Jäkla Glocalnet!

Jaha.
Nu sitter man här på bibblan och använder internet, eftersom dumma Glocalnet inte fungerar hemma, och har inte gjort det på ca. en vecka. Jättejobbigt, för även fast jag kan kolla min mail i mobilen så får jag massa skräppost, kan inte blogga och mycket annat.
Till råga på allt så känner jag mig jättekrasslig eftersom jag åkte till Mölndals sjukhus inatt. Igen.
Kanske blev det jobbigt att andas för att jag kanske är förkyld men jag vet inte.. Jag blir bara arg att ingen vet vad det är för fel på mig. Då kan man ju inte göra så mycket åt det. Tänk om jag dör?
Det kanske är någon mystisk sjukdom så jag kommer tyna bort...
Nej, jag kommer nog vara kvar i livet och gnälla.


Jag har använd internet"fria" (utom citationstecken låter det som det är frivvligt från min sida, vilket det, som ni förstår, inte är) vecka med att läsa Harry P. Är inne på sjunde, och sista nu.
Har dessutom pluggat lite också, ska plugga mer idag för jag ligger lite efter.
Albin började ju på GU i måndags, och då skriver jag in mig samtidigt och pluggar med honom. Det går nog bättre då eftersom jag nog är lite lat annars. Nu är jag mer pushad.
Oturligt nog behöver han ju sin bok i skolan eller så läser han den själv så jag är lite efter. Men jag går ju inte på lektionerna, så egentligen är jag inte efter. Men vill gärna ha samma takt som Albin.

Annars har det nog gått bra på jobbet, snart fyller jag år och Albin och jag har snart varit ihop i ett år. Firas ska det, men tänker inte berätta hur förren efteråt. Bara jag som vet.
Albin vet lite men tja.. Kan tyvärr inte hålla in med överraskningar, vill helst berätta dem på en gång, vilket ibland inte är så bra och förstör effekten men jag struntar fullkomligt i vilket.



Nu orkar jag inte sitta här mer. Hoppas att internet börjar funka nästa vecka, annars hörs vi nog inte på ett tag.
Bye bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0