Bilar 2



Cars 2 handlar inte lika mycket om Lightning McQueen utan mer om Mator i denna filmen. Mator får följa med McQueen till ett race som är uppdelat i tre delar i tre olika städer; Tokyo, Porto Corsa i Italien och London. Men när de väl är där skämmer Mator ut McQueen med att vara sitt knasiga själv och ni förstår, de bråkar och går olika vägar. Det är också en spionfilm och Mator lyckas hamna mitt i smeten av allt.



Jag tyckte att det var en himla rolig film. Men det där om att man inte ska skämmas över sina vänner och inte vilja förändra dem, det var lite mycket att ta in. Visst det är en barnfilm, men de behöver inte trycka upp det i ansiktet på en hela tiden. Annars var Michael Cane helt underbar som spionbilen Finn McMissile. :) Han passar ju perfekt i spionfilmer (och Austin Powers) så detta var en bra roll för honom!
Det var mycket som hände hela tiden, vilket var rätt kul och den är otroligt välgjord, med bilar som sköter filmkameror och små flygplan som måsar osv.
Det var kul att skurkarna var kassa bilar, Gremlin och Hugo m.fl. ;)
Det är en kul film, och inte bara en barnfilm, så rekomenderar den absolut!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej :)

Ville bara tipsa om att du kan vinna en klocka som jag har värde 1000 kronor :) Vinnaren får även skicka in en bild på sig själv med klockan och göra ett helt inlägg om sin egna blogg :)

Tävlingsinlägget hittar du här:



http://svettlukt.se/2011/november/vinn-en-lyxklocka.html



Hoppas du vill vara med :)

Kram Bea

2011-11-24 @ 12:52:01
URL: http://svettlukt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0