One ring to bind them

Hej hopp!
Nu sitter jag i mina myskläder och surfar runt.
Jag kikar lite grann på Rachel Zoe Project men det måste ladda hela tiden, så ibland måste man vänta. Vissa gånger har jag låtit datorn stå på under dagen och låtit den ladda men då har det inte hänt någonting. Inte klokt alls. Men nu fungerar det rätt bra. Kan titta några minuter i stöten.
Det är spännande och roligt, men Albin tycker att det är för mycket kläder och ingen panik om kläder till en klient kommer bort. Men han måste ju inte titta... :P

Idag jobbade jag lite (det gick bra) och sedan drog vi in till stan för att fixa till min ring. Albin hade frågat i fredags vad det kunde kosta och då sa någon 200 kr. Lite dyrt, tyckte jag men jag vill ju gärna ha på mig den.
Så vi gick dit idag idag. Och jag berättade att jag gått ner lite i vikt och inte kan ha min ring. Och hon sa "det måste ha varit många kilo det!". Jaa, det kanske det var.
Iaf, så mätte hon (jag hade gått ner två storlekar. Woho? :P) och gick för att fixa. Sedan pustade de upp dem också, både min och Albins. Och det var gratis!
De var väldigt snälla, gå dit! ;)
De sa att vi var förlovade på nytt, nästan. :) Lite roligt faktiskt. Myspys.

Har inte gjort så mycket kreativt annars, kikat lite på skor. Har hittat perfekta stövlar men de är lite dyra så jag får se om jag vill köpa. Över knät var de iaf, svarta med spännen som jag gillar.
Jag ska nog gå och sätta på ugnen för vi ska äta fiskgratäng senare. Kanske titta på en film.
Ha en trevlig kväll!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0