Kung Fu Panda 2



Igår såg vi den här filmen, som fortsätter där förra filmen slutade; Po (Jack Black) är Drakkrigaren och fortsätter att kämpa med Tigress (Angelina Jolie), Viper (Lucy Liu), Monkey (Jackie Chan), Mantis (Seth Rogen) och Crane (David Cross) mot ondskefulla makter. I den här filmen vill Shen (Gary Oldman), en ond påfågel, ta över Kina och det finns bara en som kan stoppa honom: en krigare i svart och vitt.



Den här filmen var minst lika rolig och välgjord som den förra filmen. Det är mycket kändisar som gör röster och de gör det  väldigt bra. Storyn är också väldigt intressant och spännande!
Min favorit är nog Mr Ping (James Hong), Pos pappa, som är en gås. Han är så otroligt underbar och rolig och väldigt mammig :) Han gör rollen väldigt bra!
Tycker absolut att ni ska se denna filmen, om ni nu har missat den (som jag har gjort :P)! Jag brukar rekomendera nästan alla animerade filmer men de blir ju bara bättre med tekniken och alla storys är väldigt bra uttänkta. Så passa på att se denna! ;)


Mr Ping! <3

Kommentarer
Postat av: issa - tjejrappare och låtskrivare

glad alla hjärtans dag på dig! KRAM:)

2012-02-14 @ 16:01:16
URL: http://issas.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0