Nightmares

Snarare Kitchen Nightmares med Gordon. Vi kikade på ett avsnitt nyss, fast det hade jag sett förut.
Dum italienare som ville bråka och softa hela tiden och tog pengar ur kassan fast de gick back... Stupid!
Nu är det Roomservice från 2005 som jag säkert har sett men kan nog vara kul att kika på ändå. Vi har gjort egen pizza och precis ätit och sedan blir det jordgubbar och glass. Mums!

Idag har det varit otroligt varmt fast jag har haft på fläkt. Jaja, har fått saker gjorda iaf. Jag jobbar konstigt nu i veckan. Imorgon jobbar jag från 11-15, onsdag 15-18, torsdag 11-15, fredag 15-18 och lördag som vanligt (10-14). Inte jobbat så förut, men lite skönt för imorgon ska jag in till stan en sväng efter jobbet och på torsdag ska jag träffa Sissel och fika inne i stan. Eller om jag känner oss rätt så kommer vi säkert äta något himla gott istället för någon mesig sallad till fika.
Yeah yeah.
Pratade lite med Albin i telefon i eftermiddags men han hade så mycket att göra så vi får höras en annan dag. Undrar när han har tid, för de ska ju öppna campingen imorgon...? Det ordnar sig nog.

Imorgon blir det minishopping alltså. En hatt och en vit, luftig klänning. Hatten finns kanske på Åhléns och vita klänningen.. Hm. Kanske Gina Tricot? Får se. Skönt att ha en ledig eftermiddag iaf! :)
Nu ska jag gå och umgås med mina mysiga föräldrar.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0