Höstväder

Jag vet inte, alldeles nyss låg jag i soffan och läste med balkongdörren öppen och då börjar det regna.



Och jag tänkte att höstvädret hade kommit men nu är himlen blå och det regnar inte längre. Jag förstår mig inte på vädret. Jag är så dålig på att klä mig rätt. Klär alltid mig för varmt eller för kallt.

Men jag tänkte iaf att det var lite mysigt med höstväder, att krypa ner under en filt i soffan med en kopp nyponsoppa, som jag gjorde i fredags. Men om det är höstväder, då borde man inte kunna ha balkongdörren öppen utan att frysa och det har jag ju, så då är det väl inte höst än.
Just nu läser jag Engångsligg av Josefin Palmgren. Kommer säkert att ha läst ut den idag, så kommer med en recension snart. Eller beskrivning. Eller hur jag nu gör.
Känner mig seg.
Har packat ner alla filmer utom bluray-filmerna i tre flyttkartonger. Plus några serieboxar också. Jag är ganska stolt över att jag har så mycket film att det får plats i tre kartonger. Liiite status är det allt.

Snart kommer Albin från jobbet och jag hoppas att vi hittar på något kul, för jag känner mig så fruktansvärt seg när jag bara ligger och läser "svåra" böcker hela dagen.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0