Edinburgh

Jag pratade med min söta mamma förut.
Vi hade planerat att åka till Rom; mamma, min moster, min kusin Cajsa, mormor och jag. Men det verkar inte som att det blir av i år. Dels för att det är svårt att matcha allas jobbscheman, dels för att min moster inte vill att min kusin ska missa något i skolan, så hon kan inte ta ledigt som vi kan. Typ.
Men då ringde mamma förut och frågade om inte hon och jag skulle ta och åka till Edinburgh en weekend, när Albin ändå är borta i utlandet och spelar in sitt program.
Ja! Jag har alltid velat åka till Skottland, de pratar så roligt där :) Visserligen vill jag gärna åka till Dublin också men det kommer väl fler ggr. Men Skottland, tokigt och fint och allt!


Edinburgh Castle.

Har inte planerat så mycket än, vi får väl kolla vad det kostar och om jag kan ta ledigt (igen) och allt. Har tagit ledigt för den 15:e och 16:e oktober, för då ska Albin och jag till Danmark så vet inte om jag kan få ledigt den 1:e och 2:e också, men man kan ju alltid fråga.
Men spännande i vilket fall, jag vill verkligen resa bort lite i höst! Nu ska det sovas som tusan!
Ciao!

Söt tant

Måste bara berätta om den lilla söta tanten som kom in i butiken idag.
Hon brukar komma in ibland och kika på de billiga korten och då började vi småprata lite och hon var så söt. Vi pratade lite om hur bra det är att ha kort hemma så man slipper springa iväg till affären och behöva stressa och försöka hitta ett passande kort.
Det är trevligt när vissa kunder är på prathumör och jag också är det :P
Men det var iaf väldigt gulligt :)

Men det kanske var för att jag känner mig så lycklig idag, annars hade jag kanske inte orkat vara så supervänlig :) Hah. Jaja.
Nu ska vi kanske spela lite tv-spel och sedan är det sovadags för att morgondagen ska komma så fort som möjligt!
Ciao!

Älskar att göra-listor!

Jag är fullkomligt kär i att göra-listor!
Det är så underbart att få ner allt man måste göra på papper, och sedan, när man gjort det, kan man stryka över det man skulle göra! Det känns så bra att man har gjort något, även om det inte är jobbigt alls.
Idag har jag pusslat ihop en liten lista som jag kan dela med mig.

  • Köpa ny kalender hos Toria (Ordning & Reda)
  • Börja sätta undan 500 kr på sparkontot varje månad
  • Ta reda på pjäser för i höst för Sissel och mig, gärna Shakespeare
  • Skaffa Friskis&Svettis-kort
  • Kolla vad det kostar att fixa håret blondt
  • Klippa topparna
  • Börja fila på en julklappslista
  • Fixa matkvittorna
Och jag har redan fixat två av sakerna, känns bra! :) Julklappslistan är ingen brådska med men jag gillar att fundera ut vad jag kan ge folk så slipper jag superstressa i december.
Fångarna på fortet var ganska kul, men synd att barnen vann över föräldrarna. Men det blir desto mer spännande imorgon när de två bästa lagen ska möta varandra! Det får man ju inte missa, tror det är sista avsnittet också!
Jag har fått för mig att det skulle vara ett gäng bloggerskor med på Fortet men jag har väl inbillat mig, eller så.
Nu ska jag pyssla lite, och kommer kanske in med ännu ett inlägg om en stund! :P
Ciao!

Dior 2010

Satt och bläddrade i Elle idag, som var riktigt bra. Annars brukar jag tycka att den är för tjock och för att de aldrig har budgetalternativ utan bara dyrgripar men denna gången var det faktiskt roligt att läsa!
Dels för de hade med budgetalternativ, eftersom jag inte har råd med en Miu Miu-väska för 14 000 kr.
Men jag såg på underbara bilder från Dior, massor av skira klänningar och vackra tyger. Jag försökte leta upp några men jag tror inte att det var riktigt samma..
Jag har ingen scanner så kan inte scanna in, och Elle.se hade inga sådana bilder.
Men jag hittade dessa, och de är väldigt fina! Om jag hade haft råd, och haft en älvkropp, då hade jag definitivt ägt dessa :)




Vid närmare eftertanke skulle jag gärna burit allt, även om jag inte har en älvkropp! Men jag har dock inte råd..

Massa fint! Gillar ni något speciellt i höst?
Ciao!

Lycka!

Idag har det känts så lätt!
Jag vet inte riktigt varför, om det var fint väder idag eller att jag kände mig söt och cool eller om kunderna var extra trevliga idag men jag känner mig lycklig :)
Det känns som att allt faller på plats idag! Det kommer bli en händelsrik höst med inflyttning och lite resande och min födelsedag och annat roligt.
Jag kanske kände mig lycklig för jag åt varm mat till lunch? :P
Brukar vara extremt dålig på det, brukar mest ta en macka i farten och skölja ner med lite vatten pga tidsbrist men idag tog jag mig tid att köpa sådana goda kycklingspett på Hemköp och det var riktigt värt.

Fast just nu sitter jag och är hungrig igen :P Brukar vara extremt hungrig när jag kommer hem från jobbet, så jag hoppas på att Albin kommer hem och lagar goda hamburgare till oss!
Nu ska jag diska lite och läsa lite bloggar så kommer jag in med fler inlägg senare, om t.ex. Dior!
Ciao!

Blondinbellas bok

Egoboosta dig själv!
Läste ut den häromdagen och tänkte bara skriva lite kort om den.
Jag antar att ni vet vad den handlar om? Att man ska vara mer ego, tänka på sig själv och vara en stark tjej (och kille, antar jag men boken vänder sig till tjejer).



Jag tyckte att den var bra, även om det är saker jag redan klurat ut, som t.ex. att inget farligt händer om man står emot sina kompisar och säger nej när det är något man inte vill göra. Om de vill att du ska dricka fast du inte vill, säg nej. Om de är bra kompisar bryr de sig inte om det.
Hon pratade också om ätstörningar och våldtäkt, vilket är bra att folk får upp ögonen för mer. Det är vanligt att man inte vågar anmäla när det har skett en våldtäkt, för ofta är det ju någon man känner som utför den. Och vem vågar säga ifrån om det var ens "kompis"?
Boken passar nog tjejer i högstadiet och gymnasiet, även om jag fick ut lite själv av den.
Typ att i lördags var jag ju på fest, och där var också en gammal kompis. Hon är alltid jättetrevlig och snäll. Folk började prata lite vikt, och frågade tjejen vad hon vägde. Hon svarade och jag tänkte att det var hemskt att hon vägde 14 kg mindre än mig, att jag var tjock och allt det där, ni vet. Fast jag inte egentligen har några problem med min vikt. Det kanske är hon som väger för lite?
Jaja, jag orkar faktiskt inte bry mig om det nu, så det gjorde boken bra, att jag kunde boosta mig själv lite.

Nu blev det lite rörigt, men jag rekomenderar denna boken till unga tjejer.
Nu måste jag sticka till bussen men vi hörs ikväll igen!
Ciao!

Fullproppat

Imorgon är jag ledig igen, samt på torsdag.
Och då har jag som vanligt proppat mitt schema helt fullt!
Imorgon får vi ju som bekant hämta nyckeln till lägenheten, och där ska vi kika om vi behöver göra något innan vi flyttar in (tapetsera, spackla, ni vet). Efter det ska vi äta pizza på golvet och sedan åka till Ikea, med buss eller hur vi nu tar oss dit. Spana in en soffa vi har kikat på, provsitta och mäta och ha oss. På kvällen kommer mina föräldrar och ska kika på lägenheten och kanske hjälpa till med att köra över några kartonger jag har packat. Har bara packat fyra men det är ju alltid en bra början!
På torsdag ska jag tvätta, sedan fika med Jeremy och sedan är det VIP-shopping med Toria! Alternativt vill jag titta i butiken om det finns något jag vill ha, innan shoppingen börjar så jag slipper springa runt bland allt folk och försöka hitta något snyggt. Så det får jag väl göra efter tvättningen och innan fikan. Puh.

Men det är kul att ha fullspäckat schema!
Nu ska jag fixa håret men kommer kanske in med kommentarer om Blondinbellas bok innan jag sticker till jobbet, annars får ni vänta till ikväll!
Ciao!

Engångsligg

Josefin Palmgren har skrivit boken Engångsligg som handlar om Klementin som jobbar med reklam i Sthlm. Boken handlar om allt som hon får för sig.



Jag kan inte beskriva den mycket bättre, tyvärr. Den är väldigt rörig, typisk för en tjej som är 21 år. Om det nu är någon som har ett sådant liv som hon skriver om, tycker jag hemskt synd om den personen. Bor inte med föräldrarna utan hos sin farmor och farfar, knullar runt med nya bekantskaper som hon känner sig äcklad av. Boken ska förstås vara "svår". Den ska vara ung och arg och man ska tycka att den är häftig, men den är bara jobbig och rätt patetisk.
Jag säger inte att jag kan skriva bättre men jag tror faktiskt att världen hade klarat sig utan denna boken. Den är mest blahablaha. Man suckar lite när man läser för att hon försöker vara så cool och skriva det hon tror andra skulle bli impade av. Eller så skriver hon det för att det är sant, och då är det ännu mer tragiskt.

Nej, jag skulle inte rekomendera denna boken.

Nu är jag himla trött, men imorgon får ni nog en recension av Blondinbellas bok. Den får nog bättre kritik.
Ciao!

Ansiktskräm

Jag har gått och funderat på om jag borde byta ansiktskräm.
Jag har samma både sommar som vinter, och det är väl inte helt bra va? Men det är så svårt att hitta någon bra som inte kostar över 500 spänn. Just nu använder jag Yves Rocher, en dagkräm och en nattkräm.
Men jag skulle vilja köpa någon bättre, som är mer anpassad för vintern t.ex. Sedan får jag väl fixa någon nästa sommar också men det är ju ett tag dit.

Har ni något bra tips om vad man kan använda? Läste något om en kräm från Cliniderm, tror jag bestämt, den verkade bra. En dagkräm och en nattkräm för vintertiden.
Vad sägs, har ni något bra förslag på lager?
Ciao!

Hunger

Jag är så fruktansvärt hungrig! Pommes fritsen är i ugnen, snart ska jag steka fläskfile och göra bearnaisesås och jag vill titta på Fångarna på fortet!
Men just nu hjälper det inte att maten är klar om ungefär en halvtimme, jag vill ha maten nu!
Och nu börjar Fortfångarna ju!
Jag känner mig liiite stressad, för jag tänkte blogga ett längre inlägg men det hinner jag ju inte nu och har massor av blogginlägg att läsa senare! Men jag ska försöka pallra mig till datorn när programmet är slut, och då får ni gärna hjälpa mig med en lite klurig sak jag har gått och funderat på.
Ciao!

Bloggumgänge

Nu sitter jag här och ska blogga lite, och bredvid mig sitter Albin och bloggar lite han också.
Det ser så kul ut att vi sitter rätt mycket tysta och skriver och inte bryr oss om varandra just nu. Det ni! :P

Idag är det måndag igen, liite jobbigt att behöva gå till jobbet. Var ledig massor förra veckan, så förstår inte varför jag är så trött. Jobbade faktiskt bara tre timmar och då var det två 7-timmarsdagar och en 3-timmarsdag. Helt skumt. Men det hände ju en massa saker, det är kanske därför.
Förresten så känner jag lite lukter igen :) Känner min deodoft, känner duschtvålens doft och tyvärr mindre angenäma dofter som rökare och fyllon. Men men, får ta det onda med det goda, eller om det är tvärtom.


Har inte tid eller ork till att blogga förrän ikväll, vid sju eller så. Så ni får roa er bäst ni vill, denna blåsiga måndag.
Ciao!

Glee och Futurama

Det blev en konstig dag. Efter att Albin kom hem var vi sega och visste inte vad vi skulle göra, och jag orkade inte ställa mig och fixa med fläskfile så det skulle bli pannkakor istället. Men de ville inte riktigt samarbeta med mig. Vet inte riktigt varför, brukar inte ha problem med dem.
Men men.
Vi avrundade kvällen med ett Glee-avsnitt och ett Futurama-avsnitt, i det senare drev de med iPhone, fast där hette det eyePhone. Det var rätt kul faktiskt. :)
Men nu är jag trött och jag ska jobba imorgon så vi funderar på att gå och lägga oss snart. Kan iaf lägga mig och läsa lite. I nybäddade och rena och fräscha lakan!
Det är en av de bästa känslorna :)

Hoppas iaf att ni har haft en trevlig helg, för det har jag haft! :)
På onsdag får vi hämta nyckeln till lägenheten och jag är så himla spänd och glad och lycklig att jag får göra sånt här med den jag älskar och trivs mest med. Bortsett från min älskade familj och alla runt omkring mig, såklart.
Ciao!

Höstväder

Jag vet inte, alldeles nyss låg jag i soffan och läste med balkongdörren öppen och då börjar det regna.



Och jag tänkte att höstvädret hade kommit men nu är himlen blå och det regnar inte längre. Jag förstår mig inte på vädret. Jag är så dålig på att klä mig rätt. Klär alltid mig för varmt eller för kallt.

Men jag tänkte iaf att det var lite mysigt med höstväder, att krypa ner under en filt i soffan med en kopp nyponsoppa, som jag gjorde i fredags. Men om det är höstväder, då borde man inte kunna ha balkongdörren öppen utan att frysa och det har jag ju, så då är det väl inte höst än.
Just nu läser jag Engångsligg av Josefin Palmgren. Kommer säkert att ha läst ut den idag, så kommer med en recension snart. Eller beskrivning. Eller hur jag nu gör.
Känner mig seg.
Har packat ner alla filmer utom bluray-filmerna i tre flyttkartonger. Plus några serieboxar också. Jag är ganska stolt över att jag har så mycket film att det får plats i tre kartonger. Liiite status är det allt.

Snart kommer Albin från jobbet och jag hoppas att vi hittar på något kul, för jag känner mig så fruktansvärt seg när jag bara ligger och läser "svåra" böcker hela dagen.
Ciao!

Bildkavalkad

Eller mja, det är lite bilder iaf som jag tog i fredags och någon idag. Men enjoy :)


Lite suddiga bilder men det blev kasst när jag tog med blixt eftersom det var så mörkt där inne. Detta är alltså ifrån After Work Improkvällen i fredags!


Albin är längst till vänster och står och skrattar, när de skulle göra en knepig övning.


Sista bilden från fredags, faktiskt. Det var så suddigt på de andra bilderna så jag lägger inte upp dem. Har filmat lite, får se om jag fixar upp dem också.


Jag har börjat packa lite. Yay! Känner mig duktig :) Dvd-erna väger ju inte så mycket så dem kan jag nog packa kartongen full. Har kommit till G nu. Jag packar såklart i (stort sett) bokstavsordning.


Hyllan är tom... Känns lite knepigt. Men det är bara att ta tag i nästa hylla!


Min lunch idag!


Festade till med lite cider också.


Albin behöver inte oroa sig, jag hade papper att torka med mig så har inte kladdat på skrivbordet eller på någon dator eller så.

Nu ska jag nog lägga mig och läsa min lilla bok 42 sms som kom till helt fel person. Sådana böcker är roliga men ganska hemska ibland, man får bara ångest och tänker hemska tankar att det kan hända en själv :P
Ciao!

Ny bloggbakgrund

Jag sitter och funderar på om jag kanske ska fundera ut en ny bakgrund till bloggen.


Kul fakta: jag sökte lite snabbt på "bloggbakgrunder" och på sidan två kom denna bilden upp på älsklingens gamla bakgrund. Det ni! :P

Den jag har nu är fin och lite lugn sådär, men jag undrar om det inte vore roligare med lite mer färg, kanske stark lila och lite andra färger.
Kanske ändra upplägget lite.
Och försöka klura ut hur jag fixar olika kategorier, vad jag ska ha för några och sånt. Kanske boktips i en, klädinköp i en annan, privat i en...
Vi får se, jag får konferera med min bloggfixare, a.k.a. Albin (fästman och allmänt gosig) när han kommer hem.

Jag har tränat liiite på Wii Fit Plus. Det är lite coolt, den visar hur många kalorier jag har bränt. Vilket är bra, men jag orkar nog inte riktigt bry mig om det. Om jag känner att jag har ansträngt mig behöver jag inte ha något speciellt kalorimål utan bara känna mig nöjd med att jag tränat lite.
Jag provade på att cykla, köra segway, hinderbana, kasta snöboll, räkna siffror, rytmparad, kung fu-rytm(-grejs) och lite annat. Det är lite svårt eftersom det var första gången men det gick rätt bra på de flesta grejerna.
Jag är bra, yeah! :)


Har också läst ut Blondinbellas bok. Kan komma in med en recension senare. Jag började ju läsa den för ett tag sedan men har inte riktigt hunnit, så det har tagit lite tid men nu är den slut iaf. Ska hitta en ny bok jag kan sluka!
Men nu ska jag nog snart äta lite lunch. Igår köpte Albin och jag några kycklingspett på Hemköp och en baugette till, som vi tänkte äta igår men vi hann inte så jag tänkte njuta av det idag, Albin får njuta av sin mat på jobbet. Jag köpte sweet chili-spett och älsklingen köpte texas honey-spett, tror jag det var.
Får fota sedan, de såg goda ut :)
Hörs lite senare.
Ciao!

Lägenhetsfest

Jag stack iväg till Castro igår, men jag tänker tydligen inte på samma sätt som annat folk. Jag fick för mig att det skulle vara inflyttningsfest mellan 18 och 20, så då kom jag lite efter sex. Men då var det ingen där, och Castro hade inte ens duschat så jag satte mig och läste Marilyn Mansons biografi (rätt creepy) medan han duschade. Vid typ sjutiden kom hans jobbarkollega. Vid åtta kom det väl lite fler folk.
Så jag har lärt mig att inte komma så tidigt nästa gång :P För festen tog inte slut vid åtta, men jag stack vid typ halv tolv. Jag visste inte heller att folk skulle ut efteråt så jag hade ingen plånbok och leg med mig.
Inget att dricka heller, eftersom jag tydligen fattade fel :P

Det var iaf trevligt att träffa gamla klasskompisar och annat bös från gymnasietiden och lite nytt folk :)
Jag försökte mingla liiite, är inte så bra på det. Satt vid soffan ett tag, förflyttade mig sedan till sovrummet där folk satt vid datorn, sedan till köket och sedan tillbaks till soffan. Kollade var det var roligast. Ganska smart faktiskt :) Får jag göra mer!
Vid åttatiden imorse väckte grannarna oss med sin jävla radio. Det är skönt att vi slipper det om ett tag, hoppas inte nya grannarna håller på så, annars får man väl försöka säga till.
Jag tror att det är grannarna övanför som håller på med radion men Albin tror att det är dem på andra sidan väggen eller nedanför. Och jag orkar inte smyga runt i trapphuset för att lyssna vid folks dörrar. Så lite lönlöst.

Men nu har jag ätit frukost och ska ta det lite lugnt. Visserligen ska jag byta sängkläder, kanske damma lite och perhaps packa lite saker. Kanske spela lite Wii. Så det blir väl ingen hellugn söndag. Men jag kommer nog glömma bort att damma, så det är en sak mindre att oroa sig för. :)
Ha en mysig söndag!
Ciao!

Dumma magont

Just nu sitter jag hemma med dumt magont. :(
Var på kalaset hos svärföräldrarna en stund men när mamma och pappa skulle åka, så följde jag med dem eftersom mitt magont inte ville vara snällt. Som tur var var det öppet hus, så man kunde gå och komma när man ville, så det kändes inte jättedåligt att jag gick så tidigt. Men lite :/
Har varit hemma en stund och sitter och funderar om jag orkar gå på inflyttningsfest hos Castro. Har köpt en liten present så jag borde gå försöka gå en liten stund, så kan jag ju alltid åka hem om det blir värre. Och det verkade inte vara så långt bort heller, men jag har inte varit där så man vet ju inte. Får byta typ två ggr men det ska väl ordna sig. Hoppas jag.

Annars blir det väl en lugn kväll, Albin är fortfarande kvar på kalaset, så vet inte när han kommer ikväll men om det blir sent kan jag ju sätta på en film och äta lite ostbågar med mig själv.
Hoppas ni har en mysig helg förresten! Så hörs vi väl :P
Ciao!

Cookies love milk

God morgon!
Nu är jag vaken och uppe och nyduschad och fräsch. Känns bra.
Jag gick upp halv nio för att äta frukost och sedan städa badrummet, diska, tvinga Albin att bädda och annat pyssel och medan jag dammade kom kvinnan som ville kika på lägenheten.
För tidigt! Hon kom minst fem minuter för tidigt :P Så jag var inte klar, men det spelade väl mindre roll. Hon var inte jättetrevlig och verkade inte så himla intresserad men man vet ju inte. Vissa har inte mycket sociala skills, hon kanske var jätteintresserad men vi såg det inte :P

Jaja, nu är det iaf dammat i sovrummet :)
Idag hade jag tänkt att handla lite med mat med min sambo och tillika älskling och fästman. Sedan blir det kanske en promenad med mamma i Botaniska och sedan kalas.
Måste komma ihåg att köpa en inflyttningspresent när jag är på torget!
På kalaset och inflyttningsfesten (jag åker direkt efter kalaset) ska jag ha min Cookies love milk-tröja, den blå jag visade för något inlägg sedan. Plus en fin kjol, tror jag bestämt. Det är ingen dresscode, vad jag vet.


Imorgon ska jag faktiskt börja packa ner lite böcker, filmer och skor som jag inte använder så mycket. Det är ju lika bra att få det gjort så kanske vi kan ställa dit några kartonger på onsdag eller torsdag redan. Så blir det lite mindre stressigt. Eller så. Vi har planerat att försöka flytta alla grejer innan Albin åker till Spanien, alltså innan 27 september ungefär. Hoppas vi fixar det.
Men nu ska jag gå och fixa håret. Vi hörs kanske senare, annars kommer inlägg imorgon!
Ciao!

Sleepyhead

Jag hade jättekul på impron ikväll!
Jag tog några kort som inte blev så bra och filmade lite, kanske slänger upp något imorgon. Just nu är jag jättetrött och ska sova. Imorgon måste jag städa badrummet innan kvinnan kommer och kikar på lägenheten. Ska man ljuga och säga att det inte är lyhört, fast det är det?
Tänk om hon inte vill bo där, vad händer då?

Jaja. Allt ordnar sig. Nu ska jag lägga mig i mysiga sängen. Hörs imorgon, tror jag hinner med ett inlägg innan alla kalas och inflyttningsfester.
Ciao!

Mysfredag med Afterwork Impro!

Är det en mysig fredag för er?
Jag tror det blir mys för mig iaf. Har haft lite sovmorgon (vaknade halv nio av att Albin låg och tittade på mig), sett ett avsnitt av True Blood, läst lite skvaller, svarat på massa bloggkommentarer, en kvinna har ringt om att få titta på lägenheten som vi bor i imorgon och det är improkväll ikväll på Redbergsteatern i sann fredagsmysanda! :)
Det är jättekul, och de skulle ändra konceptet lite så jag hoppas det blir lyckat. Om ni har lust att gå så är det halv sju, tror att det är gratis (jag har iaf sluppit att betala :P) och man skrattar så att käkarna värker :P
Så tips om ni inte har bestämt något.
Jag jobbar bara tre timmar idag också, så jag kommer nog inte bli helt slut. Imorgon är det kalas hos svärföräldrarna också, och sedan inflyttningsfest hos Castro på kvällen. Blir nog en rolig helg. På söndag ska jag nog börja att packa ner böcker och filmer och sånt som vi inte använder varje dag. Kanske lite gamla tallrikar och sånt också, så slipper vi tänka alltför mycket på packning.

Men nu ska jag duscha och ta tag i dagen lite mer. Tack för alla söta kommentarer i inlägget innan! Vi hörs, annars får ni ha en superkul fredagskväll!
Ciao!

Urgulliga t-shirts!

Idag har det varit slappardag delux! :) Vi har nästan inte gjort något nyttigt alls. Spelat tv-spel, suttit vid datorn och sånt.
Åkte hem och umgicks med pappa och Oliver också, när Albin skulle iväg på fika. Så jag gick ut med Oliver och pappa gick ut och sprang. Jag var väl ute i en timme nästan, vi gick och nosade (inte jag då förstås) på träd och drack lite vatten ur en sjö (inte jag) och sprang och busade (jag också!). Oliver hetsade mig upp för sista backen till huset, han hoppade framför mig och ville springa fort fort. Så jag blev lite trött :P
Sedan såg pappa och jag på Jumper och åt fiskgratäng. Sedan fick jag skjuts hem och nu sitter jag här :)
Ska visa bilderna jag tog förut idag!


Jättesöt tröja från Threadless.


Så söt mugg :) Tröjan heter I was here.



Ännu en ursöt.


Den här tröjan heter Vacation 2.


Finaste tröjan!


Cookies love milk, heter den.


Här är fina tavlan jag köpte på Mio Med Audrey i Prinsessa på vift.


Ring jag köpte på Gina igår. :)

Nu ska jag nog spela lite tv-spel igen och kanske se ett avsnitt av Futurama. Vi får se. Sedan är det sovadags! Imorgon börjar jag visserligen inte förrän tre men jag är redan trött, så det är lika bra att gå och lägga sig i tid.
Ciao!

Harry Potter i lego

Hejsan!
Igår var jag krasslig. :(
Jag var iväg på massa saker dock. Lunch med Sissel, vilket var jättetrevligt. :) Jag fick tillbaks min Poirot-dvd också, så jag är väldigt nöjd. Jag hälsade på mamma lite, eftersom jag hade rätt mycket dötid. Sedan åkte jag till Mölndal och sjukhuset men var ungefär en timme för tidig och fick inte komma in tidigare, så jag satt och läste del fem i True Blood-serien. Mycket spännande!
Sedan fick jag prata med doktorn och det visade sig att jag kanske är förkyld (?) och kanske har en infektion, därför har jag inte känt så mycket lukter på senaste. Så jag har fått lite tabletter för att råda bot på infektionen.
Efter sjukhusvistelsen åkte jag till Frölunda Torg för att vänta på Albin, vi skulle till Mio och spana på lite möbler.

Det var ganska kul, vi provsatt några soffor och sånt, kollade vilka färger vi ska ha sedan. Men jag kände mig krasslig nästan hela tiden och hade ingen ordentlig jacka heller, och det blåste som fasen, så det var lite jobbigt. Jag lyckades förresten byta mina hörlurar, för sladden var trasig (tack, Clas Ohlson!) och bytte min collegetröja för en knapp var trasig (tack, Gina Tricot!), båda gångerna utan kvitto.
Mio köpte jag en fin tavla med Audrey Hepburn från filmen Prinsessa på vift. Albin och jag kom överens om att vi får varsin vägg att förfoga över. Jag får ha en Audrey-vägg och Albin får ha vad han nu vill ha. :)

Idag är det mindre än en vecka kvar tills vi får hämta nyckeln till lägenheten! 6 dagar kvar. Himla kul och spännande och allt :)
Vi spelade lite Lego Harry Potter just nu, fast vi pausar lite för att betala hyra och sånt viktigt. Och jag för att blogga :)
Jag kan fota min tavla senare och en ring, som jag köpte igår när jag bytte collegetröjan. Vi hörs senare, nu ska jag slappa!
Ciao!

My first kiss

3OH!3 f. Ke$ha. Jag tycker visserligen inte om henne men gillar killarna i 3OH!3. Refrängen är mysig :)

Har precis sett klart andra avsnittet av Fångarna på Fortet! Jag tycker jättemycket om det, jag fattar inte att folk är så negativa! Det är absolut ingen mobbningstv, som t.ex. Idol. Det är kluriga frågor och knepiga celler, men jag tycker att det är fantastiskt roligt att titta på. De som inte gillar det, behöver ju inte titta! Sitt där och titta på er skräptv (Americas funniest home videos typ) och låt oss ha nostalgi och underhållning.
Vem kan inte med att älska programmet där Gunde gastar och springer runt.
Jag tycker att det var kul att "gamlingarna" från Letäs dance vann över Idol-erna. Ungt behöver inte alltid betyda bäst, det hjälper inte att kaxa sig, man får snart äta upp det.
Ja, jisses vad jag babblar.

Idag ösregnade det mest hela dagen. Rätt trist. Speciellt när jag skulle hämta ut ett paket och gå hem med en tung kasse i regn och ett paraply som helst ville gå sönder hela tiden.
Fick iaf två trevliga böcker av mödan!


Bra böcker, I hope!

Tänkte göra pannkakor när jag kom hem, men då visade det sig att vi inte hade något vetemjöl. Stor suck, men jag tänkte INTE gå ut i regnet igen!
Så det blev skinkmackor till middag. Albin är inte hemma, han är ute och slarvar, så han kunde inte klaga på min futtiga middag iaf. Det får bli pannkakor imorgon istället.

Imorgon är det lite fullt upp. Ska tvätta på morgonen, sedan luncha med Sissel och sedan till doktorn vid halv tre. Får se vad som händer efter det.
Nu ska jag se lite avsnitt av The Hills och vänta på att Albin kommer hem.
Ciao!

L.A. Candy

Hejsan!
Idag har det varit jobb som vanligt.
När jag kom hem satt Albin i telefon men skrev på msn att jag skulle öppna min skrivbordslåda. Det gjorde jag, och där låg ett paket! Jättefint inslaget och allt. Öppnade paket och där fanns L.A. Candy av Lauren Conrad. Yay! Jag hade nämligen messat honom när han jobbade och frågat om de hade den boken men han skrev att den var slut.
Så han var så sneaky och ljög lite för att köpa den åt mig.
Han är så söt!

Idag var det premiär för Fångarna på Fortet också, eftersom TV4 firar 20 år. Jag älskade det programmet när jag var liten! Det var på fredagar så familjen bänkade sig framför tv:n med god mat och såg Fångarna på Fortet eller Gladiatorerna när det begav sig.
Och så kör de nu igen! Jätteroligt var det att titta på men gåtorna med Bebe Forat, eller vad han hette, var väl lite sådär. Han var lite jobbig. Men men.
Albin är så smart att han kom på vad lösenordet var, jag tänker inte lika fort som han gör. Han hade säkert klarat sig bra på fortet :)
I pausen så frågade Albin om jag kunde hitta en sladd åt honom. Suck, tänkte jag och letade lite på skrivbordet. "Nej, jag tror den ligger i översta lådan". Så då tittade jag där, och där låg EN TILL present!
What, tänkte jag.
Öppnade (fint inslaget igen) och där var Sweet little lies av Lauren.
Blir så himla glad att han kan luska ut vad jag vill ha och ge mig det. Det är så gulligt, han är så fin <3


Presenter från urgulliga pojkvännen!

Så jag är rätt nöjd med honom nu :)
Nu ska vi nog spela lite Lego Harry PotterPS3:an innan jag ska sova.
Ciao!

Födelsedag

Vad ska man önska sig?
Jag funderar på att önska mig alla Damernas Detektivbyår i pocket, för jag vet att de finns. Inte den senaste men den har jag inbunden, så det behövs ju inte.
Men vad kan man önska sig mer? En mixer att göra smoothies i? Har aboslut ingen aning.
En häst? Mja...

Anyways. Har sett ett avsnitt av The Hills nu på morgonen och ska alldeles strax till bussen. Idag har jag svarta kostym/morotsbyxor och ett vitt oversizat linne. Känner mig lite "kontorig". Nytt ord, från mig till er. Enjoy.
Ciao!

Paris

Jag vill också åka till Paris!



Såg på The Hills när Lauren och Whitney skulle dit i jobbet, och ajg vill också så gärna åka dit. Har varit där en gång, men det var när jag var 8 år så det är ju ett tag sedan. Minns inte så mycket.
Älskar franska också, det låter så himla underbart. Läste det i typ tre eller fyra år på högstadiet men minns inte så mycket där heller. Illa. Man borde öva upp det eller så. Det var inte obligatoriskt när jag gick på gymnasiet. På ett sätt var det ju skönt, tyckte jag, men i efterhand hade det nog varit roligt och smart.
Yes yes.

Fullt upp idag. Städat, det behövdes verkligen. Har inte dammat på flera veckor, men jag orkar verkligen inte ta tag i det. Måste göra det till veckan!
Just nu tittar jag på fullmånen och skriver. Snart är det sovadags och jobb imorgon igen.
Tänk om man kanske skulle jobba lite utomlands? Blir så himla sugen. Man skulle ju klara sig lite med min stapplande engelska. Jag kan nog en del men tycker det är lite pinsamt att prata, för jag kanske uttalar ord fel eller ni vet. :P Löjligheter.
Hoppas att jag hinner in hit imorgon!
Ciao!

Pick of destiny

Idag har det varit jobb och inslagande av presenter för mig.
Sov lite när jag kom hem och har hunnit med att äta spagetti och körrfärssås medan vi tittade på Top Gear-avsnittet när de kör i USA. Helt sjukt. De kunde blivit mördade liksom. Crazy!
Har sett POD - Tenacious D (Pick of destiny) också. Såg den själv, eftersom Albin inte finner den lika underhållande som jag gör. Jag gillar Jack Black, han är rolig och chubby. :)



Imorgon blir det nog städning. Igår kväll, när jag låg i sängen och läste, kom Albin och skulle gå och lägga sig men fick syn på en gigantisk spindel på golvet. Jag såg den inte eftersom jag inte hade några linser på mig. Otäckt. Jag sa att han var tvungen att döda den, för vi kan inte dra igång med dammsugaren efter elva på kvällen.
Han stod och fegade sig medan jag försökte peppa honom men till slut (efter nästan fem minuter) tog han mod och tog den med papper. Skönt.
Så det betyder att jag ska städa ordentligt imorgon. Och kanske handla lite mat också. Vi får se.
Men nu ska jag snart sova, kanske ska kika på ett avsnitt av Kullarna först (The Hills).
Ciao!

Sjöklädd?

Idag har jag på mig en marinblå och vitrandig klänning. Albin undrade om jag skulle till sjöss.
Man vet ju aldrig, svarade jag. Det regnar ju så mycket, så man kan aldrig vara oberedd. Men just nu är det uppehåll, ser det ut som iaf.
Snart drar jag mig till bussen och hoppas på glada kunder idag. (Yeah right.. :P)
Hörs!



Ciao!

Regnig fredag = fredagsmys?

Jag tänkte försöka fixa lite mys, fast det regnar.
Kom hem ganska nyss, gick i regnet och mådde rätt bra. Lyssnade på en bra låt och gick och log i regnet utan paraply eller luva. Om någon såg mig, trodde de säkert att jag var lite knäpp.
Jag dansade iaf inte runt. (Inte än!)

Jag fyller år nästan snart. Har helt glömt bort det. Det kanske inte är lika viktigt som det var när man var yngre. Jag tycker att det är trevligt med födelsedagar men vet inte riktigt vad jag önskar mig. Jag brukar köpa det mesta själv, om jag hittar något jag vill ha.
Jag kanske borde önska mig den där 800 kronors bh:n i Sunne (Värmland) :P
Kanske jag inte berättade. Vi var inne i en bh:butik som heter Shangri La. Jag hittade en jättesöt vit bh med lite gröna blad och rosa blommor-aktigt på. (Tänk älva i lummig skog och dimma) Jättefin, ursnygg på men kostade 800 spänn. Det var inget känt märke eller så, så jag höll minen, hängde tillbaks den och väste till Albin att vi skulle dra illa kvickt. Enligt min erfarenhet så är grejer som inte har något pris på, jäkligt dyra. Hade rätt once more! :P


Väntar på att älsklingen ska komma hem snart så jag kan börja fixa med maten. Lövbiff och pommes, det ni ;)
Tror jag spelar lite Poirot innan. Har två spel som jag inte riktigt visste hur man spelade men har lärt mig och varvat ett idag, håller på med det andra nu. Albin blir galen på mitt spel för på ett sätt är det simpelt uppbyggt men på ett annat är det riktigt svårt och jag har fått fråga honom om hjälp mer än en gång. Han är smart när det gäller pysselsaker, att räkna ut grejer.
Han är väldigt bra att ha alltså :) Men men. Kommer kanske in senare, annars imorgon efter jobbet.
Ciao!

Lite shoppingbilder

Yes, jag tänkte egentligen träna lite med Wii Fit men plattan vill inte funka. Provade med nyladdade batterier men det funkar ändå inte. Det är nog något fel och jag vet inte vad jag ska göra, så jag väntar tills Albin kommer hem. Han vet bättre när det gäller sånt :)
Så jag fotade lite. Det var inte så mycket som jag trodde, vilket är väl bra, antar jag :)


Sött hårband med massa rosetter från Asos. :)


Magkort tröja med hål och nitar, från Asos.


Close-up.


Jättesöt magkort tröja med nos och tänder. Från Asos, såklart :P


En mörkblå kjol, men blixten ville inte riktigt. Asos.com


Min "målkjol". Hade en målklänning som var en storlek mindre, och jag lyckades gå ner i vikt och fick på mig den. Nu har jag en målkjol som är en storlek mindre. Från Lipsy (Asos.com) och jag hoppas att den snart passar mig perfekt. :)


Söt! Rosett, såklart.


Sött linne från BikBok på rea, fick av mamma när vi var i Nordby.


Grå jeans från Gina.


Kostymbyxor från MQ. Jag måste sy upp dem, annars kan jag inte ha dem utan höga klackar :P


Jättegulligt omslagspapper som jag köpte igår. <3


Fick en jättefin vas av mina släktingar i (försenad?) förlovningspresent.


Hm, dålig skärpa. Men orka ta om :P Jättefin vas jag fick iaf av mammas moster.


Bättre skärpa! Visst är den fiiin?


Jag försökte hinta, väldigt odiskret, till Albin idag att man borde ha blommor i den vasen. Får se vad som händer :P
Kommer in med ett inlägg senare med bilder från svärmors födelsedag och lite från Värmland.
Ciao!

Fotograf

Idag tänkte jag leka lite fotograf och fota grejerna från Asos, har inte hunnit det än. Och några andra grejer kanske, får se. Det är tråkigt väder idag, så jag håller mig nog imonhus. Funderar att se någon film, kanske Remember me. Albin jobbar, så jag måste roa mig själv. Men det går nog bra :)
Jag började titta på säsong 3 på The Hills igår. Jag tycker det är en rätt bra serie, men dumt att inte Heidi fattar att Spencer är en skitstövel. Illa.
Yes yes.

Vi hörs senare under dagen, nu ska jag se ett till avsnitt av The Hills!
Ciao!

Supereyes

Nu har jag kommit hem från torget, där det blev lite shopping.
Först till optikern. Jag tyckte att jag gick upp i god tid men när det var en kvart tills jag hade tiden, så var jag fortfarande hemma och fick stressa. Jobbigt.
Fick kollat glasögonen och linserna, jag behöver starkare på vänster öga. Fick låna en lins med den storleken jag borde byta till och nu ser jag superbra! :P Superögon, liksom.



Det var konstigt i början, det var så stor skillnad från mina andra, men nu känns det bättre.
Albin kom till optikern och sedan gick vi lite ärenden. Jag shoppade en grej till mamma som har namnsdag idag. :)
Sedan till Twilfit för att kika på en bh. När jag hade provat och bestämt mig för vad jag skulle köpa kom en anställd och sa att jag nog inte borde ha den bh:n. Och jag tänkte, men jo för den passade ju. Men hon fick mig att prova massa andra. Svettigt :P Hon fick mig prova för små (som hon tyckte satt bra) men sedan tyckte hon att jag skulle köpa en som satt lagom. Det tyckte jag innan henne :P
Så två bh:ar blev det. Hon var lite bossig med mig, men det var lite kul. Jag kände mig liten och okunnig. :P Har fått en ny bhstorlek på köpet; 80E. Jisses. Innan hade jag väl 85C men inte nu. Jaja, det är väl bra, I guess..

Vi lunchade sallad, som jag såklart inte orkade äta upp så den följde med hem. Vi handlade lite mat och åkte sen hem och här sitter jag nu!
Ska träffa mamma sen för promenad med henne och vovven i Gunnebo. Blir nog egenlagad pizza ikväll. Mys! Nu ska jag softa och läsa lite eller se lite The Hills. Är nästan färdig med andra säsongen, har tredje som ligger och väntar.
Ciao!

Jobbstress

Jisses!
Jag har inte hunnit/orkat blogga eftersom det har varit lite kaos på jobbet. Eftersom jag jobbar själv och det är skolstart, så blir det rätt mycket kunder. Inte mycket kö men mycket kunder och de ska handla block och pennor och pennvässare och linjaler och mappar och pennfodral och SvampBob Fyrkant-sudd och allt vad det är.
Det blir lite mycket när man är ensam i kassan (och i butiken). Mycket mer omsättning än vanligt har det varit också. Go me! :P
Så jag har blivit himla trött i fötterna.

Igår, efter jobbet, gick jag hem till mamma och pappa för att äta lite. Oliver var där och ville inte sluta pussa mig, för han var så glad att se mig. Det är ju bara typ en vecka sedan vi sågs sist. Men ändå! Vi skulle på promenad men tyvärr började det ösregna. Himlen öppnade sig och vi blev genomblöta eftersom jag inte hade någon regnjacka utan hade lånat mammas, så mina jeans och min tröja var sjöblöta och jag fick låna mammas mysbyxor och en annan tröja (som jag råkade spilla efterrätt på!). Lång mening ;) Vi åt lite mat och sedan fick jag skjuts hem.
Idag skulle vi försöka göra laxbitar i ugnen med pressad potatis. Det gick inte alls. Potatisen blev bra och pressad. Hollandaissåsen (?) blev inte tjock och såg ut som smör, så vi slängde den. Fisken var stenfrusen, för vi hade glömt att tina den, så den slängde vi också. Middagen blev mackor och sedan gjorde jag dipp och dippade morötter :)


Imorgon är jag ledig och ska till optikern för att kolla styrkan på linserna och glasögonen. Har skjutit upp det ett tag, men fixar det för jag vill se bra. Och inte dåligt!
Jag ska kanske vara lite busig imorgon också, vi får se... :)
Ledig torsdag också. Sovmorgon, gött!
Vi hörs imorgon, nu vill jag sova :)
Ciao!

Mätt

Jag är så otroligt mätt!
Förut kände jag mig lite som gubben i Meaning of life med Monthy Python.



Det som hände honom, hände som tur var inte mig. Men jag kände mig ganska tjock och mätt.
Var tvungen att springa lite till bussen, som vi missade :( Det var tråkigt. Men vi tog en annan och fick promenera lite. Vilket säkert var bra :P
Nu har jag läst klart min skvallertidning och vill se någon serie med Albin! Vill se True Blood men det blir nog Glee. Vi får väl se...!
Ciao!

Thaibuffé

Ikväll blir det thai! Gott gott. Och jag har inte ätit sen frukost, för att spara mig :P
Jag brukar nämligen bara orka äta en förrätt, en huvudrätt och kanske två glassportioner. Albin tycker att det är onödigt att jag tar buffé eftersom jag inte tar tusen portioner, som han gör. :)

Idag har vi slappat jättemycket, tagit det lugnt och jag har läst ut fjärde True Blood-boken. Spännande. Del fem kommer i veckan, om jag inte minns fel.
Igår var jättekul! Schtunk var verkligen jättebra även om man kunde haft bättre sittplatser. Först fanns det inga platser alls, vi satt på golvet nästan. Men sedan stack en tjej och jag tog hennes plats. (Score!) Och i pausen hittade vi platser bredvid varandra. Fast stolen var lite trasig så sitsen var framåtlutad, om ni förstår, så den var lite obekväm.
Vi cyklade hem vid tio-tiden men när vi var ungefär vid Slottskogen så ville inte Albins cykel mer. Det satt nämligen ett häftstift i framdäcket. Så det gick inte att cykla mer. Så vi fick leda cykeln ända hem.
Jobbigt, för jag hade mina kilklackar och även om det är lätt att gå med dem så är det ju fortfarande höga klackar.
Men det var ändå en rolig kväll! Och sedan stöp vi i säng vid tjugo över elva.
Jag tror faktiskt att jag ska gå och dricka lite cola och läsa en skvallertidning och ta det lugnt tills vi ska åka in till resturangen.
Hoppas ni har en superhärlig söndag! Imorgon måste jag jobba igen, usch. :P Hade gärna varit ledig lite till men det är ju skönt att börja göra saker igen.
Ciao!

Död i andras ögon

Hej hopp!
Nu håller jag på och tvättar för fullt men tänkte slänga in ett inlägg mellan varven.
Fick två böcker igår. Eller ja, de kom väl i början på veckan men har legat här och längtat och väntat på mig. Död i andras ögon av Charlaine Harris och Vickis vintagebutik av Isabel Wolff.
Hade fått ett Poirot-datorspel också, får se när jag hinner med det... Blondinbellas bok har jag börjat lite på också, tänkte ge den en chans.

Massa tidningar har kommit också; Glamour och Elle och annat pyssel, lite reklam. Pust. Allt låg i en röra på hallgolvet när vi kom hem igår. Stoooort kliv över!
Så skönt att vara hemma. Och skönt att tvätta faktiskt. Tycker om att ha rena och fina kläder :)
Fick lite kläder från Asos förra veckan, ska ta bilder på dem senare.
Hoppas ni har det gott i solen, jag smälter lite här inne. Får sätta på fläkten. Typiskt att det blev soligt när vi precis har åkt från Värmland. Så kan det bli.
Ciao!

1 2 3 Schtunk

Ikväll visar de Hamlet i Bältesspännarparken, om jag inte minns fel. Och det ska Albin och jag gå på! Jag har bara sett dem en gång innan men det var roligt, så det gör jag gärna igen.



Jag är väl inne på teater nu.
Vi såg En midsommarnattssdröm i Berättarladan i Värmland i torsdags nämligen. Jag gillade den jättemycket! Jag gillar när man spinner vidare på gamla pjäser. Är inte jättemycket för pjäser som ingen riktigt fattar vad de handlar om för det är "konst", så den var helt i min smak. :)
Tog tyvärr inga bilder, för man fick inte under föreställningen och i applådtacket orkade jag inte leta upp kameran. Latmask! Men ni kan kika på bilder på Västanås hemsida, om ni vill.

Idag är lite seg dag. Jag ska tydligen tvätta vid två. Vad ska jag göra tills dess? Läsa lite kanske.. Hm.
Jaja. Kommer in med ett inlägg senare.
Ciao!

Den trettonde fredagen

Det brukar inte hända otäcka eller konstiga saker för mig på fredagen den trettonde. Eller ja, idag blev tåget en tjugo minuter försenat men det var ju SJ så det var väl ingen överraskning precis.
Annars har det varit bra. Förutom att det har regnat nästan hela tiden när vi har varit i Värmland med Albins föräldrar. Värmländska är roligt. :)
Det låter så soft och slött på samma gång. Trevligt och allt.

Jag kommer nog skriva mer om semestern imorgon, då är jag ledig. Är ledig imorgon och på söndag och sedan börjar jag jobba igen på måndag. Det känns lite trist på ett sätt, att allt bara har försvunnit iväg jättesnabbt. Albin jobbar imorgon så jag får roa mig själv.
Om tre veckor får vi hämta ut nyckeln till vår lägenhet. VÅR LÄGENHET! Det känns så bra att säga! Vi får inreda hur vi vill, ha egna möbler, bestämma precis hur vi vill! Så härligt! Och att jag gör det med min älskling, det känns bara bättre. <3

Jag är faktiskt rätt trött, jag ska nog gå och lägga mig snart. Men får väl packa upp lite snabbt bara. See ya!
Ciao!

Värmland

Nu beger vi oss snart iväg till de värmländska skogarna!
Jag har semester denna veckan och sedan är det dags för jobb igen. Men en hel vecka kvar, det är inte helt dumt. Hoppas att man får slappa på svärmor och svärfars land :)
Har tagit med lite filmer och lite böcker om det skulle bli tråkigt men det hoppas jag inte. Det som kanske blir långrandigt är väl resan dit. Vad kan den ta, fyra fem timmar? Med paus då.
Äsch, det ordnar sig! :)
Med en positiv inställning åker jag till Värmland med älskade Albin! <3 Vi hörs kanske, om jag får sno åt mig hans dator och blogga lite :P
Ciao!

KENT!

Åh, det var ju så bra, så underbart!
Konserten igår var nog den näst bästa, åt minstone :) Lite minuspoäng för de bara körde nya låtarna, kanske tre eller fyra gamla. Och lite minus för basen. Hela jag vibrerade så man hörde knappt vad Jocke sjöng. :/
Men annars var det superbra! De fick fyra fyrar i GP idag.
Och jag bjuder på lite bilder. Inga jättebra men iaf.


Utsålt, 9000 pers.


Lång väntetid, så folk roade sig.


Förbandet, som spelade i en halvtimme, var inte bra. Elektroniskt men inte mycket melodi.



Där var också Eric och Sara, de står i omvänd ordning.


Jag roade mig med att ta bild på himlen när förbandet var kassa.


Jag stod till höger längst fram, när det hela började. Orkar inte tryckas sönder i mitten.


Underbart!


Den här snälle killen berättade när bra låtar kom och gjorde tummen upp och allt. Han gillade Kent.


Jocke Bergs dansmoves är väldigt grymma. Tjejen bredvid mig sa att hon tänkte sno dem till nästa disco. :)


Underbart.


Alla var med på noterna!


Underbart.


Underbart.

Det var mina bilder det. Jag fick inte med fyrverkerierna på bild.
Nu har jag bråttom för vi ska snart till bussen och jag måste fixa håret! Ih!
Ciao!

The lonely island

Har ni sett deras videos? De är väldigt roliga och coola :)
Jag gillar Boombox med Julian Casablancas. Jag gillade honom väldigt mycket när jag lyssnade på The Strokes när jag var yngre, och hade gärna bytt namn till Casablancas :P
Josie Casablancas, det låter väl bra? Men vill inte göra Albin besviken, så jag struntar nog i det.

Idag är det lördag! Konsert med Kent ikväll och allt! Jag borde peppa med massa låtar, får börja snart :)
Vet inte om jag skriver sen, men om jag inte gör det så får ni ha en jättebra lördag!
Ciao!

Duktiga Annika

Har ni läst den boken? Mamma läste den för mig när jag var liten. Duktiga Annika var alltid prydlig och ordentlig.



Så känner jag mig idag :P
Jag har (*dra in massa luft*) städat badrummen, dammsugit, diskat, postat paket, handlat lite mat, lagat ett par byxor och en tröja, bytt sängkläder och vikt ihop nytvättade kläder (*släppa ut all luft*).
Sånt kul gör jag på min lediga dag. Har också ringt om en faktura som jag inte ska betala eftersom jag returnerade varan, så det är också fixat. Ska kolla om a-kassa också. I'm on fire! :P

Får nog slappa lite genom att kolla på en film också. Det blir kanske Coco Chanel & Igor Stravinsky. Har inte sett hela för textningen slutade fungera efter halva filmen, men nu har jag den på dvd! Hahaa..! :P
Och imorgon är det Kent. Vad ska man ha på sig?? :)
Det får bli morgondagens bekymmer. Ikväll ska jag bara försöka mysa och umgås med Albin. Om han inte ska klippa videoblogg förstås.
Ciao!

Mitt nya jag

Har precis läst ut en av mina favoritböcker; Mitt nya jag av Sophie Kinsella. Älskar hennes böcker, men gillar den väldigt mycket. Kan inte riktigt förklara varför, men den är inte precis som de andra böckerna. Jag gillar ju dem också, men den är lite mer annorlunda och det är kanske det jag gillar.
Jaja.
Jag läste ut Överenskommelser (av Simona Ahrnstedt) i förrgår. Underbar bok.
Det handlar om Beatrice som bor i 1880-talets Stockholm. Hon bor hos sin farbror, eftersom hennes föräldrar är döda, men hon trivs inte så värst bra. Men så får hon nya klänningar och chans att komma på sociala tillställningar, som hon inte har fått tidigare och då träffar hon på den allvarsamme norsken Seth Hammerstaal. Det är korsetter och timida kvinnor och buffliga män.
Jag älskade den, älskar sättet hon har skrivit på. Det är hennes debutroman men jag hoppas verkligen att det kommer fler!



Jag borde väl läsa fler romaner om "gammal" kärlek, har någon Jane Austen någonstans och jag har en sån lust att se Stolthet och fördom (med Kiera Knightley)! :)

Idag är jag ledig och har inget speciellt för mig. Kanske tvätta håret. Och städa lite. Men annars inget. Och det regnar, så jag tror att jag håller mig inomhus. Kanske ser någon film eller två.
Det borde väl vara en mysfredag, så jag får försöka fixa till det. Och komma på något gott man kan göra ikväll.
Men vi hörs säkert senare. :)
Ciao!

Us

Regina Spector har gjort den låten. Älskar den! Lyssna på den genast!
Nu var det ett litet tag sedan jag bloggade igen.
Men jag kompenserar med massa bilder! :)
Enjoy!


En dag regnade det så då åkte mamma, pappa och jag till Norge. Till Fredrikstad, närmare bestämt.


Då hittade jag en sån här i ett skyltfönster!


Fredrik den andre. Jag gillar bilden. Han ser mäktig ut :)


Som sagt. :)


En stupstock som var låst som tur var. Pappa ville låsa fast mig annars.


Bra karta. Den blir aldrig förstörd.


Gillade när det växte på väggarna.


Fin dörr och lykta och hänglås :P


Gamla kanoner.


Norsk barnvagn.


Liten fluffig Milton.


Fläder?


Vi hittade en hinderbana som scouterna hade byggt! Pappa är duktig.


Över, under, över!


Trägungor, tror jag man får förklara dem.


Vi hade jättekul åt varandra; mamma, moster, pappa och jag. Milton sprang runt och gnällde och var orolig.


Moster Eva var också duktig. Jag var också det, men det kom inte med på kort tyvärr :P


Det gick sämre för min mamma däremot.


Det är inte lätt när det är svårt!


Och alla bara skrattade..


Men till slut kom hon över!


Enda bilden på mig i hinderbanan. Är bättre på att fota än bli fotad.


Sedan skulle vi leta svamp. Tråkigt!


Jag hittade en svamp men den dög tydligen inte. :(


Hittade lite harsyra också. Åt det mycket när jag var mindre :)


Sedan gick vi till min morfars mormors gamla hus, som numera är rätt förstört. Sedan gick vi hem.


En annan dag skulle mormor och moster Eva simma 2 km. Jag tittade på!


Pappa var följe"båt" om det skulle hända något.


Det var mycket folk där men mest norska norrmän, som mamma säger.


Mörka moln närmade sig snabbt.. Det var ca. 16 grader i vattnet.


Alla var redo! Och sedan filmade jag istället, men lägger inte upp filmen nu. Kanske sen. :P


Hittade nrk östfold som var där och filmade. :)


Strömstads tidning var också där.


Mormor efteråt. En norsk ung kille simmade på 27 minuter och mormor strax efter en timme. Ganska bra för att vara 76 år!


Sedan gick vi på promenad. Milton, brorsan, moster Eva och pappa gick först. Sedan jag och sist mamma och Sara.

Såpp!
Det var det. NU är jag redan trött och ska nog sova snart. Imorgon blir det sovmorgon och antagligen filmtittande eftersom Albin jobbar. Until then!
Ciao!

Kent-konsert

Jisses, är det verkligen tre dagar sedan jag bloggade sist? Illa..!
Vi kom hem igårkväll iaf, vi fick skjuts av min bror och Sara men de lämnade Oliver på landet hos mamma och pappa. Och jag har kommit på att jag ska ju på Kent-konsert på lördag! Jag har tänkt att jag ska lyssna på massa av deras låtar i sommar, för att peppa mig, men det har jag totalt glömt bort. Har nog bara lyssnat på nya skivan en gång. Hört låtarna på radion när jag jobbade men det är inte riktigt samma sak.
Jaja. Imorgon och på torsdag ska jag iväg så då hinner jag nog inte blogga så mycket. Och idag har jag tvättat och varit hos vårdcentralen.

Mitt öra är nog bättre nu, tror det är helt okej. Hoppas inte det händer något med det andra bara. Och jag är helt uppslukad av en bok. Jag brukar inte vara så besatt av att läsa klart men jag har längtat efter den boken i flera veckor, och den kom äntligen igår. Fick den av mamma och pappa men den har varit väldigt försenad. Men jag har nästan läst klart den, började igår. Överenskommelser heter den, av Simona Ahrnstedt. Läs den, om ni gillar 1880-tals romantik. Sveriges nya Jane Austen, som det sägs på omslaget! :)

Nu ska jag gå och läsa igen men ska lägga in bilder i ett inlägg snart.
Ciao!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0