :)


Torsdag

Idag ser det grått ut utomhus. Lite trist, jag vill ha vår! Visserligen är det bara april men ändå! Vår!
Får vänta lite då. Idag ska jag plugga, ha möte med gruppen inför seminariet imorgon och hjälpa Klemmingarna tvätta dukar och (om jag hinner) hjälpa dem städa lite.
Fulltecknad dag idag. Men nu ska jag duscha och tvätta håret så jag känner mig fräsch och redo för dagen!
Ciao!


Det blir till att dra på sig oven när man ska färga dukar svarta, så slipper jag spilla något på byxor som jag är rädd om.

Sleepy

Hej hopp! Det var en rolig kväll, jag hade lite fel bara när det gällde hur många och vilka som skulle improvisera. Det blev fem stycken totalt plus en som ledde allt.
Himla kul 2 timmar iaf!
Nu är jag trött och har dessutom lite ont i magen så jag passar på att gå och lägga mig. Det är min kur mot det mesta: att sova bort "det onda". Det brukar faktiskt hjälpa så hoppas det hjälper nu också.
Imorgon ska jag till Borås och diskutera lite med gruppkompisarna och sedan hjälpa Klemmingarna att färga dukar, om allt hinns med.
Vi hörs väl imorgon, gonatt på er!


Ut på trevligheter

Nu tar jag en paus från den norska boken och sticker iväg på en föreställning med impro!
Måste hinna äta något innan dess också, hmm...
Vi hörs senare, hoppas att ni får en kul dag!


På Lisebergsteatern får vi se dessa tre personer som ska improvisera lite grann, det är samma som vi ser när vi brukar gå på after work impron en gång i månaden. :)

Påskbilder

Här kommer ett gäng bilder, så håll till godo!


Vi hittade lite blåsippor. Vårtecken!! :D


Mamma, farmor, mormor, Albin och jag var ute och promenixade. Vi gick till Pamberget och sedan ut i Pambergsskogen. Det var fint väder och inte jättekallt.


Albin var med och busade mest hela tiden :)


Albin ville ha skjuts av farmor, han blev lite trött. Det gick väldigt bra, han satt och gick framåt så det blev inte för tugnt för farmot. :)


Och jag hittade en tussilago! Vårtecken igen!

Det var mina bilder det, ska försöka och lägga upp någon recension snart. Har läst ett gäng böcker och sett mycket film, så det är bara att ta sig tid att sätta sig och skriva ner allt.

Lill-lördag

Det känns så konstigt att det är onsdag idag. Jag hinner inte med veckan, känns det som, innan det är helg.
Idag ska jag plugga och på kvällen ska vi på en improföreställning. Det ska bli kul!
Lite belöning för jag pluggar så mycket ;)
Jag har oftast rätt bra koll när vi har seminarier, det känns väldigt bra. Även fast jag inte har läst allt jättenoga så ska man ju diskutera utifrån kurslitteraturen, vilket gör det lättare än en salstenta och behöva komma ihåg allt. Fast vi ska visserligen ha en stor salstenta på all kurslitteratur. :/
Men det ordnar sig nog, man får ju bra koll när man hör de andra i grupperna diskutera sin litteratur. Aja.
Jag lägger upp ett inlägg med lite bilder från i lördags, om jag minns rätt.
Ni får se dem iaf. :P
Ha det bra sålänge!


Längtar tillbaka till Rom...!

Kväll

Nehej, det gick tydligen inte att komma in hit och skriva något intressant idag, hoppas det går bättre imorgon.
Jag blev sjuk under föreläsningen, det var så jobbigt att jag inte orkade sitta kvar och snörvla och ha mig. Stör ju bara de andra. Det funkar ju att läsa deras powerpoints efteråt också.
Låg mest i soffan resten av dagen, ont i halsen har jag och ögonen svider lite :/ Vill inte bli sjuk, inte när det inte är så mycket kvar av terminen! Vill få allt gjort först.
Nu ska jag gå och sova. Det blir så sent jämt, jag förstår inte?!
Vi såg på Top Gear så därför blev det sent.
Aja. Gonatt!


Tisdagagen fylld med skola

En i klassen föreslog att vi skulle gå på bio idag, Jane Eyre går tydligen vid två. Någon föreslog att vi skulle gå då, fast vi har föreläsning till tre. Läraren kunde kanske följa med? :)
Nej, vet inte om jag orkar idag, är så himla trött. Har varit vaken i en timme och är lite pigg men fortfarande rätt seg. Suck. :/
Ska lägga till lite podradio innan jag sticker så jag har något att lyssna på när jag åker buss.
Hoppas att ni får en bra dag, ska försöka komma in här lite senare och skriva om något intressant.
Ciao!


I helgen har den här busen, min lille kusin Anton, varit och hälsat på i huset med några timmars mellanrum. Oftast vill han se Emil på Albins platta eller kika på lastbilar. På denna bilden är han rätt liten, numera är han 3 år.

Bäst att sova...

Imorgon är det skoldag hela dagen känns det som. Från 9.30-15 med någon timme för lunch också. Jisses. Får se om jag pallar, det är viktigt att vara där och det verkar vara intressanta föreläsningar.
Men redan nu känner man att det hade varit så skönt att stanna hemma en dag till, man vänjer sig så lätt vid ledighet :) Men nu är det dags att jobba lite igen med skolan!
På lördag är det skurksittning också! Ska dit och fixa iordning på dagen också, får se om jag hinner hem emellan eller om jag kan vara hos någon och göra mig iordning. Får se, fixar det sen.
Jaja, lika bra att sova nu, klockan är massor! Om jag hade varit på landet hade jag nog sovit för länge sen :P
Gonatt på er!


Ledig måndag

Idag är det tråkväder jämfört med igår och i förrgår och det regnar så vi sitter inne. Håller på att lägga upp två par byxor som jag har köpt. Vida byxor som tyvärr är alldeles för långa för mig, vi får lägga upp en decimeter eller så :P Jag är kort och det känns ändå rätt okej ;)
Vi åker hem senare, tills dess får vi väl softa inne. Mamma ville gå en promenad men jag är verkligen inte sugen på det i regnet :P Vill hellre mysa i soffan.
Imorgon börjar skolan igen med massor av föreläsningar hela dagen, vet inte om jag orkar men det får jag fixa på något sätt. Det blir så tråkigt att sitta still i flera timmar och bara lyssna, för anteckna gör man inte så mycket. Alla föreläsningar kommer oftast upp på PingPong nämligen.
Aja, det är inte förrän imorgon det iaf.
Vi hörs väl senare, I guess :)
Ciao!


Söndagskväll

Nu är det kväll och mina föräldrar tittar på Masters (golf) på TV och jag sitter här och gnuggar mig i ögonen, rätt trött. Ska man kanske gå och lägga sig? Det känns himla tidigt, jag brukar inte gå och lägga mig såhär tidigt när jag är hemma, det blir oftast typ två timmar senare, alltså vid tolv :P
Men här är allt lugnare och man gör mycket hela dagarna så man blir trött och vill gå och lägga sig tidigt på kvällen för det händer inte så mycket på kvällen här :P
Albin är hemma nu, känns redan lite tomt. Men men, "nyttigt" att vara ifrån varandra lite, eller något.
Kan plugga lite imorgon, har skippat det nu under helgen, har velat vara ledig men det är bara att sätta igång så snart som möjligt för det är inte lång tid kvar tills vi har sommarlov. :)
Vi hörs säkert igen imorgon!
Hoppas att ni har haft en mysig påskhelg, det är väl ledighet imorgon också men sen börjar veckan med plugg för mig och kanske jobb för er. ;)
Gonatt!


Söndagsmys

Nu sitter de flesta och läser eller tar det allmänt lugnt. Förutom pappa som är hurtbulle och är ute och paddlar med sin kajak. Vi ska nog gå en promenad sedan. Har egentligen ingen lust, vill helst ligga i soffan och inte göra någonting men se det går inte, speciellt inte om man äter massa påskmat och påskgodis. :/
Aja. Idag blir det oxfilé, mums! Albin måste tyvärr åka hem idag för han ska jobba imorgon :( Men jag åker ju hem imorgon så jag får ju träffa honom snart igen :)
Vi får se om jag bloggar mer idag, annars är jag väl ute i skogen och smyger elle ligger i soffan och försöker vila upp mig. Maskar lite med pluggandet... :P
Ha det fint idag!


Påsktomt

Jag lovade ju att det inte skulle bli tomt men det är precis det som det har blivit under några dagar, ber om ursäkt för det. Har tagit det lugnt och umgåtts med familjen och släkten, och det har ändå varit rätt skönt att slippa kolla mail och Facebook :P
Fast det är lite trist också, det är kul att kika vad som har hänt när jag har legat och läst Hungerspelen.
Är förresten klar med de tre böckerna nu :) Började i onsdags och efter 951 sidor är nu allt färdigläst. På ett sätt känns det lite tomt nu för jag har inget annat att läsa men på ett annat sätt känns det lite skönt att jag nu kan göra annat :P Nej, det känns konstigt att inte läsa mer om det, när man har tillbringat några dagar med intensiv läsning.
Kan skriva mer om själva böckerna en annan gång.

Nu ska vi ner till mormor och äta påskmiddag, mums!
Ha en fin påskafton, vi hörs!


Nya skor



Min lilla sko är i mitten såklart, de andra två är Albins :) Han har aldrig haft Converse så han köpte två par, väldigt färgglada för det är sån han är ;)
Jag har haft svarta, vita och rosa men aldrig någon stark färg så jag är glad för denna skon :) Och en del av försäljningen av mina röda skor går till att bekämpa aids och malaria, det är ju jättebra. Så borde man göra med de flesta saker man köper, men jag tror det bara är vissa röda saker. Albins laptop är också röd och samma där med en del av försäljningen.

Nu kanske jag svamlar lite men ni förstår nog vad jag menar.
Jag är iaf väldigt glad och nöjd med mina röda skor, ska ha dem idag :)

Skärtorsdag

Nu håller jag på och tvättar, ska diska nu och packa sedan. Måste duscha också.
Sedan åker vi till landet! Myspys.
Ska sy färdigt min bokstav också, är nästan klar. Borde pimpa den med något också, kanske en rosett? :) Får se.
Ska försöka komma in med något inlägg senare, tar också med mig min dator till landet, så det blir nog inte tomt här. ;)
Ha det fint sålänge!


Läggdags

Idag hade jag faktiskt tänkt att blogga efter tentan men det blev inte så.
Tentan gick förresten bra, tror jag. Svarade på alla frågor och kände att jag hade koll. Nu är det bara att hoppas att läraren tycker det också och inte att jag bara svamlade :P
Efter tentan hälsade jag på en stund på Bokia, när maken jobbade. :) Gick hem och läste massor i Hungerspelen som jag köpte på bokrean för ett tag sedan. Var tvungen att sluta för att gå till vårdcentralen och prata med en läkare om min astma (som är kontrollerad nu men bra att kolla hur jag kan förbättra den mer).
Efter det gick jag hem igen och läste ännu mer!
Har nu läst klart första boken och börjat på den andra, mycket spännande! Har läst typ 413 sidor på några timmar, det går verkligen inte att sluta!

På kvällen har jag sytt lite, håller på att sy fast min sista bokstav. Har hälften kvar, fixar det imorgon.
Imorgon ska jag tvätta och diska, så det ser fint ut och sedan packa lite för det blir landetvistelse imorgon. Yay! Jag kan visa upp mina nya röda skor imorgon också, så det inte blir så tomt här i bloggen :P
Men men, nu har jag iaf påsklov och det känns bra men det är väl lika bra att gå och lägga sig, så man är lite pigg imorgon.
Vi hörs då, sov gott!


Onsdag och salstenta

Hej hopp, det är himla tidigt och jag har varit vaken i ungefär en timme redan :/
Snart ska jag sticka iväg till Borås för att göra min salstenta, efter det tänker jag bara ta det lugnt och inte tänka på skolan förrän på typ... Söndag :P
Hoppas att ni får en fin dag, det är fortfarande rätt mörkt ute så jag vet inte om det är bra eller dåligt väder hos mig :P
Ciao!


Gonatt

Nu börjar jag bli lite nervös inför tentan imorgon. Attans!
Aja, hoppas jag kan sova iaf, ska upp supertidigt :( Så himla jobbigt att behöva gå upp typ halv sex, bara för att vara i skolan innan kvart i nio :/
Hm, vi hörs imorgon igen, då är jag ledig från allt skolaktigt i några dagar, det ska bli skönt!
Gonatt!


Tisdag och plugg

Yes, nu sticker jag iväg till Borås för att plugga lite intensivt :)
Solen skiner men idag gör jag inte samma misstag som jag gjorde igår; tog på mig för lite kläder. Jag "trodde" det var sommar och hade klänning och skinnjacka men icke!
Så idag är det jeans och boots plus kappa som gäller. Vägrar frysa! Kommer säkert svettas ihjäl istället :P
Vi hörs senare!


Igår åt vi supergod gino, på en måndag! :P

Slut på dagen

Yes, nu är det dags att sova igen. Jag är inte så rolig i bloggen längre :P Skriver på morgonen vad jag ska göra och så kommer det kanske ett inlägg på kvällen om vad som har hänt under dagen.
Önskar att jag hade mer ork och tid att blogga om filmer och böcker och annat men inte just nu. Tyvärr.
Jag har sytt på både ett D och ett J på min ove, bara tre bokstäver kvar! :P
Det ser rätt bra ut iaf, och de verkar sitta bra. Tror att det är därför det tar sådan tid att sy fast en bokstav, för jag verkligen vill att det ska sitta och inte ramla av eller så.
Imorgon är det pluggdags med Johanna, känns skönt att man pluggar tillsammans och kan diskutera vad man tror är rätt svar, istället för att sitta ensam och tänka själv.
Vi hörs igen imorgon iaf! Gonatt!


Måndagsmorgon och ny vecka

Hej hopp!
Nu är jag vaken och nästan redo för dagen, ska bara duscha och klä på mig så ska jag sätta igång med måndagen. Möte lite senare, men först plugga!
Ha det fint idag, det är soligt ute, gå ut och mys lite! :)


God natt!

Nu är jag supertrött igen, måste gå och sova.
Hunger games var jättebra film, får försöka hinna blogga om den någon gång! Och när vi kom hem så kikade jag på 101 dalmatiner från '63 (den tecknade) för att komma in i skurkrollen. :)
Får se den "otecknade" någon dag snart också.
Imorgon blir det till att plugga och så är det Klemmingmöte på eftermiddagen också. På tirsdag ska jag plugga med Johanna, onsdag är det dags för omtentan och på torsdag sticker vi till landet för att mysa och äta god mat med släkten. <3 Can't wait!
Gonatt på er, hörs imorgon!


Biodags!

Nu sticker vi iväg för att gå på bio med folk från Bokia! Hoppas att ni får en fin kväll, vad ni än gör! ;)
Vi hörs later!


Hungerspelen!

Söndag

Snart ska vi iväg till Bauhaus och kolla lite på bänkskivor och förhoppningsvis hitta en som passar i vårt kök perfekt :) Solen lyser ute och jag har byxor med lite hål och så, så att jag verkligen ska passa in bland alla byggubbar och hobbysnickare. :P
Sen blir det ju bio ikväll, can't wait! Och vi "firar" sex månader som gifta och att det var fyra och ett halvt år sedan vi blev ihop. Hm... Kanske med en muffins? :)
Aja, vi hörs nog senare! ;)


Jag på bröllopdagen för 6 månader sedan. <3

Gonatt alla!

Nu är jag supertrött och har svårt att hålla ögonen öppna, så det blir till att gå och lägga sig.
Fast medan man gör sig iordning blir man säkert pigg, det brukar bli så :/
Imorgon är det bio på kvällen, Albin och jag har varit ihop i 4 och ett halvt år och dessutom varit gifta i ett halvår så vi firar det genom att åka till Bauhaus och köpa en bänkskiva :P
Hörs imorgon!


Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0