Boktips, kommande 2010

Hej hopp!

Igår hittade jag vårens böcker under 2010. Älskar att kolla igenom de katalogerna, jag spanar in vilka stora författare som ger ut ny bok eller om någon kommer i pocket. Och självklart kollar jag in om det kommer böcker som jag vet att jag vill läsa. :)
Och jag tänkte tipsa om mina favvotips här och nu.

  • Meg Cabot - Babbeldrottningen i New York, utkommer i april
  • Martin Kellerman - Rocky 18. utkommer i juni
  • Damon Rasti - Tjuvtittat, utkommer i mars
  • Jan Gradvall - Kent, utkommer i mars
  • Sophie Kinsella - Flickan från tjugotalet, utkommer i januari
  • Alexander McCall Smith - Tedags för normalt bygda damer, utkommer i januari
Det är dessa jag har spanat in.
Det finns säkert fler böcker men jag kände att jag ville hålla koll på just dessa böcker. Jag vill ha dem i min bokhylla!

Igår blev det lite fredagsmys i form av lövbiff och pommes och vi kikade samtidigt på Flickan som lekte med elden. Nu är det bara Luftslottet som sprängdes kvar. Har inte råd att gå på bio nu så får kanske vänta tills den släpps på dvd.
Synd bara att grannarna bestämde sig för att ha fest igår. Lite irriterande eftersom jag skulle upp tidigt och jobba idag.
Men det gick bra och jag är hemma nu. Har visserligen varit det ett tag men ändå.
Lagar lite fiskgratäng och vi ska kanske göra ett pepparkakshus sedan. Jag får nog göra det mesta, för Albin slutade just och är nog helt slut. Det är alltid massa folk i affärer på lördagar.
Men jag vill gärna få huset gjort, annars så känns det som vi kommer glömma bort det och det vill jag inte.


Berättade jag att jag har köpt en adventskalender åt Albin? Han visade mig den i en leksaksaffär men jag viftade bort det han sa och skyndade vidare. Men i hemlighet köpte jag det åt honom och han fick det den förste december. Han blev jätteglad, och det kändes jättebra :)
Det är en legokalender, så varje dag får man öppna en lucka och bygga något. Det tycker han nog är roligt. Jag klagade kanske för några att jag inte hade någon kalender och igår när jag hade slutat, fick skjuts av mamma, så fick jag en chokladkalender av mamma. En Hello Kitty :D På den stod det "best christmas ever!" och det kan stämma :) Weei. När jag kom hem så fick jag en liten Diddle av Albin också :)
Fun fun.

Nu ska jag nog slå in lite julklappar. Har bara en kvar att köpa, och det är till lille Oliver. Men det ordnar sig nog.
Albin har kommit hem så nu ska vi umgås, kanske titta på ett avsnitt av Ugly Betty, vi har väl sett tio avsnitt nu eller så.

Ni får ha det, så hörs vi!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0