Regnig fredag = fredagsmys?

Jag tänkte försöka fixa lite mys, fast det regnar.
Kom hem ganska nyss, gick i regnet och mådde rätt bra. Lyssnade på en bra låt och gick och log i regnet utan paraply eller luva. Om någon såg mig, trodde de säkert att jag var lite knäpp.
Jag dansade iaf inte runt. (Inte än!)

Jag fyller år nästan snart. Har helt glömt bort det. Det kanske inte är lika viktigt som det var när man var yngre. Jag tycker att det är trevligt med födelsedagar men vet inte riktigt vad jag önskar mig. Jag brukar köpa det mesta själv, om jag hittar något jag vill ha.
Jag kanske borde önska mig den där 800 kronors bh:n i Sunne (Värmland) :P
Kanske jag inte berättade. Vi var inne i en bh:butik som heter Shangri La. Jag hittade en jättesöt vit bh med lite gröna blad och rosa blommor-aktigt på. (Tänk älva i lummig skog och dimma) Jättefin, ursnygg på men kostade 800 spänn. Det var inget känt märke eller så, så jag höll minen, hängde tillbaks den och väste till Albin att vi skulle dra illa kvickt. Enligt min erfarenhet så är grejer som inte har något pris på, jäkligt dyra. Hade rätt once more! :P


Väntar på att älsklingen ska komma hem snart så jag kan börja fixa med maten. Lövbiff och pommes, det ni ;)
Tror jag spelar lite Poirot innan. Har två spel som jag inte riktigt visste hur man spelade men har lärt mig och varvat ett idag, håller på med det andra nu. Albin blir galen på mitt spel för på ett sätt är det simpelt uppbyggt men på ett annat är det riktigt svårt och jag har fått fråga honom om hjälp mer än en gång. Han är smart när det gäller pysselsaker, att räkna ut grejer.
Han är väldigt bra att ha alltså :) Men men. Kommer kanske in senare, annars imorgon efter jobbet.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0