Moderkort

Det viktigaste i hela datorn är modekortet. Grattis alla mammor!
(Hörde på P3 igår. Yeah!)

Idag är det Mors Dag och jag grattade min mams. Hon blev glad. Och samtidigt så grattade jag min store bror. Han fyller nämligen 24 idag! Och han sov över från igår, då han och hans kompisar hade middag här. Så vi gick upp och sjöng för honom :) Det har inte hänt på typ... Två år :P Och Oliver var också med. Men han gav ingen present. Tror jag.
Efter sången åt vi frukost utomhus. Första gången detta året för mig! Igår kväll åt vi jordgubbar också. Första gången i år för mig igen! :) Det var gott.

Snart kommer Toria hit så vi kan sola och umgås. Jag ska nog göra en kall efterrätt med bär. Det är gott i värmen.
Får se hur det blir sen, kanske kalas hos bror.
Annars blir det softande idag. Igår var jag så mätt (Albin och jag var på Amazing Thai för Star of India hade stängt) för vi åt buffé. Det smakade dock inte som det brukade... Kanske för jag var inställd på indiskt. Jaja.
Jag vågar knappt väga in mig på Wii Fit efter sådana middagar :)
Men nu ska jag ut i solen!
Ciao!

Blommiga klänningen och dumma hundägare

Hej hopp! Jag bloggade igår men sedan skulle jag städa och sedan jobba så det hanns inte med mer bloggande.
Iaf så hann jag städa innan jobbet, sedan gick det bra att jobba för det kom mycket folk och det fanns saker att göra. Alltid kul! Det var samma stämning idag också, mycket nice.
Men igår efter jobbet så kom mamma, Albin och Oliver och mötte mig. Mamma skulle handla lite saker så Albin, Oliver och jag gick och softade bakom bibblan sålänge.
När vi skulle gå och möta mamma kom en stor golden (retriver) som var lös och hussen var en bit bakom. Jag gillar inte att stora hundar ska vara lösa om Oliver är i koppel och de vill döda honom (jag överdriver) och han inte kan fly. Typ.
Så jag ropade till ägaren att han skulle koppla sin hund, men det gjorde han inte utan gick bara lugnt framåt längre bort. Dumma hundägare! Det hände inget men ändå.
Hundägaren sa att hans hund hade spanat in "vår" hund för länge sen. "Jaha, OCH?!" ville jag svara men jag ignorerade honom. Dumma man. Hans hund sprang iväg och han ropade på den men den kom inte. Rätt åt honom..
Tänk om hans hund hade sprungit ut i trafiken när den gick på andra sidan ån? Då hade den dött. Kanske inte. Men skadad hade den blivit om det hade hänt. Tänker folk inte alls?

Jaja.
Idag har det varit jättevarmt. Efter jobbet åkte Albin och jag in till stan för att köpa små presenter. Efter det spatserade vi lite på några gator och jag smet in på MQ och letade efter den fina blommiga klänningen jag hade sett i en tidning. Och jag hittade den! Den var jättefin och jag slog till.
Här är bild:


Mjukt pastellig, som mamma sa. :)

Visst är den söt? Brukar inte ha turkos/gröna färger men någon gång ska väl vara den första. Vi såg en "konstinstalation" på Kungsportsplatsen. Någon stod och svängde med en soppåse, en klämtade två klockor, två stycken hade plastpåsar lite snett på huvudet och gick sakta runt en kundvagn som var tejpad med svart och gul tejp.
Ja, se där. Allt är konst nu för tiden.
Helt galet. Jag skrattade nästan ihjäl mig fast de flesta som stod och tittade på såg allvarliga ut. Jag kanske inte förstod stycket. Det kanske var "bärsärkargång i Tornedalen" eller så.
Whatever.

Prettotrams

Nu håller jag på att smida planer på att övertyga folket här hemma att vi ska äta på indisk resturang idag. Pappa är skeptisk eftersom han är nyligen hemkommen från Tyskland och har då ätit på resturang varenda kväll. Men det kan ju inte jag hjälpa! (Vad bortskämd jag låter...) Nej men jag vill verkligen äta indiskt idag. Känner inte riktigt för picknick. Även fast det är trevligt.
Men jag vill ha på mig nya klänningen och då är svårt att picknicka i den utan att den blir smutsig. Tänkte matcha med nitgladiatorskorna för det inte ska bli för gulligt. :)
Hoppas ni får en jättemysig kväll!!
Kisses!

Skeppsbruten

Albin fixade ett Sims-spel, och då var det Skeppsbruten eller Historier på en öde ö eller vad den nu kan heta (Castaway Stories på engelska).
Det var riktigt roligt faktiskt. Man har massa mål, istället för vanliga Sims då man kan göra vad man vill. Det är ju visserligen också kul men jag gillar att ha några olika mål (inte önskningar).
Ska nog spela det strax.



Vaknade halv tio och hade inte ens märkt att Albin hade gått upp. Knasigt.
Drömde massa konstigheter. Det var massa släkt och annat folk där. Kommer inte riktigt ihåg vad jag drömde.. Men men. Vägde in mig på Wii Fit innan jag åt frukost och jag har gått ner igen! Tror det är bra med promenader. Hoppas det fortsätter gå neråt.

Idag är det fredag! Jag har sovmorgon och börjar inte förrän 15.00. Har planerat att städa huset innan jag går iväg men får se hur det blir med det :P Vill spela lite på datorn också. Men jag hinner nog. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer (som vanligt). Pappa kommer hem, Oliver kanske ska åka hem till husse?
Igår hittade jag en jättestor fästing mellan Olivers små tår. Vi försökte ta bort den men han gnydde och grät och vred sig loss, han fick panik. Eric sa att Oliver tror att vi ska klippa hans klor. Vi försökte ta bort den senare istället, efter vi hade varit ute och gått och han var lite trött. Mamma skulle ta bort den med pincett, Albin skulle hålla honom och jag skulle ge Oliver godis. Han fick sån panik att han spottade ut godisen. :( Då är det något livsfarligt som händer, om Oliver spottar ut godisar. Iaf så lyckades vi att få bort den och vi överröste Oliver med komplimanger ("Du är så duktig hund, jaa det är du!" "Fina hunden!") men jag tror han inte litar på oss så mycket nu, så han gömde sig under köksbordet.
Hoppas han är gladare idag. Det var nämligen en gigantisk fästing, den hade nog suttit där ett litet tag :/ Han kanske fick den på dagis. Jaja.


Fästingen på ett hushållspapper.

Imorgon blir det jobb och sedan in till stan en liten stund. På söndag ska jag träffa Toria och sedan firar nog Eric lite grann. Och bullar ville jag baka i helgen! Får se om jag orkar, brukar alltid göra för många. Lika bra att passa på när man ändå håller på, liksom :)
Nu ska jag spela Sims!
Ciao!

Änglar

Jag håller just nu på att läsa om alla mina Marian Keyes-böcker, och då har jag kommit till Änglar.
Det är kul och spännande, fast helst vill jag bara läsa En förtjusande man som jag fick för någon vecka sedan. Jag vet att jag kan läsa den nu, men jag vill göra det i ordning.. :P
Jaja.

Igår kom jag på att min bror fyller år på söndag! Det är inte långt alls, ju. Visserligen har jag redan fixat present, har inte slagit in den bara. Men han ska inte fira på söndag, tror jag, utan det blir nog när Sara kommer hem. Nice nice.. Och så är det Mors Dag på söndag också. Och den presenten har jag redan ordnat. Yes!
Jag ligger före. I like!

Nu har vi bokat Sims 3. Känns bra. :) Jag tycker om att spela Sims. Speciellt Sims 2. Jag får peppa mig själv genom att spela det i helgen, i väntan på 3:an :P Yes, yes..
Undrar vad som händer i helgen.. Toria kommer hit på söndag men det är nog allt jag vet än så länge.
Kan baka bullar till lilla mamma. Och alla andra i hushållet.
Nej, nu får jag skynda mig till jobbet!
Adíos!

Uttråkning...

Jag är fruktansvärt uttråkad och trött samtidigt som jag är rastlös.
Jag tror det gäller för alla här i huset för tillfället. Oliver ligger mest och vilar i soffan, vet inte om han tycker om att få gå ut och lufta sig. Hmm.. Jag ligger på soffa och läser, eller glor lite på TV. Albin sitter vid datorn och pillar och verkar rastlös.
Illa..
Det känns lite meningslöst att blogga om man har tråkigt, då blir väl folk inte precis glada av att läsa sånt här?
Mjaja.
Jag har blivit väldigt sugen på att köpa Sims3. Det kommer väl ut snart. Jag var lite anti innan men igår visade Albin en liten film, typ bakommaterial och vi blev båda sugna på att köpa.
Får se hur det blir.

Jag har kikat lite på kläder på Asos.com. Hittade denna snygga jackan:


Fin va?

Har inte bestämt mig om jag vill köpa den eller inte, men den är väldigt snygg och så. Får fundelera. :)
Aja, får roa mig nu.
Ciao!

Hundvakt

Idag är jag ledig och passar då Oliver, han är ledig från dagis idag. Hunddagiset, alltså.
Mamma var tvungen att åka hemifrån typ klockan sex, så det var jobbigt att bli väckt så tidigt. Fast Oliver verkade inte vilja gå ut ändå, så jag väntade tills åtta. Ganska skönt.
Det blåser som fasen ute :( Jag ville att det skulle vara soligt och fint på min lediga dag men nej nej. Fast jag är ledig lite på fredag också så får hoppas på att det är lite bättre då.

Jag känner mig rastlös och hungrig. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på.
Igår var trevligt hos Toria. Albin och jag slog till på en present till Sara och vi fick varsin goodiebag, med lite rosévin i, nötter, servett, sugrör och en miniplånbok. Alltid trevligt att träffa Toria! Och skönt att ha fixat presenten.
Men vad ska man äta... Jag vill gärna vänta lite tills Oliver ska äta lunch, och det är om ungefär en halvtimme. Annars blir han så ledsen om vi ska äta och inte han. :(
Då ställer han sig vid matpåsen och gråter och gnäller. Men men. Idag är han trött, han ligger och vilar sig i soffan. Vi får gå ut på en längre promenad sen ikväll när mamma kommer hem, så sover han säkert som en liten valp inatt.

Jag får gå och fundera ut vad Albin och jag ska äta.
Ha det toppen!
Ciao!

Snart kommer tiden

Igår var vi på teater på Wendelsberg på min kompis Elias pjäs. Den hette Snart kommer tiden (ursäkta vi är faktiskt några som försöker leva i ett parförhållande här). Det skulle vara en fars men den var lite deppig tyckte jag.
Men den var kul.
Jag känner mig kultiverad.

Snart ska vi åka in till stan och gå på lite privat shopping hos Toria. Fundelerar på att köpa en bröllopspresent till Albins kompis som vi ska på bröllop hos i augusti. (Ja, jag gillar att vara ute i god tid)
Kanske fotar, kanske inte.
Jag skriver nog mer när jag kommer hem. Förresten är jag ledig imorgon så jag skriver nog mer imorgon också förresten.
Ha det gött!
Ciao!

Don't know much

Aaron Neville - Don't know much.

Dagens låttips :P Den är rolig. Beyoncé härmade den låten när hon var hos Tyra i förra veckan.
It's good!

Ny vecka igen. Känns ganska bra. Rätt så givande helg. Väldigt trevligt att umgås med Albin. Och idag ska vi på teater på Wendelsberg. För att kika på min kompis Elias pjäs.
Det ska nog bli kul, men jag vet inte riktigt vilken sal de ska vara i. Men det ordnar sig nog.
Nu ska jag hitta mina strumpor och sedan skynda iväg till jobbet. Det är jättefint väder idag och då måste jag jobba inomhus :/
Igår kunde jag ligga ute på altanen och läsa och sola lite försiktigt. (Jag hade soskydd! Ha! In your face, solen!!)
Men jag får säkert kul idag ändå.
Hoppas ni får det också! Om ni är lediga, gå ut och sola!!
Ciao!

SingStar Party

Hej hopp!
Nu är vi hemkomna från staden.
Jag kom hem med en färgglad bikini från Åhléns, fotkräm och ett SingStar Party. Vi har sjungt lite grann och det var faktiskt rätt svårt. Vi prövade oss på sådana låtar där sångarna kan gå upp i falsett hur lätt som helst, t.ex. Scissor Sisters. Det var krångligt. :) Och Alicia Keys var inte helt lätt heller.
Girls just want to have fun var det svåraste ever! Cindi Lauper har den ljusaste röst man kan tänka sig.
Jaja, vi hade kul iaf och det är huvudsaken!

Albin har fixat ett kort filmklipp på oss när vi sjunger:


Imorgon är det slappt men nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Är redan i myskläder.
Funderar på att se på Hair men vet inte om jag är sugen på det. Visserligen är det catchy och allt men nja.. Helst av allt skulle jag vilja se ett avsnitt av Miss Marple som jag inte har sett innan men det går ju inte precis att få tag på.
Albin roar sig med sin dator och jag vill försöka roa mig själv.
Kan gå och hänga lite tvätt.
Ciao!

Wall-E

Tjenis.
Nu har jag kommit hem från jobbet till ett fint och välstädat hem. Tack, Albin!
Jag känner mig lite huslig och städ..ig av mig idag så jag satte igång en tvätt och plockade ur diskmaskinen och hängde ut täcken på vädring och ska fixa nya, sköna lakan.
Och går runt och plockar lite i rummet. :) Var sak på sin plats, tycker jag. Mesigt but true.

Igår hade vi kul. Efter jag hade jobbat klart så kom Albin och vi gick och hyrde Wall-E på bluray och så handlade vi thaisås och naanbröd och gick hem och gjorde kyckling med nudlar och thaisås + naanbröd. Lite konstig mix med just naanbröd men det är ju så gott. Jag visste inte ens att man kunde köpa det på Konsum men det går alltså.
Jag har länge inte velat se Wall-E, envis och skum som jag är. ("Jag tänker inte se den bara för att alla andra också har sett den!") Men den var jättemysig och bra!



Yay. :)

Nu har jag lust att åka in till stan och köpa något SingStar. Vi köpte Abba häromdagen men jag vill gärna ha lite andra låtar också, och jag kan inte alla deras låtar och höjningar och sänkningar. Och Albin försöker alltid förstöra när vi sjunger ihop. Han busar och låter konstigt så jag skrattar och han vinner och jag loosar. Illa.
Men om vi köper 80-tal så kanske jag fixar det bättre! :)
Hoppas ni har en trevlig och varm lördag.
Ciao!

When love takes over

David Guetta f. Kelly Rowland - When love takes over.

Dagens låttips. Yes.
Igår kom Albin! Yay! Jag överraskade och mötte vid tåget fast jag inte hade sagt något om det. Mohaha. Han blev väldigt överraskad och förvånad men också glad. Skönt. :)
Vi lagade mat och såg på film och sedan sov vi. Typs. Jag var helt slut. Och nu är jag uppe och ska snart gå och jobba. Jobb imorgon också.
Väldigt trött på morgonen >.<

Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Antagligen inte så mycket :P
Vill ha slapphelg.

Aja. Ha det!
Ciao!

Beyoncé

Hej hopp!
Jag är vaken och jag är uttråkad.
Vet inte riktigt vad jag ska göra på mina lediga dagar. Igår slappade jag bara. Såg dock på Tyra igår, gånger två. Först var det Tyra Banks Show där Beyoncé var gäst.


Tyra Show.

Tyra ställde lite annorlunda frågor och Beyoncé var jättetrevlig och ödmjuk och mysig. :) Och hon sjöng fint och dansade coolt och allt. Jag gillar henne.
Iaf mer nu när hon sjunger solokvist. Destinys Child var väl lite småbra men Sasha Fierce och allt, det är bra stuff. Och jag trodde att hon hade ett "filmskratt", som hon bara skrattar på film men hon hade det igår också när hon skulle försöka säga saker med brytning men hon bröt ihop av skratt istället. (Fyndigt va?)


Tyra och Beyoncé (om ni inte ser).

Sedan var det Top Model 7. Inte sett så mycket av det, bara tvillingarna och så. Men det var väl sådääär. :P
Jag var kanske lite uttråkad.
Samma som nu. Måste roa mig ensam tills klockan två, för då kommer Toria. Jag ska baka en kladdkaka men det tar bara en halvtimme. Hm. Kan ju alltid sticka lite och titta på TV. Eller träna med Wii Fit.
Mamma, pappa och Oliver åkte till landet för en stund sedan så jag kan inte få dem att roa mig, tyvärr :)

Jaja. Vi får se vad jag gör.
Annars får ni ha en bra dag! Har hört att det ska bli varmt.
Ciao!

Eyes wide shut

Jag har tagit det lugnt idag. Hos ungdomsmottagningen var hon snäll, as usual, och jag slapp undersökning! Yes, dagen är lyckad :P Hon är jättesnäll med undersökningar är läskiga.
Jaja.
Jag köpte lite solkräm också. (Heter det ens så?) Spf20 iaf. Jag gjorde något test och då låg jag på 20-25, men 25 fanns inte och jag ville inte ha 30, som var "high". Jepp.
Och jag tänkte kolla in bibblan innan jag gick hem och då lånade jag två böcker och passade på att hyra en film. Eyes wide shut av Kubrick hade jag tänkt att se ett tag, för någon kompis sa att den var bra.
Den var mest... Konstig. Inte lika konstig som Clockwork Orange men konstig :P Thriller visserligen, men inslag av... Porr. :O Så kan det gå. Han gillar att avsluta sina filmer lite abrupt sådär, och han gjorde mig inte besviken i det avseendet.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med.
Spela lite dataspel/tvspel? Sticka? Kan ju alltid läsa en bok. Kommer inte på något kreativt jag kan göra ändå.
Vi får se. Vi hörs väl. :)
Ciao!

Diamanter är för evigt

Såg i en boktidning vi fick på jobbet att Lauren Weisberger, som har skrivit Djävulen bär prada och Alla var där, har skrivit en ny bok. På engelska har den funnits ett tag men jag orkade inte komma in i den. Den heter iaf Chasing Harry Winston. Men snart släpps den på svenska! Då heter den Diamanter är för evigt (som Bond-låten? Tåls att fundera på).
Jag har satt den på bevakning, hon skriver bra så jag vill gärna läsa den.
Har beställt Marian Keyes senaste som har kommit på svenska nu. This charming man heter den på engelska och jag såg den sist på landet men nu är den helt försvunnen därifrån. Kanske har någon lånat den... Hittar den verkligen inte och vill ändå gärna läsa den på svenska så då passar jag på att beställa!

Idag har jag jobbat. Inventerade och städade bland klistermärkena, buntade ihop kuvert och gjorde lite skyltar. Jag tyckte det blev fint, men man vet aldrig. Får se vad chefen säger på fredag, för då ska jag jobba igen.
Mamma, Oliver och jag var på promenad i Wendelsbergs skog i ungefär en timme. Oliver tyckte om alla dammarna och drack lite. I en damm tyckte han att han kunde gå på mossa som låg på vattnet men han sjönk ner lite och vi drog snabbt upp honom. Men usch, han var ju smutsig på benen! Det tyckte han inte om, så han rullade sig bland löven för att bli torr. Och grävde lite i marken och då kom det jord på benen så han blev ännu smutsigare. Så kan det vara. När han kom hem blev han lite badad. Jag tror han tyckte det var skönt. Han var väldigt duktig iaf och satt helt stilla i badkaret.
Nu myser han där nere med mamma och pappa.

Anyways... Jag fick bilder av Albin idag! Dags att lägga upp dem:


Albin och jag roar oss när Cajsa provar kläder på Åhléns.


Söta vi är va? :P


Jag ger råd till Cajsa.


Lacktajts, oh yes.


Jag provade en mini-hatt på H&M. Fin? :P

Det var nog det för tillfället. Cajsa har kanske lite bilder som jag kan få lägga upp. Vi får se. Kan nog ringa henne imorgon, fast då kanske hon är i Sthlm igen.. Jaja. Får se. :)
Nu ska jag kanske gå och umgås med min familj. Imorgon är jag ledig och får lite sovmorgon. Vi hörs!
Ciao!

The wrong way

Maia Hirasawa - The wrong way.

Dagens låttips. Den är rolig när kören med killar sjunger maybe in a month. :)
Nu sitter jag här igen och ska snart gå till jobbet. Ska växla lite innan bara, och köpa mig en macka och en tidning (Sofis mode kommer idag ju :P).
Men imorgon är jag ledig! Och på torsdag såklart.
Igår hälsade Toria på mig på jobbet, och vi kom överens att om det är soligt på torsdag så ska vi sola på altanen men annars så är hon välkommen ändå och vi ska äta kladdkaka. :) Very nice!
Jag håller på och pillar på min brors födelsedagspresent. Det är svårt med honom, han säger ju aldrig vad han vill ha :P Så då ger jag honom något som jag tror han vill ha, men vet inte hur bra det blir. Äsch, ordnar sig nog.

Igårkväll var mamma, Oliver och jag ute på en promenad. När man har en hund hos sig så blir det verkligen att man kommer ut på långpromenader. Så igår gick vi i lite mer än en timme, utforskade nya vägar och skuttade runt i en liten skog. Det var kul. Blir kanske samma sak idag också, vem vet.
Idag har jag på mig mina nya linser! De har bra styrka så jag ser mer än vad jag brukar göra. Lite scary på ett sätt :P
Men nu ska jag sticka.
Ciao!

Bokpucko

Nu skriver jag igen. Färdig för att gå till sängs men jag skriver ett litet kort inlägg om en grej som har stört mig hela dagen, sedan jag hörde det.
Lyssnar alltid på P3 när jag jobbar nu för tiden, och då var det Pang Prego och då brukar någon lyssnare få "sitt eget" program, om jag fattar det rätt. Någon skriver in om saker som de vill att de ska prata om eller nämna vad lyssnaren gillar och ogillar.
Och lyssnaren idag fattade inte grejen med bokhyllor.
Varför har man det? Är det bara för att skryta, "kolla vad många och coola böcker jag har läst?!", det är ju helt onödigt. Varför ger man inte bort böckerna när man har läst ut dem? Va? Va?! VA??

Och jag tyckte det var så irriterande. Jag älskar mina böcker. Jag köper minst en i månaden och om jag nu inte skulle göra det, så läser jag om mina gamla, älskade böcker även fast jag vet precis hur det går. För jag älskar känslan. Vissa böcker får mig att rysa, vissa får det att bli varmt i hjärtat och vissa får det att pirra i magen.
Jag har läst om alla böckerna i min bokhylla minst en gång. Vissa säkert fler än 20.
Jag skryter inte, jag älskar bara att läsa dem, och om en bok ger mig en bra känsla, varför inte återuppleva den? Om jag skulle ge bort alla böcker och sedan fick lust att läsa en viss bok (sådana lustar får jag hela tiden :P), då har jag ju inte den kvar. Ska jag behöva gå och låna den på biblioteket då? Tänk om den inte är inne?
Jag menar, hallå? Hur dum får man vara? Är det så att lyssnaren är lite dum och skäms för den har läst så lite? Eller är personen bara skum och vill klaga?
Jag säger: låt mig och mina bokhyllor (och böcker!) vara ifred.

Gonatt!

Josie is back med stora steg

I bloggandet iaf. Jag kan nog inte ta så stora steg, jag är ju en kortis.
Men men. Tänkte lägga upp bilderna på saker jag köpte i Sthlm nu, jag fotade direkt när jag kom hem från jobbet. Så här är the stuffs!


Från Urban Outfitters.


Body Butter från The Body Shop.


Halsband med brev som det står "I love you" på från Urban Outfitters.


Kjol från Zara.


Cheap Monday från Weekday.


Linne från H&M.


Salt- och pepparströare från Urban Outfitters.


Tygskor från Topshop, tyvärr redan smutsiga... :(


Bikini från Åhléns.

Det var alla bilderna för tillfället. Jag tog tyvärr inga bilder på oss när vi var ute på stan men det gjorde Cajsa och Albin så jag får fråga dem om de kan skicka bilder som jag kan lägga upp.
Ska gå och borsta tänderna så bloggar jag om en liten stund.
Adíos!

Stockholm

Hej, sorry att jag inte har bloggat på två dagar.
I lördags hade jag inte alls tid, eftersom jag gick upp kvart över fyra för att åka in mot stan vid halv sex (tåget gick sex). Och sedan var jag igång hela dagen med shopping och på kvällen var det ju Eurovision song contest. Så då har man ju inte tid att sitta vid någon dator, inte för att jag hade med mig någon men ändå. Ni fattar. Och igår var det också shopping och sedan satt jag på tåg från fem till tio på kvällen. Mamma och Oliver kom och hämtade vid tåget men när jag kom hem och hade packat upp så orkadejag bara inte blogga.
Det förstår ni säkert också :P

Men men. Lördag:
Tåget var lite segt, jag försökte verkligen sova lite men jag har så svårt att sova på tåg. Vet inte om det är att jag är rädd för att missa när jag ska av, vilket inte är så troligt eftersom tåget tog fem timmar och slutstationen var Stockholm. Men ändå. Eller så var det för att det var lite stökigt. Jag fick sitta i bistron (baklänges igen, nämde jag det?) och massa folk fick stå. Det tyckte de var jobbigt. Men om de hade gjort som jag och bokat en plats, så hade det varit mycket trevligare stämning. Men jag kan ju inte tycka att alla ska vara lika ordningsamma som jag. Hmm.
När jag hade kommit fram fick jag vänta i en halvtimme på Cajsa men efter det så drog vi till hotellet. Det skulle ligga på Östermalm men vi gick upp fel och gick gator upp och ned innan vi hittade rätt. Fint hotell och fint rum men rummet First hotel GNisseterminalen var större. Men jag ska inte klaga, vi skulle ju bara sova där.

Resten av dagen behöver jag nog inte skriva allt vad vi gjorde, för vi shoppade i ca. sex timmar. (Och jag klagade inte en enda gång) Det var faktiskt jättekul, den lördagen var väldigt lyckad. Sara kunde tyvärr inte vara med på shoppingen eftersom hon var väldigt förkyld, men hon kom på kvällen för att kolla på TV med oss. Och Albin var med en stund i slutet av dagen, när vi nästan hade shoppat klart.
Vi blev alla lite dystra och småsura för att det gick så bra för Norge och dåligt för Malena. Jaja. Så kan det gå. Albin sov över i rummet och det blev väldigt varmt och var lite svårt att sova men det funkade ju.

Söndag:
På morgonen åt vi frukost (jag älskar hotellfrukostar!) och såg sedan på ett avsnitt av Tyra Banks show. Det var en bra avsnitt. Efter det checkade vi ut och fick lämna väskorna på hotellet, för vi skulle ut och shoppa lite till.
Vi tänkte nog inte riktigt på att det var söndag och de flesta butikerna inte öppnade förrän tolv och där gick vi runt vid elva. Cajsa sprang iväg på egen hand och Albin och jag satte oss för att sola lite. Det var väldigt skönt väder, både på lördagen och söndagen. Soligt och fint. Vi gick till H&M och köpte ett par solglasögon till Albin (som han senare bytte eftersom det var färg på glaset) och sedan till Åhléns för att köpa en bikini till mig. Jag ville ha en färgglad men den fanns inte i min storlek så jag köpte en svart istället, men jag fick den plomberad så jag tänkte kika här i Göteborg om den färgglada finns i min storlek och då är det bara att byta.
Sara mådde bättre och kom och mötte oss. Sedan gick vi i affärer tills vi var tvungna att hämtade väskorna på hotellet och gå till mitt tåg. Det var tråkigt på tåget, för jag saknade redan Albin jättemycket.
Det är så konstigt. Om han bara ska vara borta lite grann, hemma hos en kompis eller så, då saknar jag honom jättemycket. Jag vill vara med honom jämt, fast det kanske blir lite besvärligt.
Aja.

Jag har shoppat några nödvändiga grejer:
kjol från Zara, body butter från Body shop, Cheap Monday-jeans från Weekday, tygskor från Topshop och bikini från Åhléns. Sedan har jag köpt lite onödiga saker också:
salt och peppar-ströare från Urban Outfitters, halsband från Urband Outfitters, en Audrey-bok från Urban Outfitters, örhängen från Antikt, gammalt och nytt och linne från H&M. (Jag kommer inte ihåg vad jag köpte mer just nu) Fotar det antingen ikväll eller imorgon eller... Någon annan dag. :P

Nu sitter jag här och ska gå till jobbet strax. Måste handla mig en smörgås eller så.
Imorse satt en liten hund utanför min dörr och pep. Oliver ville väl att jag också skulle gå upp men jag var helt slut så jag somnade om. Ikväll ska vi gå på en lång promenad med den lille valpen. (Han kanske inte är valp längre, vem vet?)
Jag hoppas den här veckan blir bra! Albin kommer hem på torsdag och då är jag ledig och då jobbar jag alltså säkert bara... Hm. Jaja, det blev kanske fyra dagar som vanligt då. Får se hur det blir.
Nu måste jag sticka!
Ciao!

All by myseeeelf...

..don't wanna be all by myseeeelf anymooore...

Sitter här lite ensam, Albin har ju åkt iväg. Jag har plötsligt väldigt tråkigt. Laddar mobilen och kameran och nanon för att ha något att göra. Funderade på att tvätta håret ikväll så slipper jag tänka på det imorgon. Skönt att slippa gå upp tidigare liksom. Är kanske lite handlingsförlamad just nu.
Vi ska väl äta om en stund men jag är inte speciellt hungrig. Och så ska vi väl se på ett gammalt avsnitt av Roomservice och sedan vill pappa se på S.W.A.T. med mig. Får se.
Det blir nog bra.
Jag får ju träffa Albin imorgon igen. :) Han är förresten jättegullig. Jag känner mig inte riktigt på topp nu när man har mensvärk, men nu när jag kom hem så låg det en liten sak på min kudde.


Gulligt va?

Jag blev glad. Han gör massa sånna här små saker som lägger sig som bomull runt mitt hjärta och värmer och är gosigt och mysigt. :)
Nu ska jag väl ta och engagera mig i något. Kanske maten. Eller packa lite till.
Ciao!

Roxy

Salem - Roxy.

Dagens låttips. Albin är skum och säger att låten handlar om klamydia. Perhaps.
Men melodin är mysig. :)

Ikväll åker Albin till Sthlm och imorgon bitti åker jag till samma ställe. Vi kollade upp vart hotellet ligger, så nu har jag en aning om vart vi ska gå upp från tunnelbanan och så. Känns skönt. Det känns som att jag ska ta ansvar för att jag är sju år äldre än kusin Cajsa. Så kan det vara, men jag känner mig inte sååå vuxen.
Vi ska iaf ringa Sara så fort vi kommit med tåget så ska hon också följa med ut på stan och i affärer. Jag har nästan packat klart. Resten är sådana saker jag använder varje dag, som smink och borste och sånt. Men det fixar sig ikväll. Undrar hur tidigt jag får gå upp imorgon om tåget går vid sex...? Kanske fem. Uss...

Jag har förresten världens bäste pojkvän. Trots att till och med jag tycker det är lite smått pinsamt att handla bindor och sånt, så handlade han det åt mig på vägen hem. Utan att skämmas? Kanske. Men jag tycker det är väldigt gulligt iaf. :)
Nu ska jag nog duscha och sedan städa lite. Ladda mobil och nano också.
Ciao!

Sex and the city 2

28 maj 2010 har Sex and the city 2 premiär.
Läste lite om det i Glaze och handlingen är ungefär: Big förlorar pengar och måste flytta och är otrogen mot Carrie. Hon åker dit och konfronterar honom och när hon åker därifrån upptäcker hon att hon är gravid (med tvillingar?).
Jag vet inte riktigt hur bra det kan bli. Kanske bra.

Jag har precis sett Der Baader Meinhof Komplex med pappa. Den är typ 2 timmar och en kvart. Allt är på tyska, lite på engelska och lite på svenska. (De var i Sthlm och höll på) Den var lite jobbig att titta på, det var lite hemskt men ändå intressant på något sjukt sätt.
Jaja... Nu vill jag se på typ Scrubs för att muntra upp mig, det måste man göra efter en sån här film.
Och kanske packa lite.
Ciao!

Kids

MGMT - Kids.

Dagens låttips. Om ni inte har lyssnat på MGMT innan så skulle jag också rekomendera Time to pretend. (Har säkert tipsat om den innan men här är den igen då)
Nu har jag kommit hem från jobbet och läst alla bloggar och kollat mail och (vanlig) post.
Albin är på teater med sin kära mor och ser I väntan på godot. Jag har alltid trott att det har hetat godot, som i god osv. :P Men så fel man kan ha när man är ung och dum...

På vägen hem träffade jag på pappa som var ute och sprang. Han sträckte upp armarna och ropade och sprang och kramade mig. Han är så tokig, på ett väldigt bra sätt. :) Är glad att jag har just honom som pappa, allt annat hade varit galet förstås, men ni förstår.
Tänkte försöka börja packa lite smått. Åker ju klockan sex på lördagsmorgonen, och imorgon ska jag jobba lite men mest umgås med Albin innan han åker iväg till Sthlm. Jag kanske berättade att jag skrev upp vilka kläder jag skulle ha vid olika tillfällen (eller det kanske jag inte gjorde, bara pratade med Albin om det). Iaf, jag har ca. fyra olika tillfällen :P
"Tågoutfit", "Shoppingoutfit", "Kvällsoutfit", "Shoppingoutfit" igen och "Tågoutfit" igen. Ska återanvända tågkläderna så jag ska försöka packa så lite som möjligt (omöjligt för att vara mig).
Det låter jätteknasigt att planera "outfits" men hellre det än att ta med för mycket kläder som kanske inte passar ihop.
På tal om kläder jag ska ha med så verkar alla kläder jag planerat att ha med vara tvättade, utan att jag gjort något. Det är därför jag älskar min mamma. Hon gör så mycket som man egentligen inte tänker på, så jag är väldigt glad att jag har henne också.
Hon ringde förresten nyss och vi ska gå ut och gå på promenad när hon kommer hem.

Det är trevligt att gå ut och gå nu när sommaren kommer, solen är uppe längre och det är grönt och fint överallt. Och så är det bra för konditionen. :)
Nu ska jag dra mig, mamma kom hem! Ikväll kanske pappa och jag ska titta på Der Baader Meinhof Komplex. Den verkar bra, 7.4 på IMDB. Men men, vi höres.
Ciao!

Nitade skor


Här är mina fina gladiatorsandaler med nitar!

Äntligen har jag kommit loss och fotat lite. Detta är en seg dag och jag gillar det. Hittills har jag vägt in mig (gått ner 1 kg enligt Wii Fit men det var ju innan frukost), legat och läst och spelat Marioparty 8 med Albin. Nu är Albin på väg till Vårgårda för att umgås med sin mamma, bror och systersöner.
Jag tänkte försöka vara lite effektiv idag. Jag har fotat och bloggar nu (check) och snart ska jag yoga och träna lite med Wii Fit. Sedan äta pastaälgar och titta på någon rolig film, tror jag. Sedan fixa med CVn, om jag orkar komma på något bra. Just nu lyser inte solen men om den börjar göra det, tänker jag sätta mig på altanen och mysa. Kanske spela lite Escape from Monkey Island också. Väldigt underhållande. :)
Och jag tänker inte byta om till jeans. Hela dagen ska spenderas i mjukisbyxor. Sådeså!
Hoppas inte jag blir ivägtvingad på promenad.
Hm. Här är fler bilder förresten!


Ännu en bild på fina skorna.


I måndags ordnade vi så att jag kan hänga upp några av mina väskor på krokar i garderoben. Yes! Lite dålig bild men det är lite mörkt i garderoben.


Praktiskt va? Nu får Albin en låda i nattygsbordet eftersom mina väskor får hänga här. Mycket bra.


Vi satte också upp en hylla ovanför sängen. Vi vet inte riktigt vad vi ska ha där än, så jag satte dit några små ljus så det ser lite trevligare ut.


Så ser det ut. Ni får gärna komma med idéer vad man kan ha där istället! Inga tunga saker.

Yes, det är bilderna jag har att komma med idag. Nu ska jag nog gå ner och yoga lite. Får kanske börja planera vad jag ska packa med mig till Sthlm. Linser, strumpor, bra och snygga skor... Jaja. Vi hörs.
Ciao!

Eurovision Song Contest

Malena gick vidare!
Yay! Vi blev glada. Jag är lite glad för att Sverige gick vidare men mest glad är jag för att Malena gick vidare eftersom hon är en sån bra artist och låten är asbra.
Sådeså.

Nu ska jag sova.
Gonatt!

Promenix

Nu är jag precis hemkommen från en promenad med mamma och Albin. Vi gick väl ungefär en timme.
Det är bra, jag får komma ut och röra på mig och dels få andas trevlig luft och titta på fina träd och blommor och sjöar och diverse andra saker. Och umgås såklart. Vi pratar alltid massa.
Vi slog ett litet rekord.
Jag sa att det tar en kvart hem från Lillaffären i Djupedal men mamma sa att vi kan säkert gå på 12 minuter. Så vi tittade på klockan och satte av. Lite stressigt men vi klarade det på 11 minuter. Rätt bra. Men då gick vi rätt fort också, så nu pirrar det lite i benen.

Imorgon är jag ledig och ska slappa. Tänkte yoga och träna lite med Wii Fit, slipa på CV och planera vad jag ska packa till Sthlm. Och fota mina nya gladiatorsandaler! Har ju inte gjort det än kom jag på, men nu måste jag gå och hjälpa till med maten för jag är jättehungrig! Så det får bli foton imorgon.
Det ryktas om att Albin ska vara i Sthlm från fredag till torsdag. Jättekul för honom, men jag kommer såklart sakna honom.
Han ska kolla på det som de har filmat, och det skulle jag gärna se men jag måste ju jobba.

Måste skriva en lista på vad jag ska köpa när jag åker på lördag (till Sthlm). Baddräkt/bikini (såg hiskelight snygga baddräker i Cosmopolitan. Från Ida Sjöstedt. Några söta linnen och toppar att ha i sommar och på jobbet. En sval och fin sommarklänning.
Det är nog det.
Men nu ska jag gå!
Ciao!

Aggro

Hej hopp.
Idag hade jag en ganska dum dag på jobbet.
Det kom tre paket med skolstartsgrejer som egentligen inte skulle komma såhär tidigt (skolstart är i typ augusti) men som jag ändå skulle fixa med. Prismärka och kolla så vi fick rätt antal och stapla grejerna fint i hyllan på lagret.
Det var skönt att jobba faktiskt, men fick avbryta hela tiden för det kom kunder (såklart).
Tyvärr kom det en jobbig kund med sin dotter. Dottern hade köpt en kalender för tio minuter sedan ungefär och nu kom mamman och var arg och ville lämna tillbaka den.
Varför, kan man fråga sig.
Jo, för hon ville inte betala helpris på en kalender när det nästan har gått ett halvår in på 2009. Plus att den var lite skadad i kanterna, men dottern hade ju köpt den ändå. Men nej, mamman skällde ut mig för det var fullpris. Och för att dottern inte hade något kvitto (ni borde bli förvånade hur snabbt man blir trött på att säga "påse?" eller "kvitto?"). Jag frågar nästan varje kund om de vill ha kvitto eller påse. De flesta säger nej. Då kan man kanske förstå att man inte orkar stå i sju timmar och säga det till var enda kund. Självklart får man kvitto eller påse om man frågar efter det men om man verkar nöjd, finns det ingen anledning att tvivla på att kunden tänker ångra sig.
För om kunden inte har kvitto finns det väldigt lite jag kan göra, för jag vill inte att det ska bli minus i kassen.
Men det vägrade mamman förstå, och jag orkade inte tjafsa så jag skrev ut ett tillgodokvitto, så får väl dottern komma tillbaks och handla när vi har satt ner priserna på kalendrarna.

Resten av dagen var jag på rätt kasst humör. Jag vet att jag inte ska ta åt mig när kunder är arga, men det är verkligen jättesvårt att låta bli.
Suck suck. Hoppas att imorgon blir roligare. På onsdag är jag ledig, vilket ska bli väldigt skönt.
Jag ska nog sitta och planera vad jag ska packa och vad jag behöver köpa i Sthlm. Typ tröjor och shorts kanske. Behöver inga handväskor iaf. Och inga skor, tror jag inte heller. Köpte förresten ett par gladiatorsandaler häromdagen från DinSko. De är svarta med nitar på.
Kan fota senare och skriva ett nytt inlägg.
Men snart ska vi gå på promenad. Det blir ingen gympa idag utan en långpromenad till mormor och morfar. En väg iaf, så kommer pappa och hämtar oss så vi slipper gå hem.
Alltid trevligt med en promenad i Gunnebo.

Hoppas ni har en jättetrevlig måndag, så skriver jag ett inlägg senare!
Ciao!

Finding Nemo

I fredags såg vi på Finding Nemo. Den har jag inte sett på år och dar.
Den var lika mysig som vanligt. Alltid trevligt att titta på film med Albin. Igår så jobbade jag ju.

Det kom en konstig kund. Hon ville ha hjälp att hitta ett kort till ett par som precis fått ett litet barn. Så jag visade vart de korten fanns och gick och pysslade med annat. Efter en liten stund ropade hon att hon inte ville ha det kuvertet som passade till kortet. Det brukar folk inte vilja ha, de är så besvärliga. Så jag sa att hon kunde välja ett annat bara.
Men det gick inte för sig. Hon ropade att jag var tvungen att komma dit och hjälpa henne. Det kortet hon hade valt var nämligen lite specialt gjort, lite större än de andra korten. Alltså fanns det inget kuvert som passade förutom det som kom när vi beställde korten.
Men hon tyckte inte att det rosa kortet passade med det gula kuvertet. Jag förklarade lugnt att det inte fanns något annat kuvert som passade, eftersom kortet var större än de andra korten. Men hon tyckte det var absurt och försökte prova igenom alla kuvert som fanns. Typ.
Hon frågade mig om jag verkligen tyckte att rosa passade med gult och jag sa att det var väl fint. Då tittade hon på mig som om jag vore sjuk i huvudet.
Jag tyckte hon var lite jobbig... Vad skulle jag göra? Vika ett kuvert åt henne?
Jag föreslog att hon kunde ta ett normalt kort så kunde hon välja vilket kuvert hon ville men det passade inte henne. Hon köpte det kortet iaf, med det gula kuvertet men var skitförbannad hela tiden.
Så kan det gå till på en dag på mitt jobb.

Nu sitter jag här med nytvättat hår och i myströja. (Plysch FTW!)
Jag har kört en diskmaskin och en tvätt håller på nu, vi ska snart städa huset och jag måste hänga tvätt. Hm. Och vika den som är torr. Jobbigt att städa undan.
Igår sorterade jag i lite saker i den nya hurtsen. Det blev en del grejer kvar men det mesta är nog brev och födelsedagskort som jag vill spara men inte ha i hurtsen. Krånligt. Jag ska packa ner dem i en kartong som vi kan ha på vinden och så ser det trevligt ut i vårt hus igen.
Yay!
Senare ska vi träffa Albins föräldrar. Det blir nog filmvisning, eller kortvisning. De ska visa kort från USA. Spännande. Sist jag var där var jag åtta år, så jag minns ju inte jättemycket.

Nu ska jag lägga ut täckena och kuddarna på vädring.
Ciao!

Don't upset the rhythm (Go baby go)

Noisettes - Don't upset the rhythm (Go baby go).

Dagens låttips. Jag bara älskar denna låten! Lyssna, lyssna, lyssna!

Gårdagens roliga händelse: jag skrev ju om partier, och nämnde då Piratpartiet (nu gör jag det igen! :P) och fick åtminstone 30 fler unika besökare. Ha! Det var kul.
Och nu nämnde jag det igen ;) Jätteskumt, men jaja. Det handlade ju inte så mycket om just det partiet så tji fick de som googlade på det partiet. Eller så.

Idag har jag jobbat. Lite segt, det blåste rätt rejält så det var nog inte mycket folk ute över huvud taget.
Jaja. Så kan det gå ibland. Om en vecka åks det till hufvudstaden med kusin Cajsa (som av en händelse fyller år idag; Grattis Cajsa!) och shoppa lite. Idag fick jag reda på att vi ska inkvarteras på ett hotell på Östermalm, tydligen. Jag blir bjuden av min snälle moster, så jag är glad och nöjd. Det är bara för en natt men det känns bra att man sover gott typs.
Resten av denna dag tänkte jag nog spendera vid datorn, alternativt ätandes choklad. (Har en halv chokladkaka kvar. Score!) Jag tror jag spelar lite dataspel.
Jag är helt fast på Escape from Monkey Island. Nördig som jag är...
Om jag har tid och lust senare så kan jag skriva om min knäppa kund jag hade idag.
Ciao!

Partier

Krångligt med alla dessa partier som säger massa olika saker.
Står de för sina saker? Läste igår i GP, tror jag det var, att Leijonborg inte höll sina uttalanden. Hur vet man vilka man kan lita på? Som står för vad de har sagt och inte får hybris och försöker med annat?
Hm. Jaja. Jag har några månader på mig att läsa mig in på material.
Albin gillar Piratpartiet. På flera sätt förstår jag honom, vad de vill och allt. Men jag hade helst velat rösta på ett parti som lovade gruppkramar och fred och mysig musik (och choklad!) här i världen.
Naiv? Javisst. That's my middlename.
Oftast i diskussioner eller bråk, så undrar jag försynt om vi inte kan kramas istället. Sån är jag!
Take me or leave me. :P

Nu är det lite tråkväder igen. Blä. Men det är fredag!
Det känns inte alls som fredag. Men det är kanske för jag var helt ledig i onsdags och jobbade bara 2, 5 timme igår. Brukar jobba hela torsdagar, så det här känns som en torsdag. (Men jag vet bättre) På det här sättet kan jag dra ut helgen lite längre ;) Imorgon kanske det känns som fredag, liksom.
Yay!
Igår såg vi Twilight. Long time ago. Jag vet inte riktigt om jag tycker att Kristen Stewart spelar så bra egentligen. Eller ja, jag är väl fast vid boken och tycker att det ska vara precis som i den.
Hm. Det är kanske så.
Jaja. Jag försöker övertyga Albin att han ska läsa alla böckerna, för jag har ju dem här hemma och allt är på svenska. Men han är inte så mycket för att läsa, tyvärr. Det betyder dock att jag inte kan diskutera med honom om vad som händer i böckerna. Lite surt.

Idag ska jag hämta ut ett paket i Djupedal efter jobbet. Annars vet jag inte riktigt vad som händer ikväll. Tror föräldrarna tar Oliver och åker till landet, men jag jobbar ju imorgon så vi följer inte med. Jag skulle vilja göra grillspett imorgon, fast om det är tråkväder kan man ju alltid ha dem i ugnen. Men jag är så supersugen på grilla!
Det är ju så gott! Sommaren är underbar när man kan samla ihop massa släkt och grilla och prata och ha trevligt. Bästa tiden på året är där borta på landet.
Wonderful.

Nej, nu ska jag dra mig snart.
Ciao!

Panik

Far och son - Panik.

Dagens låttips. Här är videon också, för den är så himla bra och rolig. Yesss.

 
Coolness?

Jahapp. Då sitter man här med Twilightfilmen i handen.


Albin har tagit (och mixtrat med) bilden. :P

Det tog snälla cdon någon timme, så fixade de beställningen och skickade iväg den så jag fick min film idag. Snälla cdon, tack! Jag är väldigt happy :) Om jag inte hinner se filmen före jobbet, så ser jag den efter!
Jag fick också ett litet paket med Smoky eye-ögonskuggor. Och så fick man några lappar med så de skriver hur man gör en viss sminkning. Funny funny ;)
Och några tidningar, mmm. Elle och Chic.
Jag funderar på att gå och lägga mig i sängen och typ... Softa. Men jag slits mellan att spela Escape from Monkey Island..... Argh, hur göra? Både och?
Jag får se hur jag gör.
Ciao!

Oliver, the wild dog

Idag var det passning av brorsans lille valp. Han är lite vild, men det är bara gulligt.
När morfar lämnade honom såg jag dem genom dörrfönstret när jag gick i trappan och Oliver såg mig med och började redan vifta på svansen. Så söt! :)
Nästan direkt gick vi på promenad till Djupedal för att hämta ut paket från IKEA. Oliver tyckte det var helfestligt att gå ut med oss. Fast han ville äta upp de flesta blommor och sniglar. Hm.
När vi hade kommit hem igen visade det sig att de hade skickat fel bräda. Dubbelsuck. Kan de inte göra något rätt? Jaja, får väl hoppas att det kommer en ny, rätt sak, igen.

Resten av dagen slöade vi och tittade på TV och så. Det var väldigt trevligt, Oliver låg utsträckt bredvid mig i soffan och halvsov. Albin satt vid datorn och pysslade.
Sedan kom pappa och brorsan hem. Vi bestämde att vi skulle äta pizza efter pappa hade hälsat på farmor. Så vi busade lite med Oliver och spelade Mariokart. Som vanligt vann Albin men Eric kom tvåa och jag låg lite olika, men mest ganska långt ner :) Men det gör inget, det är så roligt att spela.


Nu har Eric och Oliver åkt hem för ett tag sedan men jag är vaken. Pappa sover nog, har ingen koll på honom just nu.. Albin och jag körde lite ABBA Singstar. Jättesvårt ju. Jag kan ju mest refrängerna men hur det går upp och ner i toner och hur snabbt det går i verserna har jag inte riktigt stenkoll på. Så Albin vann såklart. Men om vi hade haft vanligt Singstar kanske jag hade vunnit, hahaa!
Vi får nog skaffa det, för det var rätt kul även om lite pinsamt. (Fråga mig inte varför, det bara kändes så)
Har spelat Escape from Monkey Island idag också. Grafiken är inte samma som The Curse of Monkey Island men det är väldigt roligt ändå. Albin tycker inte att det är lika roligt som jag gör, men han skrattar till ibland och det duger för mig, för tillfället. :)
Sovmorgon imorgon, yay! Börjar halv fyra. Hoppas jag kan sega halva dagen iaf.
Idag åt vi pastaälgar till lunch! Så himla gott, köp på IKEA! ;)
Och jag var duktig flickvän och gjorde nyponsoppa till min älskling till frukost. Gott gott. Ska nog göra det till mig själv imorgon. Får se.

Beställde förresten Twilightcdon.com istället idag. Mailade dvd.se att de kunde annullera beställningen eftersom de fortfarande inte har skickat filmen och den släpptes för en vecka sedan. Fick mail från cdon.com förut att de hade skickat beställningen.  In your face, dvd.se!!

Nu ska jag nog gå och göra mig iordning. Sedan kanske vi ser ett avsnitt av Scrubs (säsong 7).
Gonatt!

That's not my name


Hittade denna videon på Torias blogg, tror jag.

Det är ju en rätt rolig låt.
Igår på radion hörde jag en låt som jag kände igen men kunde inte placera den.
Hittade videon när jag kom hem.


Hm?

Jag tyckte det var väldans roligt. :P
Idag regnar det. Usch. Och jag ska passa liten valp sedan. Hans matte är i Sthlm och hans husse är på vift i Jönköping så den lille vännen får vara hos mig en liten stund. Men undrar hur det ska gå, vi har vår gamla tvättmaskin stående i hallen tillsammans med mitt gamla skrivbord. Och på övervåningen är det fortfarande mina lådor som ligger och skräpar. Jaja.. Vi kan stänga in oss i TV-rummet och titta på TV. Yeah :)
Ciao!

Klänningen


Från Asos.com i lite chiffong och siden, om jag inte har helt fel.

Den ser lite stor ut men den passar nästan perfa, den är bara lite stor i urringningen men jag får se om man kan fixa till det lite, annars så finns det ju tejp.
Jaja.
Imorgon är jag ledig och på torsdag börjar jag inte förrän halv fyra. På fredag jobbar jag hela dagen och samma med lördag.

Imorgon ska vi träffa Albins föräldrar och fika lite och så. Trevlans :)
De ska berätta allt om hur kul de har haft på sin USA-resa och så. Jag fick förresten en jättefin väska som present av dem!


Suddig bild men så ser väskan ut.


En väska med massor av små väskor på! Den är så jag :)

Nu blir det en liten promenix. Ut i blåsten... Blä.
Jaja, kan alltid ta tjock tröja och så.
Ciao!

Alla dessa skor...

Jag upptäckte igår att när vi bytte skrivbord, så har jag ju ingenstans att ha några av mina skolådor. De brukade jag ju ha under skrivbordet men nu sitter Albin bredvid mig och då går det ju inte.
Så vad göra?
Jo, man ställer dem i garderoben såklart! Den är rätt stökig, det kan vem som helst av mina kompisar intyga. Det var visserligen värre förr men det finns bara en liten fläck man kan stå på, resten är lådor och kassar och grejer. Men ovanför allt detta finns en liten hylla det där brukar ligga spel och annat pyssel.
Igår rensade vi på den hyllan och ställde upp massa lådor på vinden. Lådor med typ lego i, och på hyllan satte vi grejer som varit under mitt skrivbord och så. Det känns jättebra. Det ser bättre ut, och det är mer plats i rummet, när vi sitter bredvid varandra.
Händige Albin... :)

När jag kom hem igår blev jag mest chockad för det var så mycket grejer, mina lådor och allt. Men nu ser det lite bättre ut, och när den andra hurtsen är klar, får jag i lite mer grejer. Annars får jag titta på vad jag vill behålla och inte. Typ klistermärken eller så, det är nog inte så viktigt.
Bild på skrivbordet innan:


Ganska mycket grejer, och ganska slitet skrivbord...

Och det nya skrivbordet:


Fint va? Men lite tomt...


Här sitter jag och Albin bredvid mig. Fast just nu fotade han såklart.

Så kan det gå!
Nu får jag skynda mig till jobbet men jag lägger upp en bild på nya klänningen när jag kommer hem.
Ciao!

Nytt skrivbord!

Hej hallå!
Nu sitter jag vid vårt nya skrivbord, Albins och mitt! Det är supersnyggt och fungerar bra. Har inte massa saker på skrivbordet och Albin sitter bredvid mig. En av högtalarna är inte inkopplade, för den sitter för långt ifrån stereon, så det får väl fixas till. Och en hurts är inte klar, för den var lite trasig och delen ska skickas på posten sa IKEA.
Så mina gamla lådor står i vardagsrummet och väntar på att jag ska plocka in grejerna i nya lådorna. Det är rätt mycket, för de nya hurtsarna är mindre än mina gamla lådor... Men jag behöver väl inte spara allt. Eller så kan det ligga någon annanstans, jag ska kolla upp det.
Men jag är så gladelig, så gladelig!

Snart ska vi ut på promenix, tror jag.
Och jag hittade några bilder på mig (ovanligt) i helkropp (ännu mer ovanligt) så jag tänkte att jag lägger upp lite här.


Väntar på att få hjälp med att köpa skor. Love my shoes!!


Vi var på promenad och hittade fina träd och blommor.


In the shoe shop.

Det finns kanske fler bilder, men då får jag försöka hitta dem först. :)
Förresten!! Idag fick jag klänningen som jag ska ha på Albins vän Saras bröllop i sommar. Finally! Och den satt himla bra och var fin. Den kanske var lite stor vid brösten, typs. Så om jag böjer mig ner kommer något säkert att ramla ut :P Men det var band där som man säkert kan korta och då sitter den nog bättre. Lovar att fota imorgon, för idag orkar jag helt enkelt inte.
Det är Project Runway om en timme. Och om vi ska promenera får vi väl göra det snart.
Så vi hörs!
Ciao!

IKEA

Ja.
Där var vi igår. Vi väntade till ungefär fem, då åkte vi. (De stängde sex)
Men vi visste ju vad vi ville ha (trodde Albin) men vi gick först upp och tittade lite för säkerhets skull. Som tur var. För grejerna såg lite skumma ut. En var i metall och så.. Vi bytte lite, och var nöjda, tyckte jag.
Hämtade grejerna och betalade. Det gick lite segt, vi tog en sån där kassa man får scanna in själv. Men allt stämde på kvittot och vi åkte hem och började bygga lite. Vi öppnade en låda med en hurts i och efter ett tag hittade jag en bräda som var trasig. Vi får helt enkelt lämna tillbaks den.
Och så började vi med den andra hurtsen. Det gick bra ett tag (jag var grym på att sätta fast handtagen!) men sedan blev det lite fel.. Och en bräda gick lite sönder. Men vi limmade och den är nog färdigtorkad idag. Får se hur det blev men det ordnar sig nog.

Vi skulle bygga lite på skrivbordet också och tog fram en ram. Då såg Albin att man kunde bygga på ett annat smartare sätt, som vi inte hade gjort. Eller tänkt att göra.
Så några andra grejer ska bytas ut idag. Några ben och en ram. Och så får vi väl byta hurtsen som var trasig (den som vi inte började bygga på).
Albin åker dit med sin mamma, som kom tillbaks från USA i lördags med Albins pappa. Vi ska träffa dem i veckan (för jag hinner ju inte ses nu, jag ska ju jobba) så får de berätta om allt kul de har gjort. (Jag är avis)
Jag vill också åka bort... Rom hade varit något. Eller London igen, för det är en så mysig stad. Och Tokyo! Igen, igen, igen!

Nu ska kika efter posten och jag hoppas verkligen att jag får någon post. Annars blir jag ledsen :( Och sedan får man gå till jobbet och slita. Eller slappa. Beror på hur mycket folk det kommer ifs...
Ciao!

Kalas och magont

Igår jobbade jag lite. Det var varmt, och det fanns inte mycket att göra. Trevligt då att jag fick besök från Toria, Albin, Henrik och Milton.
Jag har kännt mig lite konstig de senaste dagarna och inget undantag igår heller tyvärr. Men men, jag kämpar på. Efter jobbet åkte Albin och jag in till stan för att möta upp med kusinerna Olle och Cajsa.
Vi såsade runt lite i stan, åt först och gick sedan runt lite. Jag köpte inget, hittade inget fint tyvärr.
Efter det åkte vi hem för att göra oss iorning för kalaset för min morbror som fyller 50. Cajsa lockade mitt hår väldigt fint. Hade på mig en blå klänning med lite chiffong vid linningen, lacktajts och högklackade som jag hittade på rea hos NK. Från Nine West. Inte använt dem så mycket men igår gick det jättebra, fast jag tycker det är jobbigt att bara stå stilla på ett ställe väldigt länge. Då gör det lite ont :P

Det var mycket folk där som jag aldrig hade sett förut och det var bordsplacering så jag satt bredvid min andra morbror och någon gammal klasskompis till födelsedagsbarnet (min ena morbror). Han var inte rolig, bara jobbig. Tyvärr.
Och jag mådde kasst nästan hela kvällen, åt inget alls typ. En räka eller två.
Så jag var nog ingen rolig bordsgranne igår. Fick hålla min lillkusin lite grann men sedan var han ledsen och jag gav tillbaks honom till hans pappa. Säkrast så.
Det var många som höll tal, bl.a. min mamma och min morfar. Hans gamla kompisar eller klasskompisar var rätt sega med sina tal men mammas var bra. Ha! In your face, gamla klasskompisar!!
Nä, men...

Efter maten skulle vi bilda små lag och köra frågequiz. Albin och jag teamade ihop oss med Eric och Sara och sedan värvade jag mina sysslingars mamma, Kicki och hennes mans pappa, Hasse.
Vi döpte vårt lag till Hasses färskpotatisar, för det odlar Hasse. Sedan pratade vi lite om att kolla upp saker på internet, på skoj, men vi bestämde oss för att köra ordentligt och döpte om oss till Hasses schyssta färskpotatisar.
Det var inte mycket som jag kunde, men jag kunde frågan om Sex and the city, South Park, Vänner och Arkiv x. Tyvärr missförstod vi en fråga så vi fick inte de poäng som vi lätt hade kunnat få.
Till slut kom vi tvåa, och jag var jätteglad för jag har aldrig kört ett sådant quiz förut, så det var kul. Pappas lag vann.
Efter det så sattes det på lite discomusik typ, men jag var så himla trött och hade ont i magen och ville hem. Då var klockan ungefär 01.00. Trist, men mamma hjälpte till att diska och sånt och hon hade inte druckit och skulle köra hem. Dessutom skulle Eric och Sara få skjuts hem, så jag tyckte allt var jobbigt.
På grund av min magont och för jag kände mig så fruktansvärt seg, så kände jag att jag inte skulle klara av att åka till Torias fest. Inte heller gå ut.. Kände mig jättetaskig när jag ringde och sa det men jag var så illa tvungen.

Vi kom hem ungefär halv tre och vi gick och lade oss. Vaknade halv elva och nu har vi ätit frukost och kollat lite på våra datorer. Vi vill åka till IKEA idag och fixa nytt skrivbord, men vi ska bara kolla upp om delarna finns i Kållered eller i Bäckebol eller om de finns alls.
Men nu ska jag nog duscha. Och tvätta håret, det är fyllt med spray.
Och jag är nysig nu. Pollen?
Vet inte. Fönsterna är stängda nu iaf, så det kanske blir bättre. Men vi höres.
Ciao!

Vaccinparty

Igår var jag ledig hela dagen.
Det var väldigt trevligt! Vi åt på indiska resturangen och sedan kikade vi runt. Jag köpte tre par trosor, ett par färgglada sneakers från Reebok, ett begagnat tv-spel (Tekken 4) och ett par jeansleggings från Gina. Albin köpte en liten och värdelös filmkamera från Clas Ohlson. Så kan det gå!
På kvällen fick vi gäster i form av mina kusiner från Falun. Och lilla hunden. Det var väldigt trevligt, vi spelade Mariokart och det gick rätt bra för mig ett tag :) Men sedan skulle vi ta sprutor. Mina kusiners pappa är nämligen läkare, och vi hade införskaffat sprutor för att vi ska kunna skydda oss mot fästingarnas farliga... Saker.
Mamma förklarade varför vi tog det igår men jag har totalt glömt bort det.

Men nu har jag ont i armen. Dum som jag var tog jag det i höger arm, och nu gör den typ ont när jag lyfter den och så. Lite jobbigt eftersom jag ska jobba vid tio till två. Får försöka att inte lyfta tunga saker typ.
Hoppas det kommer något folk.
Efter jobbet ska jag nog hämta mina skor på Ica och sedan sola tills vi ska gå iväg. Hoppas kusin Cajsa har lust att fixa mitt hår och sminka mig. Det känns så lyxigt att någon annan gör något sånt åt en.
Men nu ska jag dra mig! Vi hörs!
Ciao!

Nitton månader

Varje månad, första dagen, har jag spenderat ännu en månad med min älsklingsAlbin.
Och denna månden har vi sparat ihop till 19 månader :) Förra månaden hade vi alltså varit ihop i ett och ett halvt år. Så 19 är ju inte jättespeciellt men jag tycker om att räkna. Även fast det både känns mycket längre och mycket kortare på samma gång. And I love it! :)

You're the reason I'm breathing, you're the reason I still belive.

Jag har lust att åka in till stan och typ.. Gå runt, kika lite i affärer, äta mjukglass och bara ta det lugnt i solen. Så det ska vi nog göra. :) Måste duscha!
Ciao!

Första maj

Jepp, jag har varit uppe så länge att det har blivit en ny dag.
Brukar iaf inte vara uppe ur sängen när det är såhär "sent", men nu så.
Har precis spelat lite Mariokart med Albin. Det gick rätt bra, jag vann en bana och kom femma totalt. Albin vann som vanligt. Men jag är rätt nöjd ändå. Kom typ näst sist första banan.. :P Den var svår! Kaos! Bilar överallt, från alla riktningar. Ursvårt. Det sa Albin också.

Men nu är jag här. Ska nog snart gå, men ändå.
Vill se ett avsnitt (eller två) av Little Britan: USA innan jag sover. Hoppas inte jag får sådär ont i magen igen så jag inte kan sova. Jag tror att om jag oroar mig för att få ont i magen så kommer det nog hända. :/ Men jag är van att inte kunna sova. Med astman och magkatarren och allt. Om något händer är det bara att lägga sig i en annan säng och läsa tills man inte orkar hålla i boken och ögonen ramlar ihop totalt.
Ciao!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0