Glamourweekend

Japp, denna helgen som kommer är en s.k. Glamourweekend. Då kan man t.ex. shoppa lite billigare om man har ett kort från en Glamourtidning. Jag råkar ha två (?) så jag ska nog kika om jag hittar något intressant, det börjar imorgon nämligen och jag ska bara jobba tre timmar så jag har nog tid på mig.
Ska ifs plugga också. Suck. Jag ligger gärna bra till på Albins schema, att de ska läsa den stencilen eller det kapitlet tills den dagen. Men nu ligger jag två kapitel efter som de skulle läsa tills idag. Jobbigt, men får försöka ta igen det imorgon när jag är ledig.


Idag var jag hos tandhygiensten. Hon var snäll. Hon kikade på mina tänder och tog kort och putsade på dem och allt vad de gör. Hon sa att jag hade fina tänder men att jag ska skölja lite med flour för det stärker tänderna.
Vill gärna ha fina tänder, så får börja med det.
Men jag har nog inte varit med om något tillfälle då de har sagt att jag har riktigt bra och fina tänder. Har haft någon gång eller två, ganska otäckt. Men nu har jag inga, hurra!!
Nyttiga saker man får gjorda idag. Ska träna om en stund, klockan 19 är ett medelpass som jag ska släpa med mamma på. Albin slipper idag.
Synd att jag måste gå, har fortfarande träningsvärk sen i måndags.

Nu ska jag kika i senaste Chic som kom idag.
266 trendköp från lyx till budget! Mmm..
Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0