Blommiga klänningen och dumma hundägare

Hej hopp! Jag bloggade igår men sedan skulle jag städa och sedan jobba så det hanns inte med mer bloggande.
Iaf så hann jag städa innan jobbet, sedan gick det bra att jobba för det kom mycket folk och det fanns saker att göra. Alltid kul! Det var samma stämning idag också, mycket nice.
Men igår efter jobbet så kom mamma, Albin och Oliver och mötte mig. Mamma skulle handla lite saker så Albin, Oliver och jag gick och softade bakom bibblan sålänge.
När vi skulle gå och möta mamma kom en stor golden (retriver) som var lös och hussen var en bit bakom. Jag gillar inte att stora hundar ska vara lösa om Oliver är i koppel och de vill döda honom (jag överdriver) och han inte kan fly. Typ.
Så jag ropade till ägaren att han skulle koppla sin hund, men det gjorde han inte utan gick bara lugnt framåt längre bort. Dumma hundägare! Det hände inget men ändå.
Hundägaren sa att hans hund hade spanat in "vår" hund för länge sen. "Jaha, OCH?!" ville jag svara men jag ignorerade honom. Dumma man. Hans hund sprang iväg och han ropade på den men den kom inte. Rätt åt honom..
Tänk om hans hund hade sprungit ut i trafiken när den gick på andra sidan ån? Då hade den dött. Kanske inte. Men skadad hade den blivit om det hade hänt. Tänker folk inte alls?

Jaja.
Idag har det varit jättevarmt. Efter jobbet åkte Albin och jag in till stan för att köpa små presenter. Efter det spatserade vi lite på några gator och jag smet in på MQ och letade efter den fina blommiga klänningen jag hade sett i en tidning. Och jag hittade den! Den var jättefin och jag slog till.
Här är bild:


Mjukt pastellig, som mamma sa. :)

Visst är den söt? Brukar inte ha turkos/gröna färger men någon gång ska väl vara den första. Vi såg en "konstinstalation" på Kungsportsplatsen. Någon stod och svängde med en soppåse, en klämtade två klockor, två stycken hade plastpåsar lite snett på huvudet och gick sakta runt en kundvagn som var tejpad med svart och gul tejp.
Ja, se där. Allt är konst nu för tiden.
Helt galet. Jag skrattade nästan ihjäl mig fast de flesta som stod och tittade på såg allvarliga ut. Jag kanske inte förstod stycket. Det kanske var "bärsärkargång i Tornedalen" eller så.
Whatever.

Prettotrams

Nu håller jag på att smida planer på att övertyga folket här hemma att vi ska äta på indisk resturang idag. Pappa är skeptisk eftersom han är nyligen hemkommen från Tyskland och har då ätit på resturang varenda kväll. Men det kan ju inte jag hjälpa! (Vad bortskämd jag låter...) Nej men jag vill verkligen äta indiskt idag. Känner inte riktigt för picknick. Även fast det är trevligt.
Men jag vill ha på mig nya klänningen och då är svårt att picknicka i den utan att den blir smutsig. Tänkte matcha med nitgladiatorskorna för det inte ska bli för gulligt. :)
Hoppas ni får en jättemysig kväll!!
Kisses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0