Ranelid vs. Englund



Jag tycker det är så himla fjantigt. Jag trodde att Ranelid hade växt till sig lite och hade slutat mucka gräl men nej då. Han ska alltid försöka plocka sympatipoäng. För det var han som började den här gången. Så onödigt att slänga iväg en mening om att Svenska Akademin också skulle dansa istället för att sitta och vara tråkiga. (ej citat)
Englund tyckte då att allt som håller borta Ranelid från skrivandet välkomnas. Vilket också var lite barnsligt.
Men sedan börjar Ranelid, sin vana trogen, gråta ut hos kvällstidningarna och mesar sig och säger att han ska lämna tillbaks hans två priser från Svenska Akademin. "Skrev ni med det? Jag ska lämna tillbaks dem!"
Suck. Lågstadiebråk. De är ju vuxna män.
Fattar de inte att alla andra som lyssnar tycker att de är svinlöjliga. De kommer aldrig plocka poäng på sånna här sätt. Jag tyckte att Ranelid dansade rätt bra i fredags och att han inte gnällde eller så.
Men det var tydligen bara en tidsfråga. Kan ni inte bry er om viktigare saker? Typ alla stackare i Haiti? Eller bli en fadder till en liten flicka eller pojke någonstans?
Sluta tjafsa. Ni är som två femåringar, speciellt Ranelid. Sluta bråka med hela världen.

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Det måste vara något som inte står riktigt rätt till med Ranelid, han blir ju sur för ingenting och säger en massa konstiga saker.. som ofta inte ens är sant...

2011-01-11 @ 13:43:03
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0