Grattis! Du har vunnit Paris Hiltons nya parfym!

Det sa en liten lapp som låg bredvid parfymen häromdagen.
Kanske var det igår.
Jäklar vad den luktade. Typ.. Alldeles för sött.
Jag har tre favoritparfymer, de luktar gott och inte för starkt.

  • YSL - Young sexy lovely
  • YSL - Babydoll
  • Burberry - Burberry Brit
Men verkligen inte Paris Hilton. Funderar på att ge bort den i present till någon.
Om man ser positivt på det, istället för negativt som jag nästan alltid gör när något gäller miss Hilton, så är den fint förpackad. Och luktar säkert gott. Men inte för mig.


Javisstja - internet funkar igen! Idag kopplade Albin och hade sig och det började fungera. När Albin kopplade sin dator direkt till modemet (och inte via routern) så fungerade det. Känns skönt att det äntligen fungerar.
Det har varit lite tomt de senaste dagarna. Visst har jag läst och pluggar och kikat lite på TV, men det är ju inte samma sak. Men det har ändå gått förvånansvärt bra att klara sig utan.
På bloggkoll hade jag i lördags 67 olästa blogginlägg. När jag kollade förut hade jag 27. Alla färdiglästa nu, iaf.

Igår började Top Model 10. Jag förväntade mig en minst lika bra säsong som förra men det började lamt. Som vanligt är det svarta tjejer som tjafsar om den och den är ghetto, och ska "döda dig din bitch". Lite tråkigt. Kan inte alla bara kramas?
Kanske inte, det är ju en tävling.. De flesta var inte så snygga och hade ingen direkt utstrålning tyckte jag men det kanske blir bättre idag.
Såg ytterst lite på Vem kan slå Filip och Fredrik? igår. Fruktansvärt jobbigt. De pratar i munnen på varandra, dissar den som tävlar mot dem och Ingvar får säga till dem som de vore små barn, vilket jag inte skulle bli förvånade om de visade sig att de har stannat på en tioårings psykiska nivå.
Ska dock inte spy galla över dem, bojkottar hellre.

Var också väldigt bra avsnitt av SYTCYD (So You Think You Can Dance) igår. Katee och Joshua är bäst, tycker jag. Nu har ifs paren splittrats och de dansar inte tillsammans men de är så duktiga på sina olika håll ändå. Fortsättningen kommer ikväll.



Imorgon ska jag till Allergimottagningen. Kommer nog inte bli en bra dag. Till råga på allt så är det den 11:e september. Ska jobba innan jag åker iväg också, kommer nog bli lite stressigt men jag hoppas jag hinner iaf.
Nu ska jag plugga lite språksociologi. (Tycker verkligen om Jan Einarsson!)
See ya.

Kommentarer
Postat av: cajsa

Du kan ge parfymen till mig ;)

2008-09-21 @ 10:40:17
URL: http://cajzas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0