Lite nytt hos H&M

Här kommer lite nya, snygga saker från H&M som jag hittade på deras hemsida idag!


De här snygga kilklackarna påminner lite om Mary Janes med bandet vid ankeln. 299 kr kostar de, 11 cm höga med 2,5 cm platå i mockaimitation. Ursnyggt till sommaren med en enkel sommarklänning men innan dess funkar de väldigt bra med ett par snygga svarta jeans och en fin topp. :)


En söt liten väska i en uppfriskande grön och härlig färg! Du får betala 129 kr om du vill äga den själv. Piffar upp vilken vanlig vardagsoutfit som helst. Kanske med beiga byxor och en vit topp.


Ett par himla söta hårspännen finns också för 29:50 kr, älskar ju rosetter. :) Kanske passar bäst ihop med en något lite tuffare outfit så det inte blir för sockersött.


Den här toppen var riktigt fin, gillar trycket väldigt mycket. 99 kr kostar den och den har också några knappar i ryggen. Trycket påminner om både vinter och sommar, tycker jag. Sommar med blommor och vinter med färgerna.


Jag gillar enkelheten i den här klänningen, det är lite ballerina över den. 199 kr kostar den och den är knälång. Passar med ett par mc-boots kanske, eller en skinnjacka. Och kanske den söta gröna väskan som jag visade där uppe? :)

Kommentarer
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

nej har inte sett men vill se den :) orginalen är ju oftast bättre

2012-02-06 @ 17:23:00
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0