My first kiss

3OH!3 f. Ke$ha. Jag tycker visserligen inte om henne men gillar killarna i 3OH!3. Refrängen är mysig :)

Har precis sett klart andra avsnittet av Fångarna på Fortet! Jag tycker jättemycket om det, jag fattar inte att folk är så negativa! Det är absolut ingen mobbningstv, som t.ex. Idol. Det är kluriga frågor och knepiga celler, men jag tycker att det är fantastiskt roligt att titta på. De som inte gillar det, behöver ju inte titta! Sitt där och titta på er skräptv (Americas funniest home videos typ) och låt oss ha nostalgi och underhållning.
Vem kan inte med att älska programmet där Gunde gastar och springer runt.
Jag tycker att det var kul att "gamlingarna" från Letäs dance vann över Idol-erna. Ungt behöver inte alltid betyda bäst, det hjälper inte att kaxa sig, man får snart äta upp det.
Ja, jisses vad jag babblar.

Idag ösregnade det mest hela dagen. Rätt trist. Speciellt när jag skulle hämta ut ett paket och gå hem med en tung kasse i regn och ett paraply som helst ville gå sönder hela tiden.
Fick iaf två trevliga böcker av mödan!


Bra böcker, I hope!

Tänkte göra pannkakor när jag kom hem, men då visade det sig att vi inte hade något vetemjöl. Stor suck, men jag tänkte INTE gå ut i regnet igen!
Så det blev skinkmackor till middag. Albin är inte hemma, han är ute och slarvar, så han kunde inte klaga på min futtiga middag iaf. Det får bli pannkakor imorgon istället.

Imorgon är det lite fullt upp. Ska tvätta på morgonen, sedan luncha med Sissel och sedan till doktorn vid halv tre. Får se vad som händer efter det.
Nu ska jag se lite avsnitt av The Hills och vänta på att Albin kommer hem.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0