Ring, klocka, ring!

Hej hopp!
Snart är det nytt år och det firar jag genom att vara hemma med den jag älskar; min Albin! <3
Vi softar och gör sånt vi tycker om; äter god mat, tittar på film och TV och myser.
Och äter lite godis :P Nu är jag mätt som en plätt.

Jag har shoppat liiiite idag. Shoppade liiite igår också. Då shoppade jag en kavaj på Zara som jag hade spanat in. Det var 200 kr rea på den, nice nice. Den är svart med lite paljetter på slaget. Myspys. Idag shoppade jag en tröja på Gina och lite trosor på Lindex. Fina trosor är viktigt tycker jag. Känner man sig fin under, då känner man oftast sig fin utåt också. :)
Idag åkte vi in till Gbg för att kika på GPs fyrverkerier. Det var kallt men det var fint och roligt att titta på. Jag gillar egentligen inte fyrverkerier eftersom de låter rätt högt och jag har rätt bra hörsel, så det är lite störigt. Men jag kanske bara är rädd, vem vet?
Jaja. Ni får bilder iaf :)


Den lilla luddiga mössan tillhör och sitter på mig!


Såhär fullt var det på bussen när vi skulle åka in till stan. Och då var klockan bara fem. Vi trängde oss med massa folk men de flesta var glada och goa göteborgare... :P

Tycker att det känns bra. Förra nyåret var visserligen roligt med folk man tyckte om men jag är inte så mycket för att klubba så detta nyåret verkar väldigt bra hittills. :)
Vi har ätit god ryggbiff med pommes och gräddsås samtidigt som vi såg på Det levande slottet, som Albin tyckte var sådär medan jag älskar den :)
Man kan inte tycka lika om allt. Men nu funderar vi på att kika på ännu ett avsnitt av Everybody hates Chris, som jag fick av Albin i julklapp. Det är riktigt roligt! :D
Det är baserat på Chris Rocks liv som barn. Och han är "berättare" också. Grym serie, you got to check it out!


Annars tycker jag att det här året har varit väldigt bra år. Vi har flyttat in i en mysig lägenhet och Albin har jobbat på ett kul ställe. Jag har gått ner i vikt och kanske fått bättre kondition på köpet? :)
Sett mycket bra filmer, läst massor av bra böcker, träffat massa fina och roliga människor. Varit på mitt första bröllop i vuxen ålder och kanske första kräftfesten (som vuxen) :P
Min astma är "kontrollerad" och jag har inte haft problem på väldigt många månader. Hooray!
Har haft lite problem med näsan men jag ska opereras i februari så det ska bli skönt att få fixat! :) (jag råkar alltid ut för massa problem med kroppen, ni vet :P)
Nästa år... Hmm, vet inte om jag har något löfte. Sa till Albin att jag kanske skulle försöka att låta bli att köpa så mycket skor. Men vi får se hur det går med det... ;)
Ska försöka att vara glad och trevlig mot alla människor som jag tycker om. Vilket blir lätt :) Men ska också försöka att vara snäll och glad mot dem jag inte känner. Vara glad för det mesta alltså, check.

Annars så hörs vi väl på andra sidan året.
See you on the flipside!
Ciao!

Avatar var löjligt grym!

Hej hopp!
Nu är jag här igen, efter dagar av klappar och mat och släktmys! :)
Det har varit jättehärligt att vara ledig ungefär fem dagar, det är rätt mycket om man tänker efter att man jobbar i butik. Men imorgon ska jag jobba igen. Jobbar till onsdag, är ledig nyår och tror att jag jobbar den 2:e igen, för det är en lördag. Om jag har tur är jag ledig till den 4:e men jag tror inte jag har så tur den här gången :P Men den 2:e är det bara fyra timmar isf, så det är ju inte mycket att klaga på.

I onsdags hängde jag med mamma och kusinerna från Falun. I torsdags var vi först hos mormor och åt jullunch och delade ut julklappar, och på kvällen var det middag hos mamma och pappa och lite mer julklappar. I fredags var det softdag och middag hos mormor och morfar på kvällen. Igår var vi hos svärföräldrarna och åt god mat och bytte julklappar. Och idag har vi haft lite släkt på fika och sedan har vi sett (såklart) Avatar på bio i 3D.

Så superhärligt grym och bra film!!! Ni måste se, och speciellt i 3D! Den är så överlägsen vanliga filmer.
Jag hade förväntningar men jag blev väldigt glapp överraskad av att den var ännu bättre än vad jag trott och vad folk har sagt. Alla neonfärger, alla djur, språket, utseendet på invånarna på Pandora; det var så härligt att se.
Jag börjar få slut på adjektiv... :P



Men den är helt grym, gå och se den nu!
Publiken var också rätt grym, skötte sig jättebra :P Utom att de "glömde" kvar skräpet och gick på sätena när filmen var slut.
Men men, alla kan inte vara bra.
Nu är jag trött och ska gå och göra mig iordning för att sedan softa med min Rocky-bok i sängen. Fick nummer 17 i julklapp av mamma och pappa :)
Hoppas ni har haft en superbra och skön jul så hörs vi i veckan!

Ciao!


God Jul!

Hej hopp och god jul på er alla som sitter på internet på julafton ;)
Jag hinner nog bara sitta lite här på morgonen för snart ska vi åka till mormor och morfar och äta jullunch. Och träffa all släkt! Och dela ut julklappar. Och på kvällen är vi hemma hos mamma och pappa och äter mer mat och delar kanske ut fler julklappar.
Det är så himla mysigt och jag har inte tid att sitta här och läsa bloggar och dylikt :P
Kanske dyker upp på kvällen/natten, man vet ju aldrig.

Jag har redan hunnit få och ge julklappar! Albin fick en julstrumpa med lite manliga grejer och ett muntligt avtal att jag ska bjuda honom på middag och 3D-bio inklusive popcorn och läsk. :) (Hade inte tid att ta mig till SF eller skriva ett kort, men jag hoppas det här går lika bra)
Av min älskling fick jag den finaste hittills: ett Nintendo Dsi! :D


Jag är lite nyvaken. :P


Mitt fina, fina spel. I julfärg!!

Och två spel till; Style Boutique och Guldkompassen.


Bästa spelet!

Jag har spelat demoversionen av Style Boutique på hans Dsi och tyckte det var superroligt och ville köpa det med en gång. Men nu har jag alltså fått det av den finaste :)
Han är så himla urgullig! Tur att jag har en till julklapp att ge honom senare.


Well, nu är jag finklädd i klänning och ska sticka iväg för att kusin Cajsa ska hjälpa mig att fixa till mitt hår lite fint. Hmm.. Undrar hur det blir att ta med julklappspåsen på bussen? Det funkar nog. Jaja.
Hoppas alla har en trevlig och mysig och rolig jul så hörs vi någon gång snart! :)
Ciao!

Julpyssel

Hej hopp!

Nu är det mesta klart, pepparkakshuset är klart och idag har vi pysslat med apelsiner och nejlikor så nu luktar mina fingrar jul. :)
Vill ni se bilder?
Såklart ni vill! :P


Vårt fina pepparkakshus. Jag har garnerat med rosa kristyr och satt på alla nonstops och Albin har byggt och gjort fint. Ser ni "istapparna"? :)


Den här apelsinen har jag pysslat med!

Nu kommer lite andra bilder på annat jag hittade i kameran.



Här är Albins adventskalender som han fick av mig i början av december. En legokalender! :) Han blev väldigt glad.


Den här pepparkakan fick jag av svärmor för någon vecka sedan. Fin va? :)


Igår var jag en sväng förbi Musikhjälpens lilla glasbur. Där satt Timbuktu. Jag drömde jättekonstigt om honom inatt! Skriver mer längre ner.


Här är våra fina julunderlägg.


Albin fotade denna bilden idag. Det är väldans massa snö men jag har inte fått vänta länge på bussen eller så, så det är okej med mig. Förutom att mina små fötter fryser lite...


Umgicks med kusin Cajsa igår också. Vi sprang runt på stan och kikade på julklappar. Åt också indisk lunch med min moster och morbror.


Albin tog ännu en fin bild idag.

Det var nog det.
Juste! Inatt drömde jag om att jag var med i Musikhjälpen och skulle sjunga eller något. Jag sjöng och efteråt sa Jason (Timbuktu) att han hade stått och spelat luftgitarr bredvid för att peppa mig. Och jag blev bundis med honom och Christer. Så kan det vara! :)

En tokig grej som hände igår när jag var ute och sprang på stan med kusin Cajsa: jag skulle hitta en bra bh på Åhléns och medan jag stod och provade i provrummet så rycks hela hänget bort av en kvinna som jobbade där. Jag fick typ en hjärtattack och hon drog tillbaks det fort och skämdes och sa förlåt förlåt förlåt och jag sa det är lugnt, helt okej, ingen fara fast jag var dörädd. :P
Så himla tokigt. Och läskigt! Jag trodde först det var Cajsa som busade men det var en stackars butiksanställd som trodde att det var tomt där jag stod för jag stod så långt in. Eller hur hon nu sa.
Jaja. Jag köpte en bh iaf, men inte av henne :P
Nu ska jag gå och lägga mig! Sovmorgon imorgon men ändå. Bra att lägga sig i tid.
Ciao!

Babbeldrottningen

Hej hopp!

Idag fick jag åka och hämta en bok, Babbeldrottningen i New York. Jag tycker att Meg Cabot skriver bra och roligt, så jag ska sluka den här snart. Läste ut Jane Fallons Rätt åt honom! och den var rätt bra, intressant. Halvväntat slut. Men kul ändå.
Måste verkligen ta tag i min bokhög. Marian Keyes vill jag hemskt gärna läsa men känner inte riktigt för engelska just nu... Och idag fick vi prenumeration av GP av mina snälla föräldrar. :)
Så nu kommer jag veta vad som händer i världen (finally! :P).

Just nu tvättar min tvätt sig där nere och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Vill kika på något men vet inte vad. Och det är inte kul att titta på något när TV:n blir blå. Man kan stänga av den och sätta på den igen men det hjälper bara för en stund, sedan blir den blå igen. Suck.
Min tekniske morbror säger att man nog ska löda (han är galen i lödande) för det kan vara glapp. Men när ska vi få tid till det? Vi jobbar ju bara och nu är det mycket som händer vid jul.

Ikväll ska jag fixa god mat till Albin och mig. Albin jobbar nu och ska jobba imorgon också, och när han är borta ska jag dansa på bordet.
Eller iaf dansa hem till mormor och morfar för att klä deras julgran. (Som sagt) På kvällen är det middag med massa släkt fick jag veta nyss och på onsdag är jag ledig och ska till öra-, näsa- och halsdoktorn och kolla in min näsa. Och efter det ska jag klä mamma och pappas gran. Och kanske ta med min pyttelilla hit hem och klä den lite grann. Och sedan är det julafton! Och då blir det jullunch och tomte och presenter och sedan MER mat och mer klappar och kramar. :) Man blir alltid supermätt men tänker att man måste smaka på allt gott. Inte smart men vad gör man inte? Och på juldagen ligger man i soffan/sängen och slöäter godis och kikar på TV eller leker med leksaker.


Men jag har inte fixat pepparkakshuset än. Och inga pepparkakor fast vi har en deg i kylen. men jag tänkte fixa ihop huset när Albin kommer hem. Jag kan väl göra det själv men det är han som är bäst på att bygga och jag dekorera :) Ifs så är han en fena på att dekorera också men något får jag väl göra.
Och jag vill se på Nightmare before christmas ikväll också. Och på onsdag (eller imorgon?) ska vi se på Love actually med släkt. Och på onsdag ska jag kanske julpussla med mamma.
Jag tror jag är ledig från 23-28 dec. Om jag har tur. :) Så då ska jag softa.
Men nu ska jag alltså hitta på något kul att göra.
Ha det kul, vad ni än får för er att göra! ;)
Ciao!

Julstämning!

Nu har jag äntligen julstämning! :)
Har fixat med snören på paket och kikat på Grinchen.
Är ledig idag så då får man göra sånt. Just nu håller jag på att fixa med musiken på min Nano. Har haft samma musik alltför länge och vill byta. Det är så trist när man bara bläddrar förbi typ tio stycken för att hitta en man gillar och sedan behöva bläddra förbi när den har tagit slut.
Ska prova lite ny musik och sånt.

Har tvättat också. Vi har ju jobbat massor, Albin och jag, så vi har inte haft tid att tvätta. Det är illa när tvättkorgen buktar ut och är överfull. :( Snälla mamma tvättade två färgade tvättar och idag tvättade jag en svart och en vit. Finally rena och fina kläder!
Har tänkt att tvätta alla färgade kläder som är kvar på lördag. Bokade tid från 14 till 17. Bara lite problematiskt att jag jobbar till två och det tar ungefär en timme att ta sig hem. Men kan alltid tvätta och låta det torka tills tiden tar slut och låter det hänga i badrummet och torka färdigt. Bara man får tvättat.

Funderar på att glo på Mupparnas julsaga också. Få ännu mer julfeeling.
Har köpt en fin tröja och en kjol idag. Och en kofta, men den ska jag få av mamma i julklapp så jag räknar inte den :P Kan fota senare. Iaf, kläderna är från Gina Tricot. Har inte köpt kläder på flera månader och kände att jag ville unna mig något. Har bara köpt mat för mina pengar annars och det är ju lite trist i längden. Och julklappar såklart men de är ju inte till mig.
Det var lite jobbigt att jag missade två bussar bara. Provade kläder och såg att klockan tickade fort mot bussens avgångstid och jag som skulle handla också! Handlade och självscanningen gick uselt. Den ville inte alls. Fick lite hjälp och var snabb men det hjälpte inte då jag missade bussen med två minuter.
Sucks to be me.
Fick vänta i 26 minuter. Illa. Jaja. Nu är jag hemma iaf och har mjuksbyxor och lyssnar på bra musik på Spotify och grejar med iTunes.
Albin slutar inte förrän åtta så jag ska softa tills dess, sedan får jag fixa till lite mat. Då blir han glad :)
Jobbar imorgon men bara i fyra timmar. Får hjälp av en trevlig tjej på jobbet. Känns bra, det kan bli jobbigt om det blir kö och man är ensam. Även fast vi bara har en kassa så går det lättare om man hjälpts åt.

På söndag ska jag hjälpa mormor och morfar att klä granen medan min sambo jobbar. (Han jobbar jämt den där!) Den är så himla fin! De har väldigt gamla prydnadssaker från 50-talet och dylikt. Kan lägga upp lite bilder. :)
Har säkert gjort det tidigare men det skadar aldrig att visa igen eftersom de är så fina.


Fin snögubbe.


Kottar.


Fin snökula.


Söt tekanna som tyvärr gick sönder.


Lite dålig blixt men ungefär såhär såg den ut för några år sedan. Nu har visserligen mormor och morfar flyttat, så jag får ta en ny bild i år. Men den är väldigt fint. Ska säkert hjälpa mamma och pappa med deras också. Den är också massa fin :)

Nu ska jag dra mig!
Ciao!

Upptagen vecka

Hej hopp.
Fullt upp denna veckan igen, tyvärr.
Jag hoppas att nästa vecka blir lite lugnare. Alla julklappar är som sagt fixade och inslagna, jag ska bara fixa till dem lite fint med snöre också. Imorgon blir det lite städning av lägenheten plus släkt kommer hit för fika. Bara morbror med son och tjej och min mamma men ändå. Får bjuda på julmust och kakor så är alla glada, förhoppningsvis.
Måste komma ihåg att bädda...

Jag håller på att läsa två chiclit; Rätt åt honom! av Jane Fallon och 39 årskrisen av Jane Green. Båda är riktigt bra och roliga. Jag är nästan klar med den sistnämda men hoppas på ett skönt slut på den första.
Jag har förresten fått hem Magnus Betnérs samlingsbox! Det ni :)
Vi såg första dvd:n igår när han kör en stund på Norra Brunn och en intervju med Hype från detta året.
Vi har kvar Uncut, Tal till nationen och Inget är heligt. Visserligen har vi redan sett Inget är heligt och kanske bitar från Uncut men det gör inget, det är säkert bra ändå.

Idag var jag trött, och när man blir trött blir man också fnissig av inget. Det kan vara lite jobbigt men också kul. Och det är kul att driva med folk, när de inte hör såklart.
Men nu är jag helt slut och jag ska gå och göra mig iordning och sedan gå och lägga mig och läsa klart den ena boken.
Have fun, och vi hörs igen, kanske snart! :P
Ciao!

Project Runway och blå TV

Hej hopp!

Jobb, jobb, jobb nu igen, därför har det varit bloggtomt.
Men idag slutade jag lite tidigare och har lite kraft att blogga :)

I söndags var det nya säsongen av Project Runway och jag är så glad! Det är så himla roligt att kolla på och jag älskar Heidi och avgudar Tim Gunn! På tal om honom så var han med i ett Ugly Betty-avsnitt som vi såg på igår (eller om det var i förrgår). Adore :)
Men det som stör är att våran TV blir blå. Det blir mörkt, man ser typ inget. Jättestörigt. Vet inte alls vad det beror på. Spelar ingen roll om vi tittar på boxen eller via datorn, det är blått ändå. Och TV:n är inte jättegammal, bara 7 år eller så. Pappa tyckte vi kunde "starta om" den, men jag vågar inte pilla med något sånt. Jag väntar tills Albin kommer hem :P

Jag har suttit och kikat på datorn i brist på TV, det finns så mycket skit. Hollywoodfruar med mera.
Jag vet att man inte ska vara skadeglad men jag tycker ändå det är lite roligt att Paul Anka tar ut skilsmässa. Det gick ju inte så bra för Anna att tillfredställa honom och vara fin, eller hur?
Roligt för hon dissar alla svenska kvinnor men det är ändå hon som blir lämnad. Too bad for you...
Medan jag sitter och väntar på min urgullige fästman, sambo och pojkvän och när han kommer hem ska vi äta god thaimat och mysa och vara trevliga och inte skiljas, som vissa andra.
Är medveten om att inlägget blev på lite barnslig nivå, men det är ju där f.d. fru Anka hänger, så...

Fullt upp hela veckan, busy busy. Hoppas på att kunna göra pepparkakshus på söndag. Ingen idé att ens prata om lussekatter, det finns ingen tid till det. Kanske pepparkaksbak för jag har köpt en färdig deg men det är ju själva grejen att ta tid till att fixa det också. Hoppas på att vi får tid på söndag :)
Väldigt sugen på att se ännu ett avsnitt av Ugly Betty ikväll!
Kan dessutom tipsa om att ni inte ska se Year One, vi slutade titta mitt i ungefär. Jag tänkte att alla som sagt att den är dålig inte har något tålamod eller humor men den var verkligen inte bra.
Epic Movie är bättre, liksom. :)

Men nu ska jag dra mig! Läsa lite tidningar, komma ikapp med nyheter.
Ciao!

Boktips, kommande 2010

Hej hopp!

Igår hittade jag vårens böcker under 2010. Älskar att kolla igenom de katalogerna, jag spanar in vilka stora författare som ger ut ny bok eller om någon kommer i pocket. Och självklart kollar jag in om det kommer böcker som jag vet att jag vill läsa. :)
Och jag tänkte tipsa om mina favvotips här och nu.

  • Meg Cabot - Babbeldrottningen i New York, utkommer i april
  • Martin Kellerman - Rocky 18. utkommer i juni
  • Damon Rasti - Tjuvtittat, utkommer i mars
  • Jan Gradvall - Kent, utkommer i mars
  • Sophie Kinsella - Flickan från tjugotalet, utkommer i januari
  • Alexander McCall Smith - Tedags för normalt bygda damer, utkommer i januari
Det är dessa jag har spanat in.
Det finns säkert fler böcker men jag kände att jag ville hålla koll på just dessa böcker. Jag vill ha dem i min bokhylla!

Igår blev det lite fredagsmys i form av lövbiff och pommes och vi kikade samtidigt på Flickan som lekte med elden. Nu är det bara Luftslottet som sprängdes kvar. Har inte råd att gå på bio nu så får kanske vänta tills den släpps på dvd.
Synd bara att grannarna bestämde sig för att ha fest igår. Lite irriterande eftersom jag skulle upp tidigt och jobba idag.
Men det gick bra och jag är hemma nu. Har visserligen varit det ett tag men ändå.
Lagar lite fiskgratäng och vi ska kanske göra ett pepparkakshus sedan. Jag får nog göra det mesta, för Albin slutade just och är nog helt slut. Det är alltid massa folk i affärer på lördagar.
Men jag vill gärna få huset gjort, annars så känns det som vi kommer glömma bort det och det vill jag inte.


Berättade jag att jag har köpt en adventskalender åt Albin? Han visade mig den i en leksaksaffär men jag viftade bort det han sa och skyndade vidare. Men i hemlighet köpte jag det åt honom och han fick det den förste december. Han blev jätteglad, och det kändes jättebra :)
Det är en legokalender, så varje dag får man öppna en lucka och bygga något. Det tycker han nog är roligt. Jag klagade kanske för några att jag inte hade någon kalender och igår när jag hade slutat, fick skjuts av mamma, så fick jag en chokladkalender av mamma. En Hello Kitty :D På den stod det "best christmas ever!" och det kan stämma :) Weei. När jag kom hem så fick jag en liten Diddle av Albin också :)
Fun fun.

Nu ska jag nog slå in lite julklappar. Har bara en kvar att köpa, och det är till lille Oliver. Men det ordnar sig nog.
Albin har kommit hem så nu ska vi umgås, kanske titta på ett avsnitt av Ugly Betty, vi har väl sett tio avsnitt nu eller så.

Ni får ha det, så hörs vi!
Ciao!

Fredagsmyyyyys

Hej hopp, idag är det fredag igen!
Veckorna går så jäkla snabbt, det är inte klokt. Inte alls.

Jag har haft massa kul den här veckan. Träffat massa nytt folk, lärt mig nya grejer, blivit trött av att aldrig softa. Men det är det så värt. Ny tid börjar?
Satt och fundrade häromdagen när jag var ungefär 16 år. Då hade jag massor av vänner, vi träffades ofta och fikade och busade och allt var vi gjorde.
Saknar den tiden, iaf med att träffa vänner så ofta.
Men då hade man mer tid, då gick man i skolan till fyra högst. Nu när jag jobbar så jobbar jag till sex, och är inte hemma förrän sju. Man blir lite trött då och orkar inte anstränga sig att leka med vänner. Helgerna är bättre isf.
Kanske middag hos mamma och pappa på söndag. Nice nice.
Kan fråga om jag får låna deras tvättmaskin då... Tvättade två tvättar idag men det är ändå smutsig tvätt kvar i tvättkorgen och nu lakanen. Hmmm.
En vittvätt vill jag köra. Finns inga tider i tvättstugan som passar mig förrän på onsdag. Och så länge orkar man inte vänta.

Jag börjar inte förrän två idag, åker inte förrän halv ett. Vill hälsa på Albin lite innan. Kanske köpa en sista julklapp. Kom på att jag borde köpa en till Oliver också, fast han är inte så kräsen. Mamma och jag kan åka till någon rolig djuraffär och kika.
Men men. Jag ska nog ligga och glo på TV eller läse lite tills bussen går.

Hoppas ni får en superduperrolig helg och hoppas ni får vad ni vill beställa om ni har siktat in er på något från Sonia Rykiel-kollektionen! :)
Ciao!

Sonia Rykiel pour H&M

Hej hopp!

Jag har haft så otroligt kul och bra idag, men tyvärr kan jag inte säga mer än så.
Om du är en nära vän och nyfiken kan du få fråga men annars får ni inget veta :) Bara att jag är lite trött i benen och fötterna.
Snart är det dags för andra samarbetet för H&M, närmare bestämt på lördag och med Sonia Rykiel. Jag är spänd på det även om det "bara" är underkläder. Kläder kanske man inte alltid behöver men bh:ar och trosor kan man aldrig få för många av och det är ungefär samma priser som vanliga bh:ar och trosor som inte är designgjorda.
Så jag ska nog slå till på något!


Det finns en snygg balconettebh som har en ros i mitten, den vill jag ha. Och det finns matchande trosor till, eller de där sidenshortsen som är på bilden till höger.
Vad skulle ni vilja köpa?

Det kommer väl ett klädsamarbete mellan de båda men det är ju inte förrän nästa år.
På tal om ingenting så har jag fixat alla julklappar, utom en enda liten. Jag kan inte shoppa loss hur som helst i år, men pengarna verkar räcka så jag är nöjd och glad. :)
Vi gick igenom alla matkvitton häromdagen och vi låg under vår beräknade budget. Känns bra! Dock kostade lite annat mer än vad vi planerat så det gick på ett ut, tyvärr. Hoppas det blir bättre denna månaden.

Nu ska jag nog glo lite på TV. Det är väl Arlanda snart på trean, det är ganska kul.
Imorgon blir det äventyr igen så jag får se till att försöka gå och lägga mig tidigt idag. Tidigare än tolv iaf....
Ha det gött!
Ciao!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0