Babbeldrottningen

Hej hopp!

Idag fick jag åka och hämta en bok, Babbeldrottningen i New York. Jag tycker att Meg Cabot skriver bra och roligt, så jag ska sluka den här snart. Läste ut Jane Fallons Rätt åt honom! och den var rätt bra, intressant. Halvväntat slut. Men kul ändå.
Måste verkligen ta tag i min bokhög. Marian Keyes vill jag hemskt gärna läsa men känner inte riktigt för engelska just nu... Och idag fick vi prenumeration av GP av mina snälla föräldrar. :)
Så nu kommer jag veta vad som händer i världen (finally! :P).

Just nu tvättar min tvätt sig där nere och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Vill kika på något men vet inte vad. Och det är inte kul att titta på något när TV:n blir blå. Man kan stänga av den och sätta på den igen men det hjälper bara för en stund, sedan blir den blå igen. Suck.
Min tekniske morbror säger att man nog ska löda (han är galen i lödande) för det kan vara glapp. Men när ska vi få tid till det? Vi jobbar ju bara och nu är det mycket som händer vid jul.

Ikväll ska jag fixa god mat till Albin och mig. Albin jobbar nu och ska jobba imorgon också, och när han är borta ska jag dansa på bordet.
Eller iaf dansa hem till mormor och morfar för att klä deras julgran. (Som sagt) På kvällen är det middag med massa släkt fick jag veta nyss och på onsdag är jag ledig och ska till öra-, näsa- och halsdoktorn och kolla in min näsa. Och efter det ska jag klä mamma och pappas gran. Och kanske ta med min pyttelilla hit hem och klä den lite grann. Och sedan är det julafton! Och då blir det jullunch och tomte och presenter och sedan MER mat och mer klappar och kramar. :) Man blir alltid supermätt men tänker att man måste smaka på allt gott. Inte smart men vad gör man inte? Och på juldagen ligger man i soffan/sängen och slöäter godis och kikar på TV eller leker med leksaker.


Men jag har inte fixat pepparkakshuset än. Och inga pepparkakor fast vi har en deg i kylen. men jag tänkte fixa ihop huset när Albin kommer hem. Jag kan väl göra det själv men det är han som är bäst på att bygga och jag dekorera :) Ifs så är han en fena på att dekorera också men något får jag väl göra.
Och jag vill se på Nightmare before christmas ikväll också. Och på onsdag (eller imorgon?) ska vi se på Love actually med släkt. Och på onsdag ska jag kanske julpussla med mamma.
Jag tror jag är ledig från 23-28 dec. Om jag har tur. :) Så då ska jag softa.
Men nu ska jag alltså hitta på något kul att göra.
Ha det kul, vad ni än får för er att göra! ;)
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0