Petra Mede i Roast

Hej igen!
Jag har totalt glömt bort att jag skulle blogga om Roast i måndags.
Alltså, Petra Mede var så sanslöst dålig. Det var helt sjukt, hon hakade upp sig på Kristoffer Appelqvist (hur han nu stavar...) och hans vikt. Så irriterande!



Ibland kan hon vara rolig, men det är inte jätteofta. Hon verkar mest vara nervös och pratar fort och säger "nähä, inga applåder". Hmm. Det låter konstigt när jag skriver det men jag hoppas ni fattar vad jag menar.
Jag vet inte riktigt om någon var riktigt klockren men förra veckans Roast för Robert Gustavsson, den var bra. Speciellt André Wikström och Sissela Kyle. Man kan vara jävligt roligt utan en massa sexskämt.
Har ni tänkt på att det är nästan jämt med sexskämt nu för tiden?
Vissa fixar att vara roliga utan, t.ex. Johan Glans. (Me loves him!) Men andra inte, och då speciellt Petra. Jaja.

Har precis sett klart Den andra systern Boleyn och den var väldigt konstig.
Rätt cool på sina ställen men mest konstig.
Så kan det vara. Är fortfarande på filmhumör så jag funderar att se på Don Juan de Marco. Man blir aldrig ledsen eller upprörd av Johnny. Sådeså.
Ciao!

VIP-morgon och Movielinebesök

Hej hopp!
Nu är jag hemma efter en dag av äventyr.
Äventyret började klockan halv sju, då jag gick upp. Himla äventyr, jag skulle tvätta håret innan vi skulle sticka till Mölndals sjukhus halv åtta. Stress stress.
Jag skulle till sjukhuset för röntgen, inget farligt alls. Fick dock vänta i en kvart :/ Jaja.
Hade med mig älsklingsAlbin som gjorde att jag inte kände mig nervös. Sedan fick han följa med in i röntgenrummet. Han fick ha på sig en väst så han inte skulle få strålning på sig men jag fick minsann ingen väst och jag låg i själva grejen!


Jag var tvungen att ligga med knäppta händer och alldeles stilla. Kände mig död :P

Sjukt :P
Det gick väl bra, var över på några minuter. Jag får väl brev om när de vill gräva och karva i mig. (Jag skämtar bort det för jag är så rädd och nervös fast det säkert kommer gå finfint)

Efter det drog vi in till stan och till MQ för VIP-morgon. Jag köpte ett par hanskar med dragkedja och en fluffig halsduk (fotar sedan).


Jag provade också en pälsmössa men den var lite knepig.

Skulle träffa Castro och fika lite senare men först skulle vi gå och byta min present som jag fick av Albins föräldrar. Eller den var bra men jag skulle byta färg. Jag hade fått en skärbräda, en bunke och ett durkslag, allt i orange men jag skulle få välja färger själv. Jag valde en lila bunke, ett grönt durkslag och en blå skärbräda. :)
Färglatt ska det vara! Alla andra grejer i köket kommer väl vara neutrala färger så lite färgklickar kan man ju ha, så blir man glad när man tar fram grejerna.
Mucho bra!

Vi såsade runt lite i stan och kikade i mysiga små butiker (Prickig Katt) och design- och inredningsbutiker (Bolagret och Designtorget). Sen mötte vi upp med Castro och fikade på Kafé Vallgatan. Jag fick förresten en present av Castro; en dansade japansk grej som sjöng på japanska. :)
Den var jätterolig men jag fattar inte alls vad den säger :P

Efter fikat så gick vi till Movieline, favoritbutiken. Jag kom hem tre filmer: Benny & Joon, Den andra systern Boleyn och Don Juan de Marco. Två filmer med Johnny Depp, inte illa!
Sedan var vi jättetrötta och åkte hem.
Och nu sitter jag här. Jag ska banne mig se på en film! Tror det blir Den andra systern Boleyn. Där är både Natalie Portman och Scarlett Johansson med. Japp japp.
Och ikväll blir det Top Gear från igår och så Superstars. Och vi ska äta marängsviss! Mums mums :)

Ha det fint, folket! I'm off.
Ciao!


Såhär ser jag ut i nya halsduken, bättre bild på den kommer sen.

Gulligheter

Hej hopp!
Morgon igen, snart dags för jobb.
Måste bara berätta en gullig grej! :)

När jag kom hem efter gympan (helt slut!) så hade jag fått ett sms. Kände inte igen numret men det stod "Du fyller år idag. Titta i din brevlåda"
Lite skumt men gick och kikade. Då hade Toria och Sissel skrivit ett kort som de hade lagt i brevlådan, på kivällen antar jag. Stod fina saker där i också :)
Älskar de där tjejerna!
No need för presenter när man får kort med så fina ord skrivna i.

Det hade ringt massa folk så jag fick ringa och prata med alla som ville önska grattis.
Nice nice.
Nu ska jag nog väga in mig på Wii Fit och sedan kolla posten. Och sen jobbelijobb.
Ciao!

Tårta i sängen och blåsväder

Hej hopp!
Nu är jag hemma från jobbet och sitter och såsar.
Känner mig lite seg men ska ändå följa med mamma på gympa. Har ett prova på-kort som jag ska använda, måste använda det innan onsdag så nu är det dags.

Har haft en väldigt trevlig dag. :)
Blev väckt halv sju imorse av föräldrar och Albin. Lite tidigt tyckte jag men alla har ju inte sovmorgon som jag. :P Fick massa fina presenter, blev jätteglad :) Somnade om och vaknade lite senare.
Åt frukost och sedan såg vi på film i sängen. Kinky Boots blev det, för den tycker både Albin och jag om. Dessutom åt vi lite tårta i sängen. Eller jag åt mest. :P
Och sedan, på något vänster, så lyckades jag smätta till tårttallriken så den kom hallonsaft (från hallonen i tårtan) på lakenen. Typiskt mig.
Men men, alltid trevligt med nya lakan :D

Snart ska vi gå och gympa men jag ska nog softa lite till först.
Tog inga bilder igår, tror ingen annan gjorde det heller. Vi var upptagna med att äta gott och ha det roligt. Jag fick sålt två väskor till Sara och min lille kusin Anton fick vila sig lite i min säng, den sötnosen. Oliver sprang runt bland alla och hoppades att de skulle tappa något. :)
Det blir mycket när man har släktträff.
Imorgon jobbar jag hela dagen och på onsdag är jag ledig. Jag ska visserligen på röntgen då (för att kolla näsan) men det ska nog inte ta så lång stund.
Ska nog gå på VIP-morgon då, en butik som har rabatt från kl. 7-10 tror jag det var. Så dit kan man ju kika in.
Och jag är fruktansvärt sugen på att gå på Coco avant Chanel med mamma och Sara, det får vi göra snart!!
Och i helgen så ska Albin och jag bo en natt på Gothia Hotel för att fira att vi har varit ihop i två år (1:e oktober är det egentligen).

Mycket som händer. Skoj! :)
Ha det!
Ciao!

IKEA-inspirerad

Hej hopp!
Jag bloggade inte igår kväll efter spexet men det hoppas jag att ni har överseende med.
Det var riktigt roligt. Alla var ifs inte jättebra på att sjunga (eller skådespela) men det var himla roligt och man får nästan ont i händerna när man applåderar så mycket efter varje låt.
Eller suckar när de drar ett riktigt dåligt skämt. :) Det var lite överförfriskade äldre män (antagligen gamla chalmerister) som var lite högljudda och störde lite men annars var det jätteroligt.
Gå dit någon gång, ni kommer älska't! :D

Efter spexet blev vi bjudna hem till min morbror med familj, som också var med och såg spexet. Vi åt lite ost och mackor och pratade. Väldans kul det med men jag var jättetrött så vid elva masade vi oss hem.
Vi gick upp ganska tidigt idag för vi skulle ju på Bokmässan!

Vi skulle dit på happy hour, för då var det 30 kronor billigare, och billigt är gott.
När vi skulle ställe oss i kön var det en tjock gubbe som trängde sig före. Då påpekade mamma att vi har kösystem här i Sverige. Han sa då att han egentligen stod före oss, för han kom snett från vänster. Men jag hade ju hunnit ställa mig i kön innan han hade masat sig fram.
Men men. Albin sa lite diplomatiskt att det kanske var svårt med djupseendet sådär tidigt på morgonen och sen ställde vi oss och fnissade och pratade högt.
Dumma gubbtjuv.
Men efter det var det roligt. Vi var där ungefär 3 timmar. Det räckte. Jag köpte inget men blev bjuden på ett par örhängen och fika.
Medan vi satt och fikade vid SR så satt Annette Kullenberg och skrek i mikrofon. Otroligt jobbigt att hon var högljudd när man skulle fika och ta det lugnt.
Så kan det vara.

Efter mässan tog vi en tripp till Kållered och IKEA. Vi fick massa inspiration, även om vi inte köpte något. Vi ska ju flytta snart (jippi!) och då är det kul att se hur man kan göra.
Vi ska ju bara bo där i ett år ungefär så det lönar sig inte riktigt att köpa grejer som kanske inte passar när man flyttar till ett annat ställe. Men det var kul ändå, för vi vet att vi snart ska bo alldeles själva och då kan man ha det här och det där och få planera själva. :)
Nu håller vi på att dona inför kalaset. Jag har bakat två kladdkakor och ska baka onyttiga tårtan efter maten. Har dukat, Albin skalar potatis till potatisgratängen och mamma moppar golv. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu så jag satte mig här.
Ska kanske bädda sängen med nya lakan.
Jaa, det kan jag göra, så ser det trevligt ut. :)
Hoppas ni har en supertrevlig söndag så hörs vi någon gång!
Ciao!

Spexigt

Hej hopp!
Jag hann inte med så mycket igår.
Direkt efter jobbet åkte jag in till stan för att ta mig till Angereds teater och premiären för Brand (av Ibsen). När jag kom till Korsvägen så väntade Albin med tillhörande föräldrar som var så snälla att de skjutsade oss till Angered, annars vet man inte om vi hade kommit i tid.
Jag mådde lite risigt, nös och hade mig hela tiden. Jättejobbigt :(

För att göra en kväll kort så var det inget för oss. Det var, som jag hade trott, konstnärligt och svårt och man fattade inte mycket. "Oj, nu dog hon? Eller vad hände? Och nu har de barn? Måste de prata så mycket...??!"
Jaja. Djupt var det säkert men vi smet efter en timme.
Dels för jag mådde kasst och dels för pjäsen var kass (enligt mig).
Vi åkte in till stan, åt på Donken och åkte sen hem. Donken var sällsynt dålig. Jag fick vänta i typ en kvart på en vanlig hamburgare, vi fick ljumna pommes frites och Albin fick också vänta på sin vanliga cheeseburgare. Sällsynt dåligt!!

Sedan hängde vi lite med mamma, tittade på TV och så innan vi gick och la oss efter tolv. Jag som skulle börja jobba tio hade tänkt att gå och lägga mig tidigare men så blev det alltså inte.
Men det har gått bra idag ändå. Mycket paket att slå in, lite jobbigt ifs men det är ju mitt jobb :)
Jag ska städa badrummen och sedan göra mig iordning för ikväll ska vi gå på Chalmersspexet Bob och det är busk ikväll!
Det är extra kul för då busar de bakom scenen med dem på scenen.


Imorgon blir det nog bokmässa och kalas på kvällen.
Ha en bra helg!
Ciao!

Grattis Stina!

Hej hopp igen!
Glömde skriva att Stina-Lee har fått en liten tjej, i tisdags närmare bestämt.
Det känns kanske lite konstigt att läsa det här hos mig, jag känner ju inte henne eller så. Men det känns ju nästan som man känner någon när man följer deras blogg varje dag.
Iaf, ville bara berätta den glada nyheten :)


Sedan en tråkig nyhet.
Eller ja, nyhet och nyhet. Vi glodde på TV förut och då var det Lyxfällan. Sånna puckon som var med, det finns nog inga andra som är så puckade.
De bara skrattade när de berättade att de hade skulder på en halv miljon eller så. Och så vill de inte sälja sina tekniska grejer eller bil eller plattTVs eller bärbara telefoner...
Paret bodde på 72 kvm med sin treårige son och de hade fyra bärbara telefoner. Inte klokt.
Och de hade köpt på kredit och hade massa onödiga lån.. Ja jisses.
Det jag har lärt mig mest av Lyxfällan, också från tidigare säsonger, är att aldrig någonsin köpa på kredit. Never ever. Och för mig har det ju gått rätt bra :P
Vad jag vet. :)

Kolla som sagt gärna in mina auktioner. Det är synd att jag måste sälja mina väskor men jag har inte plats eller tid att använda dem. Jag behåller ju ändå en del också.

Ha det bra nu, folket, nu går jag och lägger mig!
Ciao!

Försäljning av väskor

Hej hopp!
Nu är jag här igen.

Har haft sovmorgon men vaknade tjugo över åtta av en konstig dröm. Somnade om och vaknade kvart i tio av en annan konstig dröm. :P
Den ena drömmen handlade om ett slags konstigt fängelse som jag och massa tjejer satt i. Och så skulle vi rymma och helt plötsligt var jag i mitt rum och skulle packa.
Alla ropade "kom nu!" men jag skrek tillbaka "nej, jag måste packa alla mina kläder!". Jag kände mig stressad för jag ville ju ta med alla mina fina saker.
Crazy jag är va? :)

Den andra drömmen var om någon duva tror jag. Väldigt skumt.. Kändes om jag var i ett TV- eller datorspel.
Men nu är jag vaken och pigg.

Har ägnat större delen av förmiddagen med att fota mina väskor som jag håller på att lägga ut på Tradera. Kolla gärna in dem, jag heter Fernsehapparat där. :)
Kände mig lite som en kändisfotograf när jag stod ute i blåsten på balkongen och försökte få till snygga foton. Pratade lite med väskorna "make me love you, make me hate you" (barnsligt I know).
Hoppas allt blir bra.
Albin hjälper mig att beskära bilderna och göra dem snygga. OBS! Inget photoshopande. :)

Idag händer inte så mycket annat, jag jobbar från 15-18 och sedan ska vi väl softa.
Ska nog ta på mig mina nya stövlar idag :D
Jaja.

Uppdatering.
Jag bloggade i eftermiddags men hann inte lägga upp något inlägg för jag ville skriva mer. Så nu skriver jag igen.
Alla väskor ligger uppe på Tradera. Länken finns här.
Imorgon hade jag tänkt att lägga upp ett collage med väskorna, Albin hade lovat att hjälpa mig. Får se hur det blir. Men men. Nu kanske jag ska softa lite framför TV:n och sen sova.
Ciao!

Besatt av mode?

Jag verkar vara lite besatt av mode.
Läser de flesta tidningar jag kommer över, köper gärna fina kläder och ser gärna filmer och serier som handlar om mode. Sådan var jag inte förr. Känns lite konstigt :)
Men jag gillar mode väldigt mycket.

Idag köpte jag de efterlängtade knähöga stövlarna.
Jag ville kolla allt med Albin, att det var okej att jag köpte dem. Det lät konstigt, men eftersom vi snart ska flytta ihop och ha delad ekonomi så känns det bra att kolla av med honom när det gäller saker som är lite dyrare. Och han okejade. (Efter långt övervägande :P)
Här är bilder!


Here they are! Fina va? Skinn... :)


Franstofsarna på sidorna går att ta loss. De flaxar lite mycket annars :)

Det var det.
Jag har precis sett sista delen av Modehuset Chanel. Mycket bra och intressant och roligt.
Imorgon har jag lite sovmorgon, jag börjar inte förrän 15.00 så innan jobbet ska jag pyssla med roliga saker. Jag ska bland annat fota alla mina väskor som jag ska sätta ut till försäljning, mäta dem och göra dem fina.
Jag lägger nog upp foton i bloggen på dem också, så om någon är intresserad är det bara att hojta till.
Har redan sålt en väska - till mamma. :) Hon ville ha en vit med lite fransar på, så den är borta från marknaden. :P
Ska använda fina digitala systemkameran så jag kan ta riktigt bra bilder.
Bilderna på stövlarna blev inte jättebra som ni ser eftersom ljuset är dåligt och det är sent på kvällen. Det blir bättre foton om jag gör det t.ex. utomhus eller åtminstone när det är bra ljus inne.
Det ordnar sig nog.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite innan jag somnar. Hoppas ni sover gott, så hörs vi.
Ciao!

Ord på J

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg,
utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du? Josie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jojo
3. Flicknamn: Jonna
4. Pojknamn: Johan
5. Yrke: Jordgubbsplockare
6. Färg: Julröd
7. Klädesplagg: Jacka
8. Mat: Jansons frestelse
9. Sak i badrummet: Jordan-tandborste
10. Plats/stad: Jugoslavien
11. En orsak att vara sen: Jättekoalan Bengt åt upp busskortet, plånboken och nycklarna
12. Något man skriker: Jäklar!
13. Film: Juno
14. Något man dricker: Juice
15. Band: Juno Reactor
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: Järnvägsgatan
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Josie (Blink 182)

Jag utmanar alla som orkar göra testet :)

Idag har jag jobbat lite. Kom massa massa saker och jag visste inte priset på allt. Som tur var kom chefen tidigare och hjälpte till och allt blev bra. Imorgon är jag ledig och ska nog till Frölunda Torg igen.
My place to be :)
Fick sms av Sissel igår och det visade sig att hennes boyfriend bor nära där vi ska bo! Vi kommer gå över och låna en kopp socker eller se film eller dricka te. Myspys :)

Det händer mycket den här veckan också. På fredag ska Albin och jag på teater på Angeredsteatern. De spelar Brand, det kommer vara svårt och konstnärligt :P
På lördag är det Chalmersspexet Bob. Ska bli kul. Det är busk också! Men konstigt nog spelas den i RunAn. De brukar vara i Stenhammarsalen.
Aja.
På söndag firar släkten mig. Och på måndag fyller jag år. Och nästa vecka så är det massa VIP-kvällar och Albin och jag har varit ihop i två år på torsdag. Om jag inte minns fel. :P
Nu ska jag softa med familjen. Ha det!
Ciao!

Modehuset Chanel

Hej hopp!
Nu har jag jobbat hela dagen och är trött.
Det var en tyken levererare idag som svor hela tiden och var förbannad. Han kanske blev ännu mer förbannad för jag var lugn och inte svor tillbaks, vem vet?
Det var lite otäckt, han var ett riktigt svin.
Jaja.

På tal om ingenting så är det en vecka kvar tills jag blir 22 år. Coolt va? :P Släkten firar mig på söndag, så det blir god mat och min favorittårta som är en sockerbomb. Man går upp fem kilo bara genom att titta på den!
Först är det en marängbotten, på det är det hallon och grädde. Upprepa en gång och på toppen är det marsipan :P En sån som täcker en tårta.
Det är så onyttigt men en gång om året får man väl äta sånt? Det brukar inte vara många som vågar äta den så vi får nog göra en "vanlig" tårta också. :) More for me! :D

När jag kom hem såg jag näst sista delen av Modehuset Chanel som finns på SVT Play. Mycket bra grejer, inget buffrande alls! Kolla in det, avsnitten är jättespännande och intressanta. Det finns kvar till oktober tror jag.
Man ser mycket av Karl men också mycket av sömmerskorna och hur de arbetar.
Jag tycker mycket om serien. Sista avsnittet kommer på onsdag tror jag.


Karl och modeller.

Jag älskar deras franska, medan Albin avskyr den. :P Jag funderar på att börja läsa franska igen. Jag läste i högstadiet i typ tre, fyra år men det gav inte jättemycket. Då var det ju obligatoriskt och man segade sig igenom lektionerna. Vi hade en tråkig lärare också, då blir det inte lättare.
Men jag tycker det är så fint och fräckt med franska.
Om jag pluggar det kan jag ju åka till Paris och kunna förstå vad alla säger och kunna göra mig förstådd själv. Det vore väldigt coolt.
Men vi får se :) Jag brukar vilja börja med saker (körkort, japanska och annat bös) och sedan blir det liksom inte av. Man brukar nog vilja prova på nya saker på hösten, det har jag hört och läst. Att det är då man ska förändra sig och sånt. Hmm..

Förut tänkte jag att den här julen kommer att (delvis) firas i nya lägenheten. :) Det kändes kul och bra. Vi kommer ju vara hos mormor och morfar också, men på morgonen och kvällen, då kommer vi vara i vår lägenhet. Egentligen är det väl inte vår, vi "lånar" den bara.
Men ändå. Jag hoppas så mycket att vi får erbjudande om ett förstahandskontrakt inom ett år.


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men kanske lägga mig och läsa lite. Har fått några kataloger hemskickade från H&M och Ellos, kan kika om de har något snyggt.
Såg en röd, kort jacka i Ellos tidning. Det hade varit något. Rött är fint. Och uppiggande när mörkret faller på. :)
Ha en mysig kväll!
Ciao!

Picknickbilder

Hejsan, här kommer fler bilder!


Vi hittade en mysig plätt att ha filten på och här sitter jag och myser.


Jag hade en mycket god kaka.


Vi är busiga!


Vi är små och söta, visst?


Jag matar Albin med kakor :)


Titta! Det är något där! Är det ett flugplan?


Mums med kakor!


Hallå, barnmarknad?! Vad hemskt att sälja barn!! Såhör var jag klädd iaf. Skor, DinSko. Tajts, Zara. Kavaj, Zara. Oversizetröja, Zara. Bakelsehalsband, Cocoo. Väska, Asos.
Väldigt mycket Zara idag! :)


Mysmys. Jag ligger i Albins knä och somnade nästan.


OMG!


Vi är arga, can't you see!?


Puss!


Aj, det blöder ju! :(

Det var nog alla bilder.
Jag har suttit och laddat ett bra tag nu, har tom hunnit rösta i kyrkovalet men nu ska inlägget publiceras!
Ha det fint så hörs vi i veckan! :)
Ciao!

Bildinlägg

Hej hopp!
Vet ni vad vi gjorde imorse?
Vi åt frukost och sen kröp vi ner i sängen igen och såg på Aladdin. På engelska har jag faktiskt inte sett förut men det var roligt också. Robin Williams liksom! :)
Det var myspys.

Sen har jag tvingat både Albin och mig att städa huset så nu är det klart. Jag är tyvärr jättehungrig så efter detta inlägget får jag göra något åt det också.
Men här är bilderna!


Roligt övergångsställe!


Min sötaste Albin i en cardigan jag tvingade på honom i en butik. Han tyckte inte att han var fin alls, men jag tyckte han var riktigt fin :)


Vi åker bil med söte Oliver. Till promenaden!


Han ville bada lite i Delsjön.


Vi fick våra ringar putsade. Och jag fick min lite krympt. Yeah!


På en annan promenad hittade Oliver den perfekta pinnen för hans storlek.


Vi var och gick i Gunnebo. De har klippt till fina träd.


Jag tittar fram. Ser ni mig? Oliver ville inte stå och kika, han ville hellre vara med min mamma.


Mamma gömmer sig också!


Fin bild på lille Oliver, tyckte jag!


Bus-Oliver fick syn på några kossor och körde surikat-style.


Fina näckrosor.

Det var de bilderna det!
Jag tror bestämt jag lägger upp ett eget inlägg med bara picknickbilderna, för de var tydligen många. Kommer snart!

Picknick vid Radiotorget

Hej hopp!
Idag har jag jobbat lite. Det kändes som att dagen släpade sig fram. Men det kanske bara var för att jag hade planer efter jobbet.
Vi skulle ju picknicka! I Frölunda bestämde vi. Det är ju bra att kolla omgivningen dit vi ska flytta. Så vi parkerade oss vid Radiotorget som inte ligger långt ifrån där alls.
Vi hade gjort varsin baugette och jag hade köpt lite färskost (Cantadou med basilika och vitlök) och lite kakor. Varsin dricka också.
Albin skulle nödvändigtvis ta massa bilder, så det får ni se också, men imorgon då. :)
Det var rätt mysigt men folk glodde konstigt på oss som satt där :P Jaja, så kan det gå.

Nu har jag suttit här och lockat håret lite, för skojs skull. Blev sådär. Kanske hade dålig värme på. Jaja. Jag ska inte ut eller så, så det spelar ju ingen roll egentligen.
Tittade på John Tucker must die. Det är lite roligt att Penn Badgley är med i den, den är ju lite likt Dan Humphrey, hans karaktär alltså.
Yeah yeah.
Imorgon blir det väl städdag. Hade tänkt att kombinera den med filmdag också, får se hur det går :)
Jag fundelerar starkt på att köpa de höga stövlarna. Provade dem idag (igen) och de satt bra med mina tajts. Får se. Men jag vill verkligen ha dem.
Två andra saker jag verkligen vill ha (Albin kan hoppa över denna raden för jag har redan tjatat på honom om det) är ett par ankelboots och en kort, svart skinnjacka.
Men men. Det kan man spara ihop till. Har sparpengar men de ska man nog inte lägga på sådant. Men ett par läderstövlar har man mycket bra användning för eftersom de håller längre... :)
Om man inpregnerar dem såklart. Och det är jag bra på.
Sådeså! :)

Bilder kommer imorgon! Nu ska jag gå och läsa eller kanske sova. Jag är trött :/
Ha det!
Ciao!


Jimmy Choo för H&M

Hej hopp!
Nu är jag vaken och piggelin och sitter här vid datorn och såsar.
Jag kom på att Jimmy Choo ska ju gästdesigna åt H&M nu i höst. Det ska bli spännande. Jag har kikat på några av bilderna och det verkar coolt.
Vissa av skorna är för höga för mig, även om de är snygga. Eller de kanske de inte är men jag vill inte köpa ett par skor (till) som jag inte kan gå i :P
Så jag hittade ett par fina ballerinor och en väska som jag kaaanske vill slå till på. Det beror ju på vad det kostar också förstås.
Den 14 november släpps grejerna fria i butikerna och på internet.
Här är skorna jag nog vill slå till på:


Man måste ju ha ett par skor från Jimmy Choo! :P

Och här är väskan:


Med nitar och annat trevligt.

Jag tänkte att det skulle vara häftigt att ha ett par skor från Jimmy men att det är fruktansvärt dyrt men eftersom han jobbar med H&M så blir det ju billigare. Så då måååste man nog slå till.
Vad tycker ni? :)
Vad vill ni köpa?

Annars sitter jag här och softar. Är glad för jag har gått ner ytterligare några kilon på någon vecka. (Kanske ett kilo men ändå! :P) Ikväll blir det fredagsmys med Albin med god mat och (förhoppningsvis) en bra film.
Imorgon blir det lite jobb igen (och idag då såklart) men sedan blir det softning på hög grad.
Albin föreslog igår att vi skulle ta med oss lite mat och en filt och picknicka i helgen. Superb idé! Vi gör nog det på lördag efter jag har slutat.
Mucho trevligt.
Jag kollade in ett par heta stövlar igår på Eurosko. Albin gillade dem inte men hur mycket av det jag köper gillar han? En bråkdel kanske :) Och vissa saker gillar han inte från början men sedan börjar han tycka att jag är snygg i dem. Man kan ju hoppas.
Här är en bild!


Den är över knät. Tofsarna på sidan kan man ta bort.

De var snygga på men jag hade jeggins (jeansleggings) och det blev lite knöligt. Skulle vilja prova med strumpbyxor eller vanliga leggings, kanske i lack. :) Får se hur det blir.
Men nu ska jag sminka mig och kanske läsa lite i Elle och sedan jobba.
Ha en bra helg!
Ciao!

Liten gris

Albin har börjat med en konstig grej.
Att kalla mig för gris. Varför?
"De är gulliga och det är du med!" Snyggt försök, men den går jag inte på :P
Jag vill inte bli kallad för liten gris. Jag tycker inte det är snällt men det tycker då min käre pojkvän.
Jaja.
Håller han inte på med värre saker så kan jag väl överse med det.

Idag är det lite jobb och sedan ska vi åka till Frölunda Torg vid tre när jag slutar. Kika runt lite och Albin ska väl lämna in något CV och så.
På kvällen kommer lille vovven hem till oss och vi ska gå promenad i Wendelsberg tror jag. Vovven tycker det är så kul med alla dammar och sånt han kan dricka ur och busa i.

Ha en bra dag!
Ciao!

Anna Anka är världens sämsta kvinna

Jag läste nyss en krönika skriven av Anna Anka.
Jag har faktiskt inte hört så mycket om henne, eftersom jag inte vill titta på skräptv. Men iaf, läste en krönika som hon har skrivit och det är ju fruktansvärt vad hon skriver.
Att det är bra att amerikanska pappor inte vill umgås med sina barn (vadå? vi har ju barnflickor) och att hon skäller ut sina mexikanska trädgårdsmästare (jag gör ju så att de kan försörja sina familjer).
Och att hon gääärna vill vara svenska kvinnors förebild.
Nejtack. Jag har hellre en alkis som förebild än henne.

Jag förstår att det har varit mycket snack om henne. Men att hon inte fattar?
När hon dissar svenska pappor som är jämnställda eller kvinnor som inte är snygga jämt, då får hon ju svenska folket emot sig, fattar hon ingenting?
Nej, det är klart. Det gör hon nog inte. Hon behöver inte fatta något, hon ska bara vara snygg för sin man. Det är... Bra. Visst.
Försök lura i någon annan hjärndöd, oss svenskar lurar du inte. Försök lura dem i USA istället.

Nu är jag arg. Måste sova. :P
Ciao!

Lägenhet!

Hej hopp, nu är jag hemma från jobbet igen och tänkte avslöja vad som var så roligt igår. Vad som skulle hända.
Vi var och tittade på en lägenhet i Frölunda som vi nog ska få hyra!
Det är nog helt säkert, det kommer att ta en månad ungefär men jag är fortfarande osäker.

Den var jättefin och mysig, jag trivdes där. Det är en 2,5:a på 55 kvm. Vardagsrummet var luftigt, det var det som var halvan :) Köket var litet och gulligt, och i badrummet fanns ett badkar. Allt såg jättefräscht ut så jag är jätteglad och tycker det är så himla spännande!
Det är vissergligen i andra hand så vi får nog inte hyra mer än ett år, men mycket kan ju hända på ett år. Vi står ju fortfarande i kö hos Bostadsbolaget och det kan ju hända att vi får ett första handskontrakt, man vet ju aldrig!
Det känns så himla bra att vi ska flytta till en egen lägenhet.
Jag har ju aldrig bott någon annanstans än här hemma, om man inte räknar att jag är född i Sthlm och flyttade hit till Mölnlycke när jag var 10 månader.
Och det räknar jag inte, för jag minns ju inte så mycket från den tiden :)

Killen som flyttar, ska flytta ihop med sin tjej och kan inte ta med sig allt så vi får låna soffan (en blå med divan som passar min längd perfekt) och vitrinskåp med tillhörande TV-bänk. Vilket var himla snyggt och verkade bra. Lite garderober, vilket behövs eftersom både jag och Albin har mycket kläder. Undrar vad alla mina små skor ska stå...?
Det ska nog ordna sig utmärkt.
Äntligen! :)

Nu håller vi på att göra hemlagad pizza, och när den är klar ska vi nog mysa till det framför TV:n med mamma och pappa. Jag har gjort efterätt med bär som ska bli smaskigt att äta efteråt.
Ååh, jag är så glaaad för lägenheten! :)

Nu ska jag springa iväg och göra nytta.
Ciao!

Patrick Swayze är död

Jag fick ett sms imorse på jobbet, där min kompis R berättade att Patrick Swayze dog inatt.
Han hade cancer, och har haft det ett tag men nu är han alltså borta.
Jag känner mig mer sorgsen att han är död, än när Michael Jackson dog. Konstigt, jag vet, men jag har sett Dirty Dancing minst 25 gånger under min uppväxt så det är Patrick jag gillar mest.


Johnny och Baby i Dirty Dancing.

Jag såg nyligen världens bästa film (enligt mig själv) som heter To Wong Foo, thanks for everything. Julie Newmar och där har Patrick huvudrollen som transa. (Transa är nog fel ord, men jag kommer inte ihåg vad de kallar sig i filmen..)


Patrick som Vida i To Wong Foo, thanks for everything. Julie Newmar.

Han blev 57 år.
Vem ska nu säga till alla att man inte ska sätta Baby i hörnet? It's so sad... :(

Ciao, Patrick.

Present i förskott

Hej hopp, nu är jag hemma från jobbet!

Det hände en rolig grej imorse. Jag satt och spelade MySims innan jobbet, och Albin gick runt och skrotade lite. Han frågade mig om jag någonsin kommer att tröttna på det spelet och det kändes som en diss så jag sa "mjaa, kanske det". Då sa han att då får han problem, och så gick han in i garderoben och rotade och kom sedan fram till skrivbordet med en rolig min.
En present! Till mig! I förskott!
Och gissa vad det var..?

MYSIMS! Weiii!
Ett eget, för hittills har jag spelat med Albins spel (lite taskigt, jag vet). Så nu kan vi spela båda samtidigt och besöka varandra och så.
Jätteroligt! :D
Jag hoppade på honom och kramades länge, för jag blev så glad. Himla bra present (i förskott) måste jag säga :)



Idag händer en rolig grej ikväll, men jag vet inte om jag "får" skriva om det än. Det är inte helt klart. Men jag är så glad så jag nästan gråter för det ska hända nu, och jag hoppas allt går bra. :)
Jag är sneaky, som Miss Marple! :P

Nu ska jag ta och spela lite MySims... :D
Ciao!

Besatt och beroende

Hej!
Förlåt för jag inte har skrivit på några dagar men jag har blivit besatt. Beroende.
Av ett simpelt datorspel :P
MySims heter det, och det är alldeles, alldeles underbart. Jag vill spela det all min vakna tid men jag måste ju jobba också. Fast helst skulle jag vilja spela istället för att jobba, men det går ju inte för sig :P

Jag drömde tom om spelet inatt. Albin tycker inte om att jag spelar hela tiden (vill han också spela?), vi måste ju umgås.
"jaa, snart!" säger jag och springer iväg för att leta efter fiskar och bygga en byrå.
Typ. :) Det är jättekul men jag får lugna ner mig lite. Inte spela hela tiden.



Vi såg förresten på Roast på Berns igår när de skulle roasta Pernilla Wahlgren. Det var rätt kasst. Alla kom med något skämt som handlade om antingen ha sex med henne (med fulare ord, såklart) eller att hennes ex har slagit henne. Inget barntillåtet program alltså.
Jag tyckte inte det var så himla roligt. När komiker kan skämta utan att ha med sex, då är det jätteroligt annars är det bara barnsligt och uttjatat. Nästan samma sak med ironi. Den kommer nog att dö ut snart, eftersom alla använder det hela tiden och tycker de är jääätteroliga men man vill bara spy på alla som försöker vara ironiska hela tiden. (Det gäller alla människor, inte bara komiker)
Jaja.
Snart ska jag jobba, så jag ska fixa håret.
Ciao!

One ring to bind them

Hej hopp!
Nu sitter jag i mina myskläder och surfar runt.
Jag kikar lite grann på Rachel Zoe Project men det måste ladda hela tiden, så ibland måste man vänta. Vissa gånger har jag låtit datorn stå på under dagen och låtit den ladda men då har det inte hänt någonting. Inte klokt alls. Men nu fungerar det rätt bra. Kan titta några minuter i stöten.
Det är spännande och roligt, men Albin tycker att det är för mycket kläder och ingen panik om kläder till en klient kommer bort. Men han måste ju inte titta... :P

Idag jobbade jag lite (det gick bra) och sedan drog vi in till stan för att fixa till min ring. Albin hade frågat i fredags vad det kunde kosta och då sa någon 200 kr. Lite dyrt, tyckte jag men jag vill ju gärna ha på mig den.
Så vi gick dit idag idag. Och jag berättade att jag gått ner lite i vikt och inte kan ha min ring. Och hon sa "det måste ha varit många kilo det!". Jaa, det kanske det var.
Iaf, så mätte hon (jag hade gått ner två storlekar. Woho? :P) och gick för att fixa. Sedan pustade de upp dem också, både min och Albins. Och det var gratis!
De var väldigt snälla, gå dit! ;)
De sa att vi var förlovade på nytt, nästan. :) Lite roligt faktiskt. Myspys.

Har inte gjort så mycket kreativt annars, kikat lite på skor. Har hittat perfekta stövlar men de är lite dyra så jag får se om jag vill köpa. Över knät var de iaf, svarta med spännen som jag gillar.
Jag ska nog gå och sätta på ugnen för vi ska äta fiskgratäng senare. Kanske titta på en film.
Ha en trevlig kväll!
Ciao!

Dance til' you feel better!

Yep. Det är mitt motto.
Eller så.

Hejsan igen.
Nu ska jag snart sova men tänkte bara berätta att jag har haft en trevlig fredag.
Efter jobbet så träffade jag först på en mamma (min) och en liten valp (brorsans och Saras) och sedan en älskling (min, bara min). Vi handlade lite, älsklingen och jag, och gick sedan hem för att softa. Mamman och valpen försvann iväg på äventyr men jag stannade hemma. Älsklingen också.
Vi gjorde lövbiff (god) med pommes och bearnääässååås (också god) och såg på en film. Robots heter den. Tecknad. Mucho bra! Muy caliente! (Eller hur man nu stavar det)
Jag har haft den ett tag men har inte riktigt orkat ta tag i att se den men nu så. Det var bra gjort för jag gillade den massor. Robin Williams, Ewan McGregor, Halle Berry, Amanda Bynes.. Massa folk helt enkelt.
Me likey.



Har kollat bloggar och annat roligt idag, har kännt mig riktigt glad och inspirerad.
Det är mysigt att känna så. Läsa modetidningar och komma på hur jag ska styla mig utan att köpa ett enda plagg. Eller om jag "måste" köpa något, vad det nu skulle vara och hur mycket och ofta jag skulle använda det.
Roligt att tänka :)
Men nu är det dags att sova. Imorgon blir det lite jobbande (bara 4 timmar) men efter det ska jag nog slappa. Och spela Wii-spel med Albin och annat bös. Kanske städa huset också.. Men det kan ju vänta till söndag. Alla tråkiga saker (nästan) görs på söndagar :P
Så är det.
Men ni får ha det gött! See you on the flipside!
Ciao!

VIP-kväll på Topshop och sen middag på McDonalds

Hej hopp!
Jag orkade inte blogga alls igår. Jag hade sovmorgon så jag softade tills jag skulle börja jobba vid tre.
Jobbade tre timmar.
Efter jobbet så skulle jag åka in till stan för att gå på VIP-tillställning med Toria. Mötte Albin i stan och vi gick runt lite och sedan till Toria som slutade jobba sju.
Tillställningen började halv åtta.
Vi ställde oss vid affären (först i kön, score!) och väntade.
Och väntade. Och väntade lite till. De var jobbiga inne i affären som inte släppte in oss utan gick och fotade hur lång kön var, osv. Ganska dåligt. Tycker jag.
Men sedan kom vi in (jag stod på gästlistan) och fick lite Smirre Ice (Smirnoff Ice) och gick och kikade på kläderna.
Jag hittade en kjol jag ville prova, och den var väldigt fin. (Fotar snart)
Jag slog till på den för det var ju 20 % rabatt på allt i butiken. Fick en fin tygpåse också.
Eter vi hade varit där i ungefär en timme så bestämde vi oss för att gå till McDonalds för vi var hungriga och hade inte ätit något middag och de bjöd bara på dricka på Topshop.
Det var trevligt. Det är lite glamouröst när man dissar en tillställning och går till Donken och äter istället för att mingla som alla verkade göra.
Sedan åkte vi hem. Vi orkade inte med någon efterfest på Ritz.
En annan gång kanske.
Jag tog lite foton, inte så många och inte många bra men här är de iaf.


Mingel, mingel..


Ajdå, någon har sett mig smygfota.


Sorry Toria, men ville visa en bild på kjolen. Det är den som är lite beigeaktig med blå kant. Närmast kameran.


Alla killarna hängde vid DJ-båset. Det såg lite roligt ut men som Albin påpekade när jag berättade det, så hade säkert deras flickvänner tvingat med dem och sen hade de inget att göra :P Typ.


Toria hade kontakter.

Det var det. Jag fixar en bättre bild på kjolen senare.
Nu sitter jag här (sovmorgon igen) i myskläder och funderar på att gå och duscha. Vad som händer ikväll vet jag inte men jag hoppas på god mat framför en mysig film med min älskling. Imorgon är det jobb också men sedan är jag lite ledig. Skönt skönt. Men måste nog städa huset i helgen :/
Jag längtar tills jag flyttar för då har man typ bara två rum att städa :P Yeah, latmasken Josie, det är jag det.
Hoppas ni har en underbar helg, så hörs vi säkert här igen sedan! :)
Ciao!

Confusion girl

Frankmusik - Confusion girl

Dagens låttips. Jag både älskar och hatar den låten, men mest kärlek till den :P
Melodin är så jäkla mysig och jag älskar att sjunga shame shame shame :)



Idag har inte hänt jättemycket. Jobbat lite, varit på promenad i Wendelsberg med mamma och Oliver. Han är så fruktansvärt söt den där hunden. Och Albin, han är så fruktansvärt söt den där pojken :)
Ifs lärde jag mig på universitetets svenskalektioner att det inte heter fruktansvärt när det handlar om något positivt för fruktansvärt är ett negativt ord.
Så egentligen borde jag väl skriva otroligt eller underbart.
But who cares? Kanske Albin.

Imorgon är jag ledig och det bär iväg till mormor för att kika igenom hennes garderober och, förhoppningsvis, få med mig hem fina kap.
Jag hoppas på några pennkjolar för mormor sa att hon hade massor. Jag har bara... En. Vad jag vet.
Eftersom hon är så snäll och låter mig rota i garderoberna funderar jag på att ge henne något. Typ choklad. Mormor fullkomligt älskar choklad. Avgudar choklad. :) Så det kan hon få.
Och morfar får också smaka naturligtvis. De borde kanske få varsin.. Får fundra på det tills imorgon.

På torsdag är det VIP för min del och jag har bjudit in Toria. Det är efterfest på Ritz också, det kanske vi går på. Får väl se :)
Undras vad man ska ha för kläder...?
Jag har spanat in en lila fin klänning som jag kanske åker in till stan imorgon för att prova. Annars måste jag inte köpa något, bara för det är rabatt. Kanske trosor. :) Det kan man aldrig få för många av.



Nej, nu ska jag sova. Ha det gött!
Ciao!



Rubrik

Jag kan verkligen inte komma på någon rubrik.
Anyways.
Idag har jag jobbat. Det gick liiite segt, tyvärr. Det är ju så vissa dagar. Och så var jag trött, vilket inte hjälpte.
Efter jobbet möttes jag av mamma, Albin och en glad liten vovve.
Vi var ute och gick med Oliver förut, då regnade det och jag provade mammas regnjacka. Den var bra och mina gummistövlar var bra men jag hade inte täckbyxor så mina jeans satt som klistrade. Mindre trevligt. Tror inte att Albin och Oliver tyckte det var idealistiskt väder att vara ute att gå på men man måste ju gå ut med lilla hunden. Det är så det är.
Men han är så mysig :) (Både Albin och vovven!) När jag låg i soffan och läste, så kröp han upp vid fotänden och låg där och myste. Oliver, inte Albin.

Nu är jag trött och har lite huvudvärk så jag ska gå och göra mig iordning och sedan sova. Går alltid och lägger mig för sent nu för tiden. Det är inte bra. Och Albin går också och lägger sig för sent. Och går upp för sent :P Jag borde väcka honom tidigare men jag har inte riktigt tid att väcka försiktigt isf, och då känns det taskigt om jag måste beodra honom att gå upp.
Jaja. Tjat tjat. :P

På onsdag är jag ledig och då ska jag åka hem till mormor och gå igenom hennes garderob. Hon vill rensa i den och där finns säkert lite vintage-fynd :) Lite pennkjolar och sånt.
Hoppas bara att jag kan ha dem, tror hon har någon storlek mindre än mig :/
Men men.
Sov gott ni också, så hörs vi!
Ciao!

Rachel Zoe Project

Hej hopp, här är jag igen.
Jag har kännt mig himla krasslig hela dagen, också igår kväll, så jag har inte riktigt haft lust att sitta framför datorn utan har legat i sängen och läst och såsat.
Sara tipsade mig i förra helgen om Rachel Zoe Project. Jag hade tänkt att kolla när det gick på TV men jag missade första avsnittet, och om man gör det tycker jag inte det är värt att kolla vidare.
Men hon tipsade om en sida där man kan se hela säsong 1 utan paus. Det är som youtube fast på japanska, tror jag hon sa. :) Youku heter sidan.
Har bara sett ett avsnitt än så länge, för det tar så lång tid att ladda för min dator. Suck.

Jag tog mig i kragen och drog lite i Albin också och nu har vi städat hela huset. Allt är dammat, dammsugit och fixat. Det känns jättebra. Och jag har kört några tvättar, så i tvättkorgen är det bara en liten liten hög med kläder. Känns också jättebra.
Jag funderar på att koka lite nyponsoppa, det är väl bra om man känner sig krasslig?
Vi måste dock gå ut på en promenad snart och hämta ut ett paket åt mig. Alternativt är det släktkalas ikväll och jag tror vi ska gå på det.

Nej, nu ska jag fixa håret lite. Men jag kom på att jag skulle fota de nya byxorna från Gina Tricot som jag köpte igår, så här är de bilderna!


Lite mörkt men ni ser hur de ser ut.


Jag gillar dem massor! Albin tycker inte om dem, men det måste han ju inte heller. Knasigt det hade varit om han gillade allt jag köpte! :P

Det var det. Ha en fin söndag! Nu ska jag gå och pussa på Albin som spelar TV-spel :)
Ciao!

Pictures

Hej hopp, här kommer bilder!


Såhär chic var jag! Detta hade jag dessutom på mig igår på bion också. Snacka om att återanvända..!
Kavaj från Zara, paljettleggings från H&M, skor från Nine West.


Brudparet! Eller hur man säger... :P


Lilla jag kikar upp på Albin.


Detta är nog min nya Facebook-bild :P


The ring! (Dum, dum, duuum!)


"Ta en kölapp och sätt er ner!"


Albin tyckte mina paljettleggings var roliga. I don't blame him.


Myspys.


Jag ser lite skeptisk ut.


Här blir de man och.. Man.


Hjälp, en duva!!


Puss puss!


Det var de bilderna som togs idag.
Jag har en till bild, som jag lovade er några dagar sedan. När jag posar i en ful byxdress. Så, varsegoda! :P


Jag bjuder på den.

Nu ska vi nog spela lite. Jag sitter dock här och nyser och har mig :( Jättejobbigt. Undrar om vi ska se någon film också. Kanske. Vi får se. Ha det bra, iaf.
Ciao!

Destroy everything you touch

Ladytron - Destroy everything you touch

Dagens låttips. Den var med i The September Issue och jag fick den på hjärnan och så lyssnade jag igenom den igen, och nu får ni tips. :)

Jag är trött. Jag har jobbat idag och direkt efter jobbet så bytte jag om för vi skulle ju på bröllop.
Lite stressigt men allt ordnade sig. Brorsan, Sara och Oliver skjutsade oss in till stan och fick en kaka som tack :)
Jag hade aldrig varit i Tingsrätten men det var fullt av folk där, alla stod i kö för att gifta sig.
Inget ont mot dem, men jag skulle helst velat ha det lugnare i någon fin sal med massa släkt och ingen tidspress. De fick ju vara klara på fem minuter (högst).
De som skulle gifta sig, Hans och Leonardo, var snälla och roliga och det märktes att de tyckte om varandra. Mysigt :)

Fredsdomaren (eller vad hon nu var) sa att det var jätteroligt att det var hennes första homovigsel (hon sa inte riktigt så men men..) och att hon var glad att de var där. Nice nice.
Det var gulligt att Leonardo var nervös att Hans kanske skulle säga nej, men det gjorde han inte.
Efteråt kastades det lite ris på dem och sen gick vi iväg till Nordstan. Jag inhandlade ett par jeans med läder fram, fotar senare. Och lite fotkräm. Och sen åt vi indiskt.
Vi köpte lite godis också (jag har satt i mig det mesta när jag låg i sängen och läste och nu har jag ont i magen. Rätt åt mig..) och sen åkte vi hem.
Vi ska nog spela lite Wii också.
Jag skriver ett till inlägg alldeles strax med bilder från idag.
Ciao!

The September Issue

Hej hopp, nu är jag hemma från bion!

Det var jättekul, som vanligt, att göra något med Sara och jag tyckte att filmen var bra. Det var väldigt intressant att se hur de gör den tidningen och hur Anna är. De visade dock stylisten (en av dem??) väldigt mycket, och hon var lite grinig för Anna var bitchig men man blir inte en väldigt bra redaktör av att vara snäll mot alla.
Men väldigt trevligt hade jag iaf och jag rekomenderar filmen starkt! :)




Jag kom på att jag inte hade bloggat om en väldigt intressant sak jag läste i GP häromdagen. Det nya nu är Spotify fast för filmer och det heter Voddler.
Att man kollar på filmer som streamas, alltså.
Det verkar bra och coolt, men tänk om det inte går att få någon inbjudan? Eller att de inte visar filmer som jag gillar? Jaja, i-landsproblem.. :P

Imorgon ska jag jobba och så blir det lite bröllop. Jag har längtat efter att få ha på mig min harlequinkjol ett bra tag, och det funkar att ha den imorgon. På jobbet också. Men vad för skor ska man ha? Måste vara bekväma eftersom jag ska jobba och inte vill byta efter jobbet, men de ska ju vara snygga också...
Krångel, krångel.
Ska nog köpa mig ett par byxor från Gina Tricot imorgon, tror jag bestämt. De är ungefär som de jag köpte från JC fast ändå inte, och de är ljusare med mer läder, om jag minns rätt. Plus att de är billigare :P De kanske är leggings av något slag, jag kommer inte riktigt ihåg...
Anywaaays..
Nu är jag trött och jag ska upp och jobba imorgon så jag ska nog bara gå och göra mig iordning och sedan lägga mig i mjuka sängen och sova sova sova.
Vi höres, ha det fint!
Ciao!

All saints day

Igårkväll fick jag reda på att det ska komma en uppföljare till The Boondock Saints!
Jag är väldigt happy, och jag vill väldigt gärna se den :D
Jag älskar ettan, och trots att jag inte tror Willem Dafoe är med i tvåan så blir det säkert en bra film.
Yay! :)

Snart ska jag ringa några samtal och baka en kaka. Och sen?
Kanske spela lite spel med Albin.
Hör nog av mig senare. Ha det!
Ciao!

Anchor made of gold

Jenny Wilson - Anchor made of gold

Dagens låttips. :)
Jag fick en jätterolig länk av min bästaste bästa vän Robin.
Check it out!



Jag ser väldigt allvarlig ut, men det var inte jag som valde bilden. Albin blev grymt bra, man ser att han trivs! :D
Jag får ta en gladare bild på mig själv så jag också kan vara glad och dansa.


Idag har jag haft sovmorgon och ringt och fixat bilhetter till mamma och mig till Göteborg Horse Show, på lördagskvällen. Det var dåligt med biljetter. Helst hade vi velat ha en heldag på lördagen men de var slut. Jaja. Vi får iaf se hoppning, lite show och kür. Det blir säkert asgrymt :)
Och nästa gång vet vi att vi ska beställa ännu tidigare! Eller så. :P
Jag har förnyat min medicin och köpt ny rakhyvel, eftersom jag råkade bryta den mitt itu i tisdags. (Det var roligt att bryta den! :P)

Jag har fotat mina nya jeans. Finally :P Here they are!


Lite dålig bild kanske, men ni ser iaf. Tajta och fina.


Sedan så hämtade jag ju ut biobiljetter idag! Här är dem :)


Jag är spänd och det ska bli jättekul att se filmen med Sara! :)

Det var nog det jag hade att säga för idag. Imorgon blir det lite jobb (15-18) och sedan blir det film. Inte glömma att jag ska baka en kaka åt snälla brorsan som ska skjutsa mig in till stan på lördag efter jobbet. Då ska nämligen Albin och jag gå på bröllop i Tingsrätten. Aldrig varit där, så spännande :)
Ska nog softa resten av lördagen och på söndag ska jag nog träffa en kompis och gå på kalas också. Mycket att stå i :)
Men jag är inte någon "prestationsprinsessa" som Ebba von Sydow har sagt sig vara. Tror hon att hon får status när hon blir sönderbränd? Nej, det tror inte jag.
Så fortsätt du springa runt, runt i ditt lilla ekorrhjul. Lär dig att man kan softa också, den hårda vägen.
Ciao!

The host

Hej hopp!
Nu är det natt och jag har haft en TV-kväll med familjen. Urhärligt!

Dagen började imorse (d'uuh) med att jag satt och försökte komma fram för att boka biljetter till evenemang mamsen och jag nog ska på men jag kom inte fram. Tusan! Ska försöka igen imorgon.
Jag hann med att klippa mig, hämta ut en medicin och ta bort ett onödigt sparkonto när jag besökte banken. Allt på mindre än en timme och det innan lunch!
Så kan det gå om man är pigg. När man är ledig. Och allt.
Hm.

Sedan skulle vi (Albin och jag) åka in till stan för att handla ett par grejer och äta gott.
Vi åt på Jensens Böfhus. Vi fick vänta rätt länge på attfå sitta, beställa och få mat. Betalningen gick väl ganska snabbt. Konstig betjäning där.. Anyways.
Jag tog kött, medium med whiskeysås till det. Rätt gott men inte jätte.

Efter det gick vi in i faaarliga Nordstan. (Den är farlig för mina favoritaffärer ligger där)
Jag kom hem med ett par ursnygga svarta jeans från JC. På lårens framsida var det läder. Coolt. Och det som var mer coolt är ju att de syr upp. Med mina korta ben hade det varit jobbigt att behöva vika upp dem hela tiden men nu behövs det inte! Hooray för JC och deras gratis uppläggning! (Eller vad det nu heter)
Score! :) Har tänkt på de byxorna ett tag och nu är de mina. Hehehe.
Albin köpte ett par mysiga pjamasbyxor på H&M. När vi var där provade jag en slinkig, guldglittrande byxdress. Jag var inte så snygg i den :P Men jag har foton, laddar upp imorgon, nu orkar jag faktiskt inte.

När vi kom hem slappade vi och senare kom föräldrarna hem. Vi var inte hungriga så vi struntade i att göra riktig mat och kokade istället ägg, gjorde nyponsoppa, mackor, stekte ägg, kokade te... Ni fattar :)
Så otroligt mysigt. Och så bänkade vi oss framför TV:n.
Vi började med gårdagens Dialektmysterier med Fredrik Lindström (suck på den mannen alltså..) och efter det följde vi upp med ett avsnitt av Top Gear och det var väldigt underhållande även om de racade långsamt :D
The Stig är bäst :)
Efter det såg vi på SYTYCD. Jeanine vann!
Det var hon värd. Jag tyckte nog att de andra var värdiga också, men kanske inte Kayla. Helst hade jag velat att Jeanette skulle vunnit men man kan inte få allt här i världen.
Bra avsnitt, man fick se gamla dansnummer som var grymma och gamla dansare var där och allt var myspys.

Tidigare idag läste jag ut Stephenie Meyers The Host, fast på svenska då. Genom dina ögon.
I början var den faktiskt lite seg, otroligt nog, men den kom igen senare och det var så nervös och pirrigt i slutet så det var inte sant. Ungefär som när jag läste Twilight första gången för 4 år sedan.
Den var riktigt bra och jag rekomenderar den till alla, speciellt de som gillar Twilight!
Det som jag tyvärr inte är läst är Midnight Sun. Dels för jag inte orkar sitta vid datorn och läsa och dels för den är på engelska. Ibland orkar jag bara inte. Men jag ska försöka. Jag kanske kan låna Albins laptop och ligga i sängen och läsa, då blir det kanske lättare :) Engelska böcker har jag inget emot, man får bara koncentrera sig lite mer, men ibland orkar man inte tänka :P
Jaja.

Nu är jag supertrött och ska sova. Börjar 15 imorgon och innan det ska jag bokat biljetter, pratat med vårdcentralen om förnyande av min medicin, ringa Movieline, hämta ut biljetterna till bion på fredag (The September Issue!! I love it :P) och säkert lite annat.
Så ha det så bra, hoppas ni mår bra och är nöjda och glada för det är jaaaaag! Och jag älskar min Albin! :)
Ciao!

Liten sparv

Glömde berätta det roliga som hände igår när jag jobbade!
Har alltid dörren öppen på sommaren, då slipper alla tanter och gubbar kämpa med dörren och alla barnvagnar kan bara rulla in. Iaf, igår sa en kund att det var en liten sparv inne i butiken. En liten grå en.
Stackarn var alldeles rädd och flög upp och satte sig nära taket.
Vet inte riktigt hur länge den var inne där men fem minuter kanske.
Jag hade ingen kamera med mig och jag var ju tvungen att jobba så hann inte ens fota den med mobilen.
Jaja, så kan det gå.
Jag tyckte det var lite lustigt, och det gjorde kunderna nog också.

Idag har det varit varmt, och ganska lugnt med kunderna.
Och så har Albin och jag varit ihop i 23 månader! Snart två år alltså :)
Idag har duktige älsklingen suttit och gjort en kalkyl, hur vi skulle klara att flytta iväg nu. Det verkar sådär. Vi ligger inte minus och vi har med oväntade utgifter och så men ändå. Sedan vet jag inte hur mycket mat kostar varje månad, men vi satte 4000:-. Det är för mycket kanske? Känns så :P
Jag äter iaf inte så mycket, och det blir kanske mindre om man storhandlar mycket? Dela med er av era erfarenheter, ni som vet! :)
Jag har ju aldrig haft en egen lägenhet, jag har ju aldrig ens flyttat liksom. Om man inte räknar att jag flyttade från Sthlm när jag var 10 månader, ungefär.

Jag ska nog snart gå och gympa (suck och stön) och sedan bänka mig framför TV:n med mamma för att se näst sista avsnittet av SYTYCD, sista går imorgon. Vet inte alls vem jag tycker ska vinna.
Får se. :)
Ciao!

Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0