Paket från Cdon!

Detta kom i mitt paket!


Har aldrig sett serien men nu så!


Man fick bluray billigt eftersom jag hittade trevliga tv-serier!


Har redan sett säsongen men det känns bra att ha den hemma :)


Det ska bli kul att ta tag i denna också :)

Fina saker! De hade nämligen extremt bra priser på tv-serier häromdagen så jag letade runt och hittade lite och slog till! Nu ska jag nog spela lite tv-spel. Hörs! :)

Dop på söndag

Min nyaste lilla kusin Iris ska döpas på söndag. Det ska bli kul för då kommer lite släkt ner från Dalarna. De får kolla in lägenheten, för de har inte varit i den. Kul! :)
Vet dock inte vad man ska ha på sig.
Jag tror inte att det är jeanstillfälle. Men är det klänning- eller kjoltillfälle? Så svååårt.
Vill inte vara underklädd men inte heller överklädd.

Mysig kväll ikväll med lite TV.
Imorgon är jag ledig! Så skönt. Vet inte vad jag ska hitta på imorgon men antagligen blir det TV-dag för mig, för jag fick ett trevligt paket idag nämligen :) Visar sen!


Dopklädsel?

Hjälp, det snöar!

Det ska ju inte snöa mer? Men det gör det iaf.
Min mobil säger att vädret är trist i väderleksrapporten. Positivt värre :P
Aja, snart är det dags att dra till jobbet!
Tror inte att det händer något speciellt i veckan förutom att det är Top Model idag :P
Imorgon är jag ledig och vill ha sovmorgon! Var så himla trött när jag vaknade idag så det är inte klokt.
Men men, jag hoppas att det inte snöas hos er och att ni får en bra dag!

I rymden finns inga känslor

Albin fick en film av sina föräldrar idag och de sa att den var bra, så vi passade på att se den ikväll.



Den handlar om Simon som har asberger som bor med sin bror Sam. Men så kommer inte Sams flickvän tillbaks igen. Då måste Simon hitta en ny tjej åt Sam, för annars går inte ekvationen ihop. Allt blir fel.

Det var en väldigt bra film. Jag trodde inte att den skulle vara så bra, eller rolig. Jag hade tänkt att se den innan Albin fick den, även fast jag egentligen inte gillar grejer som "alla andra gör". Gillar inte att se en film bara för alla andra gör det, vill se den för jag tror jag kommer gilla den.
Men som tur var så gillade jag denna :P Väldigt fint porträtterat av Bill Skarsgård. Även om det pratas lite väl mycket om Skarsgårdsfamiljen :P
Men den är väldigt sevärd, och himla rolig också, så se den! :)

New York, I love you



Har äntligen sett klart filmen! Jag gillade den men den var lite hackig. Det flöt inte på så bra som t.ex. i Paris, je t'aime och då är det massa korta sekvenser. Här var det lite som Valentines Day eller Love Actually fast väldigt korta möten med människor. Det känns som att amerikanerna försöker härma Europa men det går väl sådär. Som med Valentines Day t.ex. Jag tycker att Love Actually är 100 ggr bättre.
Det blir alltid för mycket med amerikansk film.
Och i denna filmen var det väldigt mycket snack om sex. Men så kanske det är i New York, vad vet jag? Jag har ju inte varit där. Men vill hemskt gärna åka.
Det var lite krångel i filmen, men fattade inte riktigt allt. Men jag gillade scenen med Christina Ricci och Orlando Bloom. Scenen med det gamla paret var också väldigt gulligt. Mannen är ju med i The Holiday, så kände igen honom. Man kände igen de flesta.
Natalie Portman är otroligt vacker, det spelar ingen roll om de rakar av hennes hår, hon är fortfarande vacker. Jag gillar henne :)

Man borde kanske propsa på att åka till New York i år. Försöka övertyga Albin :) Hade velat åka till London men där har jag redan varit två ggr, så borde kanske prova något nytt :)

Kalasdag

Idag har vi haft lite släkt på besök för att fira Albin. Det var trevligt, jag bjöd på bullar och kladdkaka och Albin fick fina presenter :) Lyckad dag. Sedan såg vi ett avsnitt av Mad Men också.
Ikväll ska jag försöka mig på att laga kalkonfilé. Aldrig gjort förut så det blir spännande! :)
Nu ska jag se på New York, I love you, jag såg aldrig den förut. Men nu så!
Händer inte så mycket annars idag. Lite bloggtorka tror jag bestämt. Aldrig kul.
Men ha en mysig slapparsöndag!

Mad Men

Helluu!
Alldeles strax ska jag sova men tänkte bara uppdatera lite kort.
Middag på Böfhuset. Lite väntan, trist. God mat, för mycket mat, dyr mat. Men ändå trevligt. Albin fick en rosa ballong :) Han fick också första säsongen av Mad Men av mig. Vi tittade på två avsnitt när vi kom hem. Spännande! Den är verkligen olik alla serier jag sett, och det gillar jag. :)
På det hela taget en trevlig lördag med den jag tycker allra mest om. (Bl.a. :P)

Imorgon blir det lite kalas för älsklingen. Ska baka kakor så alla blir nöjda. :)
Nu är det läggdags! Hoppas att alla har haft en mysig helg och kommer ha en lugn och skön söndag imorgon!

Arg

Idag är jag arg. Så onödigt och tänker inte gnälla om varför jag är arg.
Sånt är ju aldrig kul att lyssna på eller att läsa om. Men jag försöker bli glad, men det är svårt.
Känner mig lite usel, speciellt när jag dissade pojkvännens middagsförslag. Men han valde ett ställe där jag inte hittade något jag tyckte verkade vara gott :( Och så var det hiskeligt dyrt också. Så onödigt. Pasta för 150 spänn? Då stannar jag hellre hemma och gör spagetti, mycket godare. Och man kan äta i sina mysbyxor, det är kanske mer tveksamt på resturang.

Men jag ska försöka pigga på mig. Har muntrat upp mig själv med en honungsmacka. Nu ska jag nog städa lite. Får se om vi hörs ikväll, eller om det blir filmtittning!

True Blood-kväll?

Nu är vi hemma från bion!
Mycket trevligt, rolig och cool film fast vi höll på att missa den för något pucko hade parkerat en bil vid Botaniska, där alla spårvagnar från Frölunda åker, så alla vagnar åkte tokiga vägar och vi höll på att komma försent men vi kom in när de höll på med reklamen. Tur!

Nu har vi lite småtråkigt och jag vill se ett avsnitt av True Blood, säsong två, innan jag ska sova. Ska ju jobba imorgon och måste gå upp tidigt :( Så vill sova tidigt också.
Vi får se hur det går. Annars en trevlig fredagskväll förutom att jag fick lite ont i fötterna av mina fyndskor :) Inte kul att gå i högklackat på isig och snöig mark.
Vi får se hur mycket jag bloggar imorgon, eftersom jag jobbar och det är födelsedag för pojkvännen så hade tänkt att umgås mycket med honom och inte sitta här. :)
Men ha det fiiint!



The Green Hornet

Idag blev det ingen utställning och det blir ingen impro heller.
Jag satt och kände mig verkligen biosugen, och kom med massor av förslag på tjejfilmer som jag ville se men det ville inte pojkvännen :P Då satt jag i halvpanik och kollade deras utbud och sa att vi kunde se The Green Hornet i 3D. Det gillar ju killar :) 3D och seriefilmer.
Så det är kvällens program! Vi drar nog in snart så vi kanske kan köpa något gott innan också.
Jag försökte boka bord på Jensens Böfhus alldeles nyss till imorgon, för att fira Albins födelsedag. Men de var rätt uppbokade sa hon, går det bra med halv nio? Ehh.. Äta vid halv nio? Nej. Men hon sa att man kan ju alltid chansa. Och om det nu inte finns något får vi väl hitta något annat i stan, det finns ju en del att välja på.

Men men, nu ska jag sporta mina fyndskor som jag köpte i onsdags!
Ha en jättemysig fredag!


Fredagsmys

Idag är det fredag och jag är ledig, yay! Har varit vaken i en timme, det får godkännas som sovmorgon att vakna kvart över nio. Funderar på att gå och väcka Albin också. Hmm. Får se.

Jag tror jag skippar utställningen idag. Kikade på deras schema och det såg inte ut som om det fanns något som passade mig. Synd men det är så det är.
Det blir himla kul med impro ikväll iaf. Det var himla längesen eftersom det inte var något i december.
Eftersom jag köpte lite film igår fick jag en kod att se en streamad film. Jag valde New York, I love you som är en version av Paris, je t'aime som jag älskar. Det är massor av små korta scener med olika kända skådespelare och olika kända regissörer som ska beskriva staden som de älskar.
Den ska jag se snart :) Men nu ska jag krypa ner i sängen igen! :)


Oscarsgalan fast fel månad

Jag hade verkligen fått för mig att det var Oscarsgalan inatt. Det ska sändas på kanal 9, och skulle börja 23 eller så så jag hade bett mamma spela in det åt mig, eftersom jag inte vill sitta uppe hela natten.
Men tittade i tidningen och såg ingenting om det.
Kikade på kanal 9:s hemsida och då visar det sig att det sänds den 27:e februari. Suck. :P
Jag hade ju nästan laddat för det här :)
Men men..
Jag tycker att det är kul att se öppningsnumret, det brukar vara roligt. Och det är Anne Hathaway och James Franco som ska leda galan och det är ju inte helt fel, båda är roliga och snygga. :)
Jag hoppas Jack Black gör något roligt. Det händer ju :)
Nu ska jag softa lite och imorgon hoppas jag på sovmorgon igen! Natti :)


Anne Hathaway på Oscars ett tag sedan. Vill också ha rosettklänning!

All saints day

Idag fick jag hem en film som jag köpte häromdagen. Jag fick betala 9 kronor för den :)
Fast jag fick betala 29 kr i frakt också :P Men kul iaf!
Snällt Cdon.



Jag gillar ju första filmen jättemycket, även om jag har hört att denna inte är lika bra. Men det gör ju inte så mycket, den kostade ju nästan ingenting!
Har förresten målat naglarna gula också!



Albin tycker inte att det är snyggt men jag har inte bestämt mig än. Men jag tänker på cigg när jag ser fingrarna. Alltså, nivet, om man röker för mycket för man gula fingertoppar. Lite så känns det :P
Så jag ska nog byta i helgen. Tanken var att jag skulle bli glad och tänka mig solen när jag tittade på dem. Men men, går ju lätt att byta.

Torsdag!

Det känns som fredag idag, för jag ska jobba. Men imorgon är jag ledig. Helt knasigt :)
Idag missar jag nog lite av För alla åldrar som sänds halv sju i barnkanalen. Trist men jag ska se det på svtplay senare.
Annars händer nog inget speciellt idag tror jag. Äta middag.. Typ. :)
Vi hörs senare!

Livet

Nu har jag äntligen läst ut tegelstensboken Livet av Keith Richards.



Det handlar ju om hans liv. Jag visste faktiskt inte så mycket om honom tidigare, har mest hört lite skämt då och då om att han kommer överleva även om jorden bombas. Han och några kackerlackor.
Men han verkar verkligen vara en cool och rolig snubbe. Visserligen lite oberäknelig som får utbrott om något inte går som han vill.
Men väldigt intressant liv har han haft, och det har ju inte slutat än. Har inte lyssnat mycket på The Rolling Stones innan men just nu sitter jag och lyssnar medan jag skriver. :)

Det var lite besvärligt att komma in i boken först, för han hoppade väldigt mycket från nutiden till dåtiden och tillbaks till nuet igen och sedan till en annan dåtid. Men man kommer in i det.
Om man gillar musik eller gillar Stones så är det här en väldigt bra bok. Men jag rekomenderar den till folk som inte har lyssnat så mycket på dem ändå, för det är en väldigt intressant bok. Jag gillar biografier, de är ofta väldigt roliga att läsa. Och hans liv är väldigt händelserikt så det finns nog ingen tråkig stund i boken. Så läs den, gör det nu! :) Och ha Stones som bakgrundsljud.

Nya skor - fynd!

Hej och hå, nu är jag hemma igen.
Det känns som att jag har gjort massor idag, men det har jag nog inte. Handlat mat, bokat makeup-rådgivning hos Body Shop (gratis!) och fyndat ett par skor.


Slutspurtsrea hos Din Sko! Jag fick dem för 99 kr.


Jag gillar dem, de är sköna att gå i. Ingen superklack alltså :)

Himla bra fynd! Jag kikade in hos H&M och MQ också men hittade inget jag gillade. Men men.
Nu ska jag nog spela lite och vänta på att Albin ska komma hem!

Sovmorgon!

Jätteskönt med sovmorgon. Vaknade tjugo i tio, så sent brukar jag inte vakna.
Men det är ju en nackdel ibland, när man har sovit för mycket och vaknar upp jättetrött istället för pigg. Hmm..
Anyways, jag har planerat in min dag med butiker och träning och kanske Grand Designs på TV ikväll. Mysigt! Och nudlar och kyckling later.

På fredag är jag ledig, ovanligt men trevligt, och då tror jag att det blir en rolig utställning på Världskulturmuseet och på kvällen Afterwork ImproRedbergsteatern! :)
Ska nog försöka bjuda in mamma.
Men nu ska jag duscha och sedan bege mig ner mot torget!


Ego Woman

Carolina Gynning har ju kommit ut med en "ny" bok som heter Ego Woman som är en fortsättning på hennes förra bok Ego Girl.



Det handlar om hennes liv såklart, vad hon har hållt på sen den senaste boken.

Jag vet inte riktigt varför men jag har så svårt för henne. Jag försöker alltid ge folk en andra chans och läsa/se på/lyssna på saker som de har gjort och kolla om jag inte ändrar åsikt.
Men det har jag inte gjort i och med denna boken. Har fortfarande svårt för henne. Och har också lite svårt för folk som tror mycket på det andliga och tidigare liv och spöken och allt vad det kan vara. Och det gör hon tydligen, så det gör det lite svårare för mig att tycka att hon är bra.
Hon är så högljudd och skriker och har sig, jag har svårt för sånt :P Ända sen jag jobbade på dagis så har jag haft svårt för folk som skriker och har sig :P
Sedan hjälper det ju inte att hon tycker så synd om sig själv, ett rätt oattraktivt drag. "Åh, allt dåligt händer mig och det är så synd om mig". Det kan funka någon gång men inte hela tiden, då blir det bara jobbigt. Och samma som med pojken som ropade att vargen kommer; ingen trodde honom i slutet. Samma med den tjejen; att läsa om att det är så synd om henne hela tiden, man tror inte på henne och tycker verkligen inte synd om henne.

Skulle inte rekomendera boken, den är rätt tråkig. Inte så man fastnar men genomgående tråkig.

Hemma

Nu har jag slutat och varit hemma en liten stund.
Är fruktansvärt sugen på en honungsmacka så jag ska nog till köket efter inlägget.
Status med datorn: den vägrar fortfarande att starta och jag har inte hittat kvittot så vi kan inte gå tillbaks med den och be dem laga den. Visserligen tror jag att garantin har gått ut men ändå. Vore bra om de kunde säga vad det är för fel iaf. Om vi ska köpa något tillägg eller så.

Men men, ska inte prata massa om datorer, det är inte så kul eller relevant :P
Imorgon ska jag nog göra stan, för jag är ledig. Eller göra torget, för jag tror inte jag åker in till Göteborg :P Kika lite hos Panduro och MQ för jag har fortfarande presentkort. Och H&M, har nog en rabattgrej där.

Jag bloggar just nu på Albins laptop. Han har köpt en ny stationär, så jag har en dator som jag kan använda iaf. Men det känns annorlunda. Men jag bloggar nog lite mer sedan.
Hoppas på lite inspiration! :) Hörs!


Vill ha sommar nu, så man kan ha sommarklänningar!

Arg

Jag är arg. På min dumma dator.
Den har alltid fungerat jättebra innan, inga krångel och inga problem. Men nu på senaste tiden har den börjat bli kaxig och säger att den inte vill arbeta, den vill sova.
Jag försöker starta den, efter tio sekunder stänger den av sig själv. Och det har hänt ca. 5 ggr. Eller mer. Nu sitter jag vid pojkvännens dator. Vet inte alls vad jag ska göra.
Jag gillar ju egentligen min dator, den är inte så himla gammal alls. Kanske två år. Den borde INTE hålla på som den nu gör. Suck.
Inget kul sätt att börja dagen på.
Nu ska jag iaf fixa håret och sedan sticka till jobbet. Slutar tre, yay! Hoppas på att pojkvännen har kollat på min dator medan jag är borta, och har lagat den :P

Makeovers

I Top Model gjorde de det som jag tycker är roligast: makeovers!
Det är inte alltid det passar men nu var det något nytt att den tjej som gnällde mest och inte tyckte om det fick åka hem. Rätt bra visserligen. De vet ju att det kommer makeovers och det blir inte alltid som man vill men andra kanske ser bättre på dig själv än vad du ser hos dig.
Knasigt va?
Jag tycker de flesta blev bra. Tjejen som åkte ut idag, Sara, jag tyckte att hon var ganska.. Tråkig. Hon hade inte gjort något intryck på mig iaf. Men att Ann har fått bästa bilden två ggr i rad tyckerjag är lite knas.
Visst, hon blir bra på bilder men inte i verkligheten. Det var ju så med en tjej för några säsonger sedan, har totalt glömt hennes namn.. Men hon var jättetafatt och blyg och vågade inte visa sin personlighet så mycket inför gosees eller allmänt, så hon fick åka ut.
Men men, det ordnar sig väl. Det var kul att se iaf!

Tänk om jag skulle göra en makeover och bli blond? :)
Har visserligen funderat på det ett tag men tror att det är riktigt dyrt att fixa det, så får väl spara lite först.
Har inte suttit så mycket vid datorn idag, har ju jobbat. Men nu ska det sovas, för det ska jobbas lite imorgon igen. Bara till tre, så kommer hem vid fyra. Skönt! Hinner blogga lite då också :)
Sov gott!


Lite suddigt men men.. Förresten var Patricia Fields gästdomare, hur coolt är inte det?!

Skidresa!

Mamma frågade igår om Albin och jag har lust att följa med dem till stugan i Sälen i mars. Det var himla länge sen jag åkte skidor, har inte gjort det alls på senaste åren, så jag funderade och tänkte att det nog kan vara riktigt kul! Albin är inte uppväxt med att åka skidor varje år, så jag tror att han skulle tycka det var himla kul också :) Och så skulle vovven följa med också, och då skaffar man bara tre liftkort och så åker man lite olika. Att en stannar hemma med vovven och går promenader med honom ena dagen och så gör någon annan det en annan dag.
Kul och praktiskt, speciellt om jag åker en dag och sedan får för mig att jag inte har lust att åka mer, det skulle vara väldigt typiskt mig.. :P Är rätt frusen av mig, så kan säkert bli kinkig om jag inte får komma in tillräckligt fort.
Men det verkar vara en jättekul grej! Bara jag får veta när det är så jag kan ta ledigt, så blir det nog himla skojs.
Yay! :)



Undrar om jag ens kommer ihåg hur man åker skidor.. :P
Inga branta backar för mig!

Måndag och Top Model

Jobb igen men ikväll är det tredje avsnittet av ANTM! Yay!
Anamaria åkte ut sist. Tur det. Hon var fruktansvärt smal och tyckte inte det själv. Ingen bra bild till unga tjejer.. Vissa kan ju inte hjälpa att de är smala men att medvetet inte äta något för att man tycker att man inte är "tillräckligt" smal, det är bara hemskt och ledsamt.
Så hoppas på att någon jobbig åker ut idag :P
Hoppas förresten att dagen blir rolig också. Vädret är grått och trist så det behövs någon rolig kund eller något kul att hitta på i butiken så man inte ledsnar. Men men, det ordnar sig!

Har något tidsinställt inlägg men annars hörs vi när jag har slutat!

Night at the museum 2



Vi spenderade kvällen med film! Den var rätt rolig, för alla komiker jag gillar verkar vara med i den :) Robin Williams, Ricky Gervais, Steve Coogan m.fl.
Lite skumt slut, men men. Allt kan inte vara perfekt. Gillar Hank Azaria också, och att han läspade! :P

Vi har spelat lite Little Big PLanet 2 också, små minispel. Riktigt svåra grejer vissa saker. Albin är så himla mycket bättre än mig på sånt men så sitter han rätt ofta vid TV:n och håller på.. :) Så det är kanske inte så konstigt.
Imorgon är det jobb, och därför ska jag gå och lägga mig nu. Sov gott, hoppas ni har haft en härlig helg och att veckan också blir rolig!

It-girl

Jag har totalt fastnat i ett spel på Facebook. Det är så typiskt :P Jag gjorde det förut också när det var Farmville men nu är det en ny grej som en kompis skickade; It-girl heter det. :P
Man ska samla vänner, köpa kläder och skor och sådant och tävla mot tjejer om vem som är snyggast. Typ. :) Och det är så pinsamt men det är faktiskt kul. :P



Har inte spelat jättelänge så har inte terroriserat mina vänner så mycket med invites, men nu så! :P Nu borde jag gå och göra något. Typ handla mat eller så, så jag kommer bort från datorn.
Blir ingen spelkväll ikväll, en kompis har feber och de andra kan nog inte. Så det får bli en annan dag!

Slapparsöndag

Nu är det söndag och det är slappardags! Missar träningen men kan träna lite med Wii Fit istället.
Igår var jättetrevligt. Vi bestämde att vi bara gick på en grej och vi orkade inte tränga oss med folk på Kontiki så det blev inflyttningsfest istället. Typiskt nog kom vi först av alla :P Jag bara måste vara i tid till allt. Men det var rätt mysigt, då hann man prata med Albins kompis innan det blev fullt.
43 kvm, en tvåa och 31 pers. Tror jag, det kan ha varit fler. Och ingen var i sovrummet, så alla var i köket/vardagsrummet.
Trevlig kväll! Tog inga kort, inga på outfiten heller men men. Så kan det vara!

Snart är det reprisen på Fångarna på Fortet, det ska jag se. Så vi hörs sen!


Dagens outfit


Tröja: MQ. Byxor: Zara. Halsband: Snö. Klocka: Clas Ohlson. Armband: Pilgrim. Örhängen: Gina Tricot.

En soft lördagsklädsel, så byter jag om till något "piffigare" sedan. :P
Mys till det nu om ni är lediga!

Stresslördag

Idag gäller det att lyckas pussla ihop dagen, det är så många grejer som händer nästan samtidigt. Suck. :P
Vi ska iaf köpa pizza idag så jag slipper tänka på att laga mat, himla skönt.
Men på kvällen är det konsert klockan åtta och en inflyttningsfest vid sju, så vi funderar fortfarande hur vi ska göra, för vi vill ju vara på båda. Kanske lite fest först, sedan konsert och sedan fest igen?
Vi får fundera mer.

Nu är jag uppe och det är tidigt. Det var himla svårt att orka gå upp vid halv åtta. Snart drar jag mig till bussen. Det som är skönt nu är att det är mindre snö och att jag slipper ha strumpbyxor under jeansen :P Jag överlever ändå. Yay! Längtar tills jag kan börja använda min kappa igen. Gillar fårskinnsjackan också men har ju haft den varenda dag för att inte frysa :P
Jaja. Snart sommar, hoppas vi på! :P
Om precis en vecka fyller min älskling 24 år! Klurigt med födelsedagspresenter men det ska nog gå att hitta på något fint.
Nu måste jag dra!

Röstningen är så löjlig

Jag blir faktiskt sur. Nu är det paus, men precis innan så berättade de vilka som gick vidare i Let's Dance. Och de som låg i botten, för de var sämst och dansade kasst, fick "dansa vidare". Så otroligt löjligt att svenska folket inte röstar på uppförandet, utan på att en är en artist och den andre en författare.
Varför? Varför är ni så dåliga?
Alla andra var bättre än de två tillsammans.
Jag hoppas inte Ryback åker ut, då är det illa. Han var ju duktig.

Nu ska jag sätta mig i soffan och sura lite, och hoppas på att Hanna eller Alexandra åker istället, de har varit lite svaga.


Färger och glass

Vi fick fina tulpaner från svärföräldrarna igår! Massa fina färger.


Fin vas hittade vi också!


Myskväll! Säg inget till Albin! :P

Nu ska det lagas tacos och sedan mysa framför Let's Dance. Ha en jättefin kväll!

Somrigt



Sugen på sommar! Vill ha shorts och linnen och solglasögon och solhattar och baddräkt och bikini och söta sommarklänningar! Varför är det så långt kvar? Det hjälper ju inte att det är kallt och halt ute heller. Typiskt. Jag är iaf helt insnöad på somriga, luftiga, skira klänningar just nu.
Denna från H&M är rätt söt, den kanske man borde slå till på så man får till sommarkänslan redan nu!
Men nu ska jag sticka till jobbet för att jobba lite.
Tacos ikväll, lite mys. Och så ska vi nog se sista avsnittet av Scrubs, säsong 9. Spännande. Sedan vill vi nog ta tag i Mad Men och andra säsongen av både Glee och True Blood.
Mycket att se! Hörs later, fixa riktigt mysigt fredagsmys ikväll!

Pepparkakshusförstörelse

Ett nytt ord som jag hittade på precis. Det är det nya nu, att hitta på konstiga ord. Typ "sexchock" (Aftonbladet såklart) eller "snösmocka" (också Aftonbladet tror jag).
Igår så bestämde vi att pepparkakshuset skulle ätas upp! Alla julsaker var ju borta, så varför skulle den vara kvar?
Det blev lite bilder på det.


Jag snodde en liten bit av taket!


Vi tänkte ha en actionfigur som gjorde sönder huset men vi har ingen så det fick bli Peppe, pepparkaksgubben.


Det var rätt gott men lite dammigt.


Det blev nästan för mycket efter ett tag.




Sista bilden.

Nu är det helt uppätet. Och det är väl bra det. Mer plats på bordet nu!
Jag borde nog gå och duscha. Jag ska ju jobba vid tre :P

Horse outside



Så jäkla grym video :) Det är nog bra att köra med lyrics, för ibland hör man inte riktigt vad de sjunger. Men har haft den på hjärnan hela dagen, så bra!
Crazy irish people :)
Trevlig kväll, vi har sett två avsnitt av Scrubs och ätit gott och innan det hade vi lite familj här och tittade på barnprogrammet. Det var kul att se :)
Nu ska jag softa, hörs imorgon!

Dagens outfit


Dagens blev lite suddig och mes tufsigt hår men det får gå.
Klänningen är ny, från MQ och strumpbyxorna är från samma ställe. Halsbandet har jag fått av mormor, klockan från Clas Ohlson och armbandet från Gina.

Nu kommer väl folk snart, antar jag :) Eller ja. Klockan sex ska de komma. Men men, det är ju snart.
Jag lägger mig och läser lite till i Livet av Keith Richards. Har läst mer än hälften i tjockisboken. Yay!

Lugn eftermiddag

Som ni kanske har märkt så är det ingen julblogg längre. Yay! Julen är ju förbi.
Allt är inte riktigt klart än, ni ser kanske att det finns en liten byggarbetare i kanten till höger. När han är borta är designen klar.
Ville gärna ha något med färg. Hade nog varit fint med ljusa färger, men så ser allas bloggar ut. Typ. :P
Jag hoppas den blir helt klar snart!

Nu har vi städat lite och jag har tagit det mycket lugnt. Skönt.
Nu ska jag softa lite mer! :)

Filmfestival!



Jag satt och kikade i katalogen vilka filmer jag skulle vilja se. Jag är inte jätteinternationell och vill se massa konstiga filmer från typ Argentina om en flicka utan strumpor eller så utan det är mer "vanliga" filmer.
Kan göra en liten lista på de jag vill se!

  • Blue valentine (med bl.a. Michelle Williams och Ryan Gosling)
  • Black Swan (med bl.a. Natalie Portman och Mila Kunis)
  • Never let me go (med bl.a. Kiera Knightley och Carey Mulligan)
Sedan har jag inte kommit så mycket längre. Men Black Swan har jag velat se ett tag, den verkar grymt bra. Lite psychotisk, vilket jag normalt inte gillar, men gillar Natalie Portman i det mesta. Och Mila Kunis är alltid rolig. :)

Designbyte

Nu hade Albin och jag tänkt att sitta och försöka komma överens om hur min blogg ska se ut. Kan ju inte ha julblogg hela året! :P
Men nu ska vi sitta här och fundera lite. Och sedan ska det städas lite, är så stökigt sen vi plockade ner granen. Alla julsaker är i förrådet nu, det fixade jag igår. (Gud, vad duktig jag är!)
Men annars ska det vara en slappardag. Funderar dock på att ha på mig en riktig finklänning senare, när det är säsongspremiär för barnprogrammet Albin är med i :)
Kan fota sen om det blir så ;)
Ha en mysig morgon!


Hittade en gammal, tokig bild :)

Kvällsmys

Hej hopp, nu är vi hemkomna från bion! Visserligen kom vi hem vid halv nio men vi har pysslat med andra saker. Vikt tvätt, gjort nyponsoppa, flyttat två hyllor och tittat på ett avsnitt av Grand Designs.
Mycket kul! Har några bilder från bion förresten!


Jag myser i min halsduk.


Det fanns gratis popcorn och Mer med päronsmak vid alla sittplatser. Och det blev inte fullt precis. Men jag tog bara en påse, för jag är ärlig och snäll.


Vi var på Draken, som ligger vid Järntorget. Jättefin salong. Och coolt skynke!

Snart är det dags för filmfestivalen igen! Jag tog en katalog så jag kan kika vad som går. Förra året gick jag inte på något men det vore kul att göra det i år. Och de sa också att Bostadsbolagets kunder fick det till ett lite bättre pris. Yay!

Filmen var rätt konstig. Ungen var lite småjobbig som sprang omkring och bet och skrek. Illa. Jag har inte läst boken men Albin sa att den inte liknar filmen så mycket. Kanske mer deppigt i filmen. Förresten hade vi otur, Filmen var dubbad! Usch. Hatar sånt. Vi tänkte gå men vi stannade och såg klart ändå.

Nu ska jag läsa lite innan jag ska sova. Ledig imorgon igen ;)
Sov gott!

Biodags!



Nu ska vi på bio! Hörs sen!

Dagens outfit


Hittade en gammal blus från Ellos, den är väl två år eller så. Men fortfarande rolig! :) Jeans från Gina och halsband från Namnsmycken.se.

Nu håller jag på och tvättar. Det är rätt skönt faktiskt. Att allt blir rent och tvättkorgen är tom! Får bära ner julsakerna till förrådet idag också. Och ikväll är det bio! Supermys!
Är faktiskt väldigt taggad :)

God morgon!

Nu är jag pigg! Mindre vad man kunde säga för en timme sedan.
Albin jobbar idag, så han gick upp tidigare och jag vaknar alltid av hans väckarklocka. Så irriterande. Och så var det svårt att somna om för jag skulle kolla om han mådde bra och inte hade ont i ryggen som han hade igår.
Så tio i nio gav jag upp och kravlade mig upp ur sängen och åt frukost.
Nu ska jag duscha, så jag är klar för.. För dagen, helt enkelt.
Ska tvätta vid ett men innan dess hinner jag mysa i soffan med en kopp nyponsoppa och en bra film!
Vi hörs lite senare!


Borde verkligen ta bort julbloggen snart! Men min hemsidepojkvän har inte tid :P Får tjata på honom ikväll.

Legohus?

Vi har precis kikat på ett program på 9:an, James May Toy stories. James May är annars med i Top Gear, men han är rätt nördig och snöar gärna in på massa fakta och andra tokigheter.
Och då har han fått för sig att bygga ett helt hus, i normal storlek, men i lego. Jisses, tokigt värre! :)
Men väldigt kul och intressant att se på. Kommer inte ihåg exakt hur många legobitar de använde, men 3,5 miljoner tror jag. I massa fina färger, och då gjorde de möbler och sådant också. Säng, stol, toalett.. :P







Väldigt coolt men väldigt hårt :P Och lite ostabilt ibland. Men extremt häftigt! :)
Nu ska jag sova, gonatt!

Paris when it sizzles



Nu ska jag se en film! Fick den i julklapp men har inte sett den än, skandal! Älskar Audrey i alla filmer, så hoppas denna är bra också!
Nyss såg Albin och jag på Aristocats. Den var inte lika bra som när jag var liten :P Mycket grejer man hade glömt bort som var mer vuxet, men så är det väl med de flesta barnfilmer. Lite för vuxna och mycket för barn.
Men men. Nu ska jag mysa till det! Imorgon är jag ledig och ska tvätta och gå på bio men hinner uppdatera en del i bloggen iaf. Hörs!

Non stop-choklad borta

Frågade igår på Konsum var den goda non stop-chokladen hade tagit vägen. Då sa kassörskan att den nog hade utgått ur sortimentet. Va?!
Det var det värsta :( Det var ju den jag gillade mest, och så tar de bort den.
Det är som när de tog bort den sommar-chokladen med jordgubb, den var också himla god men så tog de bort den. Non stop har ju ändå varit kvar i ett bra tag. Säljer den sämre än typ digestive eller? Det kan jag inte tro! Sorgligt iaf :(


God choklad!


Nyligen utgången :(

Gillar ni dessa? Eller gillar någon annan konstig sort? Som tur är gillar jag vanliga maraboun också, annars hade jag väl inte överlevt :P

Slask och halt

Usch, hemskt väder ute. Regnet hänger i luften och det är slask och halt nästan överallt. Och jag får gå med pyttesteg för att vara säker på att inte halka och slå sönder mina ben. Eller armar.
Snart dags att jobba igen. Slutar tre idag, vilket är rätt skönt.
Det blir nog ingen träning ikväll. Har fortfarande hemsk träningsvärk, kan säkert inte ens springa och då är det ju ingen idé. På söndag ska jag banne mig träna iaf!
Idag ska det softas när jag kommer hem. Läsa ut någon bok kanske, eller se en film. Mys! :)
Vi hörs senare. Ha en bra dag!


Djävulen bär Prada

Har sån lust att se film nu, men det blir nog lite sent tror jag. Får göra det imorgon eller så. Modefilm, kanske Coco avant Chanel eller så. Har bara sett den typ två ggr :P
Men nu kanske det är dags att göra sig iordning så kan jag ligga och läsa lääänge :)
Vi hörs imorgon igen!


Spännande vecka!

Hej hopp, nu är jag borta från TV:n tillfälligt :)
Tänkte berätta att det är en rolig vecka, hade glömt bort det. Imorgon slutar jag tre och hade nog tänkt träna på kvällen. På onsdag är jag ledig men på kvällen blir det bio hos Bostadsbolaget då de visar Where the wild things are, som jag inte har sett ännu. Skäms lite, för jag har velat se den ett tag men inte tagit tag i det än. Men nu gjorde snälla Bostadsbolaget det åt mig.
På torsdag är det säsongspremiär för barnprogrammet som Albin är med i, För alla åldrar. (Det är 18:30 på Barnkanalen, missa det inte! Första säsongen var jättekul! :) )
Fredag vet jag inte riktigt vad som händer men något blir det väl. På lördag är det konsert med en av Albins kompisar och ungefär samtidigt är det inflyttningsfest hos en annan av hans vänner, så vi får försöka pussla ihop den kvällen så alla (och vi) blir nöjda :)
På söndag blir det nog spelkväll med mina tjejkompisar (plus pojkvänner?) igen! :)

Nu är jag lite allmänt trött. Har fortfarande asmycket träningsvärk. Jag går säkert jättekonstigt, för min kropp vill inte gå så att det känns att jag har tränat pyttelite :P Försöker böja på benen men då gör det lite ont... :D


Den lilla figuren är så söööt! (Pratar inte om mig alltså :P)

Top Model!

Nu är det Top Model! Bloggar senare! :)


Ny vecka, ny måndag

Tiden bara springer förbi!
Jag bloggar kanske tre ggr om dagen men ändå känns det som det var igår som det var ny måndag och jag satt här och bloggade. Helt sjukt.
Har förresten träningsvärk :P I benen. Körde bara 37 minuters träning på Wii Fit igår, lite balansspel men också träning för benen. Och jag stretchade inte heller. Dumma mig..
Så jag får skylla mig själv :) Hade förresten tänkt att komma igång med riktiga träningen snart, kanske imorgon. Jobbar bara till tre då, så jag är hemma vid fyra och missar inget bra pass. Kan kanske tvinga med Albin också :)

Men nu är det dags att gå till jobbet! Hoppas på att bussen inte kör via Kikås och Pixbo utan som den körde i lördags. Jag kom fram nästan en kvart innan jag brukar. Rätt skönt :)
Men vi hörs senare!


Little Big Planet

Nu har jag spelat lite spel med Albin. Vi tog fina bilder! :)


Jag är den lilla till vänster :) Albin har skolflicksuniform på sig och jag har mustasch. Yeah! :P


Albin har en Iron Man-dräkt och jag kör på samma stuk. I'm a mexi-can!

Nu ska jag sova. Gonatt!

Mina shoppingfynd


Söt tröja, 365 sunshine. Allt är från MQ.


Fint armband.


Söt kjol, vanlig snygg att ha på jobbet t.ex.


70 % rea på fina byxorna som är jättemjuka och känns som ridbyxor :)


Söta, prickiga strumpbyxor att vara fin i.

Man sparar så himla mycket om man handlar när det är rea, jag har köpt typ 7 saker och har fortfarande pengar kvar. Och bara det för jag har användt presentkortet på rean. Bra, va? :)
Nu har jag softat tillräckligt och nu ska jag träna lite med Wii Fit och sedan ska jag städa!

Shopping!

Jag begav mig till torget typ halv tolv och nu är jag tillbaks!
Har pantat flaskor, handlat mat och shoppat lite hos MQ, har fortfarande pengar kvar på presentkortet efter dagens shopping! :D Yay! Visar bilder sen, nu är jag helt slut av värme och trött på slask så jag slänger mig i soffan och glor på tv en stund.


Visar snart..!

Packar ihop julen

Nu är det dags att plocka ihop julen, tycker jag. Egentligen skulle man väl gjort det i torsdags men det har man ju inte tid med om jag jobbar och allt.
Hade plockat ner adventsljusstakarna i fredags men inte packat ner dem, och idag tog Albin bort utebelysningen så nu är det bara granen kvar!
Har ni rensat bort julen för i år? Det känns lite småtrist men ändå skönt på ett sätt. Nu blir det mer plats. Men det blir mindre ljust i fönstrena.. Borde kanske skaffa någon lampa att sätta där istället. Får kika på det.
Nu ligger belysningen i badkaret för att torka lite. Den var övertäckt med snö igår, och så kan man inte lägga ner den. Det ser lite roligt ut :)



Nu ska jag gå och blåsa håret, sedan ska jag nog handla. Har lite fyllt schema idag, så det är bara att ta tag i det! :)

Familjedag

Idag har jag jobbat lite och sedan tillbringat resten av dagen och kvällen hos mamma och pappa. Mamma och vovven fick med mig ut på en promenad. Jisses, vad jobbigt det är att pulsa fram i snön! :)
Har lite bilder från dagen också, enjoy!


Mamma och pappas altan var ganska översnöad :P


På promenaden. Mamma och Oliver på bänk :)


Här är mammas armband som jag gjorde till henne, hon fick det i julklapp. Rätt nöjd med det. Hjärtat går att öppnas, det sitter ihop med en liten magnet, och där hade jag skrivit en liten, liten lapp där det stod puss på :)


I badrummet finns denna tvålen. När man har användt den luktar man romerska bågar :D Ni vet, chokladen.


Oliver städar köksgolvet. Det kan ju vara så att någon har spillt något mataktigt, och det kan man ju inte missa!


Sötaste vovven. <3

Vi såg också Fångarna på fortet. Det var riktigt kul att se, alla satt och skrattade och åt god glass och romerska bågar och drack julmust :) Och nu är vi hemma och jag är trött. Gick upp halv åtta imorse, så det blir väl att gå och lägga sig och läsa snart iaf.

En mini-shopaholic i mammas fotspår



Har precis läst ut denna boken, som jag köpte i tisdags. Det kändes nästan som en tävling att läsa ut den så fort som möjligt, men det var så svårt för boken var så hemsk på sätt och vis. :P
Om ni har läst de tidigare böckerna så vet ni att det handlar om Becky Brandon och shopping bl.a. Nu har hon fått en dotter som ät otroligt besvärlig och till råga på allt blir det finanskris i England och panik utbryter. Och då måste man MPU (Minska på utgifterna) och det är ju inte något som Becky är bra på. Alls.

Jag tyckte om boken, men den var väldigt jobbig att läsa. Faktiskt. :P Becky var ovanligt jobbig att läsa om, även om hon hade sina lysande stunder. Och dottern, kommer hon bli likadan som sin mamma? Jobbigt!
Jag läste och la ifrån mig boken och sträckte mig efter den igen, för att sedan slå igen den och göra något annat. Och sedan läsa klart den på bussen innan jag kom fram till jobbet.
Så i slutändan var det en väldigt bra bok. Spännande. Men lite läskig :P Kanske för jag känner igen hennes shoppingberoende som ett eget beteende?
Näää! Men bra var den. Läs, läs, läs!

Massor med snö!

Snökaos ute nu har jag hört.
Jag hoppas verkligen att bussarna går som de ska. Annars får jag väl panikringa mamma i värsta fall. Men det ordnar sig säkert. Idag är det jobb och efter jobbet så går jag hem till mamma och pappa.
Vi ska äta middag där sen på kvällen men det känns så onödigt för mig att åka hem först (en timme) och sedan tillbaks igen (en timme till) så jag går direkt dit. Kan softa lite och umgås :)

Imorgon är det lugnt läge, ska väl bara städa lite tror jag. En lugn helg närmare bestämt. Nästa helg däremot blir mindre lugn med fest och konsert och spelkväll.
Hörs senare!

Björn borde åkt ut..!

Jag tyckte det var fånigt att Denise åkte ut. Så dålig var hon inte.
Sämre var ju Björn, det var ju Lasse Brandeby-varning på hans dansstil. Stelt och obekvämt och inte alls kul att ens titta på. Och det är ju inget plus att han håller på och bråkar. Minus för honom, om han inte dansar bättre nästa vecka så SKA han åka ut.
Tycker det är så löjligt att folk röstar på dem de tycker om, inte hur de dansar. Rösta på de som dansar bäst, rösta inte på en person bara för du gillar hur de sjunger eller spelar eller skriver.
Det är bara rövlöjligt.
Nu går jag och lägger mig så jag inte skriver mer dumt! :P


Dansa bättre nästa fredag, annars åker du ut!

Mysmiddag

Nu är jag hemma, efter att ha lämnat ett paket till posten och hämtat mina linser.
Dyrt med synfel, skaffa inte det.
Nu ska jag göra god lövbiff med gräddsås och pommes. Det känns som vi äter det hela tiden men så är det inte. Dessutom är det så gott! Klart man ska äta det man tycker är godast!
Efter maten ska jag bosätta mig i soffan och titta på Let's Dance med min Häagen-Dazs och bara mysa. Får se om jag kommer in med ett inlägg senare, annars hörs vi imorgon.
Förresten - jag har läst ut Sophie Kinsellas senaste, recension kommer imorgon!


Glassen! Minus chokladen då, denna bilden togs förra fredagen.

Dags att dra!

Nu måste jag gå till bussen!
Har legat och slötittat på TV och samtidigt läst En mini-shopaholic i mammas fotspår. Den är riktigt hemsk! :P Värre än de tidigare böckerna, jag klarar nästan inte av att läsa den. Förhoppningsvis har jag läst ut den idag, har ju tid att läsa när jag sitter på bussen. Men vi får se.
Myskväll ikväll med god mat och mysigt sällskap av sötnosen :)
Hörs!

Dagens outfit


Oj vad jag ser deppig ut! :P

Hittade denna roliga tröjan långt inne, har nog bara användt den en gång. Från Ellos om jag inte minns fel. Jeansen är från Gina. Nu tror jag bestämt att jag ska slänga mig i soffan och titta på tv en stund.
Kommer in med ett inlägg innan jag sticker till jobbet!

Fredag!

Yay, idag är det fredag igen, helg typ! Jag har egentligen aldrig riktig helg, eftersom jag oftast jobbar på lördagar men ändå. Börjar tre idag, så jag har lite tid att slappa iaf.
Gillar att ha gjort mig iordning så jag är klar och bara kan softa och sedan gå utan att behöva fixa något mer.

Idag har jag plockat ner lite julsaker. Man kanske skulle gjort det igår egentligen men det orkade vi inte. Granen och ljusen på balkongen är kvar men det kan vi ta i helgen, kanske söndag, då har vi nog tid.
Nej, nu ska jag gå och duscha, så hörs vi senare.


Härliga minnen!

Kimono Fusion

Här kommer bilder från utställningen!


Det fanns såklart massor av kimonos där. Många var gamla, 40-tal och uppåt men flera var äldre än så. Spännande!


Jag skulle vilja ha en kimono.. :) Men de är väldigt dyra oftast. 100 000 kr är inte ovanligt.


Många pyntar naglarna mycket i Japan. Här var några exempel. Det fanns några exempel på fina ätpinnar också.


Snygga naglar :) Men jag skulle aldrig kunna ha sånna, skulle bara råka bryta dem hela tiden.


Små origamifigurer.


Det fanns också en designer som blandar stilar. T.ex. gamla kimonos och anime eller mangafigurers kläder.


Detta var nog min favorit :)


En vägg som målades speciellt för utställningen.


Jag hittade en rolig figur att gömma sig bakom.


Den lilla var sötast men lite väl liten, tom för mig som är rätt kort :P


Albin hittade också en figur, lite mer speciell.


Hittade massa cosplay-peruker med olika hårpynt. Väldigt coolt!


Noh-teatermasker.


Coola lösögonfransar :) Tror dock det är mest män som spelar Noh-teater och har på sig masker.


En cool väggmålning, som gjordes speciellt för utställningen. Resten är ju lånat.

Det var väldigt kul och intressant och jag tror (och hoppas) att Albin tyckte att det var kul också. Vill hemskt gärna åka tillbaks till Tokyo och ta med honom och visa allt coolt :)
Nu ska jag nog se en film!

Purikura!

Vi var ju på museum idag, och i entrén fanns ett litet fotobås där man kunde ta kort och sedan designa dem med massa söta små saker, det heter purikura me thinks. Finns massor av sånt i Japan, det är väldigt poppis. Jag tog ett kort men la inte ner jättemycket tid på att pynta men jag tycker det var kul ändå :)



Jag bloggar mer om utställningen strax!

Dagens outfit


Kjol från Gina Tricot och tröja från H&M.

Kommer väl ha någon varm tröja också, men det har jag inte letat fram än.
Hoppas ni får en mysig dag, vi hörs senare!

Världkulturmuseet

Hej hopp.
Nu har jag ätit frukost och vaknat till ordentligt!
Idag blir en liten utflyktsdag. Vi ska på museum och kolla in en utställning som jag har velat se ett tag: Kimono fusionVärldkulturmuseet. Det är så trevligt där, främst för det är gratis ;)
De hade en fin utställning tidigare om Indien, kommer inte ihåg vad den hette dock.. Mycket kul att se, och jag gillar ju Japan så det är nog inte helt fel.
Och ska vi äta lunch på Star of India, mycket gott. Har inte varit där på ett bra tag.

Nu ska jag duscha!


Skapande drömmar



Sitter och bläddrar i min Pandurokatalog och får sån lust att skapa! :)
Har redan planerat vad jag ska köpa för att pyssla lite. Ska göra ett armband med berlocker till mig själv. Det var ett tag sedan jag gjorde något åt mig själv och inte till någon annan. Men det ska bli kul, de har riktigt fina små smycken. Ska bara orka gå och köpa också :)
Kanske imorgon, får se. Är ledig då också. Är rätt seg idag. Har tittat på en film, läst ut 44 Scotland Street och ska börja på Extra bekvämt på safariklubben. Och sedan börjar jag nog på minishopaholicen :)

Funderar på att ha någon tävling någon gång och kanske ge bort något pyssligt som jag gjort/kommer göra. Hade det varit intressant? Tja, vi får väl se :)
Ha en mysig dag!

Nya böcker!

Hade fått ett sms från Bokia igår att det hade kommit en bok till mig som jag beställde i måndags. Yay! :)
Hämtade ut den idag och köpte dessutom en annan bok jag annars hade tänkt att beställa. De kom fort också, jag trodde de skulle komma senare i januari. Men men :)


Yay! Favoritförfattarna! Blir mysig läsning!


Köpte också en skvallertidning. Mycket intellektuellt. :)


Nu ska jag nog softa en stund. Funderar på att se View from the top, det var länge sen jag såg den. Är nog lite besatt av flygvärdinnejobbet, verkar kul. Det går program ibland på TLC (f.d. Discovery Travel and Living) om en flygvärdinneskola och det verkar kul. :)
Men främst ska jag softa! Hörs!

Vit dröm

Pratar inte om någon bröllopsklänning utan det vita landskapet som finns ute nu.
Massor av snö! Ganska härligt faktiskt. Men det kommer säkert bli slask och mina skor kommer läcka. Suck. :P Och det är lurigt halkigt under snön också, sneaky!


Vitt, vitt, vitt.


Fint!

Det gick bra hos vårdcentralen, närmare bestämt ungdomsmottagningen. P-piller-påfyllning = done!
Nu är jag hemma, och det är skönt.
Kommer in med ett litet inlägg snart!

Missförstådda fyllon?

Glömde berätta om en rolig grej som hände i lördags på spårvagnen när jag var på väg hem.
Jag satt i en vagn och vid en hållplats kom det in tre påverkade (fulla) män. Såklart är det alltid några som flyttar sig, för oftast blir det problem med fyllon. Och då var det en mamma, som antagligen inte är svensk, som flyttade sig och sin son. Då sa ett av fyllona att han tyckte så SYND om de missförstådda invandrarna. Antydde på de som flyttade på sig alltså.

Och jag tyckte det var så jäkla kul. Hade sån lust att gå fram och säga "ursäkta, men jag tyckte det var så lustigt det du sa alldeles nyss. Att de är missförstådda invandrare som det är synd om. Och så sitter du här, klockan tre på lördag eftermiddag, och halsar en öl."
Men jag tror inte han hade tyckt att det hade varit så skoj, så jag sa inte det. Och jag är rätt kass på att dissa folk också. Säger konstiga saker som ingen fattar. Kan nog inte vara elak :P
Men visst var det lite roligt? :)
Dessutom vet jag att det inte var så synd om henne, för hon brukar handla av mig i butiken ibland.
Kul förresten att så många har hittat till min blogg idag. Antagligen för Ranelid vs Englund :P Tycker fortfarande de är barnsliga!


Random bild som jag hittade på Google.. :P

Ranelid vs. Englund



Jag tycker det är så himla fjantigt. Jag trodde att Ranelid hade växt till sig lite och hade slutat mucka gräl men nej då. Han ska alltid försöka plocka sympatipoäng. För det var han som började den här gången. Så onödigt att slänga iväg en mening om att Svenska Akademin också skulle dansa istället för att sitta och vara tråkiga. (ej citat)
Englund tyckte då att allt som håller borta Ranelid från skrivandet välkomnas. Vilket också var lite barnsligt.
Men sedan börjar Ranelid, sin vana trogen, gråta ut hos kvällstidningarna och mesar sig och säger att han ska lämna tillbaks hans två priser från Svenska Akademin. "Skrev ni med det? Jag ska lämna tillbaks dem!"
Suck. Lågstadiebråk. De är ju vuxna män.
Fattar de inte att alla andra som lyssnar tycker att de är svinlöjliga. De kommer aldrig plocka poäng på sånna här sätt. Jag tyckte att Ranelid dansade rätt bra i fredags och att han inte gnällde eller så.
Men det var tydligen bara en tidsfråga. Kan ni inte bry er om viktigare saker? Typ alla stackare i Haiti? Eller bli en fadder till en liten flicka eller pojke någonstans?
Sluta tjafsa. Ni är som två femåringar, speciellt Ranelid. Sluta bråka med hela världen.

Morgon!

Hej och hå, idag är det tisdag! Jag ska jobba till tre, sedan sticker jag hem och umgås med Albin lite och på kvällen beger jag mig hem till mamma för att sova över där. Jag ska nämligen till vårdcentralen übertidigt imorgon. Eller ja, klockan nio. en det skulle bli übertidigt om jag var tvungen att åka här hemifrån redan vid åtta. Så jag sover över. Då kan vi titta klart på Avatar också!

Har inte fixat några tidsinställda inlägg än, och tror inte jag hinner men vi får se. Annars hörs vi senare!

Buzz-spel

Albin och jag har precis spelat lite Buzz och då tar den även foton ibland! Såhär kan det se ut!


Innan vi började spela, för en liten stund sedan.


Jag vann! :)


När vi hade maskeradfest. Jag är precis bakom Buzz-knappen :) Emelie bredvid mig, Toria bakom colan och Albin. Och någons händer, kanske Chrills :)


En tidig morgon, ser det ut som :P


Fint med vänner :)

Vi tog inga kort igår när vi spelade, det kom nog inte upp för vi var så många spelare (sex stycken), normalt är det bara fyra eller färre. Vi har köpt fler buzzrar nämligen, så nu har vi åtta stycken. Innan spelade vi i lag men nu kan alla spela själva!
Förresten vann jag alldeles nyss igen.. :P Det går inte att spela med mig, jag kan en del. Men på TP är jag jättekass för där är det "allvarliga" frågor. Jag är dålig på historia och geografi men filmer, kändisar och tv är jag rätt bra på :)
Nu ska jag sova! Imorgon är det jobb igen. Sov gott!

Buzzador!

Jag är en buzzador, men det känns som att alla är det, mer eller mindre, nu för tiden :P
Just nu håller jag på och testar Lovefilm.se, vilket är en tjänst där man hyr filmer via internet. Man blir medlem och betalar en viss summa i månaden för att få hyra ett gäng filmer.
De har ett jättebra utbud och det går riktigt smidigt med lånandet! Jag har lånat fyra skivor sammanlagt; Inception och säsong ett av The Big Bang Theory. Första säsongen består då av tre skivor alltså. Man kan välja om man vill att de ska skicka flera skivor samtidigt också, men det valde inte jag. Vill inte stressa :P
När man har sett klart på sin skiva, stoppar man i den i kuvertet man fick och postar den i närmaste brevlåda. Jätteenkelt! Och jag som älskar film, tycker att det är väldigt smidigt att sitta och välja på nätet istället för att gå till närmaste videobutik och behöva välja. Ja, jag är lite lat :P

När man är en buzzador testar man olika grejer i en kort period och skriver sedan en recension på hur man tyckte att det fungerade. Man pratar också med sina vänner om produkten man provar och man kan också blogga om den. Har inte haft tid förrän nu att blogga om det, och jag ska skriva min recension innan söndag, om jag inte minns fel.
Jag gillar att vara en buzzador, för då kan man också påverka lite grann. T.ex. om man vet hur det skulle kunna funka bättre eller vad de borde tänka på.


Ett sånt här litet kuvert får man!


Sista skivan på första säsongen! Jag hade inte sett hela serien innan så jag tyckte att det var jättekul att jag fick chansen att prova!

Det är lätt att bli en buzzador själv, man väljer sedan vad man har för intressen och så kontaktar Buzzador en när de hittat något som de tycker passar en och det man tycker om.
Ni kan följ den här länken så blir ni inbjudna till buzzador av mig (mitt användarnamn som buzzador är molndamm): bli en buzzador!

Den man älskar

Emily Giffin har skrivit Den man älskar, som jag läste ut igår.



Boken handlar om Ellen som bor i NY med sin man Andy. En dag springer hon på Leo, sitt ex, och börjar sedan ifrågasätta sitt liv. Blev allt rätt, som hon ville? Har hon "rätt" liv? Är hon igop med rätt kille?

Jag kan inte säga att jag tyckte illa om boken, men den fick mig känna mig väldigt arg. Jag tyckte att det hon gjorde var så dumt och elakt, även om det bara var i tankarna. Jag blir lika arg på killar som Tiger Woods, Ashley Cole och alla andra strulpellar. Varför gifta sig med någon, när man ändå bara är otrogen? Alla de killarna har ju snygga tjejer, säkert jättesöta och schyssta, varför gå till någon och betala dem för att ha sex? Jag fattar inte grejen.
Men boken var väldigt bra skriven, det kan jag erkänna. Och visst, det är ju säkert bara fiktion, mamma sa det när jag klagade på att boken gjorde mig arg :P Fast jag läser ju hellre en bok som får mig känna något (glädje, sorg, smärta m.m.) än en bok som inte får mig känna något alls. En sådan bok är ju inte bra.
Så om du gillar chic-lit, som inte alltid är av den galda, supergulliga sorten så är nog detta en bok för dig. Den var väldigt fängslande, vilket är väldigt bra. Hatar att traggla mig igenom böcker.

Nu ska jag läsa om 44 Scotland Street! :)

Djurmisshandel?

Är det någon som har hört något om SVT:s nya dokusåpa som handlar om familjer som ska hitta en hund och få välja mellan sex stycken? Det är så fruktansvärt dumt. De ska alltså ta omplacerade hundar som har blivit övergivna på olika sätt innan och sedan ska fem hundar skickas tillbaks igen bör familjen gjort sitt val. Jag hade fattat om det var TV3 eller Kanal 5 hade försökt sig på detta men SVT? Kom igen, jag trodde ni var smarta! Fattar de inte hur otroligt stressande det är för djuren? Är det bara jag som ser på Anomal Planet och ser massor av program där de räddar övergivna, undernärda och misshandlade djur och försöker omplacera dem till kärleksfulla hem där de slipper all den psykiska stress som de redan upplevt. Flera veterinärer och massa djurägare har klagat på detta men det känns inte att de tänker blåsa av det här, vilket jag tycker är väldigt synd. Visst är det bra att de försöker ge djuren en bra familj men man ska inte göra på det här sättet. Vad tycker ni? Är det dåligt eller lite bra?

Top Model 15!

Igår såg jag på reklamen på TV3 att det kommer en ny säsong ikväll! Klockan åtta, om jag inte minns fel, samma som förra gången. Men det känns lite konstigt, slutade inte den förra säsongen alldeles nyss?
Inte för att jag klagar, jag ser gärna mer modeller som tävlar! :)
Ska ni titta?
Jag måste väcka Albin och boka TV:n nu! :P


Ny vecka igen

Ännu en vecka har sprungit förbi! Tiden går så himla fort.
Snart fyller Albin 24 år! Har fixat en liten födelsedagspresent, men det ska vara något mer också. Synd att han inte kan komma på alls vad han önskar sig :P Svårt med killar. :)
Jag är fortfarande förkyld och när jag skrattar får jag hostattacker istället. Mindre kul :P Så när någon var rolig igår, så hostade jag massor istället för att kunna skratta. Lite irriterande. Men men.
Har vaknat inatt en del av att jag behövde hosta, lite skumt. Men jag har inte varit vaken mycket iaf, och det är ju alltid bra.

Nu ska jag fixa håret, men kommer nog in med ett inlägg innan jag drar. Och så kommer det minst ett inlägg under dagen sedan, så don't you worry om du är ledig idag, det finns säkert något att läsa här ;)

Spel- och filmkväll med vänner!

Nu har alla vänner gått hem! De sista gick vid tio men ändå :P
Emelie, Sissel, Tobias och Christoffer var här och hälsade på. Först spelade vi två omgångar av Buzz. Det var rätt kul, faktiskt. Och det säger jag inte för att jag vann två ggr. Men det var visserligen också kul :P Men kände mig lite kass som vann över vännerna :/ Men jag gillar spel och har spelat en del, så jag skyller på det. Och en massa tur!
Efter spelandet såg vi Shrek 4. Den är rolig.

Nu är det dags att sova, imorgon är det jobb och ny vecka. Har förresten läst klart en bok och det kommer nog en recension imorgon, som jag fixar med tidsinställning så ni kan läsa när jag är på jobbet :)
Hoppas ni har haft en mysig helg! Sov gott, alla! :)


Gonatt från mig!

Ledig bloggdag

Idag har jag tagit lite ledigt från bloggen, varit hemma hos mamma och pappa och softat.
Mamma och jag såg halva Avatar och hon tyckte den var riktigt bra.
Sedan var jag ute på promenad med Oliver men han lurade ut mig i djup snö så jag fick snö innanför mina knähöga stövlar. Luringshund!

Om ungefär en timme kommer lite folk hit för myskväll. Sissel + pojkvän och Aronsson + pojkvän. Blir säkert kul. Vi har lite chips och cola att bjuda på. Och så köpte mamma massa clementiner till mig, som hon tyckte att jag kunde bjuda på. Jaja :) Gullig mamma har man iaf!
Vi får väl se om jag bloggar senare ikväll, vet inte hur länge allt pågår men ska ju jobba imorgon så inte alltför sent. Nu är jag jättehungrig och ska äta lite!

Gomorron!

Hej hopp, nu har jag vaknat. Jag tror jag drömde att jag vaknade och kollade på klockan och då var den tjugo i två. På eftermiddagen! Och jag fick panik. Men sedan vaknade jag på riktigt och då var klockan bara kvart i nio.
Puh!
Nu blir det nog frukost och mysa i soffan med dagens GP. Hörs later!

Jane Austen Book Club



Har precis sett klart denna filmen som gick på någon kanal (vet ej :P). Missade tio minuter i början men kikade klart till slutet. Jag tror att jag har läst boken, och jag gillade den och nu har jag sett filmen också, och den gillade jag med! :)
Lite mycket lycklig slut i slutet kanske :P Men I like.
Om du gillar romantiska filmer som är väldigt förutsägbara, så se denna! ;)
Nu ska det nog sovas! Imorgon ska jag städa lite, träffa mamma lite snabbt och sedan myskväll med Sissel på kvällen. Hörs!

Shopping!


MQ fick mig hitta några fina saker och jag kom hem med två!


En fin klänning! Lite dålig bild men jag gillade den för fluffet längst ner.


Fluff!


Och en randig tröja fick följa med mig hem.


Med en rosett!

Det var det jag hittade men har fortfarande pengar kvar på presentkortet, yay! Mer shopping en annan gång alltså. :)

Datorstrul

Jag kom hem vid fyra men har inte kunnat få min dator att fungera sedan dess. Jag vet inte allsvd det kan vara för fel, den har inte uppfört sig såhär tidigare, och inte vilja starta.
Eller den startar men stänger sedan av sig själv efter något minut eller så. Kan inte ens lyckas logga in på min användare. Så nu sitter jag vid laptopen istället, inte min alltså Jag bara lånar. Den är inte lika bra som min dator :P Skojar bara. Men min dator har jag massa bilder på och allt, och är lite större.
Vet inte riktigt hur jag ska lösa problemet, datorn funkade imorse liksom.
Jag får nog ringa min morbror och kolla om han vet vad det kan vara för fel. Han är supersmart och kan typ allt om tekniska prylar så han kanske har någon idé.

Nej, snart ska vi äta men jag kommer tillbaks efteråt. Vi kansk ser en film, så det kanske dröjer :P Men kan ju alltid blogga under tiden, har ju bärbar dator! :) Hörs!


Tillfälligt frisk

Jag har lyckats med bedriften av sova hela natten, ganska skönt faktiskt. Men så var jag nog rätt trött också eftersom jag inte sov något alls under dagen för att komma ikapp.
Och snart ska jag jobba. Bara fyra timmar som tur är, så sedan får jag komma hem och kurera mig. Men jag vet inte om det är något med soffan som inte står rätt till.
Låg där en del igår och det kanske är något där som får mig må kasst. Får dammsuga den sedan, eller något. Kanske är små vovvehår. Men det borde jag tåla kan man tycka.

Skriver mer sen, efter tre. Hörs!

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

Nu visar femman en väldigt trevlig film :)
Böckerna är visserligen snäppet roligare men filmen är helt okej, gillar bl.a. Bill Nighy, han är alltid grym!
Martin Freeman och Zooey Deschanel är också bra, Mos Def gör väl ett bra jobb också men man störs lite av castingen. I böckerna är han en rödhårig (vit) man; i filmen är han svart. :P Men men, petitesser.
Stephen Fry och Helen Mirren ska tydligen också vara med men det hade jag glömt bort, var ett tag sedan jag såg filmen. Självklart är Alan Rickman fucking awsome som Marvin, den deppige, supersmarta roboten.

Nu är reklamen slut och jag ska bänka mig i soffan igen!


Glass och choklad till sjuklingen!



Iställer för kalas blir det nog innekväll för mig. Dels är det skönt att slippa springa runt i stan och leta spårvagnar och sånt men dels så är det nog bra att jag stannar hemma.
Har lite proviant för kvällen. Funderar på att se på Let's Dance, som den lilla sjukling jag är.
Hoppas på att jag mår bra imorgon, för då ska jag jobba lite. Bara fyra timmar men ändå. Borde nog klara det, iaf om jag får lite sömn men svårt att sova om man störs av sin andning som inte vill fungera som vanligt. Men men, no more whining.

Har börjat läsa Keith Richards bok Livet. Bara några sidor in i boken är det poliser och knark. Så kan det vara!
Vi får se hur snabbt det går, den är rätt tjock. Och tung att hålla :P
Nej, nu ska jag nog värma min vetekudde och hitta på något för mig att göra.

Förmiddagsblogg

Tja, jag har inte fått sova mycket efter mitt inlägg vid fyra-tiden. Läste ut en bok, började på en ny och läste ut den också. När klockan var åtta började jag titta på Animal Planet fast väldigt tyst så jag inte skulle väcka Albin. Det gick väl sådär, han gick upp halv nio.

Jag tror jag mår ganska bra. Inte bra men lite bra. Jag tror att om jag gör något (inte allt för fysiskt krävande) som jag tycker om, så glömmer jag bort att jag inte mår toppen och på så sätt mår jag bättre.
Hängde ni med? Det man inte ska göra är och sitta och oroa sig. "Ånej, nu fick jag sådär ont igen" men jag vet att det är svårt att låta bli. Jag har inte läst någon endaste forskningsrapport att man mår bättre av att oroa sig, det kan man tänka på. Ringde sjukvårdsupplysningen men de sa inte så mycket nytt förutom att jag ska dricka te med honung och kanske vädra lite. Mamma tyckte att jag ska äta esberitox men vi har inget hemma så vi får väl handla. Hade ändå planerat att ta mig till torget och det är nog bra om jag sysselsätter mig lite.

Hoppas att jag orkar med kalas senare annars får jag väl bosätta mig framför någon film.

Nattblogg

Eller morgonblogg, kanske. Men för mig är det natt nu.
Har problem med astman. Har läst lite på sjukvårdsupplysningens hemsida och jag har ju symptomen. Visste jag väl sen innan men det är ju bra att uppdatera sig.
Lite pipljud när jag andas in och ibland när jag andas ut - mindre bra. Ofrivillig hosta - japp. Kan vara förkylningsastma. Ska prova att ta lite av min akutmedicin. Har inte behövt ta den på ett tag, det är ju bra så det kommer nog hjälpa nu hoppas jag. Det är inte ambulans-akut, vid erfarenhet brukar astman avta. Men jag tror det har pågått i en dag eller två och det är väl mindre kul (eller bra).

Jag hoppas på att det hjälper och ska lägga mig och läsa lite tills jag somnar, tror jag.
Hörs senare!

Sängdags

Nej, nu ska jag gå och göra mig iordning.
Hela kvällen har jag känt mig rätt dålig. Rosslig, hostig och lite astmaproblem. Nyst mycket också. Vet inte riktigt varför men det är rätt jobbigt, tror dock det börjar bli bättre nu. Ska ta min astmamedicin för kvällen också.

Imorgon blir det kalas hos en kollega till Albin som är väldigt snäll.
Undrar vart hon bor :P Det ordnar sig nog.
Skulle vilja åka in till MyDog-mässan imorgon för då är Cesar Millan där. Ni vet, The Dog Whisperer. Rätt coolt att träffa på honom, har läst en av hans böcker och tittat på massa avsnitt.
Men inte kul att gå själv, som sagt :( Men vi får se, jag är kanske modig :P
Nu: sova!

The men who stares at goats



Vi har fått låna denna filmen av mamma och pappa. Pappa tyckte att den var lite konstig och mamma hade skrattat och slagit sig på knäna, sa hon :)
Albin skrattade inte en enda gång under filmens gång men jag gillade den! :)
Den var rolig och cool, och jag gillade skådespelarna och deras insatser. Jeff Bridges är ju ascool i Tron och Big Lebowski, Ewan McGregor är alltid rätt cool (bl.a. i Trainspotting och Moulin Rouge) och George Clooney är lite gråhårig men hunkig.
I början av filmen stod det "Detta är mer sant än du tror", vilket får en att fundera :) Amerikaner är ju lite crazy, så det hade inte förvånat mig om detta hade hänt på riktigt. Kanske inte det där med geten men resten. :P
Jag tyckte iaf att den var sevärd och den har fått 6,4 på Imdb så varför inte se den? ;)

Bridget Jones

Medan Albin är på sjukhuset och röntgas och allt vad de håller på med, så har jag legat i soffan och tittat på Bridget Jones. Man blir inte så deppig av den, det är rätt skönt.
Vad som än händer kommer Bridget alltid vara värre. Vilket känns bra. :)



Jag hoppas han får komma hem snart, de väntar på resultat. Suck.
Jag ska nog ta hand om hemmet lite. Diska och vika lite tvätt och sånt, så det ser trevligt ut. Ingen speciellt rolig dag det blev idag :( Synd. Ska ta hand om min älskling när han kommer hem, bädda ner honom i soffan under en filt och sätta på någon tecknad film eller något.
Tråkväder är det också. Ganska mörkt ute och massor av snö. Det är mysigt om man slipper gå ut men mina boots från H&M har tydligen ett hål någonstans så mina strumpor blir blöta. Dubbelsuck! Tänker banne mig returnera skiten om det går, de är ju bara tre månader gamla eller så.
Skit!

Ambulansdags



Idag hade jag tänkt att slappa och låta Albin fixa tvätt och allt men han började må dåligt vid frukosten; handen domnade och lite i ansiktet och hans mamma (som är sjuksköterska) tyckte vi skulle ringa 112.
Så de kom och kollade och tyckte att en läkare skulle kolla upp honom.
Jag var tvungen att stanna hemma för det fanns tvätt i maskinen, och jag trodde inte att det var så allvarligt, de hade ju koll på honom isf.
Fick ett mess förut där det stod att de tror att det är migrän. Otur men tur på ett annat sätt, att det inte är borelia eller så.
Jag hoppas han kommer hem snart.

Nu är tvätten klar men inte torr men jag orkade inte bry mig. För att lugna ner mig ska jag nog duscha och tvätta håret. Det brukar man slappna av genom.
Hörs senare.

Rosslig

Hej hopp. Inte världens mysigaste morgon. Vaknade av att Albin skulle precis gå ut ur rummet men tappade mobilen så jag vaknade och hade jätteont i halsen. Alldeles rosslig och hostig och det pep lite också. Mindre bra, om man har astma och vet hur illa det kan bli. Men men.
Efter ett bra tag är det mesta rosslet borta. Äckligt men rätt skönt för mig. Fortfarande ont i halsen dock.

Men nu är jag jättehungrig och ska äta frukost!
Bloggar mer sen.


Pannkaksdags

Nu har jag gjort pannkakor!
Dock vanliga, till skillnad från en annan gång, då de blev blå.
Ni kan få se hur det gick till! Då hade jag lugg ;)



Hoppas ni äter något gott ikväll! :)

Fint paket (från mig själv)

Detta kom i mitt paket!


Har fått massa fina tröjor från Threadless!


Close-up. Denna heter Pillow fight. Ser ni att det är kuddar som slåss?


Det är säkrast att inte bråka med mig... :P


Denna heter 99 luftballoons. (Som Nena-låten, ni vet)


Jag tyckte denna var så härlig :)

Ny kalender

Jag glömde ju kameran hemma när jag åkte hem till mamma förut, så inga bilder från vår snöiga promenad. Tyvärr. Det var roligt att vara ute och gå när det snöade, fast när vi kom hem upptäckte jag att min mascara hade runnit för det var snöblandat regn typ :P
Mindre kul men men. Efter det åt vi god oxfilé som var rest från någon dag tidigare och så tittade vi på Ringaren i Notre Dame. Den är rätt hemsk och elak, förstår inte varför vissa människor hatar de som är annorlunda..
Vi åt också en semla var fast jag orkade bara halva.

Jag åkte in till stan och inhandlade en ny kalender! Brukar handla dem hos Ordning & Reda, tredje året i rad nu. Köpte en fin rosa!


Älskar deras almanackor!


Min från förra året var fint lila, men rosa är också fint!

Ska alldeles strax blogga om ett litet paket jag hittade nu när jag kom hem!

Halvt insnöad

Idag snöar det som attan! Alldeles vitt ute, folk försöker hitta sina bilar under all snön.
Och jag ska klä på mig termobyxor och bege mig hem till mamma.
Oliver är också där, och vi ska nog ut på promenad senare. Efter det planerar jag att dricka varm choklad och titta på Ringaren i Notre Dame. :)



Hör nog av mer mer senare under dagen. Ha det fint, bli inte insnöade!

Paket från Australien

Igår fick jag ett litet paket från min kompis Toria som är i Australien just nu!


Spännande..!


Jag fick två bokmärken, ett kort och en magnet som ser ut som Australien :)

Mysigt att få paket, speciellt från andra länder. Och jag gillar ju böcker så bokmärken var ingen dålig idé precis :)

Nu har vi sett sex avsnitt av Big Bang Theory och därmed sett klart hela skivan så jag kan posta den imorgon, yay :) Det var jättekul och jag har aboslut inget emot att streckkolla serier jag gillar, även om jag tror att Albin blev lite trött på det även fast han tycker om det också.
Känner mig småkrasslig. :( Har ont i halsen och är lite rosslig. Blä. Imorgon ska jag fixa esberitox. Och be mamma om någon kur, mammor vet ju bäst. Iaf min mamma :)
Jag funderar rätt starkt på att gå och lägga mig. Och läsa om inte sova. Det känns rätt skönt att inte vända helt på dygnet.
Men men, då hörs vi imorgon igen! Sov gott!

Mysmiddag!

Nu har jag kommit hem och jag har köpt med mig smarrig thaimat som vi ska avnjuta framför ett (eller helst flera) avsnitt av Big Bang Theory, för skivan har kommit. Yay!


Mysigt va? :) Det enda som saknas är Albin!


Vi har massa fina ätpinnar också. De svarta är Albins favoriter och de beiga med fjärilar på är mina finaste :)

Albin har slutat och han kommer nog hem när som helst. Tur det, för jag är jättehungrig!
Vi hörs senare, jag ska gå igenom ett berg av bloggar också! :P

Tuesday

Oj, vad dåligt med bloggande det blev igår.
Hann inte göra så mycket annat än att jobba, äta lite mat och sedan kom min kompis över. Vi spelade lite tv-spel, sedan visade Albin saker han hade gjort i Little Big Planet och så tittade vi lite på tv.
Halv tolv fick han gå hem :P Vi höll honom kvar lite för länge kanske, jag höll på att somna för jag var så trött.

Idag blir det också jobb. Idag kommer förhoppningsvis andra skivan till första säsongen av Big Bang Theory, så vi kan mysa med lite mat som jag ska fixa.
Tror jag ska köpa hem thaimat, så slipper vi laga och diska och ha oss.
Imorgon ska jag träffa mamma, för jag är ledig. Hon passar vovven så jag får ta med mig täckbyxor så kan vi promenera och mysa med varm choklad.
På fredag ska vi på fest hos en av Albins kollegor, det blir nog kul. Hon är snäll :)

Nu ska jag sticka till jobbet, men ska försöka blogga mer idag!

Ny vecka

Måndag igen och jobbvecka.
Är väldigt trött. Både Albin och jag hade verkligen inte haft något emot att vara lediga idag också. Vi var så trötta, ville absolut inte gå upp från den varma och mjuka sängen. Trist :(
Stackars Albin jobbar nästan jämt nu. Han har inte mycket ledig tid alls.
Men den här veckan är jag iaf ledig på torsdag vet jag, för det är en röd dag! Och då har vi stängt. Yay! Och så är jag kanske ledig på onsdag också, brukar vara det.

Men men. Idag blir det jobb som sagt och på kvällen kommer en kompis över för att spela tv-spel innan han åker till Norrland på onsdag. Alla bara åker bort :O
Det ska bli kul iaf, har inte sett honom sen sista november, tror jag.
Nu ska jag fixa håret och sedan sticka till bussen. Bye!

No shopping

Efter en rätt händelselös men skön dag är jag äntligen hemma igen!
Var med mamma och appa typ hela dagen. Hittade tyvärr inget på shoppingen. Lite synd. Inget på rea-ställen men inget annat i butiken lockade, vilket var rätt synd för jag hade spanat in några fina klänningar på hemsidan.
Men de kanske är slut. :(

Såg film med mamma idag, Priscilla - öknens drottning med bl.a. Hugo Weaving som transa. Rätt skum film, de var rätt fula i mun. Men de var ju i Australien också, så kanske var därför.
Inga bilder har tagits idag. Mest för det var så skönt att bara slappa.
Gjorde ett armband till Sara också, som en avskedspresent för hon åker till Florens för att plugga där i ett år, om jag inte har helt fel. Spännande! Men trist att hon åker, hon är rolig att umgås med. :)

Nu ska jag lägga mig och läsa i sängen, som har nybäddat med rena lakan. Mys! Hörs!

Shopping

Gomorron!
Nu är jag färdig för stan. Har duschat och tvättat håret. Det är så kul att man alltid känner sig superfräsch efter hårtvättning. :P
Raggsockarna är på och svamp-mössan och LBD också, kan kanske fota den sen. En urringad sak, både fram och bak. (Rim!) Vi hörs senare!


Detta hoppas jag använda idag!

Sova

Nu ska det sovas, för imorgon ska jag träffa mamma och pappa i stan och kolla in rean! Kunde ju inte göra det i torsdags för jag blev sjuk men nu så!
Och på eftermiddagen ska vi se en film och på kvällen blir det middag med bror, Sara, vovve och Albin! :)
Ska bli mysigt.

Det var kul med Fångarna på Fortet, men man känner sig nog lite väl kaxig i tv-soffan. "Men kom igen, det är ju inte så svårt!" sitter man och ropar men man hade nog inte gjort det mycket bättre själv :P



Men ålder går före bloggerskor.
Natti!

Outfits under 2010

Nu orkar jag inte softa i soffan mer så jag har precis målat naglarna (tånaglarna i lila och fingrarna i blågrönt) och tänkte nu lägga upp lite outfits.
Har inte jättemånga så gör inget collage eller så. Men enjoy :)













Lite mörk och suddig men gillar siluetten.
































Det var nog alla mina outfits under 2010! :P
Om ni undrar något om kläderna, så är det bara att slänga in en kommentar.
Nu ska jag se på Fångarna på Fortet!

Speldag

Idag har vi spelat New Super Mario BrosWii i typ två timmar och vi har varvat det!
Det var lite synd att Sara var tvungen att gå tidigare :( Men Eric, Albin och jag lyckades till slut varva spelet. Gött! Och jag dog inte alltför mycket, men jag leder över dig nu, Sara! ;)

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, har inga direkta planer. Bara ta det lugnt och äta något gott sen. Ska nog läsa lite och äta lite choklad. :)
Ha en fin dag, ta det lugnt och slappa så blir ni nog av med bakisen.


See ya!

2011

Yes, nytt år!
Har ätit frukost för första gången i år och duschat för första gången men antagligen inte sista.
Snart kommer bror och tjej och vovve och vi ska spela spel. Yay!
Känner mig lite småseg. Gick och la mig vid ett igår och vaknade vid halv elva. Tokigt. Albin var ännu tokigare och satt och spelade spel till halv tre men vaknade innan mig ändå.

Men vi hörs nog senare idag!


Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0