Sonia Rykiel pour H&M

Hej hopp!

Jag har haft så otroligt kul och bra idag, men tyvärr kan jag inte säga mer än så.
Om du är en nära vän och nyfiken kan du få fråga men annars får ni inget veta :) Bara att jag är lite trött i benen och fötterna.
Snart är det dags för andra samarbetet för H&M, närmare bestämt på lördag och med Sonia Rykiel. Jag är spänd på det även om det "bara" är underkläder. Kläder kanske man inte alltid behöver men bh:ar och trosor kan man aldrig få för många av och det är ungefär samma priser som vanliga bh:ar och trosor som inte är designgjorda.
Så jag ska nog slå till på något!


Det finns en snygg balconettebh som har en ros i mitten, den vill jag ha. Och det finns matchande trosor till, eller de där sidenshortsen som är på bilden till höger.
Vad skulle ni vilja köpa?

Det kommer väl ett klädsamarbete mellan de båda men det är ju inte förrän nästa år.
På tal om ingenting så har jag fixat alla julklappar, utom en enda liten. Jag kan inte shoppa loss hur som helst i år, men pengarna verkar räcka så jag är nöjd och glad. :)
Vi gick igenom alla matkvitton häromdagen och vi låg under vår beräknade budget. Känns bra! Dock kostade lite annat mer än vad vi planerat så det gick på ett ut, tyvärr. Hoppas det blir bättre denna månaden.

Nu ska jag nog glo lite på TV. Det är väl Arlanda snart på trean, det är ganska kul.
Imorgon blir det äventyr igen så jag får se till att försöka gå och lägga mig tidigt idag. Tidigare än tolv iaf....
Ha det gött!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0