Stockholm

Hej, sorry att jag inte har bloggat på två dagar.
I lördags hade jag inte alls tid, eftersom jag gick upp kvart över fyra för att åka in mot stan vid halv sex (tåget gick sex). Och sedan var jag igång hela dagen med shopping och på kvällen var det ju Eurovision song contest. Så då har man ju inte tid att sitta vid någon dator, inte för att jag hade med mig någon men ändå. Ni fattar. Och igår var det också shopping och sedan satt jag på tåg från fem till tio på kvällen. Mamma och Oliver kom och hämtade vid tåget men när jag kom hem och hade packat upp så orkadejag bara inte blogga.
Det förstår ni säkert också :P

Men men. Lördag:
Tåget var lite segt, jag försökte verkligen sova lite men jag har så svårt att sova på tåg. Vet inte om det är att jag är rädd för att missa när jag ska av, vilket inte är så troligt eftersom tåget tog fem timmar och slutstationen var Stockholm. Men ändå. Eller så var det för att det var lite stökigt. Jag fick sitta i bistron (baklänges igen, nämde jag det?) och massa folk fick stå. Det tyckte de var jobbigt. Men om de hade gjort som jag och bokat en plats, så hade det varit mycket trevligare stämning. Men jag kan ju inte tycka att alla ska vara lika ordningsamma som jag. Hmm.
När jag hade kommit fram fick jag vänta i en halvtimme på Cajsa men efter det så drog vi till hotellet. Det skulle ligga på Östermalm men vi gick upp fel och gick gator upp och ned innan vi hittade rätt. Fint hotell och fint rum men rummet First hotel GNisseterminalen var större. Men jag ska inte klaga, vi skulle ju bara sova där.

Resten av dagen behöver jag nog inte skriva allt vad vi gjorde, för vi shoppade i ca. sex timmar. (Och jag klagade inte en enda gång) Det var faktiskt jättekul, den lördagen var väldigt lyckad. Sara kunde tyvärr inte vara med på shoppingen eftersom hon var väldigt förkyld, men hon kom på kvällen för att kolla på TV med oss. Och Albin var med en stund i slutet av dagen, när vi nästan hade shoppat klart.
Vi blev alla lite dystra och småsura för att det gick så bra för Norge och dåligt för Malena. Jaja. Så kan det gå. Albin sov över i rummet och det blev väldigt varmt och var lite svårt att sova men det funkade ju.

Söndag:
På morgonen åt vi frukost (jag älskar hotellfrukostar!) och såg sedan på ett avsnitt av Tyra Banks show. Det var en bra avsnitt. Efter det checkade vi ut och fick lämna väskorna på hotellet, för vi skulle ut och shoppa lite till.
Vi tänkte nog inte riktigt på att det var söndag och de flesta butikerna inte öppnade förrän tolv och där gick vi runt vid elva. Cajsa sprang iväg på egen hand och Albin och jag satte oss för att sola lite. Det var väldigt skönt väder, både på lördagen och söndagen. Soligt och fint. Vi gick till H&M och köpte ett par solglasögon till Albin (som han senare bytte eftersom det var färg på glaset) och sedan till Åhléns för att köpa en bikini till mig. Jag ville ha en färgglad men den fanns inte i min storlek så jag köpte en svart istället, men jag fick den plomberad så jag tänkte kika här i Göteborg om den färgglada finns i min storlek och då är det bara att byta.
Sara mådde bättre och kom och mötte oss. Sedan gick vi i affärer tills vi var tvungna att hämtade väskorna på hotellet och gå till mitt tåg. Det var tråkigt på tåget, för jag saknade redan Albin jättemycket.
Det är så konstigt. Om han bara ska vara borta lite grann, hemma hos en kompis eller så, då saknar jag honom jättemycket. Jag vill vara med honom jämt, fast det kanske blir lite besvärligt.
Aja.

Jag har shoppat några nödvändiga grejer:
kjol från Zara, body butter från Body shop, Cheap Monday-jeans från Weekday, tygskor från Topshop och bikini från Åhléns. Sedan har jag köpt lite onödiga saker också:
salt och peppar-ströare från Urban Outfitters, halsband från Urband Outfitters, en Audrey-bok från Urban Outfitters, örhängen från Antikt, gammalt och nytt och linne från H&M. (Jag kommer inte ihåg vad jag köpte mer just nu) Fotar det antingen ikväll eller imorgon eller... Någon annan dag. :P

Nu sitter jag här och ska gå till jobbet strax. Måste handla mig en smörgås eller så.
Imorse satt en liten hund utanför min dörr och pep. Oliver ville väl att jag också skulle gå upp men jag var helt slut så jag somnade om. Ikväll ska vi gå på en lång promenad med den lille valpen. (Han kanske inte är valp längre, vem vet?)
Jag hoppas den här veckan blir bra! Albin kommer hem på torsdag och då är jag ledig och då jobbar jag alltså säkert bara... Hm. Jaja, det blev kanske fyra dagar som vanligt då. Får se hur det blir.
Nu måste jag sticka!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0