Grym ledighet

Hej hopp!
Jag har varit borta hela dagen för jag har (såklart) jobbat som en gnu. Det har varit mycket folk alla dagar den här veckan, och det är ju kul men lite jobbigt samtidigt när man ska göra små projekt också.
Jaja. Idag kom Aronsson och hälsade på. Jättekul! Har ju inte träffat henne sedan innan hon åkte iväg till Australien och det var för ca. 9 månader sedan. Lifetime!
Det var väldigt kul att prata med henne, även om det nog var mest jag som pratade. Sorry! :P Men jag träffar aldrig kompisar i veckan längre, jag bara jobbar känns det som. Så då är det extra kul när någon hälsar på på jobbet och får timmarna att gå lite fortare.

Efter jobbet skulle jag hämta ut lite paket. Ett hos Hemköp från H&M och ett hos Djupedal från Yves Rocher. Albin kom och mötte upp och vi promenerade fast jag hade grymt ont i magen. Dumma mensvärk.. Jaja. Trevligt att bara gå och prata med Albin, vi har alltid så kul ihop och massa saker att berätta för varandra.
Hos Djupedal fick jag vänta innan jag fick hjälp och sedan skulle de hämta paketet. Plötsligt springer en liten flicka fram med mitt paket och springer snabbt iväg igen. Vi blev chockade och glada :) Och när jag frågade om allt var klart tittade han på min H&M-påse och frågade om jag inte skulle lämna in den.
Jag tog ett hårt grepp om min påse och såg rädd ut och sa att den var min. Han blev chockad för jag var så... Beskyddande över min påse. :D
Vi gick hem och där väntade famor och god oxfilé på oss. Mums! :) Farmor var jättefin i håret, de hade klippt upp lite. Men det tyckte inte farmor men vi försökte övertyga att hon var väldigt söt. Hoppas det funkade :) Har inte träffat henne sedan hon låg på Sahlgrenska. Det är så svårt att besöka släkt eftersom bussar inte alltid går så bra och jag har inget körkort och även om jag skulle ha det skulle jag inte ha någon bil. Suck suck..
Jag måste verkligen ta tag i körkortsgrejen.

Jag fick reda på en grym sak idag. Chefen berättade att han skulle vara i andra butiken imorgon så jag jobbar heldag. Jag jobbar också på lördag och sedan måndag och tisdag i nästa vecka. Men det grymma är att jag är ledig resten! Onsdagar brukar jag vara ledig på men torsdagen jobbar alltså han på. Fredagen och lördagen har vi stängt.
Jag får alltså extra mycket ledigt! Me likey!
Så vi ska åka till landet på torsdagen. Det är väldigt trevligt när alla är där samtidigt, hela släkten nästan. :) Jag gillar stan och alla affärer och fik och alla vänner men på landet kan man verkligen slappna av och vara sig själv och bara softa. Myspys. Det kommer bli massa trevligt.
Nu ska jag sova! Hörs imorgon!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0