Äntligen bättre

Hej!
Det var ett litet tag sedan jag var här men det har varit mycket med soffsittning under filtar och TV-tittande så det har bara inte blivit av att jag har suttit mig här.
Har varit tvungen att ta hand om lille, sjuke Albin också. Det är ju aldrig så synd om kvinnor som om män ;) Skämt och sido, han har haft feber och jobbigheter så jag har tagit hand om honom och gett vatten och allt.
Jag är som tur är på bättringsvägen. Var tom i skolan idag, missade en två timmarsföreläsning och en tre timmarsföreläsning igår. Känns inte så trist men men :P Har fått infon om vad de gjorde iaf, alltid något.
På lördag drar vi till fjällen :) Hoppas att Albin blir frisk så han vill följa med och åka skidor. Annars blir jag glad bara han följer med till stugan. Hade varit tråkigt utan honom.
Nu ska jag sova, ska upp vid sju imorgon för ännu en föreläsning. Sedan har jag inget mer förrän ett seminarium nästa vecka på torsdag.
Vi hörs kanske imorgon igen! :)
Gonatt!


Fin lapp

Häromdagen fick jag en fin lapp :)


Från söt-bin!

Idag har vi bosatt oss i soffan och just nu ligger jag och läser Sofis mode medan Albin har blivit lite piggare och spelar TV-spel - ett bra tecken, igår ville han bara sova! :P

Sjuklingar

Det var riktigt jobbigt när jag bara fick ungefär 2 timmar sömn natten till igår. :( Inatt fick jag visserligen sova, förutom att jag vaknade till ibland och hostade lite. Men då fick jag väl typ 9 timmar iaf, så det känns bra.
Tyvärr har jag nog råkat smitta Albin så vi är båda rätt sjukliga :/ Fast han är sämre eftersom han blev sjuk igår och det är bara början på sjukdomen liksom. Jag känner mig bättre, ingen feber utan det är mest astman som ställer till det för mig.
Som tur är har jag inga föreläsningar idag, de börjar imorgon så jag hoppas att jag kan gå då.
Just nu singlar det lite snöflingor ner utanför mitt fönster. Skumt. :P
Men men. Nu ska jag nog krypa upp i soffan och försöka bli frisk till imorgon. På lördag ska vi åka till fjällen och jag vill verkligen att vi båda ska vara friska då.
Vi hörs när vi hörs!


En släng av influensa, mån tro?

Hejsan.
Jag kan inte sova :( Har hög puls eftersom jag har tagit astmamedicinen för det känns lite jobbigt att andas och jag har fått för mig att jag kommer glömma bort att andas när jag sover, så ingen sömn för mig fast jag är jättetrött och håller nästan på att ramla av stolen :/ Försöker slappna av med en bok men det går sådär.
Borde kanske lyssna på lugn musik istället?
Aja, sorry för det blev tomt här igår. Var ju på hästshowen. Mådde ganska okej på förmiddagen men mådde lite sämre på eftermiddagen. Trist att jag inte kan vara helt frisk men är ändå glad att jag gick.
Har nyst, hostat och haft det allmänt jobbigt med astman.
Nu har jag nog tagit för mycket medicin eller så är jag nervös för att sova för pulsen vägrar gå ner.
Har alltså inte sovit alls inatt, vill verkligen sova, men vet inte om det kommer att gå.
Blundade en stund där.
Borde verkligen sova, får lösa detta. Hör kanske av mig imorgon men om det är influensa och inte en vanlig förkylning kanske jag stannar i soffan istället för att masa mig hit-
Hoppas ni sover gott iaf.

Fredag

Solen lyser ute och jag tror att jag känner mig bättre än igår. Fortfarande lite ont i halsen men febern är nog borta. Det gör fortfarande ont när jag hostar (jättejättemycket, alltså :/) och jag är hes. Låter som någon jazzsångerska perhaps? Fast inte lika bra :P
Eftersom jag känner mig bättre ska jag genast sätta igång med hemtentan, lika bra att få det gjort så jag kan skicka in den idag och inte tänka mer på det. Om jag känner mig såhär imorgon kan jag nog gå och kika på hästshowen, det gör ju inget om jag har ont i halsen och är hes, det smittas inte iaf. :P
Nej, nu ska jag plugga.
Hoppas att ni har en fin dag!


Så otroligt krasslig

Hej. Jag har befunnit mig i soffan större delen av dagen. Det började med att jag fick ont i halsen när jag vaknade, efter några timmar kände jag mig trött i kroppen och tog då tempen. Hade 37,7.
Har verkligen inte tid att vara sjuk just nu :( Har bara skrivit ytterst lite på hemtentan idag, måste verkligen vara frisk imorgon så att jag hinner skriva klart den.
Det enda som är positivt är att jag blev godkänd på Ping Pong-seminariet. Och att jag har jordgubbsglass som jag snart ska äta.
Hoppas verkligen inte att jag har influensa, bara att det är en liten förkylning. Vill verkligen inte missa hästshowen på lördag, bokade ju biljetter i augusti, har sett fram emot det jättelänge.
Nu ska jag gå igenom vad Albin tycker att jag ska ändra på min färdiga hemtenta och sedan skickar jag in den, så jag slipper tänka mer på den. Efter det ska vi se en zombiefilm.
Kanske inte det bästa för mig, men jag kanske skrämmer mig själv frisk? Hoppas inte jag får mardrömmar och börjar hallucinera om zombies, det hade inte varit kul :P
Jag är kanske lite piggare eftersom jag orkar sitta här en kort stund men känner redan nu att nacken och ryggen är trötta, så jag ska till soffan snart igen.
Hoppas ni är friska och att ni har det allmänt bra.
Vi hörs kanske imorgon igen, om jag fortfarande är sjuk sätter jag mig nog inte här och skriver om hur sjuk jag är :P
Gonatt!

Flushed away



Igår såg vi denna filmen! Den handlar om Roddy (Hugh Jackman) som blir nerspolad i toaletten och hamnar i en råttstad efter en tur genom rörsystemet i huset. Han försöker ta sig hem igen och försöker få hjälp av Rita (Kate Winslet) men de blir jagade av The Toad (Ian McKellen) och hans onda hantlangare.
Kommer Roddy någonsin att komma hem igen?



Det var en himla rolig och spännande film, välgjord också. Men det finns inte mycket att att förvänta sig av några som gjorde Wallace & Gromit och Flykten från hönsgården. :) McKellen, Winslet och Jackman gör ett himla bra jobb men filmen är fylld av flera kända och duktiga skådespelare: Bill Nighy, David Suchet (Poirot!), Andy Serkis och Jean Reno.
Absolut sevärd film, jag satt och småfnissade åt grodorna och sniglarna väldigt mycket. :)
Se den nu! :P


Hej torsdag

Idag vaknade jag med ont i halsen. Usch! Håller antagligen på att bli förkyld. :/
Ska börja skriva ordentligt idag, det känns inte som att det kommer bli stressigt med sista uppgiften för den är inte lika omfattande som förra tentan. Skönt!
Albin ska läsa igenom min andra hemtenta idag och så hoppas jag att jag kan skicka in den idag, och den andra imorgon, så kan jag softa hela helgen! :)
Men ni får ha en fin torsdag, glöm inte att det är Once upon a time ikväll! ;)


Läggdags

Nej, nu ska jag gå och sova. Imorgon ska jag börja skriva på andra hemtentan, har läst klart det jag behöver ha läst till första frågan. Får hinna med att läsa till andra frågan imorgon också, skriva helt klart på fredag.
I can do it! :)
Gonatt!

Dagens sötaste!



En otroligt söt liten pygméflodhäst! Det ser dessutom ut som att den räcker ut tungan, så übersöt, så det finns inte! :) Hörde av min brors kompis att han hade sett en på ett zoo i Danmark. Man borde kanske ta sig dit för att se en sån här liten krabat? Let's go!

Lite bokrea-böcker

Nu är det väl köpstopp för mig :P Men jag är ändå nöjd, ska jobba lite på söndag så då tjänar jag lite pengar och kan känna att det är okej att jag köpte dessa ;)


En klassiker: Borta med vinden och så Sjöbergs bok, är sugen på att läsa den.


Hungerspelen kommer ju som film nu, ville läsa boken innan det. Och Zamas bok ska vara rolig har jag hört.


Sagan om ringen (klassiker igen) och En gatflickas berättelse.


Här var min lilla lista för idag :P Hade inte tänkt att köpa alla på listan, ville läsa vad de handlade om och så. Men jag måste kanske gå tillbaks...? :)

God morgon onsdag

Jag har varit lite på bokrean och hittade några titlar, kan visa sen :)
Det är farligt för mig att vara där...! :P
Men men, nu hade jag tänkt att sätta igång med hemtentan, den sista. Måste läsa massa text först :( Norska och danska, blä. Har inget emot dem i vanliga fall men nu så. :P
Vi hörs lite senare!
Hoppas ni har en roligare onsdag än vad jag kommer att ha ;)


Sängdags

Jag är trött. Har pluggat typ nonstop sedan tio imorse och bara tagit typ tre korta pauser. :/ Och på en av dem diskade jag. Känns väl sådär.
Jag tror jag är klar med hemtentan, känner inte att jag kan tillföra mycket mer. Albin får läsa igenom den och kolla så att det står något intelligent där :P
Imorgon är det bara att kämpa igång med sista hemtentan, fast har verkligen ingen lust att tampas med norska och danska texter. :( Det är krångligt nog med engelska.
Jaja. På morgonen följer jag med Albin till jobbet för att kolla in när bokrean startar. :) Köper kanske en bok eller två. Det är min belöning för jag är klar med ena hemtentan.
Ska förresten jobba i Borås på söndag också, spännande. Vet inte riktigt var butiken ligger men Albin får rita en karta eller något :P

Nej, nu ska jag sova. Gonatt!


Hej tisdag

Solen lyser och det känns lite bättre idag än vad det gjorde igår.
Jag satt och försökte skriva på min ena hemtenta (har skrivit typ halva) men blev så frustrerad att jag började gråta för det inte gick som jag ville. Så orkade inte blogga mer igår, men efter att ha sovit så känns det bättre och jag tar nya tag.
Har lite till att skriva på första frågan, sedan ska jag snabbt kasta mig på andra frågan så att hemtentan blir klar idag så jag (suck) genast kan börja på den andra och sista. :P
Men men, nu ska jag fortsätta skriva.
Ha en fin dag! :)


Kärlek till fina vänner, familj och släkt där ute. :)

Mustasch-halsband

Idag såg jag det roligaste ever! :) Jag var på Gina Tricot för att leta efter en klädroller men de var tyvärr slut. Får kika i någon annan affär en annan gång.
Men jag såg att de hade mustasch-halsband och mustasch-ringar! :) Det såg väldigt kul ut! :P
Tyvärr fanns ringarna bara i small och x-small, men jag ska banne mig kika i någon annan Gina Tricot-butik för att hitta rätt storlek. :)
Jag köpte iaf på mig ett halsband. Såhär ser det ut! :)


Fint, va? :) Så kan man hålla upp det under näsan om man vill få en liten mustasch :)

Hej måndag och nya veckan

Yes, okej, det är 5 dagar kvar (lite drygt) tills hemtentorna ska vara inne. Let's go, go, go! :)
Idag ska jag lite till vårdcentralen men annars har jag inget annat inplanerat för veckan utan bara plugga och skriva och fixa. Har egentligen ett Klemming-möte på onsdag men det får jag nog skippa. Var på förra mötet och jag hinner inte lägga tre timmar på att åka fram och tillbaka till Borås.
Aja, det kommer upp ett protokoll senare.
Hoppas ni får en fin dag idag!
Min mobil säger att det kommer vara molnigt med åska och blixtar idag :O Läskigt.
Gillar inte åska eller blixtar :/ Men men, jag är ju inomhus iaf. :P
Vi hörs!


Dirty Dancing!

Åh, Dirty Dancing gick idag på TV! :) Blev så glad, nostalgi!
Albin hade inte sett den innan så vi kurade ihop oss i soffan och jag njöt och sjöng med i låtarna och sittdansade lite :) Det är en av mina favoritfilmer, har sett den mer än 10 ggr tror jag bestämt :P
Om ni har missat den, tycker jag ni ska se den bums! ;)
Nu är det nog dags att sova, klockan är en del och även om jag har fått gjort massor med plugg är det bara att ta nya tag imorgon igen.
Jag tänker att om jag kör järnet tills fredag så kan jag softa på helgen sen :)
Och jag ska ju på Göteborgs Horse Show på lördag med mamma, så har jag verkligen en belöning till mig själv för att jag fixar med hemtentorna :)
Vi hörs imorgon igen, sov gott!


Åh, Johnny! <3 :)

Recept på Gino

Jag kom på att det kanske inte är alla som vet vad gino är, så jag slänger upp ett recept här så kan alla göra denna enkla men otroligt doa efterrätten! :)

Gino är varm frukt under ett täcke av vit choklad. Originalrecepet är med kiwi, jordgubbar och banan men man kan mixa och blanda precis hur man vill. :)

Om man vill göra 2 portioner behöver man:
  • 1 banan
  • 2 kiwifrukter
  • 8 jordgubbar
  • 100 g vit choklad (jag använder vanlig matlagningschoklad)
  • god vaniljglass till servering

Man sätter ugnen på 250 grader grillvärme. Skiva frukten och lägg den i en ugnsfast form.

Täck frukten med den rivna chokladen och gratinera under riktigt het grill (ej undervärme) i ca. 5 minuter. Servera med vaniljglass!

 

God gino med kiwi och jordgubbar. Jag gillar inte banan så jag skippar den men Albin tyckte att det var gott. :)


Hej söndag

Detta blir nog en tråkig dag för bloggen för jag måste verkligen plugga hela dagen. :P
Men vi kanske hörs lite snabbt ikväll :P
Ha en fin dag iaf! Solen lyser (någorlunda iaf) så ta en promenad eller mys i soffan med en bra bok/film.
Ha det!


Idag är jag supersugen på gino igen! :P

Sorglig kväll

Ranelid gick vidare och det är fruktansvärt :P Fruktansvärt dåligt. Vem var det som röstade honom direkt till Globen? Helskumt.
Jaja, lika bra att gå och lägga sig, det händer nog inte mycket roligt ikväll.
Imorgon är det söndag och rejäl pluggdag!
Måste börja skriva också. Men det ordnar sig nog, känner att jag har kommit en bit på vägen i texterna iaf. Alltid något. :)
Ha det fint, sov gott!


Dagens kalasoutfit


Klänning: Asos. Jacka och ring: H&M. Kängor: DinSko.

Jättedålig bild, ber om ursäkt men ni ser ungefär hur jag ser ut idag. :P
Snart är det kalasdags och jag är redo! :) Hoppas ni får en fin kväll, jag hoppas att vi ska lyckas se på Mello fast vi är bortbjudna... :P

God morgon lördag

Helg igen och snön håller på att smälta bort, det är slask ute. Bläää.
Idag blir det plugg som attan!
Det blir nog lika kul här i bloggen som igår, är jag rädd. (Två inlägg, ett morgon och ett kvälls :P)
Men men, kanske kommer in med någon kalasoutfit, ska ha en smutronfärgad klänning, tror jag bestämt, och en liten blå jacka.
Men hoppas ni får ha en mysig dag iaf, så hörs vi!


Sängen kallar

Upptäckte nyss att jag inte har skrivit sedan imorse.
Men har haft fullt upp! Får ta nya tag med pluggandet imorgon, måste verkligen komma igång med att skriva men har inte hittat det viktiga i texterna än... Får klura vidare imorgon.
Har blivit godkänd på ännu en hemtenta. Jag fixar hemtentorna alla gånger iaf, det känns riktigt skönt :)
Fast lite surt att jag har en salstenta som jag måste göra om och det får jag inte göra förrän i augusti men det ordnar sig nog då. Bara det blir gjort så.
Erik och Martina Haag vann, det var kul! :) De är roliga båda två, så kul för dem att de vann. Luuk och Lindström var också riktigt roliga idag :P
Men nu är det dags att sova. Imorgon har jag egentligen inget att göra förrän vid halv sju så jag hoppas att jag hinner med mycket plugg. Så man kan ta det lugnt resten av kvällen med kalasande.
Hoppas ni har haft en trevlig fredagskväll!
Gonatt!


Fredagsmysdagen

Hej hopp!
Jag är på gång, har redan diskat och slängt in lite tvätt. Så det "enda" jag behöver göra efter tvätten är klar är att plugga som en gnu och städa badrummet.
Känns ändå rätt skönt att det "bara" är det. Ikväll blir det kanske att se på finalen på På Spåret, Haag-arna är ju med, de är grymt bra och roliga. :)
Imorgon fyller min fina mamma år, så det blir kalas på kvällen. Kul! :)
Men nu ska jag pusta ut lite innan jag fortsätter med tvättandet.
Kommer kanske in lite senare med något inlägg, vi får se :P Just nu har jag ingen inspiration, bara lite stress över hemtentorna som måste vara klara om en vecka. Två stycken, då får de 3,5 dagar var har jag räknat ut :P
Hörs!


Förresten! De här är mina nu, de kom igår. Nu ska jag bara fundera vilka två par skor som måste flytta från min garderob. :/

Grillad med frågor

Nu är jag hemma igen! Har varit det en stund men har inte suttit här så mycket. :P
Det var en kul dag. Jag fick svara på massor av frågor för att de ska komma på ett typ smeknamn på mig, som ska stå på overallen som man fick prova idag också.
Det var kul med frågor men svårt för man vill ju svara bra och intressant :)
Lyssnade på Mark Levengoods vinterprat (eller om det var sommarprogram...?) och det var intressant, och bussresan gick väldigt mycket snabbare. :)
Nu ska jag ta det lite lugnt för att förbereda mig inför morgondagen då jag ska plugga, tvätta, städa badrummet och diska. :/ Hujedamig! :P
Vi hörs!


Här är några från Klemming, på introveckan. :)

Mot Borås

Nu sticker jag iväg på möte i skolan, ha det så bra så länge!
Det är trist väder ute, det snöade förut och nu regnar det så det blir slask :/ Usch, för att gå i sånt!
Vi hörs later!
Missa inte Once upon a time på 5:an klockan 20 ikväll! ;)


Torsdagsmorgon

Hej hopp, nu är det ny dag igen. Idag ska jag plugga för det mesta och sedan iväg på ett möte i skolan vid fyra.
Hade himla svårt att sova inatt :/ Jobbigt. Vet inte varför...
Men nu är jag vaken iaf! Ska äta frukost och duscha och komma igång med dagen.
Vi hörs när vi hörs :)


Vampire Diaries

Nu är jag lite fast på det där Facebook-spelet men det är ju så kuuul! :)
Och jag längtar efter tredje säsongen (när kommer den egentligen??!) och vill nog se om första och andra, men spelet håller mig sysselsatt. :)
Det är faktiskt kul, ni borde prova det ;)
Jag har lämnat in min första hemtenta, imorgon ska jag börja läsa ordentligt på till en av de två hemtentorna jag har kvar. Och så ska jag till skolan igen för ett möte.
Men börjar känna mig lite trött och rastlös redan nu så det är kanske dags att krypa ner i sängen snart?
Vi hörs imorgon igen :)


Små isiga presenter

Här är det jag gav till Albin igår! Tyckte att de var så söta :)


Från Bluebox.se, inte så dyrt var det heller. Kul att ha någon liten festlig isbit i glasen istället för en vanlig en.


De här fick han på sin födelsedag, fina! :)

I skolan

Hej hopp, jag hann inte blogga innan jag stack hemifrån.
Tyvärr tänkte jag fel och är här en timme för tidigt :P Men kan surfa runt lite på datorn här och plugga lite, så det gör egentligen ingenting.
Hoppas ni har en trevlig dag, jag får skriva sen igen när jag är hemma, vet inte riktigt när det blir men kanske vid fyra-tiden.
Vi hörs!


Supermätt

Nu är vi hemma och kikar lite på Top Gear, som har börjat sändas på 9:an igen. Nya avsnitt från förra året, tror jag det är. Yay! :) Just nu är de i Indien. Trevligt.
Middagen var trevlig, vi tog buffén och är nu supermätta. Det kändes som att jag kunde rulla hem men jag slapp som tur var, vi tog spårvagnen istället.
Imorgon blir det till att plugga och kanske städa lite i skolan.
Vi hörs då! Gonatt på er!


Hjärtlig middag

Nu ska vi snart sticka iväg och äta lite gott och vara allmänt mysiga med varandra :)


Mitt fina hjärthalsband som jag har fått från min man :) Har en rosa klänning också, rosa ögonskugga så jag känner mig riktigt hjärtlig... :P

Hoppas ni får en fin kväll och myser med en filt i soffan eller vad ni nu gillar att göra :)
Hörs!

Kung Fu Panda 2



Igår såg vi den här filmen, som fortsätter där förra filmen slutade; Po (Jack Black) är Drakkrigaren och fortsätter att kämpa med Tigress (Angelina Jolie), Viper (Lucy Liu), Monkey (Jackie Chan), Mantis (Seth Rogen) och Crane (David Cross) mot ondskefulla makter. I den här filmen vill Shen (Gary Oldman), en ond påfågel, ta över Kina och det finns bara en som kan stoppa honom: en krigare i svart och vitt.



Den här filmen var minst lika rolig och välgjord som den förra filmen. Det är mycket kändisar som gör röster och de gör det  väldigt bra. Storyn är också väldigt intressant och spännande!
Min favorit är nog Mr Ping (James Hong), Pos pappa, som är en gås. Han är så otroligt underbar och rolig och väldigt mammig :) Han gör rollen väldigt bra!
Tycker absolut att ni ska se denna filmen, om ni nu har missat den (som jag har gjort :P)! Jag brukar rekomendera nästan alla animerade filmer men de blir ju bara bättre med tekniken och alla storys är väldigt bra uttänkta. Så passa på att se denna! ;)


Mr Ping! <3

God morgon Alla Hjärtans Dag!

Dagen började fint med att Albin väckte mig med en mysig kram och sa Happy Valentine's Day, mys :) Jag smög upp och hämtade ett kort och ett fånigt litet paket med en silikonform med hjärtan och en pil.
Så det ska bli fina isbitar, visar sen :) Bara något litet, inget dyrt för oss.
Ikväll blir det middag men innan dess ska jag nog försöka börja på hemtenta nummer 2, lika bra att ta tag i det.
Hoppas ni har en fin dag och berättar för familjen och vännerna att ni tycker om dem. :)
Man måste inte ge presenter, det räcker långt med en varm kram och några fina ord. <3
Hörs!


Borde ha köpt en sån här till mig själv, för att visa att jag tycker om mig själv :) Men men, det är ju bara tisdag... :/

Hemtenta 1 - klar!

Japp, jag tror det iaf, det känns klart. Albin får läsa igenom det så jag inte har några syftningsfel eller så. Han är så bra på det där :) Det känns skönt att den är färdig, nu är det två kvar men jag börjar snart på den ena så blir det ingen stress.
Så himla bra! :)
Imorgon är det Alla Hjärtans Dag. Brukar ni fira det?
Vi ska nog bara fira lite grann, vi ska gå och äta thaimat och ge varandra något pyttelitet. :)
Och jag tänkte vara lite fin, efter typ en vecka i mysbyxor och hoodie, och ha en klänning. Det känns skönt för nu kan jag nog helt säkert säga att magen mår bra. Himla skönt att det ordnade upp sig.
Nu ska jag softa lite i soffan innan det är dags att sova!
Gonatt på er, sov gott! :)


The Private Lives of Pippa Lee



Pippa Lee (Robin Wright) har precis flyttat till ett pensionärsställe med sin äldre man Herb (Alan Arkin), efter han hade fått tre strokes för att det ska bli lite lugnare i deras liv. Men efter att de flyttat dit känner Pippa sig rastlös och hennes förflutna jagar henne både på dagarna och på nätterna.
Men när hon träffar Chris (Keanu Reeves) förändras mycket och hon känner sig mer hemma med honom än i pensionärsträsket.
Blake Lively spelar hennes unga jag då man följer hennes tonårsliv med en lite galen mamma och med piller.



Filmen hoppar rätt mycket fram och tillbaka men det blir aldrig jobbigt att hänga med utan intressant.
Man får följa Pippas hemliga och mystiska liv och hur hon blev den hon blev och hur hon var innan.
Det är någon konstig eftersmak efter filmen, jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den. Den var inte dålig men den var inte fantastisk heller.
Det var intressant att se Keanu Reeves spela en sådan roll, man har mest sett honom i actionroller innan. (Även fast han inte precis är en ängel i denna men ändå...)
Jag tror jag rekomenderar denna filmen, den är intressant om inte annat.


Måndag och ny vecka

Ny vecka igen, det känns som att veckorna bara flyger förbi.
Anyways, jag tror att mitt magont har försvunnit tack vare antibiotikan. Yay! Men det är svårt att känna mycket skillnad på magont, om man är hungrig eller mätt och mensvärk. :P Jobbigt läge.
Men men, jag känner mig rätt bra iaf, det är härligt!
Nu ska jag sätta mig och plugga! Hörs senare!


Ompysslad

Man känner sig alltid så hemma och ompysslad när man kommer hem till sina föräldrar, tycker jag. :) Vi åt goda köttbullar med potatis och lite efterrätt på det och så kikade vi på när Galenskaparna var med på Så ska det låta. Det var kul och mysigt och jag glömde bort mitt magont. Skönt! :)
Nu ska jag sova men imorgon vill jag bli klar med min hemtenta! Det hade varit riktigt skönt att kunna släppa den och börja på nästa så det inte blir stressigt.
Imorgon kommer jag nog in med en filmrecension från en film jag såg igår, The Private Lives of Pippa Lee.
Hörs då!


Capitalism: A Love Story



Häromdagen såg vi denna filmen. Det handlar om USAs banker och hur människor förlorar sina hus och jobb för att de rika ska bli rikare och ha fallskärmar och flera hus. Bland annat. :)



Det finns inte mycket mer att skriva om vad filmen handlar om, för det är rätt enkelt. Det var en väldigt intressant film, som alltid när Michael Moore är i farten.
Det är ju så svårt att relatera till hur de har det, tycker jag, de har det så mycket mer annorlunda än hur vi har det. Men det är ändå väldigt intressant och spännande.
Absolut en film att kika på. Man borde egentligen se alla hans filmer, jag tror att man "mår bra" av det, att veta hur det är i USA.


Hej söndag

Jag har redan hunnit med att diska ett berg av smutsig disk och nu är jag helt slut i kroppen. :/
Ska lägga mig en liten stund i soffan och sedan fortsätta med hemtentan.
Ikväll blir det middag hos mina föräldrar, mums!
Annars ska jag försöka komma upp med en filmrecension, vi får se om jag har tid/orkar.
Hoppas att ni får en fin och inte tråkig söndag!


Dagens låt är denna såklart. :)

Gonatt

Jag är helt slut och måste gå och lägga mig. Har huvudvärk och har inte gjort särskilt många knop idag. Kunde inte gå vidare med min hemtenta innan jag hade fått svar från läraren.
Och när jag hade fått det så var det på kvällen och då orkar jag inte ta tag i det. Så det får bli imorgon. Hoppas på att allt då går som jag vill så jag kan lägga det åt sidan sen.
Mello var ganska kul, det gick väl som väntat.
Det jag ser fram emot framöver är att vi ska åka iväg till fjällen och åka skidor om mindre än en månad. Yay! :) Ska bli skönt att få åka iväg och slappa lite.
Men nu är det dags att sova.
Hoppas ni har en mysig helg och är friska och allt!
Gonatt!


Ordning och reda

Igår passade jag på att ordna lite bättre med mitt smink och då blev det såhär:


Allt nagellack i små fyrkanter och lite annat pyssel.


Har mitt smink i min byrålåda för det är så mycket. Använder inte allt, borde städa mer än vad jag gjorde igår. Men det är mer ordning nu än det var innan jag började städa.

Gillar när det är städat och ordnat men har för mycket smink. Är dessutom dålig på att kasta bort saker, "jag kanske behöver dem någon gång". :P Jag tror inte jag kommer använda allt som ligger där så jag borde ta bort massa grejer. Man ska ju inte använda gammalt smink heller.
Aja, det är ordnat på första bilden iaf :)

God morgon lördag

Eller nu är det ju förmiddag och inte morgon, men ändå.
Igår satt jag och pysslade med min hemtenta och har svarat på en av tre frågor, alltid något. Om jag svarar på en fråga till idag och en imorgon så är jag ju klar. :) Och den ska in på onsdag. Sedan får jag ta itu med de andra två hemtentorna. Det blir nog inte mycket ledighet men om jag planerar in bra så slipper jag stressa. Och det är bra, jag funkar nog inte med stress. (Vem gör det?)
Idag blir det alltså lite plugg och ikväll Melodifestival. Tror inte att det är någon intressant artist ikväll, läste i GP att det blev en nitlott för startfältet, det var inte så intressant eller så. :P Diss.
Anyways, jag kommer kanske in med något inlägg under dagen, vi får se.
Igår myste vi i soffan med indisk mat och åt sedan gino och zappade runt bland kanalerna. En mysig fredag.
Nu ska jag röra mig mot soffan, vi hörs later! :)


Ginon från förra veckan. Igår körde vi bara med kiwi för det var mögel på jordgubbarna :(

Hej fredag

Igår satt jag på Vårdcentralen i typ två timmar men nu har jag fått antibiotika iaf. Känner mig fortfarande rätt krasslig så det kommer nog inte bli uppdaterat så mycket här idag.
Dels för jag inte orkar och dels för jag måste jobba med hemtentan, extra hårt eftersom jag har missat varenda föreläsning i veckan. :(
Men det ska nog gå bra. Hoppas ni får en fin fredag och en fin helg iaf!

20 % på klänningar hos Asos

Idag fick jag ett mail från Asos att de har rea på snygga klänningar.
Älskar deras klänningar, om jag ska köpa en fin klänning från någon butik väljer jag nästan alltid Asos! :) Min klänning som jag hade på julafton köpte jag där och jag har hittat massor av andra fina klänningar (och accessoarer) där.



Så passa på att kolla in vad de erbjuder! :)


Människor som har haft fel



Den här boken handlar om (offentliga) människor som har haft fel. Ofta fel på väldigt knasiga sätt och på ett väldigt underhållande sätt skriver Kalle Lind om detta.
Varje person får några sidor tillägnade sig och där berättas det vad de har gjort för fel.
Det låter ganska enkelt men jag gillar själva sättet; att roa på ett sånt enkelt sätt är väldigt bra gjort, tycker jag. :) Om man har lite humor och förstår sarkasm så är detta en kul bok för dig! ;)
Det går inte riktigt att beskriva mer eller skriva mer om den, för det är ett enkelt koncept, som sagt, och jag vill inte förstöra det med pladder.
Så läs den bara! :P

God morgon

Nej, det blev inte som jag hade planerat idag heller. Stängde av väckarklockan vid sju och låg en liten stund och undrade om magen var okej och så somnar jag :/ Men den gjorde lite ont när jag gick upp förut så jag vet inte om den hade gjort ont vid sjutiden också.
Tusan. Pluggar hemma, ska nog börja med hemtentan idag, den "släpptes" igår, så det är lika bra att sätta igång när jag ändå inte är i skolan.
Hoppas jag vet hur jag ska göra, eftersom jag har missat typ hela veckans föreläsningar. Hoppas verkligen att jag orkar masa mig dit imorgon. Vill verkligen, tycker att det är jobbigt att missa skola. :/
Jag borde kanske gå ut på en liten liten promenad idag? Har ju typ varit inne hela veckan utom i tisdags, då jag gick till hållplatsen men började må dåligt så jag gick hem.
Jag kanske behöver lite luft? Kan alltid gå och handla lite mat...?
Vi får se. Ni får en bokrecension som jag tidsinställer idag iaf, så kan jag sitta och plugga och veta att bloggen inte är helt tom idag iaf.
Ha det fint! Ikväll är det Once upon a time! ;)


Slapp dag

Idag har jag legat i soffan och pluggat lite. Jag hoppas verkligen att jag kan gå till skolan imorgon, det är tråkigt att bara ligga hemma i soffan, börjar få ont i nacken och så :P
Jag har hunnit läsa ut en bok idag och vi har sett en film också, jag kan skriva om någon av dem imorgon.
Annars har det inte hänt så mycket roligt i mitt liv idag.
Bara ensamhet och tråkighet :P
Vi hörs imorgon igen, jag håller tummarna att jag vaknar pigg och frisk annars får jag nog masa mig till Vårdcentralen. Eller masa mig till skolan ändå, det är ju bara två timmar det handlar om. Fast ifs, tre timmar fram och tillbaka också, det är inte så himla kul. :/
Vi hörs imorgon igen, gonatt på er!


Gnomeo & Juliet



Igår såg vi denna filmen, som ni kanske förstår är ganska mycket baserad på Romeo & Julia fast det handlar om trädgårdstomtar som bor precis bredvid varandra. Det är röda och blå och de brukar ofta bråka och förstöra i varandras trädgårdar. Men en kväll träffas Gnomeo och Juliet i en övergiven trädgård och de börjar träffas i smyg. Och jag behöver nog inte berätta mer för ni kan ju historien ;)



Det är en väldigt originell idé med trädgårdstomtar och filmen var väldigt rolig och vi skrattade väldigt mycket. Filmen är full av kändisar som gör röster åt de olika tomtarna. Gnomeo görs av James McAvoy, och Albin blev lite sur när jag kom på vem det var för jag tycker att han är snygg :) Men det betyder inte att jag tycker att han är snyggare än min man! :P Iaf, Juliet görs av Emily Blunt. Andra kända röster är Maggie Smith, Michael Caine, Dolly Parton, Patrick Stewart, Matt Lucas, Ozzy Osbourne, Jason Statham och Ashley Jensen.
Jag rekomenderar absolut denna filmen, den var riktigt kul så om man vill se animerat och få sig ett gott skratt är detta är himla bra film för det! :)


Elton John är producent och massor av hans låtar är med i filmen, vilket var väldigt underhållande.

Dumma kropp

Min dumma kropp har svikit mig igen och jag ligger här hemma och är sjuk, suck. :(
Får försöka pluga bäst jag kan men det är riktigt trist att min kropp håller på såhär och är svag :/
Aja. Kommer kanske in sedan med en filmrecension om jag orkar och har tid.
Hoppas att ni har en bra onsdag iaf.


Sängdags

Nej, nu är det dags att jag går och lägger mig. Hoppas på att få sova och bli frisk.
Albin har redan sovit i 40 minuter i soffan, efter vi hade tittat klart på Gnomeo & Julia, skriver om den imorgon.
Har varit riktigt seg idag så det hade varit så skönt att vara frisk imorgon och åka till skolan och vara som vanligt. Om jag är sjuk imorgon också vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till :/
Så, skyndar mig att lägga mig så blir jag kanske friskare fortare! :)


Sjukling

Idag är jag hemma och är sjuk igen :( Illamående och ont i magen, fattar inte vad det är med min kropp :/
Imorgon måste jag verkligen vara frisk för då ha vi nog en genomgång inför hemtentorna vi ska pyssla med nästa vecka. Annars har jag legat här i soffan och tittat på film och TV och inte varit speciellt produktiv. Fast jag är ju sjuk och orkar inte röra på mig så då är det kanske dumt att tvinga sig själv göra saker bara därför att.
Snart ska jag bli bjuden på mat och vi ska nog se en film.
Hoppas ni är friska iaf, så hörs vi!


Idag kikade jag på Your Highness :)

Never let me go



Filmen Never let me go handlar om Kathy (Carey Mulligan), Tommy (Andrew Garfield) och Ruth (Keira Knightley) när de är vuxna och när de är barn och bor på en skola på 1970-talet som är väldigt strikt. De bor och växer upp där till att bli donatorer när de blir myndiga.



Jag vill inte berätta för mycket om själva filmen så det blev rätt kort handling. :) Men det var en riktigt bra film. Väldigt sorglig, jag grät som en jagvetintevad i slutet, jag vet inte varför jag tyckte att det var så hemskt och så sorgligt men det var det. Den här filmen är som The Island med Scarlett Johansen och Ewan McGregor fast denna filmen är mer känslofylld. The Island är mer action och lite humor på det medan denna är allvarligare.
Kan absolut rekomendera denna filmen, den var riktigt bra!
Jag tycker att alla borde se den, för den är speciell och väldigt fint gjort.


Andrew Garfield är så himla fin i denna filmen, så söt och fint pojkig, ögongodis i det sorgliga.

Tidig tisdag

Hej hopp, nu ska jag bara fixa håret och sedan sticka iväg till skolan!
Har egentligen noll lust men det är viktigt. Har bara denna veckan med föreläsningar och sedan är jag "ledig" i två veckor, då vi ska jobba med våra hemtentor.
Hoppas ni får en fin dag så dyker jag upp lite senare!


Gonatt!

Nu är det dags att krypa ner i sängen och läsa lite innan jag somnar.
Hoppas ni har haft en bra måndag, så hörs vi igen imorgon.
Jag ska visserligen vara i skolan men fixar ett tidsinställt inlägg åt er.
Sov gott!


Sucked in

Idag har jag haft lite småtråkigt så jag håller på att spela Vampire Diaries på Facebook :P
Lite fånigt kanske, men det är kul och jag längtar efter tredje säsongen!
Så det är så jag sysselsätter mig så länge ;)

Idag har jag sett en bra film, Never let me go, som jag kan tidsinställa till imorgon när jag ändå är i skolan. Kände mig lite frusen och ensam på eftermiddagen så snälle Albin hade köpt god jordgubbsglass till mig :) Mys!
Nu får vi se vad jag hittar på, men klockan är rätt mycket så jag hoppas inte jag är uppe alltför sent ikväll iaf, var så trött imorse för jag gick och la mig efter tolv.
Nu ska jag spela lite till och förbereda inlägget inför imorgon. :)


Igår passade jag denna sötnosen lite grann. Han tyckte dock att vi var tråkiga som inte ville leka med honom och hans vassa tänder hela tiden. Men sedan vilade han i soffan med oss. :)

Lite nytt hos H&M

Här kommer lite nya, snygga saker från H&M som jag hittade på deras hemsida idag!


De här snygga kilklackarna påminner lite om Mary Janes med bandet vid ankeln. 299 kr kostar de, 11 cm höga med 2,5 cm platå i mockaimitation. Ursnyggt till sommaren med en enkel sommarklänning men innan dess funkar de väldigt bra med ett par snygga svarta jeans och en fin topp. :)


En söt liten väska i en uppfriskande grön och härlig färg! Du får betala 129 kr om du vill äga den själv. Piffar upp vilken vanlig vardagsoutfit som helst. Kanske med beiga byxor och en vit topp.


Ett par himla söta hårspännen finns också för 29:50 kr, älskar ju rosetter. :) Kanske passar bäst ihop med en något lite tuffare outfit så det inte blir för sockersött.


Den här toppen var riktigt fin, gillar trycket väldigt mycket. 99 kr kostar den och den har också några knappar i ryggen. Trycket påminner om både vinter och sommar, tycker jag. Sommar med blommor och vinter med färgerna.


Jag gillar enkelheten i den här klänningen, det är lite ballerina över den. 199 kr kostar den och den är knälång. Passar med ett par mc-boots kanske, eller en skinnjacka. Och kanske den söta gröna väskan som jag visade där uppe? :)

Horrible bosses



Igår såg vi denna filmen! Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) och Kurt (Jason Sudeikis) har alla varsin chef som plågar dem varje dag på olika sätt. Nicks chef (Kevin Spacey) har sagt att Nick ska få en löneförhöjning men när det är dags ger chefen den till sig själv. Dales chef (Jennifer Aniston) sextrakasserar honom varje dag för hon vet att han inte kan sluta för han kommer inte få ett jobb någon annanstans. Kurts chef (Donald Sutherland)dör och då tar hans pundige son (Colin Farrell) över firman och förstör på många olika sätt. De vill helt enkelt bli av med sina chefer och försöker ta reda på om det finns någon som kan röja dem ur vägen för dem.



Detta var en riktigt rolig film även om den är rikligt kryddad med sexuella anspelningar på det mesta och grova uttalanden :P Men annars var den väldigt rolig! :) Man kunde ibland gissa sig till vad som skulle hända, om man bara tänka på det mest osannolika som kunde hända. :)
Iaf, riktigt rolig film. Om du gillar komedier tycker jag aboslut inte att du ska missa den här filmen!



Ny vecka igen

Hej hopp alla.
Nu skulle jag egentligen varit i skolan om det inte hade varit för att jag mådde illa när jag vaknade och min kropp ville verkligen inte låta mig gå upp ur sängen :/ Blev lite yr när jag försökte.
Jag tänker positivt och ska plugga lite här hemma, vet ungefär vad jag ska läsa denna veckan, så jag börjar med det direkt.
Och får kolla med klasskompisarna var de gjorde idag, förhoppningsvis kommer föreläsningen upp på PingPong, det händer oftast som tur är.
Annars får ni ha en trevlig dag. Nu ska jag gå och äta frukost och försöka krya på mig.
Kommer väl in senare med ett filminlägg om den vi såg igår.
Ha det!


Är sugen på glass just nu men det har vi inte hemma och jag tänker inte gå ut. :/

Lugn söndag

Hej hopp! Nu sitter jag och kikar på Poirot men just nu är det reklampaus.
Vi har sett Horrible bosses ikväll, kan skriva om den imorgon. Annars har vi fikat, städat, tvättat och spelat lite spel. En lugn men kul dag alltså :)
Imorgon är det skola igen och jag ska dit varje dag i veckan. Sådär kul, hoppas inte det blir ännu kallare nu i veckan än vad det var den förra.
Men gonatt på er så hörs vi imorgon!


Super



Häromdagen såg vi Super som handlar om Frank (Rainn Wilson) som blir lämnad av sin fru Sarah (Liv Tyler) och försöker få tillbaka henne. Han är kristen och får ett tecken från Gud att han ska kämpa för sin sak och blir Crimson Bolt, en brottsbekämpare som misshandlar sina "offer" med en rörtång. Libby (Ellen Page) vill också hjälpa till och blir Boltie. De försöker komma på en plan att få tillbaka Sarah, som hålls fången av Jacques (Kevin Bacon).



Det här är ingen film för de svaghjärtade. Den är riktigt brutal och det är inget mesigt med våldet i filmen. Det var riktigt äckligt vid vissa tillfällen :P
Det var inte riktigt en film som passade mig, även fast den hade sina roliga stunder. Men Ellen Page spelar riktigt tokig, vet inte riktigt om jag gillade henne i den rollen. Hon är ju mycket bättre i Juno. Rainn Wilson har jag nog aldrig sett i en huvudroll innan, jag vet inte om han är tillräckligt bra och intressant för det :P
Om man gillar actionfilmer och typ splatter, så är detta den perfekta filmen för dig men jag rekomenderar den nog inte, den var inte riktigt så bra.
Jag är nog mer för komedier eller häftiga actionfilmer där de inte skjuter halva huvudet av folk. Så kan det vara. :)


Jobbig söndag

Nu är jag vaken med ett öra som gör ont :( Det har nog slagit lock, tror inte det är vatten, och det gör ont och går inte att tryckutjämna. What to do??! :/
Får nog ringa Sjukvårdsupplysningen och kolla med dem.
Hoppas jag slipper gå till Vårdcentralen, vill gärna stanna inne idag.
Aja, vi hörs lite senare, förhoppningsvis har jag fått bukt med örat tills dess.


Lite bloggledig

Hej hopp! Nu är det ny dag :P Har inte orkat sitta vid datorn men ni får filmrecensionen imorgon istället, får se om jag orkar vara mer aktiv imorgon :P
Vi har kikat på Melodifestivalen och ätit gino, supergott var det! Det var mindre trevligt att Torsten Flinck och Sean Banan gick vidare till Andra chansen, tycker att iaf Torsten skulle åkt ut direkt efter tafsandet på Ana Gina och sin äckliga snus. Och gula tänder. Nej, han är allmänt ofräsch och äcklig.
Hoppas inte han går vidare från Andra chansen bara, pinsamt.

Anyways, vi har precis sett Saturday Night Live, och det var kul som vanligt :)
Imorgon blir det fika med bror, de kunde inte idag. Annars: softning! Precis som idag :P Kanske ska kika lite på vad vi ska göra på lektionerna nu i veckan, börja läsa en bok eller så, vi får se.
Hoppas ni har haft en mysig lördag!
Hörs tomorrow!


Min gino! :) Det var riktigt gott och jag vill göra det igen! Mindre jordgubbar och mer kiwi dock ;)

Kids



Den här killen är riktigt duktig på det han gör och det är kul att lyssna på denna grymma låten i den här nya versionen jag inte hört innan :) Kolla upp vad han har gjort mer, han har bl.a. gjort Where is my mind av Pixies. Och han är ju inte otrevlig att titta på heller ;)

Lördagsmorgon

Sovmorgon är riktigt härligt, speciellt när man gick upp halv sex igår. :P
Idag blir det inte många knop gjorda, jag vill softa och kanske ligga och läsa. Diska måste jag göra och städa badrummet men annars inga måsten. Så skönt!
Borde ifs börja titta på vad jag ska göra nästa vecka, läste lite på PingPong och vi ska ha några hemtentor :/ Suck :P Aja, det är ifs roligare med hemtentor än salstentor.
Hoppas ni får en fin dag!


Jag ska ligga på min fina kudde och kanske glo på TV eller läsa tidningar, jag ligger efter med dem :)

Fredagskväll

Hej hopp! Jag har tillbringat större delen av min dag i soffan, eftersom jag var helt slut efter tentan. :P
Den gick nog sådär, jag tror att problemet var att jag inte hade koncentrerat mig på vad artiklarna på norska och danska handlade om utan försökte istället förstå vad det stod, vad orden betydde och så.
Trist men jaja. Hämtade ut en tenta jag gjorde i januari och jag hade ett ynka poäng från godkänt. Surt men så blir det ju ibland. Känns ändå rätt okej eftersom det var den första av de salstentor och hemtentor som jag har gjort som jag inte har fått godkänt på.
Fick reda på att jag blev godkänd på min hemtenta från januari idag också, så det kändes okej för salstentan för den var bara på 1 hp, alltså inte så mycket. :)
Man får tänka positivt!

Imorgon kommer förhoppningsvis bror med tillhörande fästmö och vovve hit och fikar, det hade varit himla trevligt. Annars får jag nog städa, det är dags... :/ Och diska. :P Och så är det Melodifestival också!
Ska ni kika? Vet inte riktigt vad jag tycker om startfältet, Sean Banan och Torsten Flinck är väl inte mina favoriter :P
Vi hörs imorgon iaf, då kan jag skriva om filmen vi såg ikväll, Super.
Ha det!


Breaking Dawn parody

Här kommer senaste filmen med Hillywood-tjejerna! :)
Jag tyckte den var himla roligt och skrattade massor och Albin tyckte också att den var kul. Jacob är nog bäst ;)


Morgon...?

Det är för tidigt för mig, detta :/ Gick upp halv sex och nu är jag jättetrött.
Ska försöka plugga på bussen men jag skulle inte bli förvånad om jag somnar istället, det är så hiskeligt tidigt :(
Aja, idag är det fredag iaf! Efter tentan ska jag ta det lugnt hela helgen eftersom vi börjar ett nytt moment på måndag, så jag tänker inte tänka på pluggande förrän efter helgen :)
Igår såg Albin och jag Space jam! :) Vilka nostalgiminnen! Jag såg den när jag var 9 och jag tyckte att den var sååå cool. Den var rätt rolig nu också. ;)
Vi hörs senare, hoppas ni får sovmorgon! :)


Det var en gång...

Nu ligger jag ihopkurad i soffan och tittar på Once upon a time. Har väntat en hel vecka!
Tycker att det är en riktigt bra serie, spännande och snyggt gjord.
Nu är det reklam men jag skyndar tillbaks till soffan och myser i tio minuter till, sedan blir det lite plugg till innan jag call it a day och går och lägger mig. Vi hörs imorgon!
Hoppas ni har haft en fin torsdag, imorgon är det fredag, yay! :)


Födelsedagsalbum

I söndags, på Albins födelsedag, fick han leta fram lite paket och här är ett av dem!
Är nöjd med det och tänkte visa upp det så andra kanske får tips om hur de kan göra album och så.


Här är baksidan på albumet som jag gjorde och som ni kanske kan lista ut är det bilder på Albin och mig i :)


Jag gjorde det hos Blurb.com. Det här är ett ganska stort album, Landscape tror jag det hette, och det är nog i det största laget men en storlek mindre är nog perfekt om ni ska fixa ett eget album!


Jag tog några nya bilder men mest bilder som var lite äldre som jag inte hade sett på ett tag. De nyare bilderna kanske vi gör ett till album med, vem vet? :) Gillar snöbilden på mig, det var fint med alla flingorna.


Albin får håret fixat i Salong för alla åldrar och jag myser med blommor på sommaren. :)


Här är vi på Liseberg, kanske förra året. Den första är vi nog i Sagoslottet och bilden till höger är vi i Slänggungorna. :)

Det fanns några fler sidor men vill inte visa alla. Men Albin blev väldigt glad för det, jag tycker det är fint, och det är ett jättebra tips om ni vill ge er pojkvän/flickvän/kompis/mamma/pappa (ni fattar...) något fint och personligt. :)

God eftermiddag!

Har glömt bort bloggen för jag har suttit och pluggat ett tag så nu fick det bli en liten paus.
Det blir en tråkig pluggdag idag, allt för att det ska gå så bra som möjligt imorgon.
Men imorgon ska jag softa! Får se om det går någon bra bio på Filmfestivalen, har inte hunnit med att kolla in vad för filmer som går, har varit helt uppslukad av pluggeriet.
Men men. Får se om det dyker upp något kul inlägg under dagen! :P
Ha det!


Krasslig

Usch, jag tror jag håller på att bli förkyld :/ Nyser en massa, gång på gång, snörvlar och mitt ena öra har slagit lock och vill inte bli normalt igen. :(
Det är lika bra att gå och lägga sig. Imorgon får jag se hur mycket jag hinner läsa i min engelska bok också, måste börja skumma igenom den iaf.
Ingen bra förberedelse inför tentan som är på fredag :(
Måste bättra mig till nästa gång!
Gonatt på er, hoppas ni är friska.


50/50



Igår var vi ju på bio och såg denna filmen. Den handlar om Adam (Joseph Gordon-Lewitt) som får reda på att han har en ovanlig cancer och hur han hanterar allt som händer. Han börjar gå hos Katherine (Anna Kendrick) som är nästan färdig psykolog. Han har också Kyle (Seth Rogen) som är hans bästa kompis och som stöttar honom på det sätt han kan: ragga tjejer och bli hög.
Man följer Adam medan han går igenom cellgiftsbehandling, hur han hanterar sin oroliga mamma och hur Katherine och han lär sig av varandra.



Jag tyckte att det var en riktigt bra film. Sorglig, självklart men också rolig och positiv. Och det är väl det jag tyckte om, att man kan se något positivt när det känns som mörkast och när det är som svårast. Att man får reda på vem man kan lita på och vem som ställer upp medan någon annan drar för att det blir för mycket.
Filmen har fått 8.0 på Imdb, så bara det säger ju att den är värd att ses.
Men om ni ska se den så ha inte mascara. Eller isf vattenfast. För ni kommer säkert gråta någon gång under filmen, jag tyckte det var otroligt sorgligt i slutet men jag såg inte ut som en tvättbjörn efteråt (tur!).
Absolut sevärd film! Så värt pengarna. Albin tyckte också att det var en väldigt bra film. 5 av 5 möjliga.


Hej bloggen!

Vi har inte haft något Internet förrän för en stund sedan så jag har inte kunnat läsa blogginlägg eller kolla mailen eller så. Men nu så! :P
Har suttit och pluggat och sedan suttit i telefon för att försöka fixa Internet. Vi har nämligen bytt leverantör och igår var sista dagen med den gamla leverantören, så det blev lite krångel idag när det blev nytt för de hade inte satt på Internet åt oss.
Men efter tre samtal varav två av dem bröts så fungerar det igen!
Nu måste jag gå och plugga men jag kommer in lite senare med en recension av filmen som vi såg igår.
Tills dess får ni ha det så bra!


Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0