Freezing

Det är superkallt ute och jag fryser fortfarande fast jag har bytt om till myskläder :/ Måste värma vetekudden och krypa under min filt i soffan. Isch.
Filmen var bra men sorglig. Som tur var var den rolig också, precis som jag hade trott. :)
En väldigt bra film, kan skriva om den imorgon.
Nu vill jag bara softa i soffan tills det är dags att gå och lägga sig så börjar en ny dag imorgon igen :P
Häpp!


Skulle gett vad som heslt för att gosa med den här sötnosen! Han skulle säkert vara varm och go. Fast Albin är också bra på att värmas och gosa! :)

Snart biodags!

Nu ska jag strax sticka hemifrån för att gå på bio. Myspys, det är kula tt göra något kul när det inte är helg, det blir lite lyxigare på något sätt. :)
Hoppas ni har det kul! Vi höres!


Idag ser jag typ ut såhär, fast jag har utsvängda byxor istället för tajta. Men hinner inte ta något foto! :P

Isgitarrer

Här är en av födelsedagspresenterna som Albin fick i söndags. En riktigt bra och kul present tycker jag själv :)


Isgitarrer! :) Lite roligare än vanliga isbitar. Fast får ha större glas, de fick inte riktigt plats.

Kul grej, och man fryser in dem i ett silikonfodral så det är lättare att ta loss dem när de är färdiga, rätt skönt att slippa ha en plastgrej som inte vill släppa ifrån sig isbitarna (även fast vi har sådana också :P).
Kul grej iaf, finns hos Bluebox om jag inte minns fel.

God morgon, tisdag!

Idag blir det väl en halvtråkig dag. Pluggande och sedan bio.
Albin ska jobba så jag får tackla tråkdagen alldeles själv :P Aja, det ska nog gå bra.
Ska försöka att fixa något tidsinställt inlägg men just nu har jag ingen inspiration sp vi får se om jag fixar det senare. Hoppas iaf att alla får en fin dag!


50/50 som vi ska se ikväll.

Seg måndag

Hej hopp! Idag åkte jag till Borås för att hämta min reserverade bok och så hittade jag ett referensex av den andra boken jag behövde läsa tills fredag. Jag lyckades kopiera massor av sidor så nu kan jag sitta hemma och plugga. Skönt. Fick lämna igen en kursbok på GU också. De där trapporna upp till Centralbiblioteket är inte att leka med! :P Blir jämt andfådd när jag ska upp dit, så brukar undvika det :)
Visserligen är boken på norska så det blir inte så lätt :P Det är ju mycket lättare att förstå norska än att läsa det. Det tar ju längre tid att läsa en norsk text än en svensk eller tom en engelsk. Man måste fundera vad vissa ord betyder och formulera meningar och knasigheter...
Visserligen är det lättare att läsa denna boken än den danska jag hade förra terminen men ändå :P
Imorgon ska jag plugga större delen av dagen men på kvällen ska min älskling och jag gå på bio och se 50/50. Jag tror den kommer bli intressant, sorglig ja, men också lite rolig. Seth Rogen är ju med, så lite rolig kommer den nog bli.

Hoppas ni har haft en bra måndag!
Sov gott!


Ny vecka

Jag har inga föreläsningar förrän salstentan på fredag men jag måste ändå åka till Borås idag för att hämta en reserverad kurslitteratur. Aja, kul med "äventyr".
Annars händer det absolut ingenting idag förutom att vi ska äta en tårta som jag köpte igår till Albin men vi glömde bort den för vi stack ju iväg på middag, som förresten var jättetrevligt och gott! :)
Pluggdag idag alltså. Roligare kan man ju ha men jag tror att det är rätt intressant faktiskt.
Vi hörs när vi hörs! :)


Sov gott!

Jag fastnade framför ett Poirot-avsnitt som jag inte hade sett innan, så det har blivit lite sent nu men nu ska jag sova. :) Såg visserligen bara andra halvan, så jag vet vem som mördade alla men inte vad som hände i början :P Kanske hade varit värre om det hade varit tvärtom?
Anyways, hoppas ni har haft en trevlig helg. Det har jag iaf!
Vi hörs imorgon!


Liten sovande hasselmus

Detta är det sötaste jag sett! :)


Dagens outfit


Väska och klänning: Zara. Skor: DinSko. Fjäderörhängen: Gina Tricot (tror jag). Ring: H&M.

Jag ville bara visa hur jag ser ut innan vi går iväg på middag. Känner mig så glittrig och fin! :) Kjoldelen är ju gjord av paljetter så den glittrar nonstop om jag står under en lampa. Jag är alltså min alldeles egna discokula! ;)
Anyways, hoppas ni har en trevlig kväll!

God morgon!

Nu på morgonen har jag haft en skattjakt för min man :) Jag hade köpt 25 små och några stora saker som han fick leta efter innan han skulle iväg till jobbet.
Jag filmade när han letade och det var ganska kul förutom att han klagade på att han inte hade förtjänat alla dessa presenter :P Men det tycker jag att han är. :)
Jag håller just nu på att tvätta. Tråkigt men men... Måste dammsuga idag igen för folk gick in med skor och tappade chips på golvet så det är inte så kul att gå runt barfota i lägenheten som jag gör nu :P
Ikväll blir det middag! Kul med god mat :)
Vi hörs lite senare, om jag orkar gå in och uppdatera. :P


Sist när vi var på Meze, som vi ska till ikväll. Mums! :)

Nattinlägg

Hej hopp, nu har alla gäster gått! (rim!) Nu är jag trött och ska snart gå och lägga mig. Trist att jag måste tvätta imorgon så jag får sovmorgon till senast halv tio :P
Aja, så kan det gå.
Nu är klockan efter tolv och det är den 29:e vilket betyder att min man nu är 25 år! Hurra, hurra! :)
Grattis, min fina älskling! <3
Det blir middag på kvällen med våra föräldrar, myspys. På Meze, har varit där förut och tyckte att det var så trevligt. Medehalvsmat. Mums!
Men men, nu ska jag sova, hörs tomorrow!


Inredningsinspiration

Det finns lite nytt i lägenheten som jag gärna vill visa upp för jag tycker att det är så fint :) Och kanske inspirera andra och tipsa om vad det finns för underbara saker!


En ny löpare som har lite somrigt tema. Albin är inte jätteförtjust i den men han ändrar sig säkert förr eller senare... :)


Jag tycker om den för den påminner mig om Alice i Underlandet och jag älskar ju filmerna (Tim Burtons version mest) så jag passade på att köpa den hos H&M.


Ett nytt kuddfodral för dragkedjan på det gamla fodralet (ett svart) gick sönder. Jag gillar kudden för den påminner om Missoni, don't you think? :) H&M där med, inget dyrköp här inte!


När Albin var på Ikea sist kom han hem med dessa fina sängkläder. Lila är ju superfint och det matchar mitt nattduksbord! :) (Kika på det HÄR!)


De här glasen ska vi ha ikväll. Vi valde dem för de är så färgglada och roliga. Roligare än vanliga (lite småtråkiga) genomskinliga plastglas.


Lite nytt i vårt hem :) Hoppas ni blev inspirerade!

Lördagsmorgon

Hej hopp! Idag känner jag mig lite piggare när jag inte måste tänka på en deadline (visserligen är den på fredag i nästa vecka men ändå...) och kan tänka på att våra vänner kommer hit ikväll, mycket roligare att tänka på! :)
Nu ska jag äta frukost och sedan börja städa och ha mig.
Har inte städat på någon vecka eller så, så det är nog lite dammigt under soffan :P
Ska försöka komma in med något inlägg senare, vi får se ;)
Ha en himla fin lördag!


Sova

Hemtentan blev inlämnad en timme och ca. 45 minuter innan deadline :) Yay!
Nu är det dags att sova. Imorgon ska jag ägna större delen av dagen till att städa och den andra delen till att kalasa och festa :) Känns rätt bra. Kanske plugga lite också om det hinns med.
Hoppas alla har haft en trevlig fredag och sluppit ha hemtente-ångest, som jag tror flera i min klass har :) (Hemtentan ska in en minut i tolv, alltså om 55 minuter)
Gonatt alla!


Klar, tror jag

Nu känns det som att jag är klar men jag får låta någon korrläsa den, så att det inte står för flummigt eller osammanhängande. Sedan skickar jag in den och slipper tänka mer på den! :)
Nu tror jag bestämt att jag bosätter mig i soffan och glor på TV. Det har jag nog förtjänat efter många timmars pluggande idag :P
Imorgon är det kalas! Känns kul och bra. :) Det är alltid kul att träffa kompisar. Får se om jag hinner med att ta kort eller om jag har för trevligt för att komma ihåg det. Det brukar nog bli så :)
Ha en fin kväll nu, alla! ;)


Lapp som sitter i trapphuset. :)

Fredag!

Hej hopp!
Jag har varit på torget med Albin innan han började jobba. Vi köpte lite saker inför imorgon, för jag orkar inte gå ut då :P Då vill jag bara vara hemma och städa lite men sedan ta det lugnt. Så skönt att få gjort det idag.
Fick nästan släpa mina matkassar hem :/ Jag är så klen i armarna, orkade helt enkelt inte fyra kassar. Suck. Tur att jag slapp släpa med mig alkoläsken också :P Det får min man göra. :)
Men men, nu ska jag sätta mig och skriva om min hemtenta, så att det knyts ihop, hittills har jag bara skrivit lite huller om buller. Nu ska det ordnas!
Hörs!


Tomt i bloggen

Här blev det tomt idag! :) Har faktiskt pluggat hela tiden, pausade lite framför TV:n också men annars har jag läst ut en liten kursbok, nu ska jag skriva lite på hemtentan vad jag hittade för intressant i boken.
Imorgon blir det att fixa ihop hemtentan så det ser bra ut och sedan skicka in den på kvällen. Känns rätt bra. Det verkar som att de flesta i min klass tycker att detta är en luddig uppgift vi har fått men jag tänker positivt och att jag kan nästan göra hur jag tycker att det passar, bara jag kopplar noggrannt med kurslitteraturen.
Nu ska jag skriva lite och sedan sova, tror jag bestämt.
Imorgon ska jag handla lite saker till festen på lördag också, så slipper jag tänka på det samma dag vi ska ha festen. *tänka smart*

Förresten var föreläsningen riktigt rolig! Vi skrattade nästan konstant i en timme. Även fast det inte gav mycket, man lärde sig inte hur man ska söka jobb och skapa sin karriär utan snarare tvärtom så var det riktigt roligt och det var skönt att få den pausen mitt i pluggandet.
Hoppas ni har det fint!
Vi hörs!


Tankesmedjan

Nu ska vi dra iväg till Borås för att lyssna på en föreläsning om jobb, framtid och karriär med Simon Svensson och Jonathan Unge från Tankesmedjan i P3. Det ska bli kul och så kan jag visa stan för Albin också :)
Sedan ska jag hem och plugga mer. Tur att den ska in imorgon, orkar inte med hemtentan mer :P På ett sätt är det kul och intressant men det känns lite jobbigt när vi har ett seminarium på PingPong och en salstenta om en vecka. För mycket på en gång.
Men men, bara att sätta igång och fixa klart hemtentan, så känns det nog bättre.
Hörs later!


Tankesmedjan.

Torsdagsmorgon

Nu är jag äntligen vaken och tänkte ta itu med hemtentan riktigt ordentligt! :)
Känns bra att ta tag i saker. Anyways, idag blir väl mest pluggande förutom när vi åker till Borås, kanske ska visa lite vad som finns där. Fast vad vet jag om det? Jag går nästan jämt direkt från bussen till skolan eller bibblan :P Vet inte riktigt var butiker och sånt ligger. Men men.
Vi hörs lite senare, har inget inplanerat, så vi får se när jag uppdaterar nästa gång!


God natt!

Nu är det dags att krypa ner i sängen för imorgon ska arbetet putsas och bli fint! :)
Kanske blir en sväng till Borås med Albin också, får se.
Hoppas ni har haft en fin dag och att ni har det bra! Sov gott så hörs vi igen imorgon!

Livet blir bättre

Kikade lite på TV och då var det detta programmet och Anton Hysén pratade om när han kom ut som bög.
Väldigt intressant program, jag såg det med Patrik Sjöberg också fast det var nog mer hemskt, det som hade hänt honom. Anton hade väldigt tur med sin familj och sina lagkamrater (och massa andra) som stöttade honom.
Absolut sevärt om ni nu har missat det.


En tur till bibblan

Jag hade beställt några böcker så vi tog en promenad ut i det kalla och hämtade mina böcker.
Fick med mig detta hem:


Kul böcker va? :P


Vi hittade denna också! Verkade gratis dessutom :) Våra favoriter som vi ska kika på ikväll! Fry and Laurie <3

The Help (Niceville)



The Help utspelar sig på 1960-talet i Jackson, Mississippi om hur Skeeter (Emma Stone) märker hur orättvist behandlade alla hembiträden blir av sina "chefer" ("ägare") och vill skriva en bok om det.
Hon får hjälp av Aibileen (Viola Davis) och senare också Minny (Octavia Spencer) som berättar hur det är att vara hembiträden hos vita människor och hur de blir behandlade när ingen utomstående ser på.



8,1 (av 10) har den fått på IMDB och 4 Oscarsnomineringar och det säger ju rätt mycket om att det är en otroligt bra film. Den var oftast sorglig men det blev ändå en del skratt. Jag har inte hunnit läsa boken än, fast den ligger i bokhyllan, men om filmen är hälften så bra som boken (som filmer baserade på böcker brukar vara :P) så kommer det vara ett nöje att läsa den vid ett senare tillfälle.
Det känns väldigt hemskt att tänka att det en gång har varit såhär och att det kanske inte ännu är så jämställt som det kan bli, det är inte roligt att tänka på. Men väldigt bra att man blir upplyst om dessa saker.
Absolut en sevärd film, se den så snart som möjligt, så slipper du missa något! Men ett tips är att inte ha mascara och ha en packe med näsdukar bredvid, det kan behövas.
Se den!


God morgon

Ingen skola för mig idag för jag har fortfarande ont i magen :(
På ett sätt är det väl bra att vila magen, antar jag, och inte att springa omkring och skjuta folk på Laserdome och sedan gå ut och dricka men det hade varit roligt... :/
Aja, jag får se till att få massor gjort med pluggandet nu när jag är hemma. Hemtentan ska bli typ klar och så ska jag läsa mer i min Etiken och biblioteken. Sådeså.
Kommer in med en filmrecension senare.
Hoppas ni är friska och har det kul denna lill-lördag. Hörs!


Outfiten jag haft i några dagar... :P Dock utan glasögonen.

Sova!

Nu måste jag gå och lägga mig så jag hinner sova några timmar innan det är dags att åka till Borås nu igen. Om jag nu mår bättre, men det får vi väl hoppas. Vill inte missa födelsedagsfirandet!
Och Albin kanske kommer dit och följer med ut på kvällen, det vore himla kul :)
Hoppas ni har haft en trevlig tisdag så hörs vi imorgon igen!


Kväll

Hej hopp, jag har inte suttit vid datorn så mycket idag så det har varit ganska så tomt.
Jag har vilat magen och vi såg The Help (Niceville) förut så jag har mest tagit det lugnt idag och pluggat lite. Jag ska plugga lite till innan det är dags att sova.
Hoppas verkligen att jag mår bra imorgon för det vore himla trist om jag missar födelsedagsfirandet :/ Och ännu mer trist om jag inte ens kan åka till skolan, sista föreläsningen innan tentan i nästa vecka.
Men men, jag kommer kanske in innan jag sover men annars får ni ha en fin kväll. :)


The Greatest Movie Ever Sold



Igår såg vi denna filmen som är skapad av Morgan Spurlock och handlar om produktplacering i filmer. Det är en dokumentär, och ni har antagligen sett honom förut för det var han som gjorde Supersize me. Han intervjuar massor av branschfolk och han försöker också få folk att betala för att visa upp sitt märke i hans film.
Det är inte de mest kända märkena men ingen av de stora och kända märkena vill vara med i filmen men han lyckas producera filmen med hjälp av intäkterna från de mindre märkena som vill vara med.



Både Albin och jag tyckte att detta var en otroligt intressant och väldigt bra film. Märker man produktplaceringar i filmerna eller är det skickligt gjort så man inte märker att de smyger in coca-cola eller nike någonstans?
Väldigt intressant film, jag vill inte berätta för mycket för jag vill att alla ska se den! :P
Se den nu! :)


Bästa scenen i hela filmen! Vill ha den lilla falabellan :D (Hästen, alltså.)

Tisdag

Usch. Igår hade jag så himla ont i magen, vet inte varför :( Det är kanske något jag har ätit? Brukar aldrig vara så dålig :/ Och tyvärr sov jag inte bort det onda utan det kommer nog följa mig hela dagen idag också :(
Någon som har något tips om vad man ska/kan göra? Värktabletter? Blåbärssoppa? Glass?
Tar gärna emot tips från den som vet.
Annars ska jag försöka komma in lite senare med en filmrecension igen. :) Ser massor av filmer nu för tiden.
Måste hinna plugga också.
Ciao.


Idag fyller förresten min klasskompis Petra år! Det är tjejen till vänster uppe på tronen. :)

Much to do

Veckan är full av saker att göra. En hemtenta ska in på fredag, ett seminarium som jag ska skriva tre inlägg tills på söndag och nästa vecka är det salstenta på fredagen. Också i veckan: på onsdag är det kalas för en klasskompis och vi ska spela laserdome och sedan gå ut på kvällen.
På lördag är det kompisfest för Albin som fyller 25 år och på söndag blir det middag med våra föräldrar för det är då han fyller år. Pust.
Jag har börjat med hemtentan, ska ta tag i seminariet och sedan plugga till tentan nästa vecka.
Men nu ska jag sätta mig i soffan och ta det lite lugnt.
Ciao. :P


Arthur



Arthur handlar om den otroligt bortskämde Arthur (Russel Brand) som festar hela dagarna, dricker och ligger runt och tar inget ansvar för sitt liv. Han har en nanny, Hobson (Helen Mirren), som försöker hålla reda på honom men det är inte det lättaste jobbet. För att han ska skärpa till sig vill hans mamma att han ska gifta sig så att hans fru kan sköta bolaget istället för honom. Men då händer det att han blir kär i en tjej på gatan som är olik alla han träffat tidigare och det börjar krångla till sig i hans liv...



Jag gillade verkligen den här filmen, den var otroligt rolig och verkligen mitt i prick på hur en komedi ska vara! :) Russel Brand och Helen Mirren gör ett väldigt bra jobb och manuset är verkligen originellt (även fast det är en remake på filmen från 1981). Tycker absolut att alla borde se denna, det är en himla sevärd film!
All bra timing och att någon kan vara så barnslig och naiv är fantastiskt roligt att se. :)
Se den idag! ;)


Ny vecka

Det är mörkt och trist ute och jag ska iväg och ha min föreläsning i bibliotekshistoria. Kan bli kul :)
Efter det ska jag greja lite inne i stan men jag lägger upp ett inlägg iaf som dyker upp någon gång senare under dagen. Annars hörs vi i eftermiddag! :)

Filmkväll igen

Yes, nu har vi sett ännu en film :) Den får jag väl skriva om på tisdag så skriver jag om Arthur imorgon, så blir det en filmrecension per dag ;) Det är rätt kul, att tipsa om filmer varje dag!
Man borde bli en riktig filmrecensent, men då får man väl fila på hur de ska skrivas. :)
Imorgon är det skola och så ska jag nog åka och kika på Chalmers bibliotek, vill nog skriva om det på hemtentan.
Men men, hoppas ni har haft en trevlig söndag, så hörs vi imorgon igen.
Gonatt!


Snygga ringar

Vill bara vixa de här extremt roliga och coola ringarna! :) Båda är från Gina Tricot.


En liten ödla som kryper på mitt finger när jag har den på mig :)


Ringar med kedja, älskar dessa. Ovanliga men coola. :)

Wanted



Häromdagen såg Albin och jag denna filmen när den gick på 6:an. Den handlar om Wesley (James McAvoy) som lever ett meningslöst liv och knaprar tabletter mot sin ångest medan hans flickvän ligger med hans bästis och hans chef skriker åt honom. Men så blir han värvad av Brödraskapet som lönnmördar speciellt utvalda personer och det visar sig att de vill att han ska mörda sin pappas mördare.



Det var en lite konstig film, det hände mycket som man inte riktigt hängde med på, som man fattade lite senare. Filmen är lite (pyttelite :P) som Matrix med fightingscener, vapenhantering och bilkörning. Den var bra på något sätt men lite överdriven ibland men det är väl de flesta actionfilmer.
James McAvoy är alltid het och Morgan Freeman gör ett bra jobb som lite småelak chef över Brödraskapet. Angelina Jolie gör det hon kan; spela sexig, vapenkåt cool tjej.
Om man gillar actionfilmer ska man se den, annars kan det kvitta :P Tror inte att alla gillar en sån här film. Jag kände väl att den inte var kass men inte heller riktigt bra. :) Men se den om ni gillar action!


Every day feels like sunday

Söndag idag. Pluggdag. Tvättdag :/ Men kanske avslutar med en film ikväll som belöning. :)
Jag skriver om Wanted-filmen som jag såg häromdagen senare idag, men först måste jag gå och kolla om det finns några tvättider. Hörs later!

Sen kväll

Vi har haft det mysigt ikväll! Åt chicken tikka masala med ett naanbröd och tittade på Arthur, skriver om den imorgon eller på måndag, himla rolig film!
Efter det zappade vi runt lite och hamnade på Saturday night live där Daniel Radcliffe (Harry Potter, ni vet) hostade programmet. Kul! :D Kul kväll alltså ;)
Nu är det dags att sova men vi hörs igen imorgon.
Sov gott! :)


Mysdag

Idag har jag varit inomhus och myst medan snön har fallit utanför fönstrena, riktigt mysigt. Snart måste jag ifs gå ut för att fixa lite mat till oss, men det blir nog mysigt också, hoppas jag. Hoppas snön knarrar under våra fötter! :) Det blir indiskt och kanske en film på det! ;)
Här är lite bilder på snökaoset idag!


Massor av mysig snö! :)


Ganska mycket snö hann komma på några timmar. Det är tydligen halt ute så vi får vara försiktiga.

Once upon a time...



Det är väl ingen som har missat Once upon a time som går på kanal 5 på torsdagar klockan 20? Om ni har det, tycker jag att ni ska kika in tv-serien på play! Den är otroligt bra, älskar själva känslan man får av den.
Den är lite Vampire Diaries, jag älskar den känslan alltså. :)
Det har bara gått två avsnitt än så länge och det är riktigt kämpigt att behöva vänta en hel vecka innan man kan få se nästa avsnitt :P
Rekomenderas starkt och varmt! Se serien! :)

Lördagsmorgon med snö

Eller ja, förmiddag, snart eftermiddag... :P Men ändå!
Jag hann inte blogga så mycket mer igår eftersom jag skulle diska och sedan sticka iväg för tjejkväll och middag. Det blev en mycket trevlig kväll, kom hem vid två och somnade väl vid halv tre så jag vaknade inte förrän halv elva. Men men, ibland är det skönt att sova ut.
Plugg idag! Snart kommer mamma och pappa hit och ska fika lite men sedan ska jag plugga, vill läsa ut boken nu i helgen.
Jag kommer in med fler inlägg senare, tills dess får ni softa och ha det bra!


Det har snöat ÄNNU mer efter jag tog denna bilden :) Yay! Det är mysigt med snö för jag sitter inomhus och ska nog inte gå ut idag :P

De vrais mensonges



Filmen De vrais mensongs (Vackra lögner på svenska) handlar om Émilie (Audrey Tautou) som jobbar som frisör och som en dag får ett anonymt kärleksbrev. Hon byter ut sitt namn till hennes mammas namn, Maddy (Nathalie Baye) för att muntra upp henne och så att hon får tillbaka livsglädjen efter att hennes man lämnade henne för en yngre kvinna. Men allt går lite fel och Jean (Sami Bouajila) som jobbar på frisörsalongen med Émilie och som egentligen skrev kärleksbrevet dras in i en krånglig konflikt med Émilie och Maddy och det är så franskt som det bara kan bli.



Jag känner mig alltid så kulturell och intelligent när jag ser franska filmer :) Jag älskar franska, jag tycker det är så vackert, och franska filmer är alltid speciella och den här filmen gör mig inte besviken.
Det var lite pinsamt då och då men fortfarande underbart, och Audrey Tautou är alltid underbar (fast jag gillade henne mer i Coco avant Chanel men det är kanske för jag älskar mode :P).
Men iaf, om ni älskar franska filmer och kärlekshistorier så är det här absolut en film som borde ses!


Älskar denna bilden, den ger verkligen känslan av hur hela filmen är ;)

Fredag!

Och ledig :) Eller ja, inte helt ledig, ska plugga lite också. Men behöver inte åka buss i tre timmar (tur och retur) idag, yay! :) Började dagen med en sovmorgon, så jäkla skönt.
Nu ska jag nog duscha snart och kanske spela lite tv-spel.
Ikväll blir det tjejkväll med matlagning och antagligen brädspel, det ska bli kul! :) Imorgon är det plugg, kanske fika med mamma. Och söndag är det också plugg och tedrickande i Mölnlycke hos Victoria, kul helg! :D
Hoppas ni får en underbar fredag, jag kommer in med en filmrecension senare!


Redovisningsdag och filmdag

Hej hopp! Nu är det kväll och jag ska gå och lägga mig.
Redovisningen gick bra imorse! Vi skulle varit sist ut men så var en kille försenad i gruppen som skulle varit först så vi vände på grupperna så fick vårt avklarat först, riktigt skönt.
Vi kunde vår fakta bra och jag tycker att vi var bäst ;)

Efter skolan har jag kikat på film! I eftermiddags såg jag De vrais mesongs och nu på kvällen har vi sett Wanted, kan blogga om filmerna imorgon.
Kände mig lite småkrasslig förut men efter att ha kollat på klipp med Ricky Gervais från årets Golden Globe-gala så mår jag bättre :) Han är riktigt rolig och att han vågar skämta med alla stjärnor i Hollywood gör honom bara ännu bättre ;)
Sov gott, vi hörs imorgon!



Something borrowed



Igår såg jag denna filmen! Jag slukar filmer, funderar på att se en till nu ;) Den här filmen handlar om Rachel (Ginnifer Goodwin) som fyller 30 och får en liten kris på halsen när hon berättar för sin bästa kompis Darcys (Kate Hudson) man och Rachels gamla kompis från universitetet Dex (Colin Egglesfield) att hon var väldigt kär i honom när de pluggade tillsammans. Darcy och Dex ska gifta sig men Rachel börjar få det lite svårt att se Dex som sin bästis man...



Detta är en klassisk romcom och chicflick och om man gillar det, så kommer man att gilla denna filmen. :) Det var kul att man inte visste vad som skulle hända, vilket är rätt vanligt med romcoms, även om man fattade vart det barkade hän i slutet... :P
Men väldigt kul film ändå om bästisar och kärlek, och om det verkligen går att kombinera de två.
Jag blev lite småtårögd vid vissa tillfällen men det ser jag bara som bra att de har lyckats med att få folk att känna något, och inte tjejigt och tramsigt att man börjar gråta. :)
Bra film att se om man vill se något bra (och kanske lite tjejig film)! Se den nu! :)


Torsdag

Usch, det är alltid så deprimerande att gå upp såhär tidigt när det är alldeles kolsvart ute och man hellre hade legat kvar i sängen och sovit, inte minst när man tänker på att man ska iväg och redovisa :P
Det får gå som det går.
Jag bloggar lite mer senare, hinner inte nu, ska sticka alldeles strax.
Slutar tolv, så kanske vid två kommer ett inlägg dyka upp.
Men tills dess får ni ha en riktigt bra dag och jag hoppas att ni slipper redovisa, om ni inte nu gillar det väldigt mycket förstås.
Ciao!


(Bröllopsdagen.)

Läggdags

Nu är det dags att sova. Lite fjärilar i magen inför imorgon, speciellt när jag vet att jag inte har tillräckligt mycket material att prata om i fyra minuter utan bara en och en halv :P
Känns sådär. Men det får väl gå som det går, har ingen mer info, så får göra många pauser :)
Eller något, bara jag blir av med det! :)
Kommer nog blogga om en film imorgon, såg en idag, rolig.
Men sov gott, vi hörs tomorrow!


The other guys



Igår såg jag denna filmen. Den handlar om två poliser som inte är väldigt poppis utan mer mobboffrena på stationen som inte gör mycket rätt. Men Allen (Will Ferrell) och Terry (Mark Wahlberg) vill ändra på det, eller snarare Terry vill ändra på det, Allen är väldigt motvillig och hade helst suttit på kontoret hela tiden för att inte försöka väcka "monstret" i honom.
Men när Highsmith (Samuel L. Jackson) och Danson (Dwayne Johnson) dör (oväntat men på ett väldigt roligt sätt) så finns det en tom plats att vara stationens hjältar och det är dit Terry vill.



Detta var en väldigt rolig men samtidigt väldigt konstig film :) Jag satt och fnissade eller skrattade mest hela tiden, detta är en film i min smak. Att töntige Allen är en riktig tjejmagnet är lite svårt att ta in, både för Terry och mig :) Mark Wahlberg och Will Ferrell gör ett himla bra jobb som lite klantiga och hetsiga poliser.
Mycket bra musik och roligt manus. (Vet inte om jag vill gå så långt som "välskrivet" men... :P)
Mycket sevärd film, den är lite i stil med Baksmällan fast jag tyckte nog att denna var ett snäpp vassare och roligare. ;) Se den!!


Steve Coogan gör också en bra jobb som en hal investerare.

Hej lill-lördag

Onsdag idag och jag ska åka till Borås lite senare. Vi ska öva någon gång, tror jag.
Usch, varför tycker jag attdet är så jobbigt att redovisa inför folk? Det är väl... 12 stycken där + läraren som vi ska prata inför men jag tycker ändå det är jobbigt och svårt och jag VET att jag kommer bli röd i ansiktet för att folk tittar på mig när jag pratar :P Aja.
Jag får väl bara ta och göra det, vill ju bli godkänd liksom :)
Nu ska jag iaf äta frukost! Hörs!


Den odödliga Henrietta Lacks



Av Booked fick jag läsa den här boken gratis och skulle nämna den två gånger. Det var väldigt bra eftersom jag nog inte skulle vetat att den fanns annars. Boken handlar om Henrietta Lacks och hennes odödliga cancerceller som man har använt i forskningen för att framställa bl.a. poliovaccinet.
Det är inte många (jag själv inräknad) som visste vem som fanns bakom HeLa-cellerna så det var väldigt intressant att läsa om hur hon hade varit och hennes barn som berättar att de tog hennes celler och inte berättade för någon släkting.

Väldigt intressant bok, jag har lärt mig väldigt mycket om cellforskning, så det är inte bara fakta eller bara en "roman" utan både och. Ganska unikt, om jag får spekulera lite.
Jag tycker absolut att denna boken är värd att läsas, dels för att lära sig lite mer om cellforskning än vad man visste förut och dessutom lära sig att det alltid finns en människa bakom de celler och vävnader som forskare tar prover på.
Rekomenderas starkt!

God morgon!

Det är dimmigt ute, jag väcktes av en jäkla motorsåg som började hålla på innan 8, så jag är kanske inte den piggaste tjejen med bästa humöret just nu :P
Men det fixar sig nog. Nu ska jag äta frukost och duscha och sedan fixa lite med gruppuppgiften innan jag ska sticka iväg vid halv tolv.
Om jag hinner idag så kommer jag in med en bokrecension.
Vi hörs!


Gonatt

Idag började vi vår nya kurs, Bibliotek i samhället, och vi får börja med en gruppuppgift som vi ska redovisa på torsdag på ett seminarium. Spännande! Jag har tagit reda på lite saker om Partilles bibliotek, så ska jag möta upp med gruppen imorgon och visa vad vi kommit fram till.
Det känns bra att börja med en ny vecka också. Igår lämnade jag in min hemtenta, känns också riktigt bra! Förhoppningsvis blir det godkänt på den så man kan sluta fundera på förra kursen. Fast salstentan gick nog mindre bra, men det finns ju alltid omtentor! :P
Nu ska jag sova, redan sent men jag behöver bara borsta tänderna och krypa ner i sängen. Mys.
Gonatt alla, hörs kanske imorgon! :)


Läggdags!

Jag har inte varit speciellt aktiv här idag. Har nog en blogg-torka :/
Jobbigt men så är det. Har ingen lust att skriva eftersom jag inte kommer på något kul att skriva om. Håller ifs på att läsa klart en bok, den kan jag skriva om snart men annars har jag inget på gång.
Ska kanske pausa lite med bloggen ett tag, det kommer bli så himla mycket med nya kursen som börjar på måndag och det känns lite stressigt att komma ihåg bloggen också.
Men vi hörs säkert snart igen :)
Ha det fint sålänge!


Josie - signing out! :)

Oj!

Ledsen för den dåliga uppdateringen, jag har suttit och pluggat ett tag nu, fått en del gjort och kommit lite framåt. Vet inte riktigt om jag har formulerat mig rätt överallt men det funkar ju att skriva och sedan fixa till det lite bättre efteråt.
Är dock hungrig nu, får kika efter något i köket.
Jag tror kvällen blir lugn. Vi får gå och handla något till mig sedan, det finns inte mycket mat kvar hemma. Och vi kanske ser en film också! Eller QI, det är kul :)
Hoppas ni har en trevlig dag iaf, så hörs vi snart igen!


Lite såhär känner jag mig fast jag sitter och söker i Medline (en databas med referenser till medicinska artiklar m.m.) och skriver på datorn.

Lördag

Hej hopp!
Idag jag kommer jag inte kunna lägga massa energi på bloggen, men jag kommer tidsinställa några inlägg så jag kan plugga i lugn och ro och ändå veta att bloggen inte är helt tom idag. :)
Jag vill få fädrigt allt idag så jag kan softa med familjen imorgon.
Hoppas ni får en fin lördag iaf! Vi hörs senare!


Sova!

Nu är det dags att lägga sig i sängen! Det blev lite sent, vi har suttit i soffan nästan hela kvällen och tittat på film och TV. Vi såg På Spåret, jättekul att Morgan och Christer vann! :)
Vi såg typ halva Skavlan och sedan såg vi klart på Revenge of the Sith, så nu är jag stolt över att Albin nu har sett alla Star Wars-filmerna! Vi har dock inte sett allt extramaterial, som är typ tre eller fyra skivor :P
Men det får bli en annan dag! Imorgon ska jag börja söka och så får jag ta itu med frågorna efter sökningarna är klara, det är nog det smartaste. *fundera högt för sig själv*
Men hoppas ni har haft en bra kväll, så hörs vi igen imorgon!


Julen pyntas ut

Nu är jag hemma igen! Vi har nästan pyntat bort allt julpyssel förutom slingan på balkongen men det får Albin fixa< sen, jag har faktiskt plockat ihop nästan allting själv *duktig* :P
Jag bytte mina jeans till ett par som satt mycket bättre och hittade kläder på Zara för mitt presentkort som jag fick i julklapp, visar allt imorgon.
Men nu ska jag plugga!
Ikväll blir det mys med fläskfilé och ris och vi ska titta på när Christer och Morgan är med på På Spåret och sedan se klart på tredje Star Wars-filmen, Albin somnade ju sist... :P
Ha en fin kväll, så hörs vi senare!


Bort med granen! Det ser riktigt tomt ut utan den. :/

Dagens outfit


Klänning, ring och kavaj: H&M. Kängor: DinSko. Örhängen: Gina Tricot. Halsband: Från Venedig.

Såhär ser jag ut fredagen den 13:e! :) Nu ska jag ut och göra stan, hörs sen!

Nya tröjor

Det var rea på Threadless häreomdagen så jag beställde tre stycken och lyckades glömma bort det så jag blev rätt förvirrad när jag fick en avi igår, för det stod inte Threadless på avsändaren. Men det var iaf mina tröjor och jag är glad för de är så fina! :)


Den här heter I love rainy days. Har inte köpt en röd tröja innan men jag passar rätt bra i rött så det var en bra idé :)


Denna heter The perfect chair fort, tycker den är himla fin och cool på samma gång :)


Och denna, My fantasy world, var riktigt fin för jag älskar ju att läsa och man får fantisera rätt mycket när man läser och det gillar jag. :)

Fredagsmysdagen

Det hoppas jag på ikväll men tills dess får jag vara lite aktiv. Nu ska jag gå och duscha och tvätta håret och bli lite fräsch, funderar sedan på att dra in till stan lite snabbt så man får gjort saker så kan jag koncentrera mig på hemtentan när jag kommer hem. Bra att veta att man inte behöver göra något speciellt resten av dagen utan bara kan koncentrera sig på att skriva.
Det kommer nog upp lite inlägg med bilder senare men ni får mysa lite tills dess! :)


Snart helg

Mig gör det väl inte så stor skillnad eftersom jag inte jobbar eller ska åka till skolan men ändå :P Ska ju ändå jobba med hemtentan. Började lite idag men har gjort så mycket annat så jag har inte hunnit med mer.
Har tvättat, diskat, slängt skräp, vikt tvätt, bäddat rent, handlat mat, lagat Albins strumpor och städat lite. Pust.
Imorgon ska jag plocka ner allt julpyssel och sticka in snabbt till stan för att byta en grej men annars blir det hemtenteplugg! Känns bra att få det gjort :)
Imorgon är det förresten fredagen den 13:e, är ni rädda för det? :P
Jag tror inte jag är det, det har aldrig hänt något dåligt för mig eller för någon jag känner, och jag kikar inte på skräckfilmer för jag vet att jag får mardrömmar :P Är väldigt lättskrämd.
Men men, hoppas ni har haft en trevlig torsdag så hörs vi igen imorgon, då kan jag visa upp mina nya, fina tröjor från Threadless! :)


Nya hyllor!

Här kommer det nya som fixades igår!


En vit hylla sitter ovanför vårt vita skrivbord, förhoppningsvis kan Albin organisera lite bättre så hans skrivbordssida inte ser ut som att det krigar med sig självt. :)


Och en svartbrun hylla ovanför min svartbruna byrå. :) Där ska jag ha mina parfymer så de inte tar för mycket plats på byrån. Så ser det kanske lite mindre belamrat ut. :P

Är riktigt nöjd. Det enda vi har att fixa nu är väl bänken i köket, sy och sätta upp gardiner + gardinstång i vardagsrummet, en hylla i köket och sätta upp hyllan i sovrummet ovanför sängen. Bara och bara... :P Men det känns rätt bra att det inte är massor att göra för att det ska se fint ut och att vi ska trivas ännu mer.

Lite nytt

Häromdagen fick jag en värdekod av Cdon att köpa en film för bara 9 kr, så det är ju svårt att låta bli :) Jag hittade denna!


Har sett den men inte på bluray och inte med text så spännande! :) 9 kr för bluray är absurt bra, behövde bara betala frakten egentligen.


En annan dag köpte jag dessa fina masker, 10 kr st från H&M. Himla bra pris!


Och de här extremt snygga byxorna med vida ben köptes samtidigt. Måste kanske sy upp dem lite eller gå runt med klackar jämt :) Riktigt snygga är de iaf, man får väldigt fina former. Love them! Också från H&M.

Riktigt nöjd med mina köp. Undrar om jag ska "tvinga" Albin att se Suckerpunch med mig, senaste gången jag försökte visa den så somnade han för "det hände inget". Det händer massor av saker, folk dör och krigar! Trodde killar gillade actionfilmer. :P

Torsdagsmorgon

Hej hopp! Nu ska jag snart tvätta och sedan börja med hemtentan. Mörkt och tråkigt väder ute så tur att jag inte ska vara ute jättemycket. Tvätta och sedan gå och handla lite.
Men mest vara inne!
Kan fixa ett inlägg lite senare om hyllorna vi har satt upp i kontorsrummet så får ni se. :)
Ha det bra sålänge!


Undrar var den här halsduken har gömt sig?

Läggdags

Sorry för dålig uppdatering, kände mig helt slut när jag kom hem vid fyra-tiden. Har legat i soffan och gjort typ ingenting ett tag.
Svärfar var här och satte upp lite hyllor, kan visa imorgon men nu är jag helt slut och vill sova.
Jag tror att jag kanske är lite sjuk? Frös och pannan var varm förut och trött såklart. Min nacke blir alltid lite "konstig" när jag är sjuk också, den blir liksom varm och klen och svag, som att den inte riktigt orkar hålla uppe huvudet? Aja, jag ska inte till Borås mer i veckan utan bara jobba hemma med hemtentan, det känns faktiskt rätt skönt. Förutom att jag ska tvätta imorgon :/
Och börja med hemtentan såklart, hoppas det går bra, hade varit skönt att bli klar med den innan helgen så jag kan ta det lite lugnt innan nästa kurs på 15 hp börjar på måndag. Och samma vecka, på torsdagen, ska vi ha ett seminarium, så jag måste få tag på den rätta kursboken snabbt och läsa på så jag fixar det.
Mycket text!
Vi hörs igen imorgon, hoppas jag, om jag inte har blivit sjuk förstås :/
Gonatt!


Dagens outfit


Tröja: Sonia Rykiel för H&M. Kjol och ring: H&M. Kängor: DinSko. Halsband: Pears for girls.

Såhär ser jag ut när jag ska tenta! Hoppas ni slipper tenta och har en fin dag :P

Morning!

Tråkväder ute och jag ska tenta om några timmar. Efter tentan ska jag hem och börja på hemtentan som är rätt stor. Jag vill gärna få det gjort tills fredag så jag kan ta det lugnt i helgen men vi får se hur det går.
Jag kommer nog in med en outfitbild senare, ska ju vara finklädd till tentan men kör på en kjol istället för klänning idag, kul att variera sig lite och ut och lufta nya kjolen jag köpte på rean. :)
Vi hörs, ha en fin lill-lördag!


Gonatt

Sov gott alla, nu ska jag sova! Hoppas att jag sover heeela natten så jag är pigg imorgon för tentan.
Den är tydligen klockan två? Konstig tid men okej. Då hinner jag kanske plugga lite innan också.
Men gonatt på er!

Sorry

Bloggen blir nog riktigt tråkig idag. Jag pluggar och pausar med TV:n eller modetidningar så jag kommer nog inte sitta här så mycket som jag hade velat. Har ingen inspiration för tillfället heller, det är bara att försöka komma ihåg precis allt som jag läser för att det förhoppningsvis ska gå bra imorgon :P
Är rätt trött också, har varit det ett tag. Tror det är för att jag inte aktiverar mig så mycket eller för jag dricker för lite vatten eller äter dåligt...? Det kanske är mycket på en gång.
Men nu ska jag tillbaks till pluggandet, hoppas ni får en trevlig dag iaf, så hörs vi när jag får mer tid och inspiration om vad jag ska blogga om :)
Ciao!


God morgon tisdag

Har precis tvättat håret och funderar på hur jag ska lägga upp dagen.
Tja, det enda jag ska göra är väl plugga egentligen, sista rycket. Det är lite trist och jobbigt för efter tentan imorgon måste jag genast börja på min hemtenta som ska in på söndag. Men efter det är min första termin slut och vi börjar på en ny kurs och ny termin. Känns rätt bra :)
Men jag får försöka komma in här och skriva några inlägg under dagen, nu ska jag blåsa håret. Hörs!


Seg

Jag har märkt att det blir oftast ett morgon- och ett kvällsinlägg och två under dagen, fast morgon- och kvällsinlägget brukar inte vara så jätteintressanta... :P Vill kanske mest få ur mig saker så att mina vänner och familj vet vad jag ska hitta på, om vi inte hörs av så ofta :)
Men men, idag har jag varit rätt seg, har pluggat och kommit rätt långt i boken, imorgon läser jag ut den och så får jag repterera massor. Men det känns rätt okej, jag hoppas det går bra.
Vi får höras igen imorgon, ha det fint!


Jag ser det snöar, HURRA! :)

Det snöar, äntligen! :) Har väntat länge på att snön ska komma till Frölunda ochy nu har den gjort det, hurra! Det är så fint att sitta inne och se snön dala långsamt ner till marken.
Kanske inte är lika kul att befinna sig utomhus men det gör ju inte jag så jag ska inte spekulera mer i det. :P


Sedan jag tog korten har det kommit ÄNNU mera snö! :)


Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa och (suck) plugga. Ha det fint! Hoppas ni har snö också! ;)

MyDog

Här kommer lite bilder från mässan igår! :)


Först var det agility. Small, Medium och Large tävlade mot varandra. Large vann!


Sedan visade polisen upp sina hundar, här var en pensionärspolis. Tyckte de gjorde det ganska roligt med rollatorn. :) Hunden var väldigt bitsugen på tjuven som hade snott en handväska.


Väldigt kul att se hur de arbetar med sina fina hundar.


Den lilla korthåriga kanintaxen (eller var det dvärg?) var den sötaste på hela rasmässan! Den är helt fullvuxen, tre år gammal. Vill ha!!


En väldigt lurvig holländsk spets.


Sedan var det hundteater med duktiga och fina vovvar.


De spelade Dummerjöns (av H.C. Andersen), de var riktigt duktiga hundar och avslutades med en bröllopsnatt. :P


Vi såg också en Bedlingtonterrier, som är mammas och min favorit. :) Den ser så unik ut. :P


Massor av folk där, det var en riktigt rolig dag!

God morgon

Vet inte om den är så god än, jag är rätt trött :( Varit uppe i en timme iaf, alltid något.
Har en stark känsla att jag kommer somna på bussen till Borås.
Jag ska försöka fixa så att det kommer upp ett inlägg under dagen men annars är jag väl hemma vid två igen, tror jag. Hoppas ni får en kul måndag!


Slut på dagen

Jag är rätt trött men får vänta någon halvtimme iaf innan jag går och lägger mig annars vaknar jag väl inatt och inte kan somna om. Idag åt vi himla goda mackor från Subway och tittade på Attack of the clones. Jag ska nog kika lite på TV innan jag däckar. Imorgon är det skola och vi kommer få reda på vår hemtenta. Orkar inte :/ Men men.
Det ordnar väl sig.
Gonatt alla, vi hörs imorgon!


Jobb i december



Här är en random bild när jag jobbade i december och Albin kom och störde med kameran när han jag hade kunder :P Därför ser jag "lurig" ut :P
Hade förresten himla trevligt på vovvemässan! :) Kan nog lägga upp några bilder sedan men nu försöker jag hinna blogga lite innan vi ska äta.

Don't stop me now



Igår satt Albin och jag och slösurfade, som man ofta gör på helgen :P, och hittade detta programmet! Och vi skrattade och hade jätteroligt :) Jag blir så ledsen när jag vet att vi inte kan få denna kanalen (BBC Two), för det hade varit underbart.
Men kika på klippet, David Armand är riktigt grym! Kommer ni ihåg när han gjorde Torn, Natalie Imbruglias låt? :) Himla kul är det iaf.

Morning, bloggen!

Idag är det söndag och nästan varje söndag tar det emot att gå upp, också idag. Det var så svårt att låta bli att ligga kvar under det varma täcket och blunda. :/
Men det är väl lika bra att jag vänjer mig, skola imorgon igen ju och då får man inte ligga och sova till nio varje dag :(
Det känns ändå rätt okej idag för jag ska ju iväg till vovvemässan snart! :)
Hoppas att ni får en fin dag, jag måste plugga när jag kommer hem. Tentan är ju på onsdag så det är bara att försöka hinna med så mycket plugg som möjligt, även fast det tar emot för det är söndag och då borde man softa! :P
Vi hörs senare!


Denna lille vovve får inte vara på mässan idag, han ska nog umgås med husse och matte.

Trött

Hej hopp!
Har softat en del idag och pluggat och lagat mat och tittat på Gladiatorerna. Det var rätt kul att titta på, lite nostalgifeeling. :)
Imorgon ska jag och mamma på MyDog-mässan, kul! :) Får se om jag tar några foton.
Lite plugg får det bli också. Börjar skolan på måndag, det känns väl sådär. :P Har ju varit ledig ett tag så det känns rätt ovant.
Men nu ska jag nog gå och göra mig iordning, är rätt trött.
Vi får se hur mycket inlägg jag hinner med imorgon men annars får ni ha det så bra tills vi hörs igen! :)


Ny klocka!

Min bror och hans fästmö (hihi!) kom förbi när jag stod och diskade och lämnade över en gåva, en liiite försenad julklapp. Oväntat men väldigt trevligt! :)


Albin kommer nog bli avundsjuk... :P


Den är riktigt fin med blommor på både sidorna! :)


Fin och liten och passar mig perfekt! ;)


Själva urtavlan är riktigt fräck, man kan verkligen se vad klockan är :)


Är superglad, TACK snälla, söta bror och fästmö Sara! <3

Andra delen av outfits från 2011

Här kommer andra halvan!

Juli.



Augusti.


September.


Oktober.


November.


December.


Och det var mitt år i outfits! :)

Trött morgon

Eller morgonen är väl inte trött, jag är. Vi kom hem igår vid tre och jag släckte inte förrän kvart i fyra, så jag somnade väl typ fyra. :/ Lite sent för mig.
Vaknade tjugo över nio och ville inte somna om så nu sitter jag här och är lite allmänt groggy. :P Vi drack inget igår men jag känner mig ändå lite småbakis, skumt...
Det var iaf en jättetrevlig kväll!
Vi åt tacos och såg på På Spåret, spelade Cube (frågesport) och spelade sedan biljard vid tolvtiden. Det var himla skoj, har inte spelat sedan högstadiet. Det gick väl sådär men det var kul :)

Idag ska jag plugga och tvätta håret, det är väl det som händer :P Lägger upp andra halvan av outfitsen från förra året också, så det blir inte tomt här hela dagen bara för jag är tråkig :)
Men nu ska jag äta frukost så jag kanske vaknar till lite!


Dagens outfit


Kjol och ring: H&M. Tröja: Threadless. Kofta: Rut m.fl. Kängor: DinSko.


Har nytt nagellack idag också. Det ser lite svart ut när det inte är under en lampa men det är glittrigt mörklila. Från Ragladys affär tror jag?

Såhär ser jag ut på trettondagen och en fredag då vi ska äta tacos hos vänner. Hörs!

Outfits 2011

Ni får lite bilder på mina olika outfits under förra året, kör hälften nu och hälften i ett annat inlägg, annars blir det för mycket! :P

Januari.


Februari.


Mars.

(Det var bara en outfit i mars, hade väl annat för mig :P)

April.


Maj.



(Mycket outfits i maj! :) )

Juni.



Och juli till december tar jag i ett annat inlägg. Hörs laters, nu ska vi iväg till vänner!

Snog, marry or avoid

Jag kollar rätt ofta på TLC och där finns det massor av tokiga och roliga program, bland annat ett som heter Snog, marry or aviod där folk får en make-under där de tar bort allt smink och minimala klädesplagg och gör dem till naturliga skönheter. :)
Absolut sevärt ;)


Dagens sötaste!



Sötaste lilla katten som blir galen över ett spelade födelsedagskort :) Supersöt! Älskar hoppet i slutet.

Morning!

God fredag på er alla! :)
Låg och småsov i tio minuter efter kockan hade ringt men tvingade mig själv att gå upp. Yay!
Nu ska jag äta frukost och sitta och plugga lite tills Albin vaknar.
Bra att få gjort saker innan dagen startar "på riktigt".
Hör att grannen med tillhörande bebis är vakna och skriker. Trevligt.
Nej, nu är jag superhungrig!
Förhoppningsvis kommer jag in med en dagens senare. Ha det fint så länge!


Sova

Albin somnade i soffan vid tio men jag kikade på Alan Carr i 50 minuter istället. Nu ligger Albin och sover så det känns som att jag också borde göra mig iordning.
Är inte speciellt trött men kan ju alltid ligga och läsa ett tag.
Förstår inte folk som kan somna bara de lägger huvudet på kudden? Jag måste stressa ner, läsa lite och hinna bli trött innan jag släcker och blundar. :P
Oh well, imorgon är det fredag och vi får gäster på kvällen. Innan dess får vi hinna med att städa, och jag får hinna med att plugga.
Hoppas ni är lediga imorgon (röd dag ju) annars får ni nog en fin fredag iaf :)
Gonatt!


Bästa och sämsta köpet 2011

Tänkte att det kunde vara kul att visa vad det allra bästa som jag köpte förra året och också det sämta. Vore kul om ni också skrev om det, länka gärna till er blogg i kommentarerna!


På den tekniska sidan blir det nog denna. Bluetooth som gör att jag kan använda Spotify i mobilen och slippa dra fram mobilen varje gång jag vill byta låt. Himla smart!


Zumba var väl inte något riktigt bra köp. Har användt det högst tre gånger. Det funkade inte lika bra som jag hade trott eller så har jag bara riktigt kass kondis :P Men inget perfekt köp, inte för mig iaf.


Trodde den här kjolen skulle vara jättebra men har användt den en gång. Den ser fin ut på galgen men inte på kroppen. (Nej, tror det inte är fel på min kropp :P)


Mitt bästa köp måste vara denna fina från Zara, känner mig alltid så fin när jag har den på mig och färgen är underbar! :) <3


Sämsta skoköpet måste vara dessa. Kan typ inte gå i dem för de ramlar av (?) fast det är min storlek. Det är något med just denna skon som inte funkar för mig. :/


Jag är så nöjd med dessa! De är riktigt sköna och varma och jag kan gå i stan med dem eller ute i skogen, de funkar lika bra på alla ställen. :)


Spill var nog inte mitt bästa bokköp 2011. Jag brukar inte läsa "dåliga" böcker men denna fick jag nog kämpa mig igenom lite. Det var intressant tidvis men inte hela tiden, vilket var synd. Man kan inte alltid hitta superbra böcker att läsa.


Jag tycker jag har läst massor av bra böcker i år men det stor nog mellan två stycken (om jag måste välja så få) och den ena är denna! Älskar hundar så då var det ju passande även fast man kan läsa den och tycka om den om man inte har hund. Och den andra boken...


...blev denna! :) Gillar verkligen den, den är lite lik Twilight, så det är klart att den är faschinerande. :)


Bästa serien är självklart denna! :) Har nog inte sett en dålig serie i år, man fortsätter ju inte titta om något inte är bra :P Möjligtvis Cleo som Albin visade mig... :P Det var inte min kopp te. Men detta är!

En liten lista på mitt 2011 i köpesvägen. Hur hade ni det förra året med allt detta? Tell me!

Nytt i lägenheten


Vi har en ny, fin liten hylla! :) Jag fick ställa mina skor i den <3


Just nu syns den inte så bra eftersom granen är ivägen men efter den 20:e så ska granen bort och då kommer hyllan synas bra!


Det blev lite bättre plats i stora hyllan också, även fast det är rätt stökigt. Måste städa...!


Och det blev en pulversläckare också. Jag hade tänkt att be Albin köpa en, eftersom jag drömde att det brann hos grannen och vi inte kunde släcka inne hos oss eller hur det var, men han hade köpt en ändå utan att veta vad jag tyckte. Bra i vilket fall!

Jag har ordnat och pysslat hela förmiddagen men nu ska jag ner till torget en snabbis och fixa lite till. Vi hörs sen!

Hej hopp!

Jag vaknade för 40 minuter sedan, fail :P Skulle ju gå upp vid nio, så det var ju lite trist.
Aja, frukostdags! :)


Läggdags!

Nu är klockan massor som vanligt, suck.
Varför är det så svårt att gå och lägga sig i tid när man inte har skola eller jobb dagen efter?
Jaja, får sätta väckarklockan imorgon igen så jag inte sover bort hela dagen.
Ikväll kom Albin hem med tre hyllor, en brandsläckare och fina sängkläder från Ikea. Visar lite imorgon. :)
Men nu: läsa bok och sedan sova!


Längtar till...

Jag hoppas det här blir ett roligt år! Har en fin liten lista med saker jag längtar till nu i år:

  • Albin fyller 25! Tror det kommer bli awsome :)
  • Mamma och jag ska på Göteborg Horse Show i februari, en trevlig tradition vi har varje år
  • Casa de mi Padre med Will Ferrell har premiär i mars, kommer nog vara en rolig men udda film
  • The five-year engagement med Jason Segel och Emily Blunt kommer i april
  • The Avangers kommer i maj, med bl.a. Robert Downey Jr och Scarlett Johansson
  • Får nog sommarlov i juni, yay! :) Då har man klarat ett år med allt pluggande!
  • Kent spelar på Trädgårdsvallen i juli, underbart!
  • The Amazing Spider-Man med Andrew Garfield har premiär i juli, spännande!
  • The Dark Knight rises kommer också i juli, med Christian Bale såklart
  • Jag fyller 25! Kan inte riktigt föreställa mig det, men jag kommer säkert känna mig gammal :P
  • Breaking Dawn part 2 har premiär i november, längtar att få se hur de har gjort med slutet!
  • Rise of the Guardians kommer också i november och verkar kul, med Hugh Jackman bl.a.
  • The Hobbit har premiär i december, Martin Freeman och Ian McKellen är med i den, spänning!

Ganska mycket filmer längtar man efter, verkar det som :) Men jag älskar ju film! Har dock ingen koll på vilka böcker som kommer men jag kommer säkert komma in med en lista på böcker också, ska ni se ;)

 

Längtar efter att få träffa den här sötnosen också! :)


Albin 25

Om några veckor fyller min älskling 25! :) Yay!
Jag fyller också 25 i år men det dröjer några månader men det är riktigt stort, tycker jag!
Det blir nog festligheter hos oss den 29:e, jag har ingen överraskningsplan än, men vi får se...! :) Har ni några tips? :P
Oh well, jag tror det kommer bli kalasbra iaf.


Lill-lördag

Idag blåser det lite också fast inte lika mycket som igår när fönstrena skallrade. På ett sätt är lite lite otäckt, tänk om fönstrena går sönder? Men på ett annat sätt lite mysigt, iaf om man är inomhus och sitter i soffan och myser.
Oh well, idag blir det lite mys förhoppningsvis, och pluggande. Och kanske diskande, handlande av mat och slängning av skräp till återvinningen också.
Städa badrummet får jag göra imorgon, kan inte göra hur mycket som helst idag.
Nu skriker bebisen på våningen under oss igen. Kan de inte trösta barnet någon gång? Dumma, unga föräldrar. Har inget emot bebisar eller unga föräldrar men det känns som att bebisen skriker 24/7 och det är ju lite trist om man försöker sova.
Aja, nu ska jag äta frukost. Ciao!


Soffsoftning

Hela dagen har varit en mix av softning i soffan och pluggande.
Känns ändå rätt okej :) Orkar inte läsa mer idag så jag tar resten imorgon, 16 sidor eller så, sedan blir det till att börja på en annan skolbok.
Det är lite stormigt ute nu, trist, vi har inte varit ute på hela dagen för det har regnat och varit kallt. Måste ut och röra på mig lite imorgon, och tvätta håret.
Jaja. Vi hörs då igen, sov gott alla!


Hell's Kitchen

Jag fick ett spel av Albin idag, utan någon speciell anledning :)



Jag provade på det lite förut och det är kul fast lite stressande när han fäller kommentarer :P Det är rätt simpelt, så inget avancerat men kul ändå! :) Och kul att ha ett till spel för min lilla röda DSi :)


Nytt från rean igen

Här kommer det jag hittade igår på rean med mina presentkort, som ska få flytta in i min garderob!


En cocktailring, inget speciellt bara fin. :)


En söt tyllkjol för 75 kr! :) Och det är en liten rosett med också ;) Och ett silverband, himla fin.


Den har en tajt kjol under tyllen, så det känns både sött och "tufft" på samma gång. :)


Och en tunn sommarklänning fick jag med mig, alla tre är från H&M.


Ett par snygga byxor med revärer (?) på sidan i guld. Fina, lite kostymbyxor.


Och ett par vida byxor, både byxorna är från Gina Tricot. Dessa får jag nog ta och sy upp lite men de är riktigt snygga.


De sista byxorna var utvalda av anywho.


Båda byxorna kostade 100 kr var, så jag har fortfarande lite kvar på mitt presentkort. Yay! :)

Seg tisdagsmorgon

Jag är lite trött, det var så himla svårt att gå upp ur sängen vid nio så jag snoozade till tjugo över. Men nu är jag rätt vaken iaf, även fast jag är trött! :P
Nu ska jag äta frukost och kanske plugga lite för Albin sover och då kan jag koncentrera mig bättre när det inte finns ljud som stör och så. :)
Vi hörs senare, då kan ni få se vad jag hittade i stan igår med mina fina presentkort! ;)


Sleepyhead

Nu ska jag kika lite snabbt på TV, sen ska jag sova. Ni får en bild från nyåret att kika på medan jag softar i soffan och sedan kryper ner i sängen.
Sov gott!


Jag syns inte jättebra, är lite gömd bakom Chaerhee, visste inte att det togs ett kort :P

Paus med Vampire Diaries



Idag såg jag klart andra säsongen av Vampire Diaries. Och jag vet inte riktigt när tredje säsongen kommer. Abstinens! :P Det är riktigt spännande nu, och jag brukar mata avsnitt efter avsnitt när jag väl har köpt en säsong så nu kommer jag bli lite småtokig när jag inte kan se ett avsnitt när jag vill :)
Undrar vad jag ska titta på nu istället?
Downton Abbey, Top Model 16 och Pan Am verkar ha tagit slut också, så det finns inget att längta efter i veckan. Attans :P
Nåja, jag får försöka överleva ändå :) Vi har ju Ugly Betty säsong 1 och True Blood säsong 2 att titta på :P

Nyårsklänningen


Den här fina hade jag på nyår! Tillsammans med en grå kavaj. :)

Har ingen outfitbild från nyår, för helt plötsligt hade tiden gått jättesnabbt och vi var tvugna att sticka iväg fort så jag hann inte med det alls. Men denna klänningen, grå kavaj och ett par kilklackar blev det.


Dessa hade jag, de funkade rätt bra men när kvällen var slut var mina fötter typ döda :P

Dagens outfit


Kavaj och linne: H&M. Jeans: Gina Tricot. Kängor: DinSko.

Känner mig lite 60-tal i denna fina kavajen/jackan :) Brukar inte ha orange men det är en fin färg.
Nu ska vi till Movieline! Hörs later!

Myskvällen igår


Pizzakartonger med fin framsida, cola och Return of the jedi <3

Vi hade det mysigt igår framför TV:n :) Gott med pizza och trevligt med film!

Måndag

Hej hopp! Är ledig denna veckan också och sedan börjar skolan på måndag igen. Då är det tenta samma vecka så denna veckan blir det plugg. Trist men nödvändigt.
Idag ska jag åka till Movieline och byta en film, bäst att inte vänta för länge, då får man kanske inte byta längre! Förhoppningsvis blir det lunch i stan också, kanske på Jensens Böfhus, det hade varit trevligt för det var så länge sedan.
Och kanske första Star Wars-filmen ikväll, om vi orkar. :)
Men vi hörs senare, kommer in med en dagens någon gång också. Får försöka hitta någon bild på klänningen jag bar på nyår också så jag kan visa :)
Ciao!


Sent

Oj, nu är klockan snart halv ett och jag är inte det minsta trött. Attans! :(
Vill absolut inte vända på dygnet men vad ska man göra när man inte ens har lust att gå och lägga sig? Får väl göra det ändå och ligga och läsa. Och sätta klockan på typ nio, så är jag trött imorgon kväll iaf.
Bra plan ;)
Men jag ska gå och försöka sova, hoppas att ni hade en bra första dag på det nya året. :)
Gonatt!


3 månader som gifta

Vi firar det med att ha myskläder hela dagen, jag läser modetidningar och Albin spelar tv-spel. Jag har precis beställt pizza som ska köras hem till oss och kommer väl om en timme typ :P
Vi ska dricka cola till och se på Return of the jedi (som är sjätte filmen), jag tror det blir en riktigt mysig kväll ;)
Det känns himla bra att vara gift med Albin! Att vara fru känns fortfarande lite konstigt, både att säga till andra och att "vara", för hur är en sådan? :P Jag tror jag är rätt duktig ändå men borde kanske anstränga mig för att fixa lite mer hemlagat. Imorgon blir det spagetti och köttfärssås, det är ju ett steg i rätt riktning, tycker jag allt :)
Hoppas ni myser och har det trevligt idag, det är en sådan dag!


Mitt nyår

Här kommer lite (mobil)bilder från gårdagen! Enjoy :)


Christoffer, Victoria och Chaerhee vid middagsbordet!


Albin, Sissel och Emelie.


Och Erik och Tove, det var inte mycket folk men det är sånt jag gillar :)


Albin gav Erik en epilepsiattack (och oss andra?) med sina handskar till dubstep. :P


Handskarna var väldigt poppis under kvällen! :) Det kändes som att jag hade köpt "årets julklapp" eller så :P


Vi gick till Överåsvallen för att titta på fyrverkerier och räkna ner till det nya året. Det var en himla rolig kväll och detta är alla foton som jag tog :) Är nöjd, det var ett roligt nyårsfirande. Igen nästa år! :)

Gott nytt 2012!

Ledsen för att jag inte kom in med en outfit igår och ledsen för jag inte orkade skriva när vi kom hem vid tre-tiden igår :P Vaknade tio i tolv, lite sur för att Albin inte väckte mig fast han hade legat vaken i en timme typ. Hatar att sova längre än tio :P Men men, nu är jag superhungrig och det är dags att äta frukost!
Dagen kommer vara i lägenheten, med film och tv-spelande och myskläder och godis. Det blir nog en bra dag :)
Hoppas ni hade det trevligt igår! Kan blogga om gårkvällen senare, och visa mobilbilder (det var allt jag tog :P).
Ha det fint tills vi hörs igen! :)


Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0