Ursäkta röran?

Jag funderar om jag kanske vill förbättra och förnya min blogg lite..
Kanske med typ dagens outfit och lite önskeoutfits och dylikt. Det är jättekul att läsa andras bloggar som har sådana inlägg, så varför inte också jag?
Har shoppat lite på senaste; blev guldkund hos H&M häromdagen och fick checkar på 600 kr. Jag shoppade en väska, en cardigan, halsband, halsduk, tofsar och fick snygga kilklacksskor hemskickade, också från H&M, i veckan.

Var tvungen att skicka iväg min fina, fina cardigan.
Den hade gått sönder i sidan och eftersom den är stickad kan jag inte precis laga den. Jag kan sticka en halsduk, men inte laga stickade tröjor. Tyvärr. Hoppas jag får en ny, annars får jag nog pengar så jag kan köpa en ny för den var verkligen min favorit. Bild här!

Hoppas det ordnar sig.
Idag har jag pluggat, ska plugga igen imorgon. Snart tenta!

På onsdag ska jag till tandläkaren också. Lite läskigt. Dock bara undersökning, men det kostar ju också tyvärr :/
Har börjat träna. Eller ja, börjat och börjat, jag har gått en gång hittills. Men ska gå igen! På måndagar halv åtta är favoritpasset. Eller det med bästa musiken och duktigaste ledaren.
Ska försöka klämma in en dag till i veckan med träning. Lite jobbigt eftersom alla passen som är bra, verkar ligga då jag jobbar. :(
Men om jag är ledig på onsdagar, vilket jag hoppas, kan jag träna klockan sex då. Passar bra, måste fixa min kondition, kanske min astma förbättras.

Nu är det nog sovdags. Ska ha sovmorgon men det är väl bra att gå och lägga sig lite i tid iaf.
Sleep tight, don't let the bedbugs bite!

PS. Om ni vill kan ni följa min blogg med bloggkoll! DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0