Chokladkameran

Är inte på jättetoppenhumör just nu men vill gärna ha bloggat.
(Det regnar, jag blev blöt, trött i benen, hungrig och allmänt grinig)

Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag fick på min fina födelsedag!


Fin parfym i resekit av Albins snälla föräldrar!


Miss Marple fick jag av gudfadern (Lars), hans Marianne, mina kusiner Anna och Axel plus morbror Jonas och hans Marie.


Av SötAlbin fick jag gamla Hairspray och Sweeney Todd.


De här coola kopparna fick jag av sysslingarna med tillhörande föräldrar.


Ikeapresentkort av gudfadern nr 2 (Peter) med tillhörande familj (kusiner). Jag fick ett till presentkort av mormor och morfar men det blev så dåligt på bild för det var alldeles vitt. Det var iaf på Åhléns.


Finaste presenten fick jag av Sara, brors tjej. Gillar sådana som är personliga. :)


Fick också en fin kamera! Chokladkameran kallar jag den, för den har den färgen. Är jättenöjd. Det är en Canon Ixus 8015, 8 megapixel. Yay!

Är alltså väldigt nöjd med dagen trots det där utanför bokmässan. På tal om bokmässan så inköpte jag två grejer, kort kommer här!

En serietecknares dagbok av Martin Kellerman. Nöjd!!


Det ska bli en julklapp, jag ska pyssla ihop alla pärlorna så det blir ett halsband och örhängen.

Jag fick en försenad födelsedagspresent till mig (från mig själv) igår också. Jättefin väska från Asos.com.


Nu ska jag titta på Top Model 10 och sen So you think you can dance. Det är näst sista avsnittet för båda två serierna idag. De sista är imorgon. Can't wait!
Borde plugga lite också.

In case I don't see ya:
Good afternoon, good evening and good night!

Misshandel

Jag är jättechockad.
Jag förstår inte hur människor kan bete sig som de gjorde, det som jag såg idag. Hur kan man bara?
Det står redan om misshandeln som ägde rum på Korsvägen idag innan två på t.ex. gp:s hemsida.

Kan berätta lite om vad som hände innan..

Hade en jättetrevlig dag igår, trots att den indiska resturangen vi tänkte gå på hade (tydligen) lagt ner allt. Inget kvar, tomt inuti. Jaha. Vi åt hamburgare istället. Inte lika lyxigt kanske men ändå. Vi orkade inte gå på bokmässan, som sagt, så vi gick hem och såg film på hotellet istället för att gå på bio. Vi orkade inte komma överens om en film på bion.
Morgonen var trevlig. Albin sjöng och jag fick lite presenter. Jag fick Sweeney Todd och gamla Hairspray, från 60-talet (eller om det var 80-talet..) Av hans snälla föräldrar fick jag ett litet parfympaket med Kenzo-parfymer. Små parfymer, fem olika sorter. Jättefin! Tar kort på det imorgon och lägger upp. Orkar inte ikväll.
Hotellfrukosten var väldigt trevligt, som alla frukostar på hotell är. Oftast.
Sedan checkade vi ut och gick på bokmässan. Jag köpte en bok och ett pysselpaket. Albin köpte inget men blev fotad med Anna Book, Leif GW Persson och Scoobie Doo.
Efter det tänkte vi dra hemåt, fixa med städning för det skulle ju bli släktkalas.

Bara några meter framför oss kom det helt plötsligt springande fem stycken maskerade killar, skrikande. Jag trodde att det var någon dålig teater, ni vet en sådan som provocerar publiken. Vet ni? Jag är osäker, har inte varit på något sånt men kan tänka mig att det skulle vara såhär.
Men så började de slå på några killar, slår, håller fast, sparkar på.
En skrek "Jag har inte gjort något, JAG HAR INTE GJORT NÅGOT, lägg av!"
När han låg ner på marken sparkade de honom i ansiktet. De slog på två till. Sedan sprang de.

Jag var i ett totalt chocktillstånd. Men samtidigt flög det massor av tankar genom mitt huvud. Skulle jag skrika, vad ska jag göra, varför gör ingen något, är det teater? Jag kunde verkligen inte röra mig ur fläcken. Albin ringde efter polisen och de stack iväg. Polisen kom och många fick ange vittnesmål. Jag bara stod och var helt skakis. Jag var livrädd. Tänk om det hade hänt Albin något? Jag var inte så rädd för min egen del, för jag tänkte (kanske dumt) att killar slår inte tjejer. Jag är lite naiv men jag kunde inte tänka riktigt klart.
Jag har aldrig varit med om något sådant. Bara meter ifrån mig, misshandel av nazister mot, vad jag anser, oskyldiga.
Massa folk verkade tycka att det var spännande när polisen kom, och ville fota och allt. Jag blev bara trött. Varför vill alla vara med om det spännande?
Det var ju inte alls spännande, det var hemskt, det var fruktansvärt.
Är skakis nu när jag skriver om det. Jag trodde inte att det var verkligt, det kändes så men sånt händer väl inte i Sverige? Jag är nog väldigt naiv, men jag har aldrig sett eller hört talas om att mina vänner har varit med om eller sett sådant här.

Som tur är var resten av dagen okej. Helt okej.
Just nu känns det inte rätt att berätta att jag ändå hade trevligt, så jag sparar det tills imorgon eller i övermorgon. Jag får se. När jag inte är skakis längre, kanske.
Gonatt.

First Hotel G

Hejsan!
Igår jobbade jag och direkt efter jobbet så åkte jag in till stan för att träffa Albin för vi skulle gå på en improkväll. Då får vem som helst gå upp på en scen och improvisiera fram massa saker. Det är alltid jättekul och hålls på Redbergsteatern sista fredagen varje månad. Jättekul! Gå på det om ni har möjlighet. Kika deras hemsida; www.gbgimpro.se.
Det var slut nio och när vi kom hem var jag så trött för jag hade gått upp tidigare för att klippa mig innan jag började jobba. Klippte bara topparna, så det är egentligen inte så mycket att se än. Men ändå.
Orkade iaf inte blogga igårkväll och så har jag jobbat till två.

Efter jobbet skulle Albin och jag åka in och checka in på First Hotel G i Nisseterminalen. Det är för att fira (i förskott) att vi har varit ihop i ett år, den 1:a oktober. Jättespännande och jättekul och det kommer säkert bli underbart! Eller, jag vet att det ska bli underbart för vi är ju redan här.



 
Det bästa var när jag kom in i rummet och på bordet stod en liten påse med lyxig choklad och ett fat med frukt och bär. Det fanns också ett kort där det stod "Grattis i förskott till Josefin, önskar Albin och hotellet". Så gulligt!!


Jag sitter och bloggar medan TVn står på med Top Model.
Vi skulle gått på bokmässan men jag orkade inte så vi kanske tar det imorgon. Hoppas.
Senare ska vi gå och äta middag, det blir nog indiskt.
Vi tänkte gå på bio men vi kunde inte komma överens om vilken och ganska många biljetter var slut på de filmerna vi ville se. Så vi ska se en film här på hotellet, i vårt rum, på lilla TVn.
Det lutar åt att det blir 21 med Kevin Spacey.

Bloggar nog lite imorgon, fast det kommer släkt och jag ska baka kladdkakor och dylikt. Får se hur det blir.
Nu ska vi nog gå och äta. Hoppas ni har en fantastisk helg, det kommer jag ha!
Vi hörs!

Frikort = gratis medicin!

Japp, det är alltså bestämt; jag är typ stamkund hos Apoteket och sjukhusen så jag behöver inte betala något. Iaf inte på ett år. Det är ju lite illa. Att jag har köpt så mycket medicin och varit på sjukhus och hos läkare så jag har kommit upp i frikortsgränsen, alltså om jag visar upp kortet slipper jag betala när jag åker in akut, vilket är väldigt skönt men ändå lite läskigt. Jaja.

Idag kom det en liten väska till mig. NYPD-kuvertväska, eller clutch eller vad det kan heta, med nitar på.

Ganska fin va? Från Ellos.

Och jag ska få en ny cardigan! Bloggade om det för ett tag sedan, den gråa stickade som hade gått sönder i sidan. De skickar en ny till mig, jättekul för den var så himla mysig.
Idag fick jag hem en bh som var jättefin men som hade gått sönder lite på sidan så att en vass grej stack mig halva dagen jag hade den på mig. Jätteotäckt.


Imorgon ska jag klippa mig innan jobbet. Tror dock bara jag ska klippa topparna så får jag se hur det blir med lugg typ nästa vecka eller så. Eller kanske senare.
Nu dricker jag te och varvar ner. Lönedag idag, trevligt men jag ska verkligen försöka att hålla igen och spara pengar istället för att köpa onödigheter. Behöver väl dock vinterskor, vad ska man köpa? Kängor eller stövlar eller vad ska man ha på sig här i Sverige med snö och regn och slask och rusk?
Tipsa mig gärna, är helt ovetande...!

Ska nog kika på Gordon Ramsay snart. Han är jättehet! Vet inte varför, han är ju rätt gammal men han är cool när han blir arg. Dock inte när han blir jätteaggro och säger att de är horor och diverse andra fula saker. Isch. Hoppas han är snäll idag, men lite stygg.
See ya!

Glamourweekend

Japp, denna helgen som kommer är en s.k. Glamourweekend. Då kan man t.ex. shoppa lite billigare om man har ett kort från en Glamourtidning. Jag råkar ha två (?) så jag ska nog kika om jag hittar något intressant, det börjar imorgon nämligen och jag ska bara jobba tre timmar så jag har nog tid på mig.
Ska ifs plugga också. Suck. Jag ligger gärna bra till på Albins schema, att de ska läsa den stencilen eller det kapitlet tills den dagen. Men nu ligger jag två kapitel efter som de skulle läsa tills idag. Jobbigt, men får försöka ta igen det imorgon när jag är ledig.


Idag var jag hos tandhygiensten. Hon var snäll. Hon kikade på mina tänder och tog kort och putsade på dem och allt vad de gör. Hon sa att jag hade fina tänder men att jag ska skölja lite med flour för det stärker tänderna.
Vill gärna ha fina tänder, så får börja med det.
Men jag har nog inte varit med om något tillfälle då de har sagt att jag har riktigt bra och fina tänder. Har haft någon gång eller två, ganska otäckt. Men nu har jag inga, hurra!!
Nyttiga saker man får gjorda idag. Ska träna om en stund, klockan 19 är ett medelpass som jag ska släpa med mamma på. Albin slipper idag.
Synd att jag måste gå, har fortfarande träningsvärk sen i måndags.

Nu ska jag kika i senaste Chic som kom idag.
266 trendköp från lyx till budget! Mmm..
Hejdå!

Höstlista

Fördelar med höst:
  • Mörkt ute - ljust och varmt (förhoppningsvis) inomhus
  • Man dricker varm choklad/te (jag brukar inte göra det på sommaren)
  • Man får inte dåligt samvete för att inte vara utomhus
  • Att se på film och tv/läsa bra bok är extra mysigt
  • Man får ha mysiga och varma halsdukar, mössor och vantar
  • Stickat har mysfaktor 1000
  • Man använder fina gummistövlar och varma jackor/kappor
  • Snart är det jul = julstämning + fina dekorationer
Nackdelar med höst:
  • Det är kallt ute, ofta regnigt och blåsigt
  • Mörkt ute nästan jämt
  • Det kan lätt bli lerigt och slaskigt = blöta skor och fötter
  • Man känner stress inför julen och handla julklappar
  • Blöta vantar är hemskt
  • Halt ute, iaf när det är snöväder
  • Kall näsa är värst

Vad tycker ni? Har ni något att tillägga i min lista på fördelar och nackdelar?

På tal om.. Höst, så är det september och snart slutet på september och då fyller Josie (jag) år. Tänkte önska mig en digitalkamera. Är det någon som har en bra kamera, gärna under 2000, som ni tycker är bäst, skriv gärna en rad eller två vad den heter. Tack!

Träningsvärk

Man känner ju inte av något när man direkt har tränat men nu, idag, känner jag verkligen av värken i magen, benen, armarna. Lite jobbigt. Hoppas det inte blir tunga lyft på jobbet.
Brukar dock fråga budkillarna snällt om de inte kan bära in extra tunga grejer så slipper jag skada mig, för det är det som brukar hända när jag försöker själv.

Sitter här och har lite småtråkigt. Ska nog gå till jobbet om en halvtimme, vad ska jag göra tills dess? Har läst bloggar, kikat runt på lite hemsidor och nu är jag uttråkad. Tänkte ta en oufitbild men hittar inte Albins kamera i hyllan där han har sina grejer. (Det är ganska överfullt och stökigt) Orkar inte pyssla med systemkameran heller, den är för tung för att hålla på och trixa med. Tusan.
Jaja. Kan iaf berätta att jag har lite myskläder på mig: jeans och stickad tröja, båda från H&M och mina Puma-skor.


Suck.
Jag kanske kan... Bädda sängen och pyssla lite så det ser lite trevligare ut i sovrummet, hänga in kläder i garderoben och så. Ja, så får det nog bli. Aj, nu kände jag träningsvärk i ryggen.
Varför?!

Nya skor!

Glömde skriva om mina nya skor!
Väldigt fina, svarta kilklacksskor från H&M.
Ni vet säkert redan vilka det är, men jag lägger upp en fin bild på dem.


Har också skärpt till mig och tagit kort på mina söta läppglans"bakelser" som jag köpte på Bluebox.se. De ser ut som små bakelser med olika smaker, med läppglans i.



Söta va?
Nej, kanske ett inlägg senare, annars imorgon.
Puss igen!

Medelpass + styrka

Ja, jisses..
Hela dagen har jag försökt peppa mig själv för det är träning idag. Det gick rätt bra med peppandet, drack lite drickyoghurt innan jag slutade för att få lite extra energi och inte gå och vara jättehungrig på passet.
När mamma, Albin och jag har kommit till Friskis och ska dra våra kort så ser jag att det står "Lillwor" på passet i stora salen.
"Det kan ju inte stämma?" tänker jag och går och tar av mig skorna men mamma hade också sett det och sa "åhnej!"
Albin visste inte vad vi pratade om men Lillwor brukar köra hårda, tuffa pass med mycket styrka.
Hon höll i vårt pass. Vanligtvis brukar det vara Charlotte och hon är bra, har bra musik och kör lagom tufft men hon var borta så Lillwor tog hennes pass. Jisses vad kämpigt.
När vi var ganska slut så sa hon "och nu ska vi ta i lite!"
Ta i? Jag hade ju kämpat som en gnu och hon säger att vi ska börja kämpa!? Jag är klenis...

 Det är bra att vi gympade, det känns bra efteråt. Även fast jag tog det lite lugnt ibland + fick kramp i vaden i början (Lillwor kom och försökte hjälpa) så var det bra för mig.
Ska nog gå på onsdag också, undrar vem som håller i det passet.


Idag var det kul på jobbet. Tvillingarna i min förra klass kom in och var... Lika varandra. (!)
Den lilla tanten som är snäll (icke att förkopplas med den lilla finska tanten) var där och sa att jag är så snäll och duktig och håller koll på henne. Blir alltid så glad när hon säger så.
Lilla tanten - you're simply the best! (better than all the rest..)

Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig, sen ska det ätas något och sen se på I ditt ansikte med Magnus.
Han så trevlig, me likey!
Pusshej!

Dagens (konstiga) outfit

Jag tänkte jag skulle börja med lite sånt.
Bad Albin att han skulle fota mig och mina kläder. Han fick för sig att han var Bingo Rimér och skulle ligga på golvet och fota, eller försöka fota under min kjol (som på bilden här).
Det ser ut som om jag har puckelrygg men jag lutar mig bara fram och håller fast i kjolen så han inte ska få några trosbilder.


Linne - Mouyo
Kofta - Rut m.fl.
Kjol - Gina Tricot
Strumpbyxor - Åhléns
Skor - H&M

Close-up!


Nu är frågan:
Ska jag klippa lugg eller ska jag ha kvar snedlugg?
Jag ska väl springa iväg till frisören i veckan eller så och klippa topparna, men funderar på att samtidigt klippa lugg och fixa lite uppklippt. Hade det once or twice och jag gillade verkligen det men frågan är om det passar mig. Eller om jag bara inbillar mig...!
Kanske Nichole-lugg? Mischa-lugg? Kate-lugg? Rachel-lugg?


Vad tycker ni?
Har ju ändå rätt långt hår, så vill inte bara ha rak lugg isf utan också lite uppklippt, annars ser det för hårt ut tycker jag.
Får nog fixa utväxten också. Bryr mig inte om att det är "inne" att ha mycket utväxt. Hallå..?
Crazy people.

Nu falukorv och makaroner + ett avsnitt av Sex and the city.
See ya!

Ursäkta röran?

Jag funderar om jag kanske vill förbättra och förnya min blogg lite..
Kanske med typ dagens outfit och lite önskeoutfits och dylikt. Det är jättekul att läsa andras bloggar som har sådana inlägg, så varför inte också jag?
Har shoppat lite på senaste; blev guldkund hos H&M häromdagen och fick checkar på 600 kr. Jag shoppade en väska, en cardigan, halsband, halsduk, tofsar och fick snygga kilklacksskor hemskickade, också från H&M, i veckan.

Var tvungen att skicka iväg min fina, fina cardigan.
Den hade gått sönder i sidan och eftersom den är stickad kan jag inte precis laga den. Jag kan sticka en halsduk, men inte laga stickade tröjor. Tyvärr. Hoppas jag får en ny, annars får jag nog pengar så jag kan köpa en ny för den var verkligen min favorit. Bild här!

Hoppas det ordnar sig.
Idag har jag pluggat, ska plugga igen imorgon. Snart tenta!

På onsdag ska jag till tandläkaren också. Lite läskigt. Dock bara undersökning, men det kostar ju också tyvärr :/
Har börjat träna. Eller ja, börjat och börjat, jag har gått en gång hittills. Men ska gå igen! På måndagar halv åtta är favoritpasset. Eller det med bästa musiken och duktigaste ledaren.
Ska försöka klämma in en dag till i veckan med träning. Lite jobbigt eftersom alla passen som är bra, verkar ligga då jag jobbar. :(
Men om jag är ledig på onsdagar, vilket jag hoppas, kan jag träna klockan sex då. Passar bra, måste fixa min kondition, kanske min astma förbättras.

Nu är det nog sovdags. Ska ha sovmorgon men det är väl bra att gå och lägga sig lite i tid iaf.
Sleep tight, don't let the bedbugs bite!

PS. Om ni vill kan ni följa min blogg med bloggkoll! DS.

Top Model 10

Glömde skriva att jag tycker att Top Model 10 går ovanligt snabbt i år. Det är ju tre dagar i veckan, förra säsongen var bara ett avsnitt i veckan men här åker tjejerna ut på rullande band!



På tal om förra säsongen, Top Model Cycle 9; om någon vet var man kan köpa på dvd, eller dylikt, skriv jättegärna! Jag gillade verkligen den säsongen, har inga direkta favoriter denna säsongen men förra så var det helt klart Saleisha. Så snälla, om ni vet något (inte ladda ner, alltså), skriv skriv skriv! :)


Mina hemligheter

Ännu en vecka har gått.
Jisses. Tiden flyger förbi. Ifs var jag ledig två dagar men då känns det ännu mer som att tiden bara går snabbare. Känner inte ni det?

Anyways, rubriken är från en bok av Sophie Kinsella, mycket bra författare.
Har städat i min bokhylla, lagt ner böcker jag inte läst (och nog inte kommer göra i närmaste laget) i en låda som kanske ska upp på vinden. Om inte böckerna blir förstörda där uppe, förstås.. Tåls att fundera på.
Dammade också, för det var fruktansvärt dammigt i min hylla. Men nu ser det så fint ut så, bokstavsordning och allt.
Jag gillar ordning.
Vän av ordning, eller vad heter det?

Lika kul att hålla ordning på jobbet är det inte direkt. Idag har jag prismärkt massa böcker och försökt ställa iordning, men det är mest barn-/ungdomsböckerna som får vara i bokstavsordning, de andra böckerna är mest huller om buller för folk sätter in dem var som helst. Pocketböckerna är ganska bra ordning, men inte helt korrekt och jag orkar inte göra något åt det för så fort jag har grejat kommer folk och stökar till.
Jag vet, jag vet, jag låter jättegrinig nu och det är inte alls meningen. Vill inte gnälla.
Bara berättar lite om mitt lilla jobb.. Var helt okej idag, hoppas det är okej imorgon också. Ska plugga med Albin i helgen, gå igenom gamla tentor och så. Hoppas inte han blir rädd.

I always get what I aim for and your heart and soul is what I came for

Jag gillar verkligen soundtracket till Kinky Boots. Det är så himla bra.
Filmen är ifs jäkligt bra och det är ju som mest mäktigt när man ser Lola sjunga låtarna, t.ex. What Lola wants.
Albin gillar också musiken. Det är så bra att vi gillar samma saker (fast inte allt såklart).
"Me likey!"

Föreläsningen idag var superbra!
Om ni får chansen att se David Lega - gör det!
Han utstrålade så mycket... Självsäkerhet, lycka.. Han hade sådan grym utstrålning som han liksom överförde till publiken. Om ni fattar. Man mådde himla bra efteråt. Det kändes inte fel om man ställde någon konstig fråga, han var hur cool som helst. Jag ställde ifs ingen fråga, är dålig att komma på bra/dåliga frågor när det gäller.
Han berättade lite om Paralympics och han har ju satt 14 världsrekord. Helt sjukt - på ett bra sätt.
Jag skrattade massor, för han berättade roliga saker på ett roligt sätt. Skitgrymt!


Har pluggat lite idag. Bara läst två stenciler så ska läsa ca. 4 kapitel imorgon i Språksocoilogi. Einarsson - is the shit!

Måste fråga någon om den vill handla på forever21 med mig. Så dyrt att betala frakt själv. Bättre att köpa lite tillsammans och betala hälften av frakt och allt. Kanske kusin Cajsa. Finns så fina kläder, billigt och de sitter bra och, ja, allt :)
Kul att blogga igen!

Har boktips btw.
  • Meg Cabot - Babbeldrottningen
  • Jill Smolinski - Nästa sak på min lista
  • Sophie Kinsella - En shopaholic får en syster
  • Cecilia Ahern - Där regnbågen slutar
Ja, där var några iaf. Kan tipsa om filmer imorgon eller så.
Natti!

Noblesse

Tänker jämt att det heter no bless men hur fel har man inte då?

Jag är sjuk. Typ. Känner mig lite smått yr ibland men har inte feber. Satt och frös på jobbet i minst en timme.
Nu är jag klen och gnällig. Gnäller och ynkar mig. Tror Albin börjar bli lite trött på allt jag vill ha och vad han ska göra åt mig. :)
Så jag sitter i mjukisbyxor och morgonrock och tittar på Mannen som kan tala med hästar och äter Noblesse. Boken är skum men filmen är rätt okej. Åt pastaälgar (finns på IKEA) och såg Sex and the city-avsnitt med Albin förut också.
Det är kul att det finns en serie som jag tycker massor om som han vill se tillsammans med mig. Han är bra.


Imorgon ska jag jobba lite och sen gå på föreläsning som David Lega håller. Pappa har varit på en föreläsning och tyckte jag borde gå, so I will.

Snart fyller jag år. 16 dagar kvar. Det är inte jättesnart men det är ju ganska nära ändå. Vet inte riktigt vad jag vill ha.. Skulle kännas jobbigt om någon köpte t.ex. en bok jag inte sagt att jag vill ha. Alla tror nog jag vill ha en bok bara för jag jobbar i bokhandel men då har jag ju typ läst väldigt mycket eller vet vad alla handlar om.
Vill inte vara besviken och vilja byta men det är alltid någon som ger mig någon konstig bok.. Varför inte ge mig presentkort istället?
Jaja, ska inte klaga.

Egentligen vill jag bara ha en film eller så, mest kul att träffa släkt och äta gott.
Ska anmäla mig till tenta snart. Vet inte om jag pluggar annorlunda den här gången men jag ger mig den på att jag ska fixa dem.
Nu ska jag nog se klart på filmen och sen sova, för jag är trött som en gnu i blåsväder.
Noblesse till alla!

Grattis! Du har vunnit Paris Hiltons nya parfym!

Det sa en liten lapp som låg bredvid parfymen häromdagen.
Kanske var det igår.
Jäklar vad den luktade. Typ.. Alldeles för sött.
Jag har tre favoritparfymer, de luktar gott och inte för starkt.

  • YSL - Young sexy lovely
  • YSL - Babydoll
  • Burberry - Burberry Brit
Men verkligen inte Paris Hilton. Funderar på att ge bort den i present till någon.
Om man ser positivt på det, istället för negativt som jag nästan alltid gör när något gäller miss Hilton, så är den fint förpackad. Och luktar säkert gott. Men inte för mig.


Javisstja - internet funkar igen! Idag kopplade Albin och hade sig och det började fungera. När Albin kopplade sin dator direkt till modemet (och inte via routern) så fungerade det. Känns skönt att det äntligen fungerar.
Det har varit lite tomt de senaste dagarna. Visst har jag läst och pluggar och kikat lite på TV, men det är ju inte samma sak. Men det har ändå gått förvånansvärt bra att klara sig utan.
På bloggkoll hade jag i lördags 67 olästa blogginlägg. När jag kollade förut hade jag 27. Alla färdiglästa nu, iaf.

Igår började Top Model 10. Jag förväntade mig en minst lika bra säsong som förra men det började lamt. Som vanligt är det svarta tjejer som tjafsar om den och den är ghetto, och ska "döda dig din bitch". Lite tråkigt. Kan inte alla bara kramas?
Kanske inte, det är ju en tävling.. De flesta var inte så snygga och hade ingen direkt utstrålning tyckte jag men det kanske blir bättre idag.
Såg ytterst lite på Vem kan slå Filip och Fredrik? igår. Fruktansvärt jobbigt. De pratar i munnen på varandra, dissar den som tävlar mot dem och Ingvar får säga till dem som de vore små barn, vilket jag inte skulle bli förvånade om de visade sig att de har stannat på en tioårings psykiska nivå.
Ska dock inte spy galla över dem, bojkottar hellre.

Var också väldigt bra avsnitt av SYTCYD (So You Think You Can Dance) igår. Katee och Joshua är bäst, tycker jag. Nu har ifs paren splittrats och de dansar inte tillsammans men de är så duktiga på sina olika håll ändå. Fortsättningen kommer ikväll.



Imorgon ska jag till Allergimottagningen. Kommer nog inte bli en bra dag. Till råga på allt så är det den 11:e september. Ska jobba innan jag åker iväg också, kommer nog bli lite stressigt men jag hoppas jag hinner iaf.
Nu ska jag plugga lite språksociologi. (Tycker verkligen om Jan Einarsson!)
See ya.

Jäkla Glocalnet!

Jaha.
Nu sitter man här på bibblan och använder internet, eftersom dumma Glocalnet inte fungerar hemma, och har inte gjort det på ca. en vecka. Jättejobbigt, för även fast jag kan kolla min mail i mobilen så får jag massa skräppost, kan inte blogga och mycket annat.
Till råga på allt så känner jag mig jättekrasslig eftersom jag åkte till Mölndals sjukhus inatt. Igen.
Kanske blev det jobbigt att andas för att jag kanske är förkyld men jag vet inte.. Jag blir bara arg att ingen vet vad det är för fel på mig. Då kan man ju inte göra så mycket åt det. Tänk om jag dör?
Det kanske är någon mystisk sjukdom så jag kommer tyna bort...
Nej, jag kommer nog vara kvar i livet och gnälla.


Jag har använd internet"fria" (utom citationstecken låter det som det är frivvligt från min sida, vilket det, som ni förstår, inte är) vecka med att läsa Harry P. Är inne på sjunde, och sista nu.
Har dessutom pluggat lite också, ska plugga mer idag för jag ligger lite efter.
Albin började ju på GU i måndags, och då skriver jag in mig samtidigt och pluggar med honom. Det går nog bättre då eftersom jag nog är lite lat annars. Nu är jag mer pushad.
Oturligt nog behöver han ju sin bok i skolan eller så läser han den själv så jag är lite efter. Men jag går ju inte på lektionerna, så egentligen är jag inte efter. Men vill gärna ha samma takt som Albin.

Annars har det nog gått bra på jobbet, snart fyller jag år och Albin och jag har snart varit ihop i ett år. Firas ska det, men tänker inte berätta hur förren efteråt. Bara jag som vet.
Albin vet lite men tja.. Kan tyvärr inte hålla in med överraskningar, vill helst berätta dem på en gång, vilket ibland inte är så bra och förstör effekten men jag struntar fullkomligt i vilket.



Nu orkar jag inte sitta här mer. Hoppas att internet börjar funka nästa vecka, annars hörs vi nog inte på ett tag.
Bye bye!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0