50/50



Igår var vi ju på bio och såg denna filmen. Den handlar om Adam (Joseph Gordon-Lewitt) som får reda på att han har en ovanlig cancer och hur han hanterar allt som händer. Han börjar gå hos Katherine (Anna Kendrick) som är nästan färdig psykolog. Han har också Kyle (Seth Rogen) som är hans bästa kompis och som stöttar honom på det sätt han kan: ragga tjejer och bli hög.
Man följer Adam medan han går igenom cellgiftsbehandling, hur han hanterar sin oroliga mamma och hur Katherine och han lär sig av varandra.



Jag tyckte att det var en riktigt bra film. Sorglig, självklart men också rolig och positiv. Och det är väl det jag tyckte om, att man kan se något positivt när det känns som mörkast och när det är som svårast. Att man får reda på vem man kan lita på och vem som ställer upp medan någon annan drar för att det blir för mycket.
Filmen har fått 8.0 på Imdb, så bara det säger ju att den är värd att ses.
Men om ni ska se den så ha inte mascara. Eller isf vattenfast. För ni kommer säkert gråta någon gång under filmen, jag tyckte det var otroligt sorgligt i slutet men jag såg inte ut som en tvättbjörn efteråt (tur!).
Absolut sevärd film! Så värt pengarna. Albin tyckte också att det var en väldigt bra film. 5 av 5 möjliga.


Kommentarer
Postat av: Kashaya

Kul att ni båda gillade filmen.=)



Ja det är ju faktiskt rätt bra, då kan man inte smita från pluggandet och surfa istället. Annars lätt hänt. =) Tråkigt när man måste koncetrera sig så mycket på det man läser att man inte kommer ihåg eller uppfattar riktigt vad det står.

2012-02-01 @ 19:43:23
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: MADDISENJ

inte ens hört talas om, kanske vore nåt att testa!

2012-02-01 @ 19:48:53
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Emma | fotograf i Norrland

oj, du får lycka till då :)

inte mkt faktiskt. sitter bara framför datorn just nu och svarar på en massa kommentaerer ^^ mkt roligt! har sjungit singstar haha! händer hos dig nu då??

2012-02-01 @ 23:06:40
URL: http://emmaeriica.webblogg.se/
Postat av: MADDISENJ

hehe kom på att jag var lite otydlig, menar att jag kanske skulle testa den här filmen någon gång ;)

2012-02-02 @ 16:36:13
URL: http://maddisenj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0