Mr Doggy

Till alla hundälskare och hundägare!



Jag tycker den är riktigt rolig. Om jag tittar på Oliver och han tittar på mig kan jag tänka att han säger så. "If you love me, you'll do it!". T.ex. ge honom mat. Eller godis. :) Busigt.
Väldigt värd att ses iaf!
Ciao!

Hanky Panky

Tjo hej!
Idag har det varit varmt! Kanske för jag har jobbat och efter det trängts med massa stressade människor i butiker som har rea... Men ändå!
Kändes bra på jobbet, fick gjort en del. Mucho bra. Sovmorgon imorgon, börjar inte förrän 15, så innan det ska jag städa och pyssla lite hemma. Myspys.

Efter jobbet skulle jag skicka iväg ett par skor till Asos.com eftersom de var för stora. Paketet var stort så jag var tvungen att lämna det hos Hemköp. Det kostade. Tusan! Jag försöker undvika, om det går, att lämna in paket som ska långt men idag slapp jag inte undan och var tvungen att betala porto på 205 kr. Jisses...
Jaja. Efter det drog jag in till stan.
Jag skulle köpa en hatt och en vit klänning. Jag hamnade först på Akademibokhandeln för att kolla in om Rocky nr 16 hade kommit ut än, och det hade den! Jag blev superglad! Jag hade sparat mitt presentkort jättelänge för att kunna köpa boken men den var försenad men nu är den min! Mohahahahaha. :)


Fiiina, fiiina boken som nu är min!

Fick en komplimang för mitt glasspinnehalsband av tjejen i kassan. Score! :)
Efter det hamnade jag på Topshop. Provade ett linne, en paljettkavaj och en kjol men det var inget som jag tyckte var extra fina. Bytte linne också för det var väldigt varmt och jag hade jobbat.
Drog vidare för att gå till Åhléns och hamnade på Zara. Hittade en fin, vit smokingkavaj som det var rea på och den slog jag till på.


Cool kavaj.

Eftersom det var rea så hade vissa människor handlat extra mycket och det tog sin lilla tid eftersom de bara hade en (!) kassa öppen. Jag stod i kö i säkert tio minuter och de öppnade inte en till. Stupid...
Aja. Efter det susade jag till Åhléns men de hade ingen fin hatt. Suck. Köpte Telescopic explosion-mascaran från L´oreal istället.


Suddig bild men who cares?

Jag styrde mina steg mot Gina Tricot och där hittade jag en vit, fin klänning och chinos. Har inga chinos så tänkte prova. Provade klänningen och den var jättefin men ett knapphål var lite trasigt. Jag struntade i att prova chinosbyxorna och försökte hitta en likadan klänning i samma storlek som inte var trasig. Score!


Rea var det på den också! Broderier och pyssel. Knäppning hela vägen fram. Myspys.

Jag var nöjd men ville ändå ha tag på en hatt. Tog en omsväng till Twilfit för jag hade fått ett presentkort i Sofis mode som man fick 50 kr i rabatt på Hanky Panky-trosor. Fixade det med.


Väldigt suddigt men alla vet ju hur sådana trosor ser ut.

Jag visste inte riktigt vart jag skulle leta så jag gick till Kappahl och Lindex men de hade inte den sorten jag ville ha. Jag tänkte nästan ge upp men tänkte att jag skulle kika in på Cubus och om jag inte hittade något där så skulle jag gå hem. Men där fann jag en hatt! Billig var den också, så gissa vad? Jag köpte den såklart. Mamma sa att det var en herr/pojk/killhatt. Aja.


Fin va?

Tyvärr upptäckte jag när jag kom hem att det var lite fläckar på insidan, typ foundation. Men det kanske går att få bort. Annars var den inte jättedyr så det är ingen panik.
Det var min shoppingdag. Det lät som en tävling eller så när jag beskrev det, men sån är jag!
Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. So you think you can dance börjar inte förrän 21.55 typs. Hmm.. Jag orkar inte göra något speciellt så jag kanske ska lägga mig och läsa Rocky.
Får nog bli så. Ha det!
Ciao!

Cocoo

Jag har slagit till igen! :)
Här är två nya halsband:


Liten gosig glasspinne.


Mumsig bakelse.

Det är det som har hänt idag. Hittills. Och så har jag fått skattepapper. Så allt stämmer och är bra. Nu får jag snart gå iväg till jobbet. Satan vad varmt det är...
Jag ska sätta på fläkten det första jag gör när jag kommer till jobbet. Jisses. Man skulle jobba på Konsum sånna här dagar. De har ju alltid iskallt i sina butiker. Så kassörerna och kassörskorna sitter påpälsade :) Kanske inte är så kul när det är höst och vinter men så är det.
De har skönt nu och vi andra svettas ihjäl men på vintern har vi det skönt och de kallt. Rättvist?
Ha en skön eftermiddag så tittar jag in senare.
Ciao!

Nightmares

Snarare Kitchen Nightmares med Gordon. Vi kikade på ett avsnitt nyss, fast det hade jag sett förut.
Dum italienare som ville bråka och softa hela tiden och tog pengar ur kassan fast de gick back... Stupid!
Nu är det Roomservice från 2005 som jag säkert har sett men kan nog vara kul att kika på ändå. Vi har gjort egen pizza och precis ätit och sedan blir det jordgubbar och glass. Mums!

Idag har det varit otroligt varmt fast jag har haft på fläkt. Jaja, har fått saker gjorda iaf. Jag jobbar konstigt nu i veckan. Imorgon jobbar jag från 11-15, onsdag 15-18, torsdag 11-15, fredag 15-18 och lördag som vanligt (10-14). Inte jobbat så förut, men lite skönt för imorgon ska jag in till stan en sväng efter jobbet och på torsdag ska jag träffa Sissel och fika inne i stan. Eller om jag känner oss rätt så kommer vi säkert äta något himla gott istället för någon mesig sallad till fika.
Yeah yeah.
Pratade lite med Albin i telefon i eftermiddags men han hade så mycket att göra så vi får höras en annan dag. Undrar när han har tid, för de ska ju öppna campingen imorgon...? Det ordnar sig nog.

Imorgon blir det minishopping alltså. En hatt och en vit, luftig klänning. Hatten finns kanske på Åhléns och vita klänningen.. Hm. Kanske Gina Tricot? Får se. Skönt att ha en ledig eftermiddag iaf! :)
Nu ska jag gå och umgås med mina mysiga föräldrar.
Ciao!

Skogsbär

Även om många (Albin) tycker att det är onödigt att köpa vatten på flaska så var det nödvändigt igår. 31 grader och vi åkte bil och AC:n var lite dålig. Då behöver man vatten! Och för att känna att jag inte bara köper vanligt vatten så köpte jag med smaken skogsbär. Myspys.
Jag får absolut inte glömma att dricka vatten idag på jobbet. Jag ska väl antagligen greja mycket med kartongerna och man kanske blir varm och då måste jag dricka! Re-mem-bah.

Igårkväll såg jag på Rock n' rolla. Me likey! Jag har gillar Guy Ritchies filmer innan (Snatch & Lock, stock and two smoking barrells) och det är samma med denna. Älskade scenen med Gerard Butler och ryssarna som aldrig tröttnade. Vad är de gjorda av?? Jämföra krigsskador, bah.. Mesar, inte klår Gerard! :)
Mycket sevärd. Dock ingen Vinnie Jones, det hade ju varit det ultimata. Jaja, man får vara nöjd ändå.

Idag och denna veckan blir det väl inget annat än jobba, antar jag. Jag är väl ledig en dag eller så och då tänkte jag dra mig in till stan för att inhandla en hatt och en vit, luftig klänning.
That's that.
Väldans varmt inatt. Undervåningen är ganska sval men övervåningen är ju kvalmig. Hjälpte inte då att jag hade på datorn samtidigt som jag kollade på film i sängen. Men somnade efter ett tag. Vaknade av att något/någon knackade på mitt fönster. Det var en skata.
Fy! Men det var två minuter innan jag skulle gå upp så det var ändå okej.

Ska sporta min blåa Zara-kjol idag men det är nog alldeles för varmt för ens leggings. Den blåser inte upp så det fixar jag nog. Aja, dags att kolla posten och fixa håret och sen är jag out of here!
Ciao!

Me

Volbeat - Me.

Dagens låttips :)
Det var ett tag sedan jag körde det, för jag har inte hört så mycket nya låtar utan det är mest gamla låtar på radion nu, tycker jag. Eller så är det nya men inga som jag tycker är värda att tipsas om. Men Volbeat är värda!
Albin gillade dem inte och jag tycker de liknar Creed på rösten men låten är bra.

Hopp, nu är jag tillbaka från landet. Åkte i fredags och fick lämna Albin :( Kändes väldigt surt. Visst, man måste göra egna saker också men usch, saknar honom redan och vill att han ska vara här. Fast jag tror att jag överlever. Jag menar, han var ju borta i februari till april tidigare och det fixade jag ju. Fast då kom han ner nästan varje helg om inte jag var hos honom. Men men..
Har premiärbadat idag! Det är säkert många som redan har badat mycket tidigare än mig men jag har inte haft tid eller lust. Tid för att jag jobbar och lust för tja.. Sist jag badade i havet/sjö så blev jag snuvig i flera dagar med lock för öronen så jag har inte riktigt velat vara med om det igen. Så jag "kärringbadade" bara idag. Dels för det jag nämnde alldeles nyss och dels för jag hade glasögonen. Glömde mina linser hemma och vill inte bada utan att se. Brännmaneter kan ju komma flygande! Eller simmande. Mormor brände sig på en sådan idag. Usch usch. Men det var väldigt skönt i vattnet och svalt nere vid sjön (havet alltså).
Oliver tyckte det var jätteskönt att bara stå i vattnet men han var inte jättepigg på att simma. Han tycker nog att det är lite läskigt fortfarande. Men igår, då ni...! Då åt Oliver upp en krabba!
Japp. Han är ju ett litet matvrak och äter allt han hittar. Så brorsan släppte ner en krabba på stranden så han skulle få se hur den kröp och hade sig. Oliver skällde på den och hoppade framåt och bakåt väldigt länge och ryckte till, för det var ju något väldigt konstigt med den där saken som rörde på sig och knipsade honom i läppen. Men till slut började han gnaga på den så det krasade och där försvann den krabban.
Idag fick han lite vattenmelon och då åt han skalet också. Tokhund! Väldans söt dock. :) Tog några fina bilder.


Väldigt söt liten vovve som vill bli kliad på magen. (Vem vill inte det?)


Man kan inte stå emot hans ögon.


Lite badande måste man hinna med i sommar.

Annars har vi mest tagit det lugnt. Det har varit så varmt så man har inte orkat hålla på med massa saker. Fast vissa i familjen har målat och grejat men inte jag alltså. Jag har läst eller kikat lite på TV. Brorsan och jag såg en gammal klassiker (som jag dock inte sett förut); Rumble in the Bronx med Jackie Chan. Den var himla rolig eftersom den kom från 90-talet och var dubbad. Typs. Det var säkert deras röster men de passade inte in alls och det var kul. Tyckte jag. Men brorsan hade sett den innan och var inte lika lättimpad. Men jag gillar Jackies filmer, de är alltid roliga. Och han får massa pluspoäng för han gör sina egna stunts.
Yeah yeah. Jag fick ett linne i fredags också, på posten från Asos.com. Ett linne från Ted Baker som det var rea på.


Väldigt snygg, använde det bara lite i fredags kväll men hittar väl fler tillfällen.

Det är inte klokt hur varmt det är! Det är väl 31 grader och jag sitter i bikinitopp och minishorts men svettas typ ihjäl. Vi har öppet överallt men det hjälper inte :/ Trist..
Jag kan lägga upp lite fler foton jag tog i helgen, sen får jag gå och lägga mig någonstans. Trött är jag också. :P


Jag hade en ansiktsmask idag. Choklad och något. (Jag åt inte upp den) Oliver blev rädd för mig, tror jag, jag ser ju väldans konstig ut.


Lite släkt som myser med grillning.


Fin bild på morfar och Milton.


Mormor läser.


Fin bild på moster Eva.

Vi grillade igår (skrev inte det va?). Det var så himla gott. Älskar att grilla på sommaren, speciellt med släkt och vänner. Mysigt och man tar om och har det mysigt och pratar och skrattar.
Me likey.
Nu ska jag kolla till min internetbank och sedan kanske se en trevlig film.
Ni har säkert haft en supermysig helg så hoppas det fortsätter in i nästa vecka med det!
Ciao!

Död mans kista

Hej hopp!
Igår jobbade jag för fullt och det var lika varmt som innan och jag var lika nysig som dagen innan.
Jag vet inte riktigt vad det beror på, allergi eller så... Men om det nu är allergi vet jag inte vad det är jag är allergisk mot och kan därför inte undvika det. Jaja.
Det var så varmt och det blir svettigt när man ska lyfta kartonger och slå in paket till massa folk. Och då blir det jobbigt om man plötsligt börjar blöda i örat.
Jag tror det var ett sår som jag hade råkat pilla på men det slog samtidigt lock för örat. Det gjorde inte ont eller så, bara lite obehagligt, så det kan inte ha varit så att jag sprängt trumhinnan typs.
Men läskigt.

På eftermiddagen kom mannen i butiken bredvid in och sa att någon tjej hade snott ett litet tyghjärta. Det ser ut som en blomma men istället för en blomma så det är det ett hjärta som det står olika saker på, t.ex. "jag älskar dig". Så onödigt, de kostar bara 29 kr men det tyckte hon inte att hon hade råd med (eller hur hon nu tänkte). Albin ringde polisen, och jag låste affären och de satt på en bänk vid kommunhuset. Jag tänkte att jag kunde gå dit och ta tillbaks den (har funkat en gång tidigare då ett fyllo snodde en kortlek) men polisen var redan på väg. Long story short, jag var inte med eftersom jag stod i butiken och det kom kunder men jag fick tillbaka blomhjärtat och polisen hade tydligen snackat med dem.
Ringde chefen och berättade och han sa "vuxna människor...!" och jag kan bara hålla med. Om det hade varit ungdomar, visst. De är ju lite konstiga och ska visa att de är tuffa, men vuxna människor? Aja. De kanske inte växte upp.

Jag börjar inte förrän 14.30 idag så jag ska softa lite och städa. Och tjata på att Albin ska packa, för han åker ju imorgon. Och ikväll åker jag nog till landet. Mamma och pappa ska ju dit och jag vill inte vara ensam i helgen så jag följer med och umgås med släkt igen.
Kommer sakna honom så mycket, min Albin :( Mer än förra året för nu ska han vara borta mer. Suck suck.

Det hände iaf roliga saker igår. Jag fick min beställning från Cocoo fast jag bara beställde igår. Snabbt, och det gillar vi! :) Svårt att ta bra bilder men här är den iaf.


Bakelsehalsband! Mmmm...

Efter jag slutat jobba så åkte vi hem till Albins pappa och såg på film och åt dipp. Mycket gott att dippa gurka och morötter. Det känns lite nyttigt iaf. Och filmen var bra, som vanligt. Vi får se sista filmen när Albin kommer hem från Arvikafestivalen.
Happ. Då sitter man här.
Michael Jackson är död, tydligen. Albin berättade igårkväll men då var det inte bekräftat men jag så det nyss i GP. Tycker det mest är synd. Han var himla begåvad men sedan blev han skum och operade sönder sig.
Orkar faktiskt inte ta in det just nu. Sorry.

Måste äta frukost.
Ciao!

Picknick

Igår blev det picknick med familjen + Eric och Oliver. Vi gick till Labra för där har vi haft picknick förut och det finns en liten strand där om man vill bada. Oliver har aldrig badat förut men nu har han badat!
Han tyckte nog att det var lite otäckt det där vattnet. Men vi kastade pinnar till honom och då var det lättare att våga simma ut. Albin badade medan vi andra badade fötterna. Det var riktigt varmt i solen så det var skönt att bada fötterna. Vi åt potatissallad och rostbiff. Mycket trevligt.

Jag missade nästan Miss Marple igår! Panik! :P
Missade en halvtimme. Spännande men det var det "nya, tråkiga" tanten. Aja.
Oliver var helt slut efter vår picknick och promenad. Vi gick förbi hästar och de kom fram till stängslet och Oliver tyckte att de stora stora hundarna (hästarna) var konstiga. När vi hade kommit hem så gick Oliver och la sig medans vi tittade på TV. För det var So you think you can dance också. Trevligt när alla tittar på TV tillsammans :)

Idag ska vi till Albins pappa Hans för att se på film. Det blir Pirates 2, för vi såg ettan sist. Mmm, Johnny Depp... :)
Måste komma ihåg att fylla på mitt busskort efter jobbet...
Nu ska jag gå och handla en macka eller två!
Ciao!

Oh, sweet summer day

Det är så varmt ute! Jag har varit på utflykt och varit och klippt mig.
Lite uppklippt och lite kortare. Jättefint! Har inte torkat håret ordentligt än så får se "på riktigt" snart. (Varför fönar de bara lite? Håret är ju fortfarande blött då! Jaja...)
Har lite midsommarbilder och bild på mina skor jag hämtade ut igår. Here you go! Enjoy :)


Tokig bild som Albin tagit. Kavaj: Zara. Linne: Zara. Jeansleggings: Gina Tricot. :P


Dans runt midsommarstången. Jag skippade det, som vanligt.


Vi hjälpte till med grillningen. Albin har sött förkläde på sig. :)


Tycker denna bilden på Cajsa och Milton blev så fin :)


Söt-kusinen Anton i vagnen.


Baddags för moster Eva.


Albin badade också.


Albin roade sig med att rita gubbar på mina tår. Fint?


Söt-Bin och Söt-Anton.


Fina skorna jag hämtade igår :)


Älskar rosetten.

Jahapp. Jag får kanske be Albin, när han kommer hem, att han tar en fin och bra bild på mitt hår. Ni ser kanske inte det ändå, men jag kan försöka fixa det :) Nu ska jag nog sätta på mig shorts och sätta mig ute i solen och läsa och softa. Ikväll blir det picknick med familjen och klockan tio så blir det So you think you can dance igen. Superdupermysig dag!
Yeah! :)
Ciao!

I dont think I can dance

Hej hopp, nu kommer man från TV-tittandet!
Det har varit So you think you can dance från 21.55 - 23.40 tror jag. Mycket bra kväll. Alla samlas i soffan för att titta på alla auditions och alla knäppisar, duktiga dansare och stöttande föräldrar.
Det var lika kul som förra veckan och imorgon (om jag minns rätt) så kommer fler auditions men efter det blir det till Vegas och alla som har gått vidare ska gallras ut och bli 20 st. Får se hur det går, om man får en favvo detta året också.
Men jag tror inte att jag kan dansa. :) Jag dansar ibland hemma, när ingen ser. Känner mig fånig annars. Måste man go down and dirty när man ska dansa, om man är tjej?
Se ut som tjejerna i Basshunters videos? Jaja. Jag skippar dans, kör på sång istället. :P

När jag kom hem från jobbet var det en liten hund som väntade på mig här hemma. Olivers husse (Eric) och pappa hade gått och gympat och jag skulle ta ut lille valpen på en promenad, vilket slumpade sig bra för jag skulle gå och hämta ut ett paket. Albin kom hem och vi gick. Trevligt med promenad om man har en liten hund som vill undersöka allt och ser så glad ut. Vi träffade på två pitbulls som Oliver morrade lite åt och då började de skälla som galningar. Jag trodde inte kvinnan kunde hålla emot båda två men det gick bra. Usch för sådana... Vet att det finns massvis av fina, uppfostrade pitbulls men ibland träffar man på sånna så man blir livrädd för dem. De skäller inte lågt precis.
Sen busade vi när vi kom hem. Han blir alltid så glad när hans husse kommer och andra folk i familjen/släkten. Lycklig liten vovve.
Nu är det nog dags att göra sig iordning. Ska upp och bli klippt imorgon vid 10 men efter det är jag "ledig" fram tills 15. Trevligt med lite ledighet. Ska nog försöka sola lite, eller sitta i skuggan åtminstone.
Vi får se. Gonatt!
Ciao!

Coco avant Chanel

I höst har Coco avant Chanel premiär, närmare bestämt den 18:e september. Coco spelas av Audrey Tautou, väldigt mysig skådespelerska.



Jag tror det kommer bli en riktigt bra film. Dels för att den är på franska (världens vackraste språk?) och dels för Karl Lagerfeldt har fått säga till om hur alla kläderna i filmen ska se ut. Regissören (och kostymören?) har fått kika in i Chanels lager hur kläderna såg ut förr. Då är det ju lättare att göra kläderna exakt som de såg ut förr.
Very cool.

På tal om andra premiärer så har New Moon (från The Twilight Saga) premiär den 20:e november i Sverige. Jag kikade in trailern alldeles nyss och det verkar bra. Stämde inte riktigt med boken men så är det väl nästan aldrig. Allt kan ju inte stämma. Albin skrattade när en kille (Jacob) förvandlades till varg. Han tål nog inte sånna tekniska, skumma saker. Typiskt killar?:)


Mycket trevligt.

Det är ett tag kvar visserligen. Jag tycker allt borde gå fort att filma, men det ska ju bli bra också. Tur att det bara skiljer ett år mellan filmerna (hittills), annars hade det varit jobbigt att vänta.

Idag blir det kjoldag. Det är inte det ultimata när man ska jobba med dammiga kartonger men det blir så varmt i affären så jag tar det ändå. Det verkar bli lika fint som igår, men det var inte alltför varmt i affären, inte när dörren var öppen iaf. Får se vad som händer. Ikväll är det So you think you can dance igen. Måste ses!
På lördag åker Albin till Arvika :( För att jobba på festivalen. Suck suck. Jag kommer sakna honom massor, lika mycket som förra gången men det är fler dagar denna gången. Jag tror jag jobbar under tiden men ändå..
Nu ska jag fixa håret och sedan kolla posten och gå och handla lite bröd. Måste komma ihåg att äta lunch. Igår glömde jag bort det och jobbade på, inte kul att vara hungrig :(
Aja, vi hörs. Ha en solig dag!
Ciao!

Midsommarbilder

Bilderna togs på midsommardagen, på kvällen när Albin och jag promenerade lite ner till sjön. (Sjön = havet. Man säger så på landet bara)
Det var riktigt mysigt och vi pratade mycket och tog kort såklart.
Albin tog kort på midsommarafton men han har inte lagt in dem på datorn än, han har haft så mycket för sig.
Yes, yes, här kommer lite bilder iaf.


Jag ser lite skum ut, men det gör Albin också så då är vi kvitt.


Väldigt fin solnedgång.


Det finns inte jättemånga bilder på oss ihop men nu slår vi på stort! :)


Puss puss.


Lite kyligt på kvällen.


Mysig kväll med älsklingen.

Nu blir det inte fler bilder, iaf inte ikväll.
Jag är lite trött. Jobbat som attan idag! Fick gjort mycket och mer ska det väl göras imorgon. Jobbar tre timmar på onsdag och sedan hela torsdag och fredag. Lördag ledig! På onsdag ska jag klippa mig också. Det blir nog bara topparna och kanske lite uppklippt. Får se vad hon säger.

När jag kom hem efter jobbet så gick mamma och jag en promenad. Runt Labra, i skogen. Vi gick säkert en mil. Och sedan handlade vi och gjorde nudlar och kyckling. Mums.
Nu dricker jag lite te och tar det lugnt. Lönedag idag (tror jag?), weii.
Undras när jag får min semesterersättning. Får nog fråga.. Nej, nu ska jag nog lägga mig i soffan och softa lite. Är helt slut i benen, vi hade en riktigt bra fart under hela tiden vi gick. Kanske en och en halv timme blev det allt. Jag var jättetörstig och drack tre glas vatten på stående fot när vi kom hem.
Hoppas ni hade en supermysig måndag med solsken!
Ciao!

Förlovnig

Idag har Albin och jag varit förlovade i ett helt år! :)
Jag är glad, även fast jag måste jobba medan alla andra solar. Typs.
Undrar vad jag ska göra idag.. Jaja, det finns säkert massa kartonger som ska packas upp. Eller organiseras om på lagret. Och så kommer kanske massa paket med saker. Hm hm.

Igår softade vi. Alla var sega. Vi softade i förrgår också. Albin och moster Eva badade. Jag tog fina kort men jag har inte kunnat lägga dem på datorn än för internet har inte fungerat så bra och sladdarna till kameran och hårddisken ville inte samarbeta. Anyways..
Vi åt god middag som vanligt, spelade mycket kort. Mest finns i sjön. Det var kul :) Igår gjordes det inte så mycket. Packades lite. Jag läste klart alla böcker och tidningar jag hade tagit med mig.
Hm. Det känns inte som jag har så mycket att säga. Jag få nog ta och pallra mig till jobbet.
Hörs!
Ciao!

Midsommar

 Hej hopp!
Jag har inte skrivit något alls på två dagar eller så, känns bra.
Men nu har jag lite abstinens. Dessutom är jag lite uttråkad. Det är småtrist väder ute så det begränsar möjligheterna att göra någotkul ute. Sedan så är det ju midsommardagen idag och då har ju inte så många affärer öppna, t.ex. Så där försvinner ännu lite fler möjligheter.
Det finns kanske ett ställe att åka till...
Nordby shoppingcenter. Det ligger nära norska gränsen, så det är fullt med norrmän där nästan jämt. 5 km ifrån Norge eller så. Men eftersom jag inte har körkort så är det lite svårt att ta sig dit. Mamma har ju körkort men vet inte om hon vill åka dit. Det är 35 km härifrån, en halvtimme ungefär. Men om det är kö så...
Jaja.

Iförrgår när vi kom fram fick vi mat. Det var trevligt. Min lille kusin Anton var lite grinig så Albin skulle trösta honom. Long story short: Anton brukar inte bajsa så ofta, kanske bara var tredje eller fjärde dag. Anton bajsade ner hela Albin. Jag tyckte så synd om min älskling. Usch usch.

Igår regnade det lite, som vanligt. När vi var nere vid midsommarstången så regnade det lite i början men efter det var det fint väder. Folk dansade. Mest barn och mammor och mor/farmödrar men ändå.
Sedan var det frågesport. Moster Evas man Henrik är proffs på allt som har med kunskap att göra. Typ. Han är väldigt smart och rolig och snäll. Så han kunde svaret på alla frågorna, jättensnabbt. Sedan var det en utslagsfråga och man skulle räkna ut en sak. (Orkar inte förklara :P) Vi räknade ut (Henrik och Albin räknade ut) och lämnade in. När de läste upp svaren så sa de att man skulle räkna ut längden på 17 st spagettistrån, men den som vi kollade på hade bara 16 strån. Så vi vann inte. Efteråt frågade Albin om det bara var vi som hade fått 16 strån, och då visade det sig att de hade gjort fel. Vårt knippe innehöll bara 16 strån! Det tyckte han (en av arrangörerna) var pinsamt. För vi kanske hade vunnit om vi hade fått rätt material.
Jaja. Sedan blev det äggkastning. Albin kastade ett ägg så det kom på Henrik och han blev kletig. :P

Vi skulle äta hos moster Eva senare. Hon frågade om vi ville hjälpa till och jag och Albin var väldigt duktiga. (Det tycker jag inte bara själv utan det sa moster Eva flera gånger, sådeså) Jag rensade paprikor och äpplen och satte dem på spett. Och lök också. Uss. Albin penslade kött och korv och andra spett.
Det var underbart gott! Vi åt grillat och det är ju så himla gott. Rostbiff och fläskfilé och färskpotatis och massa olika såser... Ja, det var himelriket :)
Och efter det fick vi jordgubbaroch glass.
Vad jag än gick ner i veckan har jag säkerligen gått upp igen. Det får nog bli promenader om vädret tillåter i veckan.

Vi såg Frost/Nixon i torsdagskväll. Mycket bra film! Verkligen intressant! Jag rekomenderar alla att se den.
Ikväll ska vi nog se Rock n' Rolla om alla vill.
Jag har dessutom sett klart på alla mina Poirot-avsnitt.

Nu ska jag nog gå och duscha och klä på mig och sedan övertala mamma och moster Eva och Albin att vi ska åka till Nordby eller göra något annat trevligt.
Ciao!

Halvblodsprinsen

Kan tipsa om att man kan boka/köpa biljetter nu!
Albin och jag ska gå den 15:e juli, premiären. Fast vi får nog åka från landet och hit, men det gör ju inget. Man kan ju inte missa Harry Potter. :)

På tal om ingenting så har jag gått ner 1,6 kg. Iaf sedan sist jag vägde in mig på Wii Fit. Vilket var...  måndags, förra veckan. Har inte velat väga in mig för jag har trott att jag har gått upp, men så var alltså inte fallet.
Men har en stark känsla att jag kommer gå upp när vi har varit på landet, eftersom vi ska grilla imorgon och det bjuds alltid på jättegod mat. Ena dagen äter vi hos oss, andra hos mormor, tredje hos moster Eva osv.
Jag har bara 0,6 kg kvar till en målvikt. Får se till att promenera mycket på landet, helt enkelt.

Just nu ösregnar det. Tur att jag inte jobbar, det hade varit så trist. Men jag måste nog ändå ta mig ut för att köpa medicin. Snar är min astmamedicin slut och jag behöver allergitabletter. Och Albin skulle köpa magtabletter, tror jag. så vi får vallfärda till Apoteket snart. Och jag ska hänga tvätt och packa lite kläder till landet men sedan får jag göra vad jag vill. Yay! Vill nog spela något spel på datorn. Typ... Datorspel..!
See ya.
Ciao!

This charming man...

Nej, tänker inte på The Smiths, utan Marian Keyes bok. Den läser jag nu. Fast på svenska.
Är helt slut idag förresten.
Har fixat med olika kartonger och försökt göra fint. Typs.
Imorgon är jag ledig! Yay! Chefen tackade för att jag ställde upp idag. Riktigt trevligt att få ett tack, bara sådär. :)
Han sa också att han skulle åkt ut (till affären alltså) och gett mig "midsommarvin" men han hann inte. Får i nästa vecka. Undrar vad det blir för vin. Gillar inte rött vin, vet inte varför. Det är nog för starkt och mustigt för mig. :P
Gillar Riesling, det smakar helt okej.

Anyways. Imorgon blir det åka av till landet.
Så jäkla härligt. Hm.. Vi åker inte förrän vid fyra. Vad ska man göra tills dess? Kanske baka cupcakes.. Och umgås med Albin. Skulle vilja susa in till stan (igen) men det kanske är lite onödigt. Kan göra det nästa vecka eller så.
Har två tidningar med mode som jag kan roa mig med i bilen och på landet, för jag tänker inte ta med mig någon dator. Dels för att min dator är stationär och dels för jag vill umgås med all släkt och inte Facebook. And that's that.

Snart är det Miss Marple! Måste ses, även om det är den dåliga skådespelerskan som inte ser sneaky ut alls. Och efter det så är det So you think you can dance-premiär. Det är alltid roligast i början, se på alla nybörjare som klantar sig. Senare i programmet är det underbart att titta på hur duktiga alla blir men början är alltid roligast.
Aja, vi hörs imorgon.
Ciao!

Mer jobb

Idag har det jobbats.
Mest har jag grejat med reseguider. Nu ser det fint och bra ut, fint sorterat. Dubletter på lagret.
Imorgon ska jag ta tag i massa kort och annat stuff. Organisera om. Det gick sådär med att sortera in alla ungdomsböcker. Får organisera mer.
Jaja.

Imorse blev jag nästan anfallen av trutar! (De är inte fiskmåsar) De hade nämligen ungar som gick på vägen jag skulle gå på för att komma till jobbet och de flög över mig och hotade mig (kändes det som). Jag sprang.
Lättaste vägen om man inte vill bli anfallen, tänkte jag. Och jag lever fortfarande.
Anyways.. Gick på promenad idag igen.
Känns bra. Inte jättelångt men det är ju bättre än att ligga i soffan och såsa.
Imorgon ska jag tydligen jobba. Igår fick jag reda på att jag skulle jobba de tre sista timmarna (15-18) men idag ringde chefen och sa att han inte kunde imorgon så jag ska jobba hela dagen. Det gör ju inget eftersom vi inte åker till landet förrän på torsdag. Och det är ju extra pengar.
Men lite surt med mindre ledighet.. Jaja. Får fixa mer imorgon då alltså.

Har lust att göra cupcakes.
På torsdag, typ. Aldrig gjort sådana men någon gång ska väl vara den första! Har ett recept, så jag får väl handla imorgon efter jobbet.







Man kan göra på väldigt många sätt, iaf med alla dekorationer. Tänkte inte göra något så avancerat eftersom jag aldrig gjort det förut men lite kristyr ska man väl ha iaf.
Vi får se hur det blir. Det kan mycket väl vara så att jag inte ens orkar :P
Men nu ska jag sova. Bloggar nog imorgon.
Ciao!

Ninja

Nu är jag redo för att gå till jobbet och ta itu med alla kartonger och lådor. Suck.
Jag tycker att det lättaste och enklaste är att fixa med alla kort. Och så ska jag packa ihop studentgrejerna. Får se var jag ska ställa dem bara...
Måste fixa upp fler ungdomsböcker, men det står grejer i hyllan så jag får möblera om. Det ska nog gå bra, hoppas bara att jag får mycket gjort idag.

Igår var jag helt slut. Direkt när jag kom hem gick jag och lade mig i soffan och bara låg. Orkade inte sätta på datorn eller något. Men efter maten skulle vi ut och gå. Det är nyttigt för oss! Och så är det mysigt att vara ute och gå. Det är ljust ute fast klockan är nio, liksom. Och så är det fint väder.
Jag ville ha med Albin ut på promenad men han ville inte. Tusan.
Jag och mamma bestämde oss för att gå mot centrum och sedan mot kyrkan. Albin ringde mamma när vi var i centrum. Sedan upptäckte jag att han smög mot oss, som en ninja! Det var busigt :D
Trevlig promenad fast vi fastnade på kyrkogården. Läste på stenar och så. Någon blev bara 12 dagar, en blev fem år.

Jag fick ett sms om att man kan boka biljetter till en film men det går inte.
Dumma SF. Det är ju om en månad! Albin och mamma vill säkert se den med mig. Men nu måste jag gå till jobbet, så Albin får tjata på dem åt mig.
Hooray. See you later!
Ciao!

Man ska inte önska sig saker

Imorse skrev jag att jag hoppades att det fanns saker att göra på jobbet idag.
Fel, fel, fel.
Om man önskar sig saker, kan de gå i uppfullelse. Chefen kom med massa lådor från andra affären, som han har sålt. Allt ska upp i hyllor och i ställ. Jag vet inte hur många lådor det var. Och vi som redan har så mycket grejer och det är ju trångt! Hur ska jag göra??
Jag önskade fel. Tusan. Imorgon ska jag fortsätta att jobba som en gnu. Idag har jag sorterat karbinhakar, satt ut böcker, satt i kort i ställ... Jag är helt slut.
Orkar jag verkligen promenera idag? Suck.
Imorgon ska jag fortsätta och på onsdag ska jag jobba tre timmar på eftermiddagen, fick jag reda på nyss. Men sedan är jag ledig. Tills om en vecka då.

Om man gapar efter mycket....
Ciao!

Ny vecka

Ny vecka, jobb i två dagar och sedan härlig ledighet.
Myspys. Och så är det jättefint väder till råga på allt! Som tur är. Så idag blir det promenad efter jobbet.
Annars blir det väl film eller serier ikväll.
Känner mig lite rastlös och uttråkad på samma gång. Hoppas det händer något kul på jobbet idag. Alternativt att jag får mycket att göra :P
Jag ser fram emot ledighet. Om det blir soligt tänker jag inviga mina nya shorts och nya tröjan jag köpte igår. Sådeså.

Nu måste jag gå och handla några mackor och sedan gå och jobba.
Kanske ska kolla om det har kommit något post än.
Ciao!

Filmtajm

Nu har jag städat klart och dessutom tagit bilder på filmerna jag köpte igår.


Hercule Poirot är inte fel! Jag hade ju presentkort på Movieline, så då blev det den första boxen.


Gerard Butler är bara så bra! Och samma med Guy Ritchie. Han gjorde ju Snatch och Lock, Stock and Two Smoking Barrels.

Häromdagen fick jag också två Mannen som talar med hundar-DVD:er.


Mamma och jag (och ibland Albin) har börjat titta på första säsongen. Crazy dogs!


Efter den så tar vi denna!

Och det var det för idag.
Nu har Albin precis kommit hem och jag har hängt en tvätt och kört igång en annan. Det är bara badrummen kvar men de får nog Albin ta :P
Nu ska jag ta och titta på ett avsnitt av Poirot.
Enjoy your day! Ciao!

Gravidchock!

Roligt ord :)
Men det var som en chock! Stina-Lee är gravid!
Jag känner henne inte, inte alls faktiskt, men jag läser hennes blogg så gott som varje dag. Då känns det ju som man känner henne. Det är ju jättekul för henne, verkligen!
Det kom ju som en sådan chock eftersom hon ska få barn i september. Och man har inte märkt något liksom. Och det borde man gjort, för hon är smal. en när man tittar på hennes outfit-bilder så ser man.

Man blir ju själv sugen på barn när alla runt en får barn, fast för mig är det inte dags riktigt än. När vi (Albin och jag) bor i egen lägenhet och har stabil ekonomi, vem vet?
Men inte förrän dess. :P Man måste ju planera så det inte blir fel. Liksom.
Håhåjaja. En glädjens dag, alltså.

Har nästan precis kommit hem från stan förresten. Åkte in med Albin vid tio-tiden, för han skulle till sin kompis och planera bröllop och jag skulle in till stan för att spana på kavajer. På bussen mötte vi Toria, så jag följde med henne när hon köpte en födelsedagspresent till sin mamma och sedan solade vi lite tills hennes buss kom. Efter det satte jag mig på ett tomt Kafé Vallgatan och läste en bok och åt lite kladdkaka. De hade inte riktigt öppnat än, de höll på att städa. Men de sa att det var okej att jag satt där, om jag inte stördes av städandet.
Verkligen inte. När jag läser så glömmer jag tid och rum lite grann. Jag väntade tills klockan slog tolv och Zara-butiken (och alla andra butiker som inte låg i Nordstan) öppnade.
Provade en beige kavaj och en grå. I den beiga såg jag jätteliten ut. Den var skitsnygg, men tyvärr inte på mig. Attans! Har letat efter en beige kavaj superlänge och så visar det sig att jag är för liten. Aja.
Den gråa kavajen var superrolig och snygg. Samma material som en munkjacka ungefär.
Jag slog till på den! Och ett vitt linne i modell större.


Härligt snygg!


Liten ficka på vänster sida också. Lite genomskinlig.

Efter det smet jag in på Lindex för att försöka hitta en slät, snygg, vit bh. And I did!


Bra att ha under vita t-shirts. Lite fin spets på kanten.

Jag bloggade aldrig igår, trodde att jag hade gjort det men det gjorde jag tydligen inte. Igår var jag också och shoppade lite och då hade jag med mig Albin. Då köpte jag lite av varje. Ska visa:


Söta trosor från Lindex.


Ett par söta till!


Det var nämligen "Tag 3, betala för 2" and I did.


Stiletto-mascara. Jösses, vilka fransar man får! Den är bättre än Helena Rubensteins Queen Lash, tro det eller ej.


En ansiktsmask fick också följa med hem. Mmm, choklad... Hoppas inte jag råkar äta upp den när jag ska använda den.

Det var de bilderna jag tog nyss. Jag köpte två filmer också, men de kan jag fota sedan. Hade nämligen tänkt att dammsuga huset. Och tvätta lite. Det är det man ska göra på söndagar. Tror jag...
Hade tänkt att börja tre men jag skulle läsa bloggar och blogga lite själv och lägga upp bilder så jag får väl börja halv då. Och så tar det väl en timme att dammsuga. Måste damma stringhyllan i mitt rum, den är väldigt dammig. Har gjort en hylla, men det är fem to go. Suck.
Jag bloggar kanske senare.

På tal om inget så hittade jag en rolig lapp i stan!


Lite trasig, men det får gå ändå. "Var smartare än Paris fu*king Hilton"...


"Paris Hilton drev en vote or die-kampanj men glömde själv att rösta. Var smartare - gå och rösta den 7:e juni och när du ändå är igång, rösta Folkpartiet."

Jag är inte ett fan av Folkpartiet men jag tyckte det var en jäkligt roligt lapp. In you FACE, Paris!
Nu ska jag gå och dammsuga.
Ciao!

Fredagsmys

Nu har jag kommit hem från jobbet och är lite trött.
Det har varit segt idag för det har varit tråkigt väder och det har regnat så det har inte varit så mycket kunder ute. Vilket jag kan förstå.
Så jag har mest slappat, lyssnat på radio och pysslat lite allmänt. Och varit trevligt mot kunderna förstås!
Och planerat inköp :)

Imorgon, efter jobbet (jag slutar två), vill jag dra in till stan för att "fira" att jag har fått tillbaka skattepengar. Jag är lite konstig, jag vill fira allt möjligt. Att jag har jobbat i ett år och fortfarande trivs, att jag fått tillbaka skattepengar... :P Tokigt.
Men iaf. Jag hade tänkt att slå till på en beige kavaj.


Från Zara.

Har spanat in den men inte provat den, så jag får se hur det blir imorgon. Och Albin ska köpa en videokamera, så jag är inte ensam om att shoppa, vilket känns riktigt skönt. :) Jag tycker det är så trist om det bara är jag som spenderar pengar, då får jag dåligt samvete. Men imorgon kommer det kännas bra, speciellt när Albin spenderar massa mer än vad jag gör :P Hahaaa. Hrm.
Nu sitter jag här och väntar på att pizzan ska bli klar. Vi köpte deg och gör egen nämligen. Och Albins kompis Vikk är på besök och ska äta med oss. De ska väl jobba lite med Arvikafestivalen också, men då gör jag annat. T.ex. bloggar och suktar efter beiga kavajer. Hoppas inte jag är för kort för den... :( Vill ju gärna att den ska sitta snyggt. Hmhm. Ska kika in lite till på Gina Tricot också, såg massa snygga grejer där när jag provade (och köpte) shorts i onsdags.

Ska nog lägga mig och läsa lite nu. Håller på med Sushi för nybörjare nu, tar väl Är det någon där? efter den, så är de i någorlunda ordning.
Ha en mysig kväll, det ska jag iaf ha!
Ciao!

Keira Knightley

Igår när jag jobbade fick jag ett sms av Albin att det ska göras en nyproduktion av My Fair Lady. Jippi, tänkte jag, speciellt när jag läste vidare att det kanske är Keira Knightley som ska spela Eliza Dolittle. (!)


Älskar hennes klänning!

Jag visste inte att hon kan sjunga.. Fast varför inte, det kanske hon visst kan. :) Men det är bara rykte, står det på den fenomenala sidan imdb.com (Internet Movie Data Base).
Men det gör inget, kul att det blir en nyproduktion iaf. Och om det nu blir Keira som spelar Eliza så tror jag att hon kan göra den rollen mycket bra.
Filmen ska iaf komma 2010, om ni undrar.

Idag är det fredag! Jobb jobb.
Jag får fundera hela dagen på vad Albin och jag ska äta ikväll. Tycker det är så svårt att komma på nya och goda saker som man kan laga. Variation! Svårt. Mamma och pappa åker och hälsar på moster Eva i Falun i helgen, så vi blir ensamma. Och då får man komma på maträtter själv.
Det är så det är...
Kanske fiskgratäng? Fast det känns så tråkigt på en fredag.
Vi hörs väl senare, antar jag. Ha en kul fredag!
Ciao!

Grym ledighet

Hej hopp!
Jag har varit borta hela dagen för jag har (såklart) jobbat som en gnu. Det har varit mycket folk alla dagar den här veckan, och det är ju kul men lite jobbigt samtidigt när man ska göra små projekt också.
Jaja. Idag kom Aronsson och hälsade på. Jättekul! Har ju inte träffat henne sedan innan hon åkte iväg till Australien och det var för ca. 9 månader sedan. Lifetime!
Det var väldigt kul att prata med henne, även om det nog var mest jag som pratade. Sorry! :P Men jag träffar aldrig kompisar i veckan längre, jag bara jobbar känns det som. Så då är det extra kul när någon hälsar på på jobbet och får timmarna att gå lite fortare.

Efter jobbet skulle jag hämta ut lite paket. Ett hos Hemköp från H&M och ett hos Djupedal från Yves Rocher. Albin kom och mötte upp och vi promenerade fast jag hade grymt ont i magen. Dumma mensvärk.. Jaja. Trevligt att bara gå och prata med Albin, vi har alltid så kul ihop och massa saker att berätta för varandra.
Hos Djupedal fick jag vänta innan jag fick hjälp och sedan skulle de hämta paketet. Plötsligt springer en liten flicka fram med mitt paket och springer snabbt iväg igen. Vi blev chockade och glada :) Och när jag frågade om allt var klart tittade han på min H&M-påse och frågade om jag inte skulle lämna in den.
Jag tog ett hårt grepp om min påse och såg rädd ut och sa att den var min. Han blev chockad för jag var så... Beskyddande över min påse. :D
Vi gick hem och där väntade famor och god oxfilé på oss. Mums! :) Farmor var jättefin i håret, de hade klippt upp lite. Men det tyckte inte farmor men vi försökte övertyga att hon var väldigt söt. Hoppas det funkade :) Har inte träffat henne sedan hon låg på Sahlgrenska. Det är så svårt att besöka släkt eftersom bussar inte alltid går så bra och jag har inget körkort och även om jag skulle ha det skulle jag inte ha någon bil. Suck suck..
Jag måste verkligen ta tag i körkortsgrejen.

Jag fick reda på en grym sak idag. Chefen berättade att han skulle vara i andra butiken imorgon så jag jobbar heldag. Jag jobbar också på lördag och sedan måndag och tisdag i nästa vecka. Men det grymma är att jag är ledig resten! Onsdagar brukar jag vara ledig på men torsdagen jobbar alltså han på. Fredagen och lördagen har vi stängt.
Jag får alltså extra mycket ledigt! Me likey!
Så vi ska åka till landet på torsdagen. Det är väldigt trevligt när alla är där samtidigt, hela släkten nästan. :) Jag gillar stan och alla affärer och fik och alla vänner men på landet kan man verkligen slappna av och vara sig själv och bara softa. Myspys. Det kommer bli massa trevligt.
Nu ska jag sova! Hörs imorgon!
Ciao!

Cosmogirl


Idag kom Cosmo! Dagen är räddad.

Jag gillar Cosmo, den är rolig att läsa.
Iaf, jag glömde ta kort igår på linnet jag köpte på MQ men jag tog bilden nyss, så här är den. Enjoy.


Lite dåligt ljus, den är egentligen ljusare lila.

Det var det.
Igår kom Oliver på besök och vi gick på promenad i Wendelsberg. Efter vi hade lämnat honom hos matte Sara så handlade vi grillad kyckling för att äta och se på Miss Marple. Det ska nämligen gå ett avsnitt varje onsdag klockan åtta hela sommaren!
Men ack, så besvikna vi blev när det inte var Geraldine McEwan som spelade Miss Marple. Det är ju hon som kan se så sneaky ut som ingen annan kan!!
Men hon som spelade Marple igår har bara spelat in fyra avsnitt så vi måste uthärda tre avsnitt till. Men det fixar vi säkert.
För igår var det massa sexscener i avsnittet. Agatha Cristie skulle aldrig!!
Hon kanske skriver att de gick och hade sex i ett förråd men hon skriver inte mer om det, men igår hade de massor av sex. Fy!
Inte göra så med kultavsnitt.....

Nu måste jag dra till jobbet!
Hörs!
Ciao!

Shoppingspree!

Nej, inte riktigt.
(Shoppingspree betyder att man spenderar massa pengar på en shoppingrunda)
Det stämmer inte riktigt. Men shoppat har jag!
Alltid något. :) Först åkte Albin, mamma och jag till stan ungefär kvart över sju. Till MQ, skrek jag! Eller bara sa. Det fanns några fina saker men såg konstiga ut på mig. Men jag köpte ett fint lila linne från Paris, Kate and I. Eller snälla mamma gjorde det. Tack, snälla mamma! Fotar den sen, för mamma tog påsen och nu jobbar hon. Så bild senare.
Efter det hade Albin och jag tänkt att köpa en muffins eller så och promenera till Albins pappa och hans jobb och ge den till honom. Busigt, liksom. Men det spöregnade ute. Mamma lånade oss ett paraply men eftersom jag hade sandaler (stupid!) så blev mina fötter blöta, och på något konstigt sätt så blev skorna blöta inuti och mina trampdynor är nu svarta.
Kul. Verkligen.
När vi hade åkt lite spåris och gått till pappa Hans så visade det sig att han var ute på uppdrag. Kul... Verkligen...
Aja. Vi gick till hans rum och skrev en liten lapp och lämnade en chokladboll. Hoppas han blir glad :) Han skulle komma tillbaks till jobbet vid ett, så han kanske ringer och tackar senare.

Eftersom klockan var ungefär nio, så hade inte affärerna öppnat än och vi var rastlösa. Jag skulle köpa ett par ballerinaskor, så vi skulle vänta i stan. Vi tog sexan från Korsvägen och åkte till Brunnsparken. Mycket roligt att bara åka lite :)
Jag hittade ett par svarta vanliga ballerinor på DinSko. Jag blev glad!


Vanliga men ack så nödvändiga.


DinSko, som sagt.

Efter det så köpte Albin en videokamera och ett par solglasögon. Yeah!
Vi gick till DinSko efter det och jag kikade på shorts. Och jag hittade snygga! Fick gå ner i storlek också, för det var stretch. Me likey.


Söta rosa, eller vad det nu är för färg.


Fickorna var jättesöta! Såhär såg de ut på insidan.


Slog till på ett par bruna också. Man måste ha två, när det passar så bra som det gjorde!


Fin skjorta hittade jag också.


Snyggt med knapp.

Efter det bjöd jag AlbinStar of India. Det var gott, som alltid. Och vi var helt ensamma i hela resturangen för de hade inte öppnat för lunchen än men vi fick luncherbjudande ändå. Yeah!
Nu är vi hemma och softar.
Jag ska tvätta håret. Jag orkade inte göra det imorse och inget smink orkade jag ha heller. Kändes ovant men skönt. Kör nog utan smink idag.
När jag kom hem hade jag fått en liten present. Jag svarar ibland på enkätfrågor och man kan samla ihop sina poäng till saker. Typ.
Så jag fick glitternagellack och shimmerpuff. Bild på det finns!


Verkar bra. Från Viva La Diva.


Tror dock inte att jag kommer använda detta, är så inte mycket för guldigt glitter.

Vi ska se på film sen, tror jag. Men nu går jag nog och lägger mig i sängen och läser lite innan jag går och tvättar håret. Hoppas ni har en bra dag, fast det regnar.
Kisses!

Leanne!

Leanne vann Project Runway!!



Jag är jätteglad, för jag ville verkligen att hon skulle vinna.
Hon gör de finaste kläderna och är ödmjuk och trevlig och snäll. Kenley vann inte och jag är glad, för hon var så bitchig och kunde bara göra färgglada 50-tals klänningar. Boring...
Korto och Jerell gillade jag också men mest gillade jag Leanne.
Hela hennes kollektion var vågig och jättefin, även om det inte var mycket färger.
You go, girl!


Coolaste tjejen!

Nu vet jag inte vad jag ska göra.
Det regnar ute, så jag vill nog inte ut och gå. Vi kanske kan kika på Mannen som talar med hundar, mamma ville kanske det. Aja, jag går väl och läser en bok sålänge.
Kisses!

Förtur

Jag älskar förtur. Det är det bästa som finns!
Fick mail från MQ förut om att jag kan få shoppa lite på deras rea imorgon innan de öppnar (öppnar som vanligt alltså). Det pågår från 7.00 - 10.00. Albin vill inte följa med, eftersom det är så tidigt men jag tror bestämt att jag ska iväg! Kan säkert få skjuts in till stan med mamma. Behöver ju inte vara där klockan 7.00, herregud så desperat är jag inte!
Men det är kul att få förtur. Och speciellt när det gäller shopping.
Vet inte om jag ska köpa något men om det blir något ska det bli något somrigt, som en klänning eller shorts eller kjol eller något linne. Inget annat! Inga skor, inga väskor.
Sådeså.

Bloggar mera om det imorgon.
Jag är ju ledig imorgon också, skönt det. Efter jag har varit i stan kan jag åka hem och softa.
Och se på TV, för idag kom det två DVD:er till mig. Mannen som talar med hundar säsong 1 och 2. Med Cesar Millan såklart.
Det ska bli roligt. Och nu ska jag gå och kika på Project Runway, för vi såg ju Tal till nationen igår istället.
Kommer nog sedan.
Ciao!

Rastlös och uttråkad

Hej hopp, ny dag och nya bekymmer.
Jag har blivit helt torr på kinderna! Förstår verkligen inte varför, det har aldrig hänt så tidigare.
Blir man torr av stress? Tror inte det är felet ändå ifs, jag stressar nästan aldrig. Bara om jag ska hinna med en buss eller så. Jättekonstigt..
Kör utan smink idag, bara dagkräm så får jag se om det blir bättre. Det torkar nog ut mer med smink än utan, det kan man väl lista ut själv ändå.

Jaja.
Imorgon är jag ledig! Whoho! Undrar vad jag ska göra då. Hm. Det är visserligen väldigt skönt att bara ligga i sängen och läsa eller kolla på film, eller dega framför datorn men jag skulle vilja göra något lite roligare.
Kanske ha picknick. Om det regnar kan man ju ha det inomhus.
När jag var liten och mormor hade hämtat mig och min bror från dagis/fritis och det regnade ute så satt vi på deras vind och hade picknick. Mormor gjorde världens godaste smörgåsar och vi satt och pratade och lyssnade på regnet.
Myspys. Mormor gör förresten fortfarande världens godaste mackor. Och världens godaste varm choklad. Och världens godaste... Allt. :) Samma med mamma.
Hihi.
Men jag tar gärna emot bra tips man kan göra så dagen känns lite extra trevlig, morgondagen då alltså.
Idag måste jag ut på promenad! Och läsa Elle och Sofis mode. Men bästa tidningen är ändå Cosmo, för där skriver Jonas Cramby (eller vad han heter) om vad killar tycker och tänker. Alltid lika roligt.
Hm. Yes. Nu får jag väl fixa håret och dra till jobbet.
See ya!

Tal till nationen

Magnus Betnér har blivit grov i mun.
Han har inte pratat om kukar och annat innan men nu så. Mamma tyckte han var äcklig och gick. Vid tillfällen måste jag medge att det var äckligt, det han pratade om.
Men fortfarande Betnér! Det han sa om presidenterna och om Gud var bra, as usual.

Ingen promenad idag... Typiskt.
Om man äter och inte går ut och går, då går man upp. Som jag har gjort. Tusan! Promenad imorgon, pronto!
Får ut och gå hela veckan.
Men nu tänker jag krypa ner och läsa lite Marian Keyes. Läser Tankar från sängkanten, vilket passar bra eftersom jag läser den där.
Ha det gott, så hörs vi imorgon!
Ciao!

Valvaka

Jag brukar inte sitta uppe och kolla på valvakor faktiskt men igår gjorde jag det.
Mestadels var det långtråkigt men det kan ju inte alltid vara kul med politik. Hon som nästan i slutet av programmet som skulle tolka var fruktansvärt rolig!
Hon gjorde grimaser och gjorde roliga tecken. Jag tror hon var ståuppkomiker för de döva. De tyckte säkert hon var helfestlig, för det tyckte jag.

Igår gjorde jag... Ingenting. Jo, jag röstade men inget mer. Typ. Åkte in till stan och hälsade på Toria som hade klippt sig kort och lugg. Jättefint! Var så ovan att se henne utan långt hår men jag vänjer mig :)
Såg Paris Hiltons my new BFF. Urfånigt. Jaja. Alla kan inte göra smarta och roliga program.. Såg sen Stylista. Konstigt program, har inte sett något innan men lite kul ändå. Men konstigt.

Idag vet jag inte vad som händer. Jobb såklart. Promenad?
Sista avsnittet av Project Runway! Och så kommer Magnus Betnérs Tal till nationen ikväll. Jag missade det i lördags >.< Synd bara att de programmen visas samtidigt. Jaja, får väl spela in ett av dem.
Ordnar sig nog..
Jag har fått reda på att jag är ledig vecka 29 och 30, hittills iaf. Känns bra, känns bra.
Albin bloggar inte ofta :( Det är synd.

Nu ska jag kolla posten och sedan gå till jobbet.
Ciao!

My fair lady

Hej hopp, wassup and all that jazz...
Jag ska snart krypa ner i sängen och se på My fair lady med Audrey i huvudrollen.


Älskar hennes hatt! :)

(Eliza heter hon där, om jag inte minns fel) Myspys. Den är lite lång men det är ju söndag imorgon och jag har inget speciellt för mig då.
Utom att rösta förstås.
Jag vet fortfarande inte vad jag ska rösta på. Suck. Hopplöst. Bestämmer mig väl imorgon. Lat som jag är orkar jag inte samla massa information. Får göra det nästa gång?
Jaja.

Nyss såg Albin och jag Burn after reading. Himla konstig film. Alla var psychon. Den är nog lite för "arty" för mig. Den var lite rolig på sina ställen men nej. Jag gillade den inte speciellt mycket och det gjorde inte Albin heller.
Så kan det gå.

Vi var ju på studentmottagning förut, och jag hade på mig nya klänningen (som jag bloggade om igår) fast det var lite kyligt. Och det var lite skumt för jag kände verkligen ingen alls utom Albin och hon som hade tagit studenten (Viktoria) och henne kände jag bara pyttelite.
Men det var väl okej. Jäkligt mycket folk! Systrars gamla klasskompisar...?! Vad var dealen? :P
Jag hade bara släkt på min mottagning men jag är kanske tråkig då... :)
Anyways..
Jag har gjort mig iordning och ska slappa. Imorgon är en ny dag och jag får se vad den innehåller imorgon. (Såklart...)
Ha det fint! Sleep tight!
Ciao!

Be kind rewind

Ikväll har Albin och jag myst till det.
Vi gjorde hamburgare med pommes och det är trevligt för då kan man ha på vad man vill! :)
Och sedan såg vi på Be kind rewind med Jack Black och Mos Def och Danny Glover. (Och Mia Farrow) Den var tänkvärd och rolig! Se den! ;)



Sedan såg jag på Brudens bäste man. Romcom, ni vet. Men jag är en sucker för Patrick Dempsey, kan inte hjälpa det :P Fast han är bäst i Enchanted. Sådeså.

Nu sitter vi här och pysslar. Jag lyssnar på musik och kollar runt på bloggar och diverse och Albin spelar Sims 3. Jag är inte lika förtjust i det som jag tänkte att jag skulle vara. Vet inte riktigt varför... Det är imponerande hur mycket mer man kan göra, men jag gillade ändå 2:an. Kanske för jag är van vid det.
Kanske vänjer jag mig vid det nya, vi får se.
Imorgon blir det hårfärgning (Albin får hjälpa mig) och sedan studentmottagning. Annars vet jag inte. Kanske se en till film. Vi hyrde nämligen 3 för 99 kr i 3 dagar. Yeah. (DVD dock, inte Blu-ray) Så imorgon blir det väl Burn after reading för den hyrde vi också.
Nu funderar jag på att gå och göra mig iordning så jag kan lägga mig och läsa Cesar och hans hundar. Den är riktigt intressant faktiskt. Jag gillar hans program men det är kul att läsa istället för bara titta.
Ni får ha det!
Ciao!

Chicaste klänningen


Finaste klänningen från Asos!

Igår fick jag hem denna fina! Den är jättesvår att ta kort på för den ser inte jättesnygg ut på galgen utan snyggare när man har den på sig. Annars ramlar rosetten vid midjan av :) Man kan nämligen knäppa loss den, om man vill gå utan. Men den är så fin :)
Kanske har jag på mig den imorgon. Då ska vi till Albins kompis studentfest i efterskott. Men den rosa tröjan är lite genomskinlig, så jag får försöka hitta en bra bh. :P
Jaja.
Sovmorgon idag! Yes! Börjar vid tre, jobbar till sex och efter det ska Albin och jag göra egna hamburgare. Och kanske se en film, vem vet.
Igår var vi på promenad med Oliver och mamma. Vi åkte till Gunnebo och gick runt lite där. Oliver blev helt galen när han såg fåren. Han är ju vallhund egentligen.
Albin spelade in lite när han låter. Han ville verkligen valla dem och jaga dem. :)




Efter promenaden hämtade vi thaimat från Södra vägen och tog med hem. Där väntade Olivers husse, min bror alltså. Oliver blev väldigt glad. Han har saknat husse. Och idag kommer hans matte hem också. Vilken lyckohund! :)
Vi åt och hade trevligt och sedan såg vi lite på Simon & Tomas, gamla avsnitt. Mamma och jag satt och zappade mellan musikkanalerna och tittade på gamla videos och gamla artister och skrattade åt Beegees tajta byxor. Det var väldigt roligt :D Sen kom Albin och skrattade han också.
Och nu sitter jag här. :)
Och nu ska jag nog äta lite lunch och titta på ett avsnitt av Scrubs. Vi har kommit till säsong 8 nu.
Vi hörs kanske iväll!
Ciao!

Sims 3

Hej hopp! Idag kom Sims 3 äntligen med posten!
Albin sitter redan och spelar medan jag håller på att installera. Det tar väldigt lång tid så jag tänkte att jag skulle blogga lite kort. :)
Är som sagt ledig idag, och det har varit trevligt. Har spelat det "gamla" Sims-spelet och min figur blev gravid. Jippi! Men nu är jag sugen på att spela Sims 3 så det andra fåt vänta till en annan gång.

Jag har förresten gått ner igen! Nu har jag bara ett ynka litet kilo kvar till målvikten! Eller ja, en av mina målvikter. Måste man ha bara en? Jaja. Det känns väldigt bra iaf.
Så ikväll blir det promenad igen så jag kan komma närmre mitt mål. Nyttigt och roligt med promenader, speciellt om man är flera. Igår gick vi i Wendelsberg, mamma, Oliver, Albin och jag.
Om vi inte har vovven idag skulle jag kanske vilja gå till Mölndal. Det är lite långt men kul, speciellt om man går genom Gunnebo.
Vi får se hur det blir.

Spelat har inte installerats klart än men jag går och tar bort mitt nagellack sålänge. Det är fint och rosa men har börjat bli avskavt och det är inte vidare snyggt.
Men ni får ha det bra!
Ciao!

Intet nytt på bloggfronten

Varje morgon gör jag samma sak: jag går upp, äter frukost, duschar, klär på mig och sedan kollar jag mailen och om någon har bloggat. Oftast har någon bloggat, och det är kul att börja dagen med. Men idag så hade ingen alls bloggat. Va?? Men.. Det är ju min rutin...
Folk borde blogga mer! Iaf folk som jag har bevakning på bloglovin.
Det är så svårt att hitta någon blogg som är rolig att läsa.
Om du som läser har en bra blogg, tipsa gärna! Iaf om du uppdaterar den ofta, annars är det inte riktigt lika kul.

Inatt mådde jag dåligt. Så himla värdelöst! Jag visste att jag inte skulle ätit den där sockervadden...!
Jag hatar verkligen att kräkas, så när jag började må illa vid ett-tiden så tänkte jag att det var kört. Men det var bara lite reflexer och inget spyande för mig.
Tur. Kan ju inte bli sjuk när jag ska jobba dagen efter. Inatt kan jag bli sjuk, för jag är ledig imorgon. Fast helst inte.
Nu är jag i ovanligt god tid och ska nog spela lite Sims2 innan jag går till jobbet. Det är säkert lika varmt idag som det var igår.
De som är ledig är lyckostar och måste äta glass, annars är ni konstiga.
Ha det fint denna soliga dag!
Ciao!

Sockervadd och kaniner

Idag var det verkligen varmt på jobbet. Jisses...
Jaja, jag klagar inte men om det fortsätter vara varmt imorgon också så får jag rota fram fläkten.

Efter jobbet åkte Albin och jag på en spontanresa in till stan och till Liseberg. Anders Eriksson skulle nämligen sjunga och ha sig. Det var ganska trevligt, men jag satt och var hungrig så det kunde varit bättre :)
Men jag fick faktiskt en gratis sockervadd lite senare! "För att du är så snäll" sa tjejen i ståndet. Albins bror jobbar på Liseberg så det var nog därför jag fick den. Men ändå! Gratis är gott!
Nu mår jag dock lite illa, skulle nog skippat den där :P Men men...
Jag vann över både Albin och Emil (hans bror) i airhockey. Jag brukar mest vinna på tur och så även denna gång. Yay!
Nu är vi hemma och jag är trött.
Imorgon blir det jobb men på onsdag är jag ledig. På fredag jobbar jag från 15-18 och på lördag är jag ledig för det är ju en röd dag. Jippi!

Men jag tror jag går och lägger mig nu. Har nog inget mer att tillägga ändå.
Ciao!

Soldyrkande

Igår kom Toria och hälsade på. Vi skulle soldyrka. Det var varmt. Och svettigt.
Jag blev nog inte det minsta brun eftersom jag smorde in mig med spf 20. Jag vill inte bli röd nämligen, så jag tänkte sola långsamt och lagom. För jag vill inte ha hudcancer heller.
Men det var jättekul. Vi solade, läste lite, åt mat, åt choklad, åt bär, spelade spel och solade lite igen.
Måste göra om!!

Sedan var det kalas hos bror. Oliver fick kramp i benet/benet somnade så han linkade runt och pep. Alla blev jätterädda men det var nog inget farligt alls, för sedan sprang han omkring och lekte med sin pipleksak.
När vi skulle åka hem ville han hoppa in i bilen för att åka med, för han har ju bott hos oss i mer än en vecka. Men icke.
Mamma saknar Oliver redan, har lite abstinens. Så vi får gå ut och rasta henne idag efter jobbet.
Det verkar vara soligt idag igen. Får ta lite och luftiga kläder idag. Och dricka mycket vatten! Viktigt, viktigt.
Ha en mysig måndag!
Ciao!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0