Harry Potter i lego

Hejsan!
Igår var jag krasslig. :(
Jag var iväg på massa saker dock. Lunch med Sissel, vilket var jättetrevligt. :) Jag fick tillbaks min Poirot-dvd också, så jag är väldigt nöjd. Jag hälsade på mamma lite, eftersom jag hade rätt mycket dötid. Sedan åkte jag till Mölndal och sjukhuset men var ungefär en timme för tidig och fick inte komma in tidigare, så jag satt och läste del fem i True Blood-serien. Mycket spännande!
Sedan fick jag prata med doktorn och det visade sig att jag kanske är förkyld (?) och kanske har en infektion, därför har jag inte känt så mycket lukter på senaste. Så jag har fått lite tabletter för att råda bot på infektionen.
Efter sjukhusvistelsen åkte jag till Frölunda Torg för att vänta på Albin, vi skulle till Mio och spana på lite möbler.

Det var ganska kul, vi provsatt några soffor och sånt, kollade vilka färger vi ska ha sedan. Men jag kände mig krasslig nästan hela tiden och hade ingen ordentlig jacka heller, och det blåste som fasen, så det var lite jobbigt. Jag lyckades förresten byta mina hörlurar, för sladden var trasig (tack, Clas Ohlson!) och bytte min collegetröja för en knapp var trasig (tack, Gina Tricot!), båda gångerna utan kvitto.
Mio köpte jag en fin tavla med Audrey Hepburn från filmen Prinsessa på vift. Albin och jag kom överens om att vi får varsin vägg att förfoga över. Jag får ha en Audrey-vägg och Albin får ha vad han nu vill ha. :)

Idag är det mindre än en vecka kvar tills vi får hämta nyckeln till lägenheten! 6 dagar kvar. Himla kul och spännande och allt :)
Vi spelade lite Lego Harry Potter just nu, fast vi pausar lite för att betala hyra och sånt viktigt. Och jag för att blogga :)
Jag kan fota min tavla senare och en ring, som jag köpte igår när jag bytte collegetröjan. Vi hörs senare, nu ska jag slappa!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0