Modehuset Chanel

Hej hopp!
Nu har jag jobbat hela dagen och är trött.
Det var en tyken levererare idag som svor hela tiden och var förbannad. Han kanske blev ännu mer förbannad för jag var lugn och inte svor tillbaks, vem vet?
Det var lite otäckt, han var ett riktigt svin.
Jaja.

På tal om ingenting så är det en vecka kvar tills jag blir 22 år. Coolt va? :P Släkten firar mig på söndag, så det blir god mat och min favorittårta som är en sockerbomb. Man går upp fem kilo bara genom att titta på den!
Först är det en marängbotten, på det är det hallon och grädde. Upprepa en gång och på toppen är det marsipan :P En sån som täcker en tårta.
Det är så onyttigt men en gång om året får man väl äta sånt? Det brukar inte vara många som vågar äta den så vi får nog göra en "vanlig" tårta också. :) More for me! :D

När jag kom hem såg jag näst sista delen av Modehuset Chanel som finns på SVT Play. Mycket bra grejer, inget buffrande alls! Kolla in det, avsnitten är jättespännande och intressanta. Det finns kvar till oktober tror jag.
Man ser mycket av Karl men också mycket av sömmerskorna och hur de arbetar.
Jag tycker mycket om serien. Sista avsnittet kommer på onsdag tror jag.


Karl och modeller.

Jag älskar deras franska, medan Albin avskyr den. :P Jag funderar på att börja läsa franska igen. Jag läste i högstadiet i typ tre, fyra år men det gav inte jättemycket. Då var det ju obligatoriskt och man segade sig igenom lektionerna. Vi hade en tråkig lärare också, då blir det inte lättare.
Men jag tycker det är så fint och fräckt med franska.
Om jag pluggar det kan jag ju åka till Paris och kunna förstå vad alla säger och kunna göra mig förstådd själv. Det vore väldigt coolt.
Men vi får se :) Jag brukar vilja börja med saker (körkort, japanska och annat bös) och sedan blir det liksom inte av. Man brukar nog vilja prova på nya saker på hösten, det har jag hört och läst. Att det är då man ska förändra sig och sånt. Hmm..

Förut tänkte jag att den här julen kommer att (delvis) firas i nya lägenheten. :) Det kändes kul och bra. Vi kommer ju vara hos mormor och morfar också, men på morgonen och kvällen, då kommer vi vara i vår lägenhet. Egentligen är det väl inte vår, vi "lånar" den bara.
Men ändå. Jag hoppas så mycket att vi får erbjudande om ett förstahandskontrakt inom ett år.


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men kanske lägga mig och läsa lite. Har fått några kataloger hemskickade från H&M och Ellos, kan kika om de har något snyggt.
Såg en röd, kort jacka i Ellos tidning. Det hade varit något. Rött är fint. Och uppiggande när mörkret faller på. :)
Ha en mysig kväll!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0