Dagens outfit


Byxor och guldig tröja (Ny!): Gina Tricot. Kängor: DinSko. Linne:H&M. Halsband: Rut m.fl.

Kände mig lite tuff när jag rotade fram de här gamla byxorna och speciellt med fårskinnsjackan och kängorna till :) Den guldiga tröjan är verkligen fin, det känns som att vardagen blir lite roligare med den på!

Oliver och jag

Här kommer bilder på Oliver och en där jag är med också, han är så söt. (Förlåt för jag tjatar pappa, Albin och brorsan men han ÄR så himla söt!)


Oliver, jag och granen. Han ser liiite skeptisk ut.


Han låg på min röda filt i soffan mest hela dagen och softade och tog det lugnt. Rätt skönt, då kunde jag också ta det lugnt. :) Visst är hans öron söta?


Lite suddig men ändå...

Versace för H&M


Här är den fina ringen! Älskar att den glittrar och är guldig :)

Jag hade beställt ett par örhängen också men de var så otroligt tunga och gjorde nästan ont i öronen så de ska skickas tillbaka, även fast de var väldigt fina.
Men ringen är jag supernöjd med! Och den passar perfekt också :) Det är nog en ring som man kan matcha sin outfit på julafton med, har jag bestämt mig för. ;)
Det känns bra att komma "så billigt undan" när det gäller designsamarbetet, ringen är ju inte dyr. Det hade varit kul att ha en fin klänning men de är så himla dyra så det kan inte en student ens fundera på. :P

Artighetsreglerna



Boken utspelar sig i slutet på 1930-talet, även fast den är skriven i år. Eve och Katy träffar Tinker och en vänskap växer fram bland de tre men efter en bilolycka förändras deras värld och Katy blir ensam kvar när Eve och Tinker skapar sitt eget liv utan henne. Katy umgås med överklassen och flanerar sig men kan inte riktigt sluta tänka på Tinker.

Jag gillar böcker som handlar om livet innan 1950-talet, det är spännande och annorlunda och väldigt kul att läsa om. Oftast handlar det om kontorsflickor, vilket man inte hör så mycket om numera. :)
Artighetsreglerna finns längst bak i boken, som George Washington skrev, och de är rätt intressanta att läsa. Jag kan ju säga att det är väl nästan ingen som följer de reglerna längre. Men så förändras ju tiderna och folk orkar inte/har inte tid att vara artiga längre.
Men iaf, boken var intressant och det var kul att läsa om Katys äventyr med överklassens folk, karaktärerna var ovanliga och underhållande.
Jag vet inte om jag hade velat leva då, det var säkert underhållande men också väldigt krångligt, även fast de för det mesta var artiga så betedde folk sig lite... Otrevligt, svårt att förklara utan att berätta hela boken. :)
Så läs den och skaffa dig en egen uppfattning om den!

Lill-lördag och sista november

Imorgon börjar december och då är det 24 dagar till julafton! Jisses. Är inte klar med alla julklappar än, även fast jag har vissa funderingar. Men det är himla svårt. Helst vore det kul att ge bort något som de inte önskat sig men kommer tycka mycket om. Då känner man sig duktig att man känner dem liksom. :)
Jag får luska lite till.
Nu är jag ren och fräsch efter duschen och ska snart dra ner till torget för några ärenden och hälsa på Albin på jobbet. Och sedan fixa klart med hemtentan så jag kan skicka in den. Den ska inte in förrän midnatt men jag känner inte att jag måste lämna in den i sista sekunden. :P
Anyways, det kommer en recension och en bild på den fina ringen jag har köpt. Annars hörs vi i eftermiddag!


Gonatt!

Jisses, vad många som läst bloggen idag och då har jag ändå inte skrivit mycket eller speciellt intressant :P Undra hur det gick till? Jaja, trevligt iaf. :)
Sorry för jag inte kom in med någon recension idag, jag har varit rätt lam och suttit i soffan, sett två filmer, varit ute på typ fyra promenader men annars inte gjort något nyttigt.
Har ifs hämtat ut min nya ring från Versace for H&M men annars inget intressant. Imorgon ska jag skicka in min uppgift, hoppas allt är rätt och så. Annars är jag ledig då med, rätt skönt. Ska tvätta håret och köpa en fin julgranskula som jag har spanat in :)
Men tills dess...
Gonatt!


Raindrops are falling on my window

Det är tråkväder ute så vi myser inne!


Just nu tittar vi på Sex and the city 2 och myser i soffan. Eller ja, Oliver sover väl mer än tittar men han klagar iaf inte.

Mysig dag! Jag kommer in med en bokrecension senare men nu ska jag äta pastaälgar! Mums :)

Ledig tisdag

Snart kommer den lille vovven hem till mig och jag har bestämt att vi ska kolla på film! Jag ska ut och gå med honom vid tio visserligen men man kan ju pausa. Han får se tjejfilmer med mig.
Och kanske Animal Planet, det tycker han kanske är kul :P
Men vi hörs senare!


Gonatt

Nu ska jag sova! Eller ja, lägga mig och läsa först.
Imorgon ska jag vara hemma och passa söt-vovven som kommer på besök hela dagen! Och jobba klart med min hemtenta, jag tror jag nästan är klar, den behöver finputsas lite bara.
Snälle Albin fick mig att komma igång med den, riktigt skönt. Behöver lite draghjälp ibland, så det var tur att han hade lust och tid att hjälpa mig starta ordentligt.
Imorgon kan jag komma in med en bokrecension!
Hörs då!


Lille cirkushunden kommer på besök imorgon! <3

Lite nytt

Här kommer lite bilder på lite nya saker som har flyttat in i min garderob och i mitt liv. :)


Den allra sötaste skolväska man kan tänka sig, från H&M. Är jätteförtjust i den!


En glittertröja från Gina Tricot som man nog borde ha ett linne eller en fin bustier under. Får testa mig fram.


En fin blus som både är transparent och inte med lackdetaljer på axlarna. Himla fin, den är finare på, ska visa snart! Hittad denna hos Gina Tricot.


En vit skjorta är alltid bra att ha, typ under en kavaj. Varför är alla vita skjortor genomskinliga förresten? Får kanske ha ett linne under eller så.. :/ Gina Tricot är den från iaf.


Ett par snygga och bekväma svarta jeans, också från Gina Tricot.

Skoldags

Nu ska jag sticka till skolan, och vi får se när jag lägger upp något inlägg igen, kanske när jag kommer hem.
Måste fixa med min uppgift också, det är svårt att ens komma igång. :/ Men så brukar det vara för mig, jag behöver bara komma igång och sedan rullar det på. Måste komma igång...!
Hörs later, skater!


Julpyntande

Vi har pyntat lite i vår lägenhet och då såg det ut såhär:


Albin är ute i blåsten och sätter upp ljus- och granslingan på balkongen.


Granen är klädd och julduken och jullöparen är på. Adventsljusstaken är också med.


Jag gillar den, den är fin. <3 Den borde dock strykas men det orkade vi inte idag.


Den stora adventsljusstaken fick också vara med i år.


Igår fick jag förresten det här fina kakfatet av fine Albin. Fyllt med godsaker dessutom!


Den lilla vita granen vet jag inte var vi ska ha den men vi får se.


De små ljusstakarna är också utplacerade.


Och den fina granen! Den ser lite gles ut, man kanske ska köpa fler kulor och sånt? Vi får se. Det känns juligt nu iaf.

Tyst bloggdag

Jag orkar inte skriva här igår, jag hade en tyst minut som varade en hel bloggdag. Och nästan halva dagen idag.
Min fine morfar gick bort innan tolv, natten till lördag.
Efter en lång tids sjukdom så fick han äntligen somna in.
Och då förstår ni kanske att man inte kände för att skriva något ytligt igår.
Snart ska vi iväg på middag hos mamma och pappa. Mormor, farmor, min moster och min bror kommer också, det ska bli mysigt.
Jag kommer kanske in med ett inlägg om hur vi har julpyntat idag.
Annars hörs vi när vi hörs.
Ta hand om era nära och kära. <3


Läggdags?

Jag däckade i soffan förut, efter På Spåret och sov i typ en timme. Vaknade helt groggy :P Men jag var riktigt trött, har inte sovit jättemycket inatt. Men det ska bli ändring på! Börjar inte förrän tolv imorgon så jag hinner sovs till typ nio och tvätta håret och så är jag redo för dagen! :)
Det var ett tag sedan som jag jobbade så det känns lite konstigt men det ska nog ordna sig.
Vi hörs imorgon igen, jag ska nog gå och lägga mig snart.
Sov gott!


Imorgon blir det glassmaking!

Äntligen hemma!

Nu är jag hemma efter en lång dag lite överallt :)
Tentan gick bra, det kändes riktigt skönt efteråt, är ganska säker på att det blir godkänt! Jag blev klar på ungefär en timme, så efter det åkte jag in till stan och kikade lite och så har jag varit hos mormor och morfar ett tag och umgåtts med all släkt. Hängde med Albin i säkert en timme när han jobbade, nu är vi äntligen hemma och jag har tagit på mig myskläderna!
Det var jobbigt att ha klänningen hela dagen eftersom det är skenor i den som gör lite ont, speciellt när man sitter ner. Och bh:n hade inga band så var tvungen att dra upp den (och klänningen) då och då. Strumpbyxorna åkte neråt istället, så det var också krångligt. :P
I-landsproblem. Men nu är jag nöjd med att vara hemma, vi lagar mat nu och ska snart mysa i soffan med lite julmust!
Imorgon kan jag visa vad jag hittade på H&M idag.
Men nu ska jag softa, hörs!


Älska att det är fredag, tentan är över och att jag ska softa!

Dagens outfit


Klänning: H&M. Kavaj: Jsfn. Kängor: DinSko. Klockhalsband: Gina Tricot.

Känner mig fin när jag ska tenta :) Hörs later!

Fredagsmys!

Snart sticker jag till bussen för att tenta. Är finklädd och har sminkat mig lite mer än vanligt, då jag bara har mascara :) Det är dock för tidigt för mig :( Har inte sovit jättegott inatt men men, får väl sova mer imorgon. Imorgon ska jag förresten jobba från 12-18, känns kul men jag ska stänga så det är lite nervöst. Har inte räknat kassan på år och dar. :P Imorgon kommer mina tjejkompisar över för att göra glass i nya glassmaskinen och spela spel! Sissels pojkvän kommer också och Albin är ju där så inte bara tjejer, men ändå. :)
Men nu ska jag sticka!
Ni får en outfit senare under dagen! Önska mig lycka till! :P
Ciao!


Läggdags!

Nu börjar det bli sent för mig som ska upp redan vid sex-tiden, kvart i sex tror jag, går hemifrån innan sju. Blä.
Får plugga på bussen helt enkelt.
Men nu ska jag iaf sova, hoppas ni har haft en fin dag!
Hörs tomorrow, får se hur mycket jag hinner med!


Finklädd på tentan

I vårt lilla forum på Facebook kläckte en av mina klasskompisar en idé om att vi ska komma finklädda imorgon på tentan. Vi ska ha klänningar och killarna kavaj. Det kommer nog riktigt kul :)
Om det går dåligt (vilket jag inte hoppas det gör) så gör man ändå sitt bästa med stil.
Jag hoppas att detta är en återkommande tradition, man blir säkert lite bättre när man känner sig fin, kämpar lite mer med tentan ;) Alla borde göra såhär! :)
Jag har rotat fram min fina vita klänning med blommönster på och ska ha en liten kavaj till. Tror det blir fint, kanske lite kallt men det får man leva med :P


Den här fina klänningen ska jag sporta imorgon. Dock kängor till och ingen skinnjacka :) En kavaj och min beiga kappa istället får det bli!

Bilar 2



Cars 2 handlar inte lika mycket om Lightning McQueen utan mer om Mator i denna filmen. Mator får följa med McQueen till ett race som är uppdelat i tre delar i tre olika städer; Tokyo, Porto Corsa i Italien och London. Men när de väl är där skämmer Mator ut McQueen med att vara sitt knasiga själv och ni förstår, de bråkar och går olika vägar. Det är också en spionfilm och Mator lyckas hamna mitt i smeten av allt.



Jag tyckte att det var en himla rolig film. Men det där om att man inte ska skämmas över sina vänner och inte vilja förändra dem, det var lite mycket att ta in. Visst det är en barnfilm, men de behöver inte trycka upp det i ansiktet på en hela tiden. Annars var Michael Cane helt underbar som spionbilen Finn McMissile. :) Han passar ju perfekt i spionfilmer (och Austin Powers) så detta var en bra roll för honom!
Det var mycket som hände hela tiden, vilket var rätt kul och den är otroligt välgjord, med bilar som sköter filmkameror och små flygplan som måsar osv.
Det var kul att skurkarna var kassa bilar, Gremlin och Hugo m.fl. ;)
Det är en kul film, och inte bara en barnfilm, så rekomenderar den absolut!


En månad till julafton

Yes, idag är det ju den 24:e. Helt tokigt, tycker jag :)
Som tur är har jag fixat några julklappar, någon är på väg hit och jag vet ungefär vad alla ska få, ska nog handla lite imorgon efter tentan. Så det känns rätt bra.
Hoppas bara det går bra på tentan imorgon också, vi ska nämligen sitta i fyra timmar. :O Undrar varför, om det är extra svårt eller så...? :P Förra tentan satt vi bara tre timmar nämligen, så det är klart att man undrar. :) Här blir det att läsa på! Jag ska ta på mig mina strumpor och sedan dyka ner i texterna!
Kommer in senare med en recension på Cars 2. Ciao!


Min pluggoutfit är redo!

Sleephead

Nu är det dags att masa sig iväg till sängen. Har läst ut min lilla kursbok idag, imorgon ska jag bara läsa 15 sidor och sedan gå igenom allt några ggr, vill inte misslyckas på denna tentan.
Nu har jag, helt oförklarligt, börjat nysa och ha mig så det är dags att "sova bort" det. Jag brukar gå och lägga mig och sova om jag mår dåligt på något sätt, för på morgonen efter brukar det alltid ha blivit bättre, av någon konstig anledning. :)
Så det ska jag göra nu!
Ha det gött!


Ska fortsätta på min lilla bok Artighetsreglerna.

Cars 2

Vi har precis kollat på Cars 2 och nu ska jag göra ett sista ryck med plugget för ikväll! Imorgon ska jag repetera allt, från föreläsningsanteckningar till instuderingsfrågor.
Tror inte att det händer så mycket mer ikväll förutom att det är Grand Designs om en timme! (Vet inte vilken kanal men tror det är 9:an) Det är alltid kul att titta på vad de bygger för knasigt och man blir inspirerad, tycker jag, rätt ofta. Idag fick Albin en liten present av mig, kan visa imorgon. :) Det är väl egentligen en present till oss båda men han är så söt och hjälper mig med skolan, så det förtjänar han!

Förresten var improshowen jättekul! Det blev en romantisk komedi och en musikal som de improviserade fram. Fick ont i kinderna av allt skrattande. :) Ni borde inte missa sånt här! På fredag börjar de med after work impron igen! Det är gratis och från 18.30 till ungefär 21, med paus i mitten.
Redbergsteatern vid Redbergsplatsen (doh!), så don't miss it ;) Jag ska nog dit, fira att jag precis skrivit en tenta ;)


Bloggar mer om filmen imorgon!

Dagens outfit


Klänning: BikBok. Kofta: H&M. Kängor: DinSko.


Örhängen: Snö of Sweden.


(Bröllops)Halsband: Glitter.

Vi hade photoshoot vid dörren och fånade oss men jag hittade iaf en bra bild :)
Man blir lite gladare när man har på sig en klänning, även på en vardag. Det förgyller dagen lite, tycker jag. ;)

Onsdag

Lill-lördag idag! Därför har jag på mig klänning :) För att festa till det lite, man blir glad om man känner sig fin.
Happ, det händer lite saker idag, impro och sedan plugg och filmtittande. Vi får se hur mycket jag skriver idag men jag kommer iaf in med en dagens.
Ha det fint!


Läggdags!

Nu ska jag sova! Upp imorgon och tvätta håret och plugga och gå på improshow och se på Cars 2, som kom hem till oss idag! Mycket att stå i. Så vi får höras imorgon igen!
Ciao!


Improvisationsshow

Imorgon ska Albin och jag på en impro-föreställning, det brukar vara jättekul varje gång, eftersom det aldrig är likadant :) (Såklart, det är ju improvisation) Publiken får ju vara med lite och bestämma platser eller saker de ska säga eller vilken genre de ska spela (film noir, skräck m.m.).
Det är på Redbergsteatern, tycker absolut att ni ska gå dit någon gång om ni bor i närheten! :) Sista fredagen varje månad är det after work impro, alltid skoj. Då får publiken vara med och improvisera!


Bild från Redbergsteatern.

Dagens outfit


Polotröja: H&M. Jeans: Gina Tricot. Kängor: DinSko. Kofta: Rut m.fl. (Suddig bild, jag vet)


Örhängen: Antikt, gammalt och nytt.


Halsband: från Venedig.


Kappa: H&M.

Rotade fram denna polotröjan och den var väldigt skön idag, fryste inte alls när jag var ute. :) Suddiga bilder, ber om ursäkt. Och jag är osminkad! Det har inte jag varit på många bilder. :P

Morgon!

Idag är jag glad! Jag har fått reda på att jag klarade min första tenta! :)
Det kändes ju inte jättebra när jag gick därifrån men jag har preciiis fått godkänt, så det känns riktigt bra. Men nu ska jag plugga riktigt ordentligt till tentan på fredag, för jag vill gärna fortsätta ha godkänt. :)
Puh. Det är så skönt att man slipper göra om.
Nu ska jag dricka min kopp med nyponsoppa och plugga lite. Hörs!


Sova

Nu ska jag gå och lägga mig. Har ingen föreläsning imorgon men ska plugga som en gnu!
Fick hämtat ut en tenta idag. En HALV poäng ifrån godkänt :C Depp. Ska prata med läraren om vad man måste göra för att få godkänt, vill inte göra om hela tentan liksom.
Aja. Vi hörs imorgon igen! :)


Modenyheter från H&M

Jag har kikat runt lite och hittat lite favoriter som jag är sugen på!
Hoppas ni blir inspirerade av de fina plaggen!


Himla fin paljettklänning med djup rygg och trekvartsärmar. Perfekt för julafton eller nyårsfesten! Med färgglada strumpbyxor blir det superfin! 399 kr kostar den, inte alls dyrt.


Riktigt snygga skor för 399 kr i mockaimitation. 13 cm klack, platå 3,5 cm. Kanske passar till nyårsklänningen? Eller snyggt nerklätt till jeans och en t-shirt.


Jag älskar ju rosetter, så denna måste få vara med! :) 129 kr för denna söta. Jag skulle vilja ha den till en söt pennkjol eller ett par lite slitna jeans men den hade säkert varit snygg till ett par kostymbyxor också.


Älskar de här silvriga jeansen! Synd bara att de har låg midja, då passar de nog inte mig :P Men de kostar bara 399 kr, ett fint kap, så jag tycker absolut att folk ska slå till på dessa, de är riktigt snygga! Om man inte vill ha klänning på nyår, då skulle dessa vara perfekta, tycker jag.


Till sist har vi denna jackan för 599 kr. Den är fodrad och har trekvartslånga ärmar, så man kan ju ha något långärmat under den. Verkligen snyggt till de gula höstlöven och ett par kängor.

I skolan

Nu sitter jag här i datorsalen och väntar på att nästa lektion ska börja, vi ska labba lite med skos. Det blir nog spännande, vi ska göra en hemtenta med det så jag hoppas det går bra idag och att jag förstår vad jag sysslar med. :) Annars har jag en väldigt fin kompis (Robin!) som jag förhoppningsvis kan fråga om råd om jag kör fast. Annars är det trevligt att prata med honom ändå, men det är ju kul om man får lära sig nyttiga saker också.
Lite seg dag, kommer väl komma hem vid fyra-tiden och efter det blir det väl till att plugga till tentan på fredag. Thaimat blir det nog idag, yay! En trevlig sak med dagen. :)
Får se om jag kanske skriver lite om mode idag, det var så himla länge sedan, för jag har verkligen inte haft tid att leta bilder eller sådär (eller ens läsa mina modetidningar, högen med olästa tidningar krymper inte direkt :/) men nu har jag lite extra tid i tjugo minuter, så vi får se om jag hittar på något!
Hoppas alla har det bra och har en trevlig och inte jobbig måndag.
Vi hörs senare! Ciao! :)


Bråttom

Nu är det bråttom, måste sticka till bussen men först fixa håret!!
Det är dimmigt och rätt mörkt ute, hoppas inte det är svinkallt. Men men, har inte planerat in något mer inlägg under dagen så ni får vänta tills jag kommer hem vid fyra typ :P
Ciao!


Miss Marple

Nu sitter jag och kikar på TV. Miss Marple håller på i en timme till, lite jobbigt :/
Är trött och ska upp sju imorgon men det är ett avsnitt jag inte har sett och jag vill gärna se klart! Men men, vi hörs säkert imorgon igen! :)
Gonatt på er och hoppas ni har haft en mysig helg! Imorgon är det ny vecka och bara att ta nya tag :)


Minihamburgare?


Såhär såg våra hamburgare ut i fredags!

Albin hade råkat köpa vanliga bröd till våra XL-hamburgare (eller vad de nu kan heta) och då såg det ut såhär :) Det var lite knepigt att äta men mycket gott. Fast i framtiden vill jag nog ha matchande bröd och burgare. :P
Nu blir jag hungrig! Bäst att äta något..!

Jordgubbsansiktsmask

Hej hopp!
Just nu sitter jag med en ansiktsmask som doftar jordgubb. Jag kan inte röra mycket på ansiktet eftersom det håller på att stelna till :P Det är en lite otäck känsla.
Anyways, ni ska få se hur hemsk jag ser ut :)


Det ser ut som att jag har kristyr i ansiktet.


Det blev den i mitten!

Jag förstår inte hur masker kan se ut såhär. :) Jag la jättemycket i pannan och på kinderna men det tunnas ut? Jag vet inte, hoppas jag blir len efteråt iaf.
Pluggar semantik samtidigt, ska platta håret snart och ska dricka en kopp panodil. (Sån flytande lösning istället för tablett) Får se hur det smakar, pulvret var nämligen rött!
Aja, ha det fint!

God söndag, folk!

Det är fint väder ute, jag har hunnit diska ett litet berg av disk och nu ska jag duscha och tvätta håret, vill vara fräsch! Kanske tar och fixar en ansiktsmask efteråt. Och plugga såklart.
Ikväll ska vi nog hem till mamma och pappa för middag, mys! Älskar söndagsmiddagar :D
Vi hörs later!


Läggdags

Nej, nu ska jag nog sova!
Gonatt! :P

I feel good

Just nu hör jag någon i lägenheten bredvid som spelar James Brown på saxofon. Det tog mig ett tag för att höra vad det var som spelades men sedan hördes det att det var I feel good :)
Det låter väl okej, det är kanskr första gången som den spelas där, bara att öva vidare!
Men medans jag pluggar? Mja.. Kanske inte.
Har jättesvårt att komma in i det. Kanske för jag är hemma, tar det lugnt och vet att det finns massor av saker som jag hellre gör :P
Brukar ha bra disciplin när Albin jobbar, för då har jag lättare att koncentrera mig. Men inte idag :/
Attans. Aja, bara att försöka vidare.
Hoppas ni har en fin (och pluggfri!) lördag!


Lördagsmorgon

Jag vaknade vid halv nio, när Albin skulle gå upp men jag låg kvar i sängen och myste lite men så råkade jag somna om och vaknade inte förrän tio. Albin hade inte velat väcka mig för jag sov så sött :P
Men jag måste ju plugga! Arrgh. :)
Aja, sätter igång nu.
En rolig nyhet är att jag har fått lån för mitt pluggeri! Hade inte tagit det innan för jag tänkte att jag inte behövde det. Men man kan inte leva på 2700 i månaden när det är typ hyran. Så skönt med lån.
Inget roligt händer mig idag om jag inte kikar på någon film ikväll :P Men vi hörs kanske ändå under dagen, får se! Har bosatt mig i myskläderna och ska sätta mig i soffan.
Ha det fint!


Först börjar jag med semantiken och morfologin men sedan kommer jag till XML!

Sleep

Yes, snart är det dags att sova igen. Vill inte sitta vid datorn längre, är himlans trött. Får se om jag går och lägger mig direkt nu, eller om jag slänger mig i soffan lite och glor på TV.
Vi får se.
Plugghelg imorgon och på söndag! Får se om det händer något mer roligt. Troligtvis inte :P Bra att försöka läsa så mycket som möjligt så man slipper stressa på torsdag :P
Sov gott folk!


Ny tröja!

Idag fick jag en tröja, en tidig julklapp, av sötaste Albin! :) Han älskar ju roliga tröjor och jag tycker många av dem är fina, och jag såg denna och sa att den var söt och då köpte han den till mig. Har världens finaste make. <3 :)


Den är väldigt skön, och det är månden och jorden som håller i varandra och snurrar runt.


Alla tröjorna heter något speciellt och denna heter I love being around you. Så fin!

Biobiljetter!

Jag var ju och provade chips igår och för det fick jag två biobiljetter!
Albin gjorde samma sak fast i onsdags så han har också två biobiljetter. Vi har bestämt att vi ska gå och se Niceville och Happy feet 2. Albin fick ett presentkort på bio av sin syster så med det ska vi nog gå och se Tintin :)
Älskar att gå på bio!!


Brukar inte gå på bio såhär ofta men det är väldigt kul att ha "råd" att göra det. :)

Fredagsmorgon

Nu är det fredag igen! Yay! Känns rätt gött :) Speciellt när man vet att man redan har lämnat in sin hemtenta som har deadline idag vid fyra. Brukar nog inte vara i så god tid? Aja.
Dags att börja tentaplugga, känns inte jättelockande men men, vill gärna bli klar med denna kursen. :)
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, så vi får se!
Efter skolan ska jag nog hem till mormor och morfar en sväng innan jag sticker hem och bosätter mig i mina myskläder hela helgen. :)
Men vi höres, har några inlägg som dyker upp under dagen!


Fredagsbusig!

Sova!

Nu ska jag sova!
Imorgon är det fredag och jag hoppas på en myskväll, även fast jag måste börja tentaplugga.
Imorgon har jag en föreläsning och sedan ska vi labba lite med XML. Det ska nog bli kul, hoppas jag iaf. :)
Jag fixar några inlägg som dyker upp imorgon när jag inte är hemma, men vi hörs på morgonen igen!
Sov gott!


Breaking Dawn Part 1



Fjärde filmen handlar om när Bella och Edward gifter sig och åker på smekmånad. (som ni kanske redan vet.. :P) Bella blir gravid och allt blir kaos. Jag vill inte riktigt berätta mer vad som händer, det finns kanske folk som inte har läst böckerna och inte vet, så jag låter resten vara osagt. :)



Jag gillade den! Jag hade inte så höga förväntningar, för jag hade läst några recensioner och då hade de varit lite kritiska. Men det roliga är ju att i GP sätter de någon medelålders kille att recensera. Han är ju inte riktigt målgruppen? Sätt någon yngre kvinna på det istället, som har läst böckerna och kan skriva och relatera på ett annat sätt än vad han kan :P
Jag var lite orolig för det stod att det skulle vara lite blodigt men det var inte alls som jag hade trott, så det var väldigt skönt. Det enda som var ganska fånigt var när Jacob och hans kompisar var i sina varulvsskepnader så "tänkte" de högt, och det kändes verkligen som en barnfilm, när de pratade. Som Den långa färden, med Martin Timell som gör rösten :P Ganska fånigt alltså.
Men annars var filmen fin och man märkte inte att det hade gått två timmar, och jag längtar verkligen efter sista delen av filmerna!
Absolut sevärd, bry er inte om dumma recensioner i tidningen med medelålders folk som tror de vet vad ungdomar gillar... ;)


Hemtentan klar!

Yesss, jag tror jag är klar med min hemtenta! Den ska in imorgon vid 16, men det känns riktigt bra att jag redan nu är färdig. Albin och pappa ska läsa igenom den, för att kolla efter stavfel eller syftningsfel eller om det är något annat knas, vilket känns rätt skönt.
Snart ska jag sticka iväg och prova chips! Smakar lite, säger vad jag tycker och då får jag två biobiljetter för "besväret". :)
Känns härligt! På tal om bio så kommer jag upp med ett inlägg om Breaking Dawn lite senare.
Ha det fint så länge!


När vi hade varit på bio i förra veckan och sett En dag, så lånade jag Albins mössa på vägen hem. Den var rätt mysig. :) Men jag trivs nog bäst i min egna!

Gårdagens outfit


Jacka: Lindex. Halsduk: H&M. Klänning: Zara. Kängor: DinSko. Väska (som knappt syns): Asos.


Halsband: H&M. Armband: Pilgrim. Örhängen: Antikt, gammalt och nytt. Klocka: Guess.

Såhär såg jag ut igår! Både i skolan och sedan på bion. Det var lite kallt om benen men jag kände mig fin! :) Kände mig nästan lite "mäktig" i rött :) Lite Powerwoman, liksom. Ni borde pröva det!

H&M och Versace

Det var jättesvårt att komma in, jag var inloggad sedan nio men tio i blev jag "utslängd". Satt och klickade och försökte ta mig in igen men det gick inte.
Men nu, när jag skrev på en kommentar skrev jag att jag gav upp och skulle gå och göra något annat och DÅ kom jag in :P
Även om favoritklänningen jag ville ha var slutsåld så lyckades jag beställa ett par örhängen och en ring. :) Alltid något!


Den är väldigt fin men nu slutsåld. Aja. :)

Den kommer kanske in igen om det är folk som skickar tillbaks dem, det hände förra året. Även fast klänningen inte passade mig när jag fick den, så gick det iaf att beställa efter några dagar. Man kan ju hoppas ;)
Nu ska jag gå och plugga klart!

Trötthet

Jag är redan supertrött. Gick upp sju och vet inte riktigt varför men har varit riktigt seg idag.
Vi hade en intressant föreläsning idag om XML (det är typ som HTML) och sedan fick vi labba lite, lära oss att koda lite XML, och det var kul!
Fick lånat tidningen med en artikel jag ska ha med i min hemtenta, fixar det imorgon. Och vi var på bio!
Skriver mer om det imorgon, och då får ni nog också en dagens outfit, fast från idag då.
Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa!
Gonatt alla vänner!


Bild som togs typ nyss. Röd klänning idag, jag kände makt! :P

Biodags!

Nu är vi på bion och jag hoppas filmen (Breaking Dawn part 1) är bra! Hoppas också att det inte är fullt med hysteriska, skrikiga tjejer (och killar) så man kan få titta ifred :P
Hörs!


Skoldags

Nu ska jag sticka iväg till skolan för mina föreläsningar!
Ikväll blir det bio, så vi får se när vi hörs.
Måste springa!


Sleep

Nu ska det sovas, imorgon har jag en föreläsning vid tio, så jag måste gå upp sju :/
Men men, vi hörs väl imorgon! Jag tar kanske med mig datorn till skolan för att sitta och göra sista rycket på min hemtenta innan bion.
Kommer in med något inlägg eller två imorgon!
Natti!


Dimmigt ute idag och på kvällen men nu är det rätt klart. Men det är rätt härligt med dimma. Eller hemskt? Tänk på dementorerna...?

Top Model

Just nu kikar jag på ANTM och jag är så aaaargg!
Alexandria är ju superjobbig och har varit det jättemycket och flera fotografer och andra stör sig på henne men hon åker inte ut! Varför?! Hon är en kass person, och jag tycker det vore synd om hon fick stanna kvar.
Visserligen var det rätt oproffsigt av Brittany och Molly att prata skit om henne så en av domarna och kunden hörde men jag hade kanske gjort detsamma om man hade blivit så himla provocerad, som de tydligen blev. Förstår dem. Hoppas Alexandria åker hem!
Nu ska jag kika vidare!


Nytt sängbord

Albin kom nyss hem med ett jättefint lila, litet sängbord till mig! :) Jag tror det är en julklapp i förskott. Den är himla fin och vi satte ihop den tillsammans (för ja, den är från IKEA ;)).


Det var lite dammigt, men visst är det fint?!


Älskar benen på den, de är så himla fina. Och färgen såklart!


Och såklart att man kan lägga böcker i hålutrymmet! Min teoribok är visserligen lite dammig, det kanske säger något... :)


Jag är jättenöjd! Det är lite längre ner än det andra men det gör nog inget, den är så fin <3 :)


Bättre än det förra är den verkligen! :) Det ska Albin få ha på sin sida nu, han hade inget innan.

Bollywood

Vi hängde upp lite tvätt alldeles nyss och livade upp det hela med att lyssna på Bollywoodmusik. :) Det var riktigt roligt, det borde alla göra! Oftast är det väldigt medryckande och bra musik så vi dansade runt och viftade med handdukar.
Så som man har sett folk göra i musikvideos. :)
Anyways, jag har kommit en fin bit på vägen med pluggandet idag, så nu ska jag fortsätta!
Hos doktorn gick det bra, jag fick ryggen och höftbenen röntgade, för jag har tagit kortison några gånger och de ville kolla om det hade tagit någon skada. Men icke! Skönt.
Hörs!


Tisdagsmorgon

Det är mörkt ute och jag ska snart sticka till doktorn.
Har inte skrivit något mer inlägg men jag kommer väl hem innan tio så då har väl alla inte ens hunnit gå upp än? :) Det blir till att tvätta lite idag, tråkigt men jaja. Och plugg såklart. Tänker hinna med så mycket jag bara kan!
Så att den typ är klar idag så slipper jag stressa innan fredag och dra ut på det. Bättre att bli klar och kunna softa lite med gott samvete innan det är dags att tentaplugga till nästa fredag då vi har salstenta.
Ha det fint iaf, så hörs vi senare!


Gonatt!

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag somnar.
Ska upp kvart över sex imorgon, så det är nog passande att lägga sig nu. Tur att man redan har gjort sig iordning. :) Hörs tomorrow!


Soffkväll

Jag hänger i soffan ikväll, efter pluggande.
Imorgon ska jag iväg tidigt på benmineralsmätning (röntgen?) och resten av dagen ska jag plugga!
På onsdag ska vi på bio och se Breaking Dawn :) Det ni! :P
På torsdag ska jag prova lite chips igen, som jag gjorde förra veckan. Och då får jag nog två biobiljetter! Yay! :)
Men nu ska jag softa lite till!
Hörs!


Självklart hänger jag i soffan i denna outfiten! Dock utan glasögonen.

Gårdagens middag

Här kommer lite bilder från igår!


Emelie och Emelie ser nöjda ut med kortet Sissel tog på dem :)


Födelsedagsbarnet! Även fast hon fyllde år för en vecka sedan. :)


Emelie, Sissel, Therese och jag åt lamm och Emelie åt souvlaki. Det var riktigt gott och vi fick vaniljglass till efterrätt!


Vi var på Meze, en väldigt trevlig resturang jag inte varit på tidigare. Utom att kanske servitriserna inte alls var uppmärksamma så var det trevligt.


Sissel öppnar paket! Hon fick en tesil och två ljus av Emeliearna och av mig fick hon ett halsband med ett blått hjärta i muranoglas, från Venedig då. Har inget kort på det tyvärr men det kommer väl en annan gång. :)

Det var en himla trevlig kväll och fin söndagsmiddag! Vill göra det oftare! Vi har redan bestämt att vi ska ha en glass- och spelkväll snart, det kommer nog bli kul :)

Måndag och ny vecka

Tråkigt väder men klockan är inte så mycket så det kanske blir bättre senare. Aja, just nu sitter jag och fryser lite, ska snart sticka till skolan för en föreläsning. Kolla lite med klasskompisarna hur de har lagt upp hemtentan, så kanske jag får reda på om jag är inne på rätt spår eller inte.
Anyways, vi får se om jag hinner lägga upp något mer inlägg innan två men annars får ni ha det så bra!


Sova!

Nu är det ny dag och jag ska sova. Imorgon kommer det kanske upp bilder i bloggen på kvällen som vi har haft. Det var så trevligt med fin söndagsmiddag med tjejerna!
Visste inte hur mycket man saknat det, det är ju totalt annorlunda än med fest, för där är det ju musik och man pratar kanske inte lika mycket. Men skrattfest var det iaf, tack för det :)
Vi hörs tomorrow!


Missade Derren Brown och Pan Am, men jag får kika upp det i veckan :)

Dagens outfit


Klänning: H&M. Kofta: Gina Tricot. Kängor: DinSko. Halsband: Urban Outfitters.

Blixten var jobbig men det var så svårt att ta kort när det är mörkt ute och man inte får extra ljus där och lamporna inte ger mycket ljus heller. Aja, såhär ser jag ut när jag ska på middag med tjejerna!
Ha det kul ikväll, så hörs vi!

Bortslösat

Jaha, då har man slösat bort en halv förmiddag på ingenting typ. Lite mys med mannen men inget annat egentligen. Dåligt! Nu ska jag sätta igång med pluggandet!
Ciao!


Igår satt jag vid min dator och skrev och hade mig.

Sova

Nu igen är det dags att sova, för klockan är mycket.
Som tur är har jag hunnit med en del idag med hemtentan, imorgon blir det att försöka bli så klar som möjligt så slipper jag oroa mig för den i veckan!
Men gonatt på er, hörs lite imorgon! :)


Pluggdag

Nu är jag trött. Har suttit och pluggat sedan klockan ett med korta pauser. Visserligen går det framåt men det går långsamt. Det är lite jobbigt. Men snart har jag arbetat klart för dagen för då är det dags för middag! Go-middag med oxfilé :) Mums!
Imorgon ska jag plugga hela dagen igen tills på kvällen, för då ska jag och mina tjejkompisar fira min kompis som fyllde år i måndags på en resturang. Det blir nog himla trevligt och jag hinner nog plugga en del om jag börjar på förmiddagen för det gjorde jag ju inte idag.
Men men, nu ska jag plugga lite till!
Ha en trevlig lördagskväll!


Idag önskar jag att jag vore en prinsessa så jag fick ta det lite lugnt :P

En dag



Vi såg ju One day i onsdags, som är baserad på boken som är skriven av David Nicholls. Jag hade läst boken innan men det hade inte Albin. Det handlar om Emma och Dexter som träffas när de har tagit studenten i slutet på 80-talet. Och i filmen får man följa deras liv den 15:e juni varje år i 20 år framåt, man får se vad de jobbar med, vem de är ihop med och hur det går för dem allmänt.



Det var en väldigt fin film, både Albin och jag gillade den massor. Jag gillade att den var nästan precis som boken, för jag visste att om det skulle vara så så skulle filmen bli bra.
Det var väldigt fint filmat och skådisarna (Anne Hathaway och Jim Sturgess) var duktiga, fast jag tyckte nog att Sturgess var ett strå vassare. Ögongodis. :)
Tycker aboslut att ni ska se filmen, speciellt om ni är hopplösa romantiker eller har läst boken och älskade den, så se den innan den försvinner bort från bion, det kanske dröjer innan den kommer på dvd.
Men se den iaf, den är så fin, den förtjänar det! :)


Finaste scenen i filmen, tycker jag.

God lördagsmorgon på er

Fint väder och jag är precis klar med duschande och diskning, så jag ska snart röra på mig. Ska panta flaskor, hämta ut ett paket, lämna tillbaks en gryta, hälsa på Albin när han jobbar och sedan åka till mamma och pappa för att kanske få lite hjälp med min hemtenta.
Och sen middag hos dem också. Det är mycket att göra, så jag ska sticka nu!
Ska fixa ett inlägg som dyker upp senare men vet inte när nästa kommer. Fast no worries, tar med min laptop så jag kan säkert klicka upp något om jag får någon inspiration :P
Ha en fin dag!


På med skor och let's go!

Läggdags

Sad to say så fick ni inget inlägg om vad jag tyckte om bion i förrgår men det kommer nog imorgon, ska ni se. :)
Nu är det dags att sova! Har varit väldigt oproduktiv idag och det lär straffa sig :/
Så imorgon ska jag verkligen försöka få hjälp med pluggandet, så jag kommer någon vart.
Peace out!


Dagens outfit


Hoodie: Albins Arvikatröja. Mysbyxor: Stadium. Raggsockar: Julklapp från farmor förra året.

Såhär ser jag ut när jag inte planerar att lämna lägenheten hela dagen. :) Oborstad, osminkad och i myskläder. Dessutom är det min linsfria dag idag, så glasögon på det. :)
Nu ska jag titta på Supernanny :P

Promenadbilder

Tar en liten paus från mitt hysteriska försök att försöka fixa hemtentan, för det går tyvärr ingenstans. Aja, får ta nya tag snart igen. Men tills dess kan jag visa några bilder från kvällspromenaden i tisdags. Enjoy!


Vi går upp mot Gunnebo, det var väldigt fint i mörkret men rätt svårt att fånga i kameralinsen. :)


Ser ni Oliver? :) Han ser lite läskig ut men hans sele funkar bra iaf, den syns i ljuset.


Älskar denna "spökbilden" :P Jag tror jag andades ut när jag tog bilden, det var ju kallt så det kom rök. Och det är ingen måne, vet inte vad det är för något. Ett riktigt litet, runt spöke?


Lite scary. Vi gick hem efter det. :) Men det var ändå fint på kvällen (innan klockan sex var det såhär mörkt).

Fredag och 11/11-11

Hej hopp! Idag försov jag mig. :P Riktigt illa. Jag skulle på benminralmätning men det hade jag totalt glömt bort :( Men har bokat en ny tid som är på tisdag, och jag har skrivit upp det på kalendern och så, hoppas inte jag missar det igen då :P Får nog betala för att jag missade det också, attans... :( Inget en student vill göra.
Anywas, idag är det fredag och mys hoppas jag det blir ikväll men nu ska jag sätta mig och verkligen komma igång med min hemtenta som ska in om en vecka! Ska försöka få gjort så mycket jag bara kan i helgen så jag slipper stressa nästa vecka, för då ska vi väl också börja med gruppuppgiften.
Så det kommer kanske in inlägg under dagen, när jag tar mina pauser men annars får ni ha det så bra!


Ikväll blir det must!

Natt

Nu är det dags att sova igen. Sitter och nyser och har ont i halsen, så det är dags för sängen bums!
Imorgon är jag "ledig" men ska börja ta tag i min hemtenta, men kommer in med något inlägg eller två. :)
Ha det!


Just nu har jag en craving på geléhjärtan. :) Men det får bli i helgen isf. :P

Elsas hemlighet



Elsas hemlighet handlar om Elsa igen såklart men den här gången är det lite klurigare för hon får sparken från sitt jobb och vet inte alls vad hon ska ta sig till. Hon distanserar sig lite från Hugo och vill åka till New York. Och när en riktigt bra chans kommer, är det för sent eller hinner hon ta den?

Den här var såååå otroligt lik Sophie Kinsellas Shopaholic-böcker. Man tänker "nej, gör inte det, det är pinsamt, du kommer misslyckas" och så händer det ändå. :P Och hon kan inte sluta ljuga och hitta på, precis som i Shopaholic-serien. Elsa har hunnit fylla 24 år (alltså lika gammal som mig :P) men jämfört med mig känns hon mycket barnsligare, ljuger och hittar på och tror inte att det ska slå tillbaks på henne. Men det gör det. Slår tillbaks stort. Och hon är nästan-otrogen lite då och då, fast hon har en fantastisk kille i Hugo.
Jaja, det borde väl inte störa mig men det gör det, kan inte hjälpa det.
Men annars är det en spännande bok, ganska lång, men ändå läsvärd.
Så läs om ni vill. :P

Melodifestivalen

Jag läste i GP idag vilka artister som är spikade. Och blev genast lite deppig. Kom igen, ska Björn Ranelid sjunga? Det kommer bli illa... "Det är det största som hänt Melodifestivalen" sa han såklart. Det gör han ju alltid, var han än är med någonstans. Men det håller jag inte med om. Att Dolhp Lundgren var med DET var det största som hänt i Melodifestivalen. Och Ulrick Munther (eller hur det stavas) ska vara med, den lille plutten.. Blöh. Afrodite ger sig inte heller, fast de har varit med och inte vunnit på ett tag?
Jag vet inte, kan det inte bara vara bra artister? Sean Banan är ju med, for christ sake :P Illa, illa...
Har ni kollat in listan? Hemskt. :P Gör det.


Torsdag och snart helg!

Jag har en föreläsning idag och sedan tar jag helg. Men det blir en riktig plugghelg, för jag ska lämna in en sökuppgift nästa fredag, på fyra sidor, så jag måste verkligen sätta igång! Och en tenta om två veckor och mellan de två har jag en gruppuppgift som ska in, som jag inte vet vem jag ska jobba med eller vad uppgiften innebär :P Lyckat. Aja.
Ska till mormor idag, ikväll ska jag prova chips på något ställe och måste verkligen plugga. Så det blir fullt upp idag!
Hoppas på att det kommer inlägg innan typ fyra men man vet aldrig :P
Ciao!


Nighty night

Nej, nu har vi segat i soffan en stund så nu är det dags att sova! Ska ju upp sju imorgon, så det blir till att sova nu.
Men gonatt på er, jag ber om ursäkt för det inte kom en bokrecension idag, det får bli imorgon istället. Och då berättar jag också hur filmen var.
Gonatt!


Misstag

Hejsan, nu är vi hemma igen fast vi har inte varit på bio.
Vårt lilla misstag var att vara på fel biograf, en kvart innan bion skulle börja. Suck. Men vi fick boka om till en senare föreställning. En tre timmar senare föreställning, så vi åkte hem. Vi åker in sen igen. Lite surt bara :P
Jaja, så är det. Synd bara att vi hade köpt popcorn och läsk också :P
Vi åt och drack en liten stund innan vi bestämde oss för att åka hem, så jag har rätt mycket popcorn kvar. Det ska jag lägga i en påse (orkar inte släpa runt på lådan igen) och lite dricka finns kvar så ner med det i en flaska med skruvkork. Sådeså. :P
Aja, nu ska jag plugga lite innan vi ska åka igen om en timme.
Hoppas ni har det roligt iaf :)


Nya kängorna är sköna och värmer bra! Frös om händerna men aboslut inte om fötterna, så detta var ett bra köp. :)

Dagens outfit


Kjol och linne: H&M. Kofta: Gina Tricot. Kängor: DinSko. Väska: MQ. Halsband: Venedig.

Och såklart jacka och halsduk på det, kanske mössa också. Men det orkar jag inte visa nu :)
Ciao!

Biodags!

Albin och jag ska snart iväg och se en eftermiddagsföreställning av En dag! Jag hade en kupong så vi fick 60 kr i rabatt, vilket jag tyckte var himlans trevligt, och jag har velat se denna filmen eftersom jag har läst boken så allt passade superbra! :)
Jag hoppas den är bra, vi får se, skriver något senare.
Hinner inte med bokrecensionen just nu (ska snart sticka till mormor och morfar) men ni får en dagens istället. :) Recensionen ikväll!
Ha det fint!


Skönt med sovmorgon!

Vaknade halv tio. Lite skillnad från sju, himla skönt med sovmorgon!
Nu ska jag tvätta håret och komma igång med dagen lite grann.
Kommer in med lite inlägg senare!


Det kommer en recension på denna senare!

Sleepytime!

Nej, nu är klockan mycket igen och jag ska sova. Visserligen är jag ledig imorgon men ändå.
En bokrecension kommer in imorgon, bilder från promenaden idag och jag berättar vilken film jag ska gå på imorgon ;)
Tune in! :P
Gonatt!

Promenaddags

Nu ska jag träffa mamma och gå på promenad med henne och vovven!
Vi hörs later!


Hero at 30 000 feet



I söndags gick ett nytt program på BBC Entertainment som Derren Brown är "programledare" för. I söndags handlade det om att han skulle försöka förändra en killes liv, som var väldigt "vanligt" och han tog inga chanser så Derren gav honom olika möjligheter att förändra sig till det bättre, bli modigare och förverkliga sina drömmar. I slutet av programmet skulle han flyga, vilket han var livrädd för, och om han vågade skulle ta han flyga planet och bli en hjälte. Det var väldigt intressant program, jag gillar Derren, han är väldigt intressant. :)
Hans program är alltid coola, roliga och intressanta.
På söndag ska det handla om hästtävlingar (om jag inte minns fel), vi får se hur det blir. Säkert himla intressant!
Om ni har missat Derren Brown så börja kolla in honom nu! Han har gjort flera scenshower och tv-program, börja kika!!

Hicka på morgonen

Hej hopp! Jag hade hicka förut. Jättejobbigt!
Gick och höll andan hela tiden för att det skulle gå över men det ville sig inte. Så satte jag mig här och tänkte "nej, jag vill INTE ha hicka på spårvagnen, jag kommer skämma ut mig!" och höll andan som attan och då försvann den! Yay! :) Nu har jag dock lite ont i huvudet :P
Snart sticker jag iväg för en datorlektion (typ) så jag kanske bloggar därifrån, vem vet. Om jag hinner innan vi börjar vill säga.
Men vi hörs senare!


Sugen på must idag, det är alldeles dimmigt ute!

Sovadags

Nej, nu är det kväll igen, dagen bara flyger förbi och poff så ska man sova!
Imorgon har jag en föreläsning men sedan ska jag bara hem och softa. Och plugga såklart.
Gonatt på er!


Ska krypa ner brevid den här snyggingen. <3 :)

Elsas värld på TV3

Har precis kollat in den första avsnittet som jag missade i torsdags men nu har jag satt mig och kikat igenom de tio minutrarna.
Måste säga att jag är lite besviken. Dels känns det lite Woody Allen att det finns en berättare som berättar allt som händer, som hon tänker osv. Och det är inte en komplimang. Det är väldigt irriterande. Om man nu har anställt en skådis, borde hon inte prata då? Annars är det ju helt meningslöst, då kan allt lika gärna vara animerat.
Och så är det fruktansvärt pinsamt hur hon häver ur sig och tror att hon är bäst och är allmänt jobbig.
Böckerna är inte alls sådär, inte som jag uppfattade det iaf, och det känns också trist.
Kan inte det göras svenska filmer och tv-serier som INTE är jättepinsamma? Det känns verkligen inte så, speciellt inte med denna nya serien.
Får se om jag ser nästa avsnitt, men det känns inte jättelockande.
Tyvärr.


Wordfeud



Igår spelade jag Wordfeud mot en kompis. Mitt andra ord var värt 216 poäng. Aldrig hänt mig förut men sett det hända andra :) Jag är inte superbra så jag hoppas jag vinner ;)
Spelar ni? Det känns som att alla spelar!

Måndag igen

Veckorna bara flyger förbi! Nu är det måndag igen och jag sitter och är supertrött.
Somnade med huvudvärk, vaknade med huvudvärk. :(
Idag fyller en av mina bästa kompisar år! Yay för henne! Hoppas hon får en fin måndag :)
Nej, nu ska jag sticka iväg till skolan och min föreläsning, kommer hem vid två-tiden antar jag. Har ett mini-inlägg som dyker upp någon gång innan tolv men sedan är det tyst tills jag kommer hem. :)
Men hoppas ni får det bra iaf, denna måndag!


Inatt drömde jag att vi gifte oss igen och att vi hade flyttat ut på landet? Konstigt var det iaf :)

Gonatt!

Nu ska jag sova, ska upp till en föreläsning imorgon!
Hoppas helgen har varit kul, den har varit fin för mig! :)
Sov gott!


Ice, ice, baby!

Just nu håller vi på och gör egen glass i glassmaskinen vi fick i bröllopspresent! :)
Vi börjar med vaniljglass, det blir nog awsome!


Lyssna på Ice ice baby med Vanilla Ice när ni läser inlägget ;)

Kalas

Här kommer lite bilder från gårdagen!


Min lilla kusin och min morbror! Älskar hennes leoparddräkt! Hon ser dock väääldigt seg ut men hon var väl inte beredd på bilden :)


Det fanns spindelmuffins, för det var lite halloweenkalas nämligen :)


Födelsedagsbarnet ville inte vara med på bild men hon visade upp hatten iaf. Mostern är också utklädd.


Spindelnäten på fönstrena var lite läskiga faktiskt..! :)


Här sitter pojkarna och bygger med lego! Min kusin och min man. :)


Jag hade ju min fina klänning men var inte utklädd så jag fick låna en tiara och vips blev jag en prinsessa! Typ. :)


Albin busar vidare! :) Väldigt praktisk anordning, om jag får säga så själv.


Iris såg ut att ha kul iaf :)


Man kan bygga en mustasch med lego, visste ni det? (Den är svart men blixten gjorde den blå)


Tadaa! En hel ansiktsmask i lego!


Albin ville vara en prinsessa med attityd. He pulled it of!


En fladdermusmask får avsluta bildregnet. :)

Söndag

Idag har jag planerat att mysa lite, plugga lite, städa lite, äta lite och kanske spela lite tv-spel.
Vad ska ni hitta på?
Jag tror de flesta har en slappdag idag. Som man bör, för det är väldigt skönt. :)
Nu ska jag gå och äta frukost!
Jag kommer in senare med lite bilder från gårdagens kalas!


Dagens kalasoutfit


Klänning: H&M. Skor: Sixtyseven.



Ledsen för dåliga bilder. Jag stod i vardagsrummet och försökte ta bilder med kameran i en hylla men det ville sig bara inte. Man ser ju inte hur det ser ut innan när man har självutlösare. Men i spegeln funkar det, även fast jag ser trist ut :P Anyways, detta ska jag ha på kalaset!
Klänningen är visserligen lite kort, speciellt om jag ska sträcka mig efter saker :P Men det ska jag nog inte göra. Och om det nu blir så, så får det väl bli så. Jag har ju strumpbyxor. :)
Hoppas ni hittar på något kul den här dagen!
Jag ska se på Sex and the city-filmen nu, innan det är kalasdags.
Ciao!

Remember, remember...

..the fifth of november, the gunpowder, treason and plot.
I know of no reason, why gunpowder treason
should ever be forgot.



Ikväll har jag bestämt att vi ska se V for Vendetta, det är passande eftersom det är den 5:e idag. Har ni inte sett den? Kika på den ikväll! Hyr den, låna den eller köp den, den är värd det. :)

Annars ska jag plugga lite nu, sedan på kalas. Hoppas att jag inte glömmer kameran sen och inte glömmer att ta foton. :)
Ha det så bra tills dess!

Sovdags

Nu är det dags att sova för imorgon är det kalas, så det är nog skönt att fått några timmar sömn innan det.
Imorgon kommer tydligen Facebook hackas av Anonymous. Är väl inte jätteorolig men ändrade lösenord för säkerhets skull :P
Aja, dags att sova, klockan är massor! Ikväll har vi tittat på ungefär fyra avsnitt av HIMYM och spelat lite tv-spel. Vi hörs tomorrow!


Döden i Montmartre



Det här är den tredje boken av Claude Izner, som är pseudonym för två franska systrar som skriver om mord och spännande mysterier i slutet av 1800-talet i Paris. Den här gången handlar det om hämdbrott; en man som blev sviken av en kvinna vill till varje pris förstöra hennes liv, eftersom hon krossade hans hjärta.

Spännande som alltid, även fast jag tror att jag gillade första boken bättre. Men det är alltid intressant att läsa om 1800-talets slut, hur det var och vad som pågick. För även om allt inte är helt sant så bottnar det ändå i historier som pågick i slutet av 1800-talet. Väldigt intressant!
Om ni inte har läst någon av böckerna, så passa på! Det är lite Agatha Christie över dem, spänning och man vet inte riktigt vem som mördaren är.
Nu håller jag på med Elsas hemlighet istället, lite skillnad kanske men lika spännnade. :)
Läs!

Glitterflaska


Igår köpte jag denna hos The Body Shop! En glitterspray, typ.


Syns lite, jag sprayade bara en gång för att visa hur det såg ut.

Jag fullkomligt älskar flaskan och puffen! Som en gammal parfymflaska. Det var nog meningen också. :) Men den är riktigt fin, den ska jag nog använda på kalas och fester nu i jul och på nyår ;)
Den finns i en rosa färg också men den är lite kallare, så jag valde denna guldiga och varma färgen.
Fick ett läppglans på köpet för det var en kampanj som pågick.


Använder inte så mycket läppglans men denna matchade glitterflaskan med glitter och guldigt så jag får väl använda dem ihop. :) Det är så jobbigt när håret fastnar på munnen bara..! :P

Är riktigt nöjd iaf, kolla in flaskan om ni går förbi Body Shop!

Fredag!

Skön dag! Även fast jag tvättar.
För ungefär en timme sedan så ringde mamma och pappa och pratade lite. Jag har skaffat Viber som funkar ungefär som Skype, en app som gör att man kan ringa och sms:a gratis.
Jättesmart, så de ska nog ringa ikväll :) Det är lite segt att det är lite svårt att höra ibland, speciellt om jag pratar för fort. Men kul att höra vad de skulle göra. :)
Det blir nog en ganska softa helg, imorgon ska jag på kalas och på kvällen vill jag se på V för Vendetta, för det är ju 5:e november. ;)
Kommer in med två inlägg under dagen. Hoppas ni får en fin fredag! (Med fredagsmys!)


Soffkväll

Vi har myst i soffan ikväll och pratat lite med grannen (som störde oss igår) som visade sig vara schysst och inte visste hur högt hans högtalare lät och ville inte alls störa.
Och jag har suttit och skrivit lite tackkort. Det går långsamt framåt. :)
Men nu ska det sovas! Ledig imorgon, ska tvätta och plugga lite. Och umgås med min man. ;P
Sov gott, imorgon kommer jag in med en bokrecension till och ett köp jag gjorde idag. Gnatt!


Nu ska jag lägga mig och börja på denna!

Bertie och hans värld



Bertie och hans värld handlar, som de andra böckerna, om invånarna på 44 Scotland street och de runt omkring. Bertie får lite tjejproblem med Olive, Domenica med Antonia och Angus och Cyril med lagen.

Det är alltid lika mysigt att läsa om det som händer i Edinburgh, jag är lite avis att mamma och pappa är där nu. :) De ska försöka hitta gatorna men jag tror inte att de hittade Scotland street, lite synd. Men de har säkert det jättetrevligt där. Jag vill också åka till Skottland, de har sån härlig dialekt och det verkar vara väldigt fint där.
Anyways, boken var spännande som vanlig och det kommer nog komma en bok till men om det inte gör det så är det en bra avslutning. Man vet ju aldrig om det kommer fler böcker men det är nästan aldrig att böckerna slutar väldigt abrupt eller att något spännande händer och fortsätter i nästa bok direkt.
Men det gillar jag. Som vanligt en underbar bok, läs!

Dagens outfit


Klänning: Gina Tricot. Kängor: DinSko. Halsband: Glitter.


Det blev lite mörkt utan blixt men med blixt syntes bh:n så jag skippade de bilderna :P

Idag är jag höstigt orange. Kommer med en bokrecension senare!

Torsdag, sedan helg

Hejsan, nu är det en ny dag! Det var lite svårt att sova inatt för grannen ville promt se på filmn/spela spel med extrem bas. Vid ett orkade jag inte med honom mer, efter att han inte hörde att vi bankade i (betong)väggen. Knackade två ggr men vet inte om han hörde så jag ringde på, men han vågade inte öppna. Fegis. Han sänkte iaf. Jag fattar inte var respekten är? Efter elva på kvällar (tom på helgen) så har man inte jättehögt ljud utan man stänger av basen och har rätt lågt på tv:n. Det finns hörlurar om han vill lyssna på ashög musik.
Är det någon som håller med mig eller är jag bara grinig gammal tant-to be?
Klart att man ska ha fest, men en onsdagsnatt? Bara han? :P
Näää.

Nu ska jag duscha, ska sticka vid elva. Kommer in med en bokrecension senare och kanske en dagens, vilket var ett tag sedan... Efter min föreläsning idag så har jag helg! Jag är "ledig" imorgon, vilket betyder hemmadag och pluggande. Suck. Jaja, jag ska. :)
Ciao!


Så kände jag mig inatt. Kanske därför han inte öppnade? :P

Slut på dagen

Hejsan, det var inte mycket skriver här idag. Var i skolan och efter det hälsade jag på Albin när han jobbade. Stannade där en stund och började efter ett tag hjälpa till att packa upp saker och hänga dem på en snurra. Jag jobbade lite alltså, fast jag inte skulle och fast jag inte får pengar för det. :P
Är nog lite jobbskadad. Men det är kul att jobba där.
Anyways, är väldigt glad idag för jag hämtade ut mina hemtentor och jag har fått godkänt på båda! Det känns riktigt bra, nu har jag skrapat ihop 8 hp hittills, 7 hp kvar och det är salstentan men jag tror jag måste göra omtenta. Men men, det känns bra iaf.
Fick bra kritik så jag vet hur jag ska göra nästa gång jag skriver en hemtenta.
Imorgon börjar jag inte förrän ett så jag hinner nog skriva en bokrecension innan det! Vi hörs imorgon!


Vi firade med lite must idag att det gick bra för mig på hemtentorna! :)

God morgon!

Onsdag idag, två föreläsningar. I måndags var jag så trött att jag höll på att somna på min föreläsning, den var på tre timmar. Så mycket har vi inte haft förut. Så efter två timmar gick jag, ville inter somna där och jag tänkte att föreläsningarna brukar komma upp på pingpong iaf, så det ordnar sig nog. Men idag ska jag stanna tills jag slutar vid tre! Vi ska ha lite sökövningar på eftermiddagen och innan dess är det introduktion.
Har inget tidsinställt inlägg så vi hörs senare.


Halsband of choice idag.

Happ

Det gick inte så bra med bloggandet idag, nej..
Aja. Imorgon har jag två föreläsningar, börjar tio så det blir till att sova nu eftersom jag ska upp vid sju.
Det bästa är att det är nybäddat med rena, fina lakan. Yay! Och täckena och kuddarna har varit på vädring så det känns väldigt fräscht att gå och lägga sig.
Mys! Får se om det dyker upp något inlägg imorgon. Ciao! :)


Ska lägga mig och läsa denna, den är nästan slutläst!

Pluggdags



Nu ska jag börja bläddra i denna boken, jag tror nog att det kan vara intressant. Är det någon som kan sånt här? :) Vore kul att veta om det är någon som inte gått B&I som kan detta. (Det är klart att det finns, men läser den personen min blogg? :P)
Ciao!

Tisdag och 1:a november

Nu har jag vänt blad i min Audrey Hepburn-kalender och det är officiellt november. De flesta löven är gula/röda/bruna/gröna (?) men det är inte så kallt ännu. Men det kommer väl.
Idag är jag ledig och jag vet inte riktigt vad jag ska pyssla med först. :) Kanske krypa ner i soffan och läsa lite innan jag passar på att plugga. Så blir det nog! En filt och kanske en kopp nyponsoppa. Och kanske Damernas detektivbyrå på tv, det hade varit mys! :D
Vi hörs later, you guuuys! Hoppas alla hade en mysig halloween igår, även fast de flesta nog inte klädde ut sig :P


Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0